:wink:
Valrhona: nieuwe grands crus
en cadeaukoffers
Voor het samenstellen van
haar nieuwe assortiment Grands Crus selecteerde Valrhona 16 Grands Crus om te
proeven of te verwerken in patisserie onder de 200 aromatische profielen die
gereferentieerd zijn in de cacaotheek met 3 nieuwe Grands Crus.
Deze nieuwe grands crus zijn
ARAGUANI 72%, Grand Cru van emblematische pure chocolade Valrhona - Puur
Venezuela. Op een geprononceerde bittere ondergrond biedt Araguani een rijk
aromatisch en complex profiel van warme noten (rozijnen, kastanje
) en
anijsnoten. BAHIBE 46%, Grand Cru van melkchocolade - Puur Dominicaanse
Republiek. Bahibe, met een hoog cacaogehalte is een uitnodiging tot het
evenwicht tussen de zachtheid van melk en intense cacaonoten, met een
notenaccent en een fruitig zuur en licht bitter aspect. OPALYS 33%, witte
chocolade. Opalys is smetteloos wit, romig van smaak en lichtzoet, en onthult
harmonieuze aromas van verse melk en natuurlijk vanille.
Om beter in te spelen op de
verwachtingen van de consumenten heeft Valrhona haar assortiment cadeaukoffers
voorzien van een nieuwe verpakking. Het aanbod biedt u nu meer keuze in
samenstellingen. De beschikbare cadeaukoffers zijn: GRANDS CRUS 32 CARRES in
twee versies (4x8 carrés pure en melkchocolade of 16x2 carrés melkchocolade);
GRANDS CRUS 52 CARRES In 3 versies (Ontdekking, Origine, Intens); COLLECTION
GRANDS CRUS - 8 tabletten pure, melk- en Blond Dulcey chocolade en GOURMANDISE
DE GRANDS CRUS 6 heerlijke tabletten pure, melk- en witte chocolade
|