Inhoud blog
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
  • MSC Yacht club
  • Corendon start met eigen vluchten naar Bonair
  • Josh V opent allereerste brandstore
  • Bourgondië op een andere manier ontdekken
  • Musthaves voor de zomer
  • CKS SS24
  • Van een koffiedate tot ...
  • Yiko collectie
  • Le monde est-il 'comic'
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.111 jaar VZUG

    Zwitsers topdesign vereeuwigd

     

     

    Dit jaar blaast V-ZUG maar liefst 111 kaarsen uit. Al sinds 1913 staat het merk gelijk aan innovatie, moderniteit en luxueus keukendesign. De veelzijdige en strakke esthetiek van V-ZUG belichaamt de bescheidenheid en kwaliteit van Zwitsers vakmanschap; een perfect voorbeeld voor de populaire quiet luxury-interieurtrend. “We leven volgens Zwitserse waarden en maken het mogelijk voor mensen over de hele wereld om deze te ervaren met eenvoudige, individuele oplossingen die levenslange inspiratie en vreugde bieden”, vertelt CEO Peter Spirig.

    Een rijke geschiedenis

    Zwitserland is gekend en geliefd omwille van zijn jarenlange traditie met vakmanschap. V-ZUG houdt de typisch Zwitserse precisie en kwaliteit hoog in het vaandel, al sinds het prille begin. In 1913 werd het merk opgericht in de stad Zug, onder de naam Verzinkerei Zug en met een specialisatie in metaalwaren. Door de jaren heen vergaarde het bedrijf meer kennis en kunde totdat in de jaren ’70 V-ZUG z’n kans waagde met keukentoestellen. Hun signatuurproduct, de stoomoven, kreeg voor het eerst vorm in de jaren ’90. “Als onderneming de naam kunnen dragen van de regio waarin je actief bent, zorgt voor een gevoel van trots maar ook van verantwoordelijkheid; voor gemeenschap en voor je impact op de mensen en het milieu. Wij blijven in Zug en we blijven er ook in investeren’, klinkt het bij Peter Spirig.

    Swiss to the core

    Als enige in de sector ligt de ontwikkeling en productie van V-ZUG bijna volledig in Zwitserland: een bewuste keuze. Naast de vestiging in Zug, is het bedrijf ook erg trots op hun koelapparatenfabriek in Sulgen, die in 2022 werd geopend. Niet alleen is het complex hypermodern, er wordt hier ook sterk ingezet op duurzaamheid. Zo is de gehele productie CO²-neutraal en zijn de afgeleverde producten zuinig in energie. Maar V-ZUG’s streven naar een groene wereld gaat nog verder. Zo maakt het merk deel uit van de Tech Cluster Zug; een visionair en haast utopisch stedelijk productieproces. De geavanceerde productiesite werd verticaal gebouwd en gecombineerd met een multi-energiehub.

    Natuurlijk, gebruiksvriendelijk, luxueus

    V-ZUG is de belichaming van het Zwitserse topdesign. Kwaliteit, functionaliteit en ingetogen elegantie versmelten in een tijdloos geheel. Ieder product wordt vervaardigd vanuit dezelfde filosofie en richt zich op het creëren van een ongeëvenaarde gebruikerservaring die bovendien intuïtief aanvoelt. Het keukendesign van V-ZUG is daarnaast een perfect voorbeeld van de stille luxe: minimalistische toestellen die nooit schreeuwen om aandacht, strak ontworpen zijn en zonder meer doen wat ze moeten. Pronken doe je met V-ZUG niet omwille van opvallende looks, wel de kwaliteit en luxe.

    www.vzug.com







    19-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muyu collectie

    Ontworpen door Stephane De Winter

     

    Muyu, een serene harmonie van buitenleven : Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde rust met de Muyu Collectie van Manutti. Deze collectie, ontworpen door Stephane De Winter, is een poëtische ode aan het buitenleven - een verkenning van evenwicht en harmonieus design. Muyu, waar elk meubelstuk een visueel genot is, dankzij de nauwgezette aandacht voor detail.

    Vleugje vakmanschap : Muyu nodigt je uit om een onvergelijkbare mix van vorm en functie te ervaren. Deze volledige collectie in natuurlijk teakhout, met 12 elementen, waaronder lounge- en eetkamerstoelen, ligstoelen, hoekelementen, een dagbed en bijpassende salontafels, gaat verder dan buitenmeubilair - het is een manifestatie van vakmanschap op zijn best. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om in je ruimte te passen en biedt een harmonieus evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. De beperkte mix van materialen maakt de collectie moeiteloos passend.

    Trouw aan Manutti's handtekening is Muyu zorgvuldig vervaardigd uit fijn teakhout, harmonieus gecombineerd met lichtgekleurde, weelderige stoffen, gemengde texturen en royale zit- en sierkussens. Dit nieuwe buitenconcept omvat tijdloze elegantie in de kenmerkende stijl van Manutti en biedt een lounge ervaring die niets minder dan luxueus en smaakvol is.

    De loungestoel - waar comfort elegantie ontmoet : Voel de allure van Muyu's comfortabele loungestoelen - een lust voor het oog met hun bijna-vloerhoogte en nonchalante esthetiek. Zak weg in weelderige kussens en zitkussens voor maximaal comfort.

    Dagdromen op het dagbed : Verfraai je buitenruimte met een indrukwekkend XXL dagbed, dat het uitzonderlijke design van Muyu laat zien. Twee ligbedden combineren perfect om een volledig geïndividualiseerde rust- en comfortzone te creëren, gecombineerd met zachte, waterbestendige kussens die een toevluchtsoord bieden voor eindeloze momenten van luxueuze rust.

    Dineren in zen elegantie : Ervaar elegantie met de Muyu eetstoelen. Geweven met drievoudig gedraaid touw van 6 mm, toont hij ongeëvenaarde verfijning. De platte armleuningen verhogen het comfort en maken hem perfect voor een informele lunch of een feestelijk diner. Het unieke vlechtwerk van de zitting nodigt uit om te blijven hangen en te genieten van voorbijgaande momenten. Verhoog je eetkamer met Muyu's harmonieuze mix van stijl en comfort.

    Zachte decokussens - De finishing touch : Ontdek de nieuwste toevoegingen aan de Turo familie - de nieuwe 40x40 en 60x60 deco kussens. Ze zijn luxueus zacht en uitnodigend en zorgen voor de perfecte afwerking van je buitenruimte.

    Sofasets met modulaire sierlijkheid : Muyu's sofasets belichamen flexibiliteit met modulaire systemen en diep zitcomfort, aangevuld met royale kussens voor een uitnodigende en comfortabele omgeving. De collectie past zich naadloos aan je ruimte aan en biedt een canvas voor het creëren van je persoonlijke buitenoase. De ontwerpen zorgen voor veelzijdige configuraties en een discreet silhouet, met fijn massief hout in een trapeziumvormig frame en afgeronde contouren. De middelgrote poef kan gebruikt worden als salontafel die gecombineerd kan worden met de grotere salontafel of tussen de zitelementen, voor een flexibel ontwerp.

    Materialen & Stoffen : Manutti, synoniem voor kwaliteit, onthult een mijlpaal in outdoor luxe. Onze zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige materialen garandeert een blijvende elegantie, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

    Maak voor het seizoen 2024 kennis met de luxueuze boucléstof in Ginger Sand en Copper Dust - een bewijs van Manutti's engagement voor unieke en duurzame buitenervaringen. De eetkamerstoel Muyu is innovatief met het driedubbel gedraaide touw in Pepper van 6 mm in een natuurlijke kleur met een grote elasticiteit voor een goed zitcomfort, wat onze toewijding aan het leveren van sterk, duurzaam en comfortabel buitenmeubilair benadrukt.

    Teak, het gekozen materiaal voor Muyu, blaast leven in je visie van het perfecte buitenverblijf en geeft het natuurlijke schoonheid en tijdloze klasse. We geven prioriteit aan duurzaamheid door alleen teakhout van superieure kwaliteit te selecteren, afkomstig van gecontroleerde bosplantages in Indonesië en Thailand. Naarmate teakhout ouder wordt, krijgt het een natuurlijke zilvergrijze tint en is het zeer goed bestand tegen UV-straling, chloor en zeewater. Onze teakhouten meubelen zijn milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Houd de Manutti teakhouten meubelen moeiteloos mooi met eenvoudig onderhoud met de Teak Colour Refresher of Teak Protector.

     









    19-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Litouwse tradities

    opgenomen in UNESCO-werelderfgoedlijst

     

    De authentieke ziel van een land wordt het best geïllustreerd door haar culturele erfgoed. In 2023 werd de UNESCO-lijst met beschermde locaties in Litouwen verder aangevuld met immaterieel cultureel erfgoed, zodat de lokale kunstvormen doorheen de jaren bewaard blijven. Geniet dit jaar van de Litouwse muziek tijdens de jubileumviering van het plaatselijke Songfestival, leer de polyfone of meerstemmige liederen van Sutartinės kennen, knutsel je eigen strotuin in elkaar en breng een bezoek aan het bedevaartsoord Šiauliai, bekend om haar kruisenheuvels. Ontdek vier culturele parels die niet mogen ontbreken op je volgende trip naar Litouwen. 

    Litouwse lied viert 100ste verjaardag

    Dainų šventė, het Baltische songfestival in Litouwen, is een van de meest iconische culturele evenementen van het land dat dit jaar plaats vindt van 29 juni tot en met 6 juli. Het festival viert de rijke tradities van de Litouwse muziek, dans en cultuur. De duizenden koorleden zorgen voor een prachtig spektakel met traditionele koorliederen en volksdansen. Deze worden ook afgewisseld met moderne composities die de diversiteit van de Litouwse muziek weerspiegelen. Met deze viering willen de Litouwers stilstaan bij de waarde van het leven en de honderd jaar oude tradities die vandaag nog steeds voor verbinding zorgen. 

    Kruisenheuvels van Litouwen: symbool van verzet en hoop

    In verschillende Baltische staten, waaronder Litouwen, zien ze kruiskunst als belangrijk cultureel erfgoed. Voor kruiskunst worden er in een landelijke omgeving heel wat houten of metalen kruisen bij elkaar geplaatst. Deze kruisenheuvels zijn niet alleen religieuze plaatsen, maar ook belangrijke symbolen van culturele identiteit. Ze getuigen van de veerkracht en het doorzettingsvermogen van het Litouwse volk in tijden van politieke onderdrukking en culturele strijd. Nu worden kruisenheuvels nog steeds bezocht door pelgrims, toeristen en gelovigen. Doorheen de jaren werden ze een belangrijke toeristische attractie en vandaag worden ze zelfs beschouwd als een van de meest iconische bezienswaardigheden van Litouwen.

    Stromobielen: verborgen juwelen van Litouwse volkskunst 

    De adembenemende strotuinen, ook wel bekend als stromobielen, behoren tot de meest raadselachtige vormen van de Litouwse volkskunst, en werden vorig jaar eveneens opgenomen op de UNESCO-lijst. De strotuinen bestaan voornamelijk uit driehoekige en vierkante vormen en werden vroeger voor feestdagen gemaakt, maar ook bij huwelijken, doopfeesten en rituele evenementen. Zo’n driemaal per dag, wanneer families samenkwamen voor de maaltijden, werden ze boven de tafel gehangen als symbool van bescherming. Om strotuinen te maken moet je wiskundig en ruimtelijk te werk gaan, maar daarnaast wordt het vooral gezien als de perfecte activiteit om te ontspannen en te mediteren. 

    Ontdek de intrigerende meerstemmige zang van Litouwen

    De polyfone liederen van Sutartinės zijn een fascinerende vorm van meerstemmige zang die in Litouwen een belangrijk onderdeel zijn van de traditionele volksmuziek. De liederen worden gekenmerkt door hun ritmische complexiteit en de interactie tussen verschillende stemmen. Sutartinės werden traditioneel gezongen tijdens verschillende sociale en rituele gelegenheden, zoals bruiloften, oogstfeesten en religieuze vieringen. Ze dienden niet alleen als vermaak, maar ook als een manier om gemeenschappen samen te brengen en hun culturele identiteit te versterken. Hoewel sutartinės al lang meegaan, worden ze nog steeds in leven gehouden dankzij de vele optredens die jaarlijks plaatsvinden.

    ©Matas Jankauskas







    18-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quick-Step make-ôver

    MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS MET EEN QUICK-STEP MAKE-OVER IN DE ORGANISCH MODERNE STIJL

     

     

    Na het strakke minimalisme verovert het organisch modernisme de designwereld met als eindeloze inspiratiebron de imperfectie van de natuur. De natuurlijke uitstraling van Quick-Step’s vloeren vormt dan ook de perfecte basis voor deze nieuwe interieurstijl. Dit ontdekten ook wielrenner Zdeněk Štybar en zijn vrouw tijdens de make-over van hun interieur. Kijk binnen in hun woning en laat je inspireren door het resultaat!

    SPEELSE IMPERFECTIE

    Echt thuiskomen doe je in een huis waar geleefd mag worden. Omdat Zdeněk Štybar voor wielerwedstrijden vaak op de baan is, wilt hij met zijn vrouw en zoontje intens genieten van de zeldzame gezinsmomenten in een huis dat echt als thuis aanvoelt. Dat was meteen ook de reden waarom de familie Štybar hun strak minimalistisch interieur een make-over wou geven in de stijl van het organisch modernisme. Deze ontwerpstijl heeft de natuur als belangrijkste inspiratiebron en de schoonheid van imperfectie als rode draad. Terwijl strak minimalisme vasthoudt aan rigide lijnen en orde, is er binnen de eenvoud van het organisch modernisme ook ruimte voor speelsheid.

    Het huis van de familie Štybar leende zich perfect voor een metamorfose in deze stijl. De grote glaspartijen die uitzicht geven op de tuin zijn immers een knap staaltje van biofiel design. Om de natuur nog meer naar binnen te halen, mochten planten als bakens van rust en harmonie dan ook niet ontbreken in het nieuwe interieur. Daarnaast werden hoekige meubels vervangen door organische vormen. Een mooi voorbeeld daarvan is de ovaalvormige tafel die uitnodigt tot momenten van gezellig samenzijn en verbondenheid. Om het gevoel van een warm nest te versterken, werden ook de oorspronkelijke neutrale tinten vervangen door warme, aardse kleuren zoals beige, grijs en taupe. Zachte kussens nodigen dan weer uit om bij het vallen van de avond in de fauteuil te cocoonen met het hele gezin.

    VLOER ALS CANVAS

    Om zoveel mogelijk tijd met elkaar te kunnen doorbrengen, wou de familie een vloer die de hele woning zou verenigen en naadloos zou overgaan in elke leefruimte. Aangezien Zdeněk in het verleden de kleuren van de Quick-Step wielerploeg verdedigde, riep hij de hulp in van de Belgische vloerproducent. De organisch modernistische designstijl staat in het teken van de natuur, waardoor de keuze voor een houten parketvloer voor de hand liggend leek.

    Naast het esthetisch aspect diende het designteam van Quick-Step echter ook rekening te houden met de wens van de familie om één en dezelfde vloer in alle ruimtes te leggen. Daarom werd er gekozen voor Cascada, de eerste waterdichte parketcollectie die ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk is dankzij de Wood for Life-technologie. Deze parketvloer is dan ook geschikt voor elk deel van de woning – dus ook voor de keuken en de hal – waardoor alle leefruimtes perfect met elkaar verbonden zijn, zodat er een ongekend gevoel van eenheid ontstond. De rijke, natuurlijke houttextuur van het parket geeft bovendien warmte en sfeer aan het strakke interieur. Zo lag de Cascada parketvloer niet alleen aan de basis van een geslaagde make-over, maar fungeert het sindsdien ook als een canvas waarop herinneringen worden gebouwd, iedere dag opnieuw.

     









    18-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All-over natuursteen

    de veelzijdige carpaccio van je interieur

     

    De interieurs waarin natuursteen enkel gebruikt werden als keuken- of badkameroppervlak zijn voorbij. Steeds meer worden de grenzen van het mogelijke afgetast en krijgt het natuurlijke materiaal nieuwe interieurbetekenissen. Belgische natuursteenconnaisseur Potier Stone tilt jouw ontwerpdromen naar een hoger niveau en bekleedt het volledig met natuursteen. Van vloer- of trapbekleding tot het frame van je open haard, bekleding van kasten en lades of als blad van je eettafel. Een nachtkastje in massief lijkende marmer? Waarom niet! Laat je inspireren door het vernuft van Potier Stone en de verschillende toepassingsmogelijkheden als neusje van de zalm doorheen jouw interieur.

    Ondergedompeld : In de keuken werkt natuursteen perfect als tafelblad of in de afwerking van het keukeneiland. Potier Stone bewijst echter dat het ook zo goed als de volledige ruimte kan bekleden. Maak het hart van de woning dé eyecatcher en ga voor natuursteen all-over.

    Heb je een marmeren kookeiland? Verwerk dan hetzelfde materiaal in de lade- en kastfronten. Voor deze toepassing ontwikkelde Potier Stone een reeks unieke technieken. Zo wordt het marmer indien nodig aangepast in dikte en wordt er met een drager gewerkt. Wil je graag werken met subtiele verlichting, verwerkt achter de natuursteen? Dan wordt het materiaal gecombineerd met glas of plexi als drager.

    Het spreekt bovendien voor zich dat natuursteen meer weegt dan andere, meer voorkomende, bekledingsmaterialen. Samen met de schrijnwerker, gaat Potier Stone ook technisch op zoek naar de beste oplossing voor elk project. Zo worden zaken zoals scharnieren, geleiders, vaatwasdeuren steeds bekeken in functie van het project en de noden.

    Ondoordringbaar : Natuursteen is van nature een poreus materiaal. Voor gebruik in de keuken of badkamer moet het materiaal dan ook herwerkt worden. Met de exclusieve XQUISE-afwerking, die Potier Stone in eigen huis ontwikkelde, wordt het marmer vlekbestendig gemaakt. Gecombineerd met de juiste onderhoudsproducten, worden vlekken vermeden of terug weggepoetst.

    In de badkamer oogt natuursteen erg luxueus, al helemaal wanneer je bijvoorbeeld een volledige douche ermee aankleedt. Hierbij zorgt Potier Stone ook reeds in de voorbereidingswerken voor het nodige advies en ontzorging: het plaatsen van de afvoer of centrale drain, hellende chape voor de afwatering, het plaatsen van volledige waterdichting, etc.

    Oneindig verwarmend : Geef je woonkamer of zithoek een extra toefje verfijning en verwerk natuursteen aan de open haard. Het materiaal dat al eeuwen aan de haard gebruikt wordt, omwille van zijn warme en karaktervolle eigenschappen. Zorgt met zijn uitstraling voor een eyecatcher in de ruimte.

    Door de beperkte warmte bij een haardvuur of openhaard, zijn er bijna geen beperkingen in natuursteensoorten. Toch is het belangrijk om in de keuken oplettend te zijn. Zet bijvoorbeeld geen hete pannen op een natuurstenen blad; de warmte wordt zo veel directer op het materiaal gebracht waardoor allerlei schade kan ontstaan.

    Ongezien massief & innovatief : Mag het voor jouw interieur nog wat unieker zijn? Meubilair volledig in natuursteen will do the trick. Potier Stone kan aan de hand van zelfontwikkelde technieken meubelstukken maken met natuursteen tot in de kleinste details. In functie van het project maakt Potier Stone gebruik van massieve steen of van een massieve steen-look. Bij deze laatste wordt het oppervlak zodanig afgewerkt, en aan elkaar gezet, dat het resultaat massief lijkt. Hierbij speelt het herwerken van de oppervlaktes, als laatste stap, een grote rol. Voor ontwerpen met een meer organische vorm wordt echter het werk met massieve materialen aangeraden. Op deze manier komt de vormgeving het best tot zijn recht.

    Potier Stone bewijst zijn kennis en kunde steeds opnieuw. In hun diverse projecten tonen ze ook aan dat je met natuursteen nooit hoeft in te boeten op design of esthetiek. UNSEEN is hiervan een perfect voorbeeld – op topniveau! – waarbij drukknopen, kranen en afvoerpluggen naadloos en onzichtbaar in een natuurstenen oppervlak verwerkt worden.

    De Unseen Fresh-oplossing verwerkt een toiletdrukknop ongezien in de marmeren wand, volledig op maat. Daarnaast verbergt de Unseen Flow storende afvoerpluggen in marmeren wastafels of douches en doet de Unseen Water-oplossing het water uit het niets verschijnen.

    Ontdek de Stone Scanner van Potier Stone : Dat Potier Stone gelijk staat aan innovatie, staat vast. Ook in hun productie gaan ze een stapje verder. Zo wordt iedere natuursteen bij aankomst in het magazijn gescand en gedigitaliseerd met de nieuwste Stone Scan. Hiermee wordt een bijna waarheidsgetrouw beeld van het materiaal in het systeem opgeslagen. Ook eventuele onregelmatigheden en breuken worden opgespoord en aangeduid door het productieteam. De tekenaars kunnen zo alle materialen digitaal in elkaar puzzelen op de technische tekeningen om zo een correcte 2D-nestig te bekomen van de stukken die gebruikt zullen worden. Als klant kan je zo ook al meekijken hoe de materialen verzaagd zullen worden.

    www.potierstone.be

     

     







    17-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar school

    met de nieuwe Trixie-diertjes!

     

    De wandeling naar school wordt op de eerste schooldag heel wat plezieriger dankzij het vrolijke gekwetter van Mr. Parrot. Bzzzzzt! Is dat het geluid van de bel? Nee, het is de ijverige Mrs. Bumblebee die naast je richting de schoolpoort voorbij zoeft. Kijk eens goed rond op de speelplaats, zie je Mr. Shark al? Deze trouwe dierenvriend staat te poppelen om samen met jou oneindig veel avonturen te beleven. De drie nieuwe dieren van Trixie maken het schooljaar heel wat leuker voor je kinderen met onder meer een grotere rugzakvariant en een gloednieuwe isothermische drinkfles van 350 ml. Kies voor een set van 1 dierenvriend of mix-en-match je favoriete diertjes met elkaar en voeg een bijpassende isothermische lunchpot toe; welke kies jij?

    Nieuwe diertjes, meer plezier

    Trixie verwelkomt drie nieuwe vrienden in de dierenfamilie. Laat je kinderen op een leerrijk (maar vooral plezierig) avontuur vertrekken met Mr. Shark, Mrs. Bumblebee en Mr. Parrot – natuurlijk met matching schoolbenodigdheden. Van sterke rugzakken tot gekleurde drinkflessen en andere musthaves: de drie dieren kleuren je schooldag met een reeks speelse school essentials. Ga je voor het grijs van je moedigste vriend, Mr. Shark? Of speel je liever met de kleurrijke Mr. Parrot? Laat je vooral niet afschrikken door Mrs. Bumblebee want met haar vriendelijk geel karakter is ze één van je allerliefste dierenvrienden.

    Voor GROTE avonturen

    Terwijl het standaardrugzakmodel van Trixie perfect is voor het beleven van spannende avonturen, is de gloednieuwe, grotere rugzak handig voor aan de schoolbank – je grote broer of zus heeft er daarbij ook één nodig. Niet alleen heeft de rugzak een handig borstriempje, met een flessenzak aan elke kant heb je je matching drinkfles altijd bij de hand. Dankzij de reflecterende details is de rugzak bovendien een veilig verkeersvriendje en door de waterafstotende laag blijven al je spulletjes droog en beschermd. Trixie maakt al haar dierenvrienden met liefde voor de aarde en daarom wordt de nieuwe large rugzak gemaakt van gerecycleerd en kwalitatief katoen.

    Even drinken? Cool!

    Wat drinkt jouw kindje graag tijdens de middagpauze? Of er nu heerlijk appelsiensap of verfrissend water inzit, naast de populaire drinkflessen van 350 of 500 ml introduceert Trixie nu de gloednieuwe isothermische drinkfles van 350 ml. Deze houdt het drankje lekker koel. De handige drinktuit voorkomt lekken en kan gemakkelijk worden geopend door kleine handjes: perfect voor ook de jongste leerlingen. Gaat je kind het liefst naar school met Mr. Dino of Mrs. Cat? Of misschien won nieuw dierenvriendje Mr. Shark zijn of haar hart? Welk dier je kleintje ook verkiest, de isothermische drinkfles kan dankzij het lichte gewicht en leeuwensterk materiaal zonder problemen mee in de schooltas! Vergeet je je matching lunchpot niet?

    www.trixie-baby.com







    17-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betoverende elegantie

    Zomerse curves in kleurrijke vormen

     

    Swimwear moet niet enkel comfortabel, maar ook elegant zijn. De nieuwe collectie van het Duitse merk Anita omarmt jouw natuurlijke curves met de pracht van zomerse bloemen. Wikkeldraperingen en subtiele plooitjes geven de statementstuks een luxueuze upgrade. Daarboven zijn alle modellen voorzien van de nodige special effects, zoals schouderbandversteviging, een verstevigd rugpand en sterke, betrouwbare sluitingen voor de bikinitops. De nieuwe collectie heeft aandacht voor piekfijne vormen en kleuren, en ongeëvenaarde ondersteuning en functionaliteit.

    Strak en stijlvol in monochroom

    Stijlvol en kleurrijk? Dan zit je goed bij Anita. De nieuwe collectie bevat zowel klassieke als minder klassieke pasvormen. Van felgroene tinten tot dieprode kleuren, of je nu kiest voor klassiek of iets gedurfder, je kunt altijd rekenen op maximale support.

    Prettige prints voor zonnige zomerdagen

    Palmbomen, ruitjes, bloemen en strepen patronen… You name it! Anita presenteert haar nieuwste collectie vol levendige prints die doen denken aan stralende zomerdagen. Van bloemen tot geometrische patronen, deze prints voegen met hun frisse en energieke uitstraling een vleugje sunshine, maar vooral een pak ondersteuning toe aan je zomergarderobe.

     Timeless elegance in zwart en wit

    Ben je minder fan van de kleurrijke stuks met prints? Ook voor tijdloze zwart-wit looks kan je terecht bij Anita. Leuke zwart-wit prints worden afgewisseld met monochrome zwarte looks die passen bij elke beach outfit.

     









    16-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aalto tafels en banken

    Universeel en veelzijdig, Aalto tafels zijn de perfecte match: gemakkelijk te combineren met een verscheidenheid aan stoelen en banken, en verkrijgbaar in een ruime keuze aan maten, vormen, hoogtes en oppervlakteafwerkingen - er is er een voor elke gelegenheid. In 2024 wordt de collectie uitgebreid met nieuwe tafel- en bankmaten en wordt de inklapbare Aalto tafel opnieuw geïntroduceerd.

    Aalto tafels - de perfecte match.

    Aalto tafels passen perfect in elke omgeving en voldoen aan elke behoefte, Ze voelen zich even goed thuis in openbare als privé-sferen - ideaal om aan te dineren, te werken werken, leren of spelen. Universele, Aalto tafels hebben een uitgesproken maar genereus karakter en zijn goed te combineren met alle soorten stoelen en banken. Tafels van verschillende vormen en maten kunnen worden gecombineerd tot grotere tafelopstellingen en een willekeurig aantal configuraties, die oplossingen bieden voor zowel compacte en multifunctionele ruimten waar meubilair snel gecombineerd, aangepast en herschikt moet kunnen worden.

    Met negentien verschillende vormen en maten beschikbaar in de Artek collectie, is er de juiste Aalto tafel voor elke locatie en gelegenheid, van de kleine keuken tot het kantoor aan huis tot de grote werkruimte, van het eenvoudige eenvoudige avondmaaltijd, het uitgebreide familiefeest of de directievergadering.

    Drie verschillende afwerkingen voor het tafelblad, variërend van slijtvaste tot zacht aanvoelende oppervlakken, zijn beschikbaar voor alle Aalto tafels en vergroten de veelzijdigheid van de collectie. veelzijdigheid. Hoewel ze allemaal duurzaam zijn en mooi verouderen, heeft elk oppervlak laminaat is ongelooflijk veerkrachtig en gemakkelijk schoon te maken - optimaal voor diners optimaal voor eettafels; berkenfineer straalt warmte uit; linoleum oppervlakken bieden een verblindingsvrije, matte, zachte afwerking, ideaal voor werktafels.

    Nieuw: Aalto opvouwbare tafel DL81C : Gemaakt voor compact wonen, de Aalto opvouwbare tafel moeiteloos uit om meer zit- en opbergruimte te bieden ruimte. Terugkerend naar de Artek collectie heeft de inklapbare tafel alle van een Aalto tafel - universeel, duurzaam, veelzijdig - in een nieuw jasje. Past perfect bij een grote verscheidenheid aan stoelen opvouwbare tafel geschikt voor gelegenheden in de kleinste ruimtes.

    Nieuw: Beperkte kleurenedities : Om de lancering van de Aalto opklapbare tafel, zijn er drie gelimiteerde tweekleurige linoleum edities beschikbaar: clay/walnoot, pistache/olijf en damp/rookblauw. Geïnspireerd op gewilde vintage opvouwbare tafels verkrijgbaar bij Artek 2nd Cycle, weerspiegelen de twee tinten de verschillende niveaus van patinering. Deze variatie ontstaat natuurlijk na verloop van tijd omdat het blad gesloten kan blijven wanneer niet in gebruik, wat resulteert in verschillende niveaus van blootstelling aan licht en contact. De blad veroudert dus prachtig op een ander ritme dan dat van het bovenblad.

    Aalto Benches : Aalto Banken zijn functioneel en veelzijdig en voelen zich zowel thuis in de openbare als in de privé-sfeer. Aalto Benches combineren kracht met de warme organische kwaliteiten van Fins berkenhout en passen op natuurlijke wijze bij tafels en andere vormen van zitmeubilair. Nu verkrijgbaar in twee grotere nieuwe maten en met nieuwe zitopties, zijn Aalto Banken de perfecte match voor elke gelegenheid.

    Nieuw: Bank 168B (150 x 35 cm) : De royale Bench168B voelt zich even goed thuis in privé-sferen. De veelzijdige bank kan dienen als zitplaats, opslag of display - alleen staand, tegen een muur, in combinatie met een bed of met de rechthoekige Aalto Tafel 83. Lichtgewicht en gemakkelijk verplaatsen, maar toch stevig genoeg om jarenlang gebruik te weerstaan, zelfs in intensief gebruikte omgevingen. Bank 168B verkrijgbaar met een massief of gestoffeerd bovenblad.

    Update: Banken 153A en 153B : Naast de introductie van grotere maten en gestoffeerde bladen voor Aalto banken is de compacte Bench 153 nu ook verkrijgbaar met een massieve zitting. Net als voor zijn broers en zussen met grotere afmetingen, zijn drie oppervlakken standaard standaard voor Bench 153: berkenfineer, zwart gelakt en wit gelakt.

    Nieuw: Bank 167 (180 x 60 cm) : De grotere afmetingen van bank 167 ideaal voor openbare ruimtes, zoals zoals musea of horecagelegenheden, terwijl de gestoffeerde bovenkant lange wachttijden comfortabel comfort. Sterk en duurzaam, Bench 167 jarenlange dienst in veeleisende omgevingen en zijn stevige constructie resulteert in een zwaarder gewicht waardoor hij bijzonder veilig is voor gebruik in openbare ruimtes en overgangsruimtes. Bank 167 is uitsluitend gestoffeerd verkrijgbaar









    16-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buiten water?

    Binnen handbereik! AQUALEX innoveert met Alasq

     

    » AQUALEX ALASQ - » ALASQ MURO

    Op hete zomerdagen is het erg belangrijk dat je jezelf verfrist en hydrateert. Het Belgische AQUALEX streeft naar drinkbaar water dat op ieder moment toegankelijk is voor iedereen, en installeerde daarom verschillende openbare drinkpunten door Vlaanderen heen: de ‘AQUALEX Alasq’ is een innovatieve watertap waar je te allen tijde fris en veilig kraanwater kan drinken. Niet alleen is het een life saver tijdens de zwoele vakantietemperaturen, het is ook de meest duurzame manier om water te drinken.

    Veilig en gezond? Check!

    De productie van de Alasq-tap verloopt in samenwerking met WAAK, een Belgisch maatwerkbedrijf dat zich inzet om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volwaardige kans te geven. De Alasq wordt door hen van A tot Z geassembleerd op het AQUALEX HQ in Deerlijk. Het systeem bestaat grotendeels uit roestvrijstaal en is dankzij het zelfreinigende spoelsysteem en de touchless bediening uiterst hygiënisch. Het tappunt met druppelvormige opening waarin je je drinkfles plaatst, is ook gemakkelijk bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Doordat er ieder uur water door de leidingen wordt gestuwd, drink je bovendien nooit stilstaand water.

    Dichtbij? Check!

    Aan het kuieren in de natuur? Aan het trainen voor de volgende editie van de Antwerpse Ten Miles? Of misschien fiets je graag naar je werk? Dankzij de Alasq-drinktap kan je je lege drinkfles gemakkelijk en snel vullen met verfrissend water. In nauwe samenwerking met De Watergroep plaatste AQUALEX al 45 Vlaamse drinkpunten, met bovendien 71 in de pijplijn. Gemeentes willen namelijk steeds meer investeren in openbare tappunten waar voorbijgangers zonder problemen en gratis toegang hebben tot veilig drinkwater: goed voor de gezondheid maar vooral ook een belangrijke stap in een duurzamere samenleving.

    Het Alasq-buitentappunt. Duurzaam? Check!

    In 2020 voerde de Europese Unie nieuwe Europese drinkwaterrichtlijnen in die alle lidstaten moest aanzetten tot het promoten van kraanwater en het installeren van openbare drinkwatertappunten. Dat wierp z’n vruchten af, met verschillende oplossingen binnenshuis. Zo zijn er op de werkvloer, in de horeca en diverse openbare gebouwen oplossingen voorzien voor gratis kraanwater. Voor buitenshuis is er echter nog werk aan de winkel en ben je nog vaak genoodzaakt wegwerp waterflessen aan te schaffen. AQUALEX zet zich daarom actief in dit te veranderen, en werkte zo’n twee jaar lang aan de ontwikkeling van de Alasq-tap: een innovatieve manier om voorbijgangers te laten genieten van heerlijk fris, hygiënisch drinkwater.

    “De visie van AQUALEX is dat in 2030 iedereen en overal kraanwater kiest om water te drinken”, vertelt CEO en oprichter Alexander Vanlerberghe. “Het nieuwe AQUALEX Alasq-drinkwatertappunt voor openbare plaatsen, met aandacht voor hygiëne, design en gebruiksgemak, is een grote stap in deze duurzame beweging.” Het gefilterde water is bereikbaar voor iedereen en tevens een duurzame bijdrage aan de klimaatplannen van steden en gemeenten. “België staat enorm achter op onze buurlanden.” gaat Vanlerberghe verder. “ In België is er één openbaar drinkwaterpunt per 120.000 inwoners; in Frankrijk is dat één per 7000 inwoners. We moeten dus een grote inhaalbeweging maken. Dankzij ons state-of-the-art tappunt is dit haalbaar. De eerste 100 tappunten zijn reeds verkocht, de interesse is groot.”

    Vernieuwend? Check, check, check!

    AQUALEX innoveert en daarom lanceerde het merk dit jaar een kleinere variant op de ‘AQUALEX Alasq’ met dezelfde eigenschappen: het Alasq Muro-wandmodel. Met dit ontwerp zet het merk de nieuwe standaard voor toegankelijk drinkwater op schoolspeelplaatsen, met aandacht voor gebruiksgemak en hygiëne. Het zelfreinigende drinkpunt is een hygiënische manier waarop kinderen hun drinkfles kunnen bijvullen wanneer nodig. Bovendien kan de ‘Alasq Muro’ volledig gepersonaliseerd worden met een motiverende boodschap, passende foto of logo van de school.

    www.aqualex.com

     

     







    15-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Watches & wonders: drie elegante meesterwerken

    Classics Elegance Luna, Classic Date Manufacture en Classic Moonphase Date Manufacture

    Frederique Constant, doet een onthulling van drie betoverende uurwerken die verfijning en vakmanschap belichamen. De nieuwste toevoegingen aan hun Classics collectie, de Classics Elegance Luna, Classic Date Manufacture en Classic Moonphase Date Manufacture, combineren traditioneel erfgoed met hedendaagse esthetiek en technologie.

    Classics Elegance Luna

    De Classics Elegance Luna vertegenwoordigt een eerbetoon aan de maan, met een ontwerp dat de creatieve visie van de dochter van de directeur Onderzoek & Ontwikkeling van Frederique Constant weerspiegelt. Het horloge toont twee kussende halve maantjes op een parelmoeren wijzerplaat, omringd door een stalen kast van 36 mm. Met vier variaties, elk aangedreven door een automatisch uurwerk, symboliseert de Classics Elegance Luna de romantiek van de nachtelijke hemel, versterkt door de schittering van diamanten die de minutencirkel en bezel sieren.

    Classic Date Manufacture

    De Classic Date Manufacture, een klassieker in een nieuw jasje, maakt indruk met zijn verkleinde stalen kast van 40 mm en verfijnde wijzerplaatontwerp. Dit uurwerk is uitgerust met het nieuwe Manufacture-kaliber FC-706, heeft een looptijd van 72 uur en wordt geleverd met 5 jaar garantie. De drie nieuwe variaties, met een keuze uit zilverkleurige, zwarte of zalmkleurige wijzerplaten, beloven tijdloze elegantie die de verwachtingen van liefhebbers van fijne uurwerken overtreft.

    Classic Moonphase Date Manufacture

    Met een modern ontwerp en een verfijnde wijzerplaat in zonlicht vormt de Classic Moonphase Date Manufacture de perfecte balans tussen traditie en innovatie. Drie nieuwe 40 mm varianten, elk aangedreven door het nieuwe FC-716 uurwerk, bieden een looptijd van 72 uur en worden geleverd met vijf jaar garantie. Verkrijgbaar in zilver, blauw of groen, deze uurwerken getuigen van Frederique Constant's voortdurende toewijding aan precisie en betrouwbaarheid.

     

     







    14-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swatch Neon collectie keert terug

    EEN HELDERE NIEUWE KIJK OP ICONISCHE SWATCH ONTWERPEN

    Zes frisse en leuke nieuwe Swatch NEON horloges grijpen terug op de bevrijdende provocatie van de jaren 80 en 90. Met een reeks modellen en levendige neonkleuren bouwt de collectie voort op het succes van de 2023 Swatch NEON Collectie en biedt een onmiddellijke hit van feel-good energie voor elke stijl. De collectie is geïnspireerd op originele Swatch ontwerpen en belooft ook een nieuwe generatie modebewuste klanten aan te spreken die op zoek zijn naar vreugde, speelsheid en de epische essentie van de iconische vibes. Elk uurwerk heeft sterke grafische elementen zodat je de geweldige tijden van toen kunt herbeleven of gewoon de energie van de Swatch NEON vibe kunt ontdekken.

    SWATCH NEON PINK PODIUM en SWATCH NEON PINK PODIUM PAY! zijn geïnspireerd op PINK PODIUM uit 1990. De Swatch GENT past bij een kleinere pols zonder afbreuk te doen aan stijl en zal je wereld op zijn kop zetten met zijn felroze band, paarse en gele wijzerplaatdetails en een uitnodiging om te beginnen. De nieuwe SWATCH NEON PINK PODIUM PAY! is ook verkrijgbaar als SwatchPAY! waarmee je eenvoudig kunt betalen. Hij is je constante metgezel voor dynamische dagen en non-stop uitgaan.

    Met 41 mm is SWATCH NEON RIDER slank genoeg om onder elke manchet te passen, maar hij zal altijd opvallen in stijl. Het sterke kleurenschema van zwart, groen en oranje laat zien dat het menens is als het op plezier aankomt. Zijn klassieke uiterlijk, overgenomen van de originele NEO RIDER uit 1989, past gegarandeerd bij je in elke situatie en laat de boel schudden met zijn oogverblindende kleuren en speelse look.

    SWATCH NEON HOT RACER is geïnspireerd op de originele Swatch GENT HOT RACER uit 1989 en tilt levendigheid naar nieuwe hoogten met een superslanke SKIN CLASSIC kast. Met de vrijheid die je krijgt door het dragen van een superslank horloge, kun je je concentreren op het onderdompelen in een oceaan van frisse kleuren. Minimalistische stijl en bijna gewichtloos ontwerp ontmoeten een ‘more is more’ benadering van throwback graphics in een horloge van contrasten dat helemaal logisch is.

    Met SWATCH NEON FLASH ARROW en SWATCH NEON WAVE heeft precisie er nog nooit zo goed uitgezien - of levendiger. Met de CHRONO ben je de baas over je eigen tijd. Door een stopwatch te combineren met je Swatch krijg je alle functies en dubbel zoveel plezier. Je kunt kiezen uit een felroze band en turquoise kast met een wijzerplaat in kleursegmenten of een prikkelend turquoise band met een gele kast met de nadruk op de oranje chronograaftellers. Elk model is geïnspireerd op een originele chronograaf uit 1991 en heeft meerkleurige knopjes met bijpassende loops op de band voor een maximalistische kijk op een sportief horloge.

    SWATCH NEON JELLY en SWATCH NEON JELLY PAY! zijn geïnspireerd op de originele JELLY STAG uit 1993 en benadrukken de grote en gedurfde persoonlijkheidstrekken. De transparante kast en band vormen de perfecte achtergrond voor de zilveren wijzerplaat, kleurrijke wijzerringdetails en bijpassende chronograafdrukkers. Beide horloges zijn een prachtig stijlstatement dat zeker zijn vruchten zal afwerpen. En de SwatchPAY! helpt het feest gegarandeerd op gang als je met je vrienden de stad in gaat.

    Met de nieuwe Swatch NEON Collectie kun je de stijl van de jaren 80 en 90 maximaal aanwakkeren en het beste uit het verleden terughalen voor een look die helemaal van nu is. We hebben de kleuren opgevoerd om dit de meest gedurfde Swatch NEON Collectie ooit te maken, zodat je de helderste versie van je allerbeste zelf kunt zijn met authentieke iconische Swatch-stijl. Welke van de gloednieuwe designs ga jij kiezen?

    De Swatch NEON Collectie is vanaf 2 mei 2024 verkrijgbaar in Swatch-winkels en op swatch.com

     

     







    14-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympéa Le Parfum

    DE NIEUWE BEDWELMENDE GEUR VAN RABANNE

    Onthul de innerlijke godin in jezelf met de nieuwe lancering van Olympéa: Olympéa Parfum. Deze nieuwe bedwelmende amber, groene en bloemige geur laat de moderne godin jou stralen als nooit tevoren.

    EEN GODDELIJKE ZWARTE FLACON MET GOUDEN VLEUGELS

    Om het zelfverzekerde karakter en het bedwelmende sillage van deze nieuwe interpretatie te illustreren en aan te wakkeren, geniet de iconische flacon van de Olympéa voor het eerst een schitterende glanzende, zwarte afweking met het nieuwe 'R'-logo van Rabanne. De rijkelijke gitzwarte gloed is versierd met prachtige, goddelijk gouden vleugels. De zwarte en gouden gloed weerspiegelen het aura van haar innerlijke schoonheid.

    EEN BEDWELMENDE GEUR OM JOUW INNERLIJKE SCHOONHEID TE LATEN STRALEN

    De wereldwijd bekende parfumeurs Paul Guerlain en Anne Flipo ontwikkelden samen de Olympéa Parfum met een bedwelmend sillage van vanille als nieuwe interpretatie van de originele geur, Olympéa.

    De parfumeurs voorzagen Olympéa Parfum van een nieuwe frisse toets dankzij een helder plantaardig akkoord, kruidige roze peper en aromatische essence van salie. In het hart voorziet een onweerstaanbaar boeket van zonnige jasmijn, absolu van rozen en oranjebloesem de geur van een verslavend en bedwelmend karakter. Tot slot zorgen vanilleboon, benzoëhars en muskus voor de belichaming van de meest bedwelmende facetten van vrouwelijke sensualiteit.

    LUNA BIJL SCHITTERT MET HAAR GODDELIJKE AURA

    Rabanne Brand Ambassador Luna Bijl belichaamt ook nu opnieuw de moderne godin van Olympéa met haar stralende, innerlijke schoonheid. Het complete assortiment van Olympéa eert de goddelijke kracht van elke vrouw en biedt voor iedereen wat wils: Olympéa Eau de Parfum, Olympéa Solar, Olympéa Floral en nu Olympéa Parfum.

    Olympéa Parfum is vanaf 13 mei 2024 beschikbaar bij de bekende Rabanne verkooppunten. : Olympéa Parfum spray 80ml €166,75 - Olympéa Parfum spray 50ml €129,80 - Olympéa Parfum spray 30ml €91,05







    13-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Invictus Parfum

    DE NIEUWE KRACHTIGE GEUR VAN RABANNE

    Onthul de innerlijke held in jezelf met de nieuwe krachtige interpretatie van de iconische en goddelijke geur Invictus van Rabanne. Ontdek Invictus Parfum: een nieuwe aromatische, houtachtige en aquatische clash voor elke legendarische man die krachtig en zelfverzekerd is.

    EEN GODDELIJKE CREATIE: EEN NIEUWE GOUDEN FLACON

    De originele flacon van Invictus is iconisch dankzij zijn trofee. Dit jaar betreedt de flacon een nieuw tijdperk van pure fantasie en dit met een krachtig viriel V-vormig silhouet dat lijkt te zijn gecreëerd door de bliksem. Met een dégradé van diepblauwe tinten en de legendarische boven- en zijkant van een trofee is de originele zilveren flacon voor het eerst gehuld in goud. Tot slot ontdek je het nieuwe ‘R’ logo dat een nieuw hoofdstuk inluidt voor zowel Rabanne als voor krachtige mannelijkheid.

    EEN ZINDERENDE GEUR VOOR EEN HELD, EEN HALFGOD

    De wereldwijd bekende parfumeurs Caroline Dumur en Anne Flipo ontwikkelden samen Invictus Parfum met een krachtig, intens en uiterst viriel karakter. In de topnoot accentueert frisse lavendel het heldere karakter van roze peper en een aquatisch akkoord. In de hartnoot geniet zwarte zeep een nieuwe, haast dierlijke, interpretatie van muskus in combinatie met de essence van mirte en een weelderig akkoord van viooltjes. Tot slot bereikt de sensuele signatuur van Invictus Parfum een hoogtepunt wanneer cashmeran, rokerige muskus en viriel sandelhout zich verenigen. Onthul de innerlijke moderne held in jezelf en dit in goddelijke glorie.

    JALEN GREEN: DE LEGENDE VAN INVICTUS IS TERUG

    De man, de mythe en de legende: Rabanne Brand Ambassador Jalen Green belichaamt ook nu opnieuw de goddelijke kracht van Invictus. Vandaag is hij het gezicht van de krachtige, intense lancering Invictus Parfum, een geur voor de man die zijn eigen regels bepaalt en zo dus legendarisch is.

    Met zijn innemende blik, aanstekelijke energie en, belangrijker nog, een niet aflatende motivatie inspireert de NBA-ster vele jonge atleten om hun dromen eindeloos na te jagen.

    INVICTUS VAN RABANNE: EEN COMPLEET ASSORTIMENT VOOR DE KRACHTIGE MAN

    Geïnspireerd door de krachtige en zelfverzekerde man die zijn eigen legende schrijft, biedt het complete assortiment van Invictus voor iedereen wat wils: de originele geur Invictus Eau de Toilette prijkt samen op de planken met Invictus Victory, Invictus Victory Elixir en nu dus ook Invictus Parfum.

    Invictus Parfum is vanaf 13 mei 2024 beschikbaar bij de bekende Rabanne verkooppunten.  Invictus Parfum spray 100ml €146,70 - - Invictus Parfum spray 50ml €110,85







    13-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!