Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strategisch plan toerisme

    Vlaamse regering keurt strategisch plan voor toerisme goed

     

     

     

    Op voorstel van minister van Toerisme Geert Bourgeois keurde de Vlaamse Regering het strategisch beleidsplan 2020 voor het toerisme in Vlaanderen-Brussel goed. Het is de eerste keer dat er zo'n beleidsplan tot stand komt in overleg met de toeristische sector en de beleidsdomeinen die van belang zijn voor het toerisme.

     

    Met de goedkeuring van dit strategisch plan wordt een belangrijk punt van het Vlaams Regeerakkoord goedgekeurd. Uniek is ook dat de toeristische partners zich engageerden om voor het jaareinde een toerismepact te sluiten om de doelstellingen uit te voeren.

     

    Minister van Toerisme Geert Bourgeois : "Het overlegproces, met meer dan 150 organisaties,  startte in het voorjaar van 2010 en resulteert nu in dit strategisch plan. Dit is geen vrijblijvende oefening, want er is met alle betrokkenen afgesproken om in het najaar het toerismepact te tekenen. Belangrijk is ook dat er samen met alle betrokkenen eindelijk werk gemaakt is van een langetermijnvisie. Waar willen we met ons toeristisch beleid en samen met de toeristische sector staan tegen 2020."

     

    In een gezamenlijke missie willen alle betrokkenen komen tot "de duurzame ontwikkeling van het toerisme in, naar of vanuit Vlaanderen met het oog op meer economisch rendement, tewerkstelling en welzijn." Dit resulteert in 4 strategische doelstellingen: 1) de bekendheid en aantrekkingskracht van Vlaanderen als toeristische bestemming verhogen in binnen- en buitenland; 2) het aandeel van de toeristische sector in de Vlaamse economie laten stijgen; 3) de klanttevredenheid verhogen door een kwaliteitsvol aanbod; 4) de slagkracht van de toeristische sector versterken.

     

    Deze missie en strategische doelstellingen krijgen concrete uitvoering in negen operationele doelstellingen. Hierbij staan kennisverwerving, ondernemersklimaat en tewerkstelling,  investeringen, ontsluiting en bereikbaarheid van het toeristisch aanbod, identiteit en imago, onthaal en participatie centraal.

     

    De komende jaren zal op een jaarlijkse Staten-Generaal een stand van zaken worden opgesteld over de uitvoering van dit strategisch beleidsplan. Bijkomend krijgt ook het nieuwe Raadgevend Comité van Toerisme Vlaanderen de opdracht om dit belangrijk strategisch proces mee te begeleiden. RVH.

     

    17-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erihad

    Etihad Airways kondigt twee nieuwe bestemmingen aan: Chengdu (Sichuan) en Shanghai

     

     

     

    Etihad Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, kondigt twee nieuwe routes naar China aan. Vanaf 15 december 2011 vliegt Etihad vier maal per week naar Chengdu, de hoofdstad van de provincie Sichuan in Zuidwest China. Vanaf 1 maart 2012 zal de maatschappij dagelijks tussen Abu Dhabi en Shanghai vliegen. Dit brengt het totale aantal bestemmingen binnen het Etihad-netwerk op 70.

     

    Etihad is de eerste maatschappij die een directe lijn biedt tussen de Verenigde Arabische Emiraten en Chengdu, het economische centrum van Zuidwest China. Zo hebben nu zowel zakenreizigers als toeristen een gemakkelijke toegang tot de regio.

     

    Shanghai, dat na Peking het hoogste aantal inwoners van het Chinese vasteland telt, is vanuit strategisch standpunt dan weer een belangrijke bestemming voor Etihad. Gezien de maatschappij al dagelijks op Peking vliegt, hebben reizigers nu toegang tot de twee belangrijkste centra voor handel, overheid, cultuur en toerisme in China.

     

    “De toevoeging van de twee nieuwe bestemmingen aan ons netwerk betekent voor Etihad een grote investering in het gebied. Dit toont aan dat we vertrouwen hebben in de sterkte en het potentieel van de reismarkt”, zegt James Hogan, CEO van Etihad.  

    Etihad zal voor beide bestemmingen een Airbus A330-200 inzetten, met een Pearl Business en een Coral Economy class aan boord. RVH.

     

    15-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbas houthaarden

    Barbas vrijstaande houthaarden  

    Nieuwste Barbas Eco houthaarden



     

    Vuur intrigeert, al eeuwenlang. Barbas ontwerpt hout­haarden voor wie er niets gaat boven de sfeer en geur van knapperend hout, het levendige vlammenspel en de lol van vuurtje stoken. De vrijstaande Eco-houthaarden zijn niet alleen mooi om te zien, ze bieden ook een hoog rendement, veiligheid en bedieningsgemak. Nieuw in het populaire Eco-programma zijn de Eco 90 en Eco 100. Voor de liefhebbers van écht vuur.


    Met haar brede Eco-programma biedt Barbas vrijstaande houthaarden in uiteenlopende stijlen. Van tijdloos klassiek tot strak modern; van haarden met een stoere industriële look tot modellen bekleed met speksteen, zoals de nieuwe Eco 100. Optimaal bedieningsgemak gaat hand in hand met een hoog rendement. Via de hoogwaardige materialen van het toestel wordt comfortabele stralingswarmte afgegeven.

     

    De Eco 90 is een aantrekkelijke vrijstaande houthaard, bekleed met modern metaal. De nadruk ligt op het verticale ontwerp en de verticale verbrandingsruimte die een maximaal zicht op het vuur geeft. De Eco 90 is geschikt voor houtblokken tot 50 cm! Met een systeemrendement van maar liefst 86% en moderne uiterlijk is de Eco 90 echt een haard van deze tijd. Het toestel kan zowel op laag als hoog vermogen gebruikt worden. Optioneel is een bijpassende metalen vloerplaat verkrijgbaar om de haardplaats in stijl af te maken.

     

    De nieuwe Eco 100 heeft een spekstenen bekleding, voor een langdurige en gelijkmatige warmteafgifte. Het hoge rendement en de com­for­tabele stralingswarmte maken deze houtkachel bijzonder gewild. Wie eenmaal een speksteenkachel heeft gehad, weet dat de comfortabele stra­lings­warmte met niets anders te vergelijken is. ‘Natuurlijk’ is het woord dat het gevoel van behaaglijkheid het beste omschrijft. Dat geldt ook voor de uitstraling van speksteen: de satijnachtige, grijze kleur past in elk interieur. De Eco 100 heeft een grote verbrandingsruimte, geschikt voor houtblokken tot 50 cm. Optioneel is een metalen vloerplaat verkrijgbaar om de haardplaats nóg meer cachet te geven.

     

    ‘Barbas brengt sfeer met groot respect voor het milieu én tegen budgetvriendelijke prijzen’, aldus Eric Smit, voorzitter Europese Werkgroep Fijn­stof­emis­sie en productontwikkelaar bij Interfocos. ‘Vroeger moest een groot aantal houtblokken aangedragen worden om het behaaglijk warm te maken. De moderne, energiezuinige haarden van Barbas verwijzen dit beeld voorgoed naar het verleden. Vanwege de zeer lage emissie wordt voldaan aan de strengste eisen waardoor ze heel schoon branden.’.RVH.

    www.barbas.com

     

     





    15-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintermode
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Overzichtje van wat we deze winter mogen verwachten !!

    12-07-2011 om 18:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortjes

    Welkom in het nieuwe tijdperk van tussendoortjes!

    Nieuwe koekjes en drinks van Gerlinéa Deli’Finesse: minder calorieën, meer eiwitten, meer smaak

     

     

     

    Met Deli’Finesse luidt Gerlinéa een nieuw tijdperk van tussendoortjes in. Voortaan geniet je zonder schuldgevoel van een onweerstaanbaar koekje of drankje. Het geheim achter zoveel onvervalst plezier? Minder vetten en minder suikers, maar meer eiwitten. Als specialist in voedingsproducten voor de lijn verwent Gerlinéa alle levensgenieters met een caloriebeperkt én smaakvol tussendoortje. Trek in een zachte koek met muesli en oranjebloesem of nieuwsgierig naar de exotische drink met appel, mango en banaan?

     

    Een hapje links, een hapje rechts… Met 30% van wat we dagelijks eten, zijn tussendoortjes niet te onderschatten. Met de nieuwe producten Deli’Finesse maakt Gerlinéa komaf met een berg ongezonde calorieën. De zachte koekjes – met een verrassende mix van muesli en oranjebloesem – en de exotische vruchtendrankjes zijn licht en lekker. Voor wie graag op zijn/haar lijn wilt letten, maar geen compromissen wilt sluiten wat smaak betreft. De nieuwe koekjes en drankjes delen dezelfde filosofie achter het merk – slank & smakelijk – en vullen de bestaande repen chocolade-hazelnoot met verrassende smaken aan.

     

    Gerlinéa Deli’Finesse is voedzaam en evenwichtig. De nieuwe tussendoortjes zijn dan ook rijk aan eiwitten: ze bevatten 4 tot 5 keer meer eiwitten dan een klassiek lightproduct. Daardoor werken ze het verzadigingsgevoel in de hand, zonder je te belasten met extra suikers, vetten en calorieën. Eiwitten zorgen er ook voor dat je spiermassa behouden blijft en activeren het energieverbruik tijdens de spijsvertering. De tussendoortjes passen perfect binnen een dieet of gewoon een caloriebeperkte dag. 

     

    De zachte koekjes en exotische vruchtendrankjes zijn individueel verpakt. Handig om mee te nemen onderweg, in de auto, op het werk… Kortom, wanneer je een kleine honger met veel smaak wilt stillen! De drinks kan je als ‘eiwitshot’ gebruiken bij het ontbijt. Ideaal ook als gezonde pauze om een lange voormiddag door te komen zonder hongergevoel. RVH.

    www.gerlinea.be





    12-07-2011 om 18:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tussendoortjes

    Welkom in het nieuwe tijdperk van tussendoortjes!

    Nieuwe koekjes en drinks van Gerlinéa Deli’Finesse: minder calorieën, meer eiwitten, meer smaak

     

     

     

    Met Deli’Finesse luidt Gerlinéa een nieuw tijdperk van tussendoortjes in. Voortaan geniet je zonder schuldgevoel van een onweerstaanbaar koekje of drankje. Het geheim achter zoveel onvervalst plezier? Minder vetten en minder suikers, maar meer eiwitten. Als specialist in voedingsproducten voor de lijn verwent Gerlinéa alle levensgenieters met een caloriebeperkt én smaakvol tussendoortje. Trek in een zachte koek met muesli en oranjebloesem of nieuwsgierig naar de exotische drink met appel, mango en banaan?

     

    Een hapje links, een hapje rechts… Met 30% van wat we dagelijks eten, zijn tussendoortjes niet te onderschatten. Met de nieuwe producten Deli’Finesse maakt Gerlinéa komaf met een berg ongezonde calorieën. De zachte koekjes – met een verrassende mix van muesli en oranjebloesem – en de exotische vruchtendrankjes zijn licht en lekker. Voor wie graag op zijn/haar lijn wilt letten, maar geen compromissen wilt sluiten wat smaak betreft. De nieuwe koekjes en drankjes delen dezelfde filosofie achter het merk – slank & smakelijk – en vullen de bestaande repen chocolade-hazelnoot met verrassende smaken aan.

     

    Gerlinéa Deli’Finesse is voedzaam en evenwichtig. De nieuwe tussendoortjes zijn dan ook rijk aan eiwitten: ze bevatten 4 tot 5 keer meer eiwitten dan een klassiek lightproduct. Daardoor werken ze het verzadigingsgevoel in de hand, zonder je te belasten met extra suikers, vetten en calorieën. Eiwitten zorgen er ook voor dat je spiermassa behouden blijft en activeren het energieverbruik tijdens de spijsvertering. De tussendoortjes passen perfect binnen een dieet of gewoon een caloriebeperkte dag. 

     

    De zachte koekjes en exotische vruchtendrankjes zijn individueel verpakt. Handig om mee te nemen onderweg, in de auto, op het werk… Kortom, wanneer je een kleine honger met veel smaak wilt stillen! De drinks kan je als ‘eiwitshot’ gebruiken bij het ontbijt. Ideaal ook als gezonde pauze om een lange voormiddag door te komen zonder hongergevoel. RVH.

    www.gerlinea.be





    12-07-2011 om 18:03 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De muzikale zomer van Walibi

     

     

     

    Tijdens de afgelopen maanden kwam er reeds een massa volk naar Walibi. Het nieuwe Walibi spreekt de mensen duidelijk aan. De reacties zijn unaniem: Walibi rocks! Deze zomer schakelt Walibi nog een tandje hoger en voert het ritme op: more music, more fun! Gedurende de 5 zomernocturnes zorgt Walibi bovendien voor een primeur : VITA DRAKOVITZ zal voor het eerst live verschijnen!

     

    Tijdens de zomer van 2011 zullen Walibi en Squad hun ‘‘Music Battle’’ opvoeren in het Waverse pretpark : een spectaculaire nieuwe show die iedereen moet gezien hebben. Walibi is leider van de groep « W.A.B » en zijn tweelingbroer Squad behoort

    tot The SkunX. Dagelijks duelleren deze 2 bands en gaan ze een regelrechte muzikale strijd aan op het ritme van hun bekende hits ; ‘‘Hello World’’ gezongen door Fibi en ‘‘We are The SkunX’’ gespeeld door Squad en zijn SkunX-bandleden.

     

    Daarnaast zijn Walibi en Squad bijnapermanent aanwezig in de straten van het park zoevend op hun spectaculaire, swingende quads ! Bovendien spelen deze artiesten ook nog eens in een niet te missen 4D film, genaamd ‘Rokken Roll’. Vier goede redenen om deze zomer af te zakken naar Walibi.

     

    Nocturnes hosted by VITA : de eerste verschijning van Vita Drakovitz

    Dit jaar, een primeur ! VITA DRAKOVITZ, de host van de avond, zal voor het eerst in

    het echt te beleven zijn. Vita, die de talenten van Walibi en Squad ontdekte, zal op het ritme van bekende hits, de avond ‘vurig’ maken. De kinderen, groot of klein zullen zingen en swingen op ‘‘het Rokken Roll’’ plein van Walibi.

     

    Elke zaterdag van 15 juli tot 15 augustus zal Walibi open zijn van 10u. tot 23u. De welbekende zomernocturnes van Walibi worden steeds afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de vijver. RVH.

     

    11-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chez odette

    Chez Odette & Odette en Ville

     

     

     

     

    Je kan de magische sfeer van de hotels ‘Odette en Ville’ in Brussel en ‘Chez Odette’ in het Franse Williers nu ook mee naar huis nemen in de vorm van een unieke geurkaars. Het idee om een geurkaars te creëren ontstond toen de eigenaars op zoek waren naar een heerlijk elegant, luxueus parfum voor hun hotels, een unieke geur kenmerkend voor beide vestigingen.

     

    Voortaan geniet u dus niet alleen van deze magische sfeer tijdens uw verblijf in een prachtig, onvergetelijk kader, maar neemt u ook een stukje magie mee naar huis. De geurkaars is het perfecte souvenir, dat u terugvoert naar onvergetelijke momenten en belevenissen.

     

    Dit unieke parfum is een creatie van Rami Mekdachi, een grote naam in de parfumwereld die wereldwijd wordt erkend voor zijn talent om trends te voorzien, op te volgen en perfect te interpreteren. Hij ontwikkelt parfums voor een selectie van cultmerken en zijn creaties zijn te vinden op de meest exclusieve locaties wereldwijd.

     

    Het parfum voor de hotels ‘Odette en Ville’ en ‘Chez Odette’ bevat amber, dat het een warme toets geeft, maar ook patchoeli en mahonie, die het geheel een vleugje gezelligheid geven. De roos zorgt dan weer voor een tikkeltje vrouwelijkheid.

     

    Voor de creatie van dit parfum vertrok Rami Mekdachi vanuit het idee dat de basis voor het parfum een chic, traditioneel en tijdloos ingrediënt moest zijn, en koos daarom voor rozen, waaraan een moderne, warme toets werd toegevoegd. De rozengeur in dit parfum is noch te zoet, noch te vrouwelijk, en mahonie geeft deze bloemengeur een droog houtaccent.

     

    De hotels ‘Odette en Ville’ en ‘Chez Odette’ zijn in de eerste plaats leefruimtes waar u kunt herbronnen na een drukke dag op stap of op het werk. Deze prachtige ‘boutiquehotels’ hebben een intiem, exclusief karakter en garanderen een hoogstaande, vlekkeloze dienstverlening waar aangenaam, hedendaags comfort centraal staat in een luxueuze, authentieke omgeving.

     

    De geurkaarsen zijn voorlopig enkel verkrijgbaar in de hotels ‘Odette en Ville’ en ‘Chez Odette’. RVH.

     

     

     





    11-07-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!