Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess en Replay hypefree

    Deze zomer introduceert GUESS een advertentiecampagne rond de GUESS-modellen Emma Stern, Mia Kang, Tina Lozovskaia, Olga Caro, Paul Roemer en Christian Hogue. In hun felbegeerde prêt-à-porterstukken en bijpassende seizoensaccessoires doen zij de temperatuur enkele graden stijgen in het zonnige Malibu.

    Bij de vrouwen bepalen vederlichte silhouetten het uitzicht van de zomercollectie met onder meer jurken, jumpsuits, bloezen met knoopjes, tanktops en afgesneden jeansshorts. De herencollectie is een mix van klassieke basisstukken met een selectie trendy items zoals in het oog springend denim en blousons met opvallend borduurwerk.

    Replay

    Het Italiaanse denimlabel Replay lanceert Hyperfree, een nieuwe dimensie binnen de active denim. Deze jeans geeft je de grootste bewegingsvrijheid die je ooit ervaren hebt.

    Hyperfree past bij een nieuwe levenswijze gebaseerd op wellness en fitness waarbij een coole look hand in hand gaat met comfort. Met deze innoverende jeans wil het label niet alleen mensen kleden maar ook beweging stimuleren.

    De toenemende link tussen sport- en vrijetijdskledij vraagt naar meer comfortabele kledij. Hyperfree is dan ook uiterst licht en gemaakt van natuurlijke vezels die super zacht aanvoelen. Bovendien is deze nieuwe jeans 100% elastisch met een verbetering van 35% extra bewegingsvrijheid vergeleken met voorgaande exemplaren in de productklasse.

    Hyperfree is beschikbaar in 4 modellen voor dames (skinny, slim met laag kruis, boyfit en boyfit jogging) en 3 voor heren (slim, jogging met laag kruis en slim met laag kruis), elk in een waaier aan wassingen.

    De gezichten van de campagne zijn de Braziliaanse toppers Alessandra Ambrosio en Neymar Jr. die proberen te weerstaan aan de verleiding om te bewegen met de Hyperfree jeans.









    01-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunkemoller opent flagship store in Gent

    Hunkemöller, Europa’s grootste lingeriespecialist opende zopas haar tweede Belgische flagshipstore in de Veldstraat 19 in Gent. De nieuwe 440m2 grote boetiek oogt warm, vrouwelijk en fashionable om klanten het authentieke Hunkemöller gevoel te laten ervaren. Wat dat precies betekent? Je in een luxueus interieur laten inspireren door het ruime aanbod betaalbare lingerie en genieten van World Class service.

    It’s a women’s world : De Hunkemöller flagshipstore in Gent is een aantrekkelijke omgeving waarin elke vrouw zich thuisvoelt. Overzichtelijk opgedeeld in diverse zones zoals de brabar, parfumbar, corners voor de diverse lijnen, een rariteitencabinet met interactief aanraakscherm, inspirerende pascabines biedt Hunkemöller klanten inspiratie à volonté. Zelfs in de kassazone doen lingeriefans ideeën op dankzij de videowanden waarop actuele beelden en campagnebeelden spelen. De sfeer is luxueus en vrouwelijk, en nodigt uit om binnen te lopen om nieuwigheden te ontdekken.

    World Class Service: Hunkemöller stelt alles in het werk om klanten de ultieme lingerie-ervaring te bezorgen. Je mag dan ook een World Class Service verwachten. Reken op de vakkennis van de Hunkemöller medewerkers om het perfecte lingeriesetje te scoren. Ze helpen klanten vakkundig in hun zoekttocht naar de perfecte behamaat en –pasvorm. Ze verlaten de shop met hun lievelingssetje en een “maatkaartje” zodat ze ook online de perfecte stuks kunnen bestellen.

    De Hunkemöller Experience: Lingerie passen is een echte beleving in de tien paskamers zijn elk zijn ingericht in een sfeer van de Hunkemöllers Favorite Fits (de divere behapasvormen) en sublijnen HKMX (sportkleding), Noir (luxueuze lingerie- en badmode), Private (luxelijn) en Always Sexy (verschillende pasvormen). Zo oogt de HKMX paskamer sportief, en de Flirty paskamer verleidelijk. Het neusje van de zalm is de Experience paskamer waar klanten zelf de muziek en verlichting kiezen in functie van hun stemming.

    Hunkemöller flagshipstore Gent - Veldstraat 19 - 9000 Gent – tel 09/234 24 94

     







    01-05-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volg de creatie van een wereldpremière
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een webserie onthult “the making of” van PULSAR, de nieuwe splashcoaster in Walibi. De constructie van de wereldprimeur PULSAR in Walibi bereikt stilaan haar eindpunt. Vanaf nu is het volledige project te volgen via een 5-delige webserie die het volledige proces, van oorspronkelijke bedenking tot uiteindelijke opening voor het publiek, belicht.

    Niet zomaar een nieuwe attractie

    Het bedenken en creëren van een wereldprimeur vereist het uitvinden en heruitvinden van nieuwe concepten, technologieën en thema’s. Alle Belgische en internationale bedrijven en medewerkers die hiervoor samenwerken werden voor belangrijke uitdagingen geplaatst om zowel de attractie zelf als de inplanting ervan in Walibi tot een goed einde te brengen. Voor de eerste keer geeft een blik achter de schermen een inzicht in dit uitdagende en boeiende proces.

    De combinatie van een hoogte van 45m, een snelheid van 100km per uur en een enorme splash in het water maakt reeds dat PULSAR een volledig nieuw concept is dat zijn gelijke niet kent. De volledig originele constructie ervan op een bestaand meer in het midden van het park en de totaal nieuwe technologiën die daarmee gepaard gaan, zijn slechts enkele elementen die het uiterste vergen van alle betrokken partijen.

    5 afleveringen: De webserie behandelt in 5 afleveringen het volledige proces van A tot Z, van oorspronkelijke bedenking tot uiteindelijk realisatie en opening voor het publiek met de eerste reacties. Er werd zowel in Walibi als in het buitenland gefilmd om een zo compleet mogelijk document te kunnen afleveren met talloze interviews van alle kernspelers in de totstandkoming van PULSAR.

    Afl 1: De geboorte van een wereldprimeur – hoe wordt een attractie gekozen, wat zijn de criteria, wie beslist, …Afl 2: Het concept – wat is het thema, welk verhaal zit er achter de attractie, hoe worden de verschillende elementen gekozen, …Afl 3: De werf – een blik op de werf in Walibi, een bezoek aan de grootste attractiebouwer ter wereld Mack Rides, hoe wordt alles opgebouwd, wat zijn de cijfers, …Afl 4: De tests – de tests van de attractie, laatste hand wordt gelegd aan de thematiek, “putting the pieces together”, …Afl 5: De opening – de officiële inauguratie op 4 juni 2016

    Vanaf vandaag is de eerste aflevering te bekijken op het YouTube kanaal van Walibi Belgium en met een interval van een week tot 10 dagen worden de volgende afleveringen op het publiek losgelaten.

    Het verhaal van PULSAR

     

    In het midden van een meer, ergens in het centrum van België bevindt zich een mysterieuze installatie die de verloren energie van over de hele wereld opvangt. Omgevormd tot een groots hart, werd dit vat niet geprogrammeerd om al deze energie voor eeuwig op te slaan. Om een uitbarsting te voorkomen dient het hart de energie om te vormen en op regelmatige tijdstippen vrij te laten. Pulsar stuurt in 2016 moedige kinderen en hun ouders, in boten van 10 ton, tot 45m hoog aan 100 km per uur in maar liefst drie lanceringen waarvan twee achterwaarts. Afbouwen naar een normale hartslag zal pas kunnen na 70 seconden en een reusachtige splash in het meer.

    Bekroond tot «Best Concept » wereldwijd

    Deze wereldprimeur, bedacht door de Duitse attractiebouwer Mack Rides, mocht al een eerste prestigieuze prijs in ontvangst nemen tijdens de jaarlijkse IAAPA Brass Ring Awards in Orlando. De International Attraction & Amusement Parcs Associations (IAAPA) is het internationaal orgaan dat alle spelers in de pretparksector van over de hele wereld overkoepelt. Tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking in Orlando ontving PULSAR de prijs voor “Best Concept”. De pretparkspecialisten van de LA Times haalden de PULSAR ook al aan als één van de attracties ter wereld waar het meest naar wordt uitgekeken in 2016.

    30-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe viersterrencamping in Zuid-Bretagne: Sandaya Les 2 Fontaines

    Sandaya, de specialist in vier- en vijfsterrencampings, opent op 30 april 2016 de deuren van haar nieuwste camping in Bretagne, in Finistère Sud, vlak bij Pont-Aven. Een droombestemming voor al wie dol is op de oceaan.

    Deze viersterrencamping in Nevez ligt op een boogscheut van het strand dat de exotische naam “Tahiti” draagt. Dit zandstrand strekt zich uit over een lengte van 300 m en is toegankelijk via een wandelpad. Vakantiegangers kunnen op het fijne zand genieten van de gezonde zeelucht, de open ruimte en het beste wat de zee te bieden heeft.

    Op slechts enkele kilometers afstand liggen de pittoreske havenstadjes Port-Manec’h, Kerdruc en Trévignon, en voor wie graag wat cultuur opsnuift, is een bezoekje aan de kunstgalerijen van Pont-Aven of de omwalde stad Concarneau een aanrader. Een boottochtje van 40 minuten naar het natuurreservaat van Saint-Nicolas des Glénan loont ook zeker de moeite.

    Vier sterren: comfort gegarandeerd : Viersterrencamping Les 2 Fontaines telt 93 staanplaatsen en 200 huuraccommodaties, waaronder luxecottages met privéterras en plaats voor maar liefst 7 personen. Het verwarmde aquapark (29 °C) beschikt over een buitenbad met massagestralen en ‘swim stream’, naast een overdekt zwembad met speelbad, glijbanen en plonsbad.

    Kinderanimatie : Geen betere plaats voor sport en ontspanning dan in de gezonde zeelucht van camping Les 2 Fontaines. Hét moment bij uitstek dus om deel te nemen aan één van de vele sporttoernooien of zich aan aquagym, pingpong, beachvolleybal, basketbal of een partijtje petanque te wagen. Daarnaast staan er nog karaokeavonden, shows en concerten op het programma en kunnen de kinderen zich uitleven in de speelhal, op het skatepark of de kinderboerderij, of ontmoeten ze leeftijdsgenoten in één van de clubs.

    Open op 30 april 2016 : Deze camping is één van de elf Sandaya-bestemmingen verspreid over Frankrijk en Spanje. Ontdek nu alle Sandaya-campings op www.sandaya.be en boek uw verblijf voor het seizoen 2016.

    SANDAYA werd in 2010 opgericht als campingketen en telt elf vier- en vijfsterrencampings in Frankrijk en Spanje, telkens goed voor minstens 300 verblijfplaatsen op buitengewone locaties, met een ruime keuze aan verblijfstypes (cottages, chalets, lodges en staanplaatsen) en een brede waaier aan voorzieningen, ontspanningsmogelijkheden en diensten. De keten wil een onbetwistbare speler in de luxecampingsector (4 en 5 sterren) worden en blijft daarom haar merk en aanbod verder uitbouwen door te investeren in kwaliteitsvolle sites aan de Europese kust.

    Informatie en reserveringen: www.sandaya.be





    30-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mengen, gieten en persen in 1-2-3

    Je gerechten summerproof met de 4-in-1 keukenset van Brabantia

     

    Lekker eten begint bij lekker koken. En dat laatste wordt dit voorjaar nog gemakkelijker met de juiste tools bij de hand. Brabantia schudt elke innerlijke chef-kok wakker met een nieuwe, stapelbare keukenset. De vier-in-een set bevat mengkommen, een vergiet en een citruspers in praktische designs. Compleet, modern, ruimtebesparend én onmisbaar tijdens warme zomerdagen.

    Smakelijke mix: De nieuwe mengkommen van Brabantia komen in twee stapelbare maten en kleuren. De frisgroene van 1,5 liter past zo perfect in de rode van 3,2 liter. Elke kom is uitgerust met een slim randje dat schenken zonder knoeien mogelijk maakt, terwijl de siliconen onderkant uitschuivers voorkomt. Die frisse dressing of heerlijke, zomerse maaltijdsalade is klaar in no-time.

    Flower power: Als het van Brabantia afhangt, is het voorgoed gedaan met natte keukenvloeren of –kasten. Het nieuwste vergiet staat stevig op drie pootjes, terwijl je het gemakkelijk vasthoudt aan de speciaal ontworpen rand. Leuke extra’s? De fleurige, blauwe kleur en de bloemvormige gaatjes waardoor het water wegloopt brengen de zon nog meer in huis.

    Vlugge vitamines: Geen tijd te verliezen en toch zin in een vers sapje bij warm weer? Gebruik de gele citruspers voor het perfect persen van je sinaasappels, limoenen of citroenen. De grote verticale sleuven sturen het sap rechtstreeks naar de maatbeker. Die vangt tot een halve liter jus op en heeft maatstreepjes zodat je alles meteen kan afmeten. Nog een vleugje limoen toevoegen en je frisse cocktail is klaar! Door de vierkante vorm is de kom makkelijk vast te houden terwijl je perst of schenkt.

    Praktische info: Brabantia set mengkommen: 34,95 euro - Brabantia citruspers met maatbeker inhoud 500ml: 9,95 euro - Brabantia mengkom groen- 1,5l: 8,50 euro - Brabantia mengkom rood - 3,2 l: 12,50 euro - Brabantia vergiet mint: 9,95 euro

    Alle accessoires uit de set zijn makkelijk schoon te maken, mogen in de vaatwasser en hebben 5 jaar garantie. Zowel los als in set verkrijgbaar.

    Brabantia – www.brabantia.com

    Brabantia, gestart in 1919, is uitgegroeid tot een internationaal designmerk van praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Met hun verrassend ontwerp maken deze producten voor elke dag het leven mooier: ‘Designed For Living’, van ‘laundry care’ en ‘food enjoyment’ tot ‘waste management’ en ‘bathroom’. Het familiebedrijf houdt daarbij rekening met de volgende generatie, door innovatieve producten te ontwerpen die duurzaam worden gemaakt.







    29-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht redenen waarom je op vakantie wil naar Corsica

    Corsica doet het tegenwoordig goed als vakantiebestemming bij de Belgen. Ontdek hieronder acht redenen waarom Corsica zo populair is.

    1. Omdat het altijd mooi weer is: Met een gemiddelde temperatuur van 19° aan de kust, geniet Corsica van een mediterraan klimaat met maar liefst 300 dagen zon per jaar. De winters zijn uitzonderlijk zacht, de lentes vol met licht, de zomers stralend en de herfst is kleurrijk. Cijfers zeggen voldoende: gemiddelde luchttemperatuur winter 15,5 °, zomer 28°, lente en herfst 23,5°. De gemiddelde temperatuur van het zeewater: winter 14°, zomer, 24,5°, lente en herfst 20° ! www.visit-corsica.com/Organiser/Infos-pratiques/Climat

    2. Omdat Corsica het meest dichtbije van de verre eilanden is: Corsica is slechts 180 km verwijderd van de Zuid-Franse kust en 80 km van de Italiaanse kust. En toch voelt men zich er ver weg. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar over zee en er zijn directe vluchten vanuit Brussel, Charleroi, Luik en Rijsel. www.visit-corsica.com/Organiser/Comment-venir

    3. Omdat Corsica niet alleen uniek is maar ook veelzijdig: Het is een mini-continent dat zo divers en gevarieerd is, dat men achter iedere bocht een nieuwe ontdekking doet. Van waar men ook komt, men ontdekt er zeker vertrouwde landschappen. www.visit-corsica.com/Decrouvrir-et-visiter/Les-regions-de-Corse

    4. Omdat de natuur zich leent voor alle mogelijke activiteiten: Niet alleen door het klimaat maar ook door de geografie van Corsica – een berg in zee – kunnen alle sportieve en recreatieve activiteiten worden beoefend. Uiteraard kan er gezwommen worden maar ook sporten als duiken, alpinisme en mountainbike zijn populair. www.visit-corsica.com/Bouger

    5. Omdat het natuurlijk erfgoed uniek is in de wereld: De Grieken noemden Corsica Kalystée (de mooiste van allen). Dat is niet verwonderlijk want het eiland heeft witte stranden, kristalhelder water, beuken, eiken- en kastanjeboombossen, meren, rivieren en watervallen, krijtrotsen, roodgranieten rotswanden, roze en grijze leisteen, groene valleien,… www.visit-corsica.com/Decouvrir-et-visiter/Le-patrimoine/Cote-nature

    6. Omdat men er een uitzonderlijke en authentieke keuken kan proeven: Culinaire fijnproevers zullen de producten van Corsicaanse bodem zeker appreciëren; gerechten op basis van kastanjes en citrusvruchten, zacht gezouten charcuterie, romige en kruidige kazen, verse vis en schelpdieren. www.visit-corsica.com/Decouvrir-et-visiter/Les-tradiotions/Cote-terroir

    7. Omdat Corsica swingt, rockt en “jazzt”: Muziekliefhebbers komen overal op het eiland aan hun trekken. Tijdens het exotische Festival Porto Latino, in de jazz clubs van Ajaccio en Calvi of tijdens het rock- en popfestival “Calvi on the Rock”. Of genieten van lyrische muziek in de opera in Bastia en klassieke muziek in Pigna en Corbara. Techno, Elektro House en R&B-fans kunnen uit hun dak gaan op de grootste openluchtdansvloer van Europa in Porto Vecchio. www.visit-corsica.com/Decourvrir-et-visiter/Les-tradiotions/Cote-emotion/Les-manifestations-culturelles

    8. Omdat men er goed kan shoppen: Naast de Europese en Franse kledingmerken, vindt men er ook veel lokale boetieks. Het zijn vaak jonge artiesten die originele producten maken zoals rieten strandtassen, lederen handtassen van Zia Antonia (goedgekeurd door het modehuis Hermès), fleurige bikini’s en zwierige cocktailjurken, juwelen van koraal of sweaters van pure Corsicaanse wol. Kortom, men kan er een volledige garderobe samenstellen die zowel chique als uniek is. www.visit-corsica.com/Organiser/Infos-pratiques/Shopping-souvenirs

    Wegwezen!

    Een vakantie op Corsica is gemakkelijk geregeld. Er is een groot aanbod goede verblijfsmogelijkheden (hotels, vakantiewoningen, verblijf op de boerderij, campings, bed & breakfast, gîtes d’étape). Het eiland is het hele jaar gemakkelijk bereikbaar met vier internationale luchthavens (vertrek vanuit Brussel, Brussels South Charleroi, Luik en Rijsel) en ferrydienstenn vanuit Zuid-Frankrijk en Italië naar zeven verschillende havens. Alle informatie op www.visit-corsica.com.

    28-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar het Lake district voor 150 jaar Beatrix Potter

    Profiteer van de korting met P&O Ferries !

     

    De dagelijkse nachtelijke overtocht van P&O Ferries vanuit Zeebrugge naar Hull is een comfortabele reisweg richting Noord-Engeland, zeker nu de ferrymaatschappij uitpakt met een extra korting (-10 %). Zo ligt de weg meer dan open richting Lake District waar dit jaar alles in het teken staat van Beatrix Potter.

    Het is de honderdvijftigste verjaardag van Beatrix Potter, de schepper van Pieter Konijn. Zij werd geboren op 28 juli 1866 en ze is onlosmakelijk verbonden met het Lake District. Daar bereidt men zich voor op een heuse ‘Pottermania’. Naar aanleiding van 150 jaar Beatrix Potter werd onlangs in de UK zelfs een 50 pence geldstuk met Peter Rabbit in omloop gebracht.

    De reis naar het Lake District wordt uiteraard een vakantie met het ganse gezin want met de figuurtjes van Potter zijn alle kinderen vanaf zeer jonge leeftijd vertrouwd. Niet alleen in België want de boeken van Beatrix Potter verschenen in dertig talen en haar leven werd verfilmd door Chris Noonan in ‘Miss Potter’. Elke zomer ging de familie van Beatrix naar het Lake District waar ze een huis hadden. De hond ging mee en Beatrix ontdekte er de dierenwereld, die van de konijnen, muizen, slakken, kikkers en hagedissen die in haar verhalen de hoofdrollen vertolken.

    Het Lake District is een nationaal park in het graafschap Cumbria in het noordwesten van Engeland. De regio is makkelijk bereikbaar vanuit Hull waar P&0 Ferries ‘s morgens aanmeert. Er is een vlotte verbinding langs de autosnelweg via Leeds en Manchester zodat je reeds in de vroege namiddag op je vakantiebestemming in het Lake District bent. Daar wachten je betoverende landschappen, idyllische dorpen én naar aanleiding van de 150ste verjaardag van de geboorte van Potter ook een pak evenementen. Er zijn tentoonstellingen, muziekoptredens, een bergfestival, theatervoorstellingen met uiteraard de Potter-iconen, literaire rondritten en nog veel meer voor klein en groot.

    Het volledige programma vind je op www.lakesculture.co.uk/celebrating-beatrix-potter-150th-anniversary-of-a-lake-district-icon/

    Het Lake District is een top vakantiebestemming in Engeland die je once-in-a-lifetime moet bezoeken. Ga er dit jaar naartoe en ontdek alle mooie plaatsen waar Beatrix Potter de inspiratie vond voor haar prachtige verhalen. Reis met P&0 Ferries vanuit Zeebrugge naar Hull en profiteer van de voordelige aanbieding.

    Praktisch Zeebrugge-Hull: algemene (vanaf) prijs: € 169 voor 2 personen in binnenhut + auto, enkele reis ; 10 % korting op overtochten mét maaltijden voor reizen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, boeken tot uiterlijk 31 mei voor reizen van 15 april tot 30 september 2016. Info: www.poferries.com

    27-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie "aan zee" ... in de bergen!

    Idyllische zwemmeertjes met ligweides en lounge terrassen in Graubünden en met zonnepanelen verwarmde kinderbadjes. Het is altijd leuk om tijdens je vakantie een dagje aan zee door te brengen. Dat ligt niet voor de hand als je in de Alpen verblijft, tenzij je kiest voor Graubünden, het Nr. 1 vakantiegebied van Zwitserland. Ligweides en zwemmeertjes zijn er in overvloed.

    Wat is er heerlijker dan na een wandeling een duik te nemen in een bergmeer met kristalhelder water ! En hoe aangenaam is het niet voor ouders en kinderen om te luieren bij een strandbad met ligweide, met panorama op de bergwereld ? Graubünden heeft zoveel plaatsen waar een bergvakantie ook af en toe een ‘vakantie aan zee in de bergen’ wordt.

    Brigelser See – Surselva: Dit zwemmeertje meet 15 bij 35 meter en is anderhalve meter diep. Zonnepanelen verwarmen een kleuterbad. Na een zwempartijtje kun je zonnen op een mooie ligweide. Er zijn barbecueplaatsen en in de kiosk koop je drankjes en snacks.

    Caumasee – Flims: Het bergdorp Flims is een bekende zomer- en wintervakantiebestemming. Na een bergwandeling of een excursie ga je lekker ontspannen aan de Caumasee, een sprookjesachtig meer midden de bossen. Vanop een drie meter hoge duikplank plons je in het turquoise water. Er zijn ligweiden, schilderachtige inhammetjes en een bad voor de kleinsten.

    Strandbad Untersee Arosa: Het idyllische meer Untersee ligt op een hoogte van 1691 meter. Het strandbad is een favoriete trekpleister voor groot en klein, met een zandstrand, duikplanken, een kinderspeelplaats, een ruimte voor beach-volleybal, een verwarmd kinderbadje, bootjes om de huren, ligstoelen en zonneschermen. Voor culinaire specialiteiten kun je terecht in Restaurant Strandbad met zijn groot zonneterras. Kortom, dit is een plek voor een onvergetelijke dag met de ganse familie.

    Lai Barnagn – Savognin: Dit meertje ligt op 1200 meter hoogte en toch is het een van de warmste van de Alpen. Hier is alles aanwezig om een ganse dag te genieten en je als het ware aan zee te voelen: ligweides, een grote speelplaats, een restaurant en dat allemaal in een subliem mooie omgeving.

    Lej Marsch – St. Moritz: Hier komen zonnekloppers en waterliefhebbers. Ondanks de hoogte, 1813 meter, wordt het water tijdens de zomer tot 21 graden warm. Het meer ligt uit de wind, goed beschut tussen de bossen. Het is een droomplek in Oberengadin, één van de mooiste valleien van Graubünden.

    http://nl.graubuenden.ch/waterwereld/zwemmeertjes of www.graubuenden.ch

    26-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Kunstencentrum Ten Bogaerde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van abdijhoeve tot kunstencentrum, in de schaduw van de O.L.V. Ten Duinenabdij

    De grote schuur : In het uithof van de Koksijdse Duinenabdij werkten lekenbroeders voor de abdijgemeenschap. Ten Bogaerde is niet het grootste uithof, maar het krijgt – in ca. 1240 – wel de meest imposante schuur.

    Het monumentale gebouw heeft twee indrukwekkende kopgevels met steunberen. Het is stevig gebouwd met grote bakstenen, zogenaamde ‘moefen’ – de bouwmaterialen in baksteen waarvoor de abij bekend staat.

    Het bouwwerk is functioneel, met drie beuken met pijlers op natuurstenen of bakstenen sokkels, maar het is ook mooi, in een romaans-vroeggotische stijl met rondboogjes en met nissen in de kopgevels.

    Jarenlang blijft Ten Bogaerde het belangrijkste uithof tot het tijdens de religieuze troebelen verwoest wordt door beeldenstormers. De schuur wordt in brand gestoken door vrijbuiters van het opstandige Oostende, in 1593. De Duinheren bouwen de schuur niet meer opnieuw op.

    Beschermd monument

    In 1952 wordt Ten Bogaerde beschermd als monument. Voor de schuur is dit beperkt tot de kopgevels om het landbouwgebruik niet te hinderen. Daarna verwerft de gemeente Koksijde het complex en na vele jaren van duurzaam behoud en beheer, mondt dit nu uit in de opening van het Kunstencentrum Ten Bogaerde.

     

    25-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britisirways viert 80e verjaardag route naar Hong Kong met vipgala
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Supermodellen David Gandy, Imogen Waterhouse en Lizzy Jagger toveren de straten van Hongkong om tot catwalk waar ze poseren in outfits van vliegtuigpersoneel uit lang vervlogen tijden.

    British Airways vierde het 80e jaar dat de luchtvaartmaatschappij naar Hongkong vliegt in stijl, met een vipgala en originele fotoshoot met historische kledij. Supermodel David Gandy droeg bijvoorbeeld een vintage pilotenjas in schaapsleder uit de jaren 20. Als eerbetoon aan het erfgoed van British Airways ging de Britse ster op de foto met cabinepersoneel en toverden ze samen de drukke straten van Hongkong om tot een catwalk.

    “Ik ben blij dat ik deze mijlpaal voor British Airways mee mag vieren hier in Hongkong. Het was fascinerend om te zien hoe de outfits van het cabinepersoneel evolueerden in de jaren waarin de luchtvaartmaatschappij op deze route vloog," aldus model David Gandy tijdens het evenement. Ook supermodellen Imogen Waterhouse en Lizzy Jagger waren van de partij voor het verjaardagsfeest in historische outfits van het cabinepersoneel en lieten zich fotograferen met de iconische skyline van Hongkong als achtergrond.

    Daarnaast woonden ook andere sterren het gala bij, zoals acteur David Hasselhoff, singer-songwriter Jessie Ware en tweesterrenchef Tom Aikens. ’s Avonds gaf zangeres Jessie Ware een exclusief live optreden voor de meer dan 250 hoogstaande gasten, onder wie de wereldberoemde ondernemer Sir David Tang. Op het gala serveerde chef-kok Tom Aikens een mix van Britse en Hongkongse gerechten, vergezeld van cocktails die de exclusieve nachtclub Boujis Hong Kong speciaal voor British Airways had bedacht.

    25-04-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!