Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse hotel- en toerismescholen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vlaamse hotel- en toerismescholen zetten prima resultaat neer op Europese wedstrijd AEHT

     

    In de week van 11-15 november namen 7 Vlaamse hotel- en toerismescholen (12 leerlingen) uit alle onderwijsnetten deel aan de 26ste editie van de Europese conferentie van AEHT (Europees netwerk van hotel- en toerismescholen: goed voor 350 scholen in zowat 40 landen). Als afsluiting van het 25ste werkjaar werd het een feesteditie op cruiseschip Costa Mediterranea, dat zowat 750 deelnemers van Genua naar Barcelona, Palma, Ajaccio en Marseille bracht. In de ochtend vonden naar traditie een tiental competities plaats; in de namiddag kregen alle leerlingen en begeleiders de kans om de vijf steden te verkennen.

    Deze feesteditie werd door de Vlaamse hotel- en toerismescholen zeer succesvol afgesloten met 7 medailles in de diverse competities, ondermeer enkele gouden medailles. Daarmee behaalde de Vlaamse delegatie een van de hoogste aantallen medailles per land en de hoogste gemiddelde score per school en leerling. Daarmee bewijzen de Vlaamse hotel- en toerismescholen nog steeds aan de Europese top te staan als het om hospitality, gastronomie, toerisme en aanverwante activiteiten gaat.

    De deelname aan deze feestelijke Europese conferentie werd financieel mede mogelijk gemaakt door de actieve steun van Brouwerij Palm, structureel sponsor van de Vlaamse afdeling van AEHT.

    In de marge van de conferentie werd Herman Siebens, directeur van hotel- en toerismeschool Campus Wemmel bevestigd voor de volgende vier jaren in de functie van vice-president in de Europese raad van bestuur van AEHT Europe.

    24-11-2013 om 10:21 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hasselt,conceptstore

    HASSELT ALS ÉÉN GROTE CONCEPTSTORE

    Ontdek en beleef een inspirerende stadsroute met pop-up shops van 15/11 tot 31/12

     

    Nog even en Hasselt verandert in een nog spannendere stad! Want van half november tot eind december strijkt ‘Stories in the City’ neer in de binnenstad: een stadsroute van inspirerende pop-up shops en internationale tentoonstellingen op onverwachte plekken. Jonge designers, grafische talenten, topfotografen en funky bloggers zakken af naar de binnenstad om hun favoriete plekken te verklappen.Op zoek naar een eindejaarscadeau met een bijzonder verhaal? Zin in een culturele verrassing van formaat? Of gewoon toe aan een ontspannende kop koffie op een unieke locatie? Nog meer redenen om Hasselt in je agenda te voorzien tijdens de eindejaarsperiode volgen binnenkort. Verken ‘Stories in the City’ alvast met deze blikvangers.

    “Stories in the City mixt mode, design en food. We trekken een route door de stad die zowel de verwende shopper als de veeleisende cultuurliefhebber kan bekoren.” Emm Verheyden, iniatiefnemer Stories in the City.

    Stories in the city zorgt voor vijf blikvangers. Fotografie : Sonny Vandevelde maakt deel uit van het erg selecte clubje internationale fotografen dat backstage wordt toegelaten bij de belangrijkste catwalks. Als geen ander slaagt hij erin om de opwinding en energie vast te leggen die bij mode hoort. Vandevelde werkt voor titels als The New York Times style.com en The List, maar wordt nu voor het eerst in België op kamerbreed behang geprint. Nooit eerder werd een gebouw volledig behangen met backstage shots achter de schermen bij Chanel, Louis Vuitton, Helmut Lang, Margiela en Rodarte. ‘Backstage is the new black’, Evolution, Groenplein 5, van 15/11 tot 31/12. Fashion & food : In de industriële omgeving van een voormalige jeneverstokerij toont Tim Van Steenbergen een persoonlijke selectie van zijn silhouetten en accessoires, én de prachtige Metronome-lamp die hij voor Delta Light® ontwierp. In een uniek pand (achter La Bottega) in de Raamstraat wacht de modeliefhebber een pop-up boetiek in de sfeer van authentieke pop-ups in wereldsteden als New York en Tokio. Verwacht een mix van jong designtalent, vintage designklassiekers, designer gifts en vanaf december een pop-up coffee & tea bar van Pieter Loridon met bijhorende classy ‘après shopping’-feestjes. ‘Pop-up Boutique’, La Bottega, Paardsdemerstraat 9 & Raamstraat 17 van 15/11 tot 31/12

    Design : Een tentoonstelling rond jong Belgisch en Nederlands designtalent. Mieke Meijer toont haar ‘Relativiteitsmeters’ en ‘Frameworks’. In samenwerking met het designercollectief VIJ5 ontwikkelde ze ‘Kranthout’, een nieuw materiaal dat van papier opnieuw hout maakt. Met als resultaat een unieke collectie ‘papieren’ meubelen. Atelier Belge presenteert een selectie Belgisch surrealisme en Tore Bleuzé toont met zijn Split Table de toekomst van design. ‘Young Design’, bij Evolution, Groenplein 5, van 15/11 tot 31/12

    Expo: Een selectie grafisch talent uit Groot-Brittannië, Rusland, België, Frankrijk en Italië toont werk onder de noemer ‘I prefer drawing to talking’. Hun grafisch talent is te zien op huizenhoge vitrines en muurbreed behang langs de ‘Stories in the City’-route. Zo stelt de Brit Dan Hillier zijn werk ‘Snake’ voor. Hillier is gefascineerd door de ‘Steampunk’-esthetiek die Victoriaanse thema’s combineert met dierlijke hybrides. ‘I prefer drawing to talking’, met ‘Snake’ van Dan Hillier, bij Mucho Gusto, Zuivelmarkt 44, van 15/11 tot 31/12; ‘I prefer drawing to talking’, bij Le Pain Quotidien, Havermarkt 12, van 15/11 tot 31/12 en Horse by Dan Hillier, bij Tackoen, Havermarkt 4, van 15/11 tot 31/12. Shopping: Exclusief voor Stories in the City is de beste Travelteq-laptoptas ter wereld twee maanden te koop in Hasselt. Handgemaakt in Italië met het allerfijnste Florentijnse leder, werd elk detail ontwikkeld op maat van de moderne wereldreiziger. Ook de mooiste Belgische designerwol is voor het eerst heel even in Hasselt te koop. Howlin serveert de coolste truien & accessoires voor een fashionable winter. En verder, The Boyscouts pop-up: de juwelencollectie waar alle bladen en blogs het over hebben met een pop-up vol lekkers. ‘Pop-ups’, bij Oui, Aldestraat 50 van 15/11 tot 31/12/2013





    24-11-2013 om 10:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canard Duchene Leonie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Canard-Duchêne en de charmes van Léonie…

     

    Niet zo veel merken in de Champagne kunnen prat gaan op een geschiedenis als die van Canard-Duchêne, dat zijn bekendheid vooral dankt aan het uitgesproken karakter van zijn producten. Dat is een gevolg van een aanvoer van schitterende pinots, afkomstig van de beste terroirs van de Montagne de Reims, maar ook van de vakkennis van zijn wijnmakers die het merk zijn uitzonderlijke stempel geven.

    Het basisassortiment omvat onder meer de beroemde Authentic Brut, die een goede samenvatting biedt van de doelstellingen van het merk. Daarnaast produceert Canard-Duchêne nog een aantal prestigieuze cuvées die het voorbehoudt voor de wijnhandel en de restaurantsector, waaronder het Léonie-gamma, genoemd naar oprichtster Léonie Duchêne.

    Léonie Brut : Cuvée Léonie Brut onderscheidt zich binnen dit uitzonderlijke gamma door zijn rijpheid en complexiteit. De assemblage bestaat voor de helft uit pinot noir, een kwart pinot meunier en een kwart chardonnay. Aan die zo al mooie samenstelling wordt nog ruim een kwart vin de réserve uit voorgaande jaren toegevoegd. Het resultaat krijgt maar een beperkte likeurdosering (van zo’n 10 g per liter) en blijft drie jaar in de kelder rijpen. Cuvée Léonie Brut is gekenmerkt door een lichtgouden kleur en een fraai boeket van exotisch fruit, droge bloemen en peperkoek, dat in de mond evolueert naar gekonfijte ananas en iets van toast.

    Dit uitstekende aperitief voelt zich ook thuis aan tafel en is tijdens de feestdagen verkrijgbaar in een stijlvol koffertje, vergezeld van twee fluitglazen. Tijdens de maand december schenkt het restaurant van het prestigieuze Rob The Gourmet’s Market de Cuvée Léonie Brut als aperitief.

    23-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canard Duchene brut
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Canard-Duchêne Authentic Brut - Sprankelende harmonie, gebotteld

     

    Cupido kan zo van die mirakels tot stand brengen. Iets meer dan 150 jaar geleden liet hij kuiper Victor Canard uit de Champagne zwichten voor de charmes van wijngaardenierster Léonie Duchêne. En… acht jaar later was de champagne Canard-Duchêne geboren!

    Na anderhalve eeuw gaat het merk, nu in handen van de groep Thienot, nog altijd prat op zijn prestigieuze verleden, maar meer dan ooit positioneert het zich als een product met een uitgesproken persoonlijkheid. Dat sterke karakter is niet alleen een gevolg van een bevoorrading met de mooiste pinot noir, afkomstig van de Coteaux de Ludes, in het natuurpark van de Montagne de Reims maar ook van het talent van een uitzonderlijke keldermeester, Laurent Fédou, die het merk elk jaar opnieuw een opmerkelijk constante kwaliteit weet te geven. 

    Eric Pierret verdeelt het gamma in België, via zijn vennootschap La Route du Vin. Het omvat een reeks producten waarvan de traditionele ‘brut zonder jaartal’, hier ‘Authentic Brut’ genoemd, de hoeksteen vormt. Binnen het assortiment van Canard-Duchêne biedt de Authentic Brut een goede samenvatting van de spirit en de waarden van het merk. De combinatie van frisheid en intensiteit drukt perfect het grootse en natuurlijke karakter van de Champagne uit.

    Een fijne pareling verlevendigt de strogele kleur en de assemblage onderstreept op volstrekt natuurlijke wijze al het goede van de pinot noir. Naast het intense boeket van verse vruchten verrassen de mooie fruitige accenten in de aanzet, met vleugjes appel en mirabel. Een aangename toets van brioche, kenmerkend voor een goede rijping, geeft de wijn zijn mooie lengte. En aan het eind overheerst zonder enige twijfel het gevoel van harmonie.

    Verkrijgbaar in de supermarkt, voor de aanbevolen prijs van 26,99 € (uitgezonderd promoties…), bij Carrefour, Match en Colruyt. Die laatste keten biedt de wijn de hele maand december lang aan als degustatie!

    La Route du Vin - Laneaustraat 103 - 1020 Brussel - www.larouteduvin.com

    22-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalios het goud van de meesterkoks

    Kalios, het goud van de meesterkoks

     

    De in Frankrijk geboren broers Pierre-Julien en Grégory Chantzios begeven zich aanvankelijk op het financiële pad tot heimwee hen overmeesterd en ze beslisten naar de regio Kamalata terug te keren. In dit dorpje bekend als woonplaats van Maria Callas, baatte hun grootvader Petros Chantzios een olijfolieraffinaderij uit.

    Ze nemen het bedrijf over, zorgen voor een relance en gaan voluit voor een kwalitatief eindproduct. De Kalios olie heeft ondertussen Belgische meesterkoks overtuigd van haar kwaliteiten in zoverre dat ze er zelfs het peetvaderschap van waarnemen.

    Pierre Resimont gaat voluit voor ’01-caractère’, olie die het traditionele aroma van Koronciki weerspiegelt, een vroege manuele oogst met leuk karakter, perfect voor salades en gestoomde groenten. Christophe Hardiquest opteert voor ’02-equilibre’ een olie van olijven die in volle seizoen worden geoogst en een overvloed van geurige toetsen uitspreidt. Perfect voor verse pasta’s, gegrilde vis en marinades. Bart Depooter zweert bij ’03-douceur’. De olijven die op het einde van het seizoen worden geoogst bevatten unieke aroma’s die mooie zachte toetsen tot leven brengen. Aanrader bij witte vissoorten, huisgemaakte verse purees en groenten.

    Een bio-olijfolie vervoegt weldra dit trio, net als een selectie Kalamata olijven die de culinaire rijkdom van de regio extra in de verf zullen zetten.









    21-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn

    Seabourn tekent intentieverklaring voor bouw nieuw cruiseschip

     

    Cruiserederij Seabourn heeft een intentieverklaring getekend voor de bouw van een nieuw ultra-luxe cruiseschip van de Italiaanse scheepsbouwer Fincantieri. Het nieuwe schip komt in navolging van de drie meest recent gebouwde schepen, Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest, en beschikt over alle voorzieningen die deze schepen zo succesvol maken. De oplevering van het nieuwe schip staat gepland voor de tweede helft van 2016.

    "We zijn erg verheugd nu verder te werken aan de plannen die we eerder dit jaar aankondigde, voor de bouw van een vierde Seabourn schip. Het interieur van het nieuwe schip wordt te vergelijken met het hoog aangeschreven ontwerp, welke is geïntroduceerd met de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, en Seabourn Quest," zegt Richard Meadows, president van Seabourn. "De beleving en de voorzieningen aan boord van de bekroonde Seabourn schepen geven een nieuwe dimensie aan het ultra-luxe cruisen.’’

    Gabriele Cocco, bestuurslid van Fincantieri, is verheugd over het nieuwe contract met Seabourn. “We zijn blij met het binnenhalen Seabourn als nieuwe klant en de versteviging van onze jaren lange samenwerking met de Carnival Group. Deze overeenkomst is belangrijk: het versterkt onze positie in de niche van luxe cruises en onderstreept onze leidende rol in de cruise industrie.”

    Het nieuwe cruiseschip vervangt de capaciteit, die verloren gaat met de verkoop van de Seabourn Pride, Seabourn Spirit en Seabourn Legend. Deze schepen worden overgedragen aan hun nieuwe eigenaren in april 2014, april 2015 en mei 2015.

    20-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spatvrij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SPATVRIJ & STRESSVRIJ!

    Ook de nieuwe 3-in-1 vleesbedruiper van Cuisipro is een dankbare hulp op stressvolle keukendagen. Dit innovatieve ontwerp heeft twee verwisselbare koppen: een ‘sproeikop’ om in één vlotte knijpbeweging het vlees te besprenkelen en een siliconen borsteltje om de saus of marinade gelijkmatig uit te strijken. Ook zonder opzetstukje kun je aan de slag voor snel bevochtigen.

    Handig: de tube is doorzichtig met maataanduiding én de vleesbedruiper kan in de vaatwasmachine. Vleesbedruiper I € 24,95 I www.cuisipro.com

    19-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sensatie onder het ijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sensatie op en onder het ijs in Savoie Mont Blanc

     

    Een wintersportvakantie doet ons vooral aan skiën en besneeuwde berglandschappen denken. De meeste wintersporters hebben genoeg aan de hellingen van de pistes, maar anderen willen bij het sluiten van de skiliften ook graag nieuwe disciplines ontdekken en de bergen op een andere manier leren kennen. Van de sneeuw naar het ijs? Een kleine stap... die veel bestemmingen in de Savoie en de Haute Savoie hebben gezet.

    Een duik onder het ijs in Haute-Maurienne. Op zo’n 1.700 meter hoogte is het landschap waarin het meer van Bessans ligt ronduit indrukwekkend. Bergketens van meer dan 3.000 meter hoogte omringen het water dat een diepte heeft van 5 meter. De dikte van het ijs varieert van 30 tot 80 cm. Na ontvangst aan de rand van het meer, een bezoek aan de duikplaats en een briefing, krijgen de deelnemende duikers een droogpak, loodgordel en zwemvliezen aangemeten. Daarna zijn ze klaar voor een 20 minuten durende ontdekking van een uniek universum onder water. Drie gaten van 8 meter breed werden in het ijs gemaakt, waar je onder water kunt goochelen met luchtbellen onder de ijslaag of, wie weet, een forel tegen het lijf kan zwemmen. Bij mooi weer zorgen de zonnestralen voor een magisch schouwspel. www.plongee-vanoise.fr.

    Ijsklimmen is een discipline die veel gemeen heeft met bergbeklimmen. In de winter wordt er op en langs ijswanden, zoals bevroren watervallen, geklommen. De ijswaterval van skistation Contamines Montjoie, niet ver van Saint Gervais, ligt in Notre Dame de la Gorge. Op deze ongerepte plek komen de gidsen tijdens de winter ijsklimmen. Hoewel vooral bedoeld voor initiaties en après-ski activiteiten, kan iedere klimmer –op eigen verantwoordelijkheid- de uitdaging aangaan. De activiteit, waaraan iedereen kan deelnemen, laat je op een leuke en originele manier kennismaken met de sensaties van het klimmen. Voor zij die de kliminspanning graag willen combineren met de schoonheid van de ongerepte natuur, organiseren de gidsen van Contamines ook ruisseling: met klimijzers volg je een bevroren bergrivier en ontdek je al klauterend de oevers van deze stroom in het natuurreservaat van Contamines Monjoie. www.lescontamines.com/cascades-glace-haute-savoie.html.

    In Champagny en Vanoise, een klein skidorp naast  la Plagne, bevriezen de natuurlijke watervallen onder perfecte omstandigheden van intense kou op 1.500 meter hoogte. Van midden december tot half maart is dit het favoriete speelterrein van klimmers. In deze ideale omgeving bevindt zich ook de Tour de Glace, een opgetrokken klimstructuur van 24 meter hoogte en 3 muren met een helling van 70%. Verschillende routes met variërende hellingsgraad zijn uitgerust met hindernissen die zowel beginners als ervaren (competitie)klimmers aankunnen.

    Meer dan 100km/u met Bob. Beleef een unieke ervaring op de bobsleepiste die ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Albertville werd gebouwd. Liefhebbers van snelheid en adrenaline kunnen kiezen uit de bob-raft: een zelfsturende en –remmende machine voor 4 personen. Perfect voor een eerste belevenis, aan een snelheid van 70-80km/u. De mono-bob: aan 90 km/u daal je, grondig gecapitonneerd in een soort gestroomlijnde  bobslee, alleen de piste af. De taxi-bob: een toestel dat al aardig in de buurt komt van een competitiebobslee, waarbij je met drie achter de piloot zit. De bobslee raast voort aan zo’n 120km/u. Zorg dus voor een hecht team ! www.bobsleigh.net

    Ecologisch racen op het ijs. De nieuwigheid van deze winter : la Clusaz opent een ijscircuit waarop enkel elektrische wagentjes mogen rijden. Een race-ervaring in perfecte harmonie met de natuur (www.circuit-glace-laclusaz-fr/). Zowel in Val Thorens (www.valthorens.com), in Val d’Isère (www.circuitvaldisere.com), in Flaine (www.circuitglace.com) als in Abondance (www.circuit-glace-abondance.com) staan de paarden voor je klaar. Niet zozeer volbloeden of viervoeters, wel paardenkracht op 4 wielen voor een initatie ‘rijden op het ijs’ of de veiligheidsworkshop ‘autorijden in de winter’, waarin je leert tegensturen, omgaan met slippen en remmen bij winterweer.

    Niet enkel bovengenoemde activiteiten zorgen voor rillingen van plezier. De hele winter in Savoie Mont Blanc staat in het teken van ijs met een hele reeks evenementen om zowel in familieverband als in gezelschap van je vrienden bij te wonen: De Trophée Andros, het beroemde kampioenschap rijden op ijs, houdt halt in Val Thorens op 7 en 8 december. Valloire organiseert een nieuwe editie van haar internationale ijssculpturenwedstrijd van 14 tot 17 januari 2014. Champagny en Vanoise is het decor van twee ijsklimevenementen : de Gorzderette (25 en 26 januari 2014) en een etappe van de Climbing World Cup (31 januari en 1 februari) terwijl Val Cenis en Maurienne hun bijeenkomst voor de ijsklimmers ‘Rencontre de cascade sur glace’ van 7 tot 9 februari 2014 organiseren.

    18-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benidorm

    GEZONDHEIDSTOERISME BOOMING IN BENIDORM - Uitzonderlijk klimaat en medische faciliteiten blijken ideale combinatie voor gezondheidstrip

     

    De afgelopen drie jaren is het aantal toeristen dat naar Benidorm komt voor gezondheidsredenen met 80% gestegen. Hiermee speelt Benidorm in op de trend dat steeds meer mensen een operatieve ingreep in het buitenland laten uitvoeren en vervolgens de tijd nemen om ter plaatse te recupereren. Want met meer dan 300 zondagen per jaar en een constante zeewatertemperatuur van 20°C is Benidorm de ideale bestemming voor een gezondheidstrip. Daarnaast beschikt Benidorm met het Hospital Clinica en IMED Levante over twee privé-ziekenhuizen van wereldformaat. Het uitgebreide aanbod aan hotelfaciliteiten en wellnesscentra zorgt ervoor dat mensen achteraf optimaal kunnen recupereren van hun ingreep of gewoon zalig kunnen genieten van de rust.

    Dat de zon en de zee in combinatie met aangename temperaturen een helend effect hebben op lichaam en geest en zelfs reuma, astma en osteoporosis helpen genezen is al langer bekend. Zo is klinisch bewezen dat een breuk maar liefst driemaal sneller geneest in een maritieme omgeving. Daarnaast verlichten zon en zee ook stress en angstgevoelens. Met zijn zachte Mediterrane klimaat, het altijd warme zeewater en de vele uren zon is Benidorm dan ook de gedroomde bestemming voor zij die omwille van hun gezondheid andere oorden willen opzoeken.

    Naast het gunstige klimaat telt Benidorm twee moderne privé-klinieken, waar men terecht kan voor tal van behandelingen. Zo is het HCB (Hospital Clinic Benidorm) gespecialiseerd in o.m. oncologie, kankerbehandeling, pediatrie en gezichtschirurgie. Het grote voordeel is dat de 350-koppige staf uit gans de EU gerecruteerd wordt, waardoor de dienstverlening vaak in de taal van de patiënt kan gebeuren. Dit geldt ook voor het IMED Levante hospitaal, dat een internationale staf heeft, inclusief vertalers. Het IMED is een ultramodern hospitaal dat gebruikmaakt van de meest moderne technieken en apparatuur. In 2012 werd IMED nog uitgeroepen tot het beste privéhospitaal van de Valencia regio. Hun afdeling chirurgie is maar liefst 1.100m2 groot en mensen kunnen er terecht voor gespecialiseerde behandelingen van obesitas, de ruggenwervel, hart- en vaatziekten, dermo-esthetiek en nierdialyses.

    Recupereren in ideale omstandigheden. Of je nu komt voor een medische behandeling of gewoon om uit te rusten, Benidorm is een paradijs voor zij die van wellness en spa houden. De meeste spafaciliteiten bevinden zich in één van de talrijke hotels die Benidorm rijk is. Zo kan je naar de Thai Spa van de Barcélo Asia Gardens (http://www.asiagardens.es/es/hoteles-de-lujo-spa-thai-spa), waar alle massagetherapeuten school gelopen hebben in de gerenommeerde Wat Po Tempel in Bangkok, de bakermat van de Thaise massage. Het meest complete center is wellicht het Spa Dynastic (www.hoteldynastic.com/planes/spa-dynastic.html). Met zijn 2000m2 kan je er ondermeer terecht voor een relax-, beauty-, slimming- en anti-stressbehandeling. In de Spaxion Villaitana (www.spaxion.com) baad je letterlijk in luxe en staat een gepersonaliseerde health coach klaar om je een gezonde levensstijl aan te meten. In het gloednieuwe Spa Villa del Mar cwww.hotelvilladelmar.com.es) , tenslotte, gaat men uit van de helende kracht van water en geniet je van een heerlijk gezondheidsdrankje op het chill-out terras met een geweldig uitzicht over Poniente Beach.

    Naast de vele wellnessmogelijkheden die Benidorm rijk is, heeft de badplaats ook een indrukwekkend logiesaanbod. Na Madrid en Barcelona telt Benidorm het grootste aantal hotelbedden van Spanje. Meer dan 125 hotels, gaande van 1 tot 5 sterren, zijn voorzien van alle modern comfort. Wie liever kampeert kan terecht op één van de 10 campings rondom Benidorm. Tenslotte zijn er nog zo’n 6.000 appartementen die verspreid over de stad gelegen zijn. Het volledige hotel-, kampeer- en appartementenaanbod vindt men terug via https://en.visitbenidorm.es

    Benidorm ligt 38 km ten zuiden van Alicante en 106 km ten zuiden van Valencia. De eenvoudigste manier om Benidorm te bereiken is dan ook met het vliegtuig. JetairFly (https://www.jetairfly.com) vliegt tijdens de wintermaanden 6x per week vanaf Brussels Airport naar Alicante, 4x per week vanuit Charleroi, 2x per week vanuit Luik en Oostende. Ook Ryanair (http://www.ryanair.com/nl) vliegt in de wintermaanden 5x per week vanuit Charleroi naar Alicante. Vueling (http://www.vueling.com/nl) vliegt vanuit Brussels Airport 6x per week naar Alicante. Ook Brussels Airlines (http://www.brusselsairlines.com/com/) biedt vanaf eind oktober 2x per week een rechtstreekse vlucht van Brussel naar Alicante aan.

    Wie liever met de auto naar Benidorm reist dient zo’n 1.860 km te overbruggen vanuit Brussel. Meer informatie over de bestemming Benidorm, haar attracties en logiesaanbod vindt men terug op http://www.visitbenidorm.be Daarnaast heeft de stad Benidorm ook een gloednieuwe blog met insider tips rond gastronomie, sport en uitgaan: http://lifeinbenidorm.com







    18-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw egrands crus

    Valrhona: nieuwe grands crus en cadeaukoffers

     

    Voor het samenstellen van haar nieuwe assortiment Grands Crus selecteerde Valrhona 16 Grands Crus om te proeven of te verwerken in patisserie onder de 200 aromatische profielen die gereferentieerd zijn in de cacaotheek met 3 nieuwe Grands Crus.

    Deze nieuwe grands crus zijn ARAGUANI 72%, Grand Cru van emblematische pure chocolade Valrhona - Puur Venezuela. Op een geprononceerde bittere ondergrond biedt Araguani een rijk aromatisch en complex profiel van warme noten (rozijnen, kastanje…) en anijsnoten. BAHIBE 46%, Grand Cru van melkchocolade - Puur Dominicaanse Republiek. Bahibe, met een hoog cacaogehalte is een uitnodiging tot het evenwicht tussen de zachtheid van melk en intense cacaonoten, met een notenaccent en een fruitig zuur en licht bitter aspect. OPALYS 33%, witte chocolade. Opalys is smetteloos wit, romig van smaak en lichtzoet, en onthult harmonieuze aroma’s van verse melk en natuurlijk vanille.

    Om beter in te spelen op de verwachtingen van de consumenten heeft Valrhona haar assortiment cadeaukoffers voorzien van een nieuwe verpakking. Het aanbod biedt u nu meer keuze in samenstellingen. De beschikbare cadeaukoffers zijn: GRANDS CRUS 32 CARRES in twee versies (4x8 carrés pure en melkchocolade of 16x2 carrés melkchocolade); GRANDS CRUS 52 CARRES In 3 versies (Ontdekking, Origine, Intens); COLLECTION GRANDS CRUS - 8 tabletten pure, melk- en Blond Dulcey chocolade en GOURMANDISE DE GRANDS CRUS – 6 heerlijke tabletten pure, melk- en witte chocolade







    18-11-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!