Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het spoor van de Katana

    Ananta, in het spoor van de Katana.

     

     

     

     

    De Ananta-collectie is een exclusieve reeks luxehorloges met Spring Drive en hoogwaardige mechanische uurwerken. Verzamelaars, horlogeliefhebbers en journalisten zijn erg enthousiast over de Ananta-uurwerken en de wereldwijde verkoopcijfers overtreffen alle verwachtingen. Dit jaar maken drie nieuwe modellen hun opwachting. Hiermee groeit de Ananta-collectie uit tot 13 modellen.

     

    De kunst van Katana

    Katana is de eeuwenoude kunst van het zwaarden maken. Ze combineert traditierijke ambachtelijke vaardigheden en hoogstaande technologie. De Katana zwaarden worden nog steeds geslepen en geprezen omwille van hun schoonheid en precisie. Precisie, vakmanschap, de parabolische booglijnen en de legendarische scherpte, zijn de eigenschappen die tot uitdrukking komen in de nieuwste Ananta-collectie. De uitzonderlijke zorg waarmee het staal bewerkt wordt voor de productie van een Katana zwaard komt tot uiting via de precisie van de mechanische en Spring Drive uurwerken.

     

    De natuurlijke voortgang van de tijd wordt door de unieke Spring Drive technologie van SEIKO dagelijks tot op een seconde precies gemeten, terwijl de vloeiende beweging van de wijzers symbool staat voor het onafgebroken gracieuze en in stilte voortglijden van de planeten op hun banen.

     

    De Ananta-collectie bevat twee nieuwe chronografen. Beide modellen zijn uit high-intensity titanium vervaardigd, een metaal dat zo sterk is als staal, maar waarvan het gewicht slechts 60% bedraagt. Dankzij de vloeiende beweging van de wijzers is de Spring Drive chronograaf in staat om de verstreken tijd opmerkelijk precies te meten en niet tot bij benadering van de volgende fractie van een seconde. Zijn precisie is vijfmaal groter dan bij elke andere mechanische chronometer.

    De automatische chronograaf met kaliber 8R beschikt over een schakelwiel en een verticale koppeling voor een precieze werking. Het mechanisme verzekert een stoptijdmeting tot 12 uur en beschikt over een gangreserve tot 45 uur. De wijzerplaat uit koolstofvezels accentueert het sportieve karakter van deze nieuwkomer. RVH.

     

     

     

     

     

     

     

     





    07-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delhaize steeds gezondere schotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Delhaize: Steeds gezondere schotels

     

     

     

    Als pionier op het vlak van gezondheid wil Delhaize haar klanten informeren over de noodzaak van een gezonde en evenwichtige levenswijze.

     

    Maar Delhaize wil meer doen dan gewoon haar klanten sensibiliseren. Sinds meerdere jaren al neemt Delhaize alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de regels van de evenwichtige voeding worden gerespecteerd in haar producten en in de recepten van de bereide schotels. De keten verminderde onlangs nog de hoeveelheid zout in haar brood met 20%, waardoor het jaarlijkse zoutverbruik van de Belgische bevolking met maar liefst 38 ton daalt. Daarenboven doet Delhaize ook een inspanning om de hoeveelheid zout, suiker en vetten in de huismerkschotels zo veel mogelijk te beperken en dit met behoud van smaak.

     

    Delhaize België heeft zich dus geëngageerd om de voedingswaarde van meerdere traiteurschotels aan te passen. Die producten zullen vanaf nu een sticker krijgen met ‘Nieuw recept’ op. De sticker betekent dat het product minstens 20% minder zout of vetten bevat dan het vorige recept. Ook de recepten van de ‘Zweedse hamburger’, de ‘varkensrollades’ en de ‘hutsepot’ werden aangepast. Zo bevat de Zweedse hamburger nu in plaats van 9,4 g nog 6,9 g vetten per 100 g. RVH.

    06-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maruti wintercollectie

    Maruti wintercollecties

     

     

     

    De nieuwe wintercollectie 2010 van Maruti is gebaseerd op drie thema’s: Rebellious Entrepreneur, Cavalry, en Pinstripe Revolution. De kracht van het schoenenlabel ligt in de combinatie van work and play, dat is dit seizoen te zien aan de brogues, speelse sneakers en ruige boots voor de heren. Voor de dames is dit vooral uitgevoerd in leer en suède laarzen met imitatiebont en western details.

     

    Het thema Rebellious Entrepreneur, is voor de mannenlijn fashionably dressed, geïnspireerd door de moderne man die veel reist en internet. De inspiratiebronnen hiervoor zijn helden van alle tijden, die zowel creativiteit en energie uitstralen. De modellen zijn hand crafted en hebben een logo op de zool en buitenzijde. Cavalry.

     

    Het tweede thema, staat voor aanpakken tegen de crisis “war against crisis” wat wil zeggen dat de Maruti consument niet bij de pakken neer zit, daarom heeft dit thema in de herenlijn een western en military look met groene stoffen, ruige zolen en bevatten veel chunky boots.

     

    Pinstripe Revolution is een sophisticated en trendy thema, te herkennen aan gekleurde smalle strepen verwerkt op dressed shoes, deze strepen zijn te vinden op de zool en binnenkant. Er is door Maruti zelfs een speciaal Pinstripe Revolution sok ontwikkeld voor de gelegenheid. Met dit thema kan de Maruti man zich elegant kleding met een coole touch! 

     

    De damescollectie is in de koude maanden vooral gefocust op laarzen. Ook hier is er de Western look te vinden in de Cavalry-lijn. De boots zijn gemaakt van zacht leer en met opvallende sporen afgewerkt. Er zijn ook boots met uitgewerkte stoere details, grove bontranden of overslagen op de schacht. Naast leer is er ook gewerkt met suède, imitatiebont en grove ribbreisels. De pumps van Maruti zijn volgend seizoen stoer uitgevoerd met kruisende bandjes over de wreef of een strikdetail en voorzien van houten hakken.

     

    De kleuren zijn dit winterseizoen vooral blauw, beige en gelooide aardtinten. Daarnaast zijn er speelse bewerkingen in de vorm van eigenzinnige gekleurde zolen, bontranden en grove details zoals rode stiksels of leren opzetstukken. De verfijnde afwerking van Maruti maakt de collectie een luxueus

    geheel.

     

    Schoenenmerk Maruti bevindt zich in het midden-hoog segment met een prima prijs kwaliteit verhouding en wordt ontworpen door een mix van Engelse, Italiaanse en Nederlandse designers. RVH.

     www.bosgroep.nl

     

     

     









    06-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagelijks gezond en lekker genieten

    Dagelijks gezond en lekker genieten !

     

    Wist u dat water een ideale begeleiding vormt van een maaltijd? Bovendien zijn er maar weinig watersoorten die bij elke maaltijd passen. Interessant om even bij stil te staan, met de feestdagen die aan de horizon opduiken.

    In het gamma van de Tönissteiner mineraalwaters zijn er 2 varianten beschikbaar; Tönissteiner Sprudel en Tönissteiner Medium.

    Tönissteiner Sprudel is een sprankelend fris mineraalwater dat bijzonder rijk is aan calcium en magnesium, maar ook aan metakiezelzuur en kalium. Met zijn sterk bruisend karakter is Tönissteiner Sprudel uitermate geschikt voor de begeleiding van zeevruchten of aperitiefhapjes. Het nadrukkelijk aanwezige koolzuur zorgt voor een frisse, ietwat zuurdere smaak.

    Tönissteiner Medium is een zacht parelend mineraalwater. Het is rijk aan calcium en magnesium, maar ook aan metakiezelzuur en kalium. Licht parelend water heeft de verdienste dat het smaken kan accentueren. Het zuivert namelijk het smaakpalet in de mond en het laat de smaken van een gerecht beter tot zijn recht komen. Tönissteiner Medium leent zich dan ook uitstekend voor de begeleiding van gastronomische maaltijden.

    Tönissteiner mineraalwater is rijk aan waardevolle mineralen en behoort tot de mineraalwaters in Duitsland met veruit het meeste magnesium en calcium. Dit unieke gegeven dankt de Tönissteiner-bron aan zijn van oorsprong vulkanische ondergrond. Het water dat insijpelt doorheen de verschillende lagen verkrijgt zo een rijk karakter. Wanneer dit water op zijn weg koolstofdioxide tegen komt, ontstaat er een mix van water en gas die naar het aardoppervlak gestuwd wordt.

    Tönissteiner, het levende water ! Deze slogan heeft haar ontstaansreden niet gestolen. Het uiterst gezonde water van Tönissteiner wordt gewonnen uit de gelijknamige bron in het Duitse Eifelgebergte. Het is een natuurlijk sprankelend mineraalwater dat door verzadiging van zijn eigen gas naar het aardoppervlak gestuwd wordt.

    Tönissteiner is niet alleen bekend omwille van zijn mineraalwaters. Ook zijn vruchtensappen en suikervrije limonades hebben doorheen de jaren een stevige reputatie weten op te bouwen. In de vruchtensappen kan je genieten van een fruitgehalte van 60% en de limonades zijn suikervrij, waardoor ze zich prima lenen tot diëten. RVH.

    www.toenissteiner.be

     





    06-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op skireis met maeva

    Vertrek slim op skireis met Maeva!

     

     

     

    Zin om door de Franse Alpen te flitsen zonder al te diep in je portemonnee te tasten,

    dan is Maeva de gepaste oplossing voor jouw skivakantie!

     

    Grote skigebieden aan kleine prijzen:

    Maeva biedt heel wat ideeën om zelf met een beperkt budget op skivakantie te gaan

    in de bekende skigebieden door bestemmingen voor te stellen die aan je verwachtingen en budget voldoen.

    Eén en al voordelen voor vakantiegangers aangezien ze profiteren van een betere prijs/kwaliteit verhouding terwijl ze tevens genieten van alle voordelen van de bekende skigebieden: Paradiski, Les 3 Vallées, …

     

    De appartementen van Maeva zijn instapklaar met volledig ingerichte keuken zodat je volledig kan genieten van je eigen onafhankelijkheid en tevens je budget extra in de gaten kan houden: je betaalt enkel wat je verbruikt. Voor wie gebruik wil maken van extra services, er is een uitgebreide keuze uit heel wat ‘à la carte’ producten. Onder andere de service om uw boodschappen op het appartement te leveren en de Kerstboom met versiering, nieuw voor deze winter!

     

    SKIGEBIED PARADISKI: 425 km skipistes – 158 km langlaufpistes

    Te midden van het bekende skigebied Paradiski (La Plagne & les Arcs) met meer dan 425km pistes en tegenover de Mont Blanc, ligt les Coches, een echt Savoyaards dorpje op 1450m hoogte. De residentie « Le Hameau du Sauget » bestaat uit 9 kleine gebouwen in hout en leisteen volledig in harmonie met de regionale stijl. Ze geniet een bevoorrechte ligging op 100m van de skipistes en tevens in de buurt van centrum en animatie.

    Wie na het skiën nog op zoek is naar een adrenaline boost, test dan eens de Olympische bobsleepiste, uniek in Europa! Dit loont zeker en vast de moeite!

     

    Nieuw voor deze winter: formule “Anim’Incluse”, waarbij ski en activiteiten gecombineerd worden zoals een avondwandeling met sneeuwschoenen, degustatie van regionale producten, fondue avonden.

     

    SKIDOMEIN LES 3 VALLEES: 600km skipistes – 120 Langlaufpistes

    Gelegen in de Savoie, te midden van een mooi dennenwoud ligt het autovrij skistation ‘La Tania’ op een hoogte van 1400m. Dit is een familiaal skioord perfect geschikt voor natuurliefhebbers.

    Tevens zijn er vanuit La Tania talrijke verbindingen voorzien naar Val Thorens, Les Ménuires & Meribel.

     

    De volledig gerenoveerde residentie ‘Le Britania’ is opgetrokken in hout en biedt ruime en comfortabele appartementen met balkon die een schitterend vergezicht bieden over het ‘Massif de la Vanoise’. Het skigebied grenst aan het Vanoisepark en is het startpunt voor sneeuwschoenwandelingen of hors-piste ski in de “Vallon des Avals” richting de meren van Merlet. Ook zijn er mogelijkheden voor parapente, sledehondentochten of  sneeuwscooteren.

     

    Volg ‘Les Chemins du Baroque’ en bewonder deze kunst door een bezoek te brengen aan de kerken in Valleien van Maurienne, Tarentaise en Beaufortain die zich uitstrekken over meer dan 500km. ! RVH.

     

    Informatie en Reserveringen:

    België: www.pv-holidays.be of 0900 00 009 (0,45€/min)

    06-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse

    Amy Winehouse for Fred Perry

     

     

     

    Amy Winhouse geeft de nieuwe vrouwencollectie van Fred Perry een ongelooflijke boost. Ze boort meteen een nieuw segment aan met een kledinglijn die uitpuilt van een ontspannen look, leuk zittende elementen, kortom ze weerspiegelt een collectie die enkel voor een begaafd musicus ontworpen is. Iedereen kan hiervan nu deelgenoot worden. RVH.

    Consumer informatie 02- 478 78 00









    06-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delhaize 'cuisine du chef'

    Delhaize « Cuisine du Chef « 

     

     

     

     

    Dat Delhaize een voorkeur heeft voor de kunst van het lekker tafelen, is geen geheim. Sinds 2000 doet Delhaize geregeld beroep op de talenten van de grootste hedendaagse chef-koks. Momenteel zijn er maar liefst negen topchefs die actief meewerken aan de realisatie van schotels die steeds geraffineerder worden.

     

    Twee chefs stellen hun nieuwe creaties voor. Bart Desmidt van restaurant ‘Bartholomeus’ in Knokke-Heist staat bekend voor zijn verrassende keuken met hoofdzakelijk producten van eigen bodem. Speciaal voor Delhaize creëerde hij een nieuw en persoonlijk gerecht. Wout Bru van restaurant ‘Chez Bru’ in Eygalières (Frankrijk) stelde zelfs twee nieuwe schotels samen in samenwerking met Delhaize. Als liefhebber van Provençaalse smaken kent hij zijn gelijke niet als het gaat over het bedenken van lichte schotels waarbij hij erin slaagt contrasterende smaken op subtiele wijze te harmoniseren.

     

    Op het menu: Kipfilet met sojasaus, kleine peertjes met gember en basmatirijst €5,49 / 440 g (portie voor één persoon) , een Eendenbil met veenbessensaus, krielaardappeltjes en worteltjes € 5,99 / 470 g (portie voor één persoon) of het Varkenslapje met Ras El-Hanout, witloof en zoete aardappelen € 6,49/480 g (portie voor één persoon).

     

    Delhaize maakt van deze gelegenheid gebruik om de verzameling bereide schotels van topchefs samen te brengen onder de naam ‘Cuisine du Chef’. Meteen wordt ook de verpakking gewijzigd, zodat het hogekwaliteitskarakter van dit gamma van producten nog meer in de verf gezet wordt. De schotels munten niet alleen uit vanwege hun uitstekende kwaliteit, maar ook vanwege hun democratische prijs.

     

    In deze collectie, vindt u ook gerechten bereid door Christer Elving, Felix Alen, Vitor Sobral, Max, Paul Florizoone, Peter Goossens, Yves Mattagne, Pierre Wynants en Lionel Rigolet. RVH.





    05-11-2010 om 21:22 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnfontein

     

    De wijnfontein Vitesse van Screwpull®

    Een spectaculaire en unieke nieuwigheid!

     

     

    Deze nieuwigheid van Screwpull®, is uniek op de markt! De karaf laat de aroma's van jonge wijnen tot hun volle recht komen en het gebruik ervan is eenvoudigweg wonderlijk. Hierdoor zult u in vergelijking met een klassieke karaf twee uur uitsparen! 

     

    De wijnfontein Vitesse wordt gekenmerkt door een dubbel beluchtingssysteem: een beluchting in de fles dankzij de adapter, en een optimale beluchting in de karaf dankzij de brede basis.

     

    Ideaal voor jonge wijnen die tegen de karafwand moeten "klotsen" om al hun aroma's en parfums vrij te geven! RVH.

     







    05-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cave de Rasteau

    Cave de Rasteau:

     

     

    De wijngaarden van dit wijnhuis zijn sinds de eerste eeuw verankerd langsheen de route des Princes d’Orange en kunnen door hun ideale ligging, het ganse jaar door genieten van de Zuiderse zon. Bovendien profiteren ze van een unieke terroir, maar kampen evenzeer met de Mistral van de Rhônevallei, een samenloop van natuurelementen die zorgt voor een ruime waaier heerlijke eindproducten.

     

    De Romeinen bouwden vlakbij de Vaison la Romaine, een kleine nederzetting uit die zich in de loop der eeuwen ontwikkelde tot een merkwaardig dorpje. Met Avignon en de wijnen van Châteauneuf du Pape in de buurt, werden de heuvels vrij snel met wijnstokken beplant. De Grenache viert in deze regio hoogtij met sterkere, gestructureerde en aromatische wijnen.

     

    Cave de Rasteau is een cooperatieve waarin een 80-tal wijnbouwers, krachten en kennis samenbrengen in de wijnkelders die sinds de vendanges 2008 onder leiding staan van Alexis Cornu. Deze inspanningen worden niet alleen door wijngidsen geapprecieerd, maar het INAO, het nationale wijncomité, besliste eveneens om de rode wijn die tot dusver de benaming Côte du Rhône-Village droeg, vanaf het Millésime 2009, het label AOC mee te geven. Een belangrijke beslissing die met de nodige zorg verder wordt uitgebouwd.

     

    Een van de topwijnen uit het gebied is Le Domaine de Pisan 2007, een domein van 15ha. Deze wijn geteeld op een hoogte van 310m, op een terroir agro-calcaire, biedt een grote frisheid en de nodige finesse, mede dankzij de homogene ondergrond met feilloze drainage. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken bedraagt 50 jaar en de bessen worden manueel geoogst. Met een aanplantingsdichtheid van circa 4.000 wijnstokken per ha, bedraagt de productie 38hl/ha.

     

    Zowat de helft van de productie wordt gedurende 12 maanden gerijpt op vaten van Franse eik, terwijl de assemblage gebeurt met 75% Grenache, 20% Mourvèdre en 5% Syrah. Het resultaat is een intense en leuke granaatrode kleur die in de neus rijpe bosvruchten en kruiden oproept. In de mond biedt hij nette tannines, mooi evenwicht en fris fruit, terwijl de afdronk leuk blijft nazinderen.

    De Domaine de Pisan 2007, vanaf nu ingevoerd door Cinoco, zal ongetwijfeld ook in België heel wat fijnproevers verrassen bij het degusteren van o.m. wilde eend, gebraden fazant en zachte aromarische kazen. RVH.

    www.cavederasteau.com

     

     





    05-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss Inizio

    Caroline Biss Inizio 2011

     

    Inizio luidt de lente in

    Caroline Biss pakt elk jaar uit met een Inizio collectie. Deze compacte lijn brengt een overgang tussen twee seizoenen en ligt voor het eindejaar al in de boetieks. Ze omvat zowel  feestkledij als stukken voor de eerste, iets frissere lentedagen .

    Van oud naar nieuw


    De feestcollectie van Caroline Biss omvat tijdloze items in neutrale kleuren die ook na de feesten kunnen gedragen worden. Zo is er een zwarte wollen pantalon die kan gecombineerd worden met een zwarte top in kasjmier en katoen of met een bloesje. Halterjurken, jurken en ensembles in tafzijde zijn dan weer geknipt voor een oudejaarsavond in alle stijl maar ook voor cocktailparty’s. Voor een avondje disco mag het wat sportiever en meer blingbling zijn. Een skinny pantalon en een glittertop vormen hier de ideale outfit.

    Van winter naar lente


    Wie nog voor de winterkoopjes hunkert naar de nieuwe lentetrends, vindt in Inizio de eerste lentekledij die nog altijd aangepast is aan de weersomstandigheden. Kaki, blauw en groen en tutti frutti streepjesmotieven luiden de lente in.
    Deze lijn bestaat uit outfits voor elk draagmoment. Zoals veelkleurige jurken in handbeschilderd kasjmier en lichte jassen in streelzachte daim. Sportief kan ook in een skinny pantalon met fris T-shirt en een bolero van kasjmier of een cardigan tegen de kou. Of sensueel in een jurk van daim die heel aangenaam op de huid zit en die perfect beschermt tegen een frisse lentebries. En natuurlijk is Inizio ook ideaal voor vrouwen die tijdens de eindejaarsdagen naar zonniger oorden trekken en er meteen up to date willen bijlopen.  Een slimme collectie die de kloof tussen de seizoenen mooi dicht. RVH.

    Consumer info: 052- 41 26 11

     

     







    05-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton

    Paris Hilton wintercollectie

     

     

     

    De nieuwe collectiestukken liggen volledig in de lijn der verwachtingen, de kledinglijn volgt de kenmerken die de lijn groot maakten en brengen raffinement, gemak, een kleurig geheel, kortom een ‘pink Paris’ met uitzonderlijk oog voor glamour details.

     

    De wintercollectie ontworpen door het Italiaanse huis Diciotto 18 brengt de elegantie van de 80-er jaren subtiel vermengd met uiteenlopende glamourelementen. RVH.

    Consumer informatie 03- 231 98 78

     













    05-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchef Sergio Herman

    TOPCHEF SERGIO HERMAN DOET ZIJN INTREDE BIJ DELHAIZE BELGIE

    Delhaize maakt gebruik van de komst van de chef-kok om haar assortiment van bereide schotels verder te verfijnen

     

     

    Delhaize is een exclusieve samenwerking aangegaan met Sergio Herman, topchef van restaurant ‘Oud Sluis’ en bekend van diverse kookprogramma’s op televisie. De Nederlandse topchef, die wordt gezien als de nummer één van zijn generatie, heeft speciaal voor de klanten van Delhaize twee nieuwe schotels bereid. Delhaize heeft altijd al veel belang gehecht aan de kwaliteit van de schotels die ze haar klanten aanbiedt. Delhaize gaat voor niets minder dan het beste, vandaar ook deze nieuwe samenwerking met Sergio Herman.

     

    Het team van topchefs breidt zich uit :

    Delhaize wil haar klanten kwaliteitsschotels aanbieden en werkt daarom - samen met de besten. Vandaag kan Sergio Herman toegevoegd worden aan het lijstje van grote chefs waarmee Delhaize België samenwerkt. Sergio Herman is de spilfiguur van de nieuwe generatie chef-koks in Europa. Hij kreeg al 3 sterren in de Michelingids en is chef-kok in zijn restaurant ‘Oud Sluis’ dat al 4 keer de prijs ‘Beste Restaurant van Nederland’ in de wacht sleepte. Bovendien vormt hij samen met Peter Goossens, een andere partnerchef van Delhaize, de jury van het succesvolle VTM-programma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’.

     

    Samen met Delhaize België creëerde Sergio Herman twee exclusieve schotels, die niet alleen een streling voor het oog zijn, maar ook voor de smaakpapillen. De nieuwe schotels van Srgio Herman die in de winkelrekken kunnen ontdekt worden zijn: Gelakt buikspek met linzen en mousseline van vergeten groenten € 6,49 / 490 g (portie voor één persoon) en een Tagliolini met rivierkreeftjes, garnalenjus, aubergines en tomaten € 6,99 / 450 g (portie voor één persoon). RVH.

     



    04-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travelbox

    Travelbox

     

     

     

    Travelbox is een nieuw concept van Thomas Cook, dat gelanceerd werd in oktober 2010. Thomas Cook brengt op dat moment 21 verschillende Travelboxen op de markt, opgedeeld volgens thema en prijscategorie.

     

    Een Travelbox is een inspirerend ‘doosje' met daarin een voucher voor een dagtrip of een verblijf voor 2 personen, met ingesloten een handig boekje.

     

    Elke Travelbox bestaat uit 4 elementen:

    Box:

    Op elk doosje vind je een inspirerende coverfoto met de titel van de Travelbox en het aantal keuzemogelijkheden. Op de achterzijde van het doosje vind je veel praktische informatie terug: Waar heb je recht op? Welke bestemmingen zijn van toepassing?

     

    Boekje:

    In het boekje neemt thomas Cook de lezer mee op een ontdekkingstocht in woord en beeld langs de verschillende hotels en dagtrips. De beschrijvingen zijn zo juist mogelijk door inkopers en copywriters weergegeven. Bovendien vindt men per hotel nog een paar handige tips voor trips mee in de omgeving.

     

    Voucher:

    Dankzij de voucher kan de eigenaar van de Travelbox zijn dagtrip of arrangement reserveren. Dagtrips reserveert hij rechtreeks bij de aanbieder van de desbetreffende trip, hotelovernachtingen reserveert hij via de website www.travelbox.be rechtreeks bij het hotel of telefonisch op het nummer 070/750 244. Op de voucher vind je een vouchernummer en een activatiecode die je goed bij de hand moet houden.

     

    Postkaart:

    De postkaart is een leuk extraatje. Verstuur de kaart van op je bestemming en laat vrienden en familie weten waar je je ergens bevindt. Als je de Travelbox cadeau hebt gekregen is dit een leuke bedanking voor de schenkers. Verstuur je liever een kaartje dankzij één enkele muisclick? Surf naar onze website www.travelbox.be en stuur je vrienden een E-card.

     

    Het nieuwe concept heeft heel wat aantrekkinsgkracht:  Travelbox biedt je een ruime keuze, is kwalitatief en gebruiksvriendelijk. Na enkele eenvoudige stappen vind je de reservatiebevestiging in je mailbox. RVH.

    www.travelbox.be

     

    .

    04-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annayake men

    Annayake men

     

     

    In nog geen 10 jaar tijd is de houding van de man ten opzichte van cosmeticaproducten fundamenteel veranderd. Nog niet zo heel lang geleden waren er maar weinig mannen die zelf durfden over te stappen op verzorgingsproducten en daardoor verplicht waren vrouwelijke verzorgingsproducten te lenen. Tegenwoordig hechten moderne mannen meer aan hun imago en hebben zij er absoluut geen problemen mee zich goed te verzorgen. Maar ook de mannen die zich bewust zijn van het ouder worden, beginnen er interesse in te tonen. Daarom gebruikt tegenwoordig 35% van de mannen dagelijks  één of meerdere cosmeticaproducten.

     

    De huid van mannen is vetter, bezit meer collageen en is vooral dikker dan die van vrouwen en heeft daarom zijn eigen behoeften, bijzondere reacties en specifieke problemen met name de dagelijkse scheerbeurt waarvoor de juiste cosmetica-antwoorden gegeven moeten worden.

     

    Het feit dat de opperhuid van de man zon 20% dikker is dan die van de vrouw is voornamelijk een reactie op de dagelijkse scheerbeurt de huid wordt dikker om deze regelmatig terugkerende agressie het hoofd te bieden maar ook op uitwendige factoren (verontreiniging, airconditioning, warmte/kou, UV, zon) en op specifiek mannelijke levenspatronen als eetgewoontes, roken en het drinken van alcohol.

     

    MOUSSE NETTOYANTE ET DE RASAGE MEN is het ideale dagelijkse 2-in-1 verzorgingsproduct voor de meest veeleisende huid. Het wordt gebruikt met lauw water en verwijdert op zachte wijze onzuiverheden en overtollige talg. De huid ziet er weer fris, zacht en zuiver uit. na het scheren met veel lauw water afspoelen. Bevat geen parfum.

     

    GEL HYDRATANT APAISANT MEN wordt ‘s ochtends en s avonds op de gereinigde en daarna droog gemaakte huid van gezicht en hals aangebracht. De gel geeft onmiddellijk en voor lange tijd zelfs de meest gevoelige mannenhuid een aangenaam gevoel. De textuur bevat geen parfum, is licht en niet-vet. Geeft een optimale hydratatie en kalmeert alle irritaties.

     

    MASQUE THERMO-PURIFIANT MEN Deze innovatieve textuur combineert een verwarmend vermogen met de werking van behandelende kool om de poriën te bevrijden van onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Bevat geen parfum. RVH.

    www.annayake.com

     

     

     







    04-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste ambachtelijke kok

    De Pyramide Vertigo van Durobor® in het zonnetje gezet door

    Beste Ambachtelijke Kok van België

     

     

     

    Het gamma “Eat” van Durobor® is een vanzelfsprekende bron van inspiratie voor de creatievelingen onder de chefs. Het brengt sommige zelfs echt tot de top! Dat is onder meer zo voor traiteur Stéphane Grulois uit Saint Symphorien bij Mons die op 5 oktober de wedstrijd Beste Ambachtelijke Kok van België 2010-2011 won, onder meer dankzij een bereiding die gepresenteerd werd in de Pyramide Vertigo.

     

    We hoeven de Vereniging van Meesterkoks van België niet voor te stellen: deze prestigieuze kring werd opgericht door Pierre Romeyer en verzamelt alle professionals uit het land die door hun collega’s beschouwd worden als echte vertegenwoordigers van onze keuken. Naast de beroemde “Week van de jeugd” waarbij de klanten van morgen aan een zacht prijsje kennis kunnen maken met de tafels waar ze later zullen aanschuiven, organiseert de Vereniging elk jaar de wedstrijd van Beste Ambachtelijke Kok van België.

     

    Tijdens deze wedstrijd van grote allure, met in de jury de meest eminente chefs van het land evenals een aantal vermaarde gastronomische recensenten, meet een fraaie groep professionals zich rond een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Voor zijn voorgerecht deed de winnaar, Stéphane Grulois, beroep op één van de pareltjes uit het gamma Eat van Durobor®. Hij presenteerde een even smakelijke als fraaie “Piramide van kreeftenworst op de wijze van Pierre Romeyer”.

     

    Voor deze gelegenheid had deze traiteur zijn heerlijke kreeftenworst immers onderaan gelegd, de saus met een takje bieslook op de eerste verdieping en het karkas bovenaan als bekroning van een evenzeer mooie als lekkere bereiding die unaniem in de smaak viel bij de jury. Stéphane Grulois betoont respect voor zijn producten. Hij wil een klassieke kok zijn die echter niet aarzelt om hier en daar een exotische of moderne toets aan te brengen, maar nooit ten koste van het ingrediënt. Hij doorliep de harde leerschool van de banketten in een aantal prestigieuze hotels van het land. Daarna ging hij voor zichzelf werken als “Traiteur Stéphane Grulois”, met de terechte ondertitel “De charme van de smaak”.

     

    Tijdens een maaltijd bereid op verzoek van Michel Durant, Afgevaardigd bestuurder van Durobor®  en privé klant van de traiteur ontdekte onze man de Pyramide Vertigo. Hij besliste snel om deze in zijn dagelijkse praktijk te gebruiken om daarna de mogelijkheden maximaal te benutten tijdens de wedstrijd waarbij hij uitgeroepen werd tot Beste Artisanale Kok van het land. RVH.

     

     

     





    03-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rools for cooks

    Tools for Cooks

    Cuisipro ontwikkelt nieuwe generatie raspen met glijvlaktechnologie

     

     

    Van verleidelijke chocoladekrullen over dunne plakjes parmezaan tot sappige wortelschijfjes. Een rasp in de keuken maakt heel wat gerechten verrassender en verfijnder. Rapper gezegd dan geraspt? Niet meer met de nieuwe generatie raspen van Cuisipro! De uitgebreide collectie combineert vlijmscherpe geëtste lemmeten met een innovatieve glijvlaktechnologie. En zo schaaft Cuisipro alle concurrentie op een hoopje…

     

    Het geheim van de nieuwe glijvlaktechnologie – een internationaal octrooi werd aangevraagd – zit in het unieke groevenpatroon, gelijkmatig verdeeld over de volledige lengte van het snijvlak. De Cuisipro-raspen combineren zo twee troeven. Het groevenpatroon vermindert de weerstand zodat je makkelijk kan raspen, terwijl de uitgestrekte groeven de lemmeten verlengen zodat je een groter snijoppervlak krijgt. Meer raspen met minder moeite dus.

     

    De raspen hebben een stevige, ergonomische antislipgreep en antislipuiteinden voor meer stabiliteit en veiligheid. De smalle en platte raspen beschikken daarnaast over een afdekking met maateenheden (Amerikaans en metrisch) die je op de rasp kan klikken. Bevestig aan de achterkant van de rasp om de ingrediënten op te vangen en af te meten. Of klik de afdekking op het snijgedeelte om de rasp veilig op te bergen.

     

    Van grove rasp voor groenten tot kleine schaaf voor chocoladekrulletjes, de Cuisipro-collectie is compleet. In totaal zijn er 14 nieuwe raspen met glijvlaktechnologie: 5 smalle raspen, 6 platte raspen, een luxueuze dubbele rasp, een molenrasp met twee trommels (grof en parmezaan) en een torenrasp met 4 zijden.

    Materiaal: roestvrijstalen raspgedeelte met kunststof antislipgreep. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be

     







    02-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zomer is begonnen !

    De zomer is begonnen bij Thomas Cook

     

     

     

    Wie nu al staat te popelen om volgende zomer op vakantie te vertrekken, is bij Thomas Cook op het juiste adres. Sinds deze week is namelijk het Thomas Cook aanbod vliegvakanties voor volgende zomer boekbaar bij elke reisagent. Nog nooit kwam een touroperator zo vroeg op de markt voor een volgend seizoen.

     

    De trend om steeds vroeger en vroeger op de markt te komen zet zich voort. Nog nooit zo vroeg kwam een touroperator op de markt met zijn producten voor volgende zomer dan Thomas Cook. Jonge gezinnen vormen de motivatie voor de touroperator.

     

    Jonge gezinnen hebben vaak specifieke vragen die erg in trek zijn: grote kinderkamers of 2 aansluitende kamers. Wie als eerste boekt, is in dat geval zeker van zijn vakantie.

     

    Vroeg boeken betekent ook voordelig boeken, hotels bieden namelijk tal van kortingen voor wie al vroeg beslist om zijn vakantie vast te leggen. Deze kortingen gaan tot maar liefst € 100 per persoon per week. Voor volgende zomer pakt Thomas Cook ook opnieuw uit met super voordelen voor families met kinderen. In tal van hotels kunnen kinderen ook gratis verblijven. RVH.

    02-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DaKine, de ideale reisgezel

    DaKine: ideale reisgezel

     

     

     

    De wintercollectie van DaKine zorgt voor een uitgebreid assortiment mogelijkheden. Sunpacks, surfpacks, street packs, skate packs, re-gen collection en reistassen beantwoorden aan de noden van iedereen die zich – al dan niet regelmatig- met enige bagage moet verplaatsen, voor iedereen die wil sporten, voor iedereen die op reis vertrekt.

     

    De diverse modellen zijn uitgerust met heel wat extra’s zoals organisers, laptop opbergvak, zonnebril opvangvak, koelvak, flexibele handvatten eva. RVH.

    Consumer informatie 09- 216 80 40

     











    02-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lissabon, beste short break van Europa

    Lissabon beste short break bestemming van Europa

     

     

     

    Tijdens de World Travel Awards (WTA), een internationale prijs voor de reisindustrie, gehouden in Antalya (Turkije), is de stad Lissabon in de prijzen gevallen. Voor de tweede keer op rij mag de hoofdstad van Portugal zich de beste short break bestemming van Europa noemen.

     

    Lissabon heeft de populaire wereldsteden Londen, Madrid, Parijs, Praag, Rome, Venetië, Oslo, Istanbul en Tallinn achter zich gelaten en de ‘Oscar’ van de reisindustrie gewonnen. Via de website: www.worldtravelawards.com heeft een groot aantal professionals vanuit de hele wereld hun stem uitgebracht.

     

    De centraal gelegen luchthaven, waar zowel ‘low cost’ als full service maatschappijen elkaar ontmoeten, maakt van de Portugese hoofdstad een aantrekkelijke bestemming voor zowel zakenlui als toeristen. Vanaf het vliegveld is het centrum gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer of taxi waar de bekende historische en pittoreske wijken verkend kunnen worden. Lissabon is een stad met vele gezichten. Ronddwalen in de oude wijken Alfama, naar hartenlust shoppen in de winkelbuurt Chiado, smullen van de uitgebreide Portugese keuken of het bruisend uitgaansleven verkennen in Bairro Alto, het kan allemaal.

     

    Vanuit België is het gemakkelijk om in Lissabon te komen. Vanaf Zaventem duurt de vliegreis naar Lissabon slechts drie uur. Diverse maatschappijen bieden vluchten naar Lissabon aan, waaronder TAP en Brussels Airlines met 5 rechtstreekse vluchten per dag. De lente tot en met de herfst zijn de beste perioden voor een bezoek aan Lissabon en omgeving. Lissabon heeft ook zachte winters en is daarom ook geschikt als citybreak bestemming voor de winter.

     

    Naast deze bijzondere onderscheiding is Lissabon ook voor de tweede keer genomineerd in drie internationale categorieën: Beste wereldbestemming (World Leading Destination), cruisebestemming (World´s Leading Cruise Destination) en cruisehaven (World´s Leading Cruise Port). Op 7 november worden de winnaars van de 17de editie van de internationale World Travel Awards bekend gemaakt tijdens een gala in Londen.

     

    De beste short break bestemming van Europa is in de running voor de titel van Beste Bestemming van de Wereld naast zestien finalisten waaronder steden als Londen, Malediven, New York, Rio de Janeiro en Sydney. In de categorie Beste Cruisebestemming gaat Lissabon de concurrentie aan met de Bahamas, Kopenhagen, Istanbul, Miami, Shangai en Stockholm. Behalve Lissabon strijden twaalf finalisten zoals Kaapstad, Kopenhagen, Istanbul en Miami onder andere voor de prijs van Beste Cruisehaven. RVH.

    www.visitlisboa.com

     

     

     

     

    02-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimowa Xmas

    Xmas koffers Rimowa

     

     

     

    Zin om je kerst- of skivakantie met een leuke, frisse en aantrekkelijke reiskoffer te vervolledigen? Het Xmas aanbod van Rimowa zit boordevol verrassingen. RVH.

     

     





    01-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde en koffie

    Liefde en Koffie voor de Internationale Lavazza campagne

    De échte Italiaanse espressbeleving door Armando Testz Agency

     

     

     

    Vanaf januari 2011 zullen er op de belangrijkste luchthavens en steden wereldwijd foto’s prijken die espressoliefhebbers ook het hart doen verwarmen: romantische, subtiele suggesties van de liefde, uiteraard met koffie in de hoofdrol, en die indirect de ‘Italian way of life’ uitstralen.

     

    De foto’s voor Lavazza’s nieuwe internationale reclamecampagne zijn van de hand van de beroemde Amerikaanse portretfotograaf Mark Seliger, en werden gekozen uit Lavazza’s 2011 Kalender ‘Falling in love in Italy’. De fotograaf wijdde één foto uitsluitend aan Lavazza a Modo Mio, het capsule- en espressosysteem gelanceerd door Lavazza in 2007. De reclamecampagen werd ontworpen door het bureau Armando Testa onder de recreative leiding van Michele Mariani.

     

    Het thema ‘Falling in love in Italy’ is een verhaal dat Lavazza al jaren brengt, verteld door een reeks van internationale fotografen in reclamecampagnes, vooral in de wereldwijd vermaarde kalender.

    Drie kalenderfoto’s ( Napels, Toscane en Venetië), werden gekozen om de sfeer en sensualiteit van een verliefd koppel weer te geven, die Seliger weet te vangen tegen de perfecte achtergrond van “cult” Italiaanse landschappen. Daarin drukt de Lavazza-espresso, zowel als ingrediënt als hoofdrolspeler de romantische sfeer en de Italiaanse manier van leven uit. Dit laatste element is onlosmakelijk verbonden met het karakter en de beleving van het merk, wat Seliger heeft uitgelegd door in elk shot een Lavazza-espresso te integreren.

     

    Net als in eerdere internationale Lavazza-campagnes, laat de 2011-campagne het publiek genieten van foto’s met hoge artistiek waarde. Ze zijn een soort openluchttentoonstelling die de glamoureuze, verleidelijke wereld van de Lavazza-koffie doeltreffend schildert. De beelden worden versterkt door de pay-off, ‘The real Italian espresso experience’ die niet alleen de Lavazza-traditie en haar gevoel van ‘thuishoren”’ onderstreept, maar ook de drang naar vernieuwing en internationaliteit, allemaal vervat in het espresso-ritueel waarvan Lavazza zich de vaandeldrager mag noemen. RVH.

     

     





    01-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!