KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
03-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Kliekske

Wat een wedstrijd vandaag.... En dan te weten dat we eigenlijk nog niet op ons sterkste stonden, wat gaat dat geven met o.a. Benny, Johan, Denis etc er nog bij...

Beginnen bij het begin. Net 11 man. Gezien de hoge blessurelast dachten we dat we eerder de schade zouden moeten beperken, echter niets bleek minder waar. Reeds van bij het begin voetbalden we goed mee en ging het spel gelijk op. Eerste opschudding was er na een fout(je) van u webmaster, echter het geroep was luider dan de kaart. Plotsklaps schrok iedereen, een lucky goal die letterlijk en figuurlijk uit de lucht kwam vallen bracht de stand op 0-1. Echter, een dikke 10 minuten later zorgde Olivier voor de oververdiende 1-1. Er waren nog een paar kansen aan beide kanten, echter zonder zeer groot gevaar.

Tweede helft dan. We wisten dat het Kliekske ons onmiddellijk zou trachten vast te grijpen, en aldus geschiedde. Echter, dan pech. Strafschop tegen van een bedenklijk leidende scheidsrechter, die om het zachtjes uit te drukken het niet zo op Kalishoek had begrepen, maar goed. We moesten door. 1-2 dus. Echter, op het moment dat iedereen verwachtte dat onze tegenstander ons zou dood doen, scoorde Robby de gelijkmaker. Kliekske ging nog op zoek naar de 2-3, maar uiteindelijk kwamen wij op de counter er nog het dichtste bij.

Al bij al billijk gelijkspel, waar we tevreden over mogen zijn. Toch vandaag een speciale vermelding voor Kristof, die vandaag precies 2 hoofden en 4 benen zat. Overal zat hij tussen en ook zijn passing was redelijk om niet te zeggen perfect.

Sterke wedstrijd van het Kalishoek dat alleen maar het beste doet verhopen voor volgend jaar. Iedereen een super dikke proficiat en tot volgende week op de Boys.

03-04-2011 om 22:27 geschreven door WebmasterG.