Oven voorverwarmen op 180 °C of gasovenstand 3. Courgettes wassen en in dunne reepjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan olie verhitten en courgettereepjes ca. 3 minuten bakken. Bestrooien met zout en peper. Visfiguurtjes in ca. 6 minuten verwarmen in de oven. Puree over de helft van vier borden verdelen en met vork 'golven' maken. Visfiguurtjes in de 'zee' leggen. Courgettereepjes als 'zeewier' over borden verdelen. Serveren met tomatenketchup
Chocoladevla over vier diepe borden verdelen. Bananen pellen. 1 banaan halveren. Helften in lengte halveren. Banaanstuk als mond in vla leggen. Andere banaan in plakjes snijden. Van plakjes ogen en neuzen maken in vla. Gezicht afmaken met vlokken als haren.
. Laat de perziken goed uitlekken in de zeef. Drink het sap lekker op! 2. Roer intussen de vanillesuiker en de honing door de yoghurt. Verkruimel 4 kanelly's. Schep de koekkruimels door de yoghurt. 3. Snij van de bolle kant van de perziken een heel klein kapje af. Op die platte kant kunnen de perziken nu makkelijk rechtop blijven staan. Zet op elk bordje twee perziken. Snij de perzikkapjes in kleine stukjes en roer ze door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in het gat van de perzik. 4. Breek de kanelly's doormidden en leg ze op de perziken. Of leg ze ernaast
In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade