2009santiagogoudenmuntPedro.jpg image by Pedro48
Klik op de afbeelding
voor een bezoek
aan Pedro's Santiagoblog.

Categorieën
  • Bezienswaardigheden (31)
  • Fietsen (176)
  • Geocaching (82)
  • Koffieticje (135)
  • Natuur (8)
  • Reizen en citytrips (42)
  • Tussendoortje (124)
  • Wandelen (1)
  • Rondvraag / Poll
    Waar gaat u op vakantie?
    Ik blijf in België...
    Frankrijk
    Spanje
    Italië
    Duitsland
    Griekenland
    Andere
    Bekijk resultaat

    Casa Baccelli, via S.Stefano 106, Montaione, Toscana, Italy.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Bon-Bon Jour-Nuit
    Bed & Breakfast
    Chocolade
    Koffie
    dv1.jpg image by Pedro48
    dv3.jpg image by Pedro48
    dv9.jpg image by Pedro48
    dv26.jpg image by Pedro48
    dv29.jpg image by Pedro48

    Wandelblogs
  • Natuurfreek
    Tuin & Natuur
  • Open exoten tuinen
  • Natuurpunt
  • Bosrand
  • Tuinen van Engeland
  • Greenpeace
  • Tuinadvies
  • Kruidengeneeskunde
  • Groene waaier
  • Bloemenplanten
  • Natuurhulpcentrum Opglabbeek
    Santiago de Compostela
  • Wandelend op weg naar Santiago 2006
  • Frank op weg naar Compostele 2003 (postuum)
  • Jacobean Year 1999
  • Luus & Martien fietsen naar Santiago de Compostela 2006
  • Vlaams Genootschap van Santiago
  • Amstelveen - Santiago 1998
  • Sint Jacobsfietsroute in 3 jaar naar Santiago
  • Pelgrimstocht Camino de Santiago van 1997 tot 2003
    PEDRO achterna in...

    Photobucket
    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: fietsen met winterbanden

    Nu we veel te maken krijgen met sneeuw, ijzel en gladheid ontvangen we regelmatig de vraag of er ook winterbanden voor de fiets zijn. Veel mensen weten het niet, maar ook hiervoor zijn mooie oplossingen. Gek eigenlijk dat het onderwerp winterbanden voor de auto een jaarlijks terugkerend onderwerp is op vele verjaardagen en in de media, maar we hier voor de fiets vrijwel niets over horen. U kunt daarmee zelf zorgen voor een veel betere grip op de weg en een vervelende valpartij of ergere schade aan uw lichaam voorkomen.

    Lees meer hierover: http://fietsen123.be/entry/12639/winterbanden-ook-voor-de-fiets#body-anchor


    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (0)
    19-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koffieticje 36

    Café Alpino
    Heel eenvoudig recept met instant koffie en bruine suiker.



    Ingrediënten:
    • 2 el instant koffie
    • 2 el bruine suiker
    • 1 el vanille extract
    • 1 tl water
    • 1 ½ kop kokend water
    Bereiding
     
    Verdeel de koffie en de vanille over twee tassen. Los de suiker op in 1 tl water en verwarm in een sauspan tot het kookt. Meng het met de rest van het water en verdeel over de twee tassen.
    Goed mengen, afwerken met room en pralines en serveren!

    Info: Perculator.be
    Afbeelding: fotolog.com

    Categorie:Koffieticje
    >> Reageer (2)
    18-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: winter en koude
    Het winterweer houdt aan. Het KMI verwacht nog meer sneeuw. Geen weer om een fietser door te jagen of toch...


     
    Gaat u met dit weer voor uw plezier fietsen?
    O Ja
    O Neen

    Indien u wel fietst, draagt u dan een valhelm?
    O Ja
    O Neen

    Draagt u thermische kledij?
    O Ja
    O Neen

    Laat ook weten hoeveel kilometer u door de koude fietst:
    O minder dan 20km
    O meer dan 20km
    O meer dan 30km

    Laat het ons weten via onderstaande reageerknop.


    Afbeelding: fietsen123
    Samenstelling poll: Pedro & Co

    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (3)
    15-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: kinderzitjes in de auto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij, grootouders, gaan soms op stap (per auto) met onze kleinkinderen. Hoe je veilig je kleinkinderen per auto kan vervoeren lees je hier onder...

    Niet bij een airbag:
    De kinderstoel hoort op de achterbank. Op de bijrijdersstoel mag ook, maar daar zit vaak een airbag. Die moet u dan uitschakelen, ook als het kinderstoeltje naar achteren is gericht. Voor kinderen tot 12 jaar is een plek met een airbag ervoor sowieso af te raden.

    Kinderen op schoot, voor- of achterin, mag niet. Als de kinderen groot genoeg zijn om op een gewone stoel met gordel te zitten, let dan op dat de rugleuning recht staat. Anders kunnen ze bij een aanrijding onderuit schieten. Moet de riem over de hals lopen en niet over de schouder, gebruik dan een stoelverhoger. ‘Groot genoeg’ is niet afhankelijk van leeftijd, maar van lengte: 1,35 meter.

    Welke stoel is geschikt?
    Voor kinderen onder de 1,35 meter is het gewicht bepalend voor de keuze van het kinderzitje. Minder dan 13 kilo: babyautostoeltje (groep 0 en 0+)
    Deze draagmandjes, of naar het veel verkochte merk ‘Maxi Cosi’ vernoemde stoeltjes, plaatst u tegen de rijrichting in en zet u met de gewone driepuntsgordel vast. Er is ook een zogeheten Isofix-systeem, waarvoor u geen gordel nodig hebt, maar die past niet in iedere auto. Laat u goed informeren bij de aanschaf en probeer een stoeltje altijd uit in uw eigen auto.

    9-18 kilo: kinderautostoeltje (groep 1)
    Deze stoeltjes staan in de rijrichting en zijn bedoeld voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten. Het kind zit in een vijfpuntsgordel. Ook deze zet u vast met de gordel of Isofix. Deze stoelen zijn vaak enigszins verstelbaar van rechtop tot iets onderuit. Let bij de aanschaf nu ook op praktische zaken zoals afwasbaarheid en afneembaarheid van bekleding.

    15-36 kilo: zittingverhoger (groep 2 +3)
    Deze ‘booster-seat’ is een hulpje dat ervoor zorgt dat de gordel niet over hals en/of buik loopt, maar over schouder en heup. Ze zijn er met en zonder rugleuning.
    Boven de 36 kilo:
    Voor kinderen zwaarder dan 36 kilo zijn geen goedgekeurde stoelen beschikbaar en deze kinderen zouden alleen de autogordel kunnen gebruiken. Mocht de gordel toch over de hals en/of buik lopen, dan is het beter om toch een stoelverhoger te gebruiken.

    Info: plusonline.nl

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (1)
    14-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: verder strijden...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor u gelezen.
    Dit is reeds jaren bezig...de strijd wordt verder gezet...het is er zo mooi om langs te fietsen en te wandelen...wil u meer weten klik dan op de afbeelding...

    NEEN aan de verbreding van het Schipdonkkanaal!

    Verloedering van de unieke sfeer en het historisch landschap van Damme en Oostkerke. Verzilting in de ruime omgeving. Onteigeningen. Waardevermindering van gronden en onroerend goed. Aanslag op het toerisme en de horeca. Opsplitsing van leefgemeenschappen. Daar bovenop een werffase die vijf tot tien jaar zal aanhouden en de levenskwaliteit grondig zal aantasten. Dat zijn enkele van de gevolgen die "Het Vlakke Land" tussen Brugge en Gent te wachten staan als het Zeebrugse Havenbedrijf (MBZ) zijn zin krijgt. Dat plant op korte termijn de ombouw van het Schipdonkkanaal tussen Brugge en Zomergem tot een industrieel duwvaartkanaal.

    't Groot Gedelf staat volledig achter de economische ontwikkeling en de groei van de tewerkstelling in de Zeebrugse haven, maar verzet zich met klem tegen dit project.

    De logistieke ontsluiting kan perfect worden verwezenlijkt met alternatieve middelen die efficienter en ecologischer zijn en geen afbreuk doen aan de tewerkstellingskansen. Integendeel: estuaire schepen zijn onmiddellijk inzetbaar, terwijl het op een exploiteerbaar Schipdonkkanaal nog vijftien jaar wachten is. Ook het spoor heeft meer dan voldoende mogelijkheden. Dit is kiezen tussen goede economie en slechte economie.

    Info en foto: tgrootgedelf.be


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    12-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: fietsboek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit wordt de volgende grote fietstrip van Pedro...

    Fietsend van stad naar dorp, langs rivieren, langs het kanaal van Orléans, over kleine wegen en spoorwegbeddingen komen we o.a. door de Ardense bossen, de sprankelende Champagne, de ­Koningsvallei aan de Loire, het natuurpark Berry, de ­Bordeauxstreek, het echte Frankrijk van de Charente, de pijnboombossen van Les Landes, het Toscaanse Gascogne uiteindelijk aan in Lourdes aan de voet van de Pyreneeën.
    Een fietsgids opgesteld als doorlopende route zonder vaste etappeplaatsen waardoor hij bruikbaar is voor zowel de occasionele fietser als de getrainde in functie van de fysieke mogelijkheden van het individu. Op de 1467 km lange route is met zorg uitgekeken naar zoveel mogelijk voor de fietser geschikte overnachtingen. Zo veel mogelijk logies op de route staan zowel in de geschreven tekst vermeld als op de gedetailleerde kaarten ingetekend. Zowel de kampeerder als de trekker op zoek naar gastenkamers, pensions, hotelletjes, … vinden hun gading in deze gids. De fietsgids is zo opgesteld dat je geen specialist kaartlezer moet zijn om je weg te vinden. Het traject is zo eenvoudig mogelijk gehouden met respect voor de doelstelling van een fietsgids, zo weinig mogelijk confrontatie met gemotoriseerd verkeer.
    ‘Op de fiets naar Lourdes’ is een gids met slechts één doel: in Lourdes geraken. Van de Onze-Lieve-Vrouwe­basiliek in Maastricht via de Onze-Lieve-Vrouw ­‘Oorzaak Onzer Blijdschap’ in Tongeren naar de Onze-Lieve-Vrouw ‘Onbevlekte Ontvangenis’ in Lourdes. Een land van contrasten met kerncentrales, krokodillen, Merovingische graftomben en fresco’s. Een land van eenzaamheid met eindeloze vlaktes en graan­plateaus. De vier Heemskinderen, Jeanne d’Arc, St-Émilion, D’Artagnan en uiteraard de Heilige Maagd Maria vergezellen ons. We maken kennis met streekproducten zoals Chaource, Fois Gras, Magrat de ­Canard, Andoulettes, macarons, lange vingers en chocolade. Bier, appelcider, wijn, champagne, ­cognac en armagnac drinken we onderweg, maar naar huis komen we met water uit Lourdes.

    Info: http://users.telenet.be/fietscontreien/boeken.htm#Op_de_fiets_naar_Lourdes
    ISBN 9789038920054

    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (3)
    11-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: veiligheid
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Voor u gelezen en gekopiëerd. Voor meer info klik op de afbeelding.

    Misschien denkt u dat de meeste fietsongelukken komen door een botsing. Niets is minder waar! De meeste fietsongevallen gebeuren zonder dat er gebotst wordt met een ander persoon of vervoersmiddel in het verkeer. Vaak is er sprake van het verliezen van het evenwicht.

    Info: fietsen123

    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (3)
    09-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: de kerstboom
    Lewiske heeft me opgedragen om de kerstboom te plaatsen. Neen geen echte en gelukkig geen gedoe met pot en zand maar een kunstkerstboom. Je ziet bijna het verschil niet zo echt lijkt deze kunstboom wel. Het wordt weer even puzzelen om de juiste takken op de juiste stek te krijgen. Gelukkig zijn de takken voorzien van onopvallende kleurtjes zodat ook een onhandige gepensioneerde dit kan doen...
    Het is trouwens altijd wat bij het plaatsen van de kerstboom. Niet op de juiste plaats, een beetje naar links, neen naar rechts, even een draai geven en dan nog te zwijgen over het versieren van de kerstboom. Hier hebben we dan een compromis gesloten. Ik monteer de kunstboom en hang de verlichting er in als dat al moet. Lewiske versiert (?) de boom en werkt het geheel af. Goede afspraken levert goede resultaten nietwaar...



    Kerstboom in wording


    Eindresultaat 1,80 m grote kerstboom

    Over de ouderdom van het gebruik van de kerstboom lopen de bronnen zeer uiteen. Het heeft waarschijnlijk een OudGermaanse oorsprong, waarbij de boom, oorspronkelijk een eik, centraal stond in een midwinterviering (eigenlijk de kortste dag). Mogelijk werd die boom dan verlicht.

    Info over de kerstboom: Wikipedia
    Foto's: Pedro

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    08-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuur: wandeling in het Grotenhoutbos
    Vandaag met de leerlingen van meester Bart op natuurwandeling in het Grotenhoutbos te Gierle. We hebben daar een toffe wandeling gemaakt met deskundige uitleg van gids Jan Diels...


    Het Grotenhoutbos is een gebied van circa 300 ha en werd in november 2000 aangekocht door het agentschap Natuur en Bos van het Vlaamse Gewest. Het Grotenhout heeft in het verleden waarschijnlijk nooit een ander grondgebruik gekend dan 'bos'. De eerste schriftelijke bron die melding maakt van het Grotenhout dateert van 1320. Het Grotenhoutbos is dus een historisch bos op de grens van Lille met Vosselaar. Het domein bevat ongeveer 100 ha eikenbos van meer dan 100 jaar oud. De dikste eik heeft een omtrek van 3,8 m! Ook beukenbossen, essen- en elzenbossen komen er voor. Het Grotenhout bevat vele zeldzame planten, zowel typische bosplanten als planten van grazige vegetaties. In totaal werden er meer dan 360 verschillende plantensoorten gevonden. Daarnaast herbergt het bos niet minder dan 8 verschillende vleermuissoorten. Het Grotenhoutbos werd in 2001 officieel opengesteld voor het publiek. Je kan het gebied jaarrond via verschillende bewegwijzerde wandelwegen bezoeken.

    Info: Natuurpunt Lille
    Foto's: Pedro

    Categorie:Natuur
    >> Reageer (1)
    07-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: wintertoer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Indien je zelf niet graag fietst in de winter maar toch een tof verslag en dito foto's van een wintertoer wil bekijken klik op de foto...


    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (0)
    06-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Sinterklaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Sint Nicolaasfeest is een schilderij van de Nederlandse kunstschilderJan Steen.

    Steen schilderde het 82 x 70,5 cm grote werk, uitgevoerd in olieverf op doek, tussen 1665 en 1668. Het bevindt zich momenteel in het Rijksmuseum Amsterdam. Het werk is geschilderd in de voor Jan Steen kenmerkende stijl, waarbij taferelen uit het dagelijks leven op levendige en vaak schijnbaar chaotische wijze worden weergegeven. Het schilderij toont een gezin dat aan de vooravond van 6 december het traditionele Sinterklaasfeest viert. Centraal staat de jongste dochter van het gezin die zich kennelijk het afgelopen jaar goed gedragen heeft en daarvoor wordt beloond met een pop en andere geschenken. Haar oudere broertje staat huilend naast haar, want zijn schoen is leeg gebleven. Hij wordt uitgelachen door een ander broertje. Op de achtergrond staat de grootmoeder die mogelijk toch nog troost heeft voor de huilende jongen in de vorm van een verborgen cadeau. De moeder toont belangstelling voor de geschenken van haar jonge dochter. De vader van het gezin ziet glimlachend het hele tafereel aan.

    Info en foto: Wikipedia

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (5)
    05-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: winterbeeld
    Winterbeeld 3...


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    04-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: winterbeeld
    Winterbeeld 2


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    03-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: winterbeeld
    Winterbeeld 1...


    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    02-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuur: winterbeeld
    Spiegelsneeuw...


    Foto: Pedro

    Categorie:Natuur
    >> Reageer (0)
    01-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje: Sint Elooi, een legende...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De afneembare paardenvoet

    Al op jonge leeftijd leerde Eligius (St. Elooi) hoe hij metaal kon bewerken en hij bleek een voortreffelijk leerling voor wie alles mogelijk was. Eens werkte hij voor een smidsbaas die zeer overtuigd was van zijn eigen kunnen en daarom boven de deur van zijn smederij het opschrift Meester boven de meesters had aangebracht. Toen op zekere dag een weerspannig paard werd binnengebracht, wist de Meester boven de meesters daar geen raad mee. Eligius ging echter rustig naar het paard, nam het been af, voorzag de hoef op het aambeeld van een nieuw ijzer en zette het been weer aan de romp van het paard, waarna het dier vrolijk wegdraafde.
    De baas liet dit niet op zich zitten en probeerde het kunststukje bij een volgende lastige klant. Dit dier begon echter hevig te bloeden, waarop de smid ten einde raad zijn maatje te hulp riep. De jonge Eligius stelde echter als voorwaarde dat zijn baas het trotse opschrift boven de deur moest weghalen. Toen dit gebeurd was, hield het bloeden onmiddellijk op. Eligius zette het been er weer aan en het paard verliet hinnikend de smidse.
    Een beeld met de uitbeelding van dit verhaal bevindt zich in de kerk te Plozévet in Bretagne.

    Info en foto: Wikipedia

    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (0)
    30-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen: maak ook uw fiets winterklaar
    Het wintert. U fietst. Een fiets heeft ook een winteronderhoud nodig.
    Lees meer over hoe u de fiets winterklaar maakt...
    Klik op de afbeelding voor meer.


    Of u nu uw fiets in de winter wilt blijven gebruiken of hem voor de wintermaanden wilt stallen, in beide gevallen zult u uw fiets even moeten nazien om deze ‘winterklaar’ te maken. In de winter wordt bij vorst of ijzel zout gestrooid en dat is slecht voor lak, ketting en andere onderdelen.

    Info via fietsen123.be

    Categorie:Fietsen
    >> Reageer (0)
    29-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortje:plat préféré

    Louis Neefs, Vlaanderens’ mooiste stem, hield van zijn klassiekers: hij was verzot op de keuken van zijn moeder. Jeroen gaat de uitdaging aan om de Plat Préféré van Neefs, de kalfsfricassee van zijn moeder, te evenaren, en dat is geen gemakkelijke opdracht.

    Om er wat in te komen, doet hij voor een andere klassieker beroep op zus en rasechte Kempische keukenprinses Connie. In Gierle, hun dorp in de Kempen, laat ze Jeroen meegenieten van de heerlijke gehaktballen met krieken die ze klaarmaakt. En dan stuurt ze hem naar ‘In Den Eyck’, een bruine kroeg onder de kerktoren, het soort etablissement waar Louis graag zou gezeten hebben met zijn vriend Raymond Ceulemans.

    Neefs hield ook wel eens van een culinair experiment: zo was hij verzot op escargots - weliswaar als enige van de familie. Als hij het gerechtje dat Jeroen voor hem klaarmaakt zou geproefd hebben, zou hij nog meer fan zijn. En dan is het tijd voor de schoonheid van een familiereünie in het Mechelse Vrijbroekpark…

    Info: canvas.be
    Misschien komt Pedro ook wel in beeld...





    Categorie:Tussendoortje
    >> Reageer (2)
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geocaching: een echte schat!
    Een echte 24kt gouden coin...de Alaska Goldcoin, slechts 20 stuks 'all over the world'. Hoogst uitzonderlijk krijg je deze te zien...


    Categorie:Geocaching
    >> Reageer (0)
    27-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geocaching: statistic so far

    My Cache Stats as of 25/11/2010 (Generated by CacheStats 3.0. Get your own stats at www.logicweave.com)

    Cache Finds
    Total Found: 772 (# found/attended logs) Find Rate: 1,821 per day (12,7 per week, 664 per year)
    Caches: 772 (# unique caches visited) Avg. difficulty / terrain: 1,61 / 1,57
    # Archived: 55 (7%) FTFs: 0
    Avg. in 1 day: 5,3 Oldest Cache: The Good Stuff (GC56AC placed 11/05/2002)
    Most in 1 day: 22 (9/10/2010) Most in 1 month: 100 (10/2010)

    Days Cached
    Total days cached: 145 (every 2,9 days or 34,2%) Most consecutive days with a find: 6 (10/11/2009 - 15/11/2009)
    Most in 1 month: 18 (11/2009) Most consecutive days without a find: 32 (8/03/2010 - 8/04/2010)

    History
    Year Total Found Rate Days Cached / Frequency
    2009 198 2,041 38 / every 2,6 days
    2010 574 1,745 107 / every 3,1 days

    Milestones
    Number  Date Cache # Days between
    #1 26/09/2009 Blankenbergse Vaart  
    #50 25/10/2009 frankske001: Het Vogelhuisje 29
    #100 15/11/2009 Ten Aard: kerk Kempisch domein 21
    #150 13/12/2009 ZICHT OP SPOORWEGLIJN LIER – AARSCHOT 28
    #200 2/01/2010 Hertrad 5 20
    #250 23/01/2010 Rotonde 24 21
    #300 13/02/2010 IJSKELDER 21
    #350 26/02/2010 Rondje Halle-Malle-Halle: final 13
    #400 9/05/2010 T T 2 " den trollenboom " 71
    #450 28/05/2010 Achels Dozijn : Het Planetenpad 19
    #500 13/06/2010 Kunst in de straat 1 16
    #550 15/08/2010 Wijkkapel van het spek 63
    #600 9/09/2010 Visschers Koppen 25
    #650 9/10/2010 Heist Puur Natuur(lijk): Vallei van de grote Nete 30
    #700 23/10/2010 Oorlogsmonumenten - Eregraf 14
    #750 11/11/2010 Het Hagelkruis 19

    Size Breakdown
    Size # Found Percentage
    Micro 487 63,1
    Small 150 19,4
    Regular 91 11,8
    Other 20 2,6
    Not chosen 18 2,3
    Large 5 0,6
    Virtual 1 0,1
    Type Breakdown
    Type # Found Percentage
    Traditional Cache 602 78,0
    Mystery 100 13,0
    Multi-cache 57 7,4
    Earthcache 12 1,6
    Virtual Cache 1 0,1

    Difficulty Breakdown
    Difficulty # Found Percentage
    1 201 26,0
    1,5 352 45,6
    2 138 17,9
    2,5 37 4,8
    3 31 4,0
    3,5 5 0,6
    4 6 0,8
    4,5 0 0,0
    5 2 0,3
    Terrain Breakdown
    Terrain # Found Percentage
    1 134 17,4
    1,5 453 58,7
    2 141 18,3
    2,5 32 4,1
    3 10 1,3
    3,5 1 0,1
    4 0 0,0
    4,5 0 0,0
    5 1 0,1

    Locations
    Other States (8): West-Vlaanderen (69), Antwerpen (605), Vlaams-Brabant (32), Oost-Vlaanderen (11), Limburg (28), Noord-Brabant (16), Zeeland (1), Galicia (1)
    Countries (4): Belgium (745), Netherlands (24), France (2), Spain (1)


    (map from world66.com)


    Categorie:Geocaching
    >> Reageer (0)


    20081224Pedro.jpg image by Pedro48
    Over mezelf...
    Ik ben Pierre V alias Pedro
    Op Sinterklaasdag,
    anno 1948,
    ben ik als Mechelaar
    de wereld op gezet.
    Nu al geruime tijd
    woonachtig in
    "mijn dorp in de Kempen".
    Hobby's:
    Fietsen in de vrije natuur
    Geocaching en koffieleut...
    Heb net een fietstocht als peregrino
    naar  Santiago de Compostela 
    achter de rug ten voordele van...
    LCH Belgium vzw
    (Langerhans Cel Histiocytose)
    logo150devrolijkebloggezw1.gif

    untitled-3.jpg picture by Pedro48

    Profile for PedroLewis


    Inhoud blog
  • Koffiedrinken in Italië
  • Spaghetti
  • Opkuis
  • Koffieticje
  • Toscane van het noorden?
  • Toscane
  • Les Jardins d'Annevoie
  • Dinant
  • Koffieticje
  • DonJon van Crupet

    100%
    150%
    200%

    LOEP

    Zoeken in blog


    Laatste commentaren
  • 02.33.60.84.63 (Jack)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Belgische zanger Matthias Lens. (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Goede morgen (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Muziek Box Django Wagner (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Zomaar een kaartje gemaakt. (Dirk)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Geniet van de eerste dag van het weekend!! (Rachel Belmans)
        op Koffiedrinken in Italië
  • Fijne nachtrust! (Rachel Belmans)
        op Koffieticje
  • een aangename warme vrijdag (Patricia)
        op Mosseltijd...
  • Goede middag (Dirk)
        op Koffieticje
  • Een fijne zomerse midweek! (Rachel Belmans)
        op Greve in Chianti



  • Eerst vragen
    dan met
    toestemming
    kopiëren




    Archief per maand
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 09-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 06-2005
  • 05-2005
  • 04-2005


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!