Foto
KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
20-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek-Poldervrienden 5-3
De Welkomboys lieten ons wat in de steek zodat we maar juist aan 11 spelers kwamen.  Op voorzet van Jan Verbist kon Glenn Dullaert met het hoofd de keeper aan de grond nagelen.  En wanneer Fréderik zich doorzette kon hij de 2-0 voorsprong netten.   Poldervrienden laat zich zelden aan de goal zien en als Glenn een aantal spelers in de wind zet en zo Robby voor doel kan zetten staat het al een geruststellende 3-0 voor ons.  Poldervrienden blijven de bal goed ronddtikken en als ze het uit de 2de lijn proberen kunnen ze nog voor rust een onhoudbaar schot binnentrappen.  In de 2de helft wordt er een penalty binnengetrapt door Poldervrienden en als Stijn de bal wegtrapt volgt een gele kaart.  Enkele seconden later volgt dan rood voor verbaal protest.  Gelukkig krijgen we ook een penalty toegekend en Wannes trapt staalhard binnen.  Via Wouter wordt Frederik nogmaals gelanceerd en deze neemt zo de leiding in onze doelschutterstand.  Op vrije trap heeft gelegenheidsdoelman Robby geen verhaal en zo eindigt de wedstrijd op 5-3.  Nu de schorsing van Stijn nog afwachten en hopen dat we hem goed kunnen vervangen gedurende die periode.  Volgende week zijn we vrij.

20-10-2008 om 22:40 geschreven door WebmasterG.

14-10-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boys 85-Kalishoek

Steeds een moeilijke wedstrijd die de laatste jaren meestal in ons voordeel wordt bepleit.  We hadden er deze keer wel 2 afgeweken afstandschoten voor nodig om de overwinning te behalen.  Maar buiten een niet toegekende penalty voor hands mag Boys niet ontevreden zijn met het resultaat.  Ze kwamen aan weinig kansen, al moest Stijn in de 2de helft enkele malen de meubelen redden op afstandschoten.  Bij ons werden veel kansen gemist.

Na een halfuur had Boys op voorsprong moeten staan toen een speler vrij kon koppen richting doel.  Stijn moest echter niet ingrijpen.  5 minuten later schoot Olivier richting doel en de bal verdween via een been achter de keeper in doel.  Wannes was ons nog eens komen vergezellen en dat vinden we nooit erg.  Met enkele rushes deed hij Boys meer dan een keer pijn en enkel de lat en het kruis kon hem tot tweemaal toe van een doelpunt houden.  Olivier, Frederik en Amadou kregen nog uitstekende kansen maar de keeper was telkens paraat.  Vlak voor het eindsignaal verdween wederom een afstandsschot van Olivier via een bezoekend been in doel.  Zo bewijst Olivier met zijn 5 doelpunten zijn goede vorm en vooral grotere maturiteit op het middenveld.

Bovenaan vormt zich stilaan een kopgroepje en met enkele stevige tegenstanders voor de boeg zullen we alles uit de kast moeten halen om daar bij te blijven staan.

14-10-2008 om 21:11 geschreven door WebmasterG.