Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef ons heden ons dagelijks brood ... met een laagje Paté de la Méditerranée

     

    De supermarkten beginnen hun rekken meer en meer te vullen met vegetarisch lekkers en ook op restaurant denkt de chef-kok steeds meer aan de flexitariër, vegetariër of veganist onder zijn gasten. Voor het dagelijks brood daarentegen zoeken deze bewuste eters nog vaak smaakvolle alternatieven. Hoezee voor Paté de la Méditerranée!

     

    Paté passe? No way! De vegan paté van Vegetariana doet je bij elke hap hunkeren naar meer. Dit bio broodsmeersel op basis van kikkererwten en hennepzaden is een hedendaagse versie van het ondertussen welgekende hummus. Hennepzaden bevatten alle noodzakelijke aminozuren, vetzuren en plantaardige vezels die de nutritionele waarde van je ontbijt, lunch of snelle hap sterk verhogen. Niet alleen is de pastei vegan, de lekkernij is ook vrij van gluten, gist, lactose, soja, GMO en artificiële kleurstoffen.

     

    Het smeuïge goedje is verkrijgbaar in drie varianten. Naast de basisversie met kikkererwten en hennepzaden werd het recept verrijkt met Mediterraanse kruiden, om je smaakpapillen helemaal op hol te doen slaan. Mag het nog iets pittiger? Dan is de versie met chili wellicht wat voor jou! Verpakking :2 x 50g €2,79 - Na openen, koel bewaren.

    Hygiena, de specialist in distributie van biologische, natuur, glutenvrije en dieetproducten, brengt de Paté de la Méditerranée tot in de Belgische bio-winkels. www.hygiena.be









    28-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 feiten die je nog niet wist van Leiden

    Leiden is een van de populairste dichtbij citytrip-bestemmingen voor de Vlamingen. Leiden combineert bezienswaardigheden uit een rijk historisch verleden met de sfeer en de gezelligheid van een hedendaagse universiteitsstad. Het Zuid-Hollandse Leiden, halfweg tussen Den Haag en Amsterdam en niet eens zo ver van het Noordzeestrand, is rijk aan musea en evenementen. De binnenstad is sfeervol, met zijn oude grachten en Leidse hofjes. Leiden is in veel opzichten een verrassende en dichtbije citytrip reisbestemming. Er valt dan ook van alles te beleven, zowel op cultureel, historisch als ontspanningsgebied. We geven je 7 extra redenen waardoor je goesting krijgt om naar Leiden te gaan.

    1. Sleutelstad: Dit is de bijnaam van Leiden. Sleutelstad verwijst naar het stadswapen met St-Pieter (Petrus) als beschermheilige van de stad die een sleutel in zijn hand heeft. Zoals in de bijbel wordt verteld is dit de ‘sleutel van het Koninkrijk der Hemelen’. Dus als je naar Leiden gaat, krijg je toegang tot de hemel.

    2. T. rex in Town! Op 26 augustus komt de Tyrannosaurus rex, ook wel Trix genoemd, naar Leiden. Ze is de bekendste, iconische en meest tot de verbeelding sprekende dinosaurus ter wereld. Onderzoekers van Naturalis vonden Trix in Montana (USA). Inmiddels zijn de botten zorgvuldig uitgegraven en geprepareerd en is T. rex bijna klaar voor haar reis naar Leiden. De koningin der dinosauriërs, ruim 12 meter lang, 6000 kilo botten, spieren, klauwen en tanden, kun je vanaf zaterdag 10 september ontmoeten in Naturalis. https://t-rex.naturalis.nl

    3. De eerste tulp: De tulp is het symbool van Nederland maar deze bloem is eigenlijk afkomstig uit Kazachstan. De eerste tulp op Nederlandse bodem werd in 1593 geplant. Dat gebeurde in Leiden, in de Hortus botanicus. Bijna vijf eeuwen later is Leiden een belangrijk centrum in de Bollenstreek. De Hortus botanicus Leiden is nu een topbezienswaardigheid met planten uit alle windstreken. www.hortusleiden.nl

    4. 88 bruggen: Leiden heeft, na Amsterdam, het meeste water binnen haar poorten stromen. Om de grachten en singels over te steken zijn er natuurlijk bruggen nodig. De binnenstad telt er maar liefst 88! Het water en de bruggen zorgen voor een schilderachtig kader en een gezellig sfeer. Geniet er van, wandelend over de kades, tijdens een boottochtje of op een terrasje.

    5. Hometown Obama: Een leuk weetje: de voorvaderen van de Amerikaanse president Barack Obama hebben in Leiden gewoond. Hij stamt namelijk rechtstreeks af van een Leidse pelgrim familie. Ook de presidenten D. Roosevelt, Grant, Coolidge, Taylor en Bush hebben Leidse pelgrims als voorvader.

    6. Muurgedichten: Leiden is de stad van de muurgedichten. Er zijn er maar liefst 101 in verschillende talen en bedoeld voor iedereen. Diverse schriftbeelden verwijzen naar andere culturen en veel gedichten zijn een bespiegeling over taal, kleur of het dichterschap. Je kan een muurgedichtenwandeling doen die passeert langs 25 gedichten. www.muurgedichten.nl .

    7. De Leidse Schouwburg: Gebouwd in 1705 is de Schouwburg van Leiden het oudste nog in gebruik zijnde theater van Nederland. De programmatie staat symbool voor de culturele agenda van de ganse stad: rijk en gevarieerd. Er voor 2016/17 staat er weer veel gepland: klassieke muziek, theatervoorstellingen, cabaret, pop en jazz, jeugdprogramma’s, musicals, dans en theatercolleges. Dit zowel van internationale, Nederlandse maar ook Leidse artiesten. www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl/voorstellingen.

    Info: www.visitleiden.nl

     

     

     

     

     

     

     





    27-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radiatoraccessoire Multi+ brengt comfort én subtiele sfer in je badkamer en keuken

    Meer ruimte. Meer rust. Meer design.

     

    Een klein stukje design met een grote impact. Zo kan je Multi+ wel omschrijven, het veelzijdige accessoire dat Vasco ontwierp voor verticale radiatoren in de keuken of badkamer. Niet alleen is de elegante beugel ideaal om je handdoeken te drogen, het zwevende tablet geeft ook ruimte aan je favoriete spullen. “Zo breng je instant sfeer in huis, rustig en subtiel geïntegreerd“, vertelt ontwerper Wim Segers.

    Stijlvolle handdoekbeugels zijn al langer een handelsmerk van Vasco. Met Multi+ gaat de radiatorspecialist nog een stap verder: een accessoire dat start als handdoekbeugel en uitloopt in een breder tablet, inclusief slimme kapstok met verborgen ophanghaakjes. Zo komt Vasco tegemoet aan de trend om design nog functioneler te maken én tegelijk rust te creëren in huis.

    Designer Wim Segers: “Ik hou van zichtbaar zen. Daarom heb ik de minimalistische radiator gecombineerd met een architectonisch tablet. Tegelijk doet het accessoire zoveel meer voor je interieur dan je zou verwachten. Heel ingetogen, zonder de rust te verstoren, breng je sfeer in huis. Denk aan leuke reissouvenirs in je keuken. Of in de badkamer, een zichtbaar plekje voor je favoriete spullen.”

    Dankzij een onzichtbare bevestiging lijkt het tablet te zweven. Je kan Multi+ zowel links als rechts van je radiator bevestigen en in kleur perfect afstellen op je interieur – in wit, zwart of duivenblauw. Ideaal om stijlvol je pyjama voor te verwarmen aan de handdoekbeugel…

    Praktische info: richtprijs bruto: € 120 - verkrijgbaar in wit, zwart en duivenblauw - past op elke verticale designradiator van Vasco







    26-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Visa viert 30 jaar Olympische samenwerking met nieuwe wearable betalingstechnologieën

    Visa Inc. (NYSE: V) viert het 30 jarig partnership met de Olympische en Para-Olympische Spelen door het meest geavanceerde betalingssysteem ooit te creëren tijdens Rio 2016. Visa zal tijdens de Spelen experimenteren met nieuwe toepassingen om met fans te communiceren en ze te vermaken, door middel van een breed gamma activiteiten en live aangeboden content via de sociale media.

    Innovatieve draagbare betalingstechnologieën

    Visa brengt het meest geavanceerde betalingssysteem ooit op de Olympische Spelen. Door middel van ongeveer 4.000 NFC-geactiveerde POS terminals geïnstalleerd op belangrijke Olympische locaties kunnen fans en atleten gebruik maken van diverse nieuwe betalingstechnologieën tijdens Rio 2016. Deze draagbare middelen, ook wel ‘wearables’ genoemd, zijn:

    •         The Visa Payment Ring: Alle 60 Team Visa atleten op de Spelen ontvangen dit passieve accessoire uitgerust met NFC technologie en beveiligd met een token. Dit is een van Visa’s nieuwste innovaties.

    •         The Pulseira Bradesco Payment Band: In samenwerking met de Braziliaanse bank heeft Visa verstelbare zweet- en waterbestendige armband ontwikkeld. 3000 dergelijke armbanden worden verdeeld onder fans, medewerkers en toeschouwers.

    •         The Swatch Bellamy Watch: Visa heeft met Swatch samengewerkt om het eerste contactloze betaal-uurwerk te creëren en beschikbaar te maken voor Braziliaanse consumenten. Het uurwerk is te koop in de Olympische outlet winkels.

    Welke Olympiër ben jij?

    Om de fans nog dichter bij de Spelen in Rio 2016 te betrekken, lanceert VISA de ‘What kind of Olympian are you’ quiz die iemands Olympische identiteit bepaalt aan de hand van zijn/haar voorkeuren, karaktertrekken en persoonlijkheid. De quiz bestaat momenteel in zes landen: Noorwegen, Spanje, Italië, Frankrijk, Bulgarije en Polen.

    Beating Heart Film

    Visa heeft Saatchi & Saatchi (London) de opdracht gegeven om een kortfilm te maken die de vitale rol van Visa in de betalingsindustrie weergeeft naar analogie met het kloppend hart van een Olympische atleet. Ashley Bryant, die een zilveren medaille behaalde op de tienkamp op de Commonwealth Games in 2014, speelt de hoofdrol terwijl hij zich voorbereidt op Rio met shots van zijn zware training en beelden van zijn kloppend hart. Zodra de Olympische Spelen dichterbij komen en het enthousiasme van de mensenmassa groeit, klopt zijn hart sneller. De kortfilm toont aan dat Visa, net als het hart van Ashley Bryant, altijd klaar staat en presteert wanneer het nodig is. De film zal ingezet worden in verscheidene digitale of televisie campagnes in Europa, waaronder in Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Ierland, Israël, Italië, Malta, Noorwege, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Turkije en Groot-Brittannië.

    Jean-Marie de Crayencour, Country Manager BeLux bij Visa: “We verheugen ons om 30 jaar samenwerking met de Olympische en Para-Olympische Spelen te vieren. Wij zijn bijzonder trots om bij deze gelegenheid de meest geavanceerde betalingsattributen voor te stellen. Visa draagt voortdurend bij tot de evolutie van de betalingsmiddelen en biedt gebruikers meer keuze en flexibiliteit in hun manier van betalen”.

    Visa Inc. (NYSE: V) is een wereldwijd betalingstechnologiebedrijf dat consumenten, ondernemingen, financiële instellingen en overheden in meer dan 200 landen en regio’s verbindt met snelle, veilige en betrouwbare elektronische betalingen. We beheren een van de meest geavanceerde netwerken ter wereld – Visanet – dat meer dan 65.000 betalingsberichten per seconde kan beheren, met bescherming tegen fraude voor de consument en verzekerde betaling voor de handelaar. Visa is geen bank en geeft geen kaarten uit, verleent geen krediet en bepaalt geen tarieven voor consumenten. De innovaties van Visa maken het de financiële instellingen echter mogelijk om hun consumenten meer keuze aan te bieden: nu betalen met een debetverrichting, vooraf betalen met een prepaid-kaart of later betalen met een kredietproduct. Voor meer informatie, bezoek de website (www.visaeurope.com), de Visa Vision blog (www.vision.visaeurope.com), en @VisaEuropeNews.

    25-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modein Oostende inspired by Belmodo - Editie III

    MODE-EVENEMENT IN OOSTENDE

    Tijdens het shoppingweekend van zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 staat Oostende helemaal in het teken van mode. Voor de 3de editie van het mode-event #MODEinOOSTENDE zetten Toerisme Oostende vzw en Belmodo (www.belmodo.be) opnieuw de leukste shopadresjes in de kijker.

    Voor de 3de editie van #MODEinOOSTENDE bundelen Belmodo Bloggers Tiany Kiriloff en Lize Feryn hun expertise met het stijlvolle oog van Katja Retsin. Drie Oostende lovers die goed weten wat er nodig is om het perfecte #MODEinOOSTENDE weekend in te vullen. Resultaat is een uitgekiende selectie aan must-visit shoppingadressen in Oostende.

    Uit tal van inschrijvingen zijn 30 niet te missen hotspots gekozen die passen in het aanbod maar ook evenementieel alles uit de kast halen tijdens het shoppingweekend zelf. Bij de beoordeling is rekening gehouden met o.a. het merkenaanbod, het interieur van de winkel, de service, de geplande animatie en de uitwerking van het weekend.

    #MODEinOOSTENDE kiest resoluut de kaart van de shoppingbeleving. Alle deelnemende winkels verwennen daarom hun klanten tijdens dit modieuze weekend. Van een lekker glaasje bubbels, stylingadvies, dj’s, talrijke modeshows, niet te missen kortingen tot leuke goodie bags. “Belmodo is steeds op zoek naar de leukste hotspots en een stad als Oostende mag daarom absoluut niet ontbreken op onze website”, stelt Belmodo Blogger Tiany Kiriloff. Ook Burgemeester Johan Vande Lanotte is enthousiast over het evenement. “Oostende is de shoppingstad aan Zee. Dankzij Toerisme Oostende vzw en Belmodo wordt dit met MODEinOOSTENDE nog eens mooi in de picture gezet”.

    Een overzicht van de deelnemende winkels vind je terug op www.belmodo.be/modeinoostende. Daarnaast maakt de gloednieuwe Belmodo Hotspots App je wegwijs door de Stad aan Zee via een handige route die je kan downloaden op je smartphone. Wie toch liever een kaartje in de hand heeft, kan z’n exemplaar oppikken bij Toerisme Oostende.

    Om het shoppingweekend compleet te maken, organiseren Toerisme Oostende en Belmodo voor het eerst een reeks geweldige workshops. Niemand minder dan Belmodo Blogger en make-upartieste Nanja Massy (www.belmodo.be/nanja), nail art queen en auteur Elfi De Bruyn (www.glamatheart.com) en fashion blogger Elien Migalski (www.dogsanddresses.com) zijn van de partij en komen er elk uitgebreid over hun vakgebied praten. Hoe maak je je op in slechts vijf minuten? Wat zijn de modetrends voor deze herfst? Hoe geef je jezelf een professionele manicure met de spullen die je al in huis hebt? Het antwoord op al deze en nog veel meer vragen, kom je te weten tijdens deze workshops. Inschrijven kan ter plaatse maar let wel op: de plaatsen zijn beperkt!

    Voor meer info surf je naar: www.belmodo.be/modeinoostende. De Belmodo Hotspots App download je gratis via de Apple Store of via de Google Play Store of surf naar www.belmodo.be/app.











    24-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg proeft ... om online te delen ...

    Coca-Cola onderzoekt de smaakbeleving van de Belgen

     

    Nieuwe smaken verkennen om, via sociale media, indruk te maken op vrienden en familie? Eén op de drie Belgen pleit schuldig… Dat blijkt uit een grootschalig smaakonderzoek dat Coca-Cola uitvoerde bij 9.125 Europeanen. De Spanjaarden zijn het meest avontuurlijk ingesteld, terwijl de Finnen het snelst eten en nauwelijks iets proeven. Maar ook de Belgen beleven smaak op hun typische manier, zo blijkt. *Studie uitgevoerd door YouGov, in opdracht van Coca-Cola, in februari 2016 bij 9.125 deelnemers in België, Finland, Frankrijk, Groot-Britannië, Duitsland, Nederland en Spanje.

    Belgen zijn (bijna) de dappersten

    De Belgen durven de grenzen van hun smaakpalet te verkennen. Ruim 35% vindt zichzelf avontuurlijk als het op nieuwe smaken aankomt. En hoe warmer het is, hoe avontuurlijker we worden. Zo zijn we in de zomer vier keer meer geneigd om nieuwe smaken uit te proberen dan in de winter. Ook opvallend: één op de drie Belgen proeft nieuwe producten om zijn ervaring online te kunnen delen via sociale media. Vergeleken met andere Europeanen, zijn Belgen vrij avontuurlijk: alleen de Spanjaarden gaan ons voor in nieuwe smaken ontdekken.

    Bourgondiërs van Europa

    Terwijl de gemiddelde Europeaan erg gehaast is, neemt de Belg zijn tijd: 65% houdt ervan om op het gemak te genieten van een hapje of drankje. Daarmee bevestigen we onze status van ‘Bourgondiërs van Europa’. De Finnen zijn de snelste eters: 68% geeft toe geen tijd te nemen om iets fatsoenlijk te proeven.

    Onzekere smaakpapillen

    Hoeveel basissmaken er zijn, daar hebben heel wat Europeanen het raden naar. Ook de Belgen, want bijna de helft (47%) kent het antwoord niet. De Finnen scoren het best: een kwart kan zoet, zuur, zout, bitter en umami als basissmaken identificeren. Ook wat onze smaakpapillen betreft, zijn we onzeker. Amper 6% van de Belgen schat zijn smaakpalet als ‘expert’ in. Duitsers hebben het meest vertrouwen in hun smaakherkenning, Britten het minst.

    Eerst zien, dan proeven

    Meer dan een kwart van de Belgen kiest smaak als zintuig dat het meeste plezier geeft. Al blijft zicht het meest gewaardeerde zintuig voor 72% van de Belgen. Ons gevoel voor smaak is het best ontwikkeld ’s avonds, zo stelt één op de vier deelnemers.

    Coca-Cola, ijskoud en in een glazen flesje

    Meer dan de helft van de Belgen (58%) beschrijft de smaak van Coca-Cola als verfrissend. Eén op de twee Belgen vindt dat de typische smaak Coca-Cola net zo uniek maakt. Een kwart telt daarbij nog het iconische merkimago. Vier op de tien Belgen hebben hun Coca-Cola graag ijskoud geserveerd, bijna een kwart drinkt het liefst uit een glazen flesje.

    Voor meer informatie: http://www.cocacolabelgium.be

     

     









    23-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talking walls: de allereerste Belgische wedstrijd voor artistieke muurstickers

    Laat je muren spreken. Of nog “Talking Walls”, zo zou je dit nieuw initiatief ook kunnen noemen. Het concept vertrekt vanuit de samenvloeiing van twee nieuwe trends. Enerzijds kende de markt van de interieurstickers, kwalitatieve zelfklevende decoratie over de jaren heen een belangrijke ontwikkeling. De verklaring is makkelijk te vinden: met een mooie, decoratieve muursticker, kan je in een slaapkamer, living of nog keuken, vaak veel makkelijker een eigen sfeer creëren dan met verf of behang alleen. Anderzijds heb je de opkomst van een nieuwe vorm van “street art”, namelijk “sticker art”, welke in België op dit moment nog vrij onbekend is.

    Initiatiefnemer van de wedstrijd Philippe Vandeven wil iedereen, maar vooral jongeren tussen 16 en 25 jaar aansporen om hun eigen ideeën, ontwerpen, tekeningen, illustraties, in te sturen voor de “Stickify”-wedstrijd: ”je gaat op kot, je huurt je eerste appartement of je wil je eigen slaapkamer gewoon gezelliger maken en een eigen stempel geven. Mits je over enige creativiteit en artistiek talent beschikt, kan je dit op een eenvoudige en best betaalbare manier doen via een muursticker”.

    Philippe weet alles over interieurstickers. Hij was zelf een van de pioniers in België die met zijn bedrijf en merk “Lou & Friends” een aantal jaren geleden homestickers in verschillende formaten, tot 1,5 op 2 m, op de markt bracht.

    Stickify yourself

    Over de jaren heen kreeg hij regelmatig de vraag van particulieren om hun eigen tekeningen of ontwerpen in de vorm van muurstickers te produceren. Het in Gent gevestigde bedrijf “Lou & Friends” maakt alles zelf en kan dus perfect ingaan op aanvragen die letterlijk en figuurlijk “op maat” worden besteld. Van het ene kwam het andere en Philippe bedacht een nieuwe term, “stickify” wat vertaald kan worden als “kleef wie je bent, wat je voelt, …”

    “Jongeren voelen op een bepaalde leeftijd vaak de noodzaak om zich via beelden, woorden en/of tekeningen uit te drukken, hun persoonlijkheid te affirmeren”, benadrukt Philippe Vandeven. Hij kan erover meespreken, hij heeft twee kinderen van 16 en 18 jaar en ziet bij hen en hun vrienden de enorme drang om hun eigen identiteit te benadrukken.

    Originele wedstrijd, originele prijzen

    Philippe Vandeven wou een heel laagdrempelige wedstrijd lanceren die heel eenvoudig in elkaar zou zitten. Surf gewoon naar www.stickify.be, je uploadt je beeld, tekening, schets, met of zonder tekst en de jury beslist of je deel uitmaakt van de 5 beste ontwerpen. De vijf laureaten krijgen hun eigen ontwerp gratis in muurstickervorm toegestuurd in de gewenste afmeting. Maar daar stop het niet bij!

    Philippe gelooft steevast in het principe van gedeelde winsten tussen bedenker en producent en wil jongeren ook aanwakkeren om hun ondernemerszin en creatief talent te ontwikkelen. Daarom worden de 5 muurstickers een jaar lang door Lou & Friends gecommercialiseerd en delen de 5 laureaten in de winst, a rato van 20% op de verkoopprijs (incl. BTW) per verkochte sticker.

    In de jury wordt Philippe bijgestaan door designbloggers en designjournalisten.

    Wedstrijddata: 9 augustus 2016: aanvang van de wedstrijd op www.stickify.be - 15 september 2016: uiterste datum voor het insturen van de ontwerpen - 30 september 2016: bekendmaking laureaten

     

     

     





    23-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste smeerbare olijfolie op de markt. Olivia
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle voordelen van olijfolie zijn voortaan ook te vinden in een vlootje van Oiliva: de eerste smeerbare olijfolie van Spaanse origine. Oiliva is niet alleen gezond, maar ook extra handig tijdens het koken vanwege de specifieke gebruiksaanwijzing en textuur. Voortaan geen vet meer in de pan, maar meteen op je product met een extra krokant korstje vanbuiten en sappige malsheid vanbinnen als resultaat. Ondanks het feit dat Oiliva smeerbaar is, bevat het geen ongezonde transvetten dankzij de gepatenteerde ontwikkelingstechniek. Oiliva is dus een gezonde en lekkere partner, zowel tijdens het kokkerellen als aan de eettafel.

    Lekker gezond: Dat de smeerbare olijfolie ondanks zijn vaste structuur geen transvetten bevat, is te danken aan de gepatenteerde productiemethode. Transvetten of transvetzuren zijn vetten die door chemische processen in de fabriek hard zijn gemaakt. Door dergelijke gekunstelde behandelingen ontstaan ‘transvetzuren’ met een structuur die in de natuur niét voorkomt. Ze kunnen zelfs onze celstructuren verstoren. Bij Oiliva is dit dus niet het geval. Oiliva wordt gehydrogeneerd waardoor de moleculen dichter bij elkaar komen te staan. Het bestaat volledig uit olijfolie, namelijk uit extra vierge olijfolie van eerste persing en geraffineerde olijfolie beiden van Spaanse origine. Hiernaast bevat Oiliva ook geen en zouten en is het vrij van allergenen. Dat loopt gesmeerd voor mensen met gluten- of lactose intolerantie!

    Lekker handig: Olijfolie is erg smaakvol maar soms toch onhandig in vloeibare vorm. Waar de smaak van diverse oliën kan verschillen van zeer sterk tot minder straf, heeft Oiliva een neutrale en zachte smaak. Hierdoor is het ook lekker op de boterham. Je bakt ook vliegensvlug lookbroodjes zonder druppende olie die soms rook veroorzaakt in de keuken. De specifieke werkwijze zorgt tevens voor minder afwaswerk. Aangezien je Oiliva aanbrengt op het vlees of de groentjes zelf, vervuil je minder de potten of pannen met een grote hoeveelheid vet. Het vlees of de vis bakt bovendien nog krokanter, doordat Oiliva beter bestand is tegen hitte dan klassieke olijfolie. Zo krijgt het snel een mooie korst en blijven de smaakvolle sappen beter bewaard. Ook het spatten wordt aardig verminderd. Bovendien hoef je alle voedingswaren maar met een klein laagje te bedekken en bespaar je tot 60% olie in vergelijking met andere vetten. Dit werkt ook perfect in de oven. Smeer een de volledige kip in met een mengsel van Oiliva en een kruidenmix om zo te garen in de oven.

    Bij het maken van slaatjes zorgt Oiliva ervoor dat de slablaadjes langer stevig en fris blijven. Oiliva is tevens een goede basis voor koude sauzen als mayonaise en in combinatie met bloem een koude roux voor aan soep toe te voegen.

    How to Oiliva?

    Oiliva gebruik je niet zoals boter of olie, aangezien je Oiliva eerst op het product zelf aanbrengt, kruidt en vervolgens in een droge warme pan of grill legt. Je doet dus nooit Oiliva in de pan of ovenschaal. Eerst jouw ingrediënt droog deppen dan Oiliva aanbrengen met een siliconen borsteltje of mengen in een kom met plastic keukenhandschoen voor grotere hoeveelheden. Voor slaatjes kan je perfect een lepel Oiliva in een kom scheppen, kruiden en de blaadjes met je handen of een lepel mengen. Daarna kunnen azijn en of andere ingrediënten toegevoegd worden voor extra smaakdimensie.

    www.oiliva.be - verkrijgbaar bij Colruyt Group: Colruyt, Spar en Alvo - prijs: 3,49 €

     

    23-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar school of werk volenergie met ORTIS

    Wanneer het einde van de vakantie nadert, moet je het dagelijkse ritme met veel enthousiasme weer opnemen. Het is niet eenvoudig om na een heerlijke vakantie weer aan de slag te gaan, de grauwe herfst tegemoet te gaan en de eerste verkoudheden te moeten verdragen. Hoe behoud je een moraal van staal en overvloedig veel energie terwijl ons organisme hardhandig wordt aangepakt en stilaan zijn vitaliteit verliest?

    Geen paniek! Laboratoires ORTIS heeft gezondheidsproducten ontwikkeld die ons helpen om onze weerstand te verhogen en een boost te geven aan onze energie wanneer we dat nodig hebben.

    In topvorm zijn gedurende enkele uren? De ORTIS oplossing: RED ENERGY

    Dankzij de unieke formule garandeert Red Energy een snel resultaat zonder zenuwachtigheid en zonder risico op verslaving. Het droogextract van Guarana bestrijdt de spreekwoordelijke klop van de hamer en geeft weer kracht aan het organisme. 1 tablet of monodosis flesje nemen, puur of verdund in een koude drank, wanneer nodig. Niet meer dan twee tabletten of flesjes per dag nemen. Aanbevolen verkoopprijs: Doos van 15 tabletten – 8,95€ Doos van 10 flesjes van 15 ml, original of zonder alcohol – 14,50€ - Flesje per eenheid – 2€

    Een zware werkweek in het vooruitzicht ? De ORTIS oplossing: ENERGY & GINSENG

    Energy & Ginseng zorgt voor onmiddellijke energie dankzij de weldaden en de actieve bestanddelen van planten. Het droogextract van Guarana draagt bij tot de waakzaamheid en de vermindering van de mentale vermoeidheid. De volledige wortels van Ginseng dragen bij tot de optimalisatie van de prestaties, van het geheugen en van de concentratie. Het droogextract van gember, rijk aan antioxidanten, helpt de immuniteit te behouden.

    Het flesje goed schudden alvorens op te drinken, puur of verdund in een glas water of vruchtensap, bij voorkeur ‘s morgens. Aanbevolen verkoopprijs: Doos van 10 flesjes van 15 ml – 14,50

    Batterijen volledig leeg? Laad ze weer helemaal op. De ORTIS oplossing: ENERGY & UITHOUDING

    De ingrediënten van Energy & Uithouding helpen om op een duurzame manier fysieke en psychische vermoeidheid te bestrijden. Deze formule werd ontwikkeld door Laboratoires ORTIS en gaat het immuunsysteem ondersteunen en bijdragen tot de verbetering van de concentratie op de lange termijn. Poeder van Ginseng werkt als een adaptogeen: deze helpt het organisme om zich tegen verschillende dagelijkse stresssituaties te verzetten.

    Het droogextract van Rhodiola draagt bij tot het stimuleren van de perceptie en de verbetering van de gemoedstoestand. Het droogextract van de Ginkgo bladeren helpt om de cognitieve prestaties te bevorderen (geheugen, redenering, concentratie enz.) dankzij een verbetering van de bloedcirculatie in de hersenen. Seleniumgist: selenium is een krachtige antioxidant en draagt bij tot het normale functioneren van het immuunsysteem en tot de celbescherming tegen oxidatieve stress.

    2 tabletten per dag ‘s morgens innemen, gedurende 18 dagen. Aanbevolen verkoopprijs: Doos van 36 tabletten – 14,50€

    Vitaliteit en duurzame energie.

    De herfst is een overgangsperiode waarin vermoeidheid en energieverlies snel voelbaar zijn. Het is mogelijk om het organisme te versterken met natuurlijke producten zoals Ginseng of Koninginnebrij… Kies ook voor producten met een hoge kwaliteit! De fabricageprocedés van Laboratoires ORTIS behouden de eigenschappen van de grondstof zodat die optimaal kan worden ingezet voor ieders gezondheid.

    De ORTIS oplossing: GINSENG IMPERIAL DYNASTY. Ginseng is een oude Chinese plant die bekend staat om de weldaden en de doeltreffendheid om het afweermechanisme van het organisme te versterken tegen stress. Laboratoires ORTIS gebruikt de volledige wortels van de Panax ginseng C.A. Meyer om de integraliteit van de actieve bestanddelen te waarborgen (ginsenosides, mineralen, spoorelementen en vitamines). De wortel van deze plant wordt gebruikt om het lichaam te helpen zijn evenwicht te behouden. De wortels bevatten een optimale concentratie aan ginsenosiden (40 mg), wat bijdraagt tot het evenwicht van het organisme. Dit vitaliteitsprogramma van 20 tot 40 dagen is aangewezen bij vermoeidheid, tijdelijke stress of gebrek aan tonus.

    Het flesje ( 15ml ) goed schudden. De inhoud ervan bij voorkeur ‘s morgens puur of verdund in een glas vruchtensap of water opdrinken. Droog en beschut tegen warmte bewaren. Bestaat eveneens in een doos van 20 tabletten: één tablet per dag nemen, gedurende 3 weken. En in een fles van 500 ml (40 dagen): ‘s morgens 12 ml nemen, puur of verdund in water of vruchtensap. Aanbevolen verkoopprijs: Doos van 20 flesjes van 15 ml – 24,50€ - Doos van 20 tabletten – 20€ - Fles van 500 ml met alcohol – 29,70€ .

    Het product puur of verdund in een glas water of vruchtensap, ’s morgens of ’s middags innemen bij de maaltijd. 100% puur gebruiken: 2000 mg als aanvangsdosis en 1000 mg als onderhoudsdosis.

    Aanbevolen verkoopprijs: Flacon van 250 ml zonder alcohol – 18,40€ - Flacon van 500 ml met alcohol – 25,50€ Doos van 24 tabletten – 15,51€

    De ORTIS oplossing: KONINGINNEBRIJ

    Koninginnebrij is een pareltje afkomstig uit de bijenteelt en heeft een hoge concentratie aan vitamines, mineralen en spoorelementen. Maar dit natuurwonder moet bijzonder goed behandeld worden om de doeltreffendheid ervan te behouden. Daarom is Laboratoires ORTIS erg streng op het vlak van de bewaring van de actieve bestanddelen van de Koninginnebrij, de bestanddelen die voor de kwaliteit zorgen.

    Het product puur of verdund in een glas water of vruchtensap, ’s morgens of ’s middags innemen bij de maaltijd. 100% puur gebruiken: 2000 mg als aanvangsdosis en 1000 mg als onderhoudsdosis. Aanbevolen verkoopprijs: Flacon van 250 ml zonder alcohol – 18,40€ - Flacon van 500 ml met alcohol – 25,50€ Doos van 24 tabletten – 15,51€

    De goede raad van ORTIS!

    Om nog meer rendement te halen uit een vitaliteitsprogramma is het aangewezen om eerst een detoxprogramma te volgen. Voor de start van de winter mag je niet vergeten om goed te hydrateren, te bewegen en de voorkeur te geven aan groenten en fruit voor een gezonde dosis energie. ORTIS heeft twee formules ontwikkeld die perfect zijn om het organisme te ontlasten van het teveel aan giftige stoffen.

    DETOXINE : Zachte en diepwerkende detox in 20 dagen - Smaken: framboos-veenbes, perzik-citroen, groene thee, appel (zonder fucus). Los 12 ml DETOXINE op in een groot glas water, in een klein flesje of nog beter, in uw dagelijkse fles water van 1,5l. Programma van 20 dagen. Aanbevolen verkoopprijs: 19,99 €

    DETOXINE: Zuiverend express, snelle detox in7 dagen - Smaak: passievrucht-granaatappel (zonder fucus). Elke ochtend een flesje opdrinken, puur of verdund in een groot glas water. Aanbevolen verkoopprijs: 13,25 € . www.ortis.com









    22-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste themaparken van de Verenigde Staten

    Niets anders dan plezier in de zon voor heel de familie in de Verenigde Staten. Ben jij een liefhebber van pretparken en durf jij in de meest sensationele attracties te gaan? Dan is een bezoek aan één van de beste themaparken in de Verenigde Staten zeker de moeite! Van de engste, snelste en grootste attracties tot wildwaterparken en kindvriendelijke attracties – met meer dan 300 pretparken in de Verenigde Staten is er wel iets voor heel de familie. Daarnaast is een dag naar een pretpark een ideale uitstap tijdens je vakantie!

    Om je wat te helpen een keuze te maken tussen deze 300 pretparken, geeft British Airways een overzicht van de beste themaparken in de Verenigde Staten:

    1: Six Flags Over Texas, Texas: Dit pretpark heeft een rit die op zichzelf al een categorie is: de hypercoaster Titan! In deze attractie maak je een ongelooflijke val van 77 meter lang door een donkere tunnel en twee spiralen. Mis ook zeker niet deze spectaculaire attracties: Superman: Tower of Terror waar je een val maakt van bijna 100 meter of de Texas Skyscreamer waar je op een gigantische schommel zit 120 meter in de hoogte.

    2: Legoland, California: Ontmoet de Lego brontosaurus ´Bronte´, beleef de snelle rollercoasters, verfris je in één van de waterparken of geniet van een bezoek aan het Sea Life Aquarium. Dit park is perfect voor gezinnen met jonge kinderen waar ze kunnen genieten van rustige ritjes en aangepaste glijbanen. Het park heeft ook zijn eigen hotel op het terrein, ideaal om het park op het gemak te ontdekken met het gezin.

    3: Six Flags Magic Mountain. California: Six Flags Magic is momenteel recordhouder van de meeste rollercoasters van alle pretparken met maar liefst 19 rollercoasters! Inclusief de hoogste verticale torenval die ongeveer 120 meter hoog is, de LEX Luther: Drop of Doom. Deze attractie valt 40 verdiepingen naar beneden en dit met maar liefst een snelheid van 137 kilometer per uur!

    4: Kings Dominion, Virginia: Adrenalinejunkies moeten zeker naar Kings Dominion gaan om er de Dominator te ontdekken, de attractie die het record heeft van de langste vloerloze rollercoaster van wel 1,2 kilometer lang. Ervaar ook de sensatie van deltavliegen en parachutespringen tegelijk in de Xtreme Skyflyer.

    5: Walt Disney World, Florida: Walt Disney World is het meest populaire amusementpark ter wereld met meer dan 19 miljoen bezoekers elk jaar. Ga naar een Disney parade met in de hoofdrol Mickey Mouse en zijn vrienden, trotseer de rollercoasters zoals de Space Mountain of poseer aan het iconische kasteel van Assepoester.

     

    6: Carowinds, North Carolina: Carowinds is de thuis van de Fury 325 – één van de hoogste stalen rollercoasters in de Verenigde Staten. De attractie gaat maar liefst 100 meter in de lucht met een snelheid van 152 kilometer per uur. Carowinds heeft sinds kort een nieuw waterpark, Carolina Harbor, waar je je kan verfrissen en leuke waterattracties kan ontdekken.

    7: Busch Gardens, Virginia: Ongeveer 96 kilometer van Virginia Beach vind je Busch Gardens, een themapark dat al 40 jaar open is. Het zit vol sensationele rollercoasters voor alle leeftijden zoals hun nieuwe rit Tempesto die een snelheid aanneemt van bijna 100 kilometer per uur!

    8: Valleyfair, Minnesota: Ervaar één van s´werelds grootste gewichtsloze zones in de rollercoaster Wild Thing – de hoogste en snelste rit in Valleyfair. De attractie bestaat uit een 60 meter diepe val en bereikt ongelooflijke snelheden van 120 kilometer per uur.

    9: Holiday World and Safari, Tennesee: Dit park is ´s werelds allereerste themapark en heeft een waterpark dat onlangs verkozen werd tot één van de beste in de Verenigde Staten. Hun nieuwste rollercoaster Thunderbird is de eerste rit in de Verenigde Staten waarbij je naar een snelheid van 0 naar bijna 100 kilometer per uur gaat in amper 3,5 seconden.

    Maakt niet uit waar het avontuur je brengt, British Airways kan je helpen in stijl er te geraken met de meest geschikte route, terwijl je kan relaxen en uitkijken naar een welverdiende, adrenalinevolle break. Boek je vlucht, hotel en autoverhuur samen met British Airways en bespaar meer geld op je vliegticket om te investeren in een ticket voor één van de themaparken of opteer voor een fly and drive trip om meer dan één park te bezoeken in de Verenigde Staten.

    Over British Airways

    British Airways maakt deel uit van de International Airlines Group. Het is één van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en de grootste transporteur van het Verenigd Koninkrijk. De thuishaven van British Airways is London Heathrow, de drukst bezochte internationale luchthaven ter wereld. British Airways vervoert jaarlijks zo’n 36 miljoen reizigers met haar vloot van 270 vliegtuigen naar meer dan 199 bestemmingen wereldwijd. British Airways investeert in nieuwe toestellen, intelligentere cabines, elegante loungeruimtes en nieuwe technologieën om het leven comfortabeler te maken zowel in de lucht als op de grond.

    Voor meer informatie over British Airways, kunt u terecht op ba.com of op Twitter @british_airways

     

     









    22-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!