Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Bel Etage Knokke
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Fabrice Vuillemin stond naast de grootste koks van België aan het fornuis en werkte in de meest gereputeerde restaurants van Knokke. In hartje Knokke, vond hij op een boogscheut van de Lippenslaan, een oud herenhuis waar hij zijn eigen koninkrijk creëerde en voor een warm onthaal van de gasten zorgt.

     

    Bel-Etage is een behaaglijk restaurant met zeer hoog huiskamergehalte. De eetzaal straalt een lekker en gezellig gevoel uit, men is er ‘comme chez soi’, gewoonweg lekker thuis. Dit terwijl Fabrice in zijn open keuken, vlakbij je tafel, de versheid van de marktproducten combineert met een gastronomische verfijning. Het resultaat is schitterend, geraffineerde en aromarijke gerechten die iedereen bekoren.

     

    Fabrice Vuillemin is in 1971 in Brussel geboren, en krijgt de gastronomie ahw. met de paplepel van bij zijn geboorte toegediend. Zijn ouders runnen het restaurant La Rose op de Grasmarkt in Brussel, terwijl zijn grootouders op het Brusselse Brouckereplein, de taverne La Scala exploiteren. Toen zij het hotel Wellington in Knokke aankochten, versleet Fabrice hier zijn eerste symbolische werkschort.

    Dat hij als 14-jarige beslist om hotelschool te volgen verbaast niemand, hij is reeds dermate met het culinaire vergroeid dat hij zelfs tijdens zijn opleiding tal van weekend jobs uitoefent. Met heimwee kijkt Fabrice terug naar zijn keukenleraar, de h. Roose in de hotelschool Oostende, die hem de liefde voor het beroep bijbracht. Hij is anderzijds vooral zijn peter Pierre Fonteyne dankbaar, dankzij hem kreeg hij een plaats in ‘La Maison de Bouche’ in Hoeilaart bij Pierre Romeyer. Bij Pierre Romeyer moet hij de schoolse kennis overboord gooien en zich de kennis en praktijk van de echte grote klassieke keuken eigen maken.

    De overstap naar de keuken van Jean-Pierre Bruneau, veroorzaakt een schok, want alle classicisme ruimt hier plaats voor een lichte, geraffineerde en vooral vindingrijke keuken. Nog meer ervaring wordt opgedaan bij Geert Van Hecke, Bart Desmidt, Jean Veulemans, Michel Dhondt ea.

     

    Fabrice heeft ondertussen ervaren dat de ‘vrijheid’ van een chef zeer belangrijk is, maar dat werken met personeel een enorme invloed kan hebben op het perfect functioneren van een zaak. Begin maart 2002 start hij het restaurant Bel-Etage op met de duidelijke ambitie ‘zorgen voor een gastronomische keuken  waarbij de gasten optimaal worden verwend’. Bovendien beslist hij om het heft in eigen handen te houden en alles zelf te doen. Geen grootschalig restaurant dus, maar een knusse totaliteit waarin de klant echt koning is. Koning ben je in Bel-Etage zonder meer.

     

    Naast de kaart, hebben de gasten in Bel-Etage de keuze uit een menu Bel Etage of een menu Terre & Mer. Tot de topgerechten behoren o.m. een geitenkaas in soesjes met fijne kruiden op een bedje van salade met balsamicocoulis, een ganzenlever in terrine gemarbreerd met pruimen uit Agen of de nieroogkreeftjes in eigen nat met fijne groentjes en lichte kerrie. Bij de hoofdgerechten horen de kalfszwezeriken met gebakken witloof, een gratin dauphinois en Portosaus; een in olijfolie gebakken zeetong met prei en een ‘vierge’ saus, maar ook de lamsfilet met fijne groentjes, aardappelpuree en mosterdsaus.

    Tafelen in Bel Etage is het degusteren van dagverse producten die ahw. samen met de chef worden bereid. De open keuken zorgt er voor dat de smaakpupillen optimaal worden voorbereid op het proeven van tal van lekkere gerechten.

    Fabrice richtte onlangs de benedenverdieping in als bar en fumoir, zaaltje dat dankzij de technische apparatuur, eveneens als meetingruimte kan worden gebruikt. RVH.

     

    Bel Etage – Guldenvliesstraat 13 – 8300 Knokke – tel 050-62 77 33

    Enkel ’s avonds geopend – gesloten op woensdag

     

    Culinaire commentaren:

    GaultMillau: 13/20

                Klassieke maar bijzonder smakelijke kwaliteitsproducten

     

    Delta: 1 koksmuts

                Frans-Belgische keuken

                Eenmansspektakel geconcipieerd rond frisse smaken en zuivere gerechten

     

    Knack: klassiek moderne keuken

                Zelfs met een vol huis blijft Fabrice rustig en even zuiver koken

     

    Lemaire: 84/100

                One-man-show keuken

     

    Michelin: niet vermeld

     

     www.6minutes.be/ a la carte

     

     

     

     

     

     

    25-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Zarza Leuven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zarza – Festive Friday:

     

    Restaurant Smaakster Zarza roept de vrijdag uit tot een absolute Leuvense feestdag. Eigenaar Ben Lelièvre zorgt hierbij voor een uniek dubbelinitiatief.

    Zarza staat gekend als een leuke brasserie waar men de ganse dag tal van lekkernijen en specialiteiten kan proeven, maar geniet als restaurant nog onvoldoende waardering. De brasserie sluit zijn deuren om 18 uur en heeft bij de heropening om 19 uur een ware metamorfose ondergaan,  op dat ogenblik wordt Zarza een stijlvol en bijzonder sfeervol restaurant. Chefkok Stef Vervoort een product van eigen bodem met vorming in VTI Leuven serveert unieke bereidingen die bol staan van een eindeloos smakenpalet. In de keuken krijgt Stef assistentie van Roel Michiels, hotelschool Ter Duine en Jaume Benguerel Soler die in Barcelona zijn opleiding voltooide. Deze laatste speelde het klaar om op 23-jarige leeftijd sous-chef te worden in het wereldberoemde sterrenrestaurant Els Tinars en geeft de keuken van Zarza een mediterraan exotisch tintje. Het Zarzakeukenteam zorgt trouwens voor een aanlokkelijke ‘carte blanche’-menu dat uitpuilt van culinaire hoogtepunten en tal van verrassingen. Deze savoureuse rijkdom verbindt Ben thans met de Festive Friday.

     

    Onze ‘carte blanche’ omvatte naast heerlijke proevertjes o.m. een salade met Nieuw Zeelandse langoustine en Mechelse asperges, een Nigeriaanse white reuzegamba en een heerlijk mals tussneribstuk van “Simmerthalrund”. De zwarte pepers gaven de aardbeien met zure room een dromerig en exotisch vakantiegevoel, uniek verrijkt met een vleugje champagne.

     

    Het concept ‘Festive Friday’ is een dubbelarrangement. Naast het strelen van uw smaakpupillen zorgt Pianist Koen de Wolf voor een bijzondere sfeer en doet Zarza in een romantische Casablanca-sfeer baden. Deze getalenteerde pianist en componist van eigen Leuvense bodem is geen onbekende voor wereldsterren zoals Elton John en was reeds meermaals te gast op prestigieuze cruiseschepen. Tot eind september laat Koen op vrijdagavond, de fijnproevers in Zarza genieten van wereldmelodieën waardoor ze het gevoel van de ‘Beau Monde’ kunnen opsnuiven.

     

    Afwisseling en originaliteit staat bij Ben centraal en daarom wordt gelijklopend met dit muzikaal hoogtepunt, een niet te missen wijnarrangement georganiseerd bij het ‘Zarza Zita’-menu. Tijdens het Zarza Zitafestival wordt de wijn bij het hoofdgerecht, een lekkere Barbera d’Alba, vervangen door een prestigieuze cultwijn, nl Chateau Fleur Cardinale 2000, een Saint-Emilion Grand Cru Classé. Het spreekt vanzelf dat voor beide  culinaire topmomenten van de Festive Friday, die tot 21  september lopen, reserveren een absolute noodzaak is.

     

    Benevens de Festive Fridays, zorgt Zarza voor heerlijke champagnemomenten. “My taste is simple: I am easily satisfied with the best” is één van de baude uitspraken van Sir Winston Churchill. Deze rechttoe rechtaan diplomaat was tevens een opgewekte levensgenieter en fanatiek liefhebber van de Champagne van het huis Pol Roger. Heeft u iets bijzonder te vieren zoals het diploma of de ‘grote’ onderscheiding van uw dochter of zoon, dan bent u bij Zarza aan het juiste adres. Tot 30 september schenkt Zarza deze prestigieuze champagne, leverancier van de Britse kroon, aan de prijs van de Piper Heidseck. 
     

    Zarza kreeg een nominatie in het Groot Culinair referendum Weekend Knack en veroverde de titel Smaakster van Vlaams Brabant. Het rijke smakenpalet zal zonder de minste twijfel fijnproevers en gastronomen inpalmen, facet dat terecht in andere onderscheidingen zal uitmonden. Rustig genieten is in  restaurant Zarza alleszins een voltreffer van formaat. RVH.

     

    Zarza – Bondgenotenlaan 92 – 3000 Leuven – tel 016/ 205 005

     

    Culinaire commentaren:

    Knack: gestileerde knusse inrichting

                 feestelijke presentaties

    GaultMillau: 13/20

                 trendy zaak met grootstedelijke allures

                 mondiale en betaalbare wijnkaart

     

     

     

    24-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t tegendeel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ’t TEGENDEEL

     

     

     

    Vanaf de zeedijk oogt restaurant  ’t Tegendeel op het Rubensplein in Knokke meer dan een tikkeltje modern. Binnenshuis bewijst chef-kok Bart de Cock met een klassieke keuken, vol verrassende smaakschakeringen, evenwel het tegendeel…

     

    Naamgevingen in restaurants dekken soms de lading, soms zijn het lukraak gekozen verwijzingen meer dan eens hebben ze een merkwaardige achtergrond met een duidelijke boodschap. Dit is zeker in ’t Tegendeel in Knokke het geval. Het openen van een restaurant was noch voor chef-kok Bart de Cock, noch voor zijn echtgenote Nathalie Gevaert, een probleem op zich. De naam moest evenwel voldoende diepgang hebben terwijl het geheel als een gezellig restaurant met kwalitatieve producten moest weerspiegelen. Zij vonden soelaas bij Peter Paul Rubens, een der grootmeesters uit de Belgische schilderkunst. Rubens kan tekenen en schetsen als de beste, hij was een perfect technicus die én de beweging van het lichaam kon neerzetten én zijn taferelen een tijdsdimensie meegaf. Om zijn schetsen in te kleuren, huurde hij evenwel massa’s schilders en tekenaars in. Toch betwist niemand de hand van de meester, integendeel.

     

    De hand van de meester, de technicus in restaurant ‘t Tegendeel is Bart de Cock. Hij schildert met precisie, verrassende kleur- en smaakaroma’s op je bord. Dezelfde precisie bij de bediening en het onthaal, feilloos en perfect.

    Bij de opening van het restaurant, beloofde het koppel een creatieve keuken gemixt met frisse, mogelijk eigenzinnige ideeën waarbij de eigenheid van de producten centraal bleef staan. Een keuken met enerzijds een aantal Belgische klassieke gerechten maar anderzijds met voldoende aandacht voor de wereldkeuken. Nochtans geen massaproductie, maar in tegendeel een bewuste keuze voor comfort en intimiteit, voor een restaurant met sfeer dat slechts 26 plaatsen telt.

     

    Bart genoot zijn opleiding in de hotelschool in Oostende en heeft een persoonlijke voorliefde voor de zee. Stages en ervaring deed hij o.m. op in The Grill en de Jardin Tropical. Deze waarden komen gul tot uiting zowel in zijn gastronomisch menu als in het vismenu. Naast de klassiekers presenteert de chef op regelmatige basis, traditionele gerechten uit andere contreien. Italië, Thailand, Japan, de Caraïben en zelfs Zwitserland staan regelmatig op de kaart, hetgeen het globale aroma bijzonder breed opentrekt. De culinaire buitenlandse uitstapjes zijn net als de Belgische klassiekers gebonden én aan verse én aan seizoensproducten.

     

    Wij genoten van een warme salade met scampi, asperges en gandaham en een carpaccio van rundvlees met een vleugje Himalyazout. Een fijne aanvulling op de proevertjes van half gebakken sprotjes, Zeebrugse garnalen en pittig chilisausje. Als hoofdgerecht opteerden we voor een kabeljauwmoot, prachtig wit vlees, met aardappel natuur en witte druiven. De filet puur met venkel kreeg een erg savoureus kaassausje met kroketjes mee. Gerechten die stijlvol geserveerd in eigenzinnig maar uiterst decoratief tafelporselein, uitgroeien tot unieke proeverijen.

     

    Afronden doe je in restaurant ’t Tegendeel, steevast met een dessert. Als uitgangspunt voor elk van zijn desserts, combineert Bart telkenmale vijf smaken. Het resultaat is gewoonweg betoverend. Je bord puilt telkens weer, uit van creatieve verrassingen met overheerlijke aroma’s en zeer hoge smulwaarden.

     

    ’t Tegendeel combineert ontegensprekelijk lekker tafelen in een fijn en stijlvol kader. De witte handschoenen bij de bediening versterken de sfeer en het intiem karakter. De culinaire commentaren zijn gezien de recente opening erg schaars. Ongetwijfeld krijgt dit concept in de gidsen 2008 een opmerkelijke waardering mee. RVH.

     

    ’t Tegendeel – Zeedijk 560 (Albertstrand) – 8300 Knokke – tel 050/67 94 72
    www.6minutes.be/a la carte

    24-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Lorraine : nieuw creatief talent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De wereld evolueert, ‘Villa Lorraine’ ook. De klanten verlangen vandaag naar een lichtere keuken die nog meer aansluit bij de principes van een gezonde voeding. Deze smaakevolutie is een aansporing om nieuwe wegen te bewandelen zonder zich te laten verleiden tot uitspattingen van voorbijgaande aard.

    De ‘Villa’, half verscholen aan de rand van het bos is voorzien van een grote tuin en paart rustige luxe aan een toegewijde service en feilloze keuken. Om de rokers hun genot niet te ontzeggen, werd een aangenaam en comfortbal rooksalon ingericht. In de keuken is Patrick Vandecasserie, zoon van Freddy, nu het brein achter de vernieuwende ideeën waarbij zowel de actuele smaken alle aandacht krijgen, terwijl ook de grote klassiekers nog steeds de menukaart sieren.

    In dit vermaarde restaurant, dat om onbegrijpelijke redenen van zijn sterren werd ontroofd, baadt de klant in ware luxe, zonder daarbij verpletterd te worden door de prijzen. Villa Lorraine wil “het dure demystifiëren » en dat is merkbaar in het bord, want het lunchmenu wordt aangeboden voor 45 euro met één voorgerecht of 55 euro met twee voorgerechten. Voor andere gelegenheden zijn er het degustatiemenu en het menu ‘Traditions & Qualité’. Deze menu’s worden om de veertien dagen vernieuwd, terwijl we op de kaart ook vegetarische gerechten weervinden.

     

    Traditie is voor ‘Villa Lorraine’ een belangrijk gegeven. In de keuken gebruikt Patrick Vandecasserie met de nodige omzichtigheid, zijn ruime ervaring om de kaart om te buigen in overeenstemming met de huidige smaak. Hierbij houdt hij voldoende rekening met het culinair erfgoed van de Villa Lorraine dat nog steeds grote bekendheid geniet. Hij maakt de sauzen lichter en breidt de vernieuwende aanpak uit zonder de smaak van de klant te schofferen, deze zou immers niet begrijpen dat jonge tarbot, rivierkreeftjes ‘Belle Alliance’ of de legendarische jonge eend van Bresse met verse perziken en groene peper, van de kaart zouden verdwijnen. Naargelang het seizoen en op basis van authentieke producten geven de gerechten gestalte aan deze hernieuwing, zoals: de piccata van halfgare kreeft met pesto, gegrilde koningskrab en krulletjes foie gras, een sojaslaatje en schijnraket geparfumeerd met reepjes citroenkruid of tartaar met zomertruffels. Ook de verse ‘wereldproducten’ hebben in de Villa Lorraine hun intrede gedaan. Tot grote voldoening van de klant, gebeurt het vaak dat een gesublimeerde smaak zich verfijnd nestelt in het bord zoals plakjes kreeft en krokante groentjes, in een bocht van mangocoulis, of in het licht van groene curry en kokosmelk. Diezelfde kreeft goochelt tevens met stokjes gevuld met citroenkruid.

    Vorig jaar werd de nieuwe champagnekelder geopend en nu werden de wijnkaarten vernieuwd. Alhoewel de Franse wijnen nog steeds overwegen, merken we toch een meer Europese evolutie op. In dezelfde geest is ook de Nieuwe Wereld aanwezig met de beste druivensoorten uit Californië, Chili en Argentinië. De vernieuwde wijnkaart biedt bovendien een prachtige selectie van uitstekende wijnen tegen heel aantrekkelijke prijzen. Anderzijds worden diverse uitstekende wijnen “per glas” aangeboden in meerdere menucombinaties.

     

    Op een zomerse middag genoten we alleszins in de boomrijke tuin en overvleugeld door de schaduw van eeuwenoude kastanjebomen, van fijne plakjes ganzenlever en zomertruffels, een prachtige tonijn met asperges en wasabimousse, gevolgd door een turbotin met Azerbaïdjankaviaar en een emincé van Perigord rund. Ook het wijnassortiment met een Pinot Blanc, Clos des Capucins, en Chardonnay ‘en paradis’” Jean Ryckaert en Les Hauts de Martet, Sainte-Foy de Bordeaux 2003, zorgde voor een perfecte omkadering.

     

    Het nieuwe rooksalon werd ingericht op de eerste verdieping. Het is een mooie, bijzonder comfortabele ruimte met een Engelse inrichting. Dit salon voldoet bovendien volledig  aan de nieuwe wetgeving. De eikenhouten parketvloer, loodwitte lambrisering en jaloezieën dragen bij tot het creëren van een clubsfeer in Engelse stijl. Dankzij de comfortabele fauteuils, de open haard en de collectie sigaren kunnen de liefhebbers opnieuw genieten van dit warme comfort dat ze vaak moeten missen. De ideale sfeer dus om een aperitief of digestief te nemen of even te pauzeren tijdens de maaltijd. Liefhebbers van sigaren en sigaretten genieten van de grootste bescherming, want het rooksalon is uitgerust met twee luchtverversers.

     

    Villa Lorraine blijft onbetwistbaar de referentie van evoluerende goede smaak, met als stuwende kracht vader en zoon Vandecasserie, in combinatie met een toegewijde service onder de energieke leiding van Jan de Craemer. Met een vijftiental mensen in de zaal en evenveel mensen in de keuken blijft het restaurant één van de belangrijkste referenties in het Belgische gastronomische landschap. Perfectie ten top met schitterende gerechten, decoratieve presentaties, discreet maar erg attentievol personeel en een unieke sfeer, facetten die ontspannen genieten een extra dimensie meegeven. RVH.

    Villa Lorraine – Diesdellelaan 75 – 1000 Brussel -  tel 02-374 31 63

    info@villalorraine.be - www.villalorraine.be

     

    Culinaire commentaren :

    Michelin : 4 rode couverts

                     Mooi restaurant, zeer geslaagde klassieke inrichting en geweldige wijnkaart

    Delta:       4 koksmutsen

                     Ondanks hun michelinesque wederwaardigheden, blijft Villa Lorraine

                     één van de grote sterren aan het gastronomisch firmament

    GaultMillau: 17/20

                     Hyperklassieke keuken, professionele bediening

                     niveau ontgoochelend voor de betaalde prijs

    Knack: 3 kloppers

                     Villa Lorraine blijft het conservatorium van de bourgeoiskeuken

                     en de bedieningsetiquette

    Lemaire: 95/100

                     Dit huis blijft de oudste dochter van de tradities

                     maar slaat voorzichtig een nieuwe weg in

                                                   

    23-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant enjoy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant Enjoy!

     

    Naast de prestigieuze etalages van BMW Brussels, gelegen langs de Waterloolaan, opende onlangs het restaurant “Enjoy”.

    Dit restaurant biedt een gastronomische wandeling in een stijlvol decor met fijne aroma’s en schitterende gerechten … to Enjoy. Voor dit project verenigden BMW en Sodexho hun krachten en bereikten zo een prachtige combinatie van gastronomie in een verfijnd decor.

    Op het menu van “Enjoy” staat een gastronomische wandeling met authentieke ingrediënten: de klanten bepalen zelf hun gastronomische route doorheen het culinaire landschap. De tapas zijn verrassend gevarieerd en brengen ode aan de authentieke smaak van de ingrediënten. Nagenoeg alle gerechten zijn verkrijgbaar in een optie ‘degustatie’ en een optie ‘volwaardig gerecht’. Enjoy biedt de gast een zeer ruime keuze aan zodat hij volop van alle culinaire rijkdommen kan genieten. Suggestief stelt men voor om ofwel 3 degustaties uit te testen, ofwel een degustatie en een gerecht, op deze wijze krijgt men een perfect beeld van de intense smaakbeleving van de kaart. Het menu werd samengesteld in samenwerking met het Atelier Yves Mattagne.

    Het keukenteam staat olv Jacques Van Dyck die voorheen als chef-kok fungeerde in Restaurant Knopff in Brussel. In een gans apart kader ontwikkelde hij een beeldige fusion-keuken boordevol smaken en geuren. Kwaliteit en transparantie zijn troef bij Enjoy, waar de keuken het midden houdt tussen klassieke bereidingen en de ietwat meer futuristische ontwikkelingen van de fusionpresentatie. Voor Jacques staat ‘Enjoy’ symbool voor kwalitatieve ingrediënten en smaakvolle, originele recepten. Transparantie dankzij een open keuken die omringd is door een toog, van waar klanten kunnen genieten van een verrassend teppan-yaki spektakel.

     

    De ruimte van het restaurant, trendy en eigentijds, werd onder handen genomen door  interieurarchitect Patrick Raemdonck. De architect liet zich inspireren door de noblesse en de verfijning van de materialen die eigen zijn aan het merk BMW. Het decor van Enjoy krijgt zijn unieke, stijlvolle karakter dankzij het verlichte inox, terwijl de elegante zwartgelakte bar en de harmonieuze mix van glas en beton, van  hout en leder, de kwaliteit van de gerechten haarfijn weerspiegelt.

     

    Wij genoten van een Caesar salade met cajunkruiden en een eitje Ozen met grijze garnalen, geparfumeerde nantuasaus met truffel en gegrilde nootjes. Feilloos. De halfgebakken tonijn met mousseline van artisjok en Parmezaanse kaas, gedecoreerd met blaadjes van Thaise citroen was bijzonder savoureus en heerlijk om degusteren. De lendenbiefstuk met pont-neuf aardappelen, zeewier en fleur de sel, werd opgefleurd met een zeer fijne oesterbearnaise. De voorgestelde wijnkeuze, een witte Lamothe Vincent Bordeaux en rode Pinotage Viljoensdrift, was een lekkere component die met motto ‘Enjoy’ tot in de kleinste details realiseerde.

    De wijnkaart is trouwens erg aanlokkelijk en rekening houdende met de aangeboden kwaliteiten, zeer betaalbaar. Bovendien hebben de gasten de mogelijkheid om zelfs een 10-tal van deze lekkere wijnen per glas te degusteren. 

    Gasten kunnen in het restaurant terecht voor een ontbijt, een lunch of een diner, of zelfs voor een break met zoete of zoute hapjes met als extraatje een verrassend teppan-yaki spektakel. RVH.

     

    Enjoy - Waterloolaan 22 - 1000 Brussel – tel 02-641 57 90

    From breakfast to dinner, doorlopend van 7h30 tot 22h30 van maandag tot zaterdag

    zie www.6minutes.be

    23-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe general managers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    Nieuwe General Managers voor Center Parcs De Vossemeren en Erperheide.

     

     

     

    De heer François VAN RENS is benoemd tot General Manager van Center Parcs De Vossemeren. Na zijn studie Hotel Management aan de Antwerpse Plantijn Hogeschool, volgde hij een opleiding Strategic Hospitality Management (Hotel investment and financing). Hij beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in de hotelsector. In 2002 maakte François VAN RENS de overstap naar Center Parcs, achtereenvolgens als General Manager van Park Hochsauerland in Duitsland en het Franse Park Les Hauts de Bruyères van 2005 tot 2007.

     

    Center Parcs Erperheide komt onder leiding van Maarten TIMP. Maarten TIMP beschikt over een diploma hotelschool en stapte, na een functie bij de dienst Volksgezondheid van Maastricht en een carrière als ondernemer in Antwerpen, in 1999 over naar Center Parcs, waar hij tot voor kort General Manager was van Center Parcs Bispinger Heide in Duitsland.

     

    De nieuwe managers worden bijgestaan door een enthousiast en ervaren team met medewerkers die ernaar streven hun dienstverlening en het onthaal van de klanten permanent te verbeteren. De parken ‘Center Parcs’ zijn telkens specifiek ingericht voor gezinnen met kinderen maar bieden ook uiterst interessante formules voor de zakenwereld. RVH.

    22-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de kapblok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE KAPBLOK

     

     

    Feestend genieten van kwalitatieve producten is het motto van chef-kok Peter Leemans. Alleszins een meer dan acceptabele reden om 100 maanden restaurant Kapblok niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

     

    In 1986 zet Peter zijn eerste stappen in de Horeca, hij start zijn leertijd in het Infobo en leert in restaurant ‘t Hoogveld, de basistechnieken van het restaurantwezen. Door haar kennismaking met Peter, komt ook Katia in de horeca terecht. De stages van Peter in ‘t Parkhof en restaurant Aloha zijn onvoldoende en Peter komt terecht bij grootmeester Pierre Wijnants in Comme chez Soi, waar hij zich de finesses van de topgastronomie eigen maakt.

    Pas nadat Katia is afgestudeerd als hotelmanager en werkt vindt bij AC restaurants, treden ze in het huwelijk. In 1996 verlaat Peter de gastronomische tempel in Brussel, waar hij het oude kapblok van de grootmeester als aandenken meekrijgt. Hij belooft stellig dat de naam van zijn restaurant dat hij ooit wil openen, “Kapblok” zal worden. Na enkele omzwermingen in De Bijgaarden en De Snip kunnen ze in Dilbeek een uitgebrand pand aankopen, waar ze na tal van renovaties en aanpassingen hun restaurant met de naam “Kapblok” openen. Het kleinood dat hij meekreeg van Pierre Wijnants, staat trouwens nog altijd te pronken in Peters restaurant.

     

    Het talentvolle koppel onderscheidt zich quasi onmiddellijk door een verrassende creatieve keuken boordevol kwalitatieve producten aan te bieden. In 2001 levert hen dat de onderscheiding “jonge talenten 2001” en een zilveren Delta op. De Kapblok krijgt voor het eerst een nominatie in de Michelingids, een 80/100 bij Lemaire en Peter wordt Toque Blanche bij de meesterkoks van België.

     

    De voorbije jaren is Peters keuken uitgegroeid tot een gewaardeerde halte voor fijnproevers en biedt hij zowel in het degustatiemenu als in het menu Kapblok, een selectie van weliswaar klassieke, maar toch uiterst smaakvolle producten, soms met meer dan een vleugje inventiviteit, soms met een tikkeltje romantiek.

    Wij werden verrast door de intense aroma’s van de terrine van verse ganzenlever, konfijt Jonagold en Calvados. Ook de goudbrasem met prei en een select gezelschap van kleine mosseltjes kon onze smaakpupillen bekoren. Na de gebraden kreeft met Noordzeetong en een verbazend trio van duif, kalfszwezerik en ganzenlever, werd het duo van kalfsvlees met romige knolselder een voltreffer van formaat. De bij het menu horende wijnselectie, die erg gul wordt geschonken, gaf een perfect overzicht van lekkere Franse en wereldwijnen met een zeer behoorlijk prijskaartje.

     

    Toekomstgericht blijft Peter zijn klassieke keuken trouw. Bovenden tovert hij bij de Europese thuismatchen van RSC Anderlecht – met een shuttledienst vanuit het restaurant, een pre- of pastmatchmenu op tafel. Degustatief napraten bij lekkere bereidingen is voor menig voetballiefhebber een absoluut summum.

    In het vooruitzicht van het 10-jarig bestaan van het restaurant, krijgt de voorgevel de komende maanden een opknapbeurt, maar het restaurant blijft so wie so toegankelijk. RVH.

     

    De Kapblok – Ninoofsesteenweg 220 – 1700 Dilbeek – 02-569 31 23

    22-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leonidas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Leonidas biedt drie nieuwe ijssmaken.

     

     

    Irrésistible, Finesse en Vanille zijn drie nieuwe creaties van overheerlijk ijs van de chocoladegrootmeesters van Leonidas.

     

    Midden juli 2004 lanceerde Leonidas tot eenieders verbazing een onuitgegeven gamma van ijscrèmes, één voor één geïnspireerd op haar meest bekende pralines, en een overheerlijke combinatie van de smaak van chocolade en de frisheid van ijscrème.

    Deze waaier aan originele smaken, een exclusieve creatie van Leonidas, bracht de amateurs van geraffineerde en verfrissende smaken op slag in vervoering... Nog steeds bestaat de grootste uitdaging van Leonidas erin om voortdurend nieuwe ontdekkingen te creëren. Dit resulteert voor de beroemde Belgische chocolatier in drie nieuwe smaken. Het Irrésistible Ijs combineert de verse, zomerse smaak van aardbeien met  verrukkelijke stukjes witte chocolade. Het Finesse Ijs biedt een moment van pure emoties, waarin de kracht van zwarte chocolade versterkt wordt door krokante stukjes chocolade. Extase in haar meest zuivere vorm… Het Vanille Ijs

    van echte Bourbon vanille doet de smaakpapillen van liefhebbers van authenticiteit trillen van plezier.

    De acht smaken – Manon Blanc, Gianduja, Stracciatella, Speculoos, Pistache, Vanille, Irrésistible en Finesse – van het ijscrème-gamma van Leonidas, zijn – met uitzondering van Pistache – beschikbaar in potjes van 100 ml en dus uitermate geschikt voor een spontane en impulsieve smaaksensatie. In de winkels zijn deze smaken tevens beschikbaar in grotere verpakkingen van 2.5l. RVH.

     

     

    22-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bero golden tulip

    Golden Tulip Bero verwent management assistants.

     

     

     

    De kust is in elk jaargetijde een ideale locatie voor de organisatie van events, seminaries en vergaderingen.

     

    Hotel Bero Oostende, lid van de Golden Tulipketen, biedt de meetingorganisatoren tal van mogelijkheden en dit zowel op het vlak van residentiële als niet-residentiële seminaries en meetings. In totaal staan 73 kamers ter beschikking, opgesplitst in standaardkamers, superior rooms en junior suites. De standaardkamers zijn tevens anti-allergische kamers, Hotel Bero is trouwens het enige hotel in België dat over dit kamertype beschikt.

    Nieuw sinds november 2006 zijn de executive kamers. Met een oppervlakte van 35m² bieden ze een ruime leefruimte, luxe badkamer en grote schrijftafel. Ook een broekpers, airco en elektronische safe horen tot de standaarduitrusting. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot wireless internet op de kamers.

    Als extra beschikt het hotel over een binnenzwembad, een fitnessruimte, een privé sauna, turks stoombad, een solarium, een squash short court, een kinderspeelruimte, een bar, een whisky lounge en een privé garage.

     

    Anderzijds staan 6 vergaderzalen waarvan drie break-out rooms ter beschikking van meetingorganisatoren. De oppervlakte van de zalen, die alle een scheepsnaam meekregen, schommelt tussen de 35 en 100m². De keuze voor deze benamingen is ingegeven door het feit dat net deze schepen Oostende naam en faam meegaven. Sommige ervan werden trouwens als musea ingericht. De vergaderzalen zijn voorzien van airconditioning, ergonomische stoelen, natuurlijk daglicht, wireless internet en het nodige didactisch en audiovisueel materiaal. In de aangeboden seminariepakketten zitten diverse lunchmogelijkheden begrepen gaande van een broodjeslunch, over een buffet tot een warme lunch.

     

    Tot eind december 2007 biedt Hotel Bero de management assistants de kans om volop van de kust te proeven. Van maandag tot donderdag  kunnen zij aan de prijs van 100€ per kamer, 2de persoon logeert gratis, genieten van een heerlijke nachtrust, ontbijtbuffet en het gebruik van fitness en zwembad. Bij aanvraag dient naast de identificatiegegevens en functieomschrijving, ook melding gemaakt van ‘mailing-Westtoer-bedrijven’. Zij ontvangen een officiële bevestiging van het hotel omdat rekening dient gehouden met de beschikbaarheid van de kamers. RVH.

     

    Hotel Golden Tulip Bero – Hofstraat 1a – 8400 Oostende

    Tel 059-70 23 35

    Hotel.bero@oostende.be - www.hotelbero.be

     

     

     

    22-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.campinglife
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VTM brengt nieuwe kampeerserie campinglife

     

    VTM brengt deze winter een gevarieerd kampeerprogramma op de buis. In acht afleveringen worden acht gezinnen gevolgd aan de hand van de presentatoren Elke van Elderen en Jan Vandenbossche.

     

    Campinglife bestaat in Nederland al zes jaar, en behoort tot de populairste programma's op de Nederlandse televisie. Voor de Vlaamse versie wordt vrijwel dezelfde format gebruikt, echter met Vlaamse presentatoren en deelnemers.

    De opnames worden deze zomer op acht verschillende campings gemaakt, in Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. Op elke camping volgen de presentatoren een gezin tijdens hun vakantie. De acht uitzendingen staan gepland in december en januari op het kanaal van VTM.

     

    De Campinglife serie is een initiatief van hoofdsponsor Vacansoleil Camping Holidays, specialist in luxe kampeervakanties. Vacansoleil heeft luxe stacaravans, compleet uitgeruste gezinstenten en plaatsen voor eigen tent of caravan op circa 300 campings in 15 Europese landen. Vacansoleil heeft eigen verkoopvestigingen in negen landen, waaronder het hoofdkantoor in Eindhoven en een Belgisch kantoor in Bocholt. RVH.

     

    21-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cambozola
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cambozola lanceert ‘Cambozola cuisine’

     

     

     

    Kaasliefhebbers prijzen Cambozola al langer dan vandaag om zijn unieke kaassensatie. Zijn milde, romige smaak maakt hem lekker toegankelijk terwijl het subtiele raffinement van blauwculturen zorgt voor net dat ietsje meer. Met de introductie van Cambozola kaasblokjes, bruikbaar in al uw warme en koude bereidingen,  wordt het heerlijk dubbel karakter nog versterkt. Dankzij de kaasblokjes van Cambozola met blauwculturen, kan men naar hartelust kruiden, decoreren, koken, verfijnen en garneren.

     

    De nieuwe Cambozola Cuisine garandeert veelzijdigheid en creativiteit in elke keuken! De kaasblokjes met speciale blauwculturen geven een bijzondere smaak aan al uw soepen, pasta-, vlees- en groentegerechten. Cambozola Cuisine smaakt heerlijk op slaatjes, maar is ook een ideale topping voor pizza’s. Bovendien is Cambozola Cuisine superhandig voor het vullen van roulades en het gratineren van medaillons, gevogelte en pasta’s. Cambozola Cuisine biedt u in allerlei toepassingen een convenience manier van koken.

    Aan de binnenkant van de kartonnen kubus – in de vorm van de Cambozola Cuisine kaasblokjes zelf – staan telkens vier recepten, twee Nederlandstalige en twee Franstalige. Alhoewel deze recepten regelmatig wisselen, vinden zij die niet kunnen wachten, meer tips en receptideetjes op website www.cambozola.be

     

    Cambozola Cuisine zit verpakt in een duo-pack met 2 hersluitbae kuipjes van 75 gram. Deze innovatieve verpakking garandeert een absolute versheid en helpt u doseren. Het doseren wordt bovendien vergemakkelijkt doordat de Cambozola Cuisine kaasblokjes niet plakken, en erg fijn gesneden zijn. Door hun beperkte grootte lossen ze snel en goed op. RVH.

     

    Receptsuggestie: Courgettesoep met basilicum:

    Ingrediënten voor 4 personen:

    1 ajuin, 1 teentje knofook, 3 courgettes (ca 600g), 1 aardappel, 1 eetlepel olie, 1 liter groentebouillon, 1/8 liter room, ½ bundel basilucum, zout, peper en 2 kuipjes Cambozola Cuisine kaasblokjes.

     

    Bereiding:

    Schil de ajuin en knoflook, snij in kleine blokjes, schil de aardappel en rasp hem fijn.

    Was de courgettes en snij ze in schijfjes. Was de basilicum, schud hem droog en hak hem fijn. Leg enkele kleinere blaadjes ter decoratie apart.

    Verhit de olie, stoof de ajuin en knoflook, voeg de courgetteschijfjes toe en laat meestoven; voeg de aardappel toe en overgiet met de groentenbouillon; laat de soep 15 minuten op zacht vuur koken. Doe de Cambozola Cuisine kaasblokjes, de room en basilicum in de soep. Hou enkele kaasblokjes ter decoratie apart.

    Pureer de soep met de mixer tot een romig heel en breng op smaak met zout en peper.

    Decoreer de borden met de overige blaadjes basilicum en de resterende Cambozola Cuisine.

    zie ook www.6minutes.be

    21-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koolzaadolie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    KOOLZAADOLIE

     

     

     

     

    De discussies over verzadigde, onverzadigde, omega-3 en omega-6 vetzuren zijn zeer actueel. Meer en meer wordt duidelijk wat de relatie is met onze gezondheid.

     

    Het Hof ter Vrijlegem in Mollem (Asse) is recent gestart met de koude persing van koolzaadolie.  Koolzaad, gekend van de gele bloeiende velden vol zoemende bijen, wordt geteeld om er spijsolie van te bereiden. In een eerste persing bij lage temperaturen, maximaal 40 à 50 °C en zonder gebruik te maken van chemische solventen wordt er goudgele olie van extra kwaliteit gemaakt die na eenvoudige filtering afgevuld wordt in glazen flessen. Deze productiewijze garandeert het behoud van het karakteristieke aroma en het vitamine E-gehalte van de olie.

    Koolzaadolie kan zowel gebruikt worden voor koude bereidingen (vinaigrette, mayonaise) als voor warme bereidingen (stoven van groenten, bakken van een eitje, in cakes ,…). De koolzaadolie van deze eerste persing is evenwel niet geschikt voor het frituren, ze wordt best bewaard bij lage temperatuur en in het donker zodat oxidatie wordt vermeden. Koolzaadolie bevat het minste verzadigde vetzuren van alle courante oliën, het heeft een gunstige verhouding omega 3/omega 6 vetzuren en is bovenal heerlijk van smaak ! 

     

    De vraag rijst meteen, ‘waarom koolzaadolie?’.

    Koolzaadolie is een lekker en visueel aantrekkelijk product met een intense goudgele kleur. Ze bezit milde en originele smaakeigenschappen door het procédé van koude persing. Het aroma van de olie wordt omschreven als een combinatie van noot-, zaad- en/of grasachtig.

    Anderzijds is het een duurzaam product met regionale productie, direct van boerderij tot consument, dus weinig ‘food miles’. Landschappelijk en ecologisch is het een aantrekkelijke teelt : geel bloeiende velden in de maand mei die interessant zijn voor de biodiversiteit van insecten. Koolzaadolie wordt geproduceerd met een minimaal gebruik van middelen voor plantenbescherming en meststoffen.  Winterkoolzaad is ook een goede teelt voor erosiebestrijding in de winterperiode.

     

    Koolzaadolie is een eerlijk en veilig product met goede traceerbaarheid door eigen beheer van de teelt en de verwerking, die gebeurt zonder chemische bewerkingen (solvent extractie) of raffinage processen (bleken, ontgeuren, ontslijmen) zoals industriële oliën. Het restproduct, een eiwitrijke perskoek, wordt gerecycleerd als dierenvoeding.

     

    Hof ter Vrijlegem participeert eveneens in het concept van het plattelandstoerisme waarbij gasten op de hoeve kunnen overnachten. Tegelijk kunnen deze kennismaken en met het dagdagelijkse leven op de boerderij, én tegelijkertijd de regionale rijkdommen kunnen ontdekken. RVH.

     

    Hof ter Vrijlegem - Boven Vrijlegem 41 - 1730 Asse – tel 02/452 85 45

    hoftervrijlegem@yahoo.com

     

    21-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.indigo hotel

    First Hotel Indigo in Pittsburgh.

     

     

     

    IHG, de InterContinental Hotels group, besliste zopas om in de East Liberty area van het Amerikaanse Pittsburgh een Indigo hotel in te planten. Met de bouw van dit 135-kamers tellende hotel, gespreid over 5 verdiepingen, wordt midden 2008 begonnen. De opening van het complex is gepland voor eind 2009.

    De Indigo-brand combineert comfort en charme met het aspect ‘boutique hotel’ wat staat voor een sterk gepersonaliseerd onthaal en dito service. Tal van modulabele design elementen versterken het luxueuze imago waardoor de gast telkens opnieuw het gevoel krijgt in een andere omgeving terecht te komen.

    Fijnproevers kunnen er terecht in The Golden Bean, een gourmet restaurant, maar beschikken eveneens over een 24-uren operationeel business center, een wellness center en tal van andere accommodaties. Voor seminaries, events en vergaderingen worden eveneens de nodige ruimtes voorzien. RVH.

    21-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels airlines & flybe

    Brussels Airlines en Flybe kondigen samenwerkings-overeenkomst aan

     

     

    Flybe, Europa’s grootste regionale luchtvaartmaatschappij, en Brussels Airlines hebben een codeshare samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

    Vanaf 2 september kunnen passagiers van Flybe gebruik maken van het Brussels Airlines vluchtaanbod vanuit verschillende UK regio’s terwijl de klanten van Brussels Airlines dankzij de samenwerking keuze hebben uit meer afreismogelijkheden op de Brussel-Manchester route.

     

    Dankzij de codeshare samenwerkingsovereenkomst kunnen de klanten van Flybe en Brussels Airlines vanaf 2 september kiezen uit niet minder dan 6 dagelijkse vluchten op de route Brussel-Manchester. Ook op de routes Brussel–Birmingham (6 dagelijkse vluchten), Brussel-Newcastle (2 dagelijkse vluchten) en Brussel-Bristol (2 dagelijkse vluchten) gaan beide luchtvaartmaatschappijen samenwerken. Al deze vluchten worden uitgevoerd door Brussels  Airlines en voortaan ook gecommercialiseerd door Flybe.

     

    Vanaf 28 oktober kunnen passagiers van Flybe en Brussels Airlines ook tussen de Europese hoofdstad en Southampton reizen dankzij een nieuwe lijnverbinding die dan van start gaat en twee keer per dag wordt aangeboden. RVH.

    21-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.parc le lac d'ailette

     

     

     

    Opening Center Parcs Le Lac d’Ailette vastgesteld op 28 september 2007

     

     

     

    Center Parcs heeft besloten de opening van haar nieuwe vakantiepark Le Lac d’Ailette bij Reims in de Picardie, Frankrijk, tot 28 september 2007 uit te stellen.

     

    In een eerder stadium is er vertraging opgetreden bij de afbouw van de centrale voorzieningen. Hierdoor is de opening aanvankelijk uitgesteld van vrijdag 20 juli tot vrijdag 10 augustus. Gezien de complexiteit van de technische installaties en de reeds geplande bouwvakvakantie tot eind augustus is nu gebleken dat het helaas niet mogelijk is om deze problemen tijdig op te lossen.

    Center Parcs wil haar gasten kwalitatief hoogstaande vakantiefaciliteiten bieden en wil een compleet product aanbieden dat voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de gast van Center Parcs mag verwachten. De vertraging naar 28 september 2007 heeft alles te maken met de ruime veiligheidsmarge die Center Parcs aanhoudt om aan deze kwaliteitseisen te voldoen. 

    Center Parcs neemt nu contact op met de gasten die accommodatie in het park hebben geboekt om in de desbetreffende periode een alternatief verblijf voor te stellen. Indien gewenst wordt uiteraard onmiddellijke en volledige restitutie aangeboden. Center Parcs betreurt de gang van zaken ten zeerste en doet er alles aan om haar gasten te compenseren voor het ervaren ongemak. RVH.

     

    20-08-2007 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de snippe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE SNIPPE

     

     

    Meer dan 25 jaar was ‘De Snippe’ als gastronomisch adres van meesterkok Luc Huysentruyt, niet weg te denken uit de Brugse contreien.

     

    Het restaurant gevestigd in een ruim herenhuis uit de 18de eeuw genoot een enorme aantrekkingskracht en trok fijnproevers uit het ganse land. Dit zowel voor het culinaire festijn van Luc als voor de charmes van de stad Brugge. De stad straalt immers kwaliteiten uit die eenieder van ons fascineren en ons laten dromen. Als bevoorrechte stad bevat ze tegelijk het beste van België, terwijl haar roots het eeuwige Vlaanderen weerspiegelen. Blijkbaar is of beter was Brugge met zijn restaurant De Snippe een van die onvervangbare oorden in de grootsheid van de wereld.

     

    En toch… niets is blijkbaar onvervangbaar, want ook Luc hield Brugge voor bekeken. De woning en het hotel diende volledige gerenoveerd en het vinden van kwalitatief honkvast personeel was evenmin makkelijk. Hoe dan ook, het bleef voor Luc en zijn team een moeilijke beslissing om het pand van de hand te doen.

     

    Rust roest, dacht Luc en hij ging intens op zoek naar een ander pand waar hij een nieuw restaurant kon opstarten. In de Wielingen in Knokke, op enkele meters van de zee vond hij, een sfeervol pand met geschiedenis. Niet te groot, slechts een 30-tal plaatsen, maar sfeervol, licht klassiek en een klein terrasje. Het steegje verbindt de dijk met de Kustlaan, enigszins weg van de immense drukte maar weliswaar is toch alles zeer nabij.

     

    De nieuwe “Snippe” was meteen geboren. Een lekkere vette snip biedt een intens genoegen en een overvloed van aroma’s. Niet voor niets heeft dit exquise gevogelte alle denkbare bijnamen gekregen: Koningin van de bossen, Goddelijke vogel, Hemelgeit, Dame met de lange snavel, de Goudbruine schone, de Wilde en zelfs Onze Lieve Vrouw van de Bossen. Een ‘snippe’ in restaurant De Snippe, biedt gewoonweg een epicurisch genoegen.

     

    Luc is afkomstig uit Kortrijk waar hij in 1943 geboren werd. Hij kreeg opleiding op de hotelschool van Koksijde en liep tijdens zijn stages enkel langs in sterrenrestaurants zoals Comme chez Soi, Brussel, de Bellemolen in Essene, Prunier en La Maréé in Parijs en Le Moulin de Mougins in Mougins. In 1978 start hij een eigen zaak in de Ezelstraat, twee jaar later schittert zijn eerste Michelinster. Als man van goede smaak kan bij niet weerstaan aan de charmes van Francine Bout met wie hij in 1984 trouwt. Het echtpaar verhuist en installeerde zich in het Brugse pand.

     

    In Knokke is de keuken van Luc Huysentruyt nog steeds klassiek en oerdegelijk. Hij laat zich bijstaan door dochter Maribel, beiden bouwen ze de keuken uit tot een soort tempel waar elke plek een betekenis heeft en waar alle geuren en smaken van het verleden spreken, maar tegelijk een brug slaan naar de toekomst.

    Ze serveren erg savoureuse gerechten die tot eenieders verbeelding spreken. De kaart is weliswaar een ietsje bescheidener dan in Brugge maar toch toveren ze nog steeds met hun bijzonder kwalitatieve producten, heerlijke aroma’s op het bord. Elk bord op zich is een kunstwerk. Dochter Maribel accentueert zich op de proevertjes en de desserts en bewijst dat de culinaire appel net naast de boomstam is gevallen. In de zaal zorgt echtgenote Francine samen met hun schoonzoon voor een perfecte en erg attente service.

     

    In de culinaire gidsen 2007 nog geen commentaren op het nieuwe restaurant dat slechts enkele maanden open is. Alles laat evenwel voorzien dat Luc, als lid van de Vereniging van Meesterkoks van België, stichtend voorzitter van de Disciples d’Auguste Escoffier Beneliux en lid van de Relais et Châteaux bij een volgende editie een opmerkelijke come back zal maken. RVH.

     

    De Snippe – De Wielingen 5  - 8300 Knokke – 050-621862

    zie ook www.6minutes.be

    20-08-2007 om 08:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de barrier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DE BARRIER

     

     

    Na ingrijpende verbouwingen heeft Rik Vandersanden het voormalige tolkantoor omgebouwd tot een prachtig domein met uitmuntend gastronomisch restaurant.

     

    De naam ‘barrier’ laat inderdaad enige historische background vermoeden. Hier bevond zich vroeger een tolkantoor langsheen de handel- en postroute tussen Luik en ’s Hertogenbosch. Een kantoor dat nadien werd uitgebreid met een afspanning en rustpunt voor de paarden. De internationale raakpunten zijn gebleven, sedert een kleine 20 jaar heeft Rik Vandersanden hier een gewaardeerd culinair rustpunt, midden een groene long, ondergebracht dat vrij recentelijk met overnachting- en meetingmogelijkheden werd uitgebreid.

     

    Het fornuis is voor Rik een droom, hier zorgt hij voor een lichte keuken met absolute topproducten. In de Barrier wordt de gast ontvangen met een traditioneel cachet, met een gevoel van wellness. Hij heeft een ruime keuze uit een innovatieve kaart die zowel raffinement als aroma’s uitstraalt, een kaart die de fijnproevers best weet te bekoren.

    Elegantie straalt ook uit het interieur, de gast kan terecht in één van de vier gezellige salons die feilloos in mekaar overvloeien, salons die zowel apart als in hun geheel kunnen uitgebouwd worden. Desgewenste discretie is best realiseerbaar, maar net door het in mekaar overvloeien kan men in De Barrier, eveneens met een ruimer gezelschap terecht. Ook de Italiaanse geïnspireerde patio met luifel en het terras met enorme tuin verruimen nog de mogelijkheden.

     

    Naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de oprichting van de ‘Alliance gastronomique’, een vereniging van Nederlandse topchefs, die de gastronomie in Nederland de nodige waardering en respect moest bezorgen, zorgde Rik, samen met enkele collega’s voor een onweerstaanbaar gastronomisch festijn. Bij deze vereniging zijn ook een aantal Belgische topchefs aangesloten, o.m. De Lijsterbes in Berlare, Kasteel Diependael in Elewijt, ’t Convent in Reninge, en La Cravache in Rekkem.

    Rik presenteerde een transparante fata folie met tongfiletreepjes en tapijtschelpjes met preiruitjes en kerrie; een a la planche gebakken babykreeft met kruidenrisotto en koraalroom met basilicum;  een ravioli van kwartel en zwezerik met een cappuccino van lente-ui en zoethout; een ganzenleverrolade met gekonfijnte eendenboutjes en spiegel van rode Port met honig; een sushi illusie van Noorse krab en appel en een torentje van gebraiseerde kalfswang met gegrilde asperges en morillen. Globaal een aantal trendy en creatieve verrassingen die de kookkunst van Rik, gebaseerd op een natuurlijke symbiose van beproefde klassieke concepten ten overvloede bewijst.

     

    Naast het restaurant biedt De Barrier een onderkomen aan tal van feesten en recepties. De stijlvolle vergaderzaal werd erg functioneel ingericht en biedt een onderkomen aan congressen, seminaries en diverse presentaties. Een 10-tal kamers staan ter beschikking van de restaurantgasten en congressisten. RVH.

     

    Restaurant De Barrier – Grote Baan 9 – 3530 Houthalen – tel 011-52 55 25

    info@debarrier.be - www.alliance.nl/de-barrier

    20-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lemonnier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ZEG HET MET TRUFFELS …..

     

     

    Traditie en de liefde voor de natuur zijn kenmerkende eigenschappen van Eric Martin, die het restaurant Maison Lemonnier tot een hoogstaande kwalitatieve en vooral gastronomische halteplaats uitbouwde.

     

    Tradities ten overvloede in Lavaux-Ste-Anne. De waterburcht waarvan de eerste grondvesten uit de 13de eeuw dateren, diende oorspronkelijk als verdediging van een drukke voormalige Romeinse handelsroute. Ze werd rond 1450, met de uitbouw van een donjon, een volwaardige burcht die troepenbewegingen op het uitgestrekte hoger gelegen plateau moest observeren. De trots van de gemeente beschikt trouwens over enkele knappe musea. Terwijl het verleden rustig verder kabbelt, heeft Eric Martin met de uitbouw van zijn restaurant Maison Lemonnier, met annex hotelkamers, een nieuwe, ditmaal culinaire bladzijde aan de dorpskronieken toegevoegd. Een nieuwe episode die meer dan het ontdekken waard is.

     

    Traditie vanzelfsprekend omdat Eric Martin dweept met truffels zodat fijnproevers elk jaar reikhalzend uitkijken naar het majestueuze eerbetoon dat chef Eric brengt aan deze unieke delicatesse. Onder zijn impuls is het zo rustige dorpje Lavaux-Ste-Anne uitgegroeid tot de absolute ontmoetingsplaats voor de echte truffelliefhebber, voor hen die weten dat de smaak van de zwarte truffel uit de Périgord, de meest nobele, van eind januari tot begin maart, op zijn hoogtepunt is. De echte liefhebber die weet dat de goddelijke smaak van de truffel het ganse gebeuren rond Sint-Valentijn, nog bekoorlijker maakt…

     

    De Tuber Melanosporum is de lieveling van de chef van restaurant Lemonnier. Zwarte parel, zwarte diamant, ‘rabasse’, koningin der truffels, de schone die sinds het Romeinse verval in de vergetelheid raakte en dankzij de Pausen in Avignon weer modieus werd. De koninklijke hoven volgden en haar ‘exotisme’ maakte haar tot een luxeproduct en een manier om met rijkdom te pronken. François de Eerste en in zijn kielzog alle Bourbons, vielen voor de charme van de truffel. Een nieuw stap in haar gastronomische erkenning kwam er toen beroemde chefs als Carême of Brillat-Savarin vonden dat ze een gerecht op zich was. Bovenop de mysterieuze alchemie bij de geboorte van de truffel komt het feit dat ze zo zeldzaam is, ze werkt als een afrodisiacum waar zelfs Cupido voor bezwijkt, niets symboliseert zo goed de lust als deze goddelijke champignon.

     

    “De truffel is een cadeau voor de kok, ze kruipt zowel in de rol van de diva in de meest gesofisticeerde bereidingen, maar ze flirt evengoed met een boerengerecht of een goed stuk brood!” vertelt Eric Martin over zijn geadoreerd natuurproduct.

     

    De truffel is natuurlijk niet het enige natuurproduct dat Eric hoog in het vaandel draagt, integendeel. De natuur bepaalt voor hem het ganse jaar door de soms ietwat eigenaardige kaart van Restaurant Lemonnier. Een kaart die evenwel uitpuilt van heerlijkheden die men er zo vanaf wil plukken. De natuur is een muze of een orkestleider die de smaak in al haar varianten tot haar recht laat komen, van seizoenen tot ‘terroirs’, helemaal in overeenstemming met de keuken van Eric Martin. Het credo van de chef: terugkeren naar de essentie, op zoek gaan naar de meest intense en subtiele harmonieën. Elk bord op zich is een waterval van smaken en aroma’s, een waterval die bovendien een lust is voor het oog. Wie beweerde ook weer dat de liefde van de man door de maag gaat? Eric vertroetelt niet alleen de maag van de man, maar deze van alle fijnproevers ongeacht de sekse of de haartooi.

     

    Ons verraste hij met een zomerse prelude waarin naast de Bretoense kreeft ook de makreel en de zonnevis op een enorme bijval konden rekenen. Zijn nootje van kalfszwezeriken groeide met fijne worteltjes en een zeer zacht abrikoosparfum uit tot een ongekroonde delicatesse.  Met een heerlijke kaasschotel recht van oma’s hoevetje, bracht hij ons op erg subtiele wijze terug naar de natuur, om het geheel met een frambozenserenade af te ronden.

    Maison Lemonnier biedt ook 9 erg comfortabele kamers. Dit biedt meteen de mogelijkheid om een aantal gastronomische formules aan te bieden, dit kan zowel gedurende de week, het weekend als op zondagavond. Naargelang de gekozen formule geniet men van een of meerdere culinaire fantasieën van de chef, formules die ten overvloede de kwaliteiten van deze meesterkok, lid van de orde van 33,  in het daglicht stellen.

     

    Doorheen het jaar genieten van deze schitterende gerechten, is telkens opnieuw aftellen naar het moment suprème waarop Eric zijn truffelgeheimen openbaart. RVH.

     

    Maison Lemonnier – Baronne Lemonnierstraat 82 – 5580 Lavaux-Ste-Anne

    www.lemonnier.be

    zie www.6minutes.be

    20-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.novotel luxembourg centre

     

    NOVOTEL LUXEMBOURG CENTRE

     

     

     

    Het gloednieuwe Novotel Luxembourg Centre, ligt temidden het bijzonder ambitieuze renovatieproject ‘Espace Pétrusse’.

     

    Dit project beslaat een oppervlakte van ruim 250 ha waarop naast het hotel ook kantoorruimte en woongebieden beschikbaar komen, deels door heruitrsting van deze site in hartje Luxembourg, deels door overkapping van de spoorweg. Na het Novotel Kirchberg, is dit het tweede Novotel in het Groot Hertogdom Luxembourg en het 10de hotel van de Accorgroep in het Groot Hertogdom. Het is bovendien het 1ste hotel in de Luxemburgse hoofdstad dat een internationale 4-sterren label meekrijgt. Architect Marc Werner tekende een overtuigend geheel dat tegelijk sober oogt, maar zeer efficiënt werd ingericht. De lobby en het restaurant kregen een eigentijdse en toch stijlvolle decoratie dankzij het werk van Philippe Caron van het Franse architectenbureau Inter Art.

     

    Het hotel biedt 150 comfortabele en ruime kamers waarvan enkele specifiek voor minder-validen werden ingericht. Alle kamers beantwoorden bovendien volop aan de nieuwe normering ‘Novation’ en beantwoorden als dusdanig, zowel aan de verwachtingen van een ruim businessklienteel als aan deze van de doorsneetoerist. De mobiele werktafel biedt tal van variabele werkmogelijkheden, terwijl de Wi-Fi aansluiting eveneens tot de standaarduitrusting behoort.

    De 7 vergader- en seminariezalen beschikken niet alleen over de noodzakelijke technische infrastructuur, maar evenzeer over daglicht. De grote zaal meer 121m², er zijn twee zalen van 30m² en 4 modulabele ruimtes van elk 22m². Het concept meeting@novotel geldt in het Novotel Luxembourg centre als basisprincipe waardoor de zalen en bijhorende diensten aan de eisen van elk vergadertype voldoen. De zeven traditionele kwaliteitsbeloften nl. luisteren, anticiperen, bijstand, ontspanning, transparantie, ruimte voor pauzes en perfecte opvolging zijn evenzeer voorradig.

     

    Op culinair vlak biedt het restaurant “Red Square” – 83 couverts - een aantrekkelijke kaart en tal van meetingsuggesties. Extra’s kunnen worden afgesproken, waarbij de strenge kwaliteitsnormen van toepassing blijven. Desgewenst kunnen voor groepen, ook afspraken worden gemaakt in andere eetgelegenheden in de stad. Ontbijt is mogelijk vanaf 6 uur ’s ochtends terwijl een 24/24 hour roomservice paraat staat. Inhouse is eveneens een fitnesscentrum aanwezig.

     

    Directeur Yvan Bailbled staat met zijn team paraat om elke uitdaging, hetzij louter businessgerichte, hetzij privaatgetinte evenementen, tot in de puntjes te verzorgen. RVH.

     

    20-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.europcar & easyjet

    Europcar, exclusieve partner van easyJet

    Een partnerschap voor flexibiliteit en mobiliteit

     

    De Zwitserse luchtvaartmaatschappij easyJet kiest reeds sinds 2003 voor Europcar als exclusieve partner voor autoverhuur.

    Sinds zijn komst naar België met de opening van de lijn Brussel-Genève breidt easyJet zijn samenwerking uit naar een 12de land en kiest het Europcar België als exclusieve autoverhuurder.

     

    Europcar en easyJet bieden een eenvoudige en snelle dienst aan. De passagiers van de low-cost luchtvaartmaatschappij genieten van voordelige voorwaarden en een individuele dienstverlening voor autoverhuur in elke bestemming die door easyJet wordt aangedaan. Naast pakketten “vlucht en auto” biedt Europcar de klanten van easyJet talrijke services aan.

     

    EasyJet en Europcar verbinden zich ertoe de passagiers een eenvoudige online dienst aan te bieden en werken samen aan de ontwikkeling van een performant huursysteem snel, eenvoudig en gebruikersvriendelijk. RVH.

    www.europcar4easyjet.com

     

     

    20-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!