Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Links
  • seniorennet.be
  • Fotoclub Visueel Lichtaart
  • Mijn Facebook pagina
  • Photography by Alex Leys
  • Pols Fotoblog
    Iedere dag een foto met een kort tekstje.
    18-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 januari - De slapende reus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prachtig wandelweer vandaag. Beetje fris, maar daar bestaat geschikte kleding voor. We hebben er alleszins van geprofiteerd. Een fikse wandeling wilden we ondernemen en een doel was snel gevonden. We zijn iets gaan drinken in café De Mastentop... in Kasterlee... te voet he, retour goed voor zo'n 14.000 stappen op de teller. Op de heenweg, door het bos aan de zuidkant van de Kasterleesteenweg kom je dan onvermijdelijk in buurt van het beeld van de slapende reus op de Hoge Mouw en dat is altijd een ommetje waard. Ook vandaag zijn we er naar toe geklommen om te zien hoe het er in dit seizoen uit ziet. Dank zij het uitklapbare scherm van mijn kleine Sony toestelletje kon ik een overzichtsfoto maken van uit een laag standpunt en zo de restanten van de vrieskou van vorige nacht mee nemen in het beeld.

    De exifs: ISO 125 - F 4 - 1/160

    18-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 januari - Kompelkoppen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn vandaag naar Heusden Zolder gereden . Op de prachtig gerestaureerde site van de in 1992 gesloten koolmijn was een tentoonstelling van Stephan Vanfleteren, een van onze Belgische topfotografen: "Kompelkoppen". Ik was zwaar onder de indruk, de manier waarop de fotograaf oud mijnwerkers geportretteerd heeft is subliem en ook het concept van de tentoonstelling en de locatie zorgden voor een namiddag die ik niet snel zal vergeten.
    Enkele ex-mijnwerkers - kompels - waren als vrijwilligers ingeschakeld bij de ontvangst en sommige geportretteerden waren ook aanwezig, authentiek gekleed als vroeger in de mijn, om zonodig alle mogelijke info te geven en vragen te beantwoorden. Toen ik deze man vroeg om even te poseren bij "zijn" portret deed hij dat graag.

    17-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 januari - Brug over de Nete
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We kennen het gebied tussen de Nete en de Zegge als erg overstromingsgevoelig in tijden van langdurige neerslag. Ik ben daar in de loop van de vooravond eens een kijkje gaan nemen om eventueel enkele interessante beelden mee te brengen. Nauwelijks wateroverlast evenwel (voorlopig?), het viel me zwaar tegen, de bewoners van de boerderijen langs de Roerdompstraat zullen daar anders over denken natuurlijk. Ik ben dan maar naar de Netebrug bij de Ark van Noë gereden in de hoop daar iets te scoren en uiteindelijk heb ik er ook enkele leuke foto's gemaakt. Dit is het resultaat van het samenvoegen van twee bijna identieke foto's van op statief, in Photoshop. Met de dekkingsmodus "lichter" kon ik zowel de achterlichten van een wagen die over de smalle brug reed als de koplichten van een andere wagen in de tegenovergestelde richting uit een tweede opname, in één foto verenigen. Ik vertelde het al eerder... ik hou wel van een potje Photoshop en ik vind dat zoiets inherent deel uitmaakt van de fotografie tegenwoordig.

    De exifs: beide foto's - 16 mm - ISO 100 - F 14 - 6 sec.  

    16-01-2023 om 23:55 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 januari - Tikkebroeken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het opzet is dat we met onze fotoclub Visueel en de collega's van de Tielense fotoclub enkele seizoenen intens gaan fotograferen in het natuurgebied "de Tikkebroeken". In het najaar komt er dan een tentoonstelling met de beste werken rond 70 jaar Tikkebroeken. Na de introductiewandeling met de conservator eind november ben ik er nog niet geweest en ik heb daar natuurlijk goede excuses voor... de kerstman verplichtingen hebben een hele tijd al mijn vrije tijd en energie opgeslorpt. Vandaag wilde ik dan eindelijk ook graag eens mijn duit in het zakje doen qua foto-oogst.
    Al bij het begin van de wandeling had ik de waarschuwing gezien dat rubberen laarzen aangeraden waren wegens de hoge waterstand. Tegen beter weten in heb ik de rondwandeling toch maar aangevat met mijn slecht-weer-bestendig ingeschatte wandelschoenen. Maar al snel bleek ik voor ondoorwaadbare hindernissen te staan en heb ik de tocht maar afgeblazen. We hebben als fotografen van het project weliswaar de toelating om ook het afgesloten gedeelte van het gebied te betreden maar vandaag moest ik het alleszins stellen met enkele foto's van af de zijlijn. Dit is er eentje van.

    16-01-2023 om 01:03 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    15-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 januari - Hapgrage monden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tja, je moet dringend... en de regen valt met bakken uit de lucht... dan stop je toch liever bij een horecazaak dan tegen een boom te gaan staan langs de kant van de weg? Bijkomend voordeel is dat ze in horecazaken quasi altijd ook wel Duvel verkopen en daar ben ik niet ongevoelig voor. Het vrouwke heeft ook een rijbewijs he.
    Ik heb er geen idee van of de inrichters van de toilet faciliteiten in dit café sadisten waren ofwel Rolling Stone-fans maar het plassen voelde alleszins niet lekker aan met die hapgrage scherpe tanden voor mijn ... euh... neus. Ik was blij toen ik onbeschadigd en helemaal opgelucht weer langs het vrouwke kon gaan zitten. 

    15-01-2023 om 01:31 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 januari - Dennetranen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik hou het nog even bij zwart wit, ik moest niet zo ver zoeken om een onderwerp te vinden dat de sfeer van de dag en mijn eigen stemming kon samenvatten. Gewoon in onze achtertuin vroeg deze natte dennentak of ik 'm niet even wilde fotograferen. Ook de dennen wenen als het weer zo triestig is. Maar er zit toch ook wel wat licht en enkele sprankels helder in de lens schijnende effecten in de foto en die vertellen me dat het vroeg of laat toch weer lente wordt met blauwe luchten en zon en zo... 

    De exif's: ISO 320 - 1/250 - F 4 bij 105 mm

    13-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 januari - Shopping Centrum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was vandaag geen weer om een hond door te jagen, laat staan een amateurfotograaf. Ik ben dan ook, met uizondering van de wekelijkse vergadering van de fotoclub vanavond, de ganse dag het huis niet uit geweest. Fotograferen was er niet bij dus. Dat wil geenszins zeggen dat ik niet met mijn fotografie bezig geweest ben he. Ik heb nog wat met de oogst van gisteren gespeeld. Als het vrouwke mee gaat fietsen zijn er wat haar betreft ook altijd wel wat shopping mogelijkheden onderweg en zo was dat ook in Turnhout. Ik gun haar die pleziertjes maar zelf blijf ik wel buiten en dan loop ik wat achter mijn fototoestel aan. Ik heb deze namiddag enkele opnames van een pittige zwart-wit omzetting voorzien. Met pittig bedoel ik dat een zwart-wit foto niet alleen fletse grijstinten moet bevatten maar ook echt zwart en echt wit... 
    Er is trouwens nog iets aan de hand met dit beeld. De ene zal het meteen zien en de andere niet... 

    12-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 januari Dinosaurus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de loop van de namiddag was het weer nog best vriendelijk, een beetje frisjes maar het zonnetje deed zijn best en dat nodigde ons uit om weer eens te gaan fietsen, voor de eerste keer dit nog prille jaar. Bij het zoeken naar mogelijke foto onderwerpen stootten we in de buurt van Turnhout op een wel erg opvallend beest. De eigenaar van een onderneming in de KMO-zone waar we door fietsten had zich een dinosaurus aangeschaft om zijn domein te bewaken. We waren al geshockeerd door het feit dat er lieden zijn die vinden dat wolven in onze hedendaagse samenleving thuishoren maar een dinosaurus... Het beest stond weliswaar achter draad maar of die stevig genoeg is durf ik te betwijfelen. Met toegeknepen billen heb ik toch maar een foto gemaakt. Al googelend ben ik er thuis achter gekomen dat dit waarschijnlijk een Tyrannosaurus Rex is, bijzonder bloeddorstig... Als we de volgende keer naar Turnhout fietsen zullen we toch maar een andere weg nemen.

    De exif gegevens: ISO 125 - 1/200 - F 5,6.

    11-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 januari De kerk van Langdorp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het houdt niet op met de nieuwjaarsbezoeken. Vandaag waren we in Langdorp bij mijn zus. Wat eten, wat drinken, lekker bij praten en dan weer naar huis... maar eerst de kerk van Langdorp fotograferen. Telkens ik vorige maand in Langdorp kwam o.a. voor de repetities van onze kerstmusical zag ik al van verre dat de kerk royaal verlicht was en telkens nam ik me voor eens te stoppen om er een foto van te maken. Het kwam er maar niet van, tot vandaag dus. Hoewel het met deze druilerige motregen ook nu weer niet het ideale moment was heb ik er toch even de tijd voor genomen. Er zit weinig kleur in de foto maar al bij al vind ik de sfeer wel goed weergegeven en... de pastoor was alleszins thuis...

    De exif gegevens: Eos 5D MkIV met EF 16-35 II bij 24 mm - ISO 500 - F 8 - 30 sec. 

    10-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 januari - Verloren maandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verloren maandag vandaag. Niet overal in België bestaat de traditie om op de maandag na Driekoningen worstenbroodjes te eten. Voor alle duidelijkheid: een worstenbroodje is niet zomaar een curryworst met wat flets brood er omheen... een worstenbroodje is een cullinair hoogstandje en deze smulpaap weet daar ieder jaar van te genieten, zelfs in tweevoud of in drievoud. Bladerdeeg, gevuld met een gehaktworst... in de oven gaan de sappen van het gehakt zich mengen met het deeg en... het water loopt me weer uit de mond als ik dit zit te tikken, ze zijn op, jammer... 
    Dit is de enige foto die ik vandaag maakte, fototechnisch gezien geen hoogstandje, maar wel geschikt om deze dag te illustreren in mijn volgend jaaralbum.

    09-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 januari Nieuwjaarsdrink
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeente Kasterlee organiseerde vandaag de jaarlijkse nieuwjaarsdrink voor de bevolking. Om beurten gaat dat door in één van de drie deelgemeenten en vandaag was het bij ons in Lichtaart. Natuurlijk zijn we deze namiddag afgezakt naar het Bobbejaan Schoepenplein om deel te nemen aan de feestvreugde. Naast de traditionele wensen van het gemeentebestuur mochten we o.a. ook genieten van een concert door de plaatselijke fanfare Vreugd en Deugd. Dat ook de allerjongsten konden genieten van het optreden moge blijken uit deze foto.

    De exif gegevens: Sony RX100mk6 - ISO 160 - F4 - 1/50 - 16 mm. 

    08-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 januari - Kaas- en wijnavond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op de eerste zaterdag na de eerste januari vieren we met onze fotoclub traditioneel het nieuwe jaar met een kaas- en wijnavond. Het zijn altijd super gezellige avonden met heerlijke cullinaire pleziertjes en de bijhorende drank vloeit dan ook rijkelijk. Uit het verleden herinner ik me enkele legendarische katers trouwens... niet alleen bij mezelf he.
    Voor we er aan begonnen, toen de wereld nog helemaal in orde was kon ik enkele foto's schieten van het voorlopig nog vredige strijdperk. Fiere wijnglazen staan geduldig te wachten om de dorstige lippen te beroeren.

    Exif gegevens: Sony RX100mk6 - ISO 160 - 1/30 - F 2,8 - 9 mm ( = gelijk aan 24 mm met een full frame )

    07-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 januari Collage
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Marie Leen, de oudste van de kleinkinderen is jarig. Ze had er 22 jaar geleden voor gekozen op driekoningendag de veilige schoot van mama Ilse te verlaten om met ons allemaal kennis te maken. Als je een opa hebt die een fervente fotograaf is dan moet je er mee leren leven dat je regelmatig in beeld genomen wordt.
    Het was weer zo'n dag dat op stap gaan om iets fotografeerbaars te zoeken me niet meteen een goede bezigheid leek en ik heb me dan maar weer eens voor de PC neergezet om wat met de andere aspecten van de fotografie te spelen. Selecteren, bewerken, photoshoppen, het hoort er anno '23 bij en ik ben de eerste om toe te geven dat ik eigenlijk geen foto laat voorbij gaan zonder dat ie in een of ander programma een beurt gehad heeft. Meestal is dat Photoshop en eigenlijk is een simpele RAW-omzetting al een bewerking he. Ik fotografeer trouwens alleen maar in RAW.
    Een collage maken van wat willekeurig geselecteerde foto's van ons Marie Leentje leek me een leuk verjaardagspresentje. Het is de bedoeling dat dit morgen in A3+ formaat afgeprint wordt. Hier is dat formaat helaas niet haalbaar, daar beb ik alle begrip voor. Omdat ik ieder jaar ook een echt tastbaar album maak van de 365 jaarlijkse blogfoto's vond ik dat dit werkstuk ook een plaatsje verdient in deze dagelijkse on-line blog.

    Exif gegevens zijn hier niet van toepassing natuurlijk. Ik kan alleen maar meegeven dat dit 31 lagen zijn in Photoshop. ( 28 fotos + achtergrond + tekst + schaduw vd tekst. )

    06-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    05-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 januari - De Winter-blues
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van het weer word je niet vrolijk de laatste tijd. Ik denk dat ik niet de enige ben die een beetje last heeft van de winter-blues. Ondanks de niet zo uitnodigende omstandigheden zijn we toch nog maar eens aan de wandel gegaan in een poging om de excessen van de voorbije zware dagen een beetje weg te werken. Lentekriebels kregen we niet meteen van het landschap dat traag voorbij kwam, integendeel. Ik had alleen mijn kleine Sony toestelletje meegenoemen en daar heb ik toch enkele beelden mee geschoten om de depri-sfeer een beetje te schetsen. Het kleine beetje kleur dat er nog in het landschap zat heb ik bewust weg gewerkt door dit beeld om te zetten in zwart wit.

    De exif gegevens: ISO 125 - F 2,8 - 1/80 bij 9 mm. ( 9 mm met de RX100mk6 komt overeen met 27 mm met een full frame. Met dat kleine sensortje gecombineerd met een groothoekstand kun je rustig een diafragma van 2,8 instellen zonder dat de scherptediepte al te klein wordt. )

    05-01-2023 om 23:20 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    04-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 januari Graffiti in Mol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwjaarsbezoeken gaan onverminderd verder. Vandaag waren we bij mijn geocachemaatje Jackie en om een of andere niet nader te benoemen reden zat ik zelf niet achter het stuur toen we weer naar huis gingen. Ik was wel nog voldoende bij bewustzijn om het vrouwke te vragen even te stoppen op een parkeerplek bij het kruispunt van de Molderdijk en de Zuiderring N71. Ik wilde de wijd en zijd gekende graffiti bij de fietstunnel wel eens bij nacht in beeld nemen en camera en statief liggen altijd in de wagen als we ergens naartoe gaan. Dit is één van de beelden die ik kon schieten.

    De exif gegevens: ISO 320 - F 10 - 30 sec. - 18 mm.

    04-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 januari - Feestverlichting Lommel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze periode van het jaar zit volgestouwd met nieuwjaarsbezoeken. Vandaag waren we in Lommel en uiteraard neem ik mijn fototoestel altijd mee om aansluitend wat beelden te schieten, bij voorkeur nachtopnames. Vóór we in het legendarische, 120 jaar oude café De Kroon iets gingen nuttigen heb ik even deze skiënde lampjesconstructie als onderwerp gekozen, er wel op lettend dat De Kroon ook al in beeld kwam. Een leuk extra weetje is dat op de bovenverdieping van het gebouw links vroeger dancing Parnas gevestigd was en daar heb ik mijn vrouwke leren kennen. Wie wie versierd heeft weet ik nog altijd niet, 53 jaar later...

    De exif gegevens: ISO 160 - F 13 - 2 sec. - 32 mm.

    03-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 januari Feestverlichting in Geel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanavond ben ik, zoals ieder jaar, even naar Geel gereden om te gaan kijken hoe de eindejaars-feestverlichting er daar dit jaar uitziet. Nachtfotografie is een van mijn dada's he. En eigenlijk is er op enkele details na weinig veranderd vergeleken met vorig jaar. Het enige wat me echt opviel is dat er blijkbaar een of andere idioot een van de palen onder het ledjesnet heeft in brand gestoken en daar blijft alleen het geraamte van over. (4de paal rechts) Ik heb wat rond gefotografeerd en uit de oogst heb ik dit beeld gekozen om de Geelse markt hier een plaats te gunnen.

    De exif gegevens: ISO 100 - F 11 - 10 sec. - 16 mm.

    02-01-2023 om 00:00 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-01-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 januari - Happy New Year
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na gedurende vele jaren een dagelijkse blog onderhouden te hebben op bloggen punt be begon het meer en meer fout te lopen op dat adres. Regelmatig was de blog dagenlang niet te bereiken, een webmaster was ook al onvindbaar, laat staan dat er reacties kwamen op vragen, klachten of opmerkingen, het antwoordformulier werkte al een tijd niet meer enz., enz... Daarom heb ik besloten een andere site te zoeken om mijn bloghistorie verder te zetten. Ik hoop dat ik hier de komende jaren mijn dagelijkse ei zal kwijt kunnen.
    Het leek mij een goed idee om op deze eerste januari van een nieuw jaar dit beeld als eerste te kiezen om een symbolische overgang naar een andere omgeving te maken. Het is namelijk ook het laatste beeld dat ik gisteren 31 december plaatste op mijn vorige blog-pagina.

    Uiteraard zijn de nieuwjaarswensen bedoeld zowel voor alle medebloggers die ik hier nog zal leren kennen als voor de enkelen die mij al vooraf gingen in de overstap naar Seniorennet. 

    Il wil ook graag altijd wat technische info meegeven over de foto's die ik zal plaatsen. Deze opname is gisteren avond gemaakt met de 5D Mk IV op statief tijdens de jaarovergang in onze woonkamer. De exif gegevens: F10 - ISO 100 - 2 sec. - 25 mm.

    Bijlagen:
    Happy new year kl.jpg (716.7 KB)   

    01-01-2023 om 23:28 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallo...

    Hehe, na alle miserie bij bloggen punt be heb ik een nieuw medium gevonden om mijn dagelijkse foto te tonen en er enige uitleg bij te geven.

    01-01-2023 om 22:24 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogvrienden
  • Martin Carels
  • Willy Duvel
  • Eddy Meuris


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!