Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Umbrie: wijnen en toerisme

    Umbrië,  groene Italiaanse long

     

     

     

     

    Umbrië is een van de kleinste provincies van het Italiaanse schiereiland en geniet relatief weinig bekendheid, dit in tegenstelling tot zijn buur Toscane. Ook de nabijheid van de Eeuwige Stad Rome, ca 200km, zet ongetwijfeld een domper op de populariteit en de bekendheid.

     

    De regio was aanvankelijk deels bevolkt door de Etrusken, die zich ten westen van de Tiber vestigden en steden zoals Perugia, Orvieto en Trasimeno uitbouwden, en deels door de Umbrië die het gebied ten oosten van de Tiber inpalmden en Dolegno en Spoleto creëerden. Twee stammen met een aparte leefwereld met enerzijds landbouw en handel en anderzijds het meer rurale en de ambachten als centraal gegeven. Een beeld van deze diversiteit binnen een kleine regio wordt teruggevonden in het Nationaal Kunsthistorisch museum in Perugia.

     

    De slag van Sentinum in 295 voor Christus bezegelde het lot van beide stammen die onder de heerschappij van Rome kwamen. Umbrië lijkt in de Italiaanse geschiedenis het geliefkoosd terrein voor grote veldslagen. Het meer van Trasimeno, een toeristische pleisterplaats bij uitstek, vormde inderdaad het decor waar de barbaarse legers van Hannibal, de Romeinen onder leiding van de onoverwinnelijk gewaande Falminus, een zware nederlaag bezorgden.

     

    Bekende figuren zoals St Benedictus, Franciscus van Assisi en St Chiara speelden een belangrijke rol in de kerstening van Italië, maar ook daarbuiten. De nauwe kerkelijke banden werden tijdens de oorlogen tussen de stadsstaten en de paus eveneens in Umbrië uitgevochten. Pas na 1860, na de eenmaking van Italië zal Umbrië zich kunnen ontwikkelen tot de provincie die we nu kennen.

     

    Toeristisch aantrekkelijk, mooie ronde en lekkere wijnen, een prettig microklimaat met mediterrane invloed, prachtige musea met een wel erg ruim archeologisch patrimonium en een sympathieke bevolking. Tal van positieve aspecten die jammer genoeg slechts bij een zeer beperkt publiek bekend zijn. Het sprookje tussen de nimf Agilia en de knappe prins Trasimeno krijgt bij de gekleurde zonsondergangen telkens opnieuw een sensuele rust. Bovendien mag Umbrië zonder enige tegenkanting, de groene Italiaanse long bij uitstek worden genoemd. RVH.







    23-10-2011 om 21:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pur Natur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pur Natur, een wolkje biologische room voor al je gerechten

     

     

     

     

    Of je nu gasten ontvangt of je kookt voor jezelf, je probeert af en toe graag eens een nieuw fris recept in de keuken uit. Gebruik de nieuwe roomproducten van Pur natur om je gerechten die extra touch te geven.

     

    Romig en vol van smaak

    Pur Natur verse room 38% en Pur Natur zure room 30% zijn het ideale biologische ingrediënt voor al je gastronomische bereidingen, soepen,warme sauzen, salades, dipsauzen en delicatessen. Je brengt er in een handomdraai je koude en warme gerechten mee op smaak. En je bent keer op keer zeker van een tongstrelend resultaat.

     

    Van nature lekker

    De verse room 38% van Pur Natur biedt je het authentieke plezier van room met een verrukkelijke smaak, terwijl de Pur Natur zure room 30 % heerlijk fris is en zorgt voor een zachte smeuïge smaak. Smaakt zo intens en tegelijk zo zacht.

    De kleine potjes van 200 ml waarin de zure room 30% verkrijgbaar is, zijn erg praktisch in gebruik. De verse room 38% is te verkrijgen in 200 ml en in een handig hersluitbare verpakking van 1liter. RVH

    www.purnatur.eu

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad

    Etihad Airways voorziet vliegtuigen van draadloos internet

     

     

     

    Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, gaat tegen eind dit jaar op enkele routes binnen zijn netwerk draadloos internet aan boord voorzien.

     

    Passagiers over de hele wereld stellen steeds hogere eisen aan luchtvaartmaatschappijen wat betreft technologie en internetmogelijkheden, ook aan boord. James Hogan, CEO van Etihad Airways, zegt: “De grootste uitdaging is wellicht om de ontzettend snelle evoluties te blijven bijbenen. De  luchtvaartmaatschappijen investeren jaarlijks miljarden in hun vloot, ondermeer in inflight entertainment en andere voorzieningen aan boord, jaren voor de toestellen effectief in gebruik genomen worden. De technologie verandert echter heel snel, waardoor je steeds het risico loopt veel te investeren in een systeem dat oubollig is op het moment dat het vliegtuig de eerste keer opstijgt.”

     

    Volgens Hogan heeft de internetrevolutie een enorme impact op de luchtvaartsector, en kunnen draadloze technologieën luchtvaartmaatschappijen ook heel wat extra kostenbesparingen opleveren. “Ik ben ervan overtuigd dat de dag waarop het merendeel van onze verkoop en klantenrelaties digitaal zal verlopen, voornamelijk via smartphones en tablets, niet meer veraf is.” RVH.

     

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff Neo 5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BergHOFF lanceert de nieuwe kookpottenlijn Neo 5 ply.

     

     

     

     

    Deze reeks, van huisdesigner Frederik Aerts, heeft dezelfde ontwerpkenmerken als het prijswinnende ontwerp van de oorspronkelijke Neo, maar - zoals de naam doet vermoeden - zijn de potten vervaardigd uit meerdere lagen hoogwaardig materiaal die een alliantie vormen voor een snelle en optimale warmtespreiding.

     

    Met weinig energie heerlijk stomen zonder extra water of vet:

    Het deksel uit 18/10 roestvrij staal sluit de kookpot uitstekend af, zodat er geen warmte en energie verloren gaat. Het deksel is voorzien van een stoomventiel dat aangeeft wanneer er in de pot voldoende stoom is opgebouwd om het garingsproces mogelijk te maken. Op dat moment kan de hittebron verlaagd worden tot een niveau waarop er geen stoom meer ontsnapt uit het ventiel. De eigenschappen van de pot bewaren de energie en verzekeren dat de voedzame samenstelling van de ingrediënten behouden blijft. Toevoeging van extra water of vet is niet nodig.

     

    Dankzij de combinatie van een pot met optimale warmtespreiding, een deksel dat de pot perfect afsluit en het stoomventiel is dit de ideale pot voor gezondheidsbewuste koks. De kookpottenreeks 'Neo 5 ply' is opgebouwd uit 5 lagen (RVS + aluminium + aluminium legering + 18/10 RVS), die elk dankzij hun specifieke eigenschappen bijdragen tot een degelijke en duurzame samenstelling. Dankzij deze compositie wordt een snelle en gelijkmatige warmteverspreiding mogelijk gemaakt. Elke pan heeft bovendien een naadloze overgang tussen bodem en wand (3 mm dik), wat niet enkel voordelig is voor een homogene warmtediffusie, maar daarnaast ook de handgrepen koel blijven. De reeks kan op alle vuren, inclusief inductie, worden toegepast en is vaatwasserbestendig.

     

    De Neo 5-ply lijn is beschikbaar in een steelpan (16 cm), drie potten (18, 22 en 24 cm), drie pannen (26, 24 en 28 cm) en een wok (28 cm) met deksel vervolledigen het aanbod. De reeks is geschikt voor alle warmtebronnen, inductie inbegrepen. RVH.

     

    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andoa

    ANDOA: 1ste biologische en Fair Trade chocolade

     

     

     

    Een sterke ethische betrokkenheid voor Valrhona bij de lancering van een nieuwe pure chocolade met een Fair Trade en biologisch etiket van Max Havelaar: ANDOA.

    Valrhona wordt erkend als een hoogwaardig merk in de wereld van professionele chocolade, en is gebaseerd op lange-termijn relaties van wederzijdse ontwikkeling met de telers. In het kader van deze benadering brengt Valrhona een nieuwe pure chocolade op de markt: ANDOA.

     

    Valrhona maakt ANDOA uit een cacao die het resultaat is van een type landbouwproductie waarbij het gebruik van synthetische chemische stoffen en genetisch gemodificeerde organismen wordt uitgesloten. Dit systeem bevordert de biodiversiteit, de bodembiologische landbouw en de biologische cycli.

     

    ANDOA, ​​chocolade met een Fair Trade etiket van Max Havelaar. Al meer dan 20 jaar heeft Valrhona een ethische verbintenis met de teler met wie ze vandaag werkt. Dit vertaalt zich in:

    -Trouw en loyaliteit, waardoor de lange-termijn relaties met de producenten worden versterkt. Deze duurzame samenwerking zorgt voor duurzame en stabiele inkomsten en een gegarandeerd rendement voor de producenten.

    -Strenge specificaties voor de cacaoproducenten, waaronder vooral de ontwikkeling van een vaste prijs en de zekerheid van een gegarandeerd volume - soms ook de exclusiviteit van bepaalde plantages,

    -Een dagelijks werk dat gebaseerd is op technische bijstand en gezamenlijke onderzoeksprogramma's,

    -Specifieke technieken die het resultaat zijn van de ervaring van Valrhona die zich voortdurend ontwikkelt en nieuwe onderzoeksmethoden test over de oorsprong, nieuwe plantages, het fermentatieproces, de droogtijd ...

    Om deze redenen heeft Max Havelaar de ANDOA pure chocolade voorzien van het Fair Trade etiket, dat wil zeggen dat het voortkomt uit eerlijke handel.

     

    ANDOA, ​​biologische en Fair Trade chocolade biedt een enorme frisheid en een krachtige en uitzonderlijke bitterheid die zich ontwikkelen en nuanceren tijdens het proeven. RVH



    23-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crodino

    Crodino: Vier eindejaar in stijl met populair Italiaans drankje zonder alcohol

     

     

     

    Met de feestdagen in het vooruitzicht, zijn de aperitiefmomenten straks weer niet te tellen. Met een goudgele glans, een bitterzoete smaak én een sexy flesje brengt Crodino verfrissende verrassing. Deze Italiaanse cultdrank dankt zijn exclusieve smaak aan een mix van vruchten, kruiden en specerijen. Ontdek hoe dit alcoholvrije drankje moeiteloos langs aperitiefklassiekers kan staan!

     

    Aperitiefmoment ?

    De eindejaarsdagen zijn natuurlijk een uitgelezen kans om te klinken. Dat doe je in alle stijl met Crodino, een klein flesje (10 cl) met een grote impact. Zijn smaak is dan ook uniek: bitterzoet en sprankelend. Heerlijk na een lange dag werken of op restaurant met vrienden of tijdens de eindejaarsdagen, gezellig thuis met het gezin.

     

    Crodino werd in 1964 gelanceerd als ‘enige echte alcoholvrije aperitief’. Vandaag maakt het merk zijn slogan meer dan waar. Bij ons is het aperitief nog relatief onbekend, maar in Italië is dit sympathieke drankje het meest gedronken non-alcoholische aperitief.

     

    Crodino is genoemd naar de Italiaanse ‘Terme di Crodo’, in het noorden van Piemonte. Basis van Crodino is het bronwater uit dit kleine kuuroord. De eeuwenoude bron ‘Fonte Lisiel’ werd in 1685 in Crodo ontdekt, vlakbij Lago Maggiore.

    Het recept voor Crodino is een goed bewaard geheim. De typische smaak wordt gehaald uit kruiden en extracten van 12 verschillende vruchten. Na de persing en enkele weken rust worden deze extracten aangevuld met het zuivere mineraalwater. Het resultaat is het ideale aperitief: een veelzijdig drankje met een frisse smaak, in een stijlvol designflesje. Of hoe je met Crodino de Italiaanse lifestyle in een handomdraai in huis haalt. Geef je aperitiefmomenten extra pit en zet het nieuwe jaar straks beloftevol in met Crodino! RVH.

    www.camparigroup.com

     

    Perfect Serve !

    Serveren doe je koel, volgens de regels van de kunst.

    * Vul een Crodino-glas met ijblokjes

    * Schenk Crodino puur in het glas

    * Voeg een schijfje sinaasappel toe

    Simpelweg onweerstaanbaar. Bovendien kan je blijven genieten wat Crodino als aperitief nog interessanter maakt…

     

    Campari Group is uitgegroeid tot een wereldwijde producent in de drankindustrie. Het merk is actief in meer dan 190 landen, met een leidende marktpositie in Italië en Brazilië en een sterke vertegenwoordiging in de VS en continentaal Europa. De groep stelt ruim 2.000 mensen tewerk. Campari heeft een uitgebreid assortiment verspreid over drie segmenten: alcoholische dranken, wijnen en frisdranken.

    Onder de internationaal gerenommeerde merken van alcoholische dranken vind je naast Campari, SKYY Vodka en Wild Turkey. Als meer lokale merken spelen Aperol, Cabo Wabo, CampariSoda, Cynar, Glen Grant, Ouzo 12, X-Rated en Zedda Piras een belangrijke rol, net als de Braziliaanse merken Dreher, Old Eight en Drury’s.

    In het wijnsegment is Cinzano een vertrouwde naam, naast meer regionale Liebfraumilch, Mondoro, Odessa, Riccadonna, Sella & Mosca en Teruzzi & Puthod. Bij de frisdranken zitten onder meer de niet-alcoholische aperitieven Crodino en Lemonsoda.

     


    22-10-2011 om 20:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zeilen

    PANAMA  KANAAL - Zeilen tussen twee werelden !

     

     

     

    Cruisespecialist Star Clippers heeft in zijn veelzijdig aanbod enkele heel bijzondere aanbiedingen zoals de doortocht van het Panama Kanaal. Deze cruise is zo aantrekkelijk omdat de reizigers kennismaken met het Kruispunt van de Wereld, de plaats waar de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar zijn verbonden. Er is daarenboven een leuk extraatje want na een kennismaking met het beroemde Kanaal zetten de schitterende zeilschepen Star Flyer en Star Clipper koers naar de tropische eilanden in de Caribische Zee.

     

    De Star Clipper en Star Flyer behoren tot de mooiste zeilschepen van de wereld. Het zijn super moderne cruiseschepen, gebouwd voor passagiers die van comfort houden maar ook van de traditie en de romantiek uit de legendarische periode van de grote vrachtzeilschepen. Star Clippers is dé specialist voor de beste zeilcruises en organiseert niet alleen reizen in het Caribische gebied maar ook op de Baltische Zee en de Middellandse Zee. Een andere topper uit het cruiseaanbod is de oversteek van de Atlantische Oceaan

     

    Het Panama Kanaal is een vitale schakel tussen de grootste oceanen, het is een wereldwonder dat je moet zien, dankzij het 81 km lange kanaal wordt de afstand van New York naar San Francisco overzee met maar liefst 13.000 km ingekort! De eerste doorsteek van het Panama Kanaal gebeurde in 1914. Vandaag kunnen de cruisereizigers van Star Clippers niet alleen genieten van de schitterende natuur maar worden ze ook geboeid door een fascinerende geschiedenis.

    De Star Clipper doet deze cruise van 21 januari tot 4 februari 2012 en de Star Flyer van 24 maart tot 7 april 2012.

     

    Praktisch

    Zeilvakanties op een van de Star Clippers zeilschepen kunnen geboekt worden bij reisagenten of direct bij Star Clippers. Verschillende touroperators bieden Star Clippers cruises aan, o.m. Arthema, ATC Cruise Travel, Classix, Cruisaway, Enjoy Paradise, Navicruise, Rainbow, Silverblue (Odysseus) & Thomas Cook. RVH.

    www.starclippers.com

     







    22-10-2011 om 20:38 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo witbier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tongerlo Winterbier met gratis kaasje:

    de Belgische horeca wordt dé plek om te overwinteren!

     

     

     

     

     

    De traditionele horeca-actie op het Tongerlo abdijbier gaat dit najaar weer van start: de consument wordt getrakteerd op een lekkere portie kaas van 20g. Slechts één wijziging: het gratis kaasblokje wordt voortaan aangeboden bij elke bestelling van een Tongerlo Winterbier, dat de Tongerlo Christmas vervangt.

     

    Tongerlo Winterbier

    De winterperiode is meer dan kerst alleen. Tongerlo Christmas wordt daarom Tongerlo Winterbier en zal gedurende een langere periode beschikbaar zijn: van 17 oktober tot 17 februari. Tongerlo Winterbier is een abdijbier dat speciaal gebrouwen werd om warmte en gezelligheid te brengen tijdens deze donkere wintermaanden.

     

    Jaarlijkse kaasactie

    Aan de succesvolle formule      werd niets veranderd: reeds meer dan 10 jaar kijken vele

    horeca-uitbaters uit naar de kaasactie in de eindejaarsperiode. De individueel verpakte kaasblokjes, gratis aangeboden bij elke bestelling van een Tongerlo Winterbier, blijven de consument immers bekoren.

     

    Foodpairing

    Bier en kaas zijn een perfecte combinatie: het bittere van het bier laat de zachtheid van de kaas helemaal tot zijn recht komen. Met Tongerlo Winterbier is dit niet anders: een uniek abdijbier met een lekker stukje kaas.

    De Belgische horeca wordt onmiskenbaar dé plek om te overwinteren. RVH.

    www.tongerlo.be - www.haacht.com

    21-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truffelseizoen

    De herst is het truffelseizoen bij uitstek... bij Leonidas!

    Iedereen valt voor de nieuwe recepten!

     

     

     

    In de periode waarin de bospaddenstoelen de kop weer opsteken, de gekleurde bladeren naar beneden dwarrelen, en de eekhoorntjes in de betoverende natuur rondbuitelen... biedt Leonidas ons een scala van lekkers in herfstkleuren. Dankzij de Truffe Noisette Croquante, de Giamanda-praline, en de chocolade met speculaas zullen we snel de mistige en koude sfeer van het seizoen vergeten.

     

    Leonidas neemt ons mee naar een sprookjesbos met zijn groot gamma aan truffels. De kleuren en de texturen van de chocolaatjes doen denken aan de prachtige schoonheid van de natuur op dit moment... Om zichzelf steeds weer te overtreffen heeft Leonidas ook nieuwe recepten gecreeërd voor drie truffels.

    • Truffe Noisette: ganache met melkchocolade, bestrooid met hazelnootpoeder

    • Truffe Spéculoos: ganache met speculaas & melkchocolade, bedekt met melkchocolade, bestrooid met speculaaspoedel

    • Truffe au Champagne: ganache met echte champagne en zwarte chocolade, omhuld met zwarte chocolade, bestrooid met witte chocolade

     

    Trick or Treat!

    De avond valt, de lucht wordt kouder en er hangt een griezelige sfeer... Het is Halloween! “Snoep of ik schiet!”, gillen de verklede kinderen dan. Leonidas heeft angstaanjagende figuurtjes in chocolade of marsepein voor ons in petto. Zulke angsten willen de kleine bengels nog wel eens uitstaan! Afschuwelijke pompoenen en boze lolly’s zullen de kleine boefjes en grote tovenaars doen giechelen van plezier. Leonidas biedt zelfs oranje stickers, dozen en verpakkingen aan voor de meest schrikwekkende zoetetanden! RVH.

    www.leonidas.com

     

    18-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!