Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
16-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEKER
Na een zwaar bevochten wedstrijd konden we via penalty's aan het langste eind trekken tegen de Kadans.  We kwamen ongelukkig op vrije trap op achterstand, maar Bart Hellemans scoorde nog voor rust een prachtig mooi doelpunt.  Vol in de vlucht verdween de bal in de bovenhaak.  Schade werd dus beperkt want eerste helft werd met 10 spelers gespeeld.  Na rust kwamen Marco, Wannes en Robby in de ploeg maar de match bleef gesloten.  Via own-doelpunt na aandringen van Steven kwamen we 1-2 voor maar Kadans maakte al snel gelijk.  In de penalty's trapte Kadans één maal op de paal en Stijn stopte er ook één.  Zo werd het 2-4 en dus treffen we in volgende ronde Kliekske die Vanhoecke uitschakelden aldus Jo Van Haelst.  Dit zou op site gestaan hebben maar is er nu af.  We zullen dus wel zien.

Slechter nieuws was er van Steven Somers die in de slotfase slecht neerkwam en zijn sleutelbeen brak.  Hij wordt volgende donderdag geopereerd.

Groetjes en ik hoop jullie na mijn operatie snel terug te zien spelen.