KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
02-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AS Faltboys - Kalishoek

Wedstrijd tegen AS Faltboys, zou in principe geen probleem mogen zijn. We begonnen niet echt sterk aan de wedstrijd, deze ging gelijk op, echter zonder enige noemenswaardige kans. Na een 20tal minuten, corner voor AS Faltboys, bal gaat duidelijk over de achterlijn, draait terug naar binnen en wordt binnengekopt. Tot verbazing van eenieder werd dit aanzien als een geldig doelpunt. AS Faltboys waren wel zo eerlijk om daarna (zelfs tijdens de wedstrijd) inderdaad te bevestigen dat deze bal buiten was. 1-0 dus.

Het sein voor Kalishoek om de motor op te starten. 20 minuten goed voetbal resulteerde in een 1-3 ruststand. Toen wisten we al, als we dit tempo aanhouden, zullen er nog veel doelpunten vallen. De tweede helft begon veelbelovend, we bleven goed voetballen, echter de bal wou er niet in. Zou het weer zo een net niet wedstrijd worden??

Aan de andere kant gebeurde er eigenlijk niets, AS Faltboys kon geen enkele kans laten noteren. Tot een 20 minuten voor tijd. Uitbrak van onze tegenstander, bal wordt voor het doel gelegd en wordt als het ware binnengeknalt. Opnieuw consternatie want de doelpuntenmaker stond overduidelijk buitenspel (en opnieuw werd dit ruimschoots erkend door onze tegenstander). Om één of andere reden, begonnen wij toen iets onrustiger te voetballen.

Toen de bal een derde maal duidelijk buiten was en dit opnieuw niet werd gezien, werd het ons een beetje teveel. Als klap op de vuurpijl werd er aan AS Faltboys een vrije trap toegekend 5 meter van het doel... gelukkig voor ons werd deze gemist. We bleven wat bibberen, maar gelukkig konden we de 2-3 vasthouden.

Wat eigenlijk makkelijk had moeten gaan, werd uiteindelijk moeilijker dan voorzien. Al moet worden gezegd dat er een paar cruciale beslissingen op zijn minst eigenaardig waren te noemen.

We zitten echter wel perfect op schem. Als we er nu in slagen om onze volgende beide wedstrijden te winnen, denk ik dat we een goed beeld hebben op welke fronten we allemaal gaan meestrijden.