KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
23-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joly Travel - Kalishoek

Wedstrijd tegen Joly Travel, een ploeg uit de onderste regionen van de competie. Een hapje zou je dus denken.

Match begin in alle geval veelbelovend, we kregen wet wat kansen, de afwerking ontbrak. Dan echter, om één of andere reden, leken we onze grip op de wedstrijd te verliezen. Wat resulteerde in enkele zeer goeie kansen voor onze tegenstander. Zonder echt beter te voetballen, slaagden we er toch in met een 2-0 voorsprong te gaan rusten, echter als het bij de rust gelijk is, zegt er niemand iets.

De tweede helft begon net zoals de eerste. Wij kregen kansen en hadden overwicht wat resulteerde in een 3-0. Joly Travel kon dan tegenprikken, op basis van hun kansen oververdient. We drukten echter door en beleven steeds minstens 3 doelpunten verschil houden. Wat in de eerste helft aan beide kanten niet lukte, ging nu wel, namelijk de goede kansen afwerken.

Toch wel een wedstrijd om over na te denken. Joly Travel staat mijns insziens duidelijk onder zijn waarde geklasseerd, echter wij als Kalishoek mogen nooit 3 doelpunten tegenkrijgen tegen deze tegenstander. Ook onze afwerking (ondanks dat we er 6 maakten) liet eigenlijk te wensen over. Volgende wedstrijd zal het aan alle kanten beter moeten of het zou wel eens kunnen dat we niet zo een prettige zondag gaan beleven....