Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Appelaere verfrist met uniek smaakpalet

    Van authentiek Zeeuws product tot wijdverspreide oogappel

     

    De Appelaere creëert al twintig jaar een uniek smaakpalet en is nu ook rijp voor het buitenland. Met haar ongekende mix en duurzaam productieproces heeft het Zeeuws familiebedrijf alles in huis om haar horizon verder te verbreden. Bij de familie Tazelaar valt de appel niet ver van de boom. Janine en Carin runnen De Appelaere samen met hun vader – en grondlegger - Henk. “Wat voor ons spreekt, is dat wij geen hype-merk zijn. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen en een heldere visie hebben we met ons bedrijf voet aan wal gezet”, vertelt Janine Tazelaar.

    Een unieke receptuur: Geen enkel ander fruitsap kent dezelfde unieke samenstelling als het 100% natuurlijk appelsap, perensap en sinaasappelsap van De Appelaere. De sappen danken hun smaak aan een mix van verschillende appels, peren of sinaasappels. Zo zit het geheim van het appelsap in de uitgekiende combinatie van verschillende, milieubewust geteelde appelrassen. De peren en appelen komen uit Nederland en België, terwijl de sinaasappelen o.a. in Spanje en Florida geplukt worden.

    Van boom tot in de fles: Niet alleen de samenstelling, maar ook de productie is buitengewoon. De appels worden niet gekoeld en vrijwel meteen na de pluk geperst, om de beste smaak te creëren. Naast die verantwoorde productie maakt de familie Tazelaar ook bewuste keuzes voor de verpakking van haar producten. Het sap zit in recycleerbare glazen flessen, waarbij de natuurlijke vitaminen en mineralen perfect bewaard blijven. Buiten de koelkast kan je het lekkere vruchtensap liefst twee jaar bijhouden, eens geopend moet het binnen de zes dagen geconsumeerd worden.

    De Appelaere bestaat intussen eenentwintig jaar en wordt tot ver buiten de Nederlandse grens gewaardeerd. Nadat ze Nederland veroverden, volgden België en Denemarken al snel. Nu tracht het kleine bedrijf uit Zeeland ook succes te oogsten in Engeland, Spanje, Portugal, Scandinavië en het Midden-Oosten, omdat de smaak daar ook consumenten weet te bekoren. Er is tenslotte veel vraag naar gezonde, duurzame sappen van hoge kwaliteit.

    Henk Tazelaar, fruitteler in hart en nieren, stond in 1995 aan de wieg van de Appelaere (Oudnederlands voor ‘appelboom’). Later dat jaar werd de eerste Appelaere gevuld: een uniek Zeeuws, gezond en duurzaam product. In elke fles zit minstens 1 kilo appels, met zorg geplukt en gewassen. Piepkleine stukjes vruchtvlees, fijngemalen en geperst, geven het sap de troebele structuur en volle smaak. Door de pasteurisatie blijft het sap houdbaar. De Perelaere, het jongere broertje van de Appelaere, volgde tien jaar later en in 2007 zag de Sinaasappelaere het levenslicht. Inmiddels is De Appelaere een hecht familiebedrijf, eigendom van Henk Tazelaar en zijn twee dochters, Janine en Carin. De Appelaere is het Beste Product van het Jaar 2014-2015, verkozen door consumenten.





    04-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Return to retro: Nordic Living in een nostalgische (winter)bui

    Terwijl de catwalk gebombardeerd wordt door een retro revival, laat ook de gloednieuwe interieurcollectie van woonwebshop Nordic living zich verleiden door dat vleugje seventies nostalgie. Vooral met de Deense deco-pareltjes van Bloomingville kan je retro nuances perfect laten blenden in je minimalistisch, Scandinavisch interieur.

    De jaren zeventig zijn niet enkel een inspiratiebron voor de fashion-industrie, ook de interieurwereld is betoverd door deze periode. Zo staat de herfst-/wintercollectie van Bloomingville voor klassieke patronen, naturelle stoffen, ruwe kanten en zachte vormen aangevuld met warme, gouden en kalmerende kleuraccenten. Vooral die herfstige aardetinten bezorgen je meteen dat vintage gevoel.

    ‘Kleuren uit de natuur zien we vooral terug in het assortiment vazen en keramiek’, zegt Nordic Living eigenares Mascha Beekmans. ‘Bloomingville pakt dit seizoen ook uit met paarse en okergele accenten die samen een hemelse combinatie vormen. Wanneer je hier ook iets van gouden accessoires aan toevoegt, wordt het plaatje helemaal compleet.’

    Natuurlijke materialen, die in de seventies een hit waren in de mode, zien we nu duidelijk terug in de Bloomingville kussencollectie. Deze wordt immers getypeerd door leder en vachtjes. ‘Ook helemaal in zijn degradé kleurenpaletten zoals je bijvoorbeeld kan zien bij het oudroze wandkleed’, legt Mascha Beekmans uit. ‘De twee favoriete accentkleuren van Bloomingville voor het najaar zijn blauw en groen. Ze vormen een prachtige match met zwart, wit en hout voor je Scandinavisch interieur.’

    Nordic Living ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

    Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.







    04-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion accessoires voor mama's en hun kleine prinsessen

    Miracles, de Belgische accessoirecollectie die een samenwerking is tussen het gelijknamige bedrijf en Annelien Coorevits, blijft hoge ogen gooien. De voorbije zomer was de gloednieuwe Temptation collectie een schot in de roos. Komende herfst wordt de collectie uitgebreid met een collectie voor kleine meisjes. Model voor de collectie is niemand minder dan Elena Deschacht, dochtertje van Olivier en Annelien die de collectie ontwierp en noemde naar dochterlief.

    AC: statement juwelen en handmade in Belgium

    De AC Collectie is het hart van de Miracles collectie. Ze is heel uitgebreid en omvat zowel klassiekers zoals tijdloze hangers met een parel als opvallende halssnoeren en oorringen voor de feesten. Mooi in al hun eenvoud zijn de kristallen hangers en bedeltjes geslepen in hart- of druppelvorm. Blikvangers zijn de handgehaakte oorringen in gouddraad die in klein Belgisch atelier vervaardigd zijn. De collectie armbanden reikt van modellen met glasparels tot brede armbanden in pony. Ze bestaan in effen versie, bedrukt met een zebramotief of versierd met strass.

    Exclusive collection: verzamel de 7 chacra’s

    De “Exclusive Collection” wordt dit seizoen uitgebreid met een reeks hangers van verguld zilver met de 7 chacra’s in een discrete uitvoering. Bij de verpakking steekt een uitleg over elke chacra. Een leuk geschenk met een boodschap!

    De Handmade collection bestaat uit brede armbanden, waaronder modellen in de vorm van het oneindig teken. Stenen zoals labradoriet voegen een belangrijke meerwaarde aan deze collectie toe. Aangezien elke halfedelsteen artisanaal ingezet is, is elk juweel uniek.

    Miracles by Elena: zo moeder zo dochter

    Annelien Coorevits droomde al langer van een moeder-dochter collectie. Deze is nu een feit. Ze wordt genoemd naar haar schattig dochtertje Elena die duidelijk mama’s modegenen meegekregen heeft. De collectie bestaat vooral uit fijne, enkelvoudige armbandjes in dezelfde materialen als de volwassen lijn die onder de 10 euro verkocht worden. Ook mama’s handtas is in mini versie verkrijgbaar. Een deel van de winst van deze kidscollectie gaat naar het Kinderkankerfonds. Zowel Annelien als haar man, steunden al eerder dit goede doel.

    Tempation: exotische sfeer in herfsttinten

    De Temptation collectie was vorige zomer een gigantisch succes. De frisse kleuren, het hoog fashiongehalte, gekoppeld aan een heel toegankelijk prijskaartje, bleek een schot in de roos. Ook komende herfst schrijft Miracles een vervolgverhaal aan deze successtory die vooral draait rond winterkleuren, ecoleder met exotische dierenprints, gevlochten ecoleder, parels en veel glitter.

    Blikvangers in de collectie zijn de statement oorringen in gehaakte gouddraad en de modellen met vergulde blaadjes en fraaie fantasiestenen. Hangers in filigraan en decolleté-vullende halssnoeren en manchet armbanden in zilverkleurig ecoleder lenen zich prima voor de eindejaarsfeesten.

    Parfumkaarsen als geurig deco-object

    Geurkaarsen zijn dé dada van Annelien Coorevits. Dit seizoen veranderen niet alleen de geuren, ook de kaarsen zelf krijgen een nieuw, hip jasje. Het glas is immers bekleed met ecoleder, bedrukt met reptielprint. Aan de binnenkant is het glas goud- of zilverkleur, wat voor een mooie gloed zorgt. De geurkaarsen zijn verkrijgbaar in 5 geuren en hun respectievelijke kleuren, telkens beschikbaar in 3 formaten. Daarnaast zijn er ook de bijhorende room diffusers.

    Sjaals : kasjmier en zijde

    Miracles pakt deze winter uit met een uitgebreide collectie sjaals in streelzachte samenstellingen van zijde en kasjmier. De motieven variëren van tijdloze ruiten tot dierenmotieven in mooie grijstinten. Sommige grote modellen kunnen ook als cape gedragen worden, dankzij ingewerkte haakjes. Ook leuk zijn de tweed sjaals in roze en blauwe tinten. Nieuw zijn de gebreide capes met details van ecobont.

    De motieven en kleuren komen ook terug in de tassencollectie die modellen biedt voor elk draagmoment, van vlotte tassen in tweed of dierenprints tot zilver- of goudkleurige clutches voor de feesten.









    03-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O Solo Mio: eenpersoonstoeslag voor soloreizigers overboord

    Een cruisevakantie en alleen reizen gaan perfect samen, zeker nu Costa Cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit voor meer dan dertig van zijn ver weg cruises. Dit is het moment om in je eentje te gaan cruisen, naar Rio de Janeiro, de Malediven of naar tal van andere bestemmingen die tot de verbeelding spreken.

    Waarom niet in je eentje op cruisevakantie gaan ? Een cruiseschip is een veilige omgeving en ook als je alleen bent kun je je perfect amuseren en uiteraard ook andere mensen ontmoeten. Er is van alles aan boord, van zwembad, gym, sterrenrestaurant tot luxe spa. Tijdens een cruise zie je fantastische bestemmingen waar je wellicht niet snel alleen naartoe reist. Voeg daarbij dat op de plaatsen waar je aanmeert de excursies zijn georganiseerd.

    Singlevriendelijke cruises

    1. Italië, Spanje, Marokko, Canarische Eilanden en Brazilië: Met de Costa Fascinosa maak je een fascinerende reis van 17 dagen vanuit het Italiaanse Savona. De reisroute voert langs Barcelona, Casablanca en Tenerife. Daarna wacht de grote oversteek van de Atlantische Oceaan, zes dagen naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia bereik je het prachtige Rio de Janeiro. Deze cruise is een fantastische mix van boeiende Europese bestemmingen, Unesco-Werelderfgoed en meeslepende Braziliaanse sfeer.

    2. Malediven, Sri Lanka en de koraaleilanden Laccadiven: Dit wordt een paradijselijke vakantie die start met een tweedaags verblijf in Malé, Malediven. Nadien gaat het richting Colombo, de kleurrijke en levendige hoofdstad van Sri Lanka. Vervolgens legt het cruiseschip aan in India, bij Mormugao met zijn zandstranden en bij Mumbai waar je kennis maakt met Bollywood en met het prachtige strand van Chowpatty.

    3. Europese steden en de Malediven: Een cruiseavontuur dat maar liefst twintig dagen duurt ! Eerst vaar je langs steden zoals Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Daarna gaat het richting Rode Zee en verder naar Eilat (Israel), Aqaba (Jordanië) en Salalah (Oman). Na het doorkruisen van de Indische Oceaan bereik je het heel bijzondere eiland Malé, hoofdstad van de Malediven.

    De afvaarten van deze singlevriendelijke reizen zijn in november en december 2016. Voor informatie over de cruises zonder eenpersoonstoeslag: www.costacruises.nl

     

    03-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Redoute: zes jonge ontwerpers

    La Redoute heeft jong Frans ontwerperstalent altijd al gesteund door samen te werken met opkomende ontwerpers. Voor de herfst/winter 2016 brengen zes jonge modeontwerpers hun eigen interpretatie van de Franse stijl, speciaal voor La Redoute Madame. Het resultaat: unieke garderobes die elk op hun manier een van de vele facetten van de Franse vrouw belichten.

    Coralie Marabelle: Voor deze nieuwe capsulecollectie herbekijkt Coralie Marabelle de essentie van de Franse garderobe met frisse snits, oog voor details en voeling met texturen. Na haar opleiding aan Studio Berçot leert Coralie Marabelle de kneepjes van het vak bij Maison Hermès en de handwerklijn van Maison Margiela. Daarna treedt ze in dienst bij de prêt-à-porterstudio voor dames van Alexander McQueen in Londen. In 2014 wint ze de Publieksprijs op het Internationaal Festival van de Mode en de Fotografie in Hyères. Op dat moment besluit ze haar eigen merk te lanceren in Parijs. Dit is de tweede keer dat Coralie Marabelle en La Redoute samenwerken.

    L'Herbe Rouge: L’Herbe Rouge brengt minimalistisch tricot in biologisch katoen. L’Herbe Rouge is een Frans kledingmerk dat in 2008 werd opgericht door Arielle Levy en Thibaud Decroo. Het label brengt 100% verantwoorde ‘onafhankelijke’ mode en heeft vestigingen in het departement Nord en in Parijs (Viaduc des Arts). Het won reeds acht prijzen in de wereld van de mode, handel en duurzame ontwikkeling.

    Louis Gabriel Nouchi creëerde een brutaal maar geraffineerd silhouet, geïnspireerd op de mannenmode. Na zijn studies aan het prestigieuze La Cambre, werd Louis-Gabriel Nouchi in 2014 door de jury van het Festival van mode en fotografie van Hyères geselecteerd . Eind 2015 tekende hij voor een samenwerking met het merk Galeries Lafayette.

    Atelier Bartavelle creëert exclusief voor La Redoute Madame een garderobe samengesteld uit strakke maar kleurrijke basics. Eind 2014, richtten Caroline Perdrix en Alexia Tronel Atelier Bartevelle op, een collectie van bovenkledij: mouwloze vesten, jacks, perfectos en jassen uitgevoerd in hoogstaande materialen en in een breed kleurengamma aangepast aan de seizoenen.

    Inès Olympe Mercadal brengt uitbundige vrouwelijkheid met een edgy rock uitstraling. Inès Olympe Mercadal lanceert dit jaar haar gelijknamige label. Als symbool van een generatie betrokken vrouwen die hoge eisen stellen ontwerpt zij een uitgesproken vrouwelijke garderobe die de codes overneemt van haar wereld als polyvalent kunstenaar - zangeres, muze en modeontwerpster.

    Isabelle Thomas laat zien hoe haar versie van de Franse stijl zorgt voor een chique en moeiteloos silhouette. Isabelle Thomas is persoonlijk stylist, journalist en auteur. Zij lanceerde de blog Mode Personnel(le), een inspirerende leidraad voor vrouwen die zich graag kleden wars van alle dictaten. Zij duikt geregeld op in de media als trendwatcher.

    Cybex:

    CYBEX weet steeds aangenaam te verrassen met haar originele en vernieuwende ontwerpen. Het florerende merk besloot voor een nieuwe meubellijn samen te werken met Marcel Wanders, gerenommeerd internationaal designer en creative director van Moooi. De collectie is gericht op modebewuste ouders die hun "gekste droom willen leven".

    Het eerste product van de collectie is de "Hausschwein" - een binnenshuis accessoire met een enorm hoog innovatie-, design- en functionaliteitsgehalte. Het stuk leent zich niet enkel als speelgoed voor kinderen, maar ook als handige opbergplaats of zelfs als bloembak.

    CYBEX zou zijn rebellerende zelf niet zijn, als het niet met iets grensverleggend zou komen. Het merk bewijst wat er allemaal mogelijk is voor een producent van lifestyle stukken voor kinderen, en komt met de Hausschwein Run game. In het spel komt de Hausschwein tot leven, en moet hij monsters opeten terwijl hij hekken vermijdt. Het simpele, maar leuke spelletje is aantrekkelijk voor zowel ouders als de allerkleinsten. Het kan gespeeld worden op de populaire smartphone app Gamee. Je kan het ook uitproberen in je browser.

     

     















    02-09-2016 om 17:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le moulin de Pivert 'biscuterie bio familiale': lekker makkelijk ontbijten doe je zo

    Ben jij jouw boterhammen ook zo beu gegeten als koude pap? Dan heeft Hygiena goed nieuws voor jou. De distributeur van biologische, natuur-, glutenvrije en dieetproducten, maakt het je lekker (en) makkelijk met de ontbijtkoekjes van Le Moulin du Pivert.

    Ontbijtfacts: Brood is geen vereiste - Fruit is een must, maar is niet voldoende - Ontbijten geeft je de nodige energie om ertegenaan te kunnen

    Wie vluchtig en toch voedzaam de dag wil starten, leert maar best snel de Twibio snack bars en P’tit Déj breakfast biscuits kennen. Deze ontbijttoppers neem je snel mee in je werktas maar zijn eveneens langzaam, nu ja, wat hun vrijkomende koolhydraten betreft. Zo geniet je van een ochtend vol power. Beide assortimenten zijn fair trade en bevatten geen eieren of palmolie. De meeste koekjes zijn zelfs vegan!

    De Twibio snack bars zijn hartige koekjes gevuld met een fruitige toets of smakelijke chocolade. Doos van 6 repen, individueel verpakt. €3,19 / €3,29

    De P’tit Déj breakfast biscuits zijn rijk aan vezels. Start elke dag met een andere smaak. En hey, op zondag mag het wat meer zijn! Doos met 12 koekjes, verpakt per 3 in 4 zakjes - €3,59

    www.hygiena.be







    02-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw: De Grandes Nobles in een uniform zwart jasje

    De GRANDE NOBLES van Altech werd nog maar gelanceerd begin 2016, maar is nu al een topper. Vandaar de lancering van dit nieuwe model met uniform zwarte kleur, geheel conform de markttrend. Deze “lichte” speksteenkachel van 230 kg kan houtblokken tot 50cm lengte verbranden en biedt onderaan een handig houtvak. Het design is tijdloos en past in zowel meer traditionele als hypermoderne interieurs. Het vermogen is moduleerbaar van 3 tot 11 KW. Door de handige luchtsturing is het houtverbruik minimaal en liggen de emissies bijzonder laag. De wanden bestaan uit 100 % speksteen : dit is dus geen metalen kachel die met speksteen bekleed is. De nastraaltijd bedraagt ongeveer 8 uur, want de speksteen wordt rechtstreeks door het vuur opgewarmd.

    ALTECH GRANDE NOBLES DEPOT UNI - Prijs. excl 6 % of 21 % btw: € 2.835

    ACCUMULATIEWARMTE ZONDER GRENZEN

    Nieuwe, compacte afwerkingsplaten: Massakachels nemen vanuit hun aard redelijk wat ruimte in, maar er zijn vele mogelijkheden voor een compacte design, zoals bij deze hoge GO16 van Ortner. Een deel van de massa is nagenoeg onzichtbaar in de wand verwerkt en geïntegreerd met een bank die ook dienst doet als houtvak. Voor de afwerking biedt Ortner nu ook zeer zware keramische platen aan, die een compacte bouwwijze toelaten zonder verlies aan warmte-afgiftecapaciteit. Deze nieuwe grondovenbouwplaten hebben een dichtheid van maar liefst 2300 kg/m3 en ze kunnen tot 1,3 kWh/ m2 warmte afstaan. Dat is nagenoeg het dubbele als een gewone keramische plaat.

    ORTNER GO 16-42/91 - Prijs excl 6 % of 21 % btw: € 4.217 - (afwerking niet inbegrepen)

    Ortner Thermobattery® in de praktijk: Deze mooie Belgische installatie combineert een klasse inbouwhaard met liftdeur met een Ortner warmtebatterij. Aan de buitenzijde zie je een gewone inbouwhaard, maar deze zal nog warmte afgeven vele uren nadat het vuur is uitgedoofd. De afwerking met keramische platen produceert heerlijke stralingswarmte. De opgeslagen warmte kan ook met afsluitbare luchtroosters vrijgesteld worden wanneer men dat maar wil, bijvoorbeeld ‘s ochtends aan het ontbijt.

    ORTNER THERMOBATTERY : Prijs excl 6 % of 21 % btw: € 1.422 - (haard en afwerking niet inbegrepen)

    CONSUMENTENINFO : Dutry & Co N.V. – Jagershoek 10 - B-8570 Vichte - Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com - www.dutry.com

     







    01-09-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exckusief bij Carrefour:Cubizz, een drnakje omkansen te geven aan kinderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De klant kan zijn giften ‘personaliseren’ - Een kans geven aan kinderen in nood -        Cubzz, een 100 % Belgisch merk

    Carrefour gaat een partnerschap aan met Cubzz, een 100 % Belgisch merk dat werd opgericht om fondsen te verzamelen voor verenigingen die kinderen bijstaan. Als enige in de grootdistributie biedt Carrefour een gezond drankje waarvan de winsten gaan naar een project van SOS Kinderdorpen. De klant kan zelf een project uitkiezen. Solidariteit zit in het DNA van Carrefour en het bedrijf organiseert dan ook regelmatig acties ten voordele van verschillende verenigingen. Dit nieuwe partnerschap tussen Carrefour en Cubzz gaat nog verder. De klant is nog meer betrokken bij het project, want hij kan zijn goede daad ‘personaliseren’.

    Cubzz: 100 % Belgisch

    Cubzz is een Belgisch merk dat werd opgericht door Wouter Cauwenbergh. Na een loopbaan in de privésector richtte hij zijn eigen onderneming op waarmee hij op een originele manier geld wil inzamelen ten voordele van organisaties die hulp bieden aan kinderen. Cubzz brengt een chocoladedrankje (33 cl) op de markt en keert alle winsten uit aan verschillende projecten. Momenteel kan de klant verschillende projecten van SOS Kinderdorpen ondersteunen. SOS Kinderdorpen is een stichtende partner van Cubzz en geloofde van bij het begin in dit initiatief. Deze samenwerking versterkt het partnerschap tussen Carrefour Belgium en SOS Kinderdorpen: Carrefour ondersteunt deze vereniging namelijk al vele jaren. In de toekomst kunnen de klanten ook andere verenigingen ondersteunen.

    Hoe werkt het? Op elk pakje staat een unieke code. Zodra hij het product heeft gekocht, voert de klant de code in op www.cubzz.be. Het enige wat hij dan nog moet doen, is uit alle projecten op de website precies datgene kiezen dat hij wil steunen. Vervolgens maakt Cubzz zijn bijdrage over aan dat project. Als klanten niet specifiek een initiatief hebben gekozen, worden die fondsen eerlijk verdeeld onder alle projecten die Cubzz ondersteunt.

    Cubzz is trendy

    Carrefour biedt exclusief dit sympathieke product aan zijn klanten aan. Het drankje past perfect binnen de tijdsgeest: het is gemaakt op basis van sojamelk die uitsluitend uit Europa komt, met duurzame cacao, is gegarandeerd vrij van gluten en lactose, en - bevat 60 % minder suiker dan de andere producten op de markt.

    Dit gezonde en solidaire drankje is vanaf deze week te koop in de Hypermarkten Carrefour, bij Carrefour Market en Carrefour Express.

    Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Carrefour Belgium is zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunt al sinds jaar en dag actief solidariteitsacties voor de Belgische Voedselbanken, zes sociale kruideniers, SOS Kinderdorpen, Pink Ribbon en Child Focus. Om nog maar te zwijgen van de vele acties die lokaal worden georganiseerd in de winkels van de keten.

    31-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“CRUISE EVENT ANTWERPEN 24-25 september 2016”

    De derde editie van het Cruise Event: al je cruisevragen beantwoord

     

    Ergens naartoe reizen per schip, daar kan niks aan tippen. Elke dag een nieuwe haven binnenvaren, en misschien wel een nieuw land, dat is uniek, telkens weer. Daarom is het niet te verwonderen dat de belangstellig voor zee- en riviercruises blijft groeien.

    Ondertussen is het welbekend dat cruises sterk geëvolueerd zijn, en dat er heel veel verschillen bestaan. Net zoals je boetiekhotels, luxe kastelen of vakantieresorts hebt kan je in het cruise aanbod heel wat variatie vinden.

    Enkele voorbeelden van types schepen: Drijvende vakantieparadijzen met zwembaden, glijbanen, sportcentra, theaters, discotheken, tien of meer restaurants...         Exclusieve cruisejachten. Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier regio's te verkennen waar je anders niet kan komen: Antarctica, Groenland, de Amazone..          Grote zeilschepen. Super comfortabele vier- en vijfmasters. Schepen waar de nadruk ligt op gastronomie, de beste service, de mooiste suites. Rivierschepen die als mobiele boetiekhotels op de mooiste rivieren ter wereld varen: de Donau, de Mekong, de Loire, de Mississippi etc.. Een Trans-Atlantische liner, speciaal gebouwd om de Atlantische Oceaan over te steken. Ijsbrekers die je tot aan de Noordpool brengen.

    En dan hebben we het nog niet gehad over de cruisebestemmingen. Er is ontzettend veel meer dan de Middellandse Zee en de Noorse Fjorden. De Aarde wordt niet voor niks de Blauwe Planeet genoemd. Waar water is kan gevaren worden.

    Tijdens de derde editie van het Cruise Event in Antwerpen kan je al die verschillen zelf ontdekken. Ongeveer alle aanbieders van cruises --rederijen, gespecialiseerde reisagenten en tour operators-- zullen verenigd zijn onder een dak. Dat is hét moment om documentatie te verzamelen, om vragen te stellen aan de specialisten, om presentaties bij te wonen, om te leren welk cruiseproduct dat het best bij jou past, en vooral, om inspiratie op te doen.

    Naast de professionals kan je ook kennis maken met onafhankelijke, ervaren cruisereizigers die met plezier jouw vragen zal beantwoorden. Het Cruise Event vindt plaats in het weekend van 24 en 25 september in Antwerpen, langs de Schelde (Waagnatie, Rijnkaai 150). Gratis parkeren. Wie zich vooraf registreert krijgt 25 % korting op de toegangsprijs, d.w.z. € 7,5 i.p.v. € 10.

    INFO: www.cruise-event.be

    30-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre et Vacances stelt 4 nieuwe residenties voor in Portugal

    Pierre & Vacances, dé expert in Europese vakantiebestemmingen, zet zijn internationale uitbreiding voort. Vakantiegangers kunnen voortaan terecht in 3 nieuwe partnerresidenties in het kloppende hart van de Portugese hoofdstad Lissabon. En ook in de Algarve opent een nieuwe topresidentie de deuren.

    LISSABON: 1 stad, 3 mogelijkheden

    Lissabon is een van de topbestemmingen in 2016. De stad aan het water is de perfecte keuze voor een citytrip vol cultuur en geschiedenis. De Portugese hoofdstad is bovendien de ideale uitvalsbasis om door het hele land op ontdekking te gaan.

    De drie residenties van Pierre & Vacances in het centrum van de stad lenen zich uitstekend voor zakenreizen én plezierreisjes. Ook in Cascais, Praia d’El Rey en Óbidos, drie badsteden op een boogscheut van Lissabon, kunnen vakantiegangers voortaan terecht in drie gloednieuwe Pierre & Vacances Premium partnerresidenties.

    IN DE KIJKER : Viersterrenresidentie VIP Executive Eden

    Deze residentie in de wijk Baixa Pombalina is uitstekend gelegen om de stad te voet te verkennen. De 135 appartementen zijn ondergebracht in een voormalige artdecocinema.

    TROEVEN : Ideale ligging, Zwembad op het dak met bar en terras , Unieke art-decogevel. Voorbeeldtarieven: Vanaf € 796 voor één week in een studio voor 2 personen in augustus 2016 , € 376 voor een weekend in een tweekamerappartement voor 4 personen in september 2016

    IN DE KIJKER : Viersterrenresidentie VIP Executive Marques

    Deze residentie ligt op amper 600 m van de beroemde Avenida da Liberdade en beschikt over ruime studio's van wel 52 m². Dit is de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen en de nabijgelegen cafeetjes, restaurants en winkels te ontdekken.

    TROEVEN : Vrij toegankelijke sauna, Zwembad op het dak met bar en terras, Op 7 km van de luchthaven van Lissabon. Voorbeeldtarieven: Vanaf € 791 voor één week in een studio voor 2 personen in september 2016 - € 226 voor een weekend in een studio voor 2 personen in augustus 2016

    IN DE KIJKER : Viersterrenresidentie Clarion Suites Lisbon

    Deze residentie ligt vlak bij het natuurhistorisch museum en het beroemde Praça Marquês de Pombal, de botanische tuinen van de universiteit van Lissabon. Het vakantieverblijf is bovendien slechts enkele metrohaltes verwijderd van het historische centrum.

    TROEVEN: Designappartementen, Tuin met buitenzwembad , Privéparking Voorbeeldtarieven: Vanaf € 1.029 voor een week in een tweekamerappartement voor 2 personen in augustus 2016 - € 349 voor een weekend in een tweekamerappartement voor 4 personen in september 2016

    DE ALGARVE: Natuur, geschiedenis en zon

    In het uiterste zuiden van Portugal ligt de rijkdom van de Algarve klaar om ontdekt te worden: pittoreske dorpjes met een rijk verleden, ongerepte natuur en witte zandstranden waar de dagelijkse beslommeringen zo vergeten zijn. Pierre & Vacances telt voortaan 4 residenties en 5 Premium residenties in de Algarve.

    IN DE KIJKER : Viersterrenresidentie Laguna Vilamoura

    Langs de rand van een prachtig natuurreservaat liggen de appartementen en vakantiewoningen van deze residentie, op slechts 3 km van het centrum en de jachthaven van Vilamoura. De luxeappartementen werden bovendien volledig gerenoveerd.

    TROEVEN: Panoramisch zicht op het golfterrein Oceanico, Buitenzwembad en speelplein, Vlak bij het strand Praia de Falésia. Voorbeeldtarieven: Vanaf € 900 voor een week in een tweekamerappartement voor 2 personen in augustus 2016, € 931 voor een week in een luxewoning met 4 kamers voor 6 personen in oktober 2016.

    29-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!