KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanhoecke - Kalishoek
Door professionele verplichtingen 1 dag later dan normaal, gezien de wedstrijd zelf nu ook al iets langer geleden is, kan ik er af en toe naast slagen waarvoor excuses.

Voordat deze wedstrijd begon, was onze grootste bekommernis om geen afstraffing te krijgen, het liep echter iets anders.

In het matchbegin waren we de betere ploeg en versierden we enkele mooie kansen. De bal ging echter net naast of de keeper zat er steeds goed tussen. Tegen alle verwachtingen in, leek het meer dan logisch dat er een doelpunt zou vallen van Kalishoek, Vanhoecke had tot 5 minuten voor het einde van de eerste helft echter nog maar 2 kansjes versierd... tot we op een counter liepen die, het mag gezegd worden, fantastisch werd afgewerkt. 1-0 ruststand.

De tweede helft begon zoals de eerste was ge-eindigd. Kalishoek in de aanval en eindelijk viel het langverwachte en oververdiende doelpunt. Mooie doorsteekpas van Johan naar Fjodor en tja, dat onze spits kan scoren dat wisten we al. Staalhard afgewerkt.

Wat er dan gebeurde is eigenlijk enkel maar te plaatsen onder de noemer doodjammer. Ondanks dat we zeer goed bleven voetballen en kansen bleven creƫren, viel de goal aan de overkant. Een klutsfase, gecombineerd met een fout en een blessure op Johan, daarbovenop nog een misverstand en na al dit verdween de bal dan toch in doel.

Opnieuw lieten we ons niet uit het lood staan en we scoorden de 2-2... echter buiten de scheids gerekend, afgekeurd en niemand (en vermoedelijk de brave man zelf niet) wist waarom.

Na wat protest van onze kant uit, werd er dan een strafschop tegen ons gefloten, zuivere handsbal dat wel, al dan niet buiten de baklijn (ikzelf heb 44 mensen gehoord, en maar 1 persoon was de mening toegedaan dat het er binnen was. Kleine kanttekening dat deze man zijn bril niet op had...). Gelukkig werd de penalty zwak ingeschoten en werd deze gered. We bleven drukken en op zoek gaan naar de gelijkmaker, jammer genoeg zonder succes. In de laatste minuut liepen we dan nog op een counter en werd het alsnog 3-1. Veel te zware cijfers voor een zeer sterk Kalishoek.

Ik val in herhaling, maar opnieuw kan ik niet anders dan iedereen feliciteren voor de inzet en de fantastische sfeer. Ik zou zeggen, volgende week allen op post en laat er ons dan opnieuw het beste van maken