Zoeken in blog

Blog als favoriet !
Foto
KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
24-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Kadans
Geen verslag vandaag wegens afwezigheid van u auteur. Er zijn mij echter wel een paar dingen toegefluisterd:

- was tegen 9 man
- spel was niet echt denderend, maar we wonnen dat is het belangrijkste
- onze keeper schrok vandaag, 3 doelpunten tegenkrijgen is niet van zijn gewoonte als je naar de uitslagen van de zaterdag krijgt... (dat laatste is mij niet gezegd, is meer een vaststelling)

Als er iemand zich geroepen voelt een kort verslag te schrijven, laat het me dan maar weten

24-10-2010 om 20:35 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
17-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joly Travel - Kalishoek
Vandaag een verplaatsing naar Joly Travel voor de boeg. Op papier een makkelijke opdracht gezien de laatste resultaten van onze tegenstander. Wij stonden voor de wedstrijd met 16 personen (eigenlijk 18, met de gebroeders Rysbrack erbij) want alweer zeer lang geleden was. Dit doet alleen maar het beste verhopen voor de toekomst. Verder vandaag ook de terugkeer van Olivier in onze ploeg, van iedereen van harte welkom.

De wedstrijd zelf dan. We begonnen goed zonder echt dreigend te zijn. Het spel speelde zich vooral af in het middenveld, al denk ik wel dat er velen verschoten waren van het feit dat Joly Travel zo goed meevoetbalde.

Niets noemenswaardig tot er een speler van onze tegenstander zich blesseerde. Ik spreek in naam van heel de ploeg als ik zeg dat we hopen dat het geen al te ernstige kwetsure is. Kort daarna was er een koude douche. Een foutje van u auteur en de 1-0 stond op het bord. Tevens ook de ruststand.

Tijdens de rust was er geen greintje ongerustheid te bespeuren en terecht zo bleek. De tweede helft was helemaal van ons, en hoe.

Ik ga trachten alles correct weer te geven, maar een foutje hier en daar is niet uit te sluiten. De 1-1 werd gescoord door Johan die een vrije trap over de keeper lobte. Daarna ging het snel, het werd 1-2, 1-3, 1-4, 1-5 en ten slotte 1-6. Hoe de doelpunten allemaal vielen weet ik niet goed meer, maar er waren een paar pareltjes bij. De goal van Olivier bv kwam er na een schitterende aanval over Glen en Kristof, echt uit het boekje. Fjodor zijn vizier stond ook alweer op scherp en hij nam 2 doelpunten voor zijn rekening. Dennis kon niet achterblijven en knalde er ook ééntje binnen, en tot slot was er nog Johan, die de laatste goal voor zijn rekening nam. Ik denk dat we kunnen zeggen dat dit vrij proper was binnengeknald, zuiverder in de winkelhaak krijg je hem niet.

Een fantastische tweede helft en gezien het team vandaag denk ik dat we nog kunnen stunten in deze competitie. Allen paraat volgende week thuis tegen Kadans.

17-10-2010 om 21:52 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
10-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Smoutpot
Nieuwe zondag, nieuwe wedstrijd. Vandaag net met 11 toen de wedstrijd begon.

We speelden echter zoals alle voorgaande weken, met ontzettend veel inzet, vechtlust en vooral geen gemor op elkaar, superleuk voor iedereen dus. Als we bij de rust 3-0 voorstaan, kan er niemand iets zeggen. We kregen een paar schitterende kansen, maar het was ofwel nog een uitschuifbaar been, ofwel de paal enz die ons het scoren beletten. Net voor de pauze gebeurde dan hetgeen voetbal zo typisch maakt, 1 keer komt de bal in onze zestien (zelfs geen kans te noemen) controle van de bal en de 0-1 ruststand was een feit.

Er werd een beetje gevloekt tijdens de pauze, maar na de rust waren we gewoon superieur. Een zeer sterke invalbeurt van onze beide wisselspelers, zijnde Corneel en Marco, en de tweede helft was van ons. Iedereen speelde op topniveau. Na ongeveer 5 minuten, overduidelijke strafschopfout en feilloos binnengeknalt door Glen. 

We bleven drukken, en nog voor iedereen van de 1-1 bekomen was, was het Robby (?) die ons oververdiend op voorsprong knalde, 2-1. En we bleven maar komen, aanvalsgolf na aanvalsgolf. De 3-1 kon niet uitblijven en Fjodor (?) voelde dit aan en besloot dan maar om deze stand ook op het bord te plaatsen. 

Na de 3-1, ging de voet even van het gaspedaal, niet verwonderlijk natuurlijk. Smoutpot kwam opzetten en creërde zowaar een paar kleine kansen. Een sterke verdediging onder leiding van Steven en Benny verhinderde echter enig concreet gevaar. Ondertussen was ook "supersub" Johan (die alle weken toch wel opnieuw bewijst wat voor meerwaarde hij is) onze rangen komen versterken. Even schrikken was het toen Smoutpot ook een strafschop versierde. Geen probleem echter, jullie reporter vond dat hij ook wel een vermelding verdiende en net zoals vorige week werd de strafschop gered.

Tijd voor ons om opnieuw wakker te worden en op zoek te gaan naar de 4-1 die dan ook viel door alweer een beresterke Robby.

Moraal van het verhaal, wat voor velen een "overgansjaar" zou worden, lijkt toch wel zeer goed mee te vallen. De titel is misschien wat hoog gegrepen, maar beker.... waarom niet. Als we deze ploeg dit jaar de tijd geven om te groeien, doen we volgens mij volgend jaar terug mee voor de prijzen.

Bijgevolg aan iedereen een warme oproep om te blijven komen en alle weken vooral plezier te maken, de rest volgt dan wel vanzelf. Tot slot, vandaag ook zeker het vermelden waard en tot plezier van iedereen, de terugkeer van Dennis, zeker en vast een dikke versterking die onze ploeg tot een hoger niveau kan tillen.

10-10-2010 om 22:26 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinterklaasfeest 5 december
Op 5 december verwachten wij hoog bezoek. De sint heeft die dag geblokkeerd om al de lieve kindjes van het Kalishoek (en gezien de babyboom de laatste jaren heeft de brave man bij ons ploegje veel cadeautjes uit te delen) een bezoekje te brengen. Iedereen, groot en klein, op post. Plaats en uur worden later meegedeeld.

05-10-2010 om 20:32 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfeest - 30 oktober

Aangezien iedereen weet dat wij als echte profs daags voor de wedstrijd geen drank nuttigen, heeft ons feestcomité ervoor gezorgd dat ons mosselfeest kan doorgaan op 30 oktober 2010. De dag erna zijn we vrij, dus een drankje kan dan zeker tot ons genomen worden. Blok alvast deze datum in jullie agenda. Plaats en uur worden later meegedeeld

05-10-2010 om 20:29 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanhoecke - Kalishoek
Door professionele verplichtingen 1 dag later dan normaal, gezien de wedstrijd zelf nu ook al iets langer geleden is, kan ik er af en toe naast slagen waarvoor excuses.

Voordat deze wedstrijd begon, was onze grootste bekommernis om geen afstraffing te krijgen, het liep echter iets anders.

In het matchbegin waren we de betere ploeg en versierden we enkele mooie kansen. De bal ging echter net naast of de keeper zat er steeds goed tussen. Tegen alle verwachtingen in, leek het meer dan logisch dat er een doelpunt zou vallen van Kalishoek, Vanhoecke had tot 5 minuten voor het einde van de eerste helft echter nog maar 2 kansjes versierd... tot we op een counter liepen die, het mag gezegd worden, fantastisch werd afgewerkt. 1-0 ruststand.

De tweede helft begon zoals de eerste was ge-eindigd. Kalishoek in de aanval en eindelijk viel het langverwachte en oververdiende doelpunt. Mooie doorsteekpas van Johan naar Fjodor en tja, dat onze spits kan scoren dat wisten we al. Staalhard afgewerkt.

Wat er dan gebeurde is eigenlijk enkel maar te plaatsen onder de noemer doodjammer. Ondanks dat we zeer goed bleven voetballen en kansen bleven creëren, viel de goal aan de overkant. Een klutsfase, gecombineerd met een fout en een blessure op Johan, daarbovenop nog een misverstand en na al dit verdween de bal dan toch in doel.

Opnieuw lieten we ons niet uit het lood staan en we scoorden de 2-2... echter buiten de scheids gerekend, afgekeurd en niemand (en vermoedelijk de brave man zelf niet) wist waarom.

Na wat protest van onze kant uit, werd er dan een strafschop tegen ons gefloten, zuivere handsbal dat wel, al dan niet buiten de baklijn (ikzelf heb 44 mensen gehoord, en maar 1 persoon was de mening toegedaan dat het er binnen was. Kleine kanttekening dat deze man zijn bril niet op had...). Gelukkig werd de penalty zwak ingeschoten en werd deze gered. We bleven drukken en op zoek gaan naar de gelijkmaker, jammer genoeg zonder succes. In de laatste minuut liepen we dan nog op een counter en werd het alsnog 3-1. Veel te zware cijfers voor een zeer sterk Kalishoek.

Ik val in herhaling, maar opnieuw kan ik niet anders dan iedereen feliciteren voor de inzet en de fantastische sfeer. Ik zou zeggen, volgende week allen op post en laat er ons dan opnieuw het beste van maken

04-10-2010 om 22:34 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (0)
01-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ooievaar

Alle,

Op 27 september zijn Benny en Kelly de trotse ouders geworden van een flinke zoon die luistert naar de naam Nio. Hij woog 3,070 kg en was 50,5 cm groot bij de geboorte.

Ouders en zoon stellen het goed. Een hele dikke proficiat van al de ploeggenoten en geniet er dubbel en dik van. 

01-10-2010 om 20:37 geschreven door WebmasterG.


>> Reageer (1)


Gastenboek
  • prijzen pakken
  • 5 tegen 5 tornooi
  • Wandelgroetjes uit Borgloon

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per maand
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Mijn favorieten
  • Seniorennet.be
  • Land Van Beveren
  • KSK Beveren
  • Bosdam
  • Kobekens
  • Goeie muziek (De Fixkes)


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!