Zoeken in blog

KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
17-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den Beker is van ons olé, olé
Eindstand 2-3.  Goals van Jo Van Haelst, Mamadou en Olivier Stevens.

17-05-2009 om 17:23 geschreven door WebmasterG.

11-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halve finale beker Kalishoek-Kliekske
Een ijzersterke wedstrijd van onze spelers resulteerde in een 3-1 overwinning.  In de eerste helft ging het goed op en neer en zagen de talrijke supporters een mooie wedstrijd.  Stijn moest met een knappe redding de nul op het bord houden en wij werden een strafschop onthouden.  Kliekske liet enkele mooie kansen liggen en toen ze toch scoorden stond de afwerker off-side.

In de tweede helft zat de wedstrijd op slot tot Jo Van Haelst in de draai trapte en de keeper in de korte hoek verslagen was.  Kliekske moest nu wel komen en op corners waren ze zeer dreigend.  Maar toen de keeper van Kliekske ver uitkwam kon Jo Van Haelst hem van ver te grazen nemen en naar het einde toe de 2-0 op het bord zetten.  Toch werd vlak daarop een aarzeling bij ons afgestraft en met nog enkele minuten te gaan werd het 2-1.  Maar na een mooi uitgesponnen actie over de rechterflank kon de spijtig genoeg afscheidnemende Jo Van Haelst met een mooi en hard schot de eindcijfers op het bord zetten.  Zo wacht ons net als vorig jaar dezelfde tegenstander in de finale.  Hopelijk laten we ons dit keer niet meer verassen door Boys 85 en kunnen we eindelijk de beker eens mee naar huis nemen.  De wedstrijd wordt gespeeld nu zondag op het 1e terrein van Svelta Melsele.  Allen daarheen dus.  Vergeet ook niet in te schrijven voor de Barbecue.

11-05-2009 om 14:59 geschreven door WebmasterG.