Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proef de wereld

    Een ontdekking van de wereld en voedingsgewoonten dankzij ‘Proef de wereld’, de grote zomeractie van Delhaize

     

     

    Van 14 juni tot 29 augustus 2012 organiseert Delhaize haar nieuwe grote zomeractie: ‘Proef de wereld’. Tijdens deze actie kunnen de klanten 216 stickers verzamelen waaronder ook speciale geurstickers om op die manier de culinaire tradities over heel de wereld te ontdekken. Het is ook het ideale moment om het ruime en unieke assortiment kwaliteitsproducten van de ‘wereldkeuken’ van Delhaize te leren kennen. Als voedingsexpert wil Delhaize haar klanten inspireren en de laatste culinaire tendensen laten ontdekken.

     

    De vakantieperiode staat voor de deur. Dé gelegenheid voor Delhaize om haar nieuwe grote zomeractie te lanceren, een afspraak waar de klanten elk jaar halsreikend naar uit kijken. Dit jaar is het thema “Proef de wereld”, een degustatiereis rond de wereld. Een ludiek initiatief voor jong en oud om hen te laten kennismaken met wat men elders in de wereld eet.

     

    Van 14 juni tot 29 augustus 2012 zal de klant een zakje met 5 stickers per aankoopschijf van € 20 ontvangen, 2 zakjes voor € 40, 3 zakjes voor € 60, enz. De actie is geldig in supermarkten Delhaize, City Delhaize, Tom&Co, Animal Center-Tom&Co, alsook in de deelnemende winkels AD Delhaize en Proxy Delhaize in België en Luxemburg. De klant kan hier eveneens van genieten wanneer hij gebruik maakt van de diensten van www.caddyhome.be of www.delhaizedirect.be. Hij krijgt de gelegenheid om bijkomende zakjes te verzamelen dankzij de producten die deelnemen aan de actie.

     

    Tijdens deze exclusieve actie kunnen de klanten 216 Panini-stickers verzamelen met afbeeldingen van dieren en monumenten van over heel de wereld, maar vooral van inwoners en hun voedingsgewoonten: fruit, groenten, vlees, vis, typische schotels, plaatselijke specialiteiten,... De Delhaizeklant kan zo een culinaire reis maken doorheen Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en zelfs de Noord- en de Zuidpool. Sommige zakjes bevatten een speciale sticker. Zo zijn er zelfs stickers die geuren naar bepaalde producten of ingrediënen zoals thee en curry. Sommige stickers hebben een speciale code waarmee je toegang krijgt tot nog meer quizzen, spelletjes en animaties op de webstite www.delhaize.be.

     

    Dankzij het verzamelalbum kunnen de klanten hun stickers hierin plakken en ontdekken ze zo de culturele en culinaire bijzonderheden van de verschillende streken van de wereld. Het album telt maar liefst 64 pagina.s en is verkrijgbaar in de Delhaizewinkels aan 4.99 euro.

     

     





    17-06-2012 om 10:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godiva & Harrods
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Godiva Chocolate Café opent bij Harrods

     

     

     

    Laat u onderdompelen in de ultieme chocolade-ervaring Chocolatier Godiva, een van de wereldleiders op de markt van de Belgische chocolade, opent haar allereerste Café Godiva in Europa, en dat in de meest iconische winkel van Londen.

     

    Harrods vormt vanaf nu het decor voor een ronduit unieke chocoladebestemming in Londen, de ultieme manier om chocolade te ervaren. Godiva Chocolate Café is een nieuwe mijlpaal in de rijke geschiedenis van het merk Godiva, dat al sinds 1926 superieure chocolade creëert. “Godiva Chocolate Café bij Harrods wordt een tastbaar venster op de unieke wereld van Godiva, en een niet te missen bestemming

    voor chocoladeliefhebbers.

     

    Harrods heeft wereldwijd een uitstekende reputatie, vooral voor haar onovertroffen kwaliteitsnormen en culinaire referenties, net zoals Godiva. Kortom: een droomhuwelijk. We zijn zo trots dat we samen de consument een buitengewone ervaring in een al even buitgewoon decor kunnen aanbieden”, aldus Mohamed Elsarky, algemeen directeur van Godiva International.

    Drie meester-chocolatiers, de hoofdpatissier van Harrods Markus Bohr, de Executive Chef van Godiva Thierry Muret en Global Chef Chocolatier David Funaro, hebben hun krachten gebundeld om een hemels menu samen te stellen voor Godiva Chocolate Café. Het resultaat: een waaier aan verrukkelijke warme dranken (de Chocolixir) en chocoladedesserts, zoals de beruchte Chocolate Sin Cake.

    Godiva Chocolate Café brengt ook een ode aan Lady Godiva, aan haar passie, gulheid, durf en sterke karakter. Het ruime café wordt ingericht met een luxueuze marmeren bar, waar de rijke collectie fijne patisserie van Godiva volledig tot haar recht zal komen. En aan de chocoladefonteinen kunnen de bezoekers onder meer genieten van de in chocolade gehulde aardbeien die zo typerend zijn voor Godiva.

     

    Het interieur combineert moderne invloeden met Belgische Art Nouveau, en creëert zo een warme sfeer met zachte stoelen en lederen bankjes. Het Godiva Chocolate Café wordt de perfecte plaats om tot rust te komen en jezelf te verwennen na een lange dag shoppen. “Godiva is al jaren prominent aanwezig in de Food Hall hier bij Harrods, en we zijn dan ook heel blij dat we die relatie kunnen verstevigen met het Godiva Chocolate Café. Met een vernieuwend menu en een prachtig interieur wordt het restaurant zeker een meerwaarde voor onze legendarische winkel”, aldus Michael Ward, Managing Director bij Harrods.

    Godiva Chocolate Cafe is te vinden op de 2e verdieping van Harrods

     

    Enkele voorbeelden van het menu van Godiva Chocolate Café: Chocolate Sin Cake melk/zwart: een bestseller in alle Godiva Chocolate Cafés (Shanghai, Londen en binnenkort ook Beijing) ; Hazelnut Delice: de zoete smaak van gekaramelliseerde hazelnoten, geboren uit de samenwerking tussen Godiva en Harrods Chocolate ; Fondue: de gesmolten hemel voor chocoladeliefhebbers en Chocolixir: roomijs, chocoladeganache en echte stukken chocolade.

     

     

    17-06-2012 om 10:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keizer Karel

    Brouwerij Haacht verbiedt Keizer Karel-bier voor -35-jarigen

     

     

    Keizer Karel-bier is geen gewoon bier. Het is een speciaalbier dat op z’n best is als ook de drinker al een beetje heeft kunnen rijpen. De nieuwe slogan van Keizer Karel luidt dan ook: Voor levensgenieters met levenservaring. Verboden voor -35-jarigen

     

    Om duidelijk te maken dat Keizer Karel een heel kwalitatief bier is en het drinken dus een zekere levenservaring vereist, lanceert Brouwerij Haacht een bijzonder opvallende campagne waarin de minimumleeftijd voor het drinken van een Keizer Karel werd opgetrokken van 18 jaar naar 35 jaar.

    Ben je 25? Dan mag je nog steeds je Keizer Karel bestellen. Je moet dan gewoon eerst even bewijzen dat je genoeg levenservaring hebt. De volledige campagne wordt opgevat met het nodige gevoel voor humor, zo blijkt uit de reeks radiospots.

     

    In één van de spots wordt gesuggereerd dat er een groot slot op elk flesje Keizer Karel zal zitten. En dat blijkt nog waar te zijn ook. Wie afgelopen weekend in de deelnemende cafés een Ommegang, de nieuwe variant van Keizer Karel, bestelde, kreeg er één gratis. En er zat effectief een groot ‘drinking lock’ op.

    Om het slot te openen, moest je eerst de bijhorende vraag goed beantwoorden. Een vraag die op een ludieke manier testte of je wel écht genoeg levenservaring hebt om Keizer Karel te drinken. Bijvoorbeeld: “In welk jaar won Abba voor het eerst het Songfestival?” Het antwoord op de vraag was tevens de code om het slot te openen.

     

    In totaal zullen 5.000 drinking locks verspreid worden. Wie de deelnemende cafés wil

    ontdekken, kan gewoon even surfen naar www.keizerkarel.be.

    Opgelet, ook op de website zal je even moeten bewijzen dat je genoeg levenservaring hebt alvorens je de site kan bezoeken ;-)

     

    Brouwerij Haacht is een onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij en stelt een 400-tal werknemers tewerk. Naast haar pils, Primus, brouwt ze eveneens verschillende speciaal-, abdij-, fruit-, wit-, amber-en tafelbieren. De bekendste merken zijn Keizer Karel, Tongerlo en Mystic. Het drankengamma vertegenwoordigt jaarlijks een afzet van meer dan 1 miljoen hectoliter en bestaat eveneens uit een volwaardig assortiment eigen gebottelde natuurlijke mineraalwaters en frisdranken onder het merk VAL, Fuerto koffie, en diverse Franse en wereldwijnen.

    Brouwerij Haacht staat ook in voor de exclusieve botteling van Pepsi, bestemd voor het Belgische horecakanaal. Haar hoofdactiviteit is een totale service bieden aan meer dan 6.000 horecazaken, voor zowel de thuis-als exportmarkt. Consumenten kunnen haar producten ook terugvinden bij de betere drankenhandelaars en supermarkten.

    In Frankrijk opereert zij onder Brasserie du Coq Hardi en in Nederland als Bierbrouwerij De Leeuw.

     

     

    17-06-2012 om 10:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesieur, geschiedenis en assortiment

    Lesieur, geschiedenis en assortiment…

     

     

    Wanneer de Belgische consument het woord “olie” hoort, mag je er zeker van zijn dat

    “Lesieur” een van de eerste namen is waaraan hij denkt. Iedereen kent nog wel die typische fles met het logo met de vier ruitjes die in mama’s kast stond. Lesieur staat bij vele gezinnen voor een assortiment kwaliteitsolie die in alle bereidingen gebruikt kan worden.

     

    Alles begint in Frankrijk wanneer Georges Lesieur, zoon van landbouwers uit Seine et Oise, geboren in Parijs in 1848, op 15-jarige leeftijd aangeworven wordt als verkoper in de toen bekende oliemaatschappij Desmarais Frères.

     

    De briljante jonge man werkt zich razendsnel op in het bedrijf dat gespecialiseerd is in spijsolie. Georges Lesieur is nog geen dertig wanneer hij het vak onder de knie heeft en mandataris wordt. Een liefdesgeschiedenis die bijna 45 jaar zal duren, tot in 1908 om precies te zijn. In dat jaar biedt hij zijn ontslag aan omdat hij het niet meer eens is met de strategische visie van zijn werkgever. Hij besluit samen met zijn drie zonen, Maurice, Paul en Henry, zijn eigen bedrijf op te richten. Het viertal is vastbesloten om te slagen en staat aan de basis van het logo met de vier ruitjes, tot op vandaag nog altijd het symbool van het merk. De eerste oliefabriek van Lesieur is vlak bij ons gebouwd in Noord-Frankrijk in Coudekerque, in de voorstad bij Duinkerken.

     

    Tijdens de feestelijke opening in 1911 werken hier al bijna 700 mensen en bedraagt de productiecapaciteit 80 ton olie per dag. De helft van dit volume bestaat uit spijsolie

    die verkocht wordt in vaten van 200L. Je mag immers niet vergeten dat de mensen in die tijd met hun glazen fles naar de kruidenier om de hoek gingen om ze te laten vullen met olie…

     

    In 1924 wordt deze gewoonte ingrijpend veranderd door de familie Lesieur. Zij lanceren de eerste spijsolie in flessen : een echte revolutie die gepaard gaat met de eerste reclamecampagne van het merk. De boodschap berust op een eenvoudige maar duidelijke slogan: “Huile Lesieur pour la table. Une seule qualité: la meilleure !”.





    17-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinay 150
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE BIEREN VAN CHIMAY BESTAAN 150 JAAR: EEN UNIEK PARCOURS MET EEN SUBTIEL EVENWICHT TUSSEN TRADITIE EN MODERNITEIT

     

     

     

    In het jaar 1862 ziet het eerste trappistenbier in Chimay het licht. Sindsdien heeft de brouwerij de cisterciënzerabdij nooit meer verlaten. Vandaag worden de bieren van Chimay, die ook ver buiten onze landsgrenzen bijzonder populair zijn, hier nog steeds gebrouwen onder het toeziend oog van de monniken. Uiteraard is de technologie ondertussen geëvolueerd wat de kwaliteit en de eeuwenoude brouwerijtraditie enkel ten goede komt, terwijl de unieke smaak van de Chimay-bieren in alle eenvoud wordt bewaard.

     

    Om deze verjaardag op gepaste wijze te vieren, heeft de brouwerij het Chimay-bier «Spéciale Cent Cinquante » ontwikkeld: een vol maar tegelijk geraffineerd blond bier dat verkrijgbaar is in een beperkte oplage van 150.000 flessen.

     

    Het verhaal begint in 1844 wanneer Jean-Baptiste Jourdain, pastoor van het dorpje Virelles, de Prins van Chimay overtuigt zijn steun te verlenen aan de bouw van een cisterciënzerabdij op een open plek in Scourmont. De Prins ziet dit als een gelegenheid om de moerassen te bewerken; deze ontgonnen gronden die in een arme streek als weiland dienst deden en die de bewoners niet langer bebouwden.

     

    Aldus komen er in 1850 in Chimay 17 monniken aan, afkomstig van de Sint-Sixtusabdij in Westvleteren. Deze monniken behoren tot de cisterciënzerorde van «La Trappe » en wijden zich volledig aan het monastieke leven volgens de lijfspreuk « Ora et Labora »: de Heer loven maar eveneens werken om inkomsten te vergaren en de hen omringende gemeenschap te helpen.

     

    De monniken leggen zich eerst toe op het bewerken van de aarde om haar vruchtbaar te maken. Al snel droomt de overste, Pater Hyacinthe Bouteca, ervan het  klooster van een brouwerij te voorzien. Op 28 november 1861 wordt de officiële goedkeuring gegeven door koning Leopold I en zijn minister van Financiën Frère-Orban. In 1862 is het eerste gebouw van de brouwerij voltooid en in datzelfde jaar wordt er het eerste trappistenbier gebrouwen. Naast het bier produceren de monniken ook koolzaadolie en bouwen ze een melkfabriek, een kaasfabriek en een bakkerij, zodat de groeiende kloostergemeenschap kan worden onderhouden.

     

    In 1944 is de economie verwoest door de oorlog en de jarenlange bezetting. Aangezien de abdij tijdens de oorlog bezet was geweest, was ze ernstig beschadigd. De bevolking en de monniken van Chimay werken samen aan de heropbouw van hun streek en moderniseren hun activiteiten en in het bijzonder de brouwerij.

     

    Onder impuls van Dom Anselme en dankzij de verworven kennis van Pater Théodore  beslissen ze alles te herzien in functie van de beste knowhow afkomstig van de gekende brouwerijschool van de Université de Louvain en Professor Jean De Clercq, wereldvermaard op het vlak van de Landbouwwetenschappen.

     

    De opties die ontstaan zijn gedurende deze periode van hard werk –– en vooral de tweede fermentatie die eigen is aan Chimay – bepalen vandaag nog steeds het originele karakter van het bier, dat trouw is gebleven aan zichzelf sinds het proto type-brouwsel dat met Pasen in 1948 werd geproduceerd. Het is in datzelfde jaar dat Pater Théodore de gist isoleert die sindsdien ongewijzigd is gebleven en aan het Chimay-bier de specifieke smaak geeft. De receptuur is identiek gebleven sinds begin 1862 en is vandaag 150 jaar oud.

     

    Ter gelegenheid van deze verjaardag heeft de brouwerij van Chimay een nieuw bier samengesteld dat in gelimiteerde oplage verkocht zal worden: 150.000 flessen van dit 100% natuurlijke brouwsel zullen verdeeld worden, waarvan ongeveer de helft in België. Dit speciale bier werd naar het voorbeeld van de andere Chimay-bieren gebrouwen in de abdij en heeft een krachtige en tegelijk delicate smaak. Het is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten, heeft een lichtblonde kleur, parelt zoals champagne en heeft een mooie witte schuimkraag.

     

    Zijn uniek en origineel parfum bevat zeer fruitige en complexe noten afkomstig van de Chimay-gist, en is in harmonie met de delicaat gekruide smaken en de nobele geur van verse hop. Met een alcoholgehalte van 10% heeft het Chimay-bier «Spéciale Cent Cinquante » een krachtige en complexe smaak, die tevens lichtzuur en verfrissend is en eindigt op een bruisende toets van hop, tot groot genot van de smaakpapillen.

     

    Het Chimay-bier « Spéciale Cent Cinquante » zal vanaf begin juli verkocht worden in de HORECA en ligt vanaf het einde van het jaar in de winkel. De speciale editie zal enkel beschikbaar zijn in flessen van 75 cl versierd met een zeefdruk van een originele tekening gemaakt door Pater Omer ter gelegenheid van deze verjaardag. Zo snel mogelijk proeven is de boodschap!

     

    De abdij van Chimay-Scourmont behoort tot de Orde van de Cisterciënzers van de Strikte Observantie en inspireert zich op de leefregels van de Trappisten die in de 17de eeuw werden opgesteld door de Abt van Rancé in zijn abdij "La Grande Trappe" in Normandië. Deze monastieke stroming vindt haar oorsprong in de regels en traditie die Sint-Bernardus in de 6de eeuw heeft bepaald. De Trappisten legden een gelofte van soberheid af en wijdden zich aan het bidden en handenarbeid. Dit verzekerde in hun levensonderhoud en liet hen toe humanitaire hulp te verlenen, zowel in hun streek als via stichtingen over de hele wereld.

     

    De trappistenbieren van Chimay worden gebrouwen in de abdij en geproduceerd onder het toeziend oog van de monniken. Ze worden gebrouwen op basis van volledig natuurlijke grondstoffen. Het water dat noodzakelijk is voor de productie van het bier, is voor 100% afkomstig uit de waterbronnen van de abdij. De kwaliteit van dit water draagt bij tot de unieke smaak van de Chimay-bieren. De gist werd op zijn beurt en enkel voor dit doeleinde in 1948 geïsoleerd door Pater Théodore. Het nauwgezette en unieke productieproces bezorgt de Chimay-bieren het label van Authentic Trappist Product. Om dit te bekomen, dient het bier geproduceerd te worden in de trappistenabdij en gebrouwen onder controle van de monniken. Bovendien moeten de inkomsten grotendeels gaan naar liefdadigheidswerken.

     

    17-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!