Inhoud blog
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alpina lanceert revolutionaire horloges

    Alpina lanceert drie nieuwe revolutionaire horloges voor dames, avonturiers en duikers op Watches & Wonders

     

     

    Het Zwitserse horlogemerk dat synoniem staat voor avontuur en precisie, kondigt met trots de lancering aan van drie opwindende nieuwe toevoegingen aan hun iconische Alpiner Extreme- en Seastrong-collecties. Deze nieuwste creaties ademen de geest van exploratie en bieden hoogwaardige functionaliteit verpakt in een verfijnd ontwerp.

    Alpiner Extreme Quartz

    Dynamisch en pittig, de Alpiner Extreme Quartz is het nieuwste meesterwerk van Alpina, nu verkrijgbaar in een compacter formaat. Met een kussenvormige stalen kast van 34 x 35,2 mm en vier levendige kleuren om uit te kiezen - steenbeige, fonkelend roze, gletsjerblauw of bladgroen - is dit horloge een symbool van avontuur en stijl. Het nauwkeurige kwartsuurwerk biedt 45 maanden Zwitserse precisie, waardoor het de perfecte metgezel is voor zowel stedelijke als buitenactiviteiten.

    Seastrong Diver Extreme Automatic

    Alpina zet een nieuwe standaard met de Seastrong Diver Extreme Automatic, een gedurfde fusie van land en zee. Voor het eerst integreert Alpina de iconische Extreme-kast in de Seastrong-collectie, resulterend in een krachtig duikershorloge dat waterbestendig is tot 300 meter. Met drie opvallende kleuropties - antracietkleurige wijzerplaat met geïntegreerde stalen armband, marineblauwe wijzerplaat met bijpassende rubberen band, of een oranje ring met bijpassende rubberen band - en een robuust ontwerp, biedt dit horloge de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit, zowel onder water als op het droge.

    Seastrong Diver Extreme Automatic GMT

    Voor degenen die verder willen gaan, introduceert Alpina de Seastrong Diver Extreme Automatic GMT, een horloge dat het beste van twee werelden combineert. Met een gecertificeerd duikersontwerp en een GMT-functie voor het bijhouden van meerdere tijdzones, is dit horloge de perfecte aanvulling voor wereldreizigers en avonturiers. Beschikbaar in twee stijlvolle varianten - een met een zilverkleurige wijzerplaat en de andere met een zwarte wijzerplaat - biedt dit horloge de ultieme mix van functionaliteit en elegantie.

    Elk van deze nieuwe modellen vertegenwoordigt de toewijding van Alpina aan innovatie, vakmanschap en avontuur. Of je nu de wildernis verkent of de diepte van de oceaan trotseert, met een Alpina-horloge ben je altijd klaar voor het volgende grote avontuur.







    11-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.By the numbers

    Revor (de)codeert jouw slaap

     

    Naast getelde schaapjes bepalen ook andere getallen de kwaliteit van je slaap. Dat bewijzen de vele applicaties of smartwatches die je informatie en data in verband met je nachtrust instant bezorgen. Slaap- en matrasspecialist Revor crunches the numbers en vindt voor iedereen een geschikte bedoplossing op basis van diverse factoren. Ken jezelf, ontcijfer je slaappatroon en stel met Revor jouw perfecte nachtrust samen.

    De matras maakt de rust

    Ken jij jouw slaapprofiel? Weet jij welke matras het beste aansluit bij jou en je lichaam? Dankzij de handige online matraszoeker van Revor ontdek je aan de hand van enkele eenvoudige richtvragen je perfecte slaapmatch. Lengte en gewicht zijn belangrijk, maar ook parameters en andere data zoals slaaphouding, allergieën of lichamelijke kwalen zijn bepalend voor je nachtrustkwaliteit. Na het aanvullen van alle criteria tipt de tool de meest passende matras.

    Slaap je slim

    Dommel in, droom je dromen en wordt wakker met een hoop interessante informatie. Het Sleeplink-bed van Revor is meer dan een meubel, het is een echte slaapverbeteraar. Niet alleen is het model uitgerust met de nieuwste technologische snufjes, zoals sfeerverlichting of een ingebouwde massagetool, je kan het bed ook connecteren met de handige Sleep Assist-applicatie. Eenmaal verbonden met het Sleeplink-bed verzamelt de app diverse data (waaronder hartslag en beweging) om nadien je slaap te rapporteren en te beoordelen met een slaapscore. Scoorde je eerder laag? De applicatie voorziet je met tips en tricks om je nachtrust te optimaliseren.

    Het Sleeplink-model is niet de enige smartoptie bij Revor. Ook de Comfort-, Relax- en Anatomic-matrassen kan je optioneel uitrusten met slimme technologie. De SMART-toepassing registreert informatie zoals slaaptijden, slaapfases en ademhaling. Zelfs de vochtigheidsgraad van de omgeving wordt opgevangen en opgenomen in de analyse. Slapen doe je voortaan volledig onderbouwd – letterlijk én figuurlijk.

    www.revor.be

     

     







    11-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schakelaar of street art?

    JUNG UNIQUE by GRAFT brengt ode aan Berlijn

     

    JUNG slaat de handen in elkaar met architectenbureau GRAFT voor een unieke collectie trendy schakelaars. JUNG UNIQUE by GRAFT is een reeks die aan de hand van opvallende opdrukken verwijst naar de typische Berlijnse street art. Designer Lars Krückeberg van GRAFT ontwierp de schakelaars initieel voor het hoofdkantoor van het bureau, maar vandaag zijn ze ook beschikbaar voor het grote publiek: perfect om in je interieur een LUID statement te verkondigen.

    Berlin calling

    Wie denkt aan de Berlijnse straten, denkt aan de kleurrijke street art die de stad bekleedt. Waar het vroeger een vorm van protest was, is het in de Duitse hoofdstad een belangrijk cultuuronderdeel geworden en een manier om openbare ruimtes tot leven te brengen. Het architectenbureau GRAFT belichaamt dezelfde stedelijke nonchalance en coolness en verwerkt die bovendien in zijn creatieve, vaak experimentele ontwerpen. Het bedrijf is niet bang om grenzen te verleggen en nieuwe paden aan te leggen in de architectuur. Dezelfde onconventionele concepten komen nu tot uiting in de JUNG UNIQUE by GRAFT-collectie.

    Gekleurd door de stad

    Van Kreuzberg tot Friedrichshain en Schöneberg: de verschillende designs van de JUNG UNIQUE by GRAFT-collectie werden vernoemd naar diverse Berlijnse districten. Ieder stuk is een statement piece en brengt een ode aan het stadsleven, aan het levendige Berlijn en stedelijke individualiteit. Oorspronkelijk ontworpen voor het nieuwe hoofdkantoor van GRAFT maar vandaag ook perfect te integreren in het eigen interieur. Met de JUNG UNIQUE-reeks worden schakelaars getransformeerd tot individuele communicatie-elementen waarmee je niet alleen de schoonheid van de stad maar vooral ook je eigen persoonlijkheid in de verf zet.

    Design it yourself

    Het JUNG UNIQUE-platform stelt ontwerpers aan de hand van de JUNG GRAPHIC-tool in staat om schakelaars te individualiseren en ze te gebruiken als een bijkomend communicatiemiddel. Zowel de kleur, typografie als het motief kunnen volledig aangepast en gepersonaliseerd worden. Met de ontwerpen uit de JUNG UNIQUE by GRAFT-reeks maak je zonder meer een statement in het interieur: een tikkeltje provocerend, ietwat brutaal maar vooral erg luid. De schakelaars met de GRAFT-designs maken vanaf nu deel uit van de JUNG-catalogus en kunnen gebruikt worden om ieder interieurproject tot een nieuw en gedurfder niveau te tillen.

     







    10-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour d'Anvers

    Antwerp Design Week in vijf districten

     

    » 2-7 JUNI 2024 - » 5 DISTRICTEN EN 2 YOUNG TALENT HUBS  

    Voor een tweede keer op rij wordt het bruisende Antwerpen omgetoverd tot een designwalhalla. Tijdens Antwerp Design Week – van 2 tot 7 juni – rollen 50+ design- en interieurmerken de rode loper uit voor de designprofessional. Laat je inspireren door de vele nieuwigheden die verspreid worden in vijf verschillende districten door de stad heen, leer zowel gevestigde als nieuwe jonge designnamen kennen en vertrek op een once-in-a-lifetime professionele stedentrip.

    District Downtown

    In het hartje van Antwerpen vind je ‘The Club – Powered by Fedustria’: een centraal informatiepunt waar je niet alleen een designvoorproefje krijgt voor wat komen zal, je kan er ook genieten van een heerlijke kop koffie vooraleer je aan je designreis begint. ‘The Club’ is naast het middelpunt van het evenement ook het hart van het ‘Downtown District’. In dit stadsdeel zal er een uitbreide mix van designmerken te vinden zijn.

    Op zoek naar de mooiste materialen, zoals natuursteen of hout? Deze kan je zonder twijfel bij Barh, Cosentino en Woodstoxx vinden. Voor prachtige decoratie-items zetten merken als Vitra, HAY en Melmath Agency hun deuren open, terwijl je bij onder meer Poltrona Frau, Ondarreta, Kewlox en Carl Hansen terecht kan voor prachtig meubeldesign. Outdoordesign? Ontdek het high-end aardewerk van Domani. Materiaalbibliotheek ‘The Hub’ is daarnaast de plek bij uitstek waar je terecht kan voor eindeloze inspiratie.

    District North

    Op ongeveer 20 minuten rijden van het stadscentrum kan je ‘District North’ vinden. Hier kan je terecht bij Omar Antwerp, Mon Dada en Gommaire voor meubeldesign en decoratie. Steek je licht op bij verlichtingsmerk Authentage, of vind interieurinspiratie bij XL Bloom, Gardeco Objects en Silk-ka. Voor de nodige badkamerinrichting kan je terecht bij Aquanova. Plof neer in de sofa’s van Marie’s Corner of vertoef in het (outdoor-)meubilair van Vincent Sheppard.

    District East

    Vervolg je designstedentrip naar het oosten en kom terecht in ‘District East’. Op zo’n 30 minuten van het centrum vind je de grootste showrooms en studio’s van het evenement. Ontdek Belgisch luxe outdoormerk Royal Botania of de meubelcollectie van Sempre die geïnspireerd is op de natuur. Meer decoratie? Ook de unieke glasobjecten, vazen en het tafelgerei van Henry Dean en Ju kan je in dit stadsgedeelte bewonderen.

    District South

    Trek naar het zuiden van de Koekenstad, naar ‘District South’ waar diverse hoofdkantoren van Belgische designmerken te vinden zijn. Daarnaast kan je hier ook terecht bij nichemerken zoals Heatsail en Goodwill of merken die gespecialiseerd zijn in interieurdecoratie en meubilair, zoals Serax, Pomax en Bazar Bizar. Doordat alle deelnemende merken in dit district op wandelafstand van elkaar liggen, proef je hier niet alleen van design maar ook van het leven in Antwerpen.

    District West

    Sluit je designverkenningstrektocht af in ‘District West’, in het meer industriële gedeelte van de stad. Dompel je onder in top-notch interieurmerken zoals Ethnicraft, Joli en Heerenhuis, of ontdek het plezierige statement design van HKliving. Ook voor decoratie kan je in ‘District West’ terecht. Drink van de waterflessen van Paveau of laat je verwennen door het keramiek van D&M. Stijlvolle paraplu’s vind je bij Umbrosa en designverf bij Sherwin-Williams. Op zoek naar het perfecte textiel? Bezoek dan zeker Roolf Living, Limited Edition of FibreGuard.

    Young Talent Hub

    Nieuw dit jaar zijn de twee ‘Young Creative Hubs’ die georganiseerd zullen worden tijdens Antwerp Design Week. In de ‘Winkelhaak’ zullen enerzijds designnamen zoals onder andere Axelle Vertommen, Caroline Voet, Bemelmans Design, Atelier Leda en meer hun nieuwste creaties tonen. Anderzijds zal er in ‘Twelve’ – een gloednieuw initiatief van AIM architecture  – werk te zien zijn van 8 Chinese designers waaronder Urban Craft (Li Ximi, Atelier VF, Studio KAE, MEW Qian Jing en andere Belgische talenten waaronder Krum en Grint.

    Antwerp Design Week 2024

    Wat : 50+ design brands, 30+ locaties, in 5 Antwerpse districten van 2 tot en met 7 juni ’24. Voor iedereen die actief is in de designbusiness. Locaties in en rond Antwerpen - 'The Club' – Powered by Fedustria is het centrale infopunt: 'Het Steen', Jordaenskaai 27, 2000 Antwerpen. Openingsuren Showrooms: 10u00 – 18u00 - The Club: 09u00 – 20u00- Registreer je ticket: https://www.adw.life/tickets

     

     

     

     









    10-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietsen Schouwen-Duiveland

    Fietsen op de grens van land en water op Schouwen-Duiveland

     

    Met de uitgestrekte duinen van Renesse, de schilderachtige Zeeuwse dorpjes en een overvloed aan fietspaden langs de Oosterschelde is Schouwen-Duiveland de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie. Of je nu wilt genieten van een culinaire fietsroute, op verkenningstocht wilt gaan over de 5 kilometer lange Zeelandbrug of wilt deelnemen aan de Giro di Schouwen-Duiveland, de keuze is aan jou. Parkeer je auto bij één van de vier toegangspoorten van het eiland en ruil je vier wielen in voor twee!

    Culinair genot met de Zeeuwse streekproducten fietsroute

    Een hoogtepunt onder de vele fietsroutes op Schouwen-Duiveland is de culinaire fietsroute. Hierbij verken je niet alleen de prachtige omgeving, maar kun je ook genieten van zalige lokale gerechten en lekkernijen. Deze route heeft maar liefst zes verschillende stops waaronder eentje bij een viswinkel, een vleesboerderij, een wijngaard en een kaasboerderij. Tijdens deze verkenningstocht kun je tal van Schouwse streekproducten kopen om erna zelf een heerlijk Zeeuws diner voor te bereiden. Bekijk of download de route op deze website.

    Giro di Schouwen-Duiveland: samen fietsen en wandelen voor het goede doel

    Voor degenen die hun liefde voor fietsen willen delen met gelijkgestemden, is de Giro di Schouwen-Duiveland een niet te missen evenement. Op zondag 26 mei komen fietsfanaten samen om het eiland te verkennen tijdens de verschillende fiets- en wandeltochten. Dit jaarlijks terugkerend evenement lokt gemiddeld zo’n 800 deelnemers op de verschillende onderdelen en afstanden. Er zijn routes gecreëerd voor een stadsfiets, een E-bike, een ligfiets, een racefiets of zelfs een mountainbike. Ook wandelaars komen tijdens dit evenement aan hun trekken, met de prachtige wandelroutes om Schouwen-Duiveland te verkennen. Leuk weetje: de opbrengst van het inschrijfgeld gaat elk jaar naar een goed doel.

    Ga op verkenningstocht langs de duinen van Renesse en de Brouwersdam

    Er zijn tal van bijzondere bezienswaardigheden om te verkennen tijdens je fietstochten op Schouwen-Duiveland. Van de duinen van Renesse met de zilte zeelucht in je neus, tot de adembenemende panoramische uitzichten vanaf de 5 kilometer lange Zeelandbrug. Vergeet ook niet de diverse landschappen te ontdekken bij Boswachterij Westerschouwen, waar duinen en bos naadloos in elkaar overgaan. En voor de echte avonturiers is er de Brouwersdam, waar je met een stevige tegenwind kunt uitwaaien terwijl kitesurfers over de Noordzee zweven.

    Verken buitendijks fietsparadijs Schouwen-Duiveland 

    Op Schouwen-Duiveland zijn er eindeloos veel mooie plekken waar je naartoe kunt fietsen. Daarbij kun je zelf je route plannen, maar je kunt ook gebruik maken van allerlei bestaande routes. Van laagdrempelige fietsroutes tot wielrennen en lange afstandsroutes, op deze website vind je altijd wel een route die bij je past. Voor degenen die hun eigen fiets liever thuislaten, zijn er ook genoeg verhuurwinkels op het eiland waar je een (elektrische) fiets kunt huren. Probeer zeker ook een stukje buitendijks fietspad mee te pakken. Daar ervaar je het echte eilandgevoel, op de grens van land en water. Geniet van het prachtige uitzicht langs de Oosterschelde, met af en toe een flinke dosis mee- of tegenwind. Wil je tenslotte even bijkomen van je fietstocht? Strijk neer bij één van de vele gezellige cafés die Schouwen-Duiveland rijk is. 

    Inspiratie www.opschouwenduiveland.nl





    09-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalimera, kalipera:

    Eilandhoppen met Mondial Tissus

     

    » TREND: SEA, SAND, SUN - » TAFEL- EN SLAAPKAMERDECO

    Ready for a Greek summer? Of je nu tijdens de aanstormende zomerperiode naar het buitenland trekt of toch dichter bij huis blijft, met de stoffen van Mondial Tissus breng je het gevoel van een Mediterrane vakantie tot leven in het interieur. Decoreer je brunchtafel met oceaanblauwe tinten, maritieme prints en keramiek of transformeer je slaapkamer tot een oase van zomerse rust: met het textiel van Mondial Tissus geef je je zomerinterieur vorm zoals jij dat wil.

    Brunch à la Grecque

    Van smeuïge yoghurt tot frisse tzatziki of knapperige salade met fetakaas: tijdens een Griekse brunch serveer je gelukzaligheid op het bord. Mondial Tissus neemt je mee naar het land van de Akropolis, heldere wateren en olijfboomgaarden in de vorm van bijpassende stoffen en zonnige tafeldecoratie. Combineer een effen tafelkleed in een neutrale kleur met een tafelloper waarop nautische patronen – zoals schelpen of zeewier – geborduurd zijn en werk het af met accenten in geel of wit.

    Een bohémienslaap

    Verlaat de eilanden en reis verder het binnenland in waar je prachtige stranden en woestijnachtige landschappen ontdekt. Mondial Tissus verweeft dezelfde warme bohémiensfeer in het interieur van de slaapkamer met terracottatinten en tactiele stoffen zoals jacquard, linnen of ribfluweel. Geometrische prints en patronen die knipogen naar de schilderwerken van Matisse brengen het geheel mooi en diepgaand samen.

    Mondial Tissus tipt:

    Wil je de bohemian vibe in je eigen slaapkamer verwerken? Mondial Tissus helpt je op weg met concrete tips: • Kies voor luchtig beddengoed, in tetrastof bijvoorbeeld. • Transparante gordijnen in linnen belichamen vakantiegevoel in huis. • Ga voor een rustgevend en harmonieus kleurenpalet met maximum twee verschillende patronen. • Textuur in stoffen past heel goed bij de mediterrane, warme sfeer die je wil scheppen. Denk aan ribfluweel, voile, jacquard, etc.

    Je zomerinterieur op maat

    Niet zo handig met naald en draad? Als stoffenexpert heeft Mondial Tissus alles in huis om jouw textieldromen waar te maken – of je nu op zoek bent naar een slaapzak voor je baby, kussenhoezen voor bij je tuinstoelen, gordijnen of bedlinnen. Kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt en neem je gewenste afmetingen mee, leg je idee voor en kies uit het ruime stoffenassortiment. Mondal Tissus voorziet de rest. www.mondialtissus.fr

     









    09-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Europa-park achtbaan

    ‘Voltron Nevera’ met steilste lancering ter wereld open voor publiek

     

    De gloednieuwe achtbaan ‘Voltron Nevera powered by Rimac’ in Europa-park is open voor bezoekers. De nieuwe attractie kenmerkt zich door een totaalpakket aan storytelling, thematisering, innovatieve technieken en bijzondere achtbaan-elementen. De 14e achtbaan is het middelpunt van het eveneens nieuwe, 17e, themagebied van het park: Kroatië.

    Mack Rides, het moederbedrijf van Europa-Park, was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze baanbrekende achtbaan. De bouw van deze zogenoemde ‘Stryker-coaster’ nam ruim twee jaar in beslag. Dit type is nog in geen enkel ander park te beleven. Dat dit wel in Europa-Park kan, is logisch. Voor Mack Rides is Europa-Park de ‘showroom’ waarin de nieuwste attracties en concepten worden geïntroduceerd.

    Bijzondere achtbaan-elementen

    Met ‘Voltron Nevera powered by Rimac’ zet Europa-Park nieuwe standaarden  voor toekomstige achtbanen. Deze innovatieve achtbaan vestigt met een veelvoud aan bijzondere achtbaan-elementen enkele nieuwe records: Lanceerachtbaan met steilste lancering ter wereld (105 graden), adrenalinestoot verzekerd! -Lanceerachtbaan met de meeste over-de-kop-elementen ter wereld (7) - Langste lanceerachtbaan in Europa (1.385 meter) - Langste achtbaan met over-de-kop-elementen in Europa (6e langste achtbaan met over-de-kop-elementen wereldwijd) - Met 3 versnellingssecties is de achtbaan recordhouder in Europa - Met 4 versnellingen is de achtbaan recordhouder in Duitsland

    Ritbeleving     

    De nieuwe achtbaan is de hoofdattractie in Kroatië: het nieuwe Europese themagebied dat opende op 26 april. Daar slingert de achtbaan in volle vaart door een authentiek Kroatisch landschap met rotsen, eeuwenoude gevels en andere decoraties. De achtbaan is toegankelijk voor bezoekers vanaf acht jaar, met een minimale lengte van 1,30 meter. Zij worden onder andere vier keer gelanceerd (waaronder één keer verticaal en één keer achterwaarts) met een snelheid tot 90 km/u, gaan zeven keer over de kop en voelen zich gewichtloos op ruim dertig meter hoogte, gedurende ruim twee seconden. 

    Thema

    Europa-Park maakt veel gebruik van storytelling. De achtbaan (en het themagebied Kroatië) dompelen de bezoekers onder in de experimenten die wetenschapper en uitvinder Nikola Tesla begin vorige eeuw uitvoerde. Tesla werd geboren in het huidige Kroatië. De achtbaan start in een waterkrachtcentrale die Tesla in het verhaal van Europa-Park gebruikt voor zijn experimenten. Een van zijn spannendste ideeën was een teleportatiemachine, die mensen als pure energie heen en weer zou sturen tussen twee torens, door middel van een bliksemschicht. Bezoekers beleven dit tijdens een ritje in de ‘Voltron Nevera powered bij Rimac’.

    Naamgeving

    De Kroatische fabrikant Rimac verleende zijn naam aan de nieuwe achtbaan. Europa-Park en Rimac delen een passie voor innovatie, versnelling en perfectie. De uitvinder Mate Rimac noemt Nikola Tesla zijn grote voorbeeld voor zijn onderzoek naar elektrische motoren en accu’s in snelle personenwagens. De Nevera van Rimac wordt beschouwd als de snelste elektrische auto ter wereld. De nieuwe achtbaan zorgt voor eenzelfde gevoel van snelheid.

    Volop beleving in Europa-Park

    Europa-Park is Duitslands grootste attractiepark. Het ligt in het Zwarte Woud, aan de rand van de Elzas en heeft enorm veel te bieden. Hier zijn zeventien Europese landen in themagebieden tot in de kleinste details nagebouwd. Je vindt er meer dan 100 attracties en shows, waaronder veertien achtbanen. Europa-Park heeft ook een van de grootste waterparken van Europa (Waterwereld Rulantica) en biedt tal van overnachtingsmogelijkheden, waaronder zes bijzondere themahotels. Europa-Park is al acht keer uitgeroepen tot beste attractiepark ter wereld.

    Kom je deze zomer?

    Daar krijg je geen spijt van. Europa-Park is in het zomerseizoen 2024 dagelijks geopend van 09.00 tot minstens 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.europapark.de/nl.

     





    08-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber

    Exterioo tafelt outside the box

     

    » NIEUW: RONDINO NU MET OPTIE TEAK BLAD EN BANKEN - » NIEUW: RONDINO NU IN GROEN ALUMINIUM - » NIEUW: MERANO NU MET ALUMINIUM EN TEAK - » NIEUW: FORNO NU IN GROTERE AFMETING (280 CM) EN OPTIE VOOR BLAD IN TEAK OF VOLKERAMIEK

    Ongeacht waar en wanneer, picknicken is altijd een gezellige, nostalgische manier om buiten te tafelen. Of je nu met twee, het gezin of je volledige vriendengroep samenkomt, aan een picknicktafel is ieder buitenmoment meteen gezelliger. Zeg maar dag tegen saaie, houten picknicktafels, want in de nieuwe collectie geeft Belgische outdoorexpert Exterioo er een hippe designdraai aan. Mix-en-match en vind de mooiste tafel voor jouw picknickpersoonlijkheid.

    Voor de fervente trendsetter

    In de buitenruimte zijn teak en aluminium al sinds jaar en dag gevestigde waarden. Gecombineerd vormen ze een hoogwaardig en modern duo. Exterioo toont het succes van deze twee materialen onder meer in de Merano-picknicktafel. Het speelse model wordt gemaakt van een uiterst licht, zwart en roestvrij aluminium en een teakhouten blad. Met keuze uit twee verschillende groottes (240 of 300 centimeter) past de picknicktafel perfect bij je gezin of vriendengroep, en dankzij het open ontwerp met afgeronde hoeken schuift iedereen comfortabel aan. Is je terras aan de compacte kant? De Rondino teak-picknicktafel wordt vervaardigd van dezelfde materialen maar heeft een kleiner, rond ontwerp. Niet alleen is het een ideale sfeermaker, het is ook een veiligere optie voor gezelschappen met kindjes - geen scherpe rand of hoek te bespeuren!

    Voor de bonte natuurliefhebber

    Laat je liever kleur spreken? De Rondino-picknicktafel is ook beschikbaar in volledig groen aluminium. Het ronde design van de tafel sluit naadloos aan bij de natuur en breekt met de rechtlijnigheid van hedendaagse architectuur. Dankzij het lichte gewicht van het materiaal is de tafel gemakkelijk te verplaatsen naar je favoriete plekje van de tuin. De poedercoating beschermt het aluminium bovendien tegen vlekken en krassen en zorgt ervoor dat de tafel extra lang meegaat. Toch liever een klassieker model in jouw tuin? De Rondino picknicktafel bestaat ook in volledig zwart of wit aluminium, al dan niet gecombineerd met een teakhouten of volkeramisch blad. Dankzij de twee verschillende formaten (Ø148 cm voor 8 personen en Ø120 cm voor 6 personen) past deze ronde picknicktopper zonder problemen op kleinere terrassen.

    Voor de sociale vlinder

    Voor uitbundige tuinfeesten, grotere vriendengroepen en families tipt Exterioo de Forno-picknicktafel in de grootste afmeting (280 centimeter). Het afgeronde ontwerp van de tafel is niet alleen erg on trend, het doet iedere picknick meteen intiemer aanvoelen. Speel en varieer met de verschillende materialen en afwerkingen, en ontwerp de tafel die bij al je picknickdromen aansluit. Voor de ultieme, comfortabele buitenbeleving kan je alle picknicktafels uit het assortiment van Exterioo afwerken met zitkussens. Dankzij de keuze uit meer dan 50 verschillende stoffen pas je ze gemakkelijk aan je bestaande exterieur aan. Naast de afwerking met teak kan je bij het aluminium frame ook kiezen voor één van de 15 volkeramische tafelbladen, van donker tot licht. Een duurzame optie die bovendien erg robuust, hitte- en vriesbestendig is.

    www.exterioo.be

     

     







    08-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen

    » ATYPISCH STOFGEBRUIK

    Door stoffen op atypische manieren in het interieur te gebruiken, geef je het geheel een unieke laag. Niet alleen zorgt textiel voor gezelligheid en warmte, met de juiste textuur of stoffensoort creëer je ook meer diepte in het interieur. Gordijnen zijn een perfecte tool om op ongeziene wijze te spelen met stof. Naast hun uitstekende functionaliteit, denk maar aan isolatie, privacy en zonwering, zijn ze ook een designwaardige toevoeging op het volledige interieur. Laat je inspireren door de stylingtips van expert Inside Blinds en zet stof centraal in je leefruimte.

    Open up!

    Onze woning bestaat uit ruimtes waarin meerdere functies tegelijkertijd huizen, denk maar aan de open keuken of woonkamer met kantoorruimte. Een stoffen room divider is dan een perfecte manier om de verschillende delen van elkaar te scheiden. Bovendien creëer je door het hangen van een passend gordijn in een mum van tijd een knussere sfeer. Werk je door de dag heen aan de eettafel? Met een handige ruimteverdeler richt je je eigen meetingruimte in met gezelligheid en privacy.

    Daarnaast kan je gordijnen ook inzetten als een alternatief voor deuren. Op een designwaardige manier laat je de ruimtes in elkaar vloeien of scherm je ze van elkaar af wanneer nodig, zonder veel plek in te nemen. Ook in je dressing kan je deze techniek toepassen of gebruik een gordijn als accentmuur, bijvoorbeeld in de slaapkamer.

    Stofje aan de muur

    Naast gordijnen biedt Inside Blinds ook exclusieve, stoffen wandbekleding aan. Een unieke stijlkeuze die de muren van de ruimte niet alleen meer diepte geeft, maar het interieur ook een warme en luxueuze sfeer doet ademen – een effect dat je met verf of behangpapier niet gemakkelijk bekomt.

    Bovendien heeft de wandbekleding ook een akoestische en isolerende troef en is het gemakkelijk te installeren aan de hand van een kader met quasi-onzichtbare profielen. Het brede assortiment van Inside Blinds omvat selectie aan smaakvolle stoffen, kleuren en structuren, maar er is ook de mogelijkheid om een stoffen wandbekleding te personaliseren op basis van je eigen design, patroon of foto. Tijd voor een nieuwe look? De stof kan je zonder problemen en in een mum van tijd vervangen met een nieuwe variant.

    Gekleefd en verborgen

    Geen fan van de gordijnlook? Wil je zowel je privacy als zicht naar buiten toe maximaliseren? Of misschien wil je in vochtige ruimtes (zoals de badkamer of wasruimte) geen gordijnen hangen? Inside Blinds tipt haar Squid-raambekleding: een zelfklevende en transparante oplossing die dezelfde warme uitstraling heeft als stof, met de stevigheid van een polyester garen. Van grote tot kleine ramen, rond of rechthoekig, dakramen en veranda’s: Squid past op zowat alle raamtypes.

    Squid wordt ontwikkeld door Lampe Textiles in Tielt en is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Zo match je je raambekleding perfect met je bestaande interieur en stijl. Niet alleen is de bekleding vochtbestendig, het is bovendien bestand tegen temperaturen tot wel 60°C en brandvertragend. Daarnaast hoef je je ramen dankzij de antibacteriële eigenschappen niet meer te wassen. Een snelle veeg met een stofdoek is ruim voldoende.

    Afhankelijk van jouw wensen kan je kiezen voor twee verschillende dichtheden. Terwijl de Squid Basic-raambekleding een transparantie van zo’n 5% biedt, is dat bij de Squid OP 1%. Squid Basic is verkrijgbaar in de kleuren Chalk, Bone, Oak, Ash, Rock, Coal en Squid OP in de kleuren Snow, Cream, Sand, Mist, Iron, Caviar. Een ideale keuze als je het zicht van buiten naar binnen wil blokkeren, zowel overdag als ’s avonds. www.insideblinds.com







    07-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor een zonnige touch up met Bristol
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Toegankelijke accessoires die je zomer maken

    Op zoek naar een zomerse upgrade van je garderobe, zonder je portemonnee te plunderen? Bij Belgische mode- en schoenenretailer, Bristol, volg je de nieuwste trends op de voet met betaalbare accessoires voor iedereen.

    Trending sneakers

    Sneakers zijn in, en wij begrijpen waarom: ze zijn comfortabel én good looking. Een dunne zool in bruin rubber of een witte sneaker met chunky hielen, alle sneakertrends present!

    Stijlvol bij elke stap

     Opvallende kleuren, suède, lakleer en wat metallic. De SS24 schoenencollectie van Bristol heeft alles in huis om je outfit een upgrade te geven en een zomerse flair toe te voegen. Een kleurrijke loafer, met of zonder hak, maakt je kantooroutfit net wat interessanter. Een elegante sandaal of pump kan wonderen doen, vooral wanneer je kiest voor een paar met wat extra glans.

    De metallic trend blijft nog even aanhouden, dat voorspelt ook Bristol. De zomer belooft oogverblindend te worden. Maak je look compleet door je schoenen te matchen met een metallic zilver- of gouden tas.

    Voor de liefste

    In mei zetten we onze lieve mama's in de spotlights. Geef deze stijlvolle moeders een reden te meer om te stralen met een nieuwe toevoeging aan hun handtassencollectie. Of het nu een handige carry-on is waar veel in past of een elegant model dat haar outfit compleet maakt, voor elke moeder is er iets te vinden.

    Cool this summer

    Houd het hoofd koel en je fashion game on point, ook voor de kleintjes. Ga verantwoord de zon in met zonnebrandcrème, een pet en een zonnebril. Deze zomer gaan we voor slim én modieus.

     Bij Bristol vind je ook merken zoals Adidas voor zowel vrouwen, mannen en kids. Van slipper tot sneaker. Voor elke gelegenheid de perfecte schoen.

    Praktisch

    Bristol biedt een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kinderkleding, accessoires, schoenen en sportartikelen. Vind een winkel bij jou in de buurt via de store locator of bezoek de website www.bristolshop.be.

     

    07-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!