Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour kraakverse asperges

    Een ruim aanbod van selectieve en kwalitatieve producten waarbij voor de groenten de norm ‘kraakvers’ wordt gehanteerd, zijn het kenmerk van grootwarenhuisketen Carrefour. Meerdere producten krijgen hierbij het label “kwaliteitsketen Carrefour” waarbij aan de consument de garantie van onberispelijke kwaliteit en respect van een strikt lastenboek wordt aangeboden. Toppers in de lente zijn de asperges, een 100% Belgisch product, milieuvriendelijk geteeld met authentieke smaken.

    Voor de “asperges kwaliteitsketen Carrefour” doet de keten een beroep op de ervaring en zorg van het Limburgse bedrijf van Adriaan en Jeanne Van Meijl dat sinds 1986 actief is in de aspergeteelt. Van een bedrijfje met amper enkele hectares asperges, is Van Meijl ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf van zowat 100 ha waarvan 4/5 in exploitatie is. Op de overige gronden worden stelselmatig nieuwe planten ingebed, planten die twee jaar nodig hebben om tot volle productie te komen. In volle gronden zijn de planten een 10-tal jaar erg productief voor een teelt die loopt tot 24 juni, na uitputting van de gronden duurt het minstens 20 jaar vooraleer deze opnieuw geschikt zijn voor de aspergeteelt. Adriaan stelt hierbij dat aspergegronden slechts eenmaal in een mensenleven aan de moderne productienormen beantwoorden. Het ruilen van gronden en andere teelten vormen dan ook een absolute noodzaak. Volle productieve gronden zorgen voor een opbrengst van zowat 8000 kilo asperge per seizoen per ha exploitatie.

    lees meer www.tasted4you.be







    03-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Psst, dit zijn de SMAAKgeheimen van Lignavita!

    Mooi weer? Dat staat gelijk aan talloze barbecuefeestjes! Aan die enorme hoeveelheid lekkers is het vaak moeilijk weerstaan, maar onder het moto ‘alle beetjes helpen’ breidt Lignavita haar gamma uit. De nieuwigheden bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn bovendien glutenvrij. Onnatuurlijke geur-, kleur- of smaakstoffen komen hier dus niet aan te pas.

    Om zonder angst op de weegschaal te staan en toch heerlijk te genieten deze zomer lanceert Lignavita heerlijk, smaakvolle dressings, tapenades en kruidenmixen. Ook ideaal om dat slaatje van het werk iets meer schwung te geven!

    Zo is er de Bourgondische Mini Dressing: de perfecte smaakmaker voor rauwkost, vis, ham of belegde broodjes. De Basis Mini is heerlijk bij pastasalades, die je naar hartelust kan aanvullen met champignons, gerookte zalm, asperges of tomaten. De dressing met honing en mosterd werd tevens ambachtelijk gemaakt. 280 ml €2,60    

    De Pesto dressing is verkrijgbaar in zakjes. Super handig om mee te nemen naar het werk om die maaltijdsalade extra pit te geven! Ook de Bourgondische en Honing Mosterd variant van deze dressingzakjes zijn om vingers en duimen af te likken! 20ml €0,50 - De Italiaanse Pastasaus is een topper van jewelste! Deze vegetarische lekkernij zit boordevol groenten en verse kruiden. Heerlijk in je pasta of op de bodem van een eigengemaakte pizza! 280 ml €4,25

    De Tomaat Tapenade van zongedroogde tomaten, kappertjes en olie geeft een explosie van smaken in je mond. De Groene Pesto wordt gemaakt van basilicum, pijnboompitten, olie en kaas. Deze goedjes zijn heerlijk op toastjes, dipstokjes, pitabroodjes en stokbrood. Probeer de tapenade of pesto zeker ook eens met geraspte kaas, boerenham en vissnippers. 45 ml €1,99

    Pure kruiden, geen poespas en gewoonweg heerlijk van smaak! Dat is de Kempische Kruidenmix. Heerlijk op groenten, vlees, vis en gevogelte en heerlijk te mengen met yoghurt, olie of mayonaise als dip. 70 g €3,95  

    Het Knoflook Toast Smeersel is heerlijk op stokbrood, in een mediterrane salade of met bugels en tortilla chips! Bovendien heeft knoflook een gunstige invloed op de cholesterol. Tonijn is van nature voedzaam en rijk aan eiwitten. Het smeersel is heerlijk over vitello tonateo, bereid met kalfsfricandeau. De Bruschetta is een mix van zongedroogde tomaten met Italiaanse kruiden en knoflook, en kan gebruikt worden op een toast of dipstokjes als voorafje. Knoflook 110 ml €2,90 - Tonijn 110 ml €3,20 - Bruschetta 110 ml €2,90

    Zo, nu ben je helemaal klaar om jouw vrienden uit te nodigen voor een gezonde en gezellige avond!          





    03-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Häagen Dazs experience

    Wanneer je aan Häagen-Dazs denkt, denk je aan overheerlijk roomijs in iconische potten. Maar weet je ook wat dit ijs zo uniek maakt?

    De rijke geschiedenis van Häagen-Dazs begint bij het ontstaan van het merk in de jaren ’60. Ruben Mattus, oprichter van het label, vergaarde een solide know-how en selecteerde ingrediënten met de grootste zorg. Deze ervaring werd door de jaren heen overgedragen en vormt nog steeds de basis voor de uitmuntende kwaliteit van de producten.

    Häagen-Dazs ijs wordt dan ook uitsluitend vervaardigd op basis van natuurlijke ingrediënten: room, melk en eigeel. Deze bestanddelen zijn afkomstig van boerderijen in de nabije omgeving van de Häagen-Dazs fabriek in Arras, Noord-Frankrijk. Om de superioriteit van het ijs te vrijwaren, zijn kleurstoffen en kunstmatige aroma’s dan ook uit den boze. De aanvullende ingrediënten worden wereldwijd geïmporteerd, vanuit de landen waar deze grondstoffen het beste tot hun recht komen. Zo komt de pure vanille uit Madagascar, de koffiebonen komen uit Brazilië en de bananen uit Costa Rica. Maar belangrijker: de speculaas én de chocolade die Häagen-Dazs prefereert, zijn afkomstig uit België!

    Deze ingrediënten worden nadien verwerkt volgens de overgedragen en onovertroffen kunde van Mattus: een pot Häagen-Dazs bevat dan ook een minimum aan lucht, wat zorgt voor een vollere textuur en een betere concentratie van smaken. De minimale hoeveelheid lucht in een potje maakt wel degelijk een verschil. En dat proef je!

    De keuze voor kwaliteit vormt de filosofie van het merk en is terug te vinden in alle Häagen-Dazs smaken. Alle producten worden met de grootse zorg vervaardigd. De vanille bestaat bijvoorbeeld uit slechts vijf ingrediënten: room, melk, eigeel, suiker en vanille. Dit jaar zet Häagen-Dazs de Belgische chocolade in de schijnwerpers, met twee nieuwe recepten in groot en klein formaat.

    Dark Chocolate & Almonds: De intense combinatie van zwarte chocolade en krokante amandelnoten, een recept dat volledig werd gewijd aan intensiteit. Een uitzonderlijk chocolade-ijs, vervaardigd uit 70% pure chocolade, wordt op sublieme wijze aangevuld met gekarameliseerde stukjes amandelnoten en stukjes chocolade. Hoe kan je weerstaan aan dit smaakbommetje met Belgische chocolade? De Dark Chocolate & Almond-pints (500ml) zijn beschikbaar in alle Häagen-Dazs boetieks en in de warenhuizen tegen een richtprijs van 5,99 euro.

    Triple Sensations Vanilla Chocolate Almonds: De ‘Dame Blanche’ van Häagen-Dazs

    Na het succes van het Triple Sensations-gamma met heerlijke karamel, zet Häagen-Dazs deze trend verder met een toets van chocolade. De basis van vanille krijgt een extra dimensie door een smeuïge en voortreffelijke chocoladesaus, vermengd met heerlijke stukjes Belgische chocolade. De knapperige stukjes amandelnoten maken het recept af en toveren dit potje ijs om tot een ware prikkeling van al je zintuigen! De Triple Sensations-doosjes (4 mini potjes van 86ml) zijn beschikbaar in de warenhuizen tegen een richtprijs van 6,69 euro.

    www.haagen-dazs.be

     







    02-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny Cars en mo'media slaan handen in elkaar

    - Win-win situatie dankzij gedeelde content

     

    Sunny Cars, bemiddelaar en aanbieder van huurauto’s, en mo´media, uitgever van onder andere de 100% reisgidsen, zijn een samenwerking aangegaan. Om hun klanten nog beter te bedienen gaan ze content delen. Klanten kunnen in de brochure en op de vernieuwde website van Sunny Cars terecht voor leuke reistips uit de 100% regiogidsen van de uitgever. Bovendien ontvangen zij na boeking op bepaalde bestemmingen een gratis autoroute met tips van locals.

    Vooral de 100% regiogidsen staan vol reistips van locals en zijn volledig gericht op vakantiegangers die een bepaalde regio met de auto ontdekken. Dit past perfect bij de klanten van Sunny Cars die in deze regio´s een auto huren. Sunny Cars gebruikt content uit de reisgidsen in haar brochure door leuke reistips te geven.

    Routes: De samenwerking is nog verder uitgebreid doordat mo´media routes uit de regiogidsen beschikbaar stelt voor Sunny Cars klanten. Als je vanaf vandaag een huurauto boekt in de Algarve, Andalusië, Catalonië, Mallorca, Noord-Italië, Provence, Sicilië of Toscane, ontvang je drie weken voor vertrek van de klant een link in de vouchermail met een meerdaagse autoroute. Een uitgewerkte route in de betreffende regio met tips voor bezienswaardigheden, restaurants, shopping en leuke dingen om te doen. Je kan zelf de routepdf uit de mail downloaden om nadien aan de klant mee te geven. Klanten die geïnspireerd raken en de reisgids met nog meer routes en tips willen aanschaffen, kunnen gebruik maken van een kortingscode op de routepdf waardoor ze geen verzendkosten hoeven te betalen.

    Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België bij Sunny Cars, over de samenwerking: “We zijn blij met dit initiatief waar alle partijen van profiteren. Niet alleen mo´media en Sunny Cars, maar vooral ook onze klanten. Mo´media levert content die voor vakantievierders een toegevoegde waarde heeft en hun reisgidsen zijn dan ook populair onder onze klanten. In een huurauto en met een 100% regiogids op zak kom je ten slotte op de leukste plekjes. De regio´s die centraal staan in de gidsen, zijn dan ook stuk voor stuk autohuurbestemmingen bij uitstek. Op deze manier bieden we onze klanten niet alleen het all-inclusive huuraanbod voor een zorgeloze vakantie, maar ook de beste tips voor een fantastische vakantiebeleving.”

    Begin april bracht mo´media twee nieuwe regiogidsen uit, 100% Mallorca en 100% Algarve, waarin kortingsvouchers van Sunny Cars zijn gestoken. De overige regiogidsen zijn: 100% Andalusië, 100% Catalonië & Barcelona, 100% Toscane, 100% Sicilië, 100% Noord-Italië en 100% Provence & Côte d´Azur.

    Voor meer informatie: b2b.sunnycars.be en www.100procenttravel.com

    02-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zorgeloos barbecuefestijn met gasbarbecues Siesta en Quisson

    Barbecook, de Belgische fabrikant van barbecues lanceert dit seizoen Siesta en Quisson, gasbarbecues waarmee je tot in de puntjes je grillfestijn regelt. Ga je graag zorgeloos en spontaan te werk? Dan is de Siesta-reeks echt iets voor jou. De Quisson-reeks is dan weer de masterchef onder de gasbarbecues: ideaal om indruk te maken op je vrienden en familie.

    Siesta gasbarbecues: Met de nieuwe Siesta-reeks mikt Barbecook op iedereen die stressvrij en spontaan wil barbecueën, onderhoud wil vermijden en het plezier van buiten koken wil delen. Siesta is dé gasbarbecue voor de intuïtieve gebruiker. Je investeert in kwaliteit en bent zeker van een geslaagd barbecuefeest, de hele zomer lang. Tijdens de eerste mooie zomerdagen is er traditioneel een rush op barbecues in de tuincentra. Maar eens thuis blijkt dat er behoorlijk wat bij komt kijken voor je het eerste heerlijk geroosterd stukje vlees kunt verorberen. Vaak moet je nog de hele barbecue in elkaar stoppen, wat behoorlijk lang kan aanslepen bij een grommende maag. Barbecook optimaliseerde het design van zijn gasbarbecues en garandeert zo een vlotte installatie. Dan nog tien minuten de barbecue laten opwarmen en je kunt aan het grillfestijn beginnen.

    Verfijnd grillen dankzij temperatuurzones

    De Siesta-reeks bestaat uit vijf modellen: vier in stijlvol zwart-grijs en één model in roomwit-zwart (Siesta 310 Creme, zie foto). Je hebt keuze tussen twee, drie, vier of vijf hoofdbranders. Elk model komt standaard met een zijbrander. Zo kun je verschillende temperatuurzones op je barbecue instellen. Essentieel om verschillende ingrediënten naast elkaar te bereiden. Een fragiel stukje vis kan zo naast een flinke steak liggen sudderen. Het deksel zorgt voor een thermisch luchtkussen, waarmee je de hitte goed kunt beheersen. Barbecook heeft er alles aan gedaan om een comfortabele barbecue te produceren. Met de One Hand-knoppen bedien je veilig en precies de branders.

    Weinig onderhoud: Naast de vlotte montage heb je ook weinig onderhoud aan je barbecue. De toestellen hebben één of twee vetopvanglades die in de vaatwasser kunnen. De Repellent Glass Finish is vuilafstotend en makkelijk schoon te maken. De barbecue heeft ten slotte een kwalitatief en stabiel ontwerp. Gasbarbecues Siesta van Barbecook. Prijzen van € 329 tot € 799 euro.

    Gasbarbecue Quisson

    Quisson is de masterchef onder de gasbarbecues. Je kunt er elke culinaire uitdaging mee aan. Het toestel laat de gepassioneerde barbecueër toe indruk te maken op vrienden en familie. De extra krachtige gasbarbecue is precies en makkelijk te beheersen. Bovendien zijn er een hele hoop accessoires, zoals een pizzaplaat, een spit en een rookbox om je mee uit te leven.

    Zoals zijn naam doet vermoeden, hoef je bij het koken dankzij de Quisson niet te vrezen voor slechte
    punten van je gasten. De indrukwekkende gasbarbecue heeft alles in huis om jou vlot en precies te laten barbecueën. De Quisson is een extra krachtige gasbarbecue, dankzij de vorm van zijn branders met brandkapjes. De Dynamic Core Grill laat je toe het heetste deel van de barbecue optimaal te benutten, bijvoorbeeld om vlees te schroeien. Je kunt deze zone ook combineren met accessoires. Ooit al pizza gemaakt op de barbecue? Het kan met de universele pizzaplaat. Zelfs kip aan het spit is geen probleem. Extra aroma bezorg je je gerechten met de rookbox. Hierin maak je je eigen mengeling van drank en kruiden voor een eigenzinnige finishing touch.

    Accessoires voor gasbarbecues: Geen grillfeest zonder de juiste accessoires. Barbecook biedt een uitgebreid assortiment aan, waarmee je zowat elk ingrediënt onder controle houdt.

    Nieuwe kippenvleugelhouder: Splinternieuw is de kippenvleugelhouder, waarmee je maar liefst twaalf kippenvleugels gelijkmatig gaart op de barbecue, zonder dat je ze hoeft om te draaien. Smeer de kippenboutjes regelmatig in met barbecuesaus voor een extra crunchy resultaat. De opvangschaal verzamelt het kippenvocht. Heerlijk om je groentjes of andere bijgerechten op smaak te brengen.

    Kip aan het spit op de gasbarbecue: Deze rotisserieset is gemotoriseerd (op batterij) om het je extra gemakkelijk te maken. Met de twee spitsvorken en bevestigingshaken evenaar je gegarandeerd een échte kip aan 't spit. De set is beschikbaar voor de Quisson-reeks.

    De rookbox: De roestvrijstalen rookbox van Barbecook geeft een heerlijk extra smaakje aan je bereidingen. Plaats de box boven de brander, doe er houtsnippers (Barbecook-rookchips van eik of hickory bijvoorbeeld) in en sluit het deksel van de barbecue. Experimenteer ook eens met wat wijn en kruiden.

    Universele contactplaat: Het middelste rooster van de gasbarbecue kan je vervangen door deze dubbelzijdige contactplaat. Langs de ene kant is de egale plancha ideaal voor kleine bereidingen zoals scampi's of mosselen. Met een spatel kun je deze gerechten vervolgens eenvoudig omdraaien of in je bord leggen. Aan de andere kant heb je de geribbelde zijde voor een perfect gegrild stuk vlees of vis.

     









    01-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pur Natur ook voor u...

    De nieuwe Pur Natur yoghurts: fris en fruitig, met nog meer en grotere stukjes fruit! Verlang jij al naar warmere lentedagen? Pur Natur ook, en daarom lanceren zij 2 smaakmakende yoghurts met méér en grotere stukjes fruit. De zoete smaak van aardbeien in ‘Boordevol Aardbeien’ prikkelt je smaakpapillen en is het ideale tussendoortje voor fruitliefhebbers. Smullen van frisse bosbessen kan met de ‘Boordevol Bosbessen’ yoghurt. Een intense smaakbeleving, voor genieters. Verkrijgbaar in een hersluitbare beker van 700g.

    NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. Ook voor u ... Pur Natur eerbiedigt de aarde, de planten en de dieren,... ook voor uw gezondheid.

    Peter Goossens gaat creatief aan de slag met Pur Natur’s Greek Style Yoghurt: Net zoals Pur Natur draagt Peter Goossens kwaliteit hoog in het vaandel. De sterrenchef creëerde daarom graag twee sublieme gerechten met de nieuwe aanwinst in het Pur Natur assortiment: Greek Style Yoghurt. Samen met zijn souschef ging hij aan de slag en het resultaat mag er wezen. Pur Natur is producent van biologische melkproducten. De zuivelfabriek in Kruishoutem ligt op een boogscheut van de sterrenzaak Hof van Cleve.

    MAKREEL – KOMKOMMER: Recept voor 4 personen

    Pakketjes komkommer - yoghurt: 1 komkommer, ½ teentje look, 1 el fijngesneden koriander, 2el bleke balsamico azijn, peper en zout. Schil de komkommer, snij in lange slierten en leg twee slierten als een kruis op elkaar. Snij de rest van de komkommer zonder de zaadjes in fijne brunoise en meng met de yoghurt, fijngesneden look, azijn, eventueel een beetje suiker, enkele fijngestampte korianderzaadjes en smaak af met fijngesneden koriander, peper en zout. Leg er een lepeltje van de komkommermengeling op en vouw het pakketje dicht. Besprenkel met olijfolie en afkruiden met peper en zout.

    Gemarineerde makreel: 50 g zout, 2 st makreel (elk ongeveer 300-400g), korianderzaad en 1 limoen. Haal de filets van de graten en verwijder het doorschijnend vliesje (of vraag dit aan de visboer). Meng zout, suiker, geraspte schil van limoen en fijngeplette korianderzaadjes. Bestrooi de vleeskant van de makreel ermee en ‘pekel’ gedurende 10 minuten. Spoel na 10 minuten de filets af en dep droog. Snij nu in de gewenste vorm, besprenkel met de sojadressing en zwarte peper.

    Dressing makreel: 4 el olijfolie, 2el limoensap en 1 el soja. Meng alles met elkaar, verfris met enkele zestes van limoen.

    Advocadocrème: 1 avocado (type: Hass), 1 el olijfolie, 1 el limoensap en 1 el fijngesneden koriander. Schil de rijpe avocado en verwijder de pit. Plaats alles samen in een keukenprocessor en mix heel fijn, breng op smaak met peper, zout en limoensap.

    Vinaigrette: 100g Pur Natur greek style yoghurt, ½ teentje fijngehakte look, 1 el fijngesneden munt, 1 el fijngesneden koriander, 2 el water, 1 el olijfolie, 1 kl citroensap, peper en zout. Meng alles met elkaar.

    Afwerking: Dresseer de pakketjes komkommer op een koud bord en schik er de gemarineerde makreel en de avocadopuree bij. Werk af met wat schijfjes rauwe sjalot en enkele hoopjes Pur Natur yoghurt, die werden afgesmaakt met peper en zout. Serveer ijskoud en lepel er enkele lepels vinaigrette erover.

    ROOD FRUIT: Recept voor 4 personen

    Coulis rode vruchten: 100 g kristalsuiker, 150 g water, 2 mespunten zwarte peper, 2 el citroensap en 300 g rood fruit. Kook het water en de suiker en koel af. Blend met de vruchten en verfris met enkele druppels citroensap.

    Crème yoghurt / limoen: 50 g suiker, 15 g water, 30 g dooier, 1 blad gelatine, 180 g Pur Natur greek style yoghurt, ½ st vanillestok, ½ st limoen en 200 g room 40%. Klop de dooiers op met behulp van een keukenrobot. Kook ondertussen het water en de suiker, voeg er de uitgeknepen gelatine bij. Giet de siroop op de dooiers en klop de massa luchtig. Wanneer de massa begint af te koelen, voeg er de yoghurt bij, graantjes van de vanille en de zestes van een halve limoen. Spatel er de halfopgeslagen room op het laatste onder.

    Afwerking: Leg wat gesneden rode vruchten (aardbei, framboos, bosbes, braambessen) in een diep bord. Spuit er enkele mooie punten crème van yoghurt bij, werk af met blaadjes munt, verbrokkelde meringue en serveer er de coulis apart bij.

    www.purnatur.eu





    01-05-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vamos à la plancha

    Spaanse Forge Adour leert je snel, gemakkelijk en gezond koken op gietijzeren plaat

     

    Wie zomer zegt, zegt eten in openlucht. Met een gietijzeren ‘plancha’ – overgewaaid uit het Spaanse Baskenland – laat Forge Adour je proeven van een nieuwe manier van koken. Lekker, gezond, snel en vooral heel ontspannen. Verwarm de plancha en serveer in enkele minuten een gevarieerde maaltijd, inclusief dessert. En of je gasten zullen watertanden!

    De pure smaak van ‘à la plancha’: Het concept van de plancha is simpel. Deze gladde, geëmailleerde gietijzeren plaat, 6 mm dik, wordt verhit tot hoge temperaturen (300-330°C) om ingrediënten dicht te schroeien. Zo hou je de pure smaak, vitamines en vezels vast – knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen. Op een plancha kan je trouwens even gemakkelijk vlees en vis bereiden als groenten of fruit.

    Amper 10 minuten volstaan om de plancha maximaal te verwarmen en aan de slag te gaan. Verstuif wat olijfolie (extra vierge in spray) om het eten te bakken en regel de temperatuur in functie van je ingrediënten. Het bakken zelf gaat snel, in een paar minuten. Na elke bereiding reinig je de plaat eenvoudig door er water op te gieten en af te wrijven. Zo kan je na een stukje vlees of vis probleemloos fruit bakken, want de plaat houdt geen geuren of smaken vast.

    Plancha, voor 2 tot 20 personen: Forge Adour is de enige fabrikant in Europa die branders ontwikkelt specifiek voor plancha’s: ze zorgen voor een snelle opwarming en een gelijkmatige warmtespreiding over het hele plaatoppervlak. Alle plancha’s zijn uitgerust met een rechthoekige brander (tot 5.000 watt). Op de grote modellen zijn buisvormige, roestvrije branders toegevoegd zodat je kan spelen met verschillende temperatuurzones in functie van je gerecht.

    Forge Adour heeft ook een reeks accessoires ontwikkeld voor nog meer comfort. Zo zijn er verplaatsbare wagentjes, open of gesloten, met lades of deuren, in geëmailleerd staal (zwartgelakt of in kleur) of in inox, al dan niet gecombineerd met exotisch hout. Daarnaast zijn er bijpassende hoezen, deksels en stolpen, net als handige snijplanken met een schuiflade en messen.

    Inspirerende recepten: De plancha van Forge Adour inspireert je moeiteloos tot culinaire verrassingen, van een snelle zomerlunch tot gastronomisch feestmaal, van hapje tot dessert. Tel daarbij de mediterrane gezelligheid en je begrijpt meteen waarom het succes van de plancha niet binnen de Spaanse grenzen blijft. Wist je trouwens dat de plancha teruggaat tot de 19e eeuw? Koken à la plancha was toen een vaste waarde tijdens populaire volksfeesten.

     

    De plancha’s van Forge Adour

    • De plancha op gas Iberica staal 600 heeft een onderstel in staal en een 6 mm dikke plaat in geëmailleerd gietijzer. Met een regelbare afhelling, hoge boorden aan drie kanten en een verwijderbare vetrecipiënt,is deze praktische plancha op maat van alle fans van gezond en smakelijk koken in openlucht. Richtprijs: vanaf 319 euro. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen (45 en 75 cm)

    • De plancha Prestige 600 is uitgerust met 2 branders, waardoor je moeiteloos voor 8 tot 10 personen kan koken. Het chassis, volledig in roestvrij staal, tekent voor een unieke designlook en robuuste degelijkheid. Gebruiksgemak staat voorop bij de Prestige 600: in enkele seconden warm je de plancha op (elektronische ontsteking). Ook hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, want dankzij de vetrecipiënt en de geëmailleerde gietijzeren plaat, 6 mm dik, reinig je dit toestel in een handomdraai. Richtprijs: vanaf 619 euro. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen (45, 75 en 90 cm)

    Forge Adour is de belangrijkste fabrikant van plancha’s in Europa. CEO Manu Merin richtte – na een intensief leerproces kunstsmederij – het bedrijf in 1978 op, de tijd van sierlijke balkons en open haarden. Al snel veroverde ambassadeur Merin na Spanje ook Frankrijk. Vandaag telt de onderneming ruim 100 medewerkers, draait ze een omzet van 17 miljoen euro en produceert ze jaarlijks gemiddeld 50.000 plancha’s. De productie vindt plaats in een moderne fabriek in Villafrance de los Barros, in het hart van de Spaanse provincie Extremadura. Forge Adour wordt in België verdeeld door Graham in Woutersbrakel. www.graham.be









    30-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Guest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kort nadat ze haar zoon heeft verloren, krijgt huismoeder Laura Peterson (Sheila Kelley) bezoek van de zonderlinge, maar knappe David (Dan Stevens). Laura’s gast beweert dat hij nog samen met haar kroost in het leger heeft gediend en wordt met open armen ontvangen, al is dochter Anna (Maika Monroe) een stuk sceptischer. Zowel tijdens een feestje met Anna als in een bar met zoon Luke (Brendan Meyer) toont David dat hij bijzonder agressief uit de hoek kan komen en uiteindelijk beslist Anna om bij Davids voormalige werkgever te polsen of zijn verhaal wel klopt. Daar ziet men echter onmiddellijk dat zijn dossier geheim is. Het telefoontje laat de spreekwoordelijke alarmbel rinkelen, waarop Anna dan maar te horen krijgen dat David niet (meer) bestaat. Wanneer er ook nog eens lijken beginnen te vallen, is het hek helemaal van de dam…

    De film

    Soms kent een film een enorm boeiende ontstaansgeschiedenis. Neem nu The Guest. Het oorspronkelijke script was een serieuzer wraakverhaal oer een soldaat met post-traumatische stressstoornis die net was teruggekeerd van de oorlog. Scenarist Simon Barrett was echter niet tevreden van zijn eigen werk en gaf er de brui aan voor het scenario af was… tot regisseur Adam Wingard met het idee kwam aandraven dat na nauwelijks 8 weken schrijven uiteindelijk The Guest zou worden.

    The Guest is opzettelijk gestructureerd als een horrorfilm, maar met het tempo van een thriller. Het resultaat is een bloedstollend, origineel kijkstuk dat de kijker haast voortdurend in spanning laat. Dat hoofdrolspeler Dan Stevens heel erg gemotiveerd was, staat buiten kijf. Voor de opnames had hij immers net zo’n 14 kilo verloren voor A Walk Among the Tombstones, waardoor hij eigenlijk veel te dun was geworden voor de rol. Wingard en Stevens beschreven hem zelfs als ‘Christian Bale in The Machinist’, terwijl ze de Christian Bale uit Batman Begins nodig hadden. Stevens beloofde echter dat hij als een gek zou gaan bodybuilden en hield zich aan zijn woord door 2 uur per dag te trainen met personal trainers, zich te laten begeleiden door diëtisten, 11 kilo aan spieren bij te kweken en een ‘sixpack’ te ontwikkelen. De scène waarin hij in bloot bovenlijf te zien is, werd tijdens de laatste week van opname gefilmd en zorgvuldig voorbereid: Stevens dronk en at de dag voor hij op de set aanwezig moest zijn niet, dronk enkel vooraf een cola en deed nog slechts 100 situps en evenveel pushups voor de camera begon te draaien.

    Let overigens ook naar de vele knipoogjes naar vorige films van Wingard. Zo staat de uitdrukking ‘You’re Next’ in een van de latere scènes in bloed op een muur geschreven, wordt het militair bedrijf KPG ook in You’re Next en V/H/S 2 vernoemd en dragen David en Anna tijdens een Halloweenfeestje dezelfde vossenmaskers die ook in You’re Next worden gebruikt. Ook opmerkelijk is de soundtrack, die stevig teruggrijpt naar de krautrock- en newwave-hoogtijdagen. Overigens is componist Steve Moore, die de muziek componeerde op dezelfde synthesizers die ook werden gebruikt voor Halloween 3: Season of the Witch (waarvan de maskers in een scène geprojecteerd worden), ook te zien als feestvierder tijdens een party.

    Technische fiche : Regie: Adam Wingard, Scenario: Simon Barrett, Productie: Keith Calder, Jessica Wu, Cinematografie: Robby Baumgartner en Muziek: Steve Moore

    Artistieke fiche: Dan Stevens: David, Malka Monroe: Anna Peterson, Brendan Meyer: Luke Peterson, Sheila Kelley: Laura Peterson, Leland Orser: Spencer Peterson, Lance Reddick: Major Carver en Tabatha Shaun: Kristen

    30-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar is de lente ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Daar is ook de Picknick Butler….

     

    Met de intrede van de lente, komen ook de picknickmanden uit de kast. Heerlijk toch? Romantischer kan je het echt niet maken. Tenminste, wanneer je zelf het hele gedoe van voorbereiding, inkopen en organiseren niet zelf moet doen. Iedereen die zelf wel eens de proviandmand en roodwitte laken bovengehaald heeft, weet er over mee te spreken. En dus blijft de picknick vaak bij een idyllische gedachte…

    Vanaf nu kan je alles en zonder zorgen in de deskundige handen van een Picknick Butler geven. Euh…

    Inderdaad, een woordje extra is hier wel op z’n plaats. De Picknick Butler geeft een perfecte invulling aan al uw wensen voor een onvergetelijke picknickervaring. Echt op maat, want het kan ’s namiddags romantisch met z’n tweetjes zijn, in groep overdag of ’s avonds bij een kampvuur inclusief de favoriete (live) muziek, in team met het bedrijf of met de hele familie de mooie natuur in. In nauw overleg met de Picknick Butler wordt een locatie uitgezocht, wordt afgesproken hoe het menu of de inhoud van de originele picknickmand er uitziet of kan je hem carte blanche geven zodat het een complete verrassing blijft.

    De service is echt van a tot z want de gasten kunnen bijv. afgehaald worden in een van de machtige oldtimers om naar de picknick plaats gebracht te worden waar de butler hen opwacht met een volledig gedekt picknick kleed of tafel met tent, parasol, enz.

    Een en ander kan ook gecombineerd worden met wandelroutes, themawandelingen, fietstochten, enz. De butler staat telkens langs de route op de verschillende plaatsen klaar om hen de meest verzorgde (luxe) hapjes en favoriete drankjes aan te bieden. Alles waar je gewoon zelf zin in hebt. Alles wordt op voorhand nauwgezet op maat, budget en persoonlijkheid uitgewerkt zodat er nooit onaangename verrassingen opduiken. Met zijn enthousiaste en stijlvolle aanpak zorgt de Picknick Butler er voor dat dit de mooiste lentedag van je leven wordt. (illustratie davy coghe)

    Picknick butler is te boeken via: www.vipbutlerservices.be

     

    .

     

     

     

    29-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste staal gesneden voor nieuw schip Seabourn Encore

    De ultra-luxe cruiserederij Seabourn is één stap dichterbij de lancering van het nieuwe schip Seabourn Encore. Deze week werd het eerste staal van het nieuwe schip gesneden. De ceremonie, die plaats vond bij de Fincantieri’s scheepswerf in Marghera (Italië) werd voorgezeten door Richard Meadows, directeur van Seabourn, en Antonio Quitano, directeur van de Fincantieri’s Maghera scheepswerf.

    “Het snijden van het eerste staal van Seabourn Encore is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van onze vloot en het ultra-luxe cruise segment in het algemeen”, aldus Meadows. “We kijken ernaar uit om te zien hoe het schip afgebouwd wordt. Met Adam D. Tihany’s innovatieve visie en Fincantieri’s uitstekende vakmanschap wordt Seabourn Encore het mooiste en luxeuze schip ooit gebouwd.”

    “Voor ons, als scheepsbouwers, is deze ceremonie altijd al speciaal, maar deze keer is het extra bijzonder. Het markeert niet alleen het tastbare begin van de nauwe samenwerking met Seabourn, maar tevens is het ook de meest recente mijlpaal in onze langdurige en succesvole samenwerking met de Carnival groep”, aldus Gabriele Coco, Fincantieri’s Senior Executive Vice President van koopvaardijschepen.

    Als speciaal eerbetoon waren twee bemanningsleden van Seabourn Legend bij de ceremonie aanwezig. Seabourn Legend, het laatste van de drie oorspronkelijke Seabourn schepen, is op dit moment bezig met de laatste cruise onder de vlag van Seabourn. De aanwezigheid van de twee bemanningsleden symboliseert het sluiten van een hoofdstuk in de geschiedenis van de rederij en markeert het begin van een nieuwe periode dankzij de bouw van Seabourn Encore.

    Met Seabourn Encore breidt Seabourn de populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse uit, die met grensverleggende accommodaties en innovatieve voorzieningen een revolutie teweeg bracht. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. Met de toevoeging van zusterschip Seabourn Ovation, welke in 2018 aan de vloot wordt toegevoegd, beschikt Seabourn over de modernste, ultraluxe vloot in de cruise industrie.

    Hospitality design icoon Adam D. Tihany zal het interieur van het nieuwe schip ontwerpen. Het schip krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. De moderne designelementen sluiten perfect aan bij de ingetogen elegantie waar Seabourn bekend om staat. Het nieuwe schip van 40.350 BRT biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting per stateroom). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

    Meer informatie: encore.seabourn.com en www.seabourn.com

    29-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse zangeres brengt nieuwe single uit voor make-a-wish
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedereen kent ze wel: de beelden van zieke kinderen die dankzij Make-A-Wish hun vurigste wens in vervulling zien gaan. Sinds zijn oprichting in 1990 heeft Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen zo al meer dan 2000 kinderen die vechten tegen levensbedreigende ziekten gelukkig gemaakt.

    Dankzij een honderdtal vrijwilligers en giften vanuit alle hoeken van het land weet de stichting ook in Vlaanderen voort te zetten wat 35 jaar geleden ooit begon in Arizona, toen de aan leukemie lijdende Christopher zijn droom in vervulling zag gaan en een dag lang politieagent mocht spelen. Als een Vlaamse zangeres haar nieuwe single mag verbinden aan Make-A-Wish, betekent dat dan ook wat, natuurlijk. Sofie Vanlimbergen, die op het podium staat als Shi, is trouwens een meer dan geknipte keuze: ook zij zag als kind haar eigen wens waar worden.

    De van oorsprong Zuid-Koreaanse Shi werd als baby geadopteerd toen ze amper zes maanden oud was en beleefde zelf waar zoveel wezen enkel van kunnen dromen: opgroeien in een liefhebbend gezin, dat haar een gelukkig leven en tal van kansen wist aan te bieden, waaronder een opleiding in zowel klassieke als moderne dans. Via haar samenwerking met Make-A-Wish wil Sofie iets terugdoen voor kinderen die het niet zo goed getroffen is en dat doet ze op de meest toepasselijke manier die je jezelf kunt bedenken: via een liedje. Zangeres worden is altijd Shi’s kinderdroom geweest en dankzij een onwrikbaar doorzettingsvermogen en een gezonde dosis positivisme is ze daar ook in geslaagd. Dat Shi toonvast is en geen beroep hoeft te doen op autocues en dergelijke technische ingrepen, maakt haar zowel op het podium als op cd een graag geziene gast. Dat ze haar optredens steevast kruidt met een knappe, positieve uitstraling, maakt de magische mix compleet.

    Sofie is natuurlijk niet aan haar proefstuk toe: in 2003 was ze halve finaliste van Idool en het jaar daarop werd ze kwartfinaliste. In 2005 zat ze in X-Factor bij de 20 beste deelnemers. Tal van optredens, privéfeestjes en evenementen zouden volgen, waaronder twee keer Nacht van Exclusief en gastoptredens met de BigBandLier en zelfs The Stamps (het oorspronkelijke gospelkoor van niemand minder dan Elvis Presley). Shi is bovendien een graag geziene gast bij clubs als Rotary en wist in 2009 haar eerste volledig album, Forever in My Heart, uit te brengen. Na zes jaar was het dringend tijd om opnieuw uit te pakken met een solo-project en dat werd dus de toepasselijk getitelde single Wish.

    Wish is op 26 maart in première gegaan in het Atomium, waar Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen die dag een topevenement organiseerde. Ondertussen is de single ook beschikbaar via de website en de Facebookpagina van Make-A-Wish.

    www.shi-music.be - www.makeawish.be

    28-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg ruilt Frankrijk in voor Spanje

    Interhome lijst populairste bestemmingen voor vakantiewoningmarkt op voor komende zomer

     

    Belgen die komende zomer een vakantiewoning huren verkiezen voor het eerst sinds lang Spanje boven Frankrijk. Dat blijkt alvast uit cijfers van Interhome, de grootste aanbieder van vakantiewoningen in Europa. Het verschil tussen beide landen is ook opvallend groot, met 20% meer boekingen voor Spanje. Frankrijk verliest terrein met 13%, maar blijft de tweede markt, voor Italië dat er wel 5% op vooruit gaat. Bij de groeilanden ook Duitsland, dat 17% stijgt ten opzichte van vorig jaar, en minder evidente bestemmingen als Griekenland, Denemarken, Finland en Ierland. In het verliezende kamp vinden we naast Frankrijk ook Oostenrijk, dat licht moet inboeten ten opzichte van 2014.

    De paasvakantie is achter de rug en de focus van de Belg ligt nu op de zomer. En die zomer zou wel eens een serieuze verschuiving in het vakantiebeeld kunnen teweegbrengen. Want voor het eerst in jaren lijkt Frankrijk niet meer de geliefkoosde bestemming van de Belg te worden voor het boeken van een vakantiewoning. Momenteel heeft Frankrijk een achterstand van 13% ten opzichte van de boekingen in dezelfde periode vorig jaar. En dat is opmerkelijk, vindt ook Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome: “De Belg is sinds jaar en dag verknocht aan Frankrijk. Maar het slechte weer van afgelopen zomer in het zuiden van Frankrijk zou wel eens een rol kunnen spelen in zijn keuzeproces. Daarnaast is het aanbod aan Spaanse vakantiewoningen de afgelopen jaren enorm uitgebreid en gemoderniseerd en is het vluchtaanbod op Spanje evenredig gegroeid. Dat in combinatie met zonzekerheid en scherpe prijzen zou wel eens de doorslag kunnen geven.”

    Griekenland groeit uit tot echte vakantiewoningmarkt

    Ook Italië profiteert van de achteruitgang van Frankrijk en noteert 5% meer boekingen dan vorig jaar. Voor het bergtoerisme zien we dat Zwitserland zich weet te handhaven en dit ondanks de toegenomen waarde van de Zwitserse Frank. Oostenrijk, daarentegen, moet wel inleveren. En dit ten koste van Duitsland dat al enkele jaren zeer mooie groeicijfers (+17%) optekent.

    Tot slot blijkt de Belg ook steeds meer open te staan voor nichebestemmingen als Ierland, Finland en Denemarken. Landen die traditioneel op weinig interesse kunnen rekenen van de Belg, maar die zich wel uitstekend lenen voor een verblijf in een vakantiewoning. Nog opmerkelijker is de stijging van Griekenland met maar liefst 25%. “Griekenland is een typische pakketreisbestemming. Maar de markt van de vakantiewoningen is er uitgebreid, kwalitatief én goedkoop. Iets wat de Belg duidelijk niet ontgaan is”, besluit Thibault Van Look.





    27-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fast & delicious: een nieuw gamma instant snacks bij Carrefour
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Carrefour lanceert een nieuw gamma van instant snacks, « Fast & Delicious », een snelbereide snack in een erg handige beker en keuze uit 3 variëteiten. Of het nu gaat om een lekker tussendoortje of een lunch, de handige beker van « Fast & Delicious » komt erg van pas. Het volstaat van er wat warm water aan toe te voegen, even te wachten en het daarna te mengen om er van te genieten te kunnen genieten.

    Momenteel bestaat het gamma « Fast & Delicious » al uit de variëteiten: Carrefour cup spinazie puree / mozzarella, 45 gr, Carrefour cup Paella (met stukje garnalen), 80 gr en Carrefour cup Couscous, 75 gr. De drie referenties zijn in de Hypermarkten Carrefour en Market supermarkten verkrijgbaar aan €1,49.

    Carrefour Belgium is één van de grootste distributeurs in België en stelt zo’n 11.500 medewerkers te werk. Carrefour, dat is 748 winkels, waarvan 45 Hypermarkten Carrefour, 438 Markets, 263 Express buurtwinkels, 10 Drives en meer dan 60 ophaalpunten in de winkel voor online bestellingen. Carrefour België is de partner van het dagelijks leven. Elk jaar ontvangt het meer dan 75% van alle gezinnen in België, door hen een breed scala aan producten en diensten aan de juiste prijs aan te bieden.

    Carrefour België maakt deel uit van de Groupe Carrefour, de tweede grootste distributeur ter wereld en de grootste van Europa die 365.000 medewerkers tewerkstelt. Actief in meer dan 30 landen met meer dan 10.800 winkels, realiseerde de Groupe Carrefour in 2014 een omzet van 100,5 miljard.

    27-04-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!