Zoeken in blog

Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Links
  • seniorennet.be
  • Fotoclub Visueel Lichtaart
  • Mijn Facebook pagina
  • Photography by Alex Leys
  • Pols Fotoblog
    Iedere dag een foto met een kort tekstje.
    06-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05 november - Repetitie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In deze tijd van het jaar zijn er twee zekerheden: mijn baard krijgt kerstman-waardige afmetingen en op zondag wordt er gerepeteerd voor de nieuwe Kerst-musical. We zijn vandaag dus weer naar Aarschot gereden. Nu de zangnummers ruwweg doorgenomen zijn, enkele zijn zelfs al opgenomen, is het de beurt aan de choreo, de dansjes van de elfen worden ingeoefend. Voor ons is dat niet meteen verplichte materie maar we wilden er toch bij zijn, gewoon uit interesse en betrokkenheid. Deze keer konden we niet terecht op onze vaste repetitiestek, die was ingenomen door de dames van Scala maar in een andere vleugel van het gebouw, weliswaar in een iets kleinere ruimte, konden we terecht. Ik heb meerdere keren mijn Sonytje op de dansende elfen gericht en dit is één van de beelden. 

    06-11-2023 om 00:49 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    05-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.04 november - Kaal
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We kregen vandaag diverse vormen van typisch herfstweer over ons heen. Mooie wolkenluchten wisselden af met regen, wind en zowaar een streepje zon. De bomen langs de Kasterleesteenweg toonden ook een evengrote variatie in de omgang met de herfst: sommige zijn nog redelijk groen, andere tonen prachtige herfst tinten en dan zijn er ook al enkele helemaal kale exemplaren. Om deze foto van de dag te maken moest ik niet ver de deur uit.

    05-11-2023 om 00:29 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03 november - Senioren shoots, de finale.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er waren tijdens de recente jaarlijkse drie fotoshoot dagen in de Lommelse zorginstellingen Hoevezavel en Kapittelhof enkele bewoners die we ondanks onze inzet niet goed op de foto gekregen hadden. Er waren toen ook enkele bewoners afwezig of die liever niet wilden en tenslotte waren er ook weer enkele nieuwe bewoners want, en dat is minder leuk, er waren ook enkele overlijdens ondertussen. Vandaag zijn we nog maar eens naar Lommel gereden om een nieuwe poging te doen om de verzameling kompleet te maken voor de tentoonstelling tijdens de week van de senioren half november. Ik was er al op voorbereid dat er enkele moeilijke modellen zouden tussen zitten en dat bleek ook waar te zijn. Uiteindelijk hebben we ze allemaal in min of meerdere mate zeer aanvaardbaar kunnen portretteren. De bijgevoegde foto was waarschijnlijk de allermoeilijkste. Veertig opnames had ik de vorige keer al van deze demente dame gemaakt en we waren er niet echt gelukkig mee en vandaag leek het na een dertigtal pogingen ook weer niet te lukken, tot iemand van het personeel met haar pluche troetelbeestje begon te spelen vóór haar en ze plots allert reageerde en duidelijk maakte dat ze het ding wilde krijgen. Ik had gelukkig mijn vinger op de afdrukknop en op het goede moment kon ik dit vastleggen. Hehe... Daar ben ik er best blij mee.

    04-11-2023 om 01:04 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.02 november - Halloween-repetitie.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We waren weer een hele dag in Aarschot en het schiet goed op met de repetities voor de kerstmusical. We zijn al zo ver dat we toe zijn aan de opnames van de liedjes en dat gebeurde in een bijzonder decor. De repetitieruimte was helemaal omgetoverd in een halloween sfeertje. Gigantische spinnewebben, heksen, tafelkleden met afdrukken van bebloede handen en bloedsporen... het zag er echt "scary" uit maar de kids vonden het geweldig. Om de jongsten, die niet bij alle opnames moesten meezingen, in stilte bezig te houden hadden we gezorgd voor voldoende spel- en ontspanningsmogelijkheden. Ik heb natuurlijk een en ander gefotografeerd. Dit is er eentje van uit een niet alledaags standpunt. Meer op Facebook morgen.

    03-11-2023 om 00:37 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.01 november - Fotosalon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het was vandaag de laatste dag van het jaarlijkse fotosalon van onze club "Visueel". Ik durf gerust zeggen dat we mogen terugblikken op een erg geslaagde editie. De kommentaren waren meestal erg lovend, het was een zeer gevarieerd salon, de presentatie was weer vlekkeloos, de audio-visuele reeksen werden erg gesmaakt en ook het alternatieve gedeelte achterin konden velen appreciëren. Het is ook erg druk geweest en hoewel dat niet onze eerste doelstelling is werd de clubkas weer flink gespijsd door de vele drankjes die we mochten serveren. Dit beeld, gemaakt van uit de regieruimte boven, rond 17h vanavond, toen de allergrootste drukte eigenlijk al voorbij was geeft een idee van de geslaagde combinatie amateur-horeca met amateur-fotografie. 

    02-11-2023 om 00:22 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    01-11-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31 oktober - All we need is love.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Allerheiligen, allerzielen, het zijn de dagen dat we onze dierbaren gedenken. Je bezoekt het kerkhof, eventueel poets je de grafstenen, zet er een bloemetje op, en dan verwijl je even even in gedachten bij de overledenen... Traditie? verplicht nummer? Je kunt toch elke dag denken aan zij die er niet meer zijn... Maar goed, zoals ieder jaar zijn we vandaag naar Peer gereden om de familiegraven te bezoeken. Tegenover de ingang van het Kerkhof langs de Bomerstraat heeft Franco, de eigenaar van het er naast gelegen restaurant L'uno coll' Altro enkele jaren geleden een wijngaard aangeplant, Vini Peermontesi. Telkenjare na ons kerkhofbezoek neem ik even de tijd om dat te bekijken en te fotograferen. De boodschap die er in diverse lettertypes is aangebracht kan niet meer gepast zijn in deze tijden: All we need is love.      

    01-11-2023 om 00:46 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30 oktober - Traveling stone
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Enkele maanden geleden kreeg ik van Mike Caranci, een Amerikaanse vriend, de vraag of hij me een beschilderde steen mocht opsturen. Die "traveling stone" was een van de stenen die een terminaal zieke jonge kennis van hem wilde op reis sturen om zoveel mogelijk van de wereld te zien en het was de bedoeling dat de vinders of ontvangers er dan foto's van zouden maken en die dan op te sturen naar de familie van de ondertussen overleden jonge dame. Ik wilde uiteraard graag daaraan meewerken. De Belgische douane had daar evenwel een ander idee over. Eerst vonden ze dat als ik iets besteld had in een buitenlandse webshop ik daar invoerrechten moest op betalen. Huh? Ik heb niks besteld, dit werd me toegestuurd... Ja maar, wat is de geschatte waarde? Euhhh... 0,0 €... Het is misschien beter dat ik een lang verhaal inkort en vertel dat ik na twee maanden en ettelijke mails over en weer die steen eindelijk thuis geleverd kreeg zonder invoerrechten te moeten betalen. De eerste foto ervan is er eentje voor deze blog. Vanaf morgen gaat ie met me mee op mijn tochten. 

    31-10-2023 om 00:41 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    30-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29 oktober - Sier-appeltjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We zitten volop in de repetitiefase voor onze nieuwe kerstmusical, maar tezelfdertijd is het dit weekend ook fotosalon van onze fotoclub "Visueel". Het werd weer een strikte planning om aan alle verplichtingen te voldoen. Met de clubleden had ik afgesproken dat ik pas in de loop van de namiddag beschikbaar zou zijn om mijn deel van de diverse taken te vervullen.
    Toen we, op een voor mij belachelijk vroeg uur, half tien, in Aarschot aan kwamen bij onze repetitiestek zag ik dit boompje met een ongeziene vruchtenrijkdom. Het blijkt een sierappeltjesboom te zijn, die vruchten zijn wel eetbaar met enige goede wil weliswaar want lekker is een ander verhaal... Na alle grauwheid van de laatste dagen vond ik de vrolijke kleuren van de combinatie lucht, groen gebladerte en gele appeltjes een verademing. Mijn Sonytje kwam ongevraagd uit mijn zak geslopen om mij er toe over te halen een foto te maken en ik heb aan de verleiding geen weerstand geboden.  

    30-10-2023 om 01:02 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 oktober - Pré-dance
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kan niet anders dan van de ene sociale verplichting in de andere duiken dezer dagen, nauwelijks tijd om te ademen... Vandaag waren er ook weer enkele verplichte nummers. Uiteraard was er vanavond de opening van ons jaarlijks fotosalon. Maar eerder, in de loop van de namiddag waren er al kijk-lessen bij Balance Health Center. Onze kleindochter die we daar als 3-jarige hebben zien beginnen als danseresje is nu dansjuf en haar in actie te zien met de allerkleinsten wilden we voor geen geld ter wereld missen. Na afloop van de les kwamen ze de papa's en mama's, die allemaal zaten te kijken, nog even groeten en die line-up heb ik gefotografeerd. Als ik in de loop van de volgende dagen de tijd vind om me door de andere foto's te worstelen komen die ook wel voorbij maar dan op Facebook bijvoorbeeld. Dat geldt ook voor de foto's van het officiele gedeelte van de opening van ons fotosalon trouwens. Maar daar komen deze week nog zat mogelijkheden voor, vandaar dat ik vandaag toch voor de dametjes van de pré-dance koos.

    29-10-2023 om 01:02 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27 oktober - Pompoensoep
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kom nog eens terug op het onderwerp "pompoen". Morgen is de opening van ons jaarlijkse fotosalon. We tonen niet alleen prachtige fotos en audio-visuele reeksen maar uiteraard hebben we ook een scala van wel of niet alcoholische dranken, taart, en... soep in de aanbieding. Zoals ieder jaar is het vrouwke bereid om haar heerlijke pompoensoep te maken voor onze bezoekers. Voorlopig is de geschatte hoeveelheid 15 liter en daar moeten enkele pompoenen voor sneuvelen. De enige medewerking die het vrouwke van mij gedoogt tijdens het kokkerellen is het snijden van de pompoenen in partjes. Na het gevecht met pompoen nr 2 heb ik snel mijn Sonytje ter hand genomen om deze fase van de soepbereiding vast te leggen.  

    28-10-2023 om 00:43 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26 oktober - De opbouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het jaarlijkse fotosalon van onze club "Visueel" zit er weer aan te komen en in plaats van onze wekelijkse vergadering op donderdag zijn we vandaag begonnen met de opbouw in de zaal van het OC in Lichtaart. Morgen gaan we verder en dan leggen we de final touch. Op zaterdag avond is er de receptie en op zondag en woensdag verwachten we, zoals ieder jaar, weer ontiegelijk veel bezoekers. Na een avond flink doorwerken zijn de panelen geplaatst, de belichting is ook grotendeels in orde en morgen volgt het fijnere werk: het ophangen van de foto's, het versieren van de zaal, de tafel schikking, de voorbereiding voor alles wat met het horeca aspect te maken heeft... kortom het zijn toch even spannende dagen. Een foto van een zaal in opbouw is weer eens iets anders in deze blog.  

    27-10-2023 om 00:51 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    26-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 oktober - Dora en Frenske.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ideaal weer om een dag achter de computer door te brengen en de bewerkings-marathon van de seniorenfoto's verder te zetten. Nog zo'n 600 foto's te bekijken, daar moeten nog ongeveer 50 portretten worden uit geselecteerd. Het schiet op... Hopelijk ben ik er morgen doorheen.
    Dit beeld uit de shoots is niet zo maar een toevallige keuze. Toen het vrouwke nog een klein meisje was waren dit haar buren en bovendien speelden die vaak de rol van baby-sit. Als je weet dat er bij het vrouwke ondertussen ook al enkele jaren een 7 voor staat kun je wel berekenen dat Dora en Frenske niet bij de jongste bewoners van Hoevezavel zijn. Maar ze zien er nog goed uit. Ik vond het dan ook gepast een plekje voor hen te reseveren in mijn groeiende jaaralbum 2023.

    26-10-2023 om 00:33 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24 oktober - Pompoenenpretpark
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een korte wandeling naar de apotheek om onze covid- en griepspuiten te gaan halen en dan verder naar det dorpscentrum om toch enkele stappen op de teller te zetten was de enige noemenswaardige lichamelijke activiteit die ik vandaag op mijn conto mocht schrijven. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om, na de voorbije dagen, er een pompoen-drieluik van te maken. Dat de pompoengekte deze maand heerst in onze gemeente vertelde ik al eerder en dat komt ook tot uiting in de dorpskernen waar allerlei pompoenversieringen en pompoenkunstwerken te bewonderen zijn. Op het Bobbejaan Schoepen plein, tussen de kerk, de bib en het OC staat een mini pompoenen pretpark te pronken, ik had het niet beter kunnen bedenken. Ze hebben er nota bene een hek rond gezet om te beletten dat de pompoenen zouden ontsnappen.

    25-10-2023 om 00:26 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    24-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 oktober - The day after
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar lagen ze dan, de sterren van één dag, zonder enig bedankje, platgedrukt en eindigend als quantité négligeable.
    Ik ben vandaag nog eens naar De Ark gefietst om te zien of het inderdaad zo is dat de pompoenen na de regatta op het veld er naast worden gevierendeeld ( of geachtendeeld? ) om uiteindelijk te eindigen als grondverbeteraars. Het antwoord op mijn vraag was duidelijk. Ja, daar lagen ze, plat gewaltst. 
    Op een locatie met weinig mogelijkheden heb ik me dan maar geconcentreerd op de compositie. De lijnen die naar hetzelfde punt toe lopen op ongeveer één derde van de boven- en de rechterkant zijn volgens het boekje, niet dat ik me daar meestal door laat leiden... maar voor één keer was dit de insteek waar ik voor koos.

    24-10-2023 om 00:28 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22 oktober - Pompoenregatta
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De maand oktober staat in het teken van de pompoengekte in de gemeente Kasterlee. Ieder weekend is er wel een pompoengerelateerd evenement. Zo hadden we al de pompoenweging, met een joekel van zo'n 1000 kg als winnaar, er was de pompoenmarkt, het spectaculaire pompoenschieten en vandaag was er in onze deelgemeente Lichtaart het sluitstuk dat zelfs het VRT journaal haalde: de pompoenregatta. Al voor de 14de keer werd het georganiseerd en het is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal gebeuren. Een kleine 100 teams van 4 personen strijden voor de prijs van de meest originele outfit en voor de snelste tijd in een aflossingswedstrijd in een uitgeholde pompoen op het water van de Ark van Noë. Ondanks het twijfelachtige weer was er ontzettend veel volk en deze amateurfotograaf kwam weer volop aan zijn trekken. Ik toon op deze plek altijd maar één foto per dag, maar als je er meer wilt zien moet je mijn Facebook-pagina maar eens bezoeken.

    23-10-2023 om 00:19 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21 oktober - Witte ballonen voor Willy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De St. Waldetrudiskerk van Herentals zat afgeladen vol tijdens de uitvaart-plechtigheid van Wilfred - Willy -, het jeugdspelertje van SKS dat vorige week de strijd tegen de vreselijke ziekte verloor. Het was een prachtige dienst, met uiteraard veel mensen van Afrikaanse origine en die hadden er ook voor gezorgd dat er de nodige eigen rituelen en passages in de plechtigheid verweven waren. Bij een begrafenis hoor je natuurlijk niet te zeggen dat je er van genoten hebt, maar ik heb toch met volle aandacht het gebeuren gevolgd. Na afloop, bij het buitenkomen van de kerk werden er nog tientallen witte ballonnen opgelaten en dat moment het ik toch nog snel vastgelegd.

    22-10-2023 om 00:34 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20 oktober - Dikke pret.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De weersomstandigheden waren ook vandaag niet van dien aard om me naar buiten te lokken. Ik heb dus weer een dagje achter de Mac doorgebracht en als ik me dan toch door een berg seniorenfoto's moet worstelen dan maar liever als het buiten regent. Als een opname weggeselecteerd wordt wil dat niet automatisch zeggen dat ie slecht was, maar eerder dat ie niet past in de reeks voor de tentoonstelling. Dit is er zo een. Er wordt wel eens gelachen en dat soort momenten leg ik ook graag vast. Ik weet wel zeker dat iedereen wel eens twee vingers heeft opgestoken achter het hoofd van iemand die gefotografeerd wordt en in het zorgtehuis is dat niet anders. Dikke pret... Klik !!! 

    21-10-2023 om 00:24 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    20-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19 oktober - Uitgebloeid.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze namiddag was ik even in Herentals bij mijn fotomaatje Alex en ik had me voorgenomen om tijdens de terugrit onderweg één of meerdere stops in te lassen om een interessante foto te scoren. Het leek er een tijd lang op dat ik op mijn honger zou blijven zitten, geen inspiratie... Toen ik deze uitgebloeide zonnebloemen in de gaten kreeg moest ik onwillekeurig denken aan een fotovriendin van lang geleden, die deed niks liever dan uitgebloeide bloemen fotograferen en ik deed dat dan in de commentaren steevast af als "afgelebberd, afgeleefd of krakemikkig" en ik had nog wel wat meer denigrerende adjectieven. Ik had er helemaal geen voeling mee.
    Vandaag vond ik het wél de moeite waard. Dit is een beeld dat in de tijd van het jaar past, bij het weer van vandaag en er zitten toch enkele elementen in die me er toe overhaalden af te drukken. 

    20-10-2023 om 00:34 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    19-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 oktober - Achtergrond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We moesten in de loop van de namiddag nog even naar Lucas Creativ in Mol. De buitenkant van het bedrijf doet de naam ervan alle eer aan. Als fotograaf ben je eigenlijk constant op zoek naar onderwerpen en ook wel naar achtergronden om je onderwerpen in te zetten. Dit vond ik uitermate geschikt, te meer omdat het vrouwke een rode muts en een sjaal droeg in dezelfde rode tint als die op de muur. Hoewel ik vind dat ze in dit geval niet het onderwerp is (dat is de muur), heb ik haar toch gevraagd even plaats te nemen voor een foto. In de nabewerking heb ik het blauw van haar tas ook nog een beetje gekieteld om het te laten overeenkomen met het blauw van de versiering. Met wat goede wil kunnen we dit een foto-rijm noemen. Het geel en het groen laten we maar even buiten beschouwing.

    19-10-2023 om 00:38 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-10-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 oktober - Bezoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We kregen bezoek vandaag. Goede vriend Jef Kiek en zijn Manuela kwamen na de eerdere digitale wensen toch ook nog even persoonlijk het vrouwke feliciteren met haar voorbije verjaardag. We hebben het zelf ook vaak genoeg mee gemaakt om te begrijpen dat grootouders regelmatig op de kleinkinderen moeten passen. Jef en Manuela waren niet alleen... Een flinke kleinzoon vond het best aangenaam vertoeven in huize Pol en Josee. De zitkuil in de living vond hij the place to be en omdat ik altijd wel een fototoestel in de nabijheid heb kon ik hem ook enkele keren in beeld nemen.

    18-10-2023 om 00:45 geschreven door Kosmopol

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn blogvrienden
  • Martin Carels
  • Willy Duvel
  • Eddy Meuris


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!