Zoeken in blog

Blog als favoriet !
Foto
KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
26-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekertrekking

HALVE FINALES BEKER  4 MEI 

Boys 85- Kliekske
Poldervrienden-Kalishoek

Gemakkelijke trekkingen zijn er niet meer in dit stadium. Wacht ons een finale tegen Kliekske of tegen Boys.  Of worden wij net als vorig jaar nog uitgeschakeld terwijl we al van de finale droomden.  Poldervrienden mag ons dan vorige zondag slechts met zeven spelers bekampt hebben.  In de beker zullen ze wel met genoeg zijn en dan kan het nog een harde strijd worden.  Iedereen zag dat we het zondag moeilijk hadden om een eerste doelpunt te scoren.  Laat ons hopen dat het tegen elf spelers ook losloopt.  Afspraak 4 mei.

26-03-2008 om 00:00 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (2)
22-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.operatie nieuws
Deze week werden twee spelers van Kalishoek geopereerd.  Afgelopen maandag werd bij mezelf een hernia verwijderd in het Middelheim Ziekenhuis.  De operatie verliep zonder problemen en nu volgt de revalidatie.  De pijn in mijn rechterbeen is momenteel verdwenen en enkel de rug zelf geeft nu nog veel pijn maar dat is onvermijdelijk na 7 maanden blokkage.  Over drie maanden zou ik weten hoe goed alles gelukt is en misschien kan ik in de loop van volgend seizoen dan hopelijk weer aansluiten. 

Afgelopen donderdag werd ook Steven Somers geopereerd.  Na een ongelukkig neerkomen brak hij vorige zondag zijn sleutelbeen en een spil werd operatief aangebracht.  De operatie verliep goed en mits de onvermijdbare pijn bij bewegingen ziet het er naar uit dat volledig herstel over een viertal weken mogelijk zou kunnen zijn.  Dan zal ook blijken wanneer hij terug zal kunnen voetballen want de spil zal nog wel een jaar ter plaatse moeten blijven.

22-03-2008 om 16:57 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
20-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paastornooi VS Meteoor
In de eerste wedstrijd was Kalishoek één helft in ondertal(8 spelers waaronder snelle pijl Rudy Buys).  Dan kwamen Joris Ruys en Kevin Rysbrack erbij en zo eindigde de wedstrijd voor ons niet onverdienstelijk op 3-0 voor Boys 85. 

In de wedstrijd tegen het Vlaams Huis werd wel aan het langste eind getrokken met 2-0.  Met een kopbaldoelpunt van Stijn Van Walle en een doelpunt van Danny Heyrman werd de zege veilig gesteld.

Bijgevolg wordt voor de 3e en 4e plaats gespeeld.  Om 15u30 tegen Verbroedering.
En deze wedstrijd kon niet gewonnen worden, bijgevolg eindigden we eervol net buiten de podiumplaatsen.  De finale werd gewonnen door Welkom.

20-03-2008 om 00:00 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
16-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEKER
Na een zwaar bevochten wedstrijd konden we via penalty's aan het langste eind trekken tegen de Kadans.  We kwamen ongelukkig op vrije trap op achterstand, maar Bart Hellemans scoorde nog voor rust een prachtig mooi doelpunt.  Vol in de vlucht verdween de bal in de bovenhaak.  Schade werd dus beperkt want eerste helft werd met 10 spelers gespeeld.  Na rust kwamen Marco, Wannes en Robby in de ploeg maar de match bleef gesloten.  Via own-doelpunt na aandringen van Steven kwamen we 1-2 voor maar Kadans maakte al snel gelijk.  In de penalty's trapte Kadans één maal op de paal en Stijn stopte er ook één.  Zo werd het 2-4 en dus treffen we in volgende ronde Kliekske die Vanhoecke uitschakelden aldus Jo Van Haelst.  Dit zou op site gestaan hebben maar is er nu af.  We zullen dus wel zien.

Slechter nieuws was er van Steven Somers die in de slotfase slecht neerkwam en zijn sleutelbeen brak.  Hij wordt volgende donderdag geopereerd.

Groetjes en ik hoop jullie na mijn operatie snel terug te zien spelen.

16-03-2008 om 00:00 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
15-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paastornooi VS METEOOR
Dit vindt plaats op zaterdag 22 maart en zondag 23 maart.
Iedereen mag meespelen dus als je vrienden hebt die een balletje kunnen trappen, breng ze dan mee. Wij zorgen voor uitrusting, dus enkel basisuitrusting meebrengen. En liefst proper ondergoed ook natuurlijk.
We spelen zaterdag om 12.00 en om 18.00 uur.
Reeks 1 bestaat uit Verbroedering, Welkom, Socissen
Reeks 2 bestaat uit Boys 85, Vlaams Huis en Kalishoek.


Zaterdag 22 maart: (reeks 2)
12 uur:  Boys 85- Sk Kalishoek om 12 uur.

15 uur:  Vlaams Huis- Boys 85

18 uur:  Sk Kalishoek-VK Vlaams Huis

Zondag 23 maart:
14.00 uur: Wedstrijd voor 5e of 6e plaats.
15.30 uur: Wedstrijd voor 3e of 4e plaats.
17.00 uur: Finale

15-03-2008 om 22:33 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
06-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enekele reacties

Das zeker! Kalishoek is kampioen! De laatste cruciale match werd gewonnen, nu is het binnen. Tegen Smoutpot en Poldervrienden gaan jullie toch geen punten laten liggen zeker? Je mag er op rekenen dat wij winnen van 't Kliekske want daar hebben wij nog iets tegen recht te zetten! Trouwens zal ik daar ook mijn uiterste best doen om de nul te houden, al was het maar om jullie titel te helpen verzekeren. Zo mogen jullie vervolgens nog tegen ons verliezen, dat heeft dan toch geen belang meer en dan eindigen wij 2e, achter een verdiende kampioen. Voor ons zal het alweer voor volgend jaar zijn...  Alvast proficiat!
Jullie 'oude' keeper, Peter Van Laere.

Beste Kalishoekers, we zijn er bijna maar we moeten nog 3 matchen spelen. Volledige concentratie is dan ook vereist, we moeten ze nog altijd winnen he. Ik twijfel er in ieder geval niet aan want we zullen ze winnen ook.13 april 2008 onthou goed die datum want dan spelen we kampioen en het is nog verdiend ook.
Nog iets voor Peke, das zekers makker, als ge tegen Kliekske kunt winnen breng ik u een fleske godendrank, das beloofd. In ieder geval bedankt voor uw reactie dat siert u dat ge ons zeker nog in het hart draagt.

Groeten van NR 14, een der KAMPIOENEN


 

06-03-2008 om 00:00 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (1)
04-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Blue Boys 1-0

Oef, we hebben onze voorsprong van 3 punten kunnen behouden op Kliekske.  Niet dat we zo vaak in de problemen kwamen afgelopen zondag.  Maar het was moeilijk om een doelpunt te maken voor beide partijen.  Beide keepers deden het uitstekend en pas toen een schot van Jo pas heel laat in het zicht kwam van de keeper van Blue Boys was het gebeurd.  Er kon een klein feestje gevierd worden, eigenlijk nog een uitloper van vorig seizoen maar wegens de overwinning van vorige en deze week, evenzeer al een feestje voor het huidige seizoen.  Met nog 3 wedstrijden te spelen staan we wel eerst, maar kampioen zijn we nog zeker niet.  Het is pas over als het over is zei Winston Churchill ooit en voor Kliekske is het nog steeds niet over.  Natuurlijk staan we er momenteel supergoed voor.  We hebben alles in eigen handen en kunnen nu al ontspannen naar de kwartfinale van de beker toeleven.

Zoals gevreesd hadden we een zeer smalle kern maar de 12 verwachte spelers daagden allemaal op en zelfs Franky Dullaert werd gerecupereerd.  Na 10 minuten zet Jo Van Haelst voor maar de wederoptredende Steven Somers trapt hoog over.  Op het kwartier mag Jo zelf proberen op voorzet van Robby Rysbrack maar de keeper pakt.  In de 23' onderscheidt Stijn Van Walle zich door een keiharde kopbal uit zijn doelvlak te ranselen.  En vijf minuten later gaat iemand alleen op Stijn af maar wederom blijkt hij onklopbaar.  Na 35' minuut komt Wim Van Goethem voor doel maar met de tip van de schoen besluit hij naast.  Nog voor rust lijken we op voorsprong te komen als Wim Van Goethem de keeper zo goed als omspeelt heeft, maar met een kattesprong haalt die de bal nog terug uit de voeten van Wim.  Een scoreloze rust, tijd om een tandje te proberen bijsteken.  We krijgen 3 kansen op rij als Robby telkens zijn man uitschakelt op de flank maar de keeper redt telkens.  Iets wat we nog kenden van de heenronde.  Maar ook Stijn zit in supervorm en plukt een hard schot alsof het geen moeite is. (Zou zijn nieuwe liefde daar voor iets tussen zitten...)  Rond de 70'  kapt Jo met een korte croché zijn man uit en schiet de bal met een streep binnen.  Wederom een bevrijding maar ook bevestiging dat het nog elke week knokken zal worden om een goal meer te maken dan de tegenstander.  Volgende week zijn we vrij, dan volgt een bekermatch en daarna is het paasweekend.

Titel: Vanwege de supporters

Een kleine opmerking,ons ploegske staat op het veld met 11 man,de achterlijn mag ook al eens in het zonnetje gezet worden,Benny,Gino,Marco,Franky,en niet vergeten onze stefaan die zichzelf opgeofferd heeft ,om klaar te staan in geval van nood.

Groetjes


04-03-2008 om 00:00 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
01-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reactie

Luister nou effe heel goed wat ons NR 14 te vertellen heeft:

Voetbal speel je met 11, en die 11 zullen het moeten doen, naar de rest moeten we niet kijken, dat brengt niets op he.  En ook al zijn er een aantal belangrijke krachten niet bij, we moeten naar de titel kijken en daarom zeg ik jullie het volgende:
Mijn broertje die doet zondag zeker mee, Glen doet ook mee en Carl heb ik een berichtje gestuurd maar die moest gaan werken dus aan de 11 die gaan spelen: we gaan ervoor, pakken de drie punten en zijn zo op weg naar onze 2de titel, zo simpel is dat. En iedereen moet dan maar zijn uiterste best doen maar daar twijfel ik absoluut niet aan.

En daarbij die titel is van ons.

Groeten aan iedereen
NR 14

01-03-2008 om 14:35 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)


Gastenboek
  • prijzen pakken
  • 5 tegen 5 tornooi
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Land Van Beveren
  • KSK Beveren
  • Bosdam
  • Kobekens
  • Goeie muziek (De Fixkes)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!