Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
Foto
Foto
Foto
Foto
Altijd de juiste tijd


Foto

Pasen 2008 bij ons thuis


Welkom op mijn blog!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Onze tuin in Juni
  • Nico De Guchtenaere in Galerie Link te Gent
  • Dieren in de sneeuw
  • Spinnenkunst
  • Winterse toestanden
    Zon en schaduw
    Uit het leven van een gepensionneerde
    02-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst beelden
    Regen en wind en vallende bladeren. De herfst heeft zijn intrede gedaan. Op onze fietstocht door de uitgestrekte polders vond ik deze prachtige zwam. Ze stond er te pronken in 'n flauw herfstzonnetje, net alsof ze smeekte om gefotografeerd te worden. Hieronder vinden jullie het resultaat. Echt 'n kunststukje van moeder natuur. Wees gerust, ook de herfst kan prachtig zijn. Bij deze gedachte wens ik jullie allen nog 'n heel fijne dag... Misschien wel tot in den draai!



    02-10-2008 om 10:59 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op een mooie herfst namiddag aan 't zeetjen
    Dag beste vrienden. Moeder natuur heeft ons toch nog bedeeld met 'n mooi nazomerke. Ik hoop dat jullie er hebben van genoten en dat jullie er dit weekend nog moge van genieten. Volgens de weermakers is 't volgende week definitief afgelopen. Wij hebben er gebruik van gemaakt om nog eens naar 't zeetjen te gaan. Het was daar prima. Weinig volk, 'n zalig weertje, en op tijd en stond 'n terrasje gedaan. Meer moet dan voor die ouwe peekes en meekes toch niet meer zijn zeker. Serieus, 't heeft ons deugd gedaan. 'k Weet het, in de zomer is er daar natuurlijk schoner volk te zien; en nu zijn 't meestal oude nonkels en tantes. En dat heeft ook zijn charme.. Geen wiegende heupen, maar slepende, krakende en waggelende menskes, die toch nog eens hun nek proberen uit te steken, om wat zilte zeelucht te kunnen opsnuiven. Maar zij hebben er toch van genoten, juist zoals wij dat gedaan hebben.'k Heb wat foto's gepakt. Zo van 't zeetjen met wat schone wolken daarboven; en van 'n nog pienter ventje, dat met zijn kodakske op zoek was naar ' n zeemeermin. Maar 'k heb het hem uit gelegd: in deze tijd van 't jaar komen de zeemeerminnen niet meer boven.... en hij die dacht... dat ze naar 't vogelke gingen komen kijken! Maar al bij al hebben wij 'n prachtige dag gehad, ook zonder zeemeerminnen! Jongens en meiskes, bij deze wens ik jullie allemaal een reuze fijn weekend; Moesten jullie mij tegenkomen daar in den draai.. wel jullie mogen mij allemaal eens trakteren. Tot mijn volgend priet - praatje!







    27-09-2008 om 10:24 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Is herfst!
    Hallo, beste blog vrienden. Inderdaad, 't is herfst, wij voelen het aan de levende lijve. De bladeren beginnen te vallen,de oranje en bruine tinten vormen stillaan de overhand.en de meeste bloemen doen nog wat moeite om 't geheel wat op te fleuren. Deze bloem, eens een knalgele calla, staat er nu wat verschoten en uitgebloeid bij. Oorwormen trachten hierin een veilige schuilplaats te vinden voor de komende koude dagen. Ik vond het de moeite om hiervan 'n paar fotokes te maken. Kwestie om eens iets anders te brengen. Ik weet het, misschien zijn er mensen die oorwormen vieze beesten vinden, maar het zijn zeer nuttige insecten, bekend als een van de beste opruimers in moeders natuur. Nog 'n heel fijne dag en tot in den draai!







    23-09-2008 om 10:31 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfst in aantocht ( 2 )
    Dag beste mensen. Genoten van 't zonnige weekend? Ik hoop het toch voor jullie. Ik heb het er mij in elk geval van gepakt. Ah ja, wij mochten gaan mee feesten. Een van ons kinders was toch wel twintig jaar getrouwd zeker. Eerlijk gezegd, dat wist ik bijlange niet meer. En zij hebben dat zo'n beetje gevierd! Zo op hun manier, zonder veel tralala; zoals ze zo al twintig jaar bezig zijn. En 't was goed en gezellig. Niets anders gezien dan blije gezichten en contente mensen. Meer moet dat toch niet zijn zeker.Onder ons gezegd, ze mogen dat volgend jaar gerust herhalen. Ik ben zeker dat er niemand " nee" zal zeggen. Tussen de soep en de patatten heb ik 'n paar fotokes gepakt van enkele trossen rozenbottels. Ik moest toch weer iets hebben voor mijn blogske van vandaag hé. Samen met die mooie bessen wens ik jullie allen 'n heel fijne dag en aan goed begin van de (werk ) week. Tot in den draai, zou 'k zo zeggen.



    22-09-2008 om 09:36 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Herfst in aantocht
    Hey, beste lezers. Ik ben jullie weer vergeten de laatste dagen. 'k Heb het verdraaid druk gehad. Veel werk in de tuin. 'n Paar dagen op stap geweest met 't vrouwken. Dat moet ook eens kunnen hé; en gisteren bij mijn "meiskes" geweest. Ja, er was daar eentje jarig, en wij hebben die natuurlijk in de bloemekes gezet. Eerlijk gezegd, die lieve nonnekes hadden een bloemeken verdiend. Door hun toedoen hebben wij op onze familie barbeque goed weer gehad. 't Is één van de weinig zonnige dagen van deze zomer geweest. Ja, die zusterkes Clarissen zijn schatjes. Een bezoekje aan hen is steeds weer een belevenis. Mijn gezicht gloeit nog na van de "vurige" kussen! En vandaag ben ik vroeg op gestaan. Ja, 'k moest toch fotokes trekken voor op mijn blog. 't Was verdraaid fris deze morgen; 'k heb dan ook maar 'n truiken aangetrokken en op pad gegaan. Mijn ogen vielen op 'n kastanje bolster. 'k ben niet verder gegaan. Ik dacht bij mezelf: mijn lezers moeten er maar tevreden mee zijn. Maar 'k heb ze op haar beste kant gepakt...ah ja, ik zat nog met mijn meiskes in mijne kop. Nog 'n fijn weekend al te gare!



    21-09-2008 om 10:21 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog bloemekes uit ons hofken
    Dag beste lezers. Ik ga met de deur in huis vallen en beginnen met jullie allen een prettig en zonnig weekend te wensen.Voor de pret zullen jullie zelf moeten zorgen, en voor 'n beetje zon doe ik mijn bijdrage, met 'n paar foto's van onze blauwe solanum, die ondanks de regen van de voorbije dagen, toch staat te pronken met 'n massa hel blauwe bloemekes. Dat plantje heeft "courage" hé. Laat ons daar maar 'n voorbeeld aan nemen. En wij gaan dat doen hé, van 't weekend. Eventjes de zorgen op zij zetten en proberen van zoveel mogelijk te genieten. Feitelijk doen wij dat veel te weinig, want de tijd vliegt toch zo snel. Dus lieve lezers, maak er het beste van, en misschien tot in den draai! Doei....doei



    13-09-2008 om 10:36 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'n Zonnige moment opname
    Dag beste vrienden. Het regent pijpestelen, oude wijven... enfin 't is triestig gesteld met 't weer. Gisteren was het even 'n zomerse dag. Dat kon je best zien aan onze portulaca. Die stond daar ineens weer te pronken met 'n massa kleurige bloemen. Helaas, het heeft niet lang mogen duren. Daar staat hij nu weer...verzopen en bibberend van de kou. Nog 'n geluk dat ik vlug 'n paar beeldekes geschoten heb van dat fleurig intermezzo. Maar dat slechte weer geeft me dan toch even de tijd om 'n beetje om mijn blog bij te werken. 'k Heb jullie weer enkele dagen op jullie honger laten zitten hé. Maar beste mensen, er is wel iedere dag wat te doen in de hof. 'n Mens moet toch zien dat 't onkruid niet onder de achterdeur naar binnen groeit. Daar is gelukkig nog geen sprake van. En ondanks deze vroege herfst wens ik jullie allen toch nog 'n heel fijne dag. Geniet van de regendruppels die op 't venster kletteren, en maak er toch maar 'n fijne dag van. Tot in den draai!



    12-09-2008 om 11:09 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerweelde?
    Zo zou het toch moeten zijn. Helaas, de zomer loopt op zijn laatste benen. Hij heeft er niet veel van terecht gebracht. 'k Heb toch nog 'n paar fotokes kunnen maken van 'n capucientje of Oost-Indische kers. 't Stond daar zo maar stillekes te hangen tussen ineengekrompen rottende rozen. Maar het deed toch nog zijn best om 'n beetje kleur te brengen in dit triestig seizoen. Nu de eerste bladeren beginnen te vallen, voelen we al dat de herfst in aantocht is. Maar laat ons niet paniekerig doen en positief denken..Laat ons zingen van....'t Is weer voorbij...die "mooie zomer". Tot in de draai, beste mensen. Misschien schijnt daar de zon. Nog 'n fijne dag gewenst!

    05-09-2008 om 09:27 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerweelde?






    05-09-2008 om 09:15 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest.
    Hey beste lezers. Ik ben terug van eventjes weg geweest. Nee geen plezier reisje gemaakt. Ziek geweest ? Bijlange niet. Nee, ' k Ben bijna acht dagen aan 'n stuk van 't een feest naar 't andere geweest. Ja,'t kan zo eens allemaal samen komen hé. Ah ja, 't Is begonnen met iemand die 't zo opeens in zijn bol kreeg om zijn vijftig jarig huwelijksjubileum te vieren. Natuurlijk, daar moet je wel 'n halve eeuw voor getrouwd zijn, maar als 'n mens zo pardoes uitgenodigd word, kan dat soms wel even verschieten zijn. Maar wij zijn senioren, dus van dat soort dat niets meer afslaat. Wel wij hebben van ja geknikt en gezegd! Kunnen jullie geloven dat we er geen spijt van gehad hebben. Wij hebben daar 'n diner gekregen voor "A" tegen te zeggen. 'k Zou liegen, 't ware beter al de letters van den ABC op te noemen. 'k Krijg nog 't water in de mond als ik er aan terug denk. Was dat goed zeg! Dan was er ook nog 't sluiten van de vakantie. Dat is zo'n feestje met de kinders en kleinkinders om de vakantie af te sluiten. Wij hadden bij de "Zusterkes Arme Claren" goed weer besteld, en gekregen. Dus als echte bourgondiers hebben wij 'n barbequutje gedaaan. 't Vlees was goed gebakken en niet verbrand, en de wijn vloeide met beekjes.... Iedereen was goed gemutst..en 't is 'n fijne dag geworden. Er is de dag nadien zelfs nog 'n klein vervolg aangekomen. En alsof 't nog niet genoeg was, moesten wij gisteren nog naar ' zilveren bruiloft'. 't Was daar ook niet gezeverd. Nog maar "n BBQ gevolgd door 'n prachtig feest tot in de kleine uurtjes. Wel beste mensen, kunnen jullie nu geloven dat ik er niet toe gekomen ben om te "Bloggen" Ik denk, moesten jullie in mijn plaats geweest zijn, dat ge daar ook niet aan gedacht zouden hebben. Maar nu ben ik er weer. Met twee fotokes uit de voorbije "zomer". Vakantie herinneringen noemen ze dat. Van uit den draai wens ik jullie allen 'n heel fijne dag. A demain!

    04-09-2008 om 09:43 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van weggeweest.




    04-09-2008 om 09:12 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat bloeit er in ons hofke
    Dag beste blog vrienden, 'k Had schrik van mijn ogen open te trekken deze morgen. Weeral grijs en grauw. Eerlijk gezegd, dat ontneemt mij wel een beetje de moed om te Bloggen. 'k Weet niet wat het is, maar als 't zonneke schijnt voel ik mij 'n stuk actiever, en ik heb de indruk dat mijn muze daar zeker op inspeelt. Jammer, maar 't is zo. Rien à faire, zeggen ze in 't frans. En ik heb moeten zoeken om 'n deftig bloemeke te vinden. Hortensia struiken genoeg, maar géén bloemen. 'k Weet niet hoe 't komt, blad genoeg, maar de bloemen moeten wij er bij denken. Maar ondanks dat, heb ik toch 'n paar beelden kunnen "schieten". Dus vandaag Hortensia soep.'k Hoop dat ze smaakt, en dat u allen er 'n heel fijne dag aan beleefd. Tot de volgende " zitting"!



    26-08-2008 om 11:50 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend Flowers
    Dag beste bloggers. 't Is weer van dat; nat! Amper de tijd gehad , tussen twee regenvlagen door, om 'n paar fotokes te "pakken". Triestig hé mensen. En de weermakers hadden nochtans al van begin deze week een zonnig weekend voorspeld. Ik geloof dat ze er ook niet veel van onthouden hebben. En die worden er dan ook nog voor betaald. Dat is 't strafste. Maar 't ergste is: wij zitten er mee, en 't enigste dat wij kunnen doen is er eens over zeuren. Maar dat helpt ook niet; contreire, dan komt ons humeur zeker onder 't nulpunt. 'k Heb een gedacht zie. 'k Ga mij direct 'n goeien uitschenken. 't Is nog wel vroeg, maar na ' n stuk of twee, zal ik de zon wel in mijn glas zien schijnen. Wij gaan verdorie zelf 't goed weer maken! Voor jullie weekend ...'n hele hoop bloemekes, vers geplukt. Vraag mij niet wat het zijn... eerlijk gezegd 'k weet het niet. Zij stonden daar maar te staan....eenzaam in de regen. 'k Hoop dat ze 'n beetje zon brengen in huis. Nog 'n prettig weekend!





    23-08-2008 om 09:46 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dovemansnetel
    Dag beste Blog vrienden. Er groeit weer wat in mijn hofke. 't Is er niet van gisteren of eergisteren gekomen; nee het groeit er al sinds 't voorjaar. En 't bloeit al de ganse " zomer". Een goede grondbedekker die praktisch geen zorgen hoeft, en zich regelmatig tooit met liefelijke kleine bloemekes. Meer moet dat toch niet zijn zeker. Daarom vandaag dan 'n paar fotokes van dat schattige plantje. Ja beste vrienden, kunnen jullie geloven dat ik soms moet zoeken om 'n paar beeldekes te schieten. Zelfs achter den draai is 't momenteel genen vetten! Maar in afwachting van beter weer, wil ik jullie toch allemaal 'n heel fijne dag wensen. De week zit er weer bijna op, en de weermakers beloven een schoon weekend. En ik... wel ik wens jullie dat ook!





    22-08-2008 om 11:49 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'n Vijs kwijt?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey beste lezers. Ik kan het al denken wat jullie gaan zeggen bij het zien van deze foto. Met wat is hij daar nu? Beste mensen, ik kan er echt niets aan doen; 't is bij gebrek aan iets beters. En daarbij, ik ben niet in de stemming. 'k Heb deze nacht een echte nachtmerrie beleefd. 'n Mens moet het toch maar tegenkomen. 'k Was als bijlage opgesloten in 'n e-mail, en 'k werd van Pol naar Jan gestuurd. Ja , ge kent dat tegenwoordig. Sommige senioren doen dat graag... zo eventjes op "doorsturen " klikken. Meestal is dat een van de weinige dingen dat ze geleerd hebben. Maar serieus, ik heb er nog 'n zere kop van. Ah ja, ik ben al niet van de lichtste. Ik kan niet zeggen hoe vaak ze mij willen " comprimeren " hebben om er toch maar in te kunnen. En maar duwen en wringen om mij toch maar in hun bus te kunnen krijgen. Ik kan niet zeggen hoe vaak ik in de vuilbak ben beland, en nog minder, hoeveel er mij behandeld hebben met "anti spam" spuitbussen. Er waren er zelfs die dachten dat ik 'n virus was in levende lijve. Wel , lieve mensen, je moet zoiets maar meemaken. Ik die zo dolgraag droom van schone meiskes, en nu komt ge zo iets tegen. 'k Heb het verteld aan moeder de vrouw. Weet ge wat ze geantwoord heeft : Gij zijt zeker een vijs kwijt! Zou dat kunnen?

    20-08-2008 om 10:27 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet er nog zaad zijn?
    Dag beste lezers. Ik heb jullie weer 'n paar dagen in de steek gelaten . Geen goesting om ook maar iets te schrijven. Kan dat nu anders met zo'n rotweer. Ik breng jullie zo dolgraag foto's van schone bloemekes; maar die staan er allemaal zo verlept bij. Van armoe, vandaag dan 'n paar prentjes van Agapanthus zaaddozen. 't Is eens iets anders, en jullie kunnen toch niet zeggen dat ik jullie weer op jullie honger laat zitten. Van honger gesproken... Dat weten jullie nog niet... Volgende week zijn wij uitgenodigd op een dinneetje in een heel sjiek restaurant, mee allemaal om ter sjieker volk. 'k Zal mijn beste kostuum ne keer uit de kas moeten halen om te zien of ik er nog in kan. Als 'n mens dat niet veel draagt, hangt dat op den duur te krimpen hé. En wij moeten er toch een beetje redelijk voorkomen. Wij zijn wij maar "boerkes van den buiten", maar wij willen toch niet afsteken bij de rest. Ge kent dat hé. In elk geval, 'k ben al benieuwd wat er op tafel zal komen. 'k Ben zeker dat 't goed zal zijn. Ik krijg nu al 't water in de mond door er aan te denken. En omdat ik zeker in mijn kostuum zou kunnen, ga 'k nu nog wat trainen ....achter den draai. 't Is droge op de moment! A demain!





    19-08-2008 om 09:34 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet er nog zaad zijn?






    19-08-2008 om 09:08 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera, daar is ze eindelijk
    Hey beste vrienden. Daar is ze eindelijk nog eens. 't Was alsof ze in 't begin nog wat verlegen was, maar in de loop van de dag is ze toch goed beginnen te schijnen. Hebben vlug onze bikes van stal gehaald en een ritje gemaakt door de Gentse Kanaalzone, en zijn uiteindelijk in Lourdes-Oostakker beland. Daar was veel volk op zo'n zonnige hoogdag om de gunst van Maria af te smeken. 'k Heb dat ook geprobeerd, maar 'k twijfel of dat ik mij goed verstaanbaar heb kunnen maken. Op zo'n momenten heb ik het er altijd moeilijk mee. Maar 'k heb toch nog de tijd gevonden voor 'n paar fotokes te maken. Cedum met hopen in onze tuin. Een van de weinige planten die de regen en wind getrotseerd hebben. 't Is niet veel, maar " niets" zou minder zijn hé. 'k Heb tenslotte toch mijn goeie wil getoond. En vol met goeie wil ga ik afsluiten; niet zonder u allen nog 'n heel fijn weekend te wensen. A demain zou 'k zo zeggen!





    16-08-2008 om 09:29 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voer voor de vogeltjes
    Dag beste lerers. Vandaag breng ik voeder voor de vogeltjes. Lekkere bessen, 't enigste dat niet verregend is in ons hofken. Ja, het is droevig gesteld met de bloemekes in de tuin, maar wat kunnen we er aan doen? Wij heben één voordeel; wij hoeven niet te gieten. Dat maakt een beetje tijd vrij om mijn Blogske bij te werken. Anders denken jullie weer dat ik u vergeten ben. Maar ja, beste vrienden, 't is nog altijd verlof, en dan draai ik zo 'n beetje op ralenti. En tussen de regenvlagen door ben ik aan ' t hovenieren? Onkruid groeit immers altijd, en nog liefst als het veel regent. Voorlopig blijven onze stalen rossen op stal. 't Weer leent zich echt niet voor lange fietstochten. Jammer! Maar toch geven we de moed niet op; na regen komt zonneschijn! Ik wens jullie allen een heel "zonnig" lang weekend, en een zalige Hoogdag! Geniet er van als God in de Vlaanders! Tot in den draai!





    14-08-2008 om 15:26 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    13-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spookluchten over onze wijk
    Hey, jongens en meiskes. 't Is weer van dat. " Regendruppels die aan het venster kloppen" van 's morgens vroeg. Ik had méér goesting om in bed te blijven . Nukkig geweg, ben ik toch maar opgestaan. Mijn ogen eens goed uit gewreven.. 't Hielp niet.... 't Was weerom al aan 't regenen. Met veel geluk gisteren avond 't gazonneke nog kunnen maaien onder een hemel vol spook wolken. ' k Heb er 'n paar beeldekes van gemaakt. Wat moet ik jullie anders tonen, nu alle bloemekes er als verlept bij staan te kijken. Zomertje lief, waar blijf je toch? Wie weet krijgen wij misschien nog 'n goed nazomerke. Misschien zal St. Gummarus goed gezind zijn, alhoewel dat is ook al zo'n ouwe knorrepot. Laten wij hopen, en laten wij ondertussen maar zelf 't zonneke spelen in huis. Tot in den draai , lieve mensen, op voorwaarde dat 't droog is!





    13-08-2008 om 09:47 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)

    Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 02-2012
  • 11-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Laatste commentaren
  • Een fijne zondag (Nikki)
        op Ons hofken op een zomerse dag
  • Fijne start van de nieuwe week .... (Gita)
        op Herfsttooi in onze tuin
  • Een spetterend jaareinde (marcoen ria)
        op Nieuwjaarswensen
  • Dat ziet er best lekker uit (Rik)
        op Wat gebeurt er in ons hofke?
  • Hallo (priet)
        op Sneeuw en zon
  • Hallo (priet)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Het wordt hier erg glad op de blogs Pascal mag al eens zout gaan strooien op de blogs (Lana en Pip)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Hallo (priet)
        op De opwarming van de aarde?
  • Wandelgroetjes uit Borgloon (Johnny en Christiane)
        op De polder op zijn winters
  • Hallo (priet)
        op De polder op zijn winters
  • Blog als favoriet !

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!