Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Links
  • seniorennet.be
  • Fotoclub Visueel Lichtaart
  • Mijn Facebook pagina
  • Photography by Alex Leys
  • Pols Fotoblog
    Iedere dag een foto met een kort tekstje.
    19-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 oktober - Achtergrond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We moesten in de loop van de namiddag nog even naar Lucas Creativ in Mol. De buitenkant van het bedrijf doet de naam ervan alle eer aan. Als fotograaf ben je eigenlijk constant op zoek naar onderwerpen en ook wel naar achtergronden om je onderwerpen in te zetten. Dit vond ik uitermate geschikt, te meer omdat het vrouwke een rode muts en een sjaal droeg in dezelfde rode tint als die op de muur. Hoewel ik vind dat ze in dit geval niet het onderwerp is (dat is de muur), heb ik haar toch gevraagd even plaats te nemen voor een foto. In de nabewerking heb ik het blauw van haar tas ook nog een beetje gekieteld om het te laten overeenkomen met het blauw van de versiering. Met wat goede wil kunnen we dit een foto-rijm noemen. Het geel en het groen laten we maar even buiten beschouwing.

    19-10-2023 om 00:38 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 oktober - Bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We kregen bezoek vandaag. Goede vriend Jef Kiek en zijn Manuela kwamen na de eerdere digitale wensen toch ook nog even persoonlijk het vrouwke feliciteren met haar voorbije verjaardag. We hebben het zelf ook vaak genoeg mee gemaakt om te begrijpen dat grootouders regelmatig op de kleinkinderen moeten passen. Jef en Manuela waren niet alleen... Een flinke kleinzoon vond het best aangenaam vertoeven in huize Pol en Josee. De zitkuil in de living vond hij the place to be en omdat ik altijd wel een fototoestel in de nabijheid heb kon ik hem ook enkele keren in beeld nemen.

    18-10-2023 om 00:45 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    17-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 oktober - Portret.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nadat ik vorige week drie dagen druk bezig was met het fotograferen van de bewoners van de Lommelse woonzorg-centra ben ik vandaag aan de bewerkingsmarathon begonnen. Een harde schijf met iets meer dan 2000 foto's, geschoten van net geen 200 senioren, mijn goede vrienden Photoshop en de Nik filters en natuurlijk mijn trouwe Mac zullen de volgende dagen mijn gezelschap zijn. Selecteren, fatsoeneren en daarna omzetten in een pittig zwart-wit portret, daar heb ik nog wel wat werk mee. Ik ben deze voormiddag achter de Mac gekropen en alleen om te eten ben ik er enkele keren achter uit gekomen. Ik ben dus helemaal niet aan fotograferen toegekomen, maar aan foto's geen gebrek natuurlijk. Ik heb geen voorkeur voor een of andere bewoner en ik had me voorgenomen als foto van de dag te kiezen voor de opname waar ik klokslag middernacht mee bezig was. Voila... de versie die op de tentoonstelling komt tijdens de week van de senioren zal in zwart wit zijn maar de originele kleur-opname vind ik ook meer dan geslaagd.  

    17-10-2023 om 00:32 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 oktober - Repetitie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn druk aan het repeteren voor de nieuwe kerst-musical. Het verhaal is klaar, de liedjes zijn geschreven en we zijn ondertussen al enkele weken bezig om samen met de elfen alles in te studeren, want we willen minimaal het succes van vorig jaar evenaren, maar liefst nog verbeteren... Vandaag kwam o.a. het nummer "Stop de tijd" voorbij. Dat zal ik samen met de elfen zingen in de show en ik nam dan ook de taak op mij om ze dit aan te leren. Het vrouwke maakte de foto...

    16-10-2023 om 00:30 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 oktober - Willy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het zou een bijzondere, prachtige dag worden. Het vrouwke is jarig! En natuurlijk hebben we dat gevierd, maar toch werd de vreugde een beetje overschaduwd door het bericht dat uitgerekend vandaag de machines die Willy nog in leven hielden werden stil gelegd. 
    Willy was een voetballertje uit de jeugdploegen van SKS Herentals en onze zoon Michael was zijn trainer. Begin 2021 kreeg hij de diagnose leukemie, erg agressief. Hij kreeg de beste zorgen en het leek er op dat de medische wereld aan de winnende hand was. Zoon Michael had in april '23 de Willyloop georganiseerd, een evenement om geld in te zamelen en zo de familie te steunen. Elke dag een halve marathon een maand lang samen met iedereen die wilde deelnemen, amateurs, bekende vlamingen, sympatisanten... ze liepen meer dan 30.000 € bij elkaar. De bijgevoegde foto is ongeveer twee en half jaar oud en voor een keer vind ik dat dat mag.
    Het leek er dus op dat de behandeling succesvol was, Willy kwam zelfs even terug in het jeugdteam. Helaas sloeg de ziekte keihard terug, en deze keer ging het heel snel. Willy is vandaag voor altijd ingeslapen. Rust zacht Willy. 

    15-10-2023 om 00:42 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 oktober - Station Leopoldsburg.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik moest vandaag naar Kinrooi om opgeplakte foto's, plakkartons, passe-partouts... op te halen voor onze fotoclub. Tijdens de terugrit kwam ik door Leopoldsburg en er kwamen weer veel herinneringen naar boven. Ik heb daar jaaaaaren geleden de humaniora afgemaakt in St. Michiels, bij de broeders van Liefde en jawel hoor, uit de eerste hand kan ik getuigen dat wat de laatste tijd meer en meer in de openbaarheid komt ook echt waar is. Daar gaat het nu evenwel nu niet over. 
    Meestal reed ik met de fiets over en weer naar Leopoldsburg, 15km heen en 15km terug, maar het gebeurde ook wel eens dat ik de bus nam. Het station, eindpunt van de busrit, ziet er nog precies hetzelfde uit als toen en dat wilde ik graag in een beeld vangen en als herinnering in mijn jaaralbum bewaren.

    14-10-2023 om 00:29 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 oktober - Plezier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Derde en laatste dag van de fotoshoots bij de senioren in de OCMW zorgtehuizen Kapittelhof en Hoevezavel in Lommel. Ook vandaag kregen we weer veel bewoners voor de lens. We proberen er altijd een vrolijk tintje aan mee te geven en dat is niet altijd even makkelijk. Zo vinden we het best oke dat familie en kennissen ook mee op de foto mogen en we suggereren wel eens poses die je niet meteen in een portret-shoot zou verwachten, een knuffel, op de schoot zitten, kusje, groepsportretten...
    Dit echtpaar vond het zichtbaar leuk dat ik vroeg om eens wat dichter bij elkaar te komen. "Trek ze eens wat steviger tegen je aan man..." Na een aantal opnames die nogal steriel en koud bleken was er niet meer nodig. Toen spatte de fun er ineens van af. Daar doen we het voor. 

    13-10-2023 om 00:26 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    12-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 oktober - Langdorp
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik ben vandaag weer eens naar mijn zus en schoonbroer in Langdorp gereden. We hebben nog zoveel te regelen, voor te bereiden, bespreken, plannen voor onze komende kerstmusical dat dit soort werkvergaderingen regelmatig nodig zijn. Terwijl we zaten te brainstormen op het terras vond ik het best leuk even een luchtfoto te maken van ons, ik had de drone toevallig (?) toch in de wagen liggen. Die foto van ons drieën heb ik uiteraard ook gemaakt maar daarna vond ik het fijn om nog eens tot de maximum toegelaten hoogte, 120 m, te stijgen om de grotere omgeving in de Aarschotse deelgemeente in beeld te nemen. En ja hoor we staan er ook nog op, erg klein weliswaar, en zeer onherkenbaar.

    12-10-2023 om 00:20 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 oktober - Frans en zijn vriendinnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dag twee van de fotomarathon in de Lommelse zorginstellingen. Na het Kapittelhof vorige week, zijn we vandaag in Hoevezavel aan de slag gegaan. Ook hier proberen we alle bewoners zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Makkelijk is het niet altijd. Ongeveer 750 opnames maakten we vandaag om zo'n 80 senioren er zo mooi mogelijk te laten uitzien. Tussendoor maakten we ook wel eens een opname die eigenlijk niet in de reeks thuishoort, een zoon, dochter of familielid die met een bewoner op de foto wil, een man of vrouw waarvan de partner hier verblijft, behoorlijk wat duo's vandaag... en dan heb je ook nog Frans, een bewoner die nog verrassend fit is. Hij gaat bvb. nog elke vrijdag mee wandelen en niet in een rolstoel he... Hij wilde graag met al zijn vriendinnen op de foto.

    11-10-2023 om 00:29 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.09 oktober - Café De Valk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze foto sluit naadloos aan bij die van gisteren. In het dronebeeld zag je toen onderin, iets links van het centrum, een terras en een lichtreclame, zelfs vanuit die ongewone kijkhoek zeer duidelijk Cafe De Valk, het oudste café van Kasterlee en waarschijnlijk zelfs van de hele regio. Vandaag kwamen we al fietsend door Kasterlee en ik vond het een goed idee om het ook eens van op de begane grond in beeld te brengen. Het vrouwke wilde graag poseren om het plaatje nog wat mooier te maken en als je goed kijkt.... jawel, ik drink ook soms wel eens een koffie op een terrasje. 

    10-10-2023 om 00:12 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.08 oktober - Kasterlee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanavond kon ik eindelijk naar Kasterlee met de drone om de omgeving van de kerk te fotograferen van uit de lucht. Al meer dan een week was er altijd wel iets dat het vliegen onmogelijk maakte. Ofwel was er te veel wind, of te weinig satelieten of was de KP-index te hoog... en ik ben nu eenmaal een "brave" drone piloot die de regels respecteert. Er zijn al genoeg cowboys die het verknoeien voor de anderen.
    Ik ben van plan tijdens het fotosalon van onze club in het alternatieve gedeelte een reeksje avond-dronefoto's te tonen van de dorpskernen van onze gemeente en de kerk van Kasterlee was het laatste ontbrekende doelwit. Ik ben er enkele keren helemaal rond gevlogen en ik heb van uit alle hoeken gefotografeerd. Of dit mijn definitieve keuze voor het salon wordt weet ik nog niet zeker. Ik heb voorlopig een selectie van 4 gemaakt en dit is een mogelijke kandidaat. 

    09-10-2023 om 00:25 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07 oktober - Licht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na een erg leuke, goed gevulde dag zijn we vanavond in Caro's, een Italiaans restaurant op de markt in Geel, beland. Een mens moet tenslotte ook regelmatig iets eten. Tussendoor wil ik snel vermelden dat het heerlijk smullen was, we komen hier zeker terug. Mijn foto van de dag kon ik daar ook scoren trouwens. Het is weer eens iets anders. Details zijn vaak ook de moeite waard om te fotograferen. Ik vond de lamp die boven ons hoofd hing best wel mooi en nadat ik even nagedacht had over een compositie heb ik er mijn Sonytje toch maar eens op gericht. 

    08-10-2023 om 00:33 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    07-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06 oktober - watersport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op vrijdag gaan we, als het weer het toelaat en als we geen andere verplichtingen hebben, naar Lommel om te gaan wandelen met de bewoners van Hoevezavel. Voorlopig is het vrouwke de enige wandelaar want zolang mijn pijnlijke pols het niet toelaat een rolstoel te duwen ga ik alleen maar mee als morele steun. Als we dan na de wandeling terug naar huis rijden komen we altijd weer langs de visboer aan de ophaalbrug over het kanaal tussen Postel en Retie en vaker wel dan niet pikken we daar een heerlijke portie kibbeling op. Eerst genieten we wel even van de omgeving tijdens een extra wandelingetje en dan krijg je allerhande fotomogelijkheden voor de lens zoals deze al iets oudere kanovaarder bijvoorbeeld. "Klik"..., en na de dagelijkse strenge selectie vond ik dit de leukste van de oogst.

    07-10-2023 om 11:31 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 oktober - Tentoonstelling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het natuurgebied "De Tikkebroeken" bestaat 70 jaar. Na een jaar lang fotograferen met twee fotoclubs werden de beste foto's uit de grote oogst samen gebracht om er een prachtige tentoonstelling mee in te richten in het OC in Kasterlee. Om ook dit event een plaats te gunnen in mijn jaar-album heb ik nog eens de hulp ingeroepen van mijn Sonytje. Na een passage door de Raw convertor zorgde Nik Silver Efex voor de zwart wit omzetting. 

    06-10-2023 om 00:40 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    05-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 oktober - BJ Scott
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We kennen Beverly Jo Scott al lang, we hebben haar zelfs ooit ontmoet en toen we vernamen dat ze in Turnhout kwam optreden wilden we daar absoluut bij zijn. Het is een dame uit het diepe zuiden van de VS met een stem als... euhhh... zoals er geen vijf zijn!!! Ze woont al een hele tijd in Belgie en zoals ze zelf zegt: "het is niet waarom je naar Belgie komt, maar waarom je er blijft", dit als tegengewicht tot de vele klagers op het internet...
    Het voormalige Keizershof heet sinds kort Lamuso en er komen regelmatig artiesten voorbij, het is er knus, klein, gezellig en ze hebben er ook een goede keuken naar het schijnt. Als je er een optreden wilt bijwonen gecombineerd met eten ben je eerder binnen en heb je de beste plaatsen natuurlijk. Helaas wisten wij dat niet bij dit eerste bezoek en wij zaten dus redelijk ver van de actie. Ik had zoals altijd mijn kleine Sonytje in mijn zak en tegen beter weten in heb ik toch enkele opnames gemaakt, kwestie van ook deze avond te documenteren voor mijn jaaralbum. Helemaal ingezoomd, met ISO 3200 en een sluitertijd van 1/20 uit de losse hand (gesteund tegen een muur weliswaar) vond ik deze opname toch nog wel aanvaardbaar.

    05-10-2023 om 11:34 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    04-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 oktober - Fotoshoot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zijn weer begonnen aan onze jaarlijkse fotomarathon. Ik mag alle bewoners van de Lommelse OCMW zorginstellingen Kapittelhof en Hoevezavel ieder jaar fotograferen en tijdens de week van de senioren, ergens in november, worden die beelden allemaal in groot formaat geëxposeerd. In het Kapittelhof kregen we vandaag al zo'n 80-tal senioren voor de lens en voor één keer wil hier een foto tonen die eigenlijk mislukt is en die zeker niet in de selectie zal zitten voor de tentoonstelling. Maar ik vond 'm zo leuk dat ik het niet over mijn hart kon krijgen om 'm weg te kieperen.
    Zeker bij personen met een bril is het vaak moeilijk om de belichting zo te plaatsen dat je geen reflectie krijgt in de brilleglazen. Toen ik dacht dat ik de positionering goed voor elkaar had draaide deze dame haar hoofd plots net op het moment dat ik afdrukte. Dit is het resultaat. 

    04-10-2023 om 00:26 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 oktober - Lindemans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik heb nog een foto uit de rijke oogst van gisteren in de aanbieding. Vandaag ben ik niet aan fotograferen toe gekomen en zonder in herhaling te vallen kan ik een totaal ander beeld in de spotlight zetten, er was wel meer te zien dan de pink ladies games. Deze zeer jeugdige personen zaten in de Lindemans-ligstoelen bij een horeca-punt. De mannelijke helft van het koppel vindt het wel lekker zo terwijl de jongedame zich blijkbaar toch minder op haar gemak voelt. Geen idee of dat een voorteken is van hoe de verhouding tot de geadverteerde drank later zal zijn...
    Omdat ik dit eigenlijk onder de verzamelnaam straatfotografie zou willen classeren heb ik het in zwart wit omgezet en als ik het vergelijk met de originele kleur-opname vind ik deze versie toch net iets pittiger.

    03-10-2023 om 00:23 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 oktober - Pink ladies games
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was me het dagje wel. Deze voormiddag zijn we naar de receptie bij de opening van de foto-tentoonstelling bij het 70-jarig jubileum van het natuurgebied "De Tikkebroeken" geweest. We hebben daar een jaar lang mogen fotograferen met de leden van onze club. Dan zijn we snel naar Herentals gereden om er het salon van fotoclub Antony te bezoeken. Nadien bleek er in Herentals vanalles te doen... In de Zandstraat was er braderij. Maar het leukste vond ik dat we op de markt, eigenlijk totaal onverwacht, in de Pink ladies games terecht kwamen. Het is een evenement dat georganiseerd wordt door Think Pink, de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker en het bestaat uit een aantal ludieke, vaak grappige wedstrijden voor dames van alle maten en gewichten. Bij de start van een paardenrace kon ik dit shot scoren.  

    02-10-2023 om 00:49 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 september - Kippen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We waren vandaag op bezoek bij dochter Ilse in Loenhout. Op de boerderij is er altijd vanalles te fotograferen qua vier- en tweevoetige bewoners. Ik heb dan ook diverse soorten schepsels voor de lens gekregen.
    Het gezegde "met de kippen op stok" werd hier voor ons in de praktijk gebracht. Eerlijk gezegd vond ik het wel een beetje vroeg want deze jeugdige kippen wilden al iets na vijven hun favoriete slaapplekje opzoeken. Ze hadden daarvoor een achteloos neergezette uitgezakte ladder gekozen. Die ladder lijkt te leiden naar een ronde hoepel waarvan de opening voorlopig gesloten is. De bovenste kip had beslist om tegendraads te zijn en toch te blijven wachten op een opening. Samen met de verdwaalde bloemenposter aan de linkerkant waren er voldoende leuke elementen om dit beeld te kiezen als foto van de dag.

    01-10-2023 om 00:32 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    30-09-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 september - Ezeltje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een korte, leuke wandeling in de buurt van de Neterust in Kasterlee... Als je over de Millekesbrug terug over de Nete richting Houtum gaat staat er aan de rechterkant van het pad een ezeltje in de wei. Het beestje was zichtbaar blij dat we er voorbij kwamen en het volgde ons zelfs een eindje. Na een twintigtal meters kwamen we bij een aanvaardbaar doorkijkje om een foto te maken maar toen was de interesse bij het dier plots weg en ging ie weer aan het grazen. Ik heb toch maar enkele keren afgedrukt. Jammer genoeg hing er prikkeldraad in de weg, maar... daar hebben we een oplossing voor: mijn goede vriend Photoshop liet die snel verdwijnen. 

    30-09-2023 om 00:46 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogvrienden
  • Martin Carels
  • Willy Duvel
  • Eddy Meuris


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!