De entree wanneer je op Kitchener eiland beland!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/775077-64c59828ec9c9e40d218d35201742078.jpg)
Tulband
500g bloem, 1tl bakpoeder, 4dl melk, 2 eieren, 100g boter, 1 pakje vanillesuiker, 1tl zout. Vulling: 150g in rum geweekte rozijnen, 1 gesnipperde appel, 50g amandelschaafsel en 1 el bloem.
Alle ingrediënten met elkaar vermengen tot een beslag. Meng rozijnen en appels met bloem en voeg toe aan het beslag. Beboter een grote tulbandvorm, strooi er wat amandelschaafsel door en spatel het beslag in de vorm. Bak de tulband op 160 graden in ong. 60 min. gaar. Laat afkoelen en sprenkel er wat rum over. Laat 1 dag intrekken en serveer de cake met geklopte slagroom, stroop en poedersuiker.
Oefen maar vast voor de feestdagen!
Van dichtbij bezien!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/775077-7b12b763884db9d4b10b4c44a955f231.jpg)
|