Bewust_zijn
mijn levensvisie
12-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdraagzaamheid?

Dat de Islam een vredelievende religie is, weten we dus al. Wordt ons toch dagelijks opgedrongen!

Dat het een verdraagzame religie is idem dito.

Dat de Islam tolerant is tegenover andere religies spreekt voor zichzelf!

Tenminste... zo stellen onze leiders het toch voor.

Wil je bewijs? Wel, hier is bewijs nr. 1:

 

Een heel mooi, bekoorlijk meisje, voorbestemd voor een ereplaatsje in het paradijs van Allah.

Maar helaas, ze maakte in de ogen van de Islam een dodelijke fout: ze was Christen!

Het gevolg daarvan zie je hieronder, in het tweede bewijs van de tolerantie van de Islam.

Maar vooreerst een waarschuwing:

Gevoelige lezers doen er best aan niet verder door te scrollen! Ze werd namelijk vanwege haar geloof eerst verkracht door twintig Islamieten en daarna...

----------Opgelet!

             -------------Hou je vast of scroll niet verder door!

                              -------------Toch doorscrollen? Je moet het weten!

                                                --------------Je bent verwittigd! kom achteraf niet klagen!

 

 

 

Ik verwittigde de gevoelige lezers toch om niet verder door te scrollen? Dat is wat overbleef van dit mooie meisje nadat ze met haar hadden afgerekend.

Ja mensen, een volk dat vanwege de religie tot dergelijke gruweldaden in staat is, wordt door onze regeringen verwelkomd in de beschaafde wereld en zwaar gesponsord.

Daar betalen wij ons belastingsgeld aan.

Leve de middeleeuwen met al zijn gruwelijkheden!

Zoiets doe je nog geen beest aan, tenzij je zelf een beest bent!

Gelukkig is deze foto nog altijd ver van ons eigen bed, maar als niet wordt ingegrepen zal dat niet zo lang meer duren!

Willy.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (6)

06-07-2016
Normen

Lieve Lieve,

U antwoordt dan wel aan ene Saartje maar u bedoelde vast Saar, ik heet Saartje dus ik voelde me geroepen te antwoorden. Welke normen en waarden bedoelt u precies? Onze? Wie zijn die "wij" . Saar klinkt vooral Joods voor de meeste Westerlingen, kan ook Christelijk Syrisch zijn hoor of "gewoon" oer Hollands of Belgisch. Maar ik ben vooral gefascineerd door het "ons" want dat impliceert een "wij en zij". Is die wij wij de senioren? Wij vrouwen? Wij Walen? Wij tuinliefhebbers? Wij Vlamingen? Wij Friezen? Wij West Friezen? U weet wel, al die verschillende culturen/ Zeg nooit tegen een West Fries dat hij een Fries is of zie een Vlaming voor een Waal aan: oepsie!

Bedoelt u wellicht wij de bloggers op seniorennet? of bloggers in het algemeen? Vertel eens in wiens normen en waarden Saar zich moet verdiepen of moet ontdekken, verondersteld dat Saar überhaupt andere normen en waarden heeft die zeer afwijken van... ja waarvan eigenlijk? De hele tot stand koming van een dergelijke conclusie "Saar heeft niet ONZE normen en waarden" is op zich al uitermate boeiend. Indien u van mening bent dat ieder geloof zijn eigen normen en waarden meebrengt, dan kan dat juist zijn, binnen een religie zijn er dan nog tal van andere culturen te ontdekken en zelfs subculturen. Deze zijn afhankelijk van leeftijd, geslacht, de omgeving waarin iemand is opgegroeid (de Biblebelt in Nederland bijvoorbeeld, die hebben volstrekt andere normen en waarden dan de Amsterdammers die niet al te graag in ademteug met de Rotterdammers genoemd worden).

Buiten religies zijn er ook vele subculturen, de normen en waarden van een veralgemeniseerde groep tieners zal wezenlijk verschillen met die van een tot één groep benoemde groep senioren, denkt u ook niet? Eigenlijk kunnen we niet spreken van DE tiener of DE senior net zo min als we kunnen spreken van DE Nederlander of DE Belg, laat staan DE Christen, DE Islamiet of DE Jood, zelfs DE Humanist is niet te benoemen. Wel hebben we universele normen en waarden, die vrijwel overal gelden behalve onder extremisten en mensen die graag vooroordelen hebben om maar niet te stellen dat zij discrimineren. Om het nog ingewikkelder te maken: zij kunnen echter wel sommige van deze normen en waarden (menen te) hebben. Welke dat zijn? Normaal met elkaar omgaan, naar elkaar luisteren en mensen niet in een hokje stoppen, een beetje iets als: wat u niet wilt wat u geschiedt, doe dat ook een ander niet (kent u vast wel).


Saar heeft heel terecht Willy het een en ander gevraagd, hij valt aan met een stel vooroordelen en een aantoonbare leugen een hele religie aan, een religie die zich heeft verspreid van Aziatische landen als Indonesië, de Filippijnen tot aan Noord-Afrika om de recente invloed op de Westerse culturEN via Spanje maar niet te vergeten. De bakermat van de Westerse culturEN ligt notabene in Syrië, u hoeft geen antropoloog of oudheidkundige te zijn om dat te weten, gewoon een beetje meer verdiepen in de Westerse geschiedenis en in die van het Westerse Westen in het algemeen. Een iets nauwkeurigere kennis zou u ervan doordringen dat deze gebieden zeer beïnvloed zijn door de u zo verfoeide islam en omgekeerd want Lieve, er is al eeuwen een levendige uitwisseling tussen de diverse culturen en religies. Beetje algemene kennis en weten hoe de wereld in elkaar steekt, om die op te doen, zult u wel uw vooroordelen en "wij-zij" denken los moeten laten. Saar gaan vragen of zij zich wel in "onze" normen en waarden verdiept is een beetje de omgekeerde wereld, niet u of Willy werd hier aangevallen met vooroordelen en veralgemeniseringen, het was toch echt Willy die hier even een aanval deed aan het adres van DE islam en DE islamieten en het was toch echt u die dit schreef:

[q]"De islam is een vredelievende, verzoenende en verdraagzame godsdienst". Deze afschuwelijke indoctrinerende leugen maakten ze wijs aan de leerlingen in de scholen. Initiatief van de overheid![/q] Een reactie zonder enige nuance en neergezet zonder enige getuigenis van kennis van zaken. Daar kunt u een weerwoord op verwachten.  Vult u even het volgende in: blog van Willy met foto's uit 18+ films wil hij bewijzen dat alle Belgen eigenlijk vieze sexverslaafden zijn die voor een groot deel ook niet vies zijn van kinderen, kijk maar naar de zaak Dutroux. Vervolgens komt daar ene Lieve die wel even weet te vermelden dat het een afschuwelijke indoctrinerende leugen is dat helemaal niet alle Belgen zo zijn en het merendeel toch echt geen (kinder) verkrachtende seksverslaafden zijn. Ene Saar komt en vraagt of Lieve überhaupt wel iets weet van België en of zij zich wel eens heeft verdiept in dit land en zijn culturen. Nou Lieve, kom er maar in en doe dit keer je naam eer aan, het is mij een genoegen.

Saartje

06-07-2016 om 15:42 geschreven door Saartje


29-06-2016
hoax

Beste Willy,

u weet dat het strafbaar kan zijn om dergelijke leugens te verspreiden? Ik zeg het maar even omdat het zo is en ik niet wil dat u in de problemen kunt komen. U bedoelt het ongetwijfeld goed maar uw gedrag is zeer schadelijk.

Bovenstaand meisje is niet verkracht, zij is niet eens de actrice die u op het bed ziet liggen. Actrice? Ja actrice: u heeft een still van een Canadese horror film genaamd "Inner Deparvity" gebruikt om uw woorden kracht bij te zetten.
Dit soort onwaarheden worden regelmatig door ISIS en aanverwante radicalen gebruikt om te laten zien dat het Westen de Islam haat en met leugens oproept tot een kruistocht tegen de Islam. Zij checken namelijk wel de feiten voordat ze iets blind aannemen, zien dus dat de foto fake is, vaak voorzien van een Arabische tekst die niet eens wat met de afbeelding te maken heeft en ze zien vervolgens hoe deze verspreid wordt. Haatdragende reacties eronder en klaar is je recept voor bevestiging dat het Westen en de Christenen de oorlog tegen de Islam voeren en zij zich moeten verdedigen. Zij reageren met dezelfde onderbuikemoties (het blijven tenslotte mensen) en daar heb je je oorlog. Niet zelden worden deze berichten ook nog door ISIS zelf verspreid en simpele westerlingen helpen ze graag een handje door het over te nemen en er lekker op los te gaan.

Als Syrische wil ik u heel erg bedanken voor uw goedbedoelde bijdrage welke al vele mensen het leven heeft gekost. Als u zich op internet begeeft en daar andere dingen plaatst dan uw zelf opgekweekte tomaat, uw lieve kat zijn dagbesteding etc, dan heeft u een verantwoordelijkheid: neem die verantwoordelijkheid!
Seniorennet zou op zijn beurt ook zijn verantwoordelijkheid mogen nemen, je verwacht toch iets meer wijsheid en verantwoordelijkheidsgevoel op deze leeftijd.

Vriendelijke groet,
Nasr

29-06-2016 om 08:23 geschreven door Nasr


08-04-2014
@ Saartje

Ben jij ook bereid om ONZE waarheden te ontdekken? Ben jij ook 'openminded'?

08-04-2014 om 14:24 geschreven door lieve


07-04-2014
Islam de vredelievende godsdienst.

De islam is inderdaad een vredelievende godsdienst. Maar iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. Men begrijpt de islam verkeerd en 9 van de 10 mensen die zeggen dat de islaam achterlijk is. Serieus gewoon nooit onderzoek gedaan, nooit gelezen wat islaam zegt. Maar slechts gekeken naar de media van tegenwoordig. Tja, blindelings volgen is niet de manier om te weten wat iets is. @pjerreke heb jij de islam onderzocht? Heb jij een praktiserend moslim zelf gesproken? gevraagd? etc. Volgens mij niet. Ik als moslim kan zeggen dat terrorisme niet juist is. Jezelf opblazen niet juist is. Sterker nog de islam verbied dit. En dit bovenstaande, het zelfde. Extremisten heb je er helaas ook tussen zitten maar dat is niet wat de ISLAM zegt. Maar slecht degene doet die zichzelf toeschrijft aan de islam. Maar goed kan hier zo veel meer over schrijven. Maar hoop dat men wat meer openminded zal worden. En niet zo kortzichtig, maar juist willen leren en weten wat waarheid is...

07-04-2014 om 23:01 geschreven door Saar


12-07-2013
@Willy
Had deze foto reeds eerder gezien. Heel die achterlijke islam rijdt ons - met medewerking van onze bewindvoerders - recht naar de afgrond. Toch wens ik u bij deze een prettig weekend.

12-07-2013 om 19:16 geschreven door pjerreke


Goedemorgen Willy
"De islam is een vredelievende, verzoenende en verdraagzame godsdienst". Deze afschuwelijke indoctrinerende leugen maakten ze wijs aan de leerlingen in de scholen. Initiatief van de overheid!

12-07-2013 om 10:43 geschreven door lieve




Foto

Over mezelf:
Bouwjaar:
1941
Geboren:   Ja.
Geslacht:   Neen. 
                    Nog levend.
Adres:        Hier.
Beroep:      Levensgenieter.
Hobby's:    Veel.
Talen:         Ja. Vooral
                    betalen.
MEDEDELING:
Voor enkel politie-verhaaltjes, klik onderaan deze marge op 'fictie'.
Inhoud blog
  • Verblindingspolitiek.
  • Afgewend!
  • Charly's angels.
  • Nieuwe tijden.
  • Een nieuw jaar...
  • Nieuwjaar!
  • Kerst
  • Be happy!
  • Winterse gevoelens.
  • De bron van het kwaad.
  • Zondagse mijmeringen.
  • De illusionist.
  • Staken?
  • Herinneringen.
  • Nationalisme.
  • Ontdekkingsreis
  • Het septembergevoel
  • Jeugd.
  • Amateurs.
  • Nadenken.
  • Who did it?
  • Moord en brand.
  • Partnerbedrog?
  • Doordenkertje.
  • Kuddegeest!
  • De échte racist!
  • Mosselfestijn.
  • Arrogantie.
  • Ontroerend onschuldig!
  • Maatschappijkritisch.
  • Zomerhit.
  • Serenata.
  • Soelaas.
  • Mijn dag.
  • Greensleeves
  • Defilé.
  • Vrouw en maatschappij.
  • Beschamend!
  • Overdreven snelheid? ...
  • Sapristi!
  • Integratie.
  • Privatisering.
  • Koffiedik kijken!
  • Daar is ie dan!
  • Me-time.
  • Euh...
  • Levering!
  • Voor elkaar.
  • Nooit tevreden dan?
  • Reageren?
  • Bankstrategie.
  • Analfabeet?
  • Zeelucht.
  • La vie de Chateau!
  • Hedendaagse jeugd.
  • Thuisgevoel.
  • Levenskwaliteit.
  • Pasen!
  • Van frigoboxtoeristen...
  • Knokkeblues.
  • Perfectie!
  • Naweeën.
  • Volksmentaliteit.
  • Balconytalk.
  • Mijn nieuw stekje.
  • Welkom in Knokke!
  • Welkom in Knokke.
  • Afscheid van Oostende.
  • Nadere kennismaking.
  • Zondag!
  • Scannen!
  • Te gek!
  • Uitbollen!
  • Nog eens zwerfmail
  • Proef op de som.
  • Emotions.
  • Levenskunst.
  • Verhuismodus.
  • Euforie!
  • Dubbele namen.
  • Jonger dan je denkt.
  • Back to the roots!
  • Leve de vrede!
  • In den beginne...
  • Land van belofte.
  • Ik weet het niet...
  • Zeventien procent!!!
  • Dagdromen.
  • Gewenning.
  • Diversiteit.
  • De huidige generatie...
  • Schrijfseltje.
  • Geluid op hol.
  • De vierde dag.
  • Landverraad!
  • Aardbewoners (2)
  • Aardbewoners.
  • Magic Bullit?
  • Citroentip.
  • Nieuwe technologie.
  • Een nieuw jaar.
  • De facebookgeneratie!
  • Stil!
  • Kerst.
  • De nachtmis.
  • Woordenschat.
  • Tijdloosheid.
  • Interesses.
  • Arm Fientje!
  • Minderjarig gespuis.
  • Hersenen.
  • Wie durft?
  • Vrouwelijke rariteiten.
  • Ach die hippies!
  • Een hondenleven.
  • Gierig of efficiënt?
  • Vluchten voor wat?
  • Waar Welk Weer?
  • Nostalgisch tussendoortje.
  • Jezelf ontmoeten!
  • Muzikaal intermezzo.
  • Oorlogje spelen.
  • Streepje muziek?
  • Strangers in paradise.
  • Net gemist.
  • Scrollen maar!
  • Eerste resultaten.
  • Incognito!
  • Soms...
  • Winteruur.
  • Missen.
  • Eenzaam OF alleen?
  • Oktobergedicht.
  • Terreur.
  • Keyboard geleverd!
  • De oude tijd.
  • Gevonden...
  • Blogberichtje.
  • Jaargetijden.
  • Memoires
  • People.
  • Oktobermarkt.
  • Hygiëne.
  • Kommiezeslunsen.
  • Generatiekloven.
  • Vrolijk België!
  • Koken voor dummies.
  • ALS... (remake)
  • Als. (Herhaling)
  • Treintje spelen.
  • Peutercriminaliteit.
  • Foei!
  • Het Evasyndroom.
  • Hoezo?
  • Bewust zijn!
  • Levenslust!
  • Religieus gedicht.
  • Lonely boy?
  • Gezondheid!
  • Septemberse weeën.
  • Mens sana...
  • Blogberichtje.
  • Hugo Claus
  • Goed gevoel.
  • Reageren.
  • Vier 'heemse' kinderen?
  • De leeflonende leefloners.
  • Slim, niet mo-slim Japan!
  • Net gehoord...
  • Asociaal of wat?
  • Democratie.
  • Chinese pralines.
  • De kracht van humor!
  • Eenmanshuishouden!
  • Westerse bemoeiingen
  • De citroen (2)
  • Gratis opvang.
  • Jager of prooi?
  • Growing older 2013
  • Besnijdenis/verminking.
  • Goden of kosmonauten?(2)
  • Extremisme of boerenbedrog?
  • De zwarte raaf.
  • Goden of kosmonauten?
  • Indringers.
  • Stil verdriet.
  • Hersenen!
  • Feelings.
  • Ode aan de citroen.
  • Gesmolten inspiratie!
  • Amigos para siempre.
  • Verloederend gespuis.
  • Komkommertijd.
  • O zee!
  • Keramisch kookplezier.
  • Illegaal?
  • Religieus extremisme.
  • Verdraagzaamheid?
  • In de nor.
  • De 21° eeuw?

    Archief per maand
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • waar schrijf je niet meer
  • hallo Willy
  • gelukkige verjaardag
  • waanzinnig waterige woensdagwensen
  • EOAI

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Laatste commentaren
  • Bedankt voor de hulp, dokter Ajayi (Ceylan Balain)
        op Globalisatie.
  • Bedankt Dr Ilekhojie voor (Imelda Diamante)
        op Relativeren.
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Black Magic Protection Specialist in Melbourne Psychic Voodoo Love Spell Caster Call ☎ +27765274256 Spells To Return Back Ex Lover (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Call/WhatsApp +27765274256 Black Magic Removal Expert in United Kingdom, Carribean, Middle East, Scandinavia, Oceania, Pacific Islands, Africa, Central America, North America, Greenland, Antarctica and South America (Sheikh Hussein)
        op Nieuwjaar 2011
  • Blog als favoriet !


    Categorieën
  • Chico2 (19)
  • Chicofotos (25)
  • Computertips. (11)
  • Culinaire avonturen. (2)
  • Fictie 01. (10)
  • Fictie 02 (10)
  • Fictie 03 (8)
  • INHOUD BLOG. (6)
  • Kroniek van een overlijden. (19)
  • Kroniek van een overlijden2 (11)
  • rokershoekje (17)

  • Mijn favorieten
  • Lieve
  • Fredje
  • Johan1944

  • Interessante blogtips:
  • Febe


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!