Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
Foto
Foto
Foto
Foto
Altijd de juiste tijd


Foto

Pasen 2008 bij ons thuis


Welkom op mijn blog!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Onze tuin in Juni
  • Nico De Guchtenaere in Galerie Link te Gent
  • Dieren in de sneeuw
  • Spinnenkunst
  • Winterse toestanden
    Zon en schaduw
    Uit het leven van een gepensionneerde
    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons stulpje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste bloggers. Mensen , mensen was me dat een storm! Ben met fototoestel en al de lucht in gegaan. 'k Was even in paniek, maar  had toch nog efkes de tijd om door de wolken heen, 'n plaatje te schieten van ons stulpje.Nu kunnen jullie tenminste zien dat ik niet lieg, als ik steeds spreek over den draai hé. En serieus, achter dienen draai is er altijd wel iets te beleven.Van daar uit zitten wij direct in de weidse polders, en als we't straat oversteken kunnen wij hardstikkefijn hollands praten. Als dat niet tof is! Maar er zijn nog toffe dinges hoor! Vandaag mogen wij weeral eens ons voeten onder tafel gaan steken. Een grote "kleinzoon" is jarig, en dat moet toch gevierd worden  niet? Ons dochter zal weerom wel voor 'n goed dineetje zorgen. Ze weet dat haar vader geren een kreeftje tussen zijn tanden voelt!
    Zo kan onze zondag al weer niet meerstuk. Maar ik wens meteen ook aan u allen een heel fijne zondag, met of zonder kreeft; een goeie zwarte pens kan ook smaken. Mensen geniet ervan , en als jullie vandaag niet weten wat gedaan, wel dan zijn er nog altijd mijn mémoires om eens in te bladeren. Daar kunnen jullie het eerste deel van de geschiedenis van Desteldonk al eens inkijken! Tot uit den draai hé mensen!

    02-03-2008 om 09:45 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gejaagd door de wind
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste lezers! Hoe is't, niet weggewaaid van nacht? Het was toch niet gezeverd hé. Die weermaker is er eens goed op geweest met zijn voorspellingen. Deze morgen was mijn eerste werk een inspectieronde. Gelukkig beperkte de schade zich tot 'n paar omgewaaide bloempotten op ons terras. Dat was blijkbaar de adem van de aanstormende lente . En als 't zo verder gaat, zal die er rap zijn hé. Daardoor is dat fotoken van vandaag ook een beetje gejaagd door de wind! En ondanks die stormwind en de regen wens ik jullie allemaal toch een heel fijn weekend. Fietsweer zal het wel niet zijn voor ons, maar dan kijken we wel TV. Wij gaan die coureurkes maar laten rijden vandaag! En wie weet vind ik niet wat extra tijd om mijn mémoires wat bij te werken. 't Is al 'n beetje geleden, en ik laat jullie niet lang met honger zitten. Eerst mijn muze nog eens goed laten uitwaaien achter den draai... en 't zal wel lukken!
    A demain , beste vrienden!

    01-03-2008 om 10:58 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterparels!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste Bloggers! De week zit er bijna weer op. Ja, dat is zo,als 'n mens zijn werk heeft, vliegen de dagen blijkbaar nog sneller dan anders.En ,'k ben kontent van mijn eigen! Onze tuin ligt er weer "gelekt" bij, te wachten op de Lente. Volgens de weermakers zou dat nog wel even kunnen duren, maar we leven toch in d' hope hé! Dat fotoken dateert van deze morgen vroeg; genomen tijdens mijn ochtendwandeling lans den draai, bij 't gezang van de merels en de lijsters. Was me dat weer een orkest zo vroeg in de morgen. Eerlijk gezegd, 't is toch leutig wonen op de buiten. Lieve mensen, 'k ga het jullie wensen: nog een fijne dag en een goed begin van 't weekend. Doei...doei

    29-02-2008 om 10:17 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als de zon ondergaat op onzen achteruit!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste mensen! Deze zonsondergang van gisteren avond belooft niet veel goeds. Er hangt wind en regen in de lucht, wees maar gerust. Nochtans 't zou nog efkes droog moeten blijven. Ik heb nog 'n beetje werk in de tuin, en met 'n beetje geluk kan ik dat karweitje wel klaren voor dat het begint te regenen. Gisteren zo'n 300 m gazon boord netjes opgekuist. 'k Heb petrol gegeven hoor! En ons hofke licht er nu bij te glimlachen van fierheid. Links en rechts beginnen de paasbloemen volop hun pracht te tonen. Laat de lente nu maar komen! Bij deze goeie vooruitzichten moet ik jullie al tegare nog 'n heel fijne dag wensen. 'k Ga het niet langer trekken en zere vuursdoen, want 't wordt daar al zo donker achter den draai! A demain beste lezers!

    28-02-2008 om 09:00 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lente op komst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste bloggers! Ik ga 't vandaag eens heel kort maken.Ik heb voor julllie een van de eerste narcissen geplukt. Die stond daar zo wat verloren in een hoekje te staan achter den draai. 'k Zeg zo tegen mijn eigen; 'k ga daar nen foto van pakken. En mijn eigen vond dat het goed was, en 'k heb het dan ook gedaan. Misschien is die niet zo heel scherp, maar 'k was nog niet goed wakker op de moment. Ja; 'k ben vroeg opgestaan; de lochting wacht op mij.'k Ga vandaag patoaters planten want ik wil de eerste zijn! Maar misschien is't toch nog wat te vroeg. 'k Ga gewoon wat in de hof werken. 't Zal er stuiven daar achter den draai! En als ik in mijn hofke werk, kan mijn muze wat rusten, want 'k moet deze week ook nog mijn mémoires kunnen bijwerken. Al benieuwd? Effe wachten beste lezers, misschien demain!

    27-02-2008 om 09:57 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterdruppels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey, jongens en meiskes! 't Weer kan beter vandaag,somber en grijs en 'n druilende regen. Ben al vroeg in actie geschoten. 't Gazonneke een flinke kalkbeurt gegeven, 't was echt nodig. Toevallig kreeg ik zin om 'n beeldeken te schieten voor bij mijn dagelijkse portie blogpraat. En tussen de regendruppels door is't mij nog gelukt ook. Over 't resultaat moet en jullie zelf oordelen. 't Is toch beter dan niets hé. Gisteren was er achter den draai ook niet veel te zien. 'n Paar boeren die de polders parfumeerden met hun beerkar; daar kon ik toch moeilijk 'n fotoken van pakken hé. Maar 't was toch heerlijk fietsen gisteren. 'n Gemoedlijk briesje van amoniak, dat elke verstopte neus onmiddelijk vrij maakte, en her en der op de rijweg een dunne vlaai met drek, omdat die boeren te vroeg, ofwel te laat hun kraan hadden gemanipuleerd. 't Was dus al echt Lente in de polder. Maar we hebben er toch van genoten; 't was weer eens wat anders. Nu ga 'k nog vlug eens kijken achter den draai... er staat mij daar nog veel werk te wachten. Nog een fijne dag al te gare, en à demain, zoals toujours!

    26-02-2008 om 10:32 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontluikend groen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste lezers! Geweldig! zou 'k zo zeggen; wakker worden met vogelengezang! Van bij 't ochtendgloren vormden ze één groot orkest. En ze gaven van katoen, ge moogt gerust zijn. Wel 't is toch leutig als 'n mens zo mag ontwaken. Ge krijgt er goesting van om er eens goed in te vliegen. 't Zal nodig zijn ook. Mijn sla plantjes staan te popelen om uitgeplant te worden,en de viooltjes duwen mekaar uit de grond bij gebrek aan plaats. 't Zal dus hovenieren worden vandaag. Maar 'k doe dat wel graag hoor. Feitelijk doe ik alles graag, maar de leukste dingen natuurlijk 't liefst! Zoals 'n keer gaan piepen achter den draai op jacht voor 'n leuke foto. Maar 'k heb er vandaag toch eentje gevonden. Hier juist achter 't hoekske waar al die vogeltjes aan 't zingen waren. Dat is er eentje voor jullie maandag op te vrolijken! Nog 'n heel fijne dag en à demain!

    25-02-2008 om 10:02 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Otheense kreek bij Terneuzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo beste jongens en meiskes! Dedju, dedju, 'k was bijkan vergeten van mijn blog bij te werken vandaag. Maar 't is zondag, en de meester lezers zullen toch wel wat langen geslapen hebben. Ik ben samen met 't vrouwke al heel vroeg naar de bloemenmarkt geweest op de Gentse Kouter. Een echte weelde van bloemen en planten, kunstig tentoon gesteld. Echt een floralia in mini formaat.En hoe gaat het dan? Een mens ontmoet er oude bekenden, geraakt er aan de praat met mensen van 't vak, en van 't een klapke komt 't ander en ineens ziet ne mens dat het dringend tijd is om naar huis te gaan aperitieven. Ja wij doen wij gelijk al 't sjiek volk hoor. Thuisgekomen heb ik ons direct enen uit geschonken. En of hij gesmaakt heeft! 'k Heb er achteraf zelfs nog een klakske bij gedaan! 't Moest maar zo goed niet zijn. En terwijl ik zo stillekes aan 't genieten was, schoot het mij te binnen,dat ik jullie allen nog 'n fijne zondag moest wensen. Lieve lezers, maak er maar 't beste van vandaag. Ik zelf heb momenteel nog geen plannen, maar achter den draai is er toch altijd iets te beleven. Vandaar heb je 'n goed zicht op de Otheense Kreek bij Terneuzen... daar leven zo van die gezellige Hollanders, die op zo'n leuke manier doei...doei naar je roepen!

    24-02-2008 om 11:48 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    23-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vlaamse Heuvelland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Joepie! Beste lezers, 't Is weer weekend. Ik hoor het velen onder u al zeggen. Lekker lang uitslapen en voor de rest van de dag niksen, of dingen doen waar je heel veel zin in hebt. Ik kan jullie geen ongelijk geven hoor, en ik begrijp dat maar al te goed. De werkweek is immers zo al lang en stresserend genoeg hé. Ik persoonlijk heb daar geen last van. 't Zou erg zijn moest ik op mijnen ouderdom nog stress moeten hebben. Ik ben immers nog 'n pee van lang voor den oorlog! En 'k zou liegen; deze week heb ik toch even stress gehad. Maar dat kwam wel door dat fijn stof. Heb ik mizerie verkocht! Ik heb zelfs noodgedwongen mijn blog moeten aanpassen. Die zat volledig onder de smog. 'k Heb dus links en rechts nieuwe knopkes ( in vaktermen noemt men dat Buttons)gezet, waar ge naar hartelust kunt op klikken. Ik wil het jullie echt gemakkelijk maken! En dienen foto van vandaag; wel die is gepakt even buiten Oudenaarde. Ge weet wel juist voorbij den ouden post, juist deur den draai, voor de goede verstaanders. A propos, 'k Moet nog eens gaan zien achter den draai, maar 't zal voor deze achternoen zijn, want de geur van 'n gebraden kieken slaat al in mijnen neus. 'k ga al rap gaann aperitieven zie! Santé hé mensen, op een fijn weekend!

    23-02-2008 om 11:07 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Hollands gat!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste lezers! Hier ben ik weer met mijn dagelijkse portie prietpraat. Vandaag krijgt u van mij een rechtstreekse inkijk in 't Hollands gat. Denk nu niet dat ik gemeen ga doen; wel nee, zo ben ik niet. Maar't Hollands gat is een kreek, gelegen niet ver buiten onzen achteruit. Ge weet wel ,daar juist deur den draai, pal op de grens. Mee momenten kan 't daar zo hard waaien, dat je  in de waan verkeert dat alle Hollanders samen windjes aan 't lossen zijn. Hier bij ons zeggen ze daar op zijn boer's, scheten tegen, maar hoe de Hollanders dat noemen is mij een raadsel. Die zullen daar  zeker wel 'n verfijnde naam voor hebben. Maar wees gerust, zij stinken even hard! Maar genoeg scheten en fijn stof deze week. 't Is weeral vrijdag! De week zit er bijna op, en ze beloven goed weer. Wat moet ne mens nog meer hebben? Terraske doen, en af en toe eens knipogen naar d'een of d' ander "scheve flassche". Dat moet kunnen hé beste vrienden.  'k Leef weerom al in  d'hope. Er zal wellicht iets uit de lucht vallen, zolang 't maar geen fijn stof is! Beste lezers en lezerinnen: tot in den draai.....à demain!

    22-02-2008 om 09:51 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemen voor de jarige
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lieve mensen!'t Is vandaag een speciale dag. Wij hebben een jarige onder ons. Een flinke lieve madam! Haar foto prijkt hier naast boven op de kast. 'k Ben speciaal een blommeken gaan zoeken om haar te feliciteren, en samen met dit blommeken wensen wij haar nog heel veel gelukkige jaren aan de zijde van haar "oud schutterken"! 't Is verdorie waar ook: ik geloof dat 't schutterken zijn munitie op is. Al weken lang niets meer van gehoord. Misschien wacht hij tot al 't fijn stof weg is, om beter te kunnen mikken! Van fijn stof gesproken; sommige lezers vragen mij, om bij hen thuis ook te komen stofzuigen. Ja; ik weet het, 't is niet alleen bij ons dat er fijn stof gevallen is; maar 't is toch beter dat elk voor zijn deurke veegt hé. Ik ben een rare kwiebus, en God weet welke "karweikes" ik nog allemaal zou durven doen!Dus vind ik het beter dat elk zijn eigen kot kuist! Zet gewoon een stofzuiger te draaien aan Uw voordeur en een aan jullie achterdeur, en zie er op dat ge de zakken bijtijds leeg maakt. Ge zult ervan verschieten hoeveel fijn stof jullie op een gansen dag vergaard hebben. NB: Dat fijn stof moeten jullie in speciale zakken deponeren in 't containerpark...achter den draai!

    21-02-2008 om 09:21 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJskristallen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo beste lezers! 't Gazonneke lag deze morgen alweer goed wit bevroren. Misschien is het de laatste keer deze winter.'k Heb er toch maar een beeldeken van geschoten. Als we die geleerde mensen van de weerdienst mogen geloven is't gedaan met de vorst. Ik ga vandaag dus maar de kwetsbare plantjes van hun winters frakje ontdoen, zodat ze eens opnieuw vrij kunnen ademen. Jammer van al dat fijn stof natuurlijk. Da's een echte miserie. Gisteren heb ik meer dan drie uur moeten stofzuigen, en er viel er steeds nieuw bij! Mizerie, mizerie! Twee volle zakken heb ik naar 't containerpark gedaan. En niemand die echt weet waar dat vandaan komt hé. Ze beweren wel dat het door de industie komt of door 't verkeer. Ik geloof daar geen bal van. 't kan evengoed van Mars komen, waar ze misschien grote kuis aan 't doen zijn! 'k Ben daar juist eens gaan zien achter den draai... stof met hopen, want daar zijn ze nu een grootwarenhuis aan 't recht trekken! Maar ach , we trekken 't ons niet aan: een mens is uit stof gemaakt en zal er in vergaan. wij zijn al goed bezig!

    20-02-2008 om 10:27 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dauwdruppels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste bloggers! Ik heb nog eens in 't onderste schof zitten snuisteren op zoek naar 'n fotoken. 'k Zeg het rechtuit: 't is mij te koud en te killig om nu buiten portretjes te maken. 'k Heb toch nog iets gevonden om vandaag mijn blog mee te tapesieren. Ik hoop dat jullie er mee content zijn. En als jullie 't niet schoongenoeg vinden kan het best zijn dat uw beeldscherm niet goed ingesteld staat. Daar zijn verschillende remedies tegen. Draai gewoon ne keer aan alle knopkes tot de strepen om 't scherm helemaal vertikaal staan. Jullie zullen verstomd staan van 't resultaat. 'k Ben zeker dat jullie nog nooit 'n mooiere foto zullen gezien hebben. En als dat nog niet lukt, wel dan is er nog altijd 't containerpark. Dat is daar juist achter den draai... geweet wel hé.... waar dat dienen zeveraar woont die alle dagen zegt: àdemain!

    19-02-2008 om 11:49 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ijskristallen in februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 't Is niet te doen, 't is niet te doen. De weermaker doet ons van den duvel aan. De vorstgevoelige planten staan weer netjes ingepakt. Al voor de tweede keer deze winter. En ik die dacht dat 't niet meer ging vriezen. Die weergoden hebben mij weer bij mijn.. geweet wel, hé! Gelukkiglijk doet de zon haar best om 't in de namiddag wat aangenamer te maken. Zo hebben wij gisteren 'n schoon wandelingske gemaakt in een streek vol herinneringen aan vroeger tijden. Eerlijk gezegd, w'en nen schonen achternoene gehad, en w'en goed geslapen van de nacht! En van daag gaan we fietsen; Langs deur den draai, de wijdse polders in... god weet waar we zullen uitkomen. maar dat vertel ik dan morgen wel. a deamin!

    18-02-2008 om 10:45 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn de hyacinten al
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 's Nachts bitter koud en overdag 'n lekker zonnetje; dat ons doet verlangen naar een heerlijk voorjaar. En hyacintjes die her en der hun kop opsteken. 't Is vroeg, maar dit zijn toch de eerste verschijnselen van de nakende lente. Laat moeder natuur maar doen. Die weet er altijd wel raad mee! En met dat lekker weertje gaan we toch eens flink wandelen hé. Eens flink stappen om ons stramme spieren wat te smeren. Laten wij er met zijn allen een fijne zondag van maken. Dat wens ik jullie allemaal van ganser harte.A demain zou 'k zo zeggen!

    17-02-2008 om 11:57 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfeest bij ons thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste lezers! Ik ga beginnen met u allen een fijn en zonnig weekend te wensen. Gisteren was het dikke truiendag en vandaag gaan we best dat extra truitje aanhouden, want het is verdomd koud. Bibberend zijn wij deze morgen al heel vroeg Zeeland ingetrokken. Mosselen gaan trekken! En de vangst was goed. Na 'n klein uurtje hadden wij er 'n ganse emmer. Schone dikke exemplaren. 't Zal straks weer mosselfest zijn bij ons thuis. 'K geloof dat ik ze al begin te ruiken.. 'k ga vlug een scheve flassche uit de koelkast halen en langs deze weg ne keer "santé" zeggen tegen jullie! 'k Ga mij direct bij zetten zie en ze niet koud laten worden. Tot in den draai he mensen!

    16-02-2008 om 12:18 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog stekels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste lezers! Er heerst paniek achter den draai. De blaaskesplaag breidt zich uit aan een ongekend snel tempo. Grote delen van 't gazonneke zijn ingepalmd door die ongekende wezens. Zij groeien over 't plankier tot aan de voordeur. Zelfs specialisten weten er geen raad mee. Sommigen beweren zelfs dat buitenaardse wezens er iets zouden mee te maken hebben. Bij de minste aanraking springen ze open en verspreiden een kluwen van fijne, als van spinnen afkomstige, draden. Heel voorzichtig heb ik er, van op afstand, toch maar een fotoken van gemaakt. Serieus mensen, ik ben er echt niet gerust in. Er zijn mensen die beweren dat het 'n straf is van Valentijn, omdat ik voor mijn vrouwtje geen cadootje gekocht heb! Maar wat moest ik voor dat mens kopen? Zij heeft al van alles. En op onze ouderdom nog fijne lingerie kopen? Ik zie er 't nut niet meer van in. Dus 'k heb maar de knip op mijnen portemonee gehouden. 'k Zal haar wel ne keer tracteren; ge weet wel hé.. daar achter den draai. Bij ons is't toch alle dagen Valentijn! Nog een fijne dag lieve mensen!

    15-02-2008 om 11:27 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stekels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey beste jongens en meiskes! Mijn excuses omdat ik u gisteren heb laten stikken. 't Is buiten mijn wil om geweest.Zoals gewoonlijk ben ik gisteren morgen vroeg eens tot achter de draai geweest. 't Was ijzig koud en verdomd mistig. 't Was gelijk dat er aan dienen draai geen einde kwam! Verkleumd van de kou ben ik thuisgekomen. 't Vrouwke was in alle staten omdat ik zo lang was weggebleven, maar nog meer omdat ze op 't gras van onzen achteruit, die nu van voren ligt, zulke rare dingen ontdekt had. Precies gelijk 't gras blaaskes aan 't zetten was. Allemaal zo van die groene blaaskes met stekels op. Ik ben direct gaan Googelen om te zien wat dat zou kunnen zijn.. Maar mijn zoekopdracht.... heeft geen resultaten opgeleverd... was 't andwoord. Dus ik weet nog altijd niets méér over deze zonderlinge verschijnselen. Maar door al die fustraties daar rond ben ik er gisteren niet toe gekomen om mijnen blog bij te werken. Maar ondanks alles wens ik jullie toch allemaal een heel fijne dag, en denk nu niet dat ik u een blaas wijs gemaakt heb hé!

    14-02-2008 om 09:24 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helleborus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag beste vrienden! Het wordt weer een winterse lentedag vandaag. Ijskristallen glinsteren weer op het gazon en de crocuskes trekken hun kopken in van de kou.Maar de zon belooft ons weer een mooie dag te brengen. 't Zal weer fietsendag worden! Ik heb daarom deze morgen vroeg al 'n fotoken genomen. Een mooi verkleurde helleborus bloem om jullie dinsdag op te vrolijken en u allen een fijne dag te wensen.Ondertussen heb ik al mijn werkplunje aan getrokken. 't Is vandaag weer traviata. Ik ga patatten planten! Ja, ik heb daar een plekske grond daar achter den draai.... wisten jullie dat niet? Dan is 't al lang geleden dat jullie "Mijn plekske" eens bezocht hebben! Saluut beste lezers....met de wind van achteren!

    12-02-2008 om 10:21 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn de crocussen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hey jongens en meiskes! Allemaal een goeie dag gewenst! Zo op zijn maandags; met nog 'n beetje een zware kop van gisteren. Dat is zo als ne mens geinviteerd is bij goeie kennissen. En als er daar dan ook nog 'n prima kokin in huis is, en dat mens weet dat ik zo graag mijn voeten onder tafel schuif, en als dienen baas van 't kiekenkot dan nog zijn beste flasschen uit de kelder haalt, wel dan kennen jullie voorzeker wel de gevolgen. 'k Zou weeral eens durven zeggen : Trop es teveel, maar 't was toch allemaal zo lekker! 't Gevolg daarvan is: vandaag ceintuurke toe, en veel vogelwijn drinken. Van zodra 't zonneken daar is ga ik mijn krachten botvieren in den hof. Er moeten een paar kilokes af. Er zijn nu al mensen die zeggen dat ik nen dikken nek krijg omdat ik de kol van mijn hemd niet meer toe krijg. Dan antwoord ik, dat moeder de vrouw ze te warm gewassen heeft..dat is ook nen uitleg lijk een andere hé. 'k Ga mijn schop gaan halen zie... er is werk achter den draai. A demain hé mensen!

    11-02-2008 om 09:22 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)

    Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 02-2012
  • 11-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Laatste commentaren
  • Een fijne zondag (Nikki)
        op Ons hofken op een zomerse dag
  • Fijne start van de nieuwe week .... (Gita)
        op Herfsttooi in onze tuin
  • Een spetterend jaareinde (marcoen ria)
        op Nieuwjaarswensen
  • Dat ziet er best lekker uit (Rik)
        op Wat gebeurt er in ons hofke?
  • Hallo (priet)
        op Sneeuw en zon
  • Hallo (priet)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Het wordt hier erg glad op de blogs Pascal mag al eens zout gaan strooien op de blogs (Lana en Pip)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Hallo (priet)
        op De opwarming van de aarde?
  • Wandelgroetjes uit Borgloon (Johnny en Christiane)
        op De polder op zijn winters
  • Hallo (priet)
        op De polder op zijn winters
  • Blog als favoriet !

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!