Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delacre
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Delacre steunt UNICEF opnieuw met limited edition koekjestrommel

     

     

    Na een succesvolle eerste samenwerking in 2006 slaan Delacre en UNICEF België opnieuw de handen in elkaar. Met de nieuwe editie van de UNICEF-koekjestrommel steunt Delacre het wereldwijd polio-vaccinatieprogramma van UNICEF. Hiermee schaart  Delacre, de bekendste meester banketbakker van het land, zich aan de zijde van UNICEF-ambassadeurs als Helmut Lotti, Axelle Red, Frank De Winne, Harry Belafonte, Julio Iglesias, Roger Moore, Susan Sarandon en Claudia Schiffer.

     

    Met de tweede editie van de UNICEF-koekjestrommel zet Delacre de samenwerking met UNICEF België verder. Op de koekendozen staan warme, ingekleurde tekeningen van lachende kinderen uit alle windstreken. Per verkochte trommel schenkt Delacre een bedrag aan UNICEF België, goed voor de totale vaccinatie van één kind tegen polio, wat overeenkomt met vier dosissen van het poliovaccin. Wie een UNICEF-trommel koopt, koopt niet alleen een lekker assortiment koekjes, maar stelt ook een mooi gebaar. In totaal wil UNICEF dit jaar tienduizenden kinderen vaccineren. Het maakt van de UNICEF-trommel een extra fijne attentie voor vrienden en kennissen.

     

    Er is keuze uit drie versies van de hand van dezelfde ontwerper als de vorige Delacre doos. Het eerste ontwerp toont kinderen in een bootje, op het tweede zien we jongeren die het woord vrede op een schoolbord schrijven en nummer drie toont schaatsende kinderen. Drie tekeningen die een verschillende sfeer oproepen, maar allemaal even leuk. De koekendozen zijn slechts beschikbaar gedurende een beperkte periode.

     

    De UNICEF-doos, in beperkte reeks - verkrijgbaar vanaf begin september, is een assortimententrommel van 400 gram met elf heerlijke Delacre variëteiten. Daaronder vinden we vanzelfsprekend klassiekers als de Marquisette, Biarritz, Cigarette Russe, Délichoc terug, samen met een aantal andere exclusiviteiten. Delacre biedt daarenboven een aantrekkelijke mix aan van koekjes met witte, pure en melkchocolade, samen met lekkere droge koekjes. RVH.

     

    19-08-2007 om 10:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aga harlekijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AGA HARLEKIJN.

     

     

    Niet alleen dromen de liefhebbers en de amateurkoks van een AGA-fornuis, maar ook de professionele koks die kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit eisen. En toch is er slechts één model dat vandaag de show lijkt te stelen: de AGA Harlekijn.

     

    In dit fornuis, hét resultaat van de rijke verbeeldingskracht van Alfa Belgium, zijn meerdere kleuren van het AGA-assortiment verwerkt. Zo ontstond een uniek exemplaar: de AGA Harlekijn. Het hoofdfornuis met 4 ovens is deels bordeaux, deels zwart. De deuren van de ovens hebben allen een andere kleur: groen, beige, blauw en geel. De achterwand is dan weer bordeaux en zwart. Ook de deksels die de kookplaten beschermen en isoleren zijn verschillend: het linkerdeksel is geel, het rechterdeksel bordeaux. Dit kleurrijke AGA-fornuis wekt grote verbazing en zorgt tegelijkertijd voor een vrolijke, originele en moderne toets in de keuken.

     

    Dit exemplaar, dat even kleurrijk is als Harlekijn op het podium van de commedia dell’arte, wekte al gauw de rechtmatige vraag: ‘zou ik mijn creatieve fantasie de vrije loop kunnen laten en zelf het kleurenpalet kunnen samenstellen van het fornuis dat ik wil kopen?’

    Het antwoord luidt: ja! Voortaan kan u de AGA-fornuizen met 2 ovens, 3 ovens en 4 ovens en de fornuizen van de S-Serie 6/4, 4/2, … naar believen een persoonlijke toets geven die helemaal afgestemd is op de inrichting van uw keuken. Nu kan de toekomstige gelukkige eigenaar zijn felbegeerd AGA-kookfornuis zo sober of zo excentriek maken als hij zelf wil. Het volstaat bij de bestelling de kleurwensen mee te geven voor de hoofdstructuur, de deuren, de achterwand, de deksels, ... En dit kan enkel resulteren in een uniek ontwerp, aangezien het AGA-kleurenassortiment zo ruim is: koningsblauw, bordeauxrood, british racing green, goudgeel, pistachegroen, wedgwoodblauw, terracotta, aubergine, wit, beige, enz. RVH.

    www.aga.be - info@aga.be

     

    19-08-2007 om 10:30 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bakvrompjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bakvormpjes van Cuisipro

     

     

    Niemand die niet graag een koekje van eigen deeg krijgt. Tenminste, als ze je met de nieuwe bakvormpjes van Cuisipro mag maken. Handig, mooi en leuk. Het ideale recept voor een leuke middag met de kids achter het fornuis.

     

    Met de nieuwe bakvormpjes van Cuisipro kan men gemakkelijk een regendag doen vergeten, samen met de kids ben je immers vertrokken voor een namiddag plezier én lekkers. De koekjesvormen – sterretjes of cirkels – werden terecht bekroond met de  Internationale Design Plus award 2007.

    Deze onderscheiding hebben ze te danken aan hun plezierige look, maar eveneens aan hun kindvriendelijk gebruiksgemak. De bakvormpjes zijn gemaakt van duurzaam plastic dat het deeg snel loslaat. Voldoende scherp om de koekjes vlot uit het deeg te duwen, maar toch niet té scherp zodat je je zou kunnen snijden. De vormpjes kunnen tijdens het bakproces gewoon in de vaatwasser waardoor de kids zich ten volle op hun culinair avontuur kunnen concentreren.

    De koekjesvormen worden geleverd in een set van 5 stuks, sterretjes of cirkels,  die perfect in mekaar passen. Praktisch dus om op te bergen. RVH.

     

     

    19-08-2007 om 10:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe locatie BIS

     

     

    Nieuwe strategische locatie voor BIS België

     

    BIS, marktleider in AV & ICT solutions, verhuist op 27 augustus naar een nieuw kantoor met ruime showroom in de Wayenborgstraat te Mechelen, tevens gevestigd in het Industriepark Noord.  Door de uitbreiding van zowel personeel als activiteiten werd de vorige vestiging te klein voor BIS. Door deze uitbreiding en verhuizing, komt BIS met nog directer contact en dienstverlening naar zijn klanten. Vanuit deze vestiging worden alle nodige activiteiten ontwikkeld, van advies tot en met implementatie alsook alle preventief en correctief onderhoud.

     

    Net als de andere BIS vestigingen zal BIS België uitgerust worden met een complete showroom. In deze showroom kunnen klanten kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AV & ICT oplossingen. Daarnaast zullen er in de nieuwe showroom ook workshops worden gegeven waarin de mogelijkheden en voordelen van de BIS oplossingen aan bod komen. RVH.

     

    BIS N.V. – Industriepark Noord 2-D  - Wayenborgstraat 1 – 2800 Mechelen. 

    Overige gegevens zijn ongewijzigd. www.bis.be

     

     

    19-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afrikaanse bestemmingen

    Brussels Airlines verhoogt vluchtfrequenties naar 7 Afrikaanse bestemmingen

     

     

    Brussels Airlines verhoogt eind dit jaar haar vluchtaanbod naar 7 Afrikaanse bestemmingen. In totaal komen er op weekbasis ruim 30 procent extravliegtuigzetels bij op de lijndiensten tussen Brussel en het Afrikaanse continent.

     

    Brussels Airlines viert de vijfde verjaardag van haar Afrika routes met een capaciteitsuitbreiding en een aanzienlijke frequentieverhoging. Passagiers kunnen vanaf medio december naar zeven bestemmingen genieten van nog meer afreisflexibiliteit en reiscomfort (flat beds in business class, …). Vanaf dan worden er permanent vier Airbus 330-300 toestellen ingezet op de vluchten tussen de Europese hoofdstad en het Afrikaanse continent. Ook de vrachtcapaciteit wordt dankzij de extra vluchten aanzienlijk uitgebreid.

     

    Oost-Afrika en de Grote Meren Regio

    Brussels Airlines is meer dan ooit dé luchtvaartmaatschappij voor wie naar of vanuit de Regio van de Grote Meren wil reizen. De vluchtfrequenties naar zowel Rwanda, Oeganda als Burundi verhogen. De Rwandese hoofdstad Kigali wordt vanaf medio december 3 keer per week met Brussel verbonden in plaats van twee keer.

    Om aan de stijgende passagiersvraag en de toename van de cargovolumes te beantwoorden wordt Entebbe, Oeganda vanaf medio december vier in plaats van drie keer per week aangevlogen.

    De Burundese hoofdstad  Bujumbura die pas sinds de lente van dit jaar wekelijks wordt verbonden met Brussel krijgt er vanaf december een tweede wekelijkse vlucht bij. Dankzij de direkte Brussels Airlines vluchten naar Bujumbura is de reistijd tussen Europa en Burundi met meer dan acht uur gereduceerd en dat wordt duidelijk geapprecieerd door de passagiers.

     

    West-Afrika

    Brussels Airlines is met een vluchtaanbod vanuit zeven landen een sterke speler in West-Afrikaanse regio. Het aantal wekelijkse vluchten tussen Brussel en Monrovia, Liberia wordt verhoogd naar vier en ook vanuit Abidjan, Ivoorkust biedt Brussels Airlines vanaf 16 december vier in plaats van twee wekelijkse vluchten aan. In Conakry Guinee wordt het vluchtaanbod verdubbeld van één naar twee wekelijkse rotaties.

    De hoofdstad van Kameroen, Yaoundé, verwelkomt vanaf eind december twee keer per week een Brussels Airlines vlucht in plaats van één keer. Vanuit de havenstad Douala blijft Brussels Airlines wekelijks 3 vluchten aanbieden.

     

     

    Centraal Afrika

    Brussels Airlines werkt aan een verdere verbetering van haar bestaande vluchten naar Kinshasa, Congo en biedt daarom vanaf de winter ook nonstop vluchten aan. Meer details volgen later.

     

     

     

    Meer dan de helft van de Afrika-passagiers gebruiken Brussels Airport om over te stappen op een andere vlucht van Brussels Airlines of van één van de partnermaatschappijen. Zo biedt Brussels Airlines voor haar Afrika-passagiers dagelijks een speciaal aansluitende vlucht aan naar Parijs en Londen Gatwick. Ook met tientallen andere steden (Geneva, Milaan, Rome, Lyon, Marseille, Kopenhagen, Stockholm, Berlijn, Madrid, Manchester, …) zijn er vlotte doorverbindingen.

     

    Dankzij het partnership met ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappij, American Airlines, zijn vlotte connecties tussen Afrika en de Verenigde Staten mogelijk.

     

    Het netwerkaanbod dat Brussels Airlines haar Afrika passagiers aanbiedt wordt verder uitgebreid. Dankzij een nieuw partnership met Jet Aiways hebben  klanten nu ook dagelijks de mogelijkheid om tussen India en Afrika te reizen. RVH.

     

     

     

     

     

     

    18-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson sas nieuwe badproducten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gloednieuwe badprodukten van Anne Sémonin in alle Radisson SAS hotels

    Radisson SAS Hotels & Resorts vervolledigen hun unieke dienstenconcept met een gloednieuw en stijlvol merk : vanaf augustus zullen alle 192 hotels in Europa, Afrika en het Midden Oosten uitgerust zijn met badprodukten van het Franse cosmetische merk Anne Sémonin – een exclusief gamma van schoonheidsproducten van hoge kwaliteit.

    In standaard kamers zal het basisgamma bestaan uit 40 ml flesjes met douchegel en shampoo, conditionner en lichaamsmelk, een zeeptablet en een douchekapje. In business kamers en suites zullen de gasten gebruik kunnen maken van 80 ml of 200 ml flesjes, badzout en een handcrème. Alles wordt gepresenteerd op een mooi dienblad in zwart, mat zilver of eik. Alle flesjes zijn voorzien van een draaidop. “Anne Sémonin is een bekend wereldwijd cosmeticamerk en een expert in huidverzorgingsproducten”, zegt Kurt Ritter, President & CEO The Rezidor Hotel Group. “Met deze schoonheidsproducten bieden we een ontspannende en sensuele badervaring aan onze gasten, perfect in lijn met de Radisson stijl en diensten”.

     

    De Anne Sémonin lijn werd meer dan 20 jaar geleden gecreëerd in Parijs. Ze was de eerste om essentiële oliën en natuurlijke producten te combineren en de eerste om op maat gemaakte producten en behandelingen aan te bieden aan een luxe cliënteel. De Anne Sémonin portfolio is verkrijgbaar in luxe spa’s, hotels en boetieks in Frankrijk en over de hele wereld. Bovendien wordt het merk regelmatig geciteerd in de grootste internationale wellness en lifestyle publicaties. Gebaseerd op een holistische en persoonlijke aanpak van schoonheid, zijn alle producten gemaakt met de bedoeling om te “verzorgen via schoonheid”. Ze zijn dus gemaakt met natuurlijke actieve ingrediënten en perfect geconcentreerd. De producten zijn gemaakt volgens de meest geavanceerde technologische procedures, in samenwerking met wetenschappers en esthetische chirurgen, gespecialiseerd in anti-aging. Het bedrijf bezoekt bovendien hotels en spa’s over de hele wereld en weet zo als de beste wat de hedendaagse reiziger en klant van een internationale eerste klas hotelketen wil. RVH.

     

     

    18-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.restaurant knossos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Restaurant Knossos

     

     

    De roots van het restaurant Knossos dat enige tijd terug in Kortenberg de deuren opende, liggen deels én op het Griekse eiland Kreta, én deels in Leuven.

     

    Het paleis van Koning Minos, op het eiland Kreta kreeg in de Oudheid de naam Knossos mee, een paleis dat trouwens jaarlijks nog steeds vele duizenden toeristen weet te begeesteren. Het echtpaar Choustoulakis, afkomstig uit Kreta en uitgeweken naar België, opende in 1968 in de Leuvense Parijsstraat één van de allereerste echte Griekse restaurant in Vlaams Brabant.

     

    De groei van het Griekse toerisme begin der 70-er jaren scherpte ongetwijfeld de interesse voor Griekse gerechten en dranken aan en droeg deels bij in het succes van het restaurant Knossos. De drang om ook op het thuisfront van de gezellige vakantiedrukte te genieten zorgde anderzijds voor een forse aangroei van eerder Grieks getinte exploitaties die niet altijd de traditionele keuken respecteerden. Bij de familie Choustoulakis bleven kwaliteit en Griekse authenticiteit evenwel dominant aanwezig zodat de gasten er telkenmale opnieuw van een traditionele Griekse keuken met bijhorende wijnen konden genieten.

    Na enkele jaren kreeg het echtpaar versterking van Eugenios Nikolis en Magda De Bont. Zij hadden meerdere jaren in Thessaloniki doorgebracht en verruimden de menukaart van Kretenzische gerechten met een serie Macedonische specialiteiten. Nikolis en De Bont namen nadien trouwens het restaurant over en zorgden voor een vrij stevige reputatie.

     

    Zoon Frederikos Nikolis wou het restaurant evenwel een nieuwe uitdaging bezorgen en het elan verruimen. De traditionele Leuvense locatie in de Parijsstraat bleek hem te nauw en bij besliste begin 2003 uit te wijken naar Kortenberg.

    Een uitdaging waarbij weliswaar de naam Knossos behouden bleef. Het restaurant huist thans in een karaktervol hoekhuis waar jarenlang één der best draaiende Kortenbergse brasseries een onderkomen vond. Van dit verleden bleef enkel de hoge ruime zaal over, zaal waar thans de blauw-witte kleuren schitteren. Dankzij de hoge plafonds, worden de gasten onmiddellijk ondergedompeld in de ongedwongen Griekse vakantiesfeer. Bovendien worden ze overwelmd door een blauw oplichtende bar met een rijke verzameling echte Griekse Ouzo.

     

    Restaurant Knossos organiseert op maandagavond een typische mezes-avond. Tal van kleine hapjes, variërend volgens het marktaanbod, staan op het menu. Eenvoudig weliswaar maar bijzonder smaakvol en aromarijk. Typische Griekse kost trouwens evenwel zonder overdreven geparfumeerd te zijn: Tsasiki, combinatie van Griekse yoghurt en fijne kruiden, calamares met artisjokken en strapotsada, roerei met feta en paprikasaus, zijn traditioneel van de partij en vormende centrale items in een zeer ruim aanbod.

     

    De Griekse keuken heeft de naam een gezonde keuken te zijn door een matig gebruik van vis en vlees, maar zeer veel groenten en fruit aan te bieden, facetten die we inderdaad in de bereidingen in Knossos terugvinden. De Griekse keuken zou volgens experten trouwens de tweede gezondste keuken ter wereld zijn. Naast het vaste menu zorgt Frederikos ervoor dat wekelijks nieuwe regionale specialiteiten worden aanboden. Proeven kan men van de ovenschotels, de vis en zeevruchten, of de grillades van arni-lamsvlees, chirono-varkensvles of kotopoulo-kip. Leukst van al is evenwel de chef een carte blanche bezorgen waarbij hij onverwachte maar overheerlijke bereidingen serveert. Hierbij volstaat het enkel aan te stippen wat je niet lust. De diverse gerechten worden naar keuze geserveerd met aardappelen op Griekse wijze, rijst op Griekse wijze of kritharaki, een pastarijst in tomatensaus.

     

    Frederikos houdt ondanks de nieuwe uitdaging, enkele oude tradities in ere. Het opstartprincipe uit 1968 is nog steeds van kracht, nl een typische Griekse keuken met oog voor eenvoud en traditie met uitgesproken respect voor de ingrediënten. Kwaliteit en versheid van de producten staan centraal en door de aanvoertermijnen is het mogelijk dat bepaalde producten niet voorradig zijn. Toch blijven voldoende suggesties over om volop te genieten van streekgerechten uit de godenkeuken van de Griekse grootmoeders.

     

    Naast tal van lekkere gerechten heeft Frederikos evenzeer oog voor kwalitatieve wijnen die toch betaalbaar moeten blijven. Toppers bij onze degustatie waren een Techni Alipias wit, 90% sauvignon en 10% assyrtikodruif. Een droge maar toch sappige wijn met impressies van appel, gekonfijte citrus en abrikozen, met zeer lichte ondertoon van eik. Dit alles in een schitterende groengele kleur. De Orinos Helios is een perfecte rode wijn, 100% Agioritikodruif uit Korinthië. De rijping op Franse eik geeft hem een smaak van gekonfijte kers en rode pruimen. De diepvolle violette kleur maakt de wijn vlot en zacht in de mond terwijl elegante tannines zich ontplooien.

     

    Centraal in de zaak staat een indrukwekkende grill waar tal van gerechten onder het goedkeurend oog van de klanten worden bereid. Dit evenwel zonder de zaal met ongewenste keukengeurtjes te vullen, een perfect voorbeeld van versheid en kwaliteit van de bereidingen in restaurant Knossos. RVH.

     

    Restaurant Knossos – Leuvensensteenweg 294 – 3070 Kortenberg – tel 02-7515052

     
    zie ook www.6minutes.be

    18-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park Inn Mekka
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Derde Park Inn hotel in Saoedi Arabië.

     

     

    De Rezidor Hotel Groep zal begin 2009, haar eerste Park Inn hotel, de jonge, energieke en mid-brandketen van de groep, openen in de heilige stad Mekka. Het Al Diyafa Park Inn Mekka bevindt zich in de Al Zahirwijk, gelegen op zowat 3 km van de moskee van de profeet. Het hotel zal niet alleen zowat 220 kamers aanbieden, maar voorziet tevens restaurants, een lobby lounge, parktuinen en een ondergrondse parking voor een 100-tal wagens. Een andere blikvanger wordt het meetingcomplex bestaande uit 7 ultra moderne vergaderzalen, aangevuld met een full time business center.

     

    Saoedie Arabië is aldus Jean-Marc Busato, area vice-president van de Reizodrgroep, een van de sterkst groeiende markten. Meerdere miljoenen pelgrims bezoeken de heilige stad tijdens de Hajj, waardoor ‘religieus toerisme’ naast zakentoerisme, een hotitem wordt.

    Het eerste Park Inn in de regio Midden Oosten opent eind 2007 de deuren in Al Kobar, het oosten van Saoedi Arabië. Dit 148-kamers tellende hotel ligt temidden het shopping en business district. Via een indrukwekkende brug is men op amper een uurtje rijden in Bahrein. Een 2de Park Inn opent volgend jaar de deuren in Olaya, Riyad met 252 kamers en bijzonder ruime meetingmogelijkheden. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be

    16-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn huis, mijn architect

    Mijn huis, mijn architect

     

     

    Op zaterdag 29 en zondag 30 september, telkens van 14 tot 18 u, stellen 200 woningen opnieuw hun deuren open.

    Om van een huis ook een thuis te maken is het van het grootse belang dat een leefwereld gecreëerd wordt waarin men zich goed voelt. Een architect kan daarbij helpen en laat dit graag zien. ‘Mijn huis, mijn architect’, het opendeurweekend waarbij Belgische kwaliteitsvolle architectuur centraal staat, kan rekenen op 200 te bezoeken projecten.

     

    Een huis moet niet enkel mooi zijn, maar ook comfortabel en functioneel. Een huis moet een identiteit hebben die overeenkomt met de persoonlijkheid, de omgeving en de cultuur van de bewoners. Met het opendeurweekend wil men het groot publiek en vooral de toekomstige bouwheer informeren over de taak van de architect.

    Het opendeurweekend gaat gepaard met de uitgave van een catalogus waarin alle projecten beschreven zijn. Dit unieke naslagwerk zal men begin september kunnen aankopen in de betere krantenwinkel. RVH.

    www.mijnhuismijnarchitect.com

     

     

    16-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.brussels urban bbq

                BRUSSELS URBAN BBQ

     

     

     

    Zomertijd is ongetwijfeld bbq-tijd. Barbecuen op het terras of de tuin is heerlijk, maar de stadsmensen hebben niet altijd de mogelijkheid om in volle natuur, van een heerlijke barbecue te genieten.

    Zondag 19 augustus komt hierin verandering, enkele fijnproevers zijn erin geslaagd om de Kunstberg van 12 tot 16 uur om te toveren in een unieke “Brussels urban bbq” locatie. Een unieke sterrencollectie van meesterkoks bereidt op zondag 19 augustus tal van barbecuegerechten voor het grote publiek. Proeven en degusteren kan aan 5€ per gerecht.

    Het kwintet sterrenchefs bestaat uit Lionel Rigolet ‘Comme chez Soi’ Brussel, Bart De Poorter ‘Pastorale’ uit Reet, Gaëtan Colin ‘Jaloa’ Brussel, Raphael Adam ‘L’essentiel’ Namen en Luc Dewalque ‘L’auberge du Sabotier’ in Sint Hubert. Op het menu staan o.m. gegrillde eendenlever met groenten en balsamico – Comme Chez Soi, tournedos van Noorse zalm met gandaham – L’essentiel, met Yuzucitroen gemarineerde ganzelever met rode biet – Auberge du Sabotier, gandaham, varkenspoten en asperges – Jaloa en een papillote van Noorse zalm met venkel en ganda - Pastorale.

     

    Naast diverse bbq-gerechten krijgt het publiek tevens de mogelijkheid om kennis te maken met tal van andere kruiden en bereidingen die bij een al dan niet traditionele barbecue thuishoren. Een unieke locatie in hartje Brussel temidden fonteinen en prachtige groene ruimten wordt dus op zondag 19 augustus omgetoverd tot een leuke ontmoetingsplaats waar men naar hartelust van een culinaire sterrenpracht kan genieten. RVH.

     
    zie ook www.6minutes.be

    16-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.antwerpen proeft
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Antwerpen proeft.

     

    De Stad Antwerpen organiseert op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2007 voor het eerst het evenement Bollekesfeest, waarbij Antwerpse producten en gastronomie in de kijker staan.

     

    Het Bollekesfeest loopt op drie verschillende, maar centrale pleinen. Op de Grote Markt worden op zaterdag en zondag tal van Antwerpse streekproducten gepresenteerd. Op zaterdag is er op het Steenplein een grote Vismarkt en zorgt de Flandria voor diverse overvaarten. In alle districten wordt er op zondag een picknick georganiseerd.

     

    Het hoogtepunt van deze driedaagse vindt evenwel plaats op de Groenplaats, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus loopt hier het culinair festival Antwerpen Proeft. Antwerpen proeft is een gratis toegankelijk 3-daags culinair festival met restaurants, traiteurs en cateraars uit stad en omstreken. De Groenplaats wordt één groot tentendorp, waarin gevestigde waarden en jong talent kleine gerechten aanbieden. Elke deelnemer bemant een eigen overdekte stand. De menu’s zijn divers. Van klassiek Belgisch-Frans over mediterraan en trendy tot kleurrijk Zuid-Amerikaans en Aziatisch. Het wordt het grootste zomerse openluchtrestaurant aan de Schelde, voor Antwerpenaren en bezoekers van buitenaf. Antwerpen Proeft is er voor iedereen.

     

    Op vrijdag is het festival toegankelijk van 16 tot 1 uur, op zaterdag van 12 tot 1 uur en op zondag van 12 tot 23 uur. De gerechten worden betaald met speciale bonnen van 1,80 euro per stuk, die te koop zijn aan het standbeeld van Pieter Paul Rubens.
    Elke standhouder biedt minimaal 2 hapjes aan die 1 of 2 bonnen kosten. Zo krijgt iedereen de kans om met meerdere smaken en restaurants kennis te maken.
    Grotere gerechten kosten maximaal 7 bonnen.

    Culinair festival Antwerpen Proeft komt overgewaaid uit het Limburgse Maasland: ’t Preuvenemint in Maastricht (26ste editie al in 2007) en Hartbufkes Preuve in Maaseik (19de editie dit jaar). Mede-organisator Ward Ramaekers is een Maaslander die al ruim 15 jaar in hartje Antwerpen woont. ’t Preuvenemint met zijn Struyskommitee is peter van Antwerpen Proeft. Het is de bedoeling om een vaste plaats te verwerven op de Antwerpse zomeragenda.


    Deelnemende restaurants:

    A La Ville – Mediterraan

    Al 13 jaar brengt Laurent Olives met zijn ploeg een altijd verrassende mediterrane keuken met sublieme gerechten. En het zijn vooral de minutieus geselecteerde exclusieve producten die het karakter bepalen.

    Chicco di Caffè – Italiaans

    Nederlands-Brabander en enthousiasteling Dirk van Heereveld runt sinds september 2005 deze hippe Italiaanse zaak, waarmee u alle kanten uitkunt.

    De Kaai – Trendy

    Dit ruime, wijdse restaurant bevindt zich in de oude haven van Antwerpen. Een zowel romantisch als stijlvol kader worden hier gecombineerd met een uitgelezen, doordachte kaart van de hand van chef Max De Blick.

     

    De Zoete Linde – Traiteur

     

    Deze traiteur uit Berchem weet met zijn verfijnde keuken en oogverblindende presentaties van elk bedrijfs- of privéfeest iets unieks te maken. Achter zijn naam schuilt 80 jaar ervaring op culinair gebied, en kwaliteit voor de correcte prijs.

    Diagonal 97 – Belgisch-Franse tapas

    Tapas alla Bélgica, of een originele invulling van de joviale Spaanse hapjescultuur. Bij Diagonal 97 worden kleine verfijnde gerechtjes uit de Belgisch-Franse keuken geserveerd. Er zijn geen menu’s, en er is geen indeling in voor- of hoofdgerechten, enkel een lijst met hapjes.

    Fogos Churrascaria – Braziliaanse barbecue

    Hier worden verschillende soorten vlees eerst op traditioneel Zuid-Braziliaanse wijze gekruid en daarna boven een houtskoolvuur bereid. Proef die churroasco.

    ’t Fornuis – Gastronomie

    Johan Segers heeft aan de stoof van zijn ’t Fornuis in 30 jaar tijd een onwankelbare reputatie opgebouwd. Zijn passie voor het leven uit zich in een passie voor het vak.

     

    Oriental Delight – Chinees

    Oriental Delight is een authentiek Chinees restaurant in het hart van de Aziatische wijk van Antwerpen, het enige officieel erkende Chinatown in België.

    Hecker | Dining-Room Harmony | Le Traiteur – Klassiek versus crazy

    Kasper Kurdahl is het Deense enfant terrible van de Belgische gastronomie. In zijn zaken, die hij samen met Sabine Grenson runt, serveert hij een internationaal palet dat hij leerde bij Scholteshof, Ducasse, Wohlfarth, Mikuni, Don Alfonso en Ferran Adrià.

    Hofke van Bazel – Gastronomie

    Op het pittoreske dorpsplein in Bazel aan de Schelde vindt u een gastronomisch klasserestaurant. Peter Dudink won het afgelopen jaar de prestigieuze prijs Prosper Montagné en mag zich dus 1ste kok van België noemen.

    Lux – Trendy Belgisch-Frans-Italiaans

    Hier kunt u terecht voor een zalig lange avond relaxen op niveau. Begin in Lux met een drankje in de stijlvolle bar, daarna rustig tafelen in het restaurant.

    Manus – Patisserie

    Herman Janssens deed ervaring op in gerenommeerde etablissementen in Antwerpen en Knokke voor hij zijn klassezaken in Brasschaat en Kapellen uitbouwde.

     

    Padi | Asian Food Gallery – Indonesisch

    Padi is een eigentijds en uniek lounge-restaurant met authentieke, verfijnde Indonesische keuken van chef Ardi Priyadi. Hier is het culinair genieten in Zuid-Oost-Aziatische sfeer.

    Preud’Homme – Belgisch-Frans seizoengebonden

    Paul Preud’Homme en zijn rechterhand Benny Verhaegen weten hun cliënteel al meer dan 25 jaar lang culinair in de watten te leggen. En dit op geheel eigen, onnavolgbare en ontwapenende wijze.

    Sir Anthony Van Dijck – Gastronomie

    Deze naam spreekt al decennialang boekdelen: De locatie, het interieur en de kookkunsten van West-Vlaming en spraakwater Marc Paesbrugghe zijn hier tot één groot, welhaast rubensiaans kunstwerk verenigd.

    Varelli | Cafetzou – Grieks

    Mezze is de Griekse variant van wat in Spanje tapas en in Italië antipasti wordt genoemd. De Grieken bestellen het liefst een hele tafel vol van deze hapjes. Kali oreksi!

    Naast al dit culinair geweld is vanzelfsprekend ook Brouwerij De Coninck met de gekende Bollkes present op de Groenplaats. Kortom, een lekker lang weekend om te snoepen van de culinaire en gastronomische Metropool. RVH.

     

    15-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.radisson sas dublin
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rezidor opent nieuw Radisson SAS Royal Hotel in Dublin

    Op 1 augustus opende de Rezidor Hotel Group het stijlvolle 150 kamers tellende Radisson SAS Royal Hotel in het hart van Dublin, het elfde Radisson SAS Hotel in Ierland! Rezidor voegde in 2007 reeds 3.703 kamers aan haar portefeuille toe – tussen 2007 en 2009 voorziet de groep 20.000 nieuwe kamers te openen.

     

    Het nieuwe luxe hotel is gelegen aan het kruispunt van de Golden Lane en de Chancery Lane, grenzend aan Dublin Castle. Het is een Radisson SAS Royal, een naam voorbehouden voor slechts enkele Radisson SAS hotels. Het eerste, getekend door de bekende Deense architect Arne Jacobsen opende in 1960 in Kopenhagen, ook het Radisson SAS aan de Wolvengracht in Brussel kreeg de notatie Royal mee. Het Radisson SAS Royal Hotel, Dublin, getekend door Anthony Reddy & Associates en Graven Images (interieur), heeft enkele unieke chique kenmerken, zoals de spectaculaire lobby met de sprankelende Waterford Crystal Vintage Room en een fabuleuze zaal op de zevende verdieping met panoramisch zicht over het centrum van Dublin. De bar op de zevende verdieping met aparte lifttoegang kan ook gebruikt worden als exclusieve vergaderruimte en lounge en kan privé verhuurd worden.

     

    Het hotel biedt 150 gastenkamers en suites, allen comfortabel uitgerust met de meest geavanceerde technologieën en gratis hoge snelheids en draadloze internetverbinding.

    Bovendien beschikt het hotel over 15 state-of-the-art, flexibele vergaderzalen en een bal- of conferentiezaal waar tot 400 gasten terecht kunnen. “Sure”, de lounge bar, is de hele dag geopend en in “Verres En Vers”, de hedendaagse brasserie en bar, in Franse stijl, kunnen tot 100 gasten terecht voor het Super Breakfast, lunch of avondmaal.

     

    “Dit hotel is een uitstekende meerwaarde voor onze bestaande Ierse portefeuille”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor Hotel Group. “De locatie kon niet beter, letterlijk in het hart van de stad, op een paar minuten van alle winkels, theaters en de belangrijkste zakendistricten. Zowel toeristen als zakenreizigers zullen er kunnen genieten van onze Yes I Can dienstenfilosofie.” RVH.
    zie ook www.6minutes.be

    14-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fruit de ma passion
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Le Fruit de ma Passion.

     

     

    In een rustige en klassieke stadsbuurt, op de grens van de gemeenten Ukkel en Elsene, vinden we in een voormalig herenhuis het restaurant Le Fruit de ma Passion. Iets meer dan twee jaar nu, staat self-made chefkok Quintin Jadoul er achter het fornuis, en verrast telkens opnieuw zijn gasten met een exclusief culinair festijn.

     

    Bij de opstart van de zaak besloot Quintin om te breken met het traditionele, soms veel te stijve gastronomische gebeuren. Hij zou zijn gasten letterlijk en figuurlijk in het salon en de woonkamer ontvangen om hen er te verwennen met heerlijke gerechten. De bedoeling was en is nog steeds, om alle smaken en aroma’s van de ingrediënten volop tot hun recht te laten komen. Een creatieve keuken, die rijkdommen en finesses met gevoel en warmte associeert. Een uitnodigende keuken evenzeer die de gast tot actieve participatie stimuleert, met meer dan eens een vleugje humor inruilend voor de soms overdreven, ongevoelige strengheid van betwetergastronomen.

    Le Fruit de ma Passion, biedt geen vaste kaart, maar wel twee erg genietbare keuzesuggesties. Bij het ‘blind-date’menu levert de gast zich ten volle over aan de creativiteit van de chef en zijn dagverse inspiratie en krijgt hij pas na de degustatie, tekst en uitleg over de samenstelling van het zopas genoten gerecht. In deze formule, kan de klant zelf het aantal gerechten kiezen dat hij wil degusteren.

    De tweede oplossing is een keuze uit de dagsuggesties die evenwel bestendig wijzigen. In deze formule heeft men wel enig idee van de gerechten die worden opgediend, al zorgt de erg persoonlijke benadering van Quintin ervoor, dat men ook bij de dagsuggesties met een onvoorstelbare rijkdom van smaken en aroma’s wordt geconfronteerd. In gans dit concept moet evenwel duidelijk worden onderlijnd dat Quintins keuken noch revolutionair noch experimenteel is, aangezien hij vertrekt van klassieke samenstellingen die hij evenwel met passie en liefde voor het vak van een aantal complementaire aroma’s voorziet.

     

    Een zelfde diversiteit en creativiteit bij de wijnkeuze. In het ‘blind’-menu test Quintin je smaakpupillen tot het uiterste, je wordt geconfronteerd met combinaties die op het eerste zicht totaal waardeloos zijn, maar die na het proeven, samensmelten tot perfecte partners. Men kan anderzijds zelf zijn wijnen kiezen, Quintin associeert dan de wijnen met fijne bereidingen waardoor meer dan eens nieuwe creaties ontstaan. In Le Fruit de ma Passion kan men evenzeer een aantal lekkere wijnen per glas degusteren.

     

    Het onthaal in Le Fruit de ma Passion, is binnentreden in de gemoedelijke huiselijke sfeer en aanschuiven aan rijke tafelen met verzorgd linnen, opgesmukt met kristallen glazen en zilver bestek. Een atmosfeer waar je ontspannend kan genieten van fijne, verrassende gerechten.

    In deze ietwat ongewone formule worden tal van a-priori’s overboord gegooid. In het blind-menu zit soms kalfszwezerik in combinatie met zeewolf. Een onvoorstelbare delicatesse die door alle gasten wordt geprezen, zelfs door diegenen die er allergisch voor zijn. Vermits Quintin pas na de degustatie zijn gerechtsamenstelling onthult, moeten velen toegeven dat men soms iets te veel vooroordelen met zich draagt. Een andere verrassing is de smaakrijkdom van een eenvoudige koude crème van groene tomaten ….

     

    De ‘carte blanche’ of ‘blind date’ formule is voor Quintin het ideale communicatiemiddel om zijn ideeën en heerlijke composities met anderen te delen. Vertrekkend van een klassieke basis geeft hij een hedendaagse interpretatie aan smaken, geuren en texturen met slechts één enkel doel voor ogen: de gasten een heerlijk moment te bezorgen. Culinair degusteren is in Le fruit de ma Passion inderdaad een waar genoegen. RVH.

     

    Le Fruit de ma Passion – 53a Jean-Baptiste Meunierstraat – 1050 Brussel – tel 02-347 32 94

     

    Culinaire commentaren :

    Lemaire : 79/100

                men eet hier ontzettend goed

    Delta: restaurant met ziel en persoonlijkheid

                keuken met guts en swing

    GaultMillau: 13/20

                Franse basis met mediterrane en oosterse invloeden

                veel aandacht voor combinatie wijn en gerecht

    Michelin: niet vermeld

    Knack: niet vermeld

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    14-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.second place

     

     

    Second Place, de snelste weg naar een tweede verblijf

     

    Wie droomt er niet van om enkele weken per jaar naar de zon of de sneeuw te trekken en de overige maanden dicht bij vrienden en familie door te brengen? Als je weet dat er bij het verwezenlijken van deze droom ook een finacieel voordeel mogelijk is, mag je niet langer twijfelen. Hoe dus op een intelligente wijze je geld investeren en er tegelijkertijd echt van genieten? Één mogelijkheid: een tweede verblijf.

     

    In België is 19% van de senioren eigenaar van een tweede woonplaats of wil dat toch worden. 65% ervan blijft hiervoor in België, 35% trekt naar het buitenland. De senioren zijn niet de enigen die hiervoor te vinden zijn. Ook bij jong volwassenen staat een tweede verblijf op de verlanglijst. Voor iets meer dan 40 % van de 18-36jarigen is dit vandaag reeds het geval.

     

    Zoals eerder vermeld is het fiscale voordeel een belangrijke meerwaarde bij de aankoop van een tweede verblijf. Al ligt dit voordeel lager dan bij de hoofdwoonplaats, toch blijft het een zeer interessante investering. Nu ook de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland sinds 1 januari 2007 fiscaal aftrekbaar is, zullen heel wat geïnteresseerden hun horizonten verleggen.

     

    De aankoop van een tweede verblijf is een proces van verschillende stappen. Eerst is er de keuze van een land of streek, het vinden van het ideale verblijf en dit alles in een aangename omgeving.  Nadien zal de administratieve en wettelijke kant moeten bekeken worden. Tijdens Second Place vinden tal van seminaries plaats die rond deze thema’s handelen. Op de beurs staan zo’n 100 exposanten afkomstig uit 25 verschillende landen. Aanwezige bestemmingen zijn o.a. Frankrijk, Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus, Marokko, Portugal, Italië, de Caraïben en Florida.

     

    De najaarseditie van Second Place vindt plaats van vrijdag 28 tot en met zondag 30 september in Brussels Expo (Hal 4). De beurs kan op vrijdag tussen 14u00 en 21u00 worden bezocht en van 11u00 tot 18u00 op zaterdag en zondag. RVH.

     

     

     

    14-08-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!