Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boekenberus antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Boekenbeurs Antwerpen:

     

     

     

     

     

    De boekenbeurs 2009 loopt van zaterdag 31 oktober t/m woensdag 11 november 2009 in Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. De beurs is iedere dag open van 10u tot 18u. Ze biedt een onderkomen aan 114 standhouders, die meer dan 60.000 titels aanbieden op een oppervlakte van zowat 20.000 m².

    De ondertussen traditionele nocturnes vallen dit jaar op donderdag 5 en dinsdag 10 november; de Boekenbeurs is dan open van 10u tot 22u. Het programma van de Boekenverdieping loopt die dagen tot 's avonds door.

     

    De Lijn en de NMBS bieden opnieuw beiden aantrekkelijke speciale combiformules (vervoer + toegang) aan voor de Boekenbeurs. Wie met de fiets komt, kan zijn/haar fiets vlak bij de 2 ingangen in de voortuin van antwerp expo stallen en krijgt een leuke verrassing!

     

    Alle informatie over de Boekenbeurs en het programma van de Boekenverdieping is te vinden in de gratis Beursgids, die tot stand kwam i.s.m. Knack. Deze Beursgids ligt vanaf midden oktober in toeristische en culturele centra, bibliotheken, hogescholen en universiteiten in Vlaanderen. Hij is op woensdag 28 oktober als losse bijlage bij Knack, ligt in inkomhal 1 & 2 van Antwerp Expo tijdens de Boekenbeurs en is tevens downloadbaar op www.boekenbeurs.be/boekenverdieping. RVH.

    24-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutprijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Simone Lenaerts wint Debuutprijs 2009 met  “Zeewater is zout, zeggen ze”

     

     

     

     

    De Debuutprijs 2009 -de prijs voor de beste debuutroman van Vlaanderen -gaat dit jaar naar Simone Lenaerts voor haar roman Zeewater is zout, zeggen ze (De Geus). Op de opening van de Boekenbeurs mag ze de prijs ter waarde van € 6.200 in ontvangst nemen, met de steun van de provincie Antwerpen. De winnaar van de Debuutprijs werd op de persconferentie van de Boekenbeurs bekendgemaakt door Boek.be.

     

    Zeewater is zout, zeggen ze van Simone Lenaerts verscheen in maart 2008 bij uitgeverij De Geus. Het is het verhaal van een Antwerpse familie in de jaren vijftig tegen de achtergrond van de Koude Oorlog en een overheersend katholicisme.

     

    Simone Lenaerts (Antwerpen, 1947) was onderwijzeres en bezocht als moreel consulent jarenlang diverse strafinrichtingen. Zij is nauw betrokken bij de activiteiten en de tentoonstellingen van haar man, beeldend kunstenaar en dichter Jan Vanriet. Daarnaast vertaalde zij het toneelstuk Teibele en haar demon van Isaac Bashevis Singer voor het Raamtheater. Lenaerts heeft intussen een tweede roman klaar: Spinnenverdriet verschijnt op 15 oktober 2009.

     

    De Debuutprijs 2009 gaat naar een heel ingrijpend soort roman.

    Een Vlaamse vader die zich als arbeider sterkt aan het communistische gedachtegoed. Een Noord-Nederlandse moeder die zich tevergeefs tracht aan te passen aan haar verbrokkelde dromen en het sociale verkeer in de nieuwe woonwijken op de Antwerpse Linkeroever. Een wereldwijs kind dat een gevecht levert tegen de hypocrisie en de kleinburgerlijkheid van haar katholieke leefomgeving. Drie hoofdpersonages die een beeld scheppen van de ‘fifties’, ook toen was het knokken. Het zijn door taal en toekomstdroom getekende mensen.

     

    Simone Lenaerts schreef met Zeewater is zout, zeggen ze (De Geus) een roman die op een zeer intelligente wijze door taal en stijl wordt gedreven. Het is literatuur die een ode is aan de kracht en macht van taal. Lenaerts karakteriseert haar personages door het soort Nederlands dat ze spreken: dialect, Vlaams, Hollands. Haar personages worden bepaald door de uitdrukkingen die ze kennen, de woorden die ze spreken, de boeken die ze lezen, het dialect waarmee ze opgroeiden en de ideologie die ze bezingen.

     

    Doorheen de zedenschets van een familie weeft Lenaerts sociale, politieke en historische thema’s. Het drama van de Vlaamse jaren vijftig wordt vertolkt door een gezin dat niet gelukkig is.

    In Zeewater is zout, zeggen ze toont Simone Lenaerts haar meesterschap als een realistische en intimistische tijdschroniqeur. RVH.

     

    24-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neuhaus

    Neuhaus vernieuwt zijn chocoladetabletten

     

     

     

     

    Het vernieuwde gamma chocoladetabletten van Neuhaus zal niet onopgemerkt blijven. De meester-chocolatier koos voor een waaier van 13 tabletten waarin u de grote klassiekers vindt (melk, zwart en wit), naast smaken voor fijnproevers en ook enkele smaken uit verre streken. Deze tabletten, waarvan de stukjes niet allemaal even groot zijn, worden aangeboden in een elegante transparante verpakking.

     

    Overal ter wereld ging Neuhaus op zoek naar ongewone en onbekende exotische smaken. Daardoor kan de chocolatier drie tabletten voorstellen met een duidelijke verwijzing naar de herkomst van de smaak. De tablet met chocolade afkomstig uit Papoea-Nieuw-Guinea biedt een harmonieus smakenpalet, met kersen, mokka, cappuccino, koffie met melk en een delicate toets van gegrilde noten

     

    De Trinidad-chocolade wordt gemaakt van cacaobonen van één enkele plantage. Net als bij de grootste wijnen is de delicate smaak een kwestie van terroir: de keuze van de bodem, de ligging ten opzichte van de zon, de zorg waarmee de bomen worden omringd…

     

    De tablet Sao Tomé, het ‘chocolade-eiland’, is een zwarte chocolade met een sterke persoonlijkheid, enkele bittere tonen en wat zuren. Een echte chocolade voor kenners! Deze chocolade verenigt de toetsen van versgemalen koffie en gerookte eik.

    De zeven tabletten met inclusies van Neuhaus staan voor unieke smaken. En naast de extra smaken die men in het hart van de chocolade vindt, heeft de meester-chocolatier ook de achterkant van deze tabletten delicaat versierd met kleine stukjes van deze ingrediënten. RVH.







    23-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoog tijd ...

    Hoog tijd… voor een leuk interieuridee

     

     

     

    Nog even en de zoektocht naar het perfecte eindejaarscadeau begint weer. Feel at Home geeft je alvast inspiratie met spannende Gift Boxes: een tof interieuridee aan een zachte prijs.

    Zo is er de cadeaubox met een decoratieve Wall Clock: een zelfklevend klokmechanisme met een decoratieve muursticker in verschillende stijlen. Van het fleurige ‘Jardin Botanique’ van Marie Claire over het grafische ‘Morse Code’ tot de glamoureuze ‘Pavilion’ van The Home Collection.

    Even mooi als functioneel is ook de Feel at Home-Wall Hook: een muursticker met een muurhaakje om juwelen of sleutels op te hangen. Kortom, ideale tips voor onder de kerstboom – om interieurliefhebbers te verrassen of jezelf te verwennen… RVH.

    www.feelathome.eu

     





    22-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix

    KUNST MET EEN GROTE H

    Kamagurka schildert verjaardagscadeau voor Heinz

     

     

     

    Heinz wordt 140 jaar. Naar aanleiding van deze bijzondere verjaardag, slaat de icoon van de Tomato Ketchup de handen ineen met de eigenzinnige kunstenaar Kamagurka. Henry John Heinz heeft immers met zijn Tomato Ketchup een tijdloos meesterwerk gecreëerd dat zelfs een inspiratiebron werd voor moderne kunstenaars. Kamagurka creëert voor de gelegenheid een bijzonder, op Heinz Tomato Ketchup geïnspireerd kunstwerk. Dit schilderij wordt geveild ten voordele van Make-A-Wish®, zodat de verjaardag van Heinz een feest wordt voor iedereen.

     

    “Quality is to a product, what character is to a man”, aldus Henry John Heinz. De ideeën van de oprichter van de Heinz Company blijken, net zoals de Heinz Tomato Ketchup zelf, 140 jaar later nog altijd even actueel. Met die gedachte in het achterhoofd, gaan Heinz en kunstenaar Kamagurka samen aan de slag. Het brein achter de Kamalmanak, Bert & Bobje en Cowboy Henk, schildert een uniek kunstwerk, geïnspireerd door de tijdloze Heinz Tomato Ketchup. Deze chef-d’oeuvre wordt vervolgens per opbod geveild en de opbrengst gaat volledig naar het goede doel: Make-A-Wish®.

     

    Kamagurka toont zich enthousiast: “Het is fascinerend om te zien hoe Heinz na 140 jaar nog altijd deel uitmaakt van het dagelijkse leven, ook van het mijne. De karakteristieke, iconische fles van de Heinz Tomato Ketchup en de prachtige dieprode kleur hebben een zo sterke alledaagsheid en herkenbaarheid dat ze zelfs opduikt in de kunstwereld. Ik kijk er heel erg naar uit om een gepast verjaardagsgeschenk te maken.”

     

    Het unieke schilderij van Kamagurka wordt online onthuld op 14 oktober 2009 om 13u. Iedereen kan, van 14 oktober tot 26 oktober, een bod uitbrengen om zo kans te maken op dit meesterwerk. De winnaar wordt bekendgemaakt op 3 november en mag zich dan de trotse eigenaar van een uniek schilderij van Kamagurka noemen. RVH.

    www.heinz.be/140



    22-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halloween Monster festival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Halloween Monster Festival: De verjaardagseditie !

     

     

     

    Van 17 oktober tot 8 november 2009 komt Draco terug met nog meer monsters, speciale Halloween attracties en huiveringwekkende taferelen.

     

    Dit jaar wordt het een Halloween verjaardagseditie in Walibi. Reeds 10 jaar lang sluit Walibi zijn seizoen traditioneel af met Halloween. In 2008 namen zo’n 145.000 bezoekers deel aan het evenement en is de herfstvakantie uitgegroeid tot de drukste week van het hele pretparkseizoen.

     

    De ongelooflijke Draco, directeur van het Monster Festival, stelt vanaf 17 oktober zijn Monster Circus op in het Waverse park en neemt opnieuw zijn afgrijselijkste monsters mee. Maar dit jaar komt hij niet alleen. Hij wordt opgezadeld met zijn moeder, Marva, de lelijkste en meest onvriendelijke moeder ter wereld…  Na de puinhoop die haar zoon vorig jaar veroorzaakte komt Marva over hem waken. En dat vindt Draco natuurlijk niet leuk !

     

    De 10e editie van het Halloween festival belooft nog vreselijker te worden dankzij extra  Halloween attracties en nog meer vreselijke clowns en slechte monsters!  Als klapper van deze verjaardagseditie staat een verbluffende show op het programma tijdens de 5 nocturnes!

     

    Halloween in Walibi. Elk weekend vanaf 17 oktober, en iedere dag, van 1 tot 8 november, van 10u tot 18u. Halloween nocturnes tot 21u op 31 oktober, 1, 4, 5 en 6 november. RVH.

    www.monsterfestival.be - www.walibi.be

     

    21-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe messenreeks
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Messenspecialist ZWILLING J.A. Henckels brengt nieuwe messenreeks uit

     

     

     

     

    Met de messencollectie TWIN® Profection snijdt specialist ZWILLING J.A. Henckels een nieuwe generatie messen aan. Niet alleen zijn ze efficiënt scherp en gemakkelijk in gebruik, de messen zijn met hun innovatieve technologie ook bijzonder duurzaam. TWIN® Profection kreeg een sportieve look mee, getekend door de Italiaanse ontwerper Matteo Thun.

     

    Het mes is gesmeed uit één stuk (Sigmaforge®) en het lemmet werd ijsgehard (FRIODUR®). Het innovatieve en unieke lemmet maakt van TWIN® Profection een meesterwerk. De wigvorm garandeert optimale stabiliteit en snijgemak en de krop maakt dat het mes veilig en gemakkelijk gehanteerd kan worden. De gewenste snijtaak wordt vervuld door de volledige snijrand: het mes kan gebruikt worden van punt tot krop. Kortom, ideaal voor professionele chefs en ambitieuze hobbykoks.

     

    TWIN® Profection omvat een uitgebreid aanbod: van het kleine schil- en garneermes tot het grote koksmes. Er zijn ook messenblokken verkrijgbaar om de messen veilig op te bergen. RVH.

     

     

    21-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen krampjes meer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen krampjes meer met Balyfen®

    De verzachtende werking van karwijoliedruppels

     

     

    Heeft uw kleintje soms ook last van krampjes? Zo erg dat hij met zijn beentjes stampt en hartverscheurend blijft huilen? Dan wil je hem toch zo snel mogelijk troosten? Met

    Balyfen® van Qualiphar zijn de krampjes zo weer verdwenen. Geen traantjes meer na een flesje pap, alleen nog maar een gelukzalig en voldaan gevoel.

     

    De meeste baby’tjes hebben wel vaker last van buikpijn. Soms komt dat door de melk, soms ook niet. Een babymaagje is namelijk heel gevoelig. Ook winderigheid en

    een opgeblazen gevoel kunnen ervoor zorgen dat uw baby zich niet helemaal lekker voelt. Daarom ontwikkelde Qualiphar Balyfen® op basis van karwijoliedruppels om de pijn te verzachten.

     

    Balyfen® is een 100% natuurlijk product met een dubbele werking: winddrijvend en krampstillend. Het is een essentiële olie op basis van de plant karwij, die antispasmodisch werkt. De darmen worden tot rust gebracht. Ook de werking van de

    maag wordt gestimuleerd wat ervoor zorgt dat gasbelletjes ontsnappen en het onaangename gevoel verdwijnt.

     

    Balyfen® kan je toevoegen aan een papflesje melk, een bekertje fruitsap of fruitpap. U kunt ook enkele druppeltjes op een lepeltje doen en zo onverdund in het mondje van uw kleintje geven. Doordat Balyfen® in een handig druppelflesje zit, kunt u juist en eenvoudig doseren. 2 druppels per kilogram lichaamsgewicht en dit 3x per dag.

    Balyfen® van Qualiphar is te koop in elke apotheek en kost 7,5 euro.

     

    21-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexikaanse griep

    Kans op Mexicaanse griep verkleint aanzienlijk dankzij Sanyo technologie

     

     

     

     

    De gezondheid van werknemers en klanten is voor elke onderneming van groot belang. Veel ziektekiemen zoals de jaarlijkse griep en verkoudheden worden overgedragen in gemeenschappelijke ruimten, op de werkvloer en openbare plaatsen.

     

    De Sanyo VirusWasher is een toestel dat de lucht voor meer dan 99% zuivert van allergenen, ziektekiemen, virussen en bacteriën. Zelfs geuren en pollen worden door het gepatenteerde proces razendsnel uit de lucht gefilterd. De efficiënte werking van de VirusWasher is onderbouwd en bewezen. De zuiverende werking van de VirusWasher is gebaseerd op de elektrolyse van water. De gepolariseerde ionen binden zich met de eiwitkapsels van de virussen en bacteriën en maken ze zo onschadelijk. Ook de moleculen van geuren, pollen en allergenen worden gebonden met de ionen en slaan zo neer op de filters van het toestel.

     

    Sanyo lanceert twee types VirusWasher. De ABC-VW24 is ideaal voor thuisgebruik. Voor mensen met allergieën of hooikoorts is dit toestel een aanrader voor de slaapkamer. Met de VirusWasher technologie kan je zuiver ademhalen tijdens de slaap heb je geen gezwollen ogen of verstopte neus bij het ontwaken. In de woonkamer verwijdert het toestel allerlei geuren snel en efficiënt uit de lucht.

     

     

     

    De VW-VF10BG is met een debiet van 10 m³ per minuut de oplossing voor grotere ruimten of professionele omgevingen. De VW-VF10BG is revolutionair om zijn luchtzuiverende eigenschappen, maar ook om zijn gebruiksgemak, intuïtieve bediening en eenvoudig onderhoud. Het toestel werkt op basis van kraantjeswater, verbruikt 70 tot maximaal 150 Watt en de gebruikte filters zijn gemakkelijk te reinigen.
    Praktische professionele toepassingen voor de VirusWasher zijn vergaderruimten, cafetaria en refters, scholen, open landschapskantoren, auditoria, onthaal en andere ruimtes waar veel verschillende mensen met elkaar in contact komen. Ook voor het proper houden van rookkamers is de VirusWasher ideaal: nicotine en rookmoleculen worden in de filters opgevangen.RVH.





    21-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bak met gemak ...

    Bak met gemak… met de nieuwe, vernuftige deegmenger Deluxe van Cuisipro

     

     

     

     

    Een lekkere taart kan iedereen bekoren… maar de kok die het deeg moet kneden misschien net iets minder. Harde boter met bloem mengen, is dan ook niet de makkelijkste klus. Precies daarom heeft Cuisipro een vernuftige deegmenger ontwikkeld: met zes robuuste lemmeten kneed en meng je in een handomdraai alle ingrediënten. Wat van de deegmenger Deluxe… de kers op de taart maakt!

     

    Taarten en taarten zijn twee. Het geheim van een onweerstaanbare taart zit hem mee in de knapperige korst. En daarvoor moet je harde boter met andere ingrediënten mengen. De boter smelten zou een oplossing kunnen zijn, maar dan krijg je jammer genoeg niet de ideale deegtextuur.

     

    Met de nieuwe deegmenger Deluxe van Cuisipro heb je een handig en compact alternatief voor een dure keukenrobot. Zonder je handen vuil te maken, kan je snel en gemakkelijk ingrediënten kneden en deeg bereiden. De zes massieve roestvrijstalen lemmeten, die samenkomen in het handvat, zijn dan ook bijzonder efficiënt: ze zijn lichtjes gebogen om een groter mengoppervlak te verkrijgen. Ook snijden ze eerder door de ingrediënten dan dat ze pletten, waardoor het mengen minder energie vergt. Tot slot zorgt het stevige plastic handvat tijdens het mengen voor stabiliteit en kracht. Kortom, met de nieuwe deegmenger Deluxe bak je met gemak. RVH.

     

    Materiaal: roestvrijstalen lemmeten met greep uit hoogwaardig kunststof

    Grootte: 13,5 cm - Adviesverkoopprijs: 19,95 euro

     





    20-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wwf alpro
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

     

    WWF en Alpro slaan de handen in elkaar voor een beter milieu

     

     

     

    Samenwerking wil consumenten bewustmaken van het belang van voeding bij de opwarming van de aarde. Alpro en WWF bundelen de krachten in de strijd tegen de opwarming van de aarde. De organisaties werken samen om enerzijds de aandacht te vestigen op de voordelen van soja voedingsproducten voor het milieu en anderzijds om consumenten te informeren over het werk van WWF op vlak van natuurbehoud en de opwarming van de aarde. Vanaf deze week gaat ook een actie in de Belgische winkelpunten van start met als thema: “We hebben een boontje voor de natuur”.

     

    Duurzaamheid en verantwoord ondernemen maken deel uit van Alpro’s DNA. Het bedrijf wil ook haar impact op het milieu zo veel mogelijk reduceren en onderneemt daarvoor verschillende stappen. Zo heeft Alpro als doel al haar productievestigingen CO2-neutraal te maken tegen 2020; het WWF adviseert daarbij Alpro over de uitvoering van haar klimaatplan.

     

    Een onderdeel van dat klimaatplan is de berekening van de CO2-voetafdruk van Alpro soya producten. Alpro soya producten zijn 100% plantaardig en die zijn een stuk milieuvriendelijker dan dierlijke producten zoals vlees en zuivel.

     

    De actie “We hebben een boontje voor de natuur” loopt gedurende de maand oktober in Belgische supermarkten. Bij aankoop van drie Alpro soya producten krijgen consumenten gratis een set van vier WWF wenskaarten en schenkt Alpro € 0,50 aan WWF. RVH.

    20-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P&V niuewe bestemmingen

    Groep Pierre & Vacances biedt 2 nieuwe bestemmingen:

    Arc 1950 “Le Village” & Flaine Montsoleil “Les Terrasses d’Eos”

     

     

    Arc 1950 « Le Village » is een uniek concept in Europa en bestaat uit een autovrij dorpje in het hart van de Franse Alpen op een hoogte van 1950m, onmiddellijk gelegen aan de pistes. Deze bestemming weerspiegelt de authenticiteit van een traditioneel Savoois dorpje dat bestaat uit 8 residences in chaletstijl.

    Vanaf dit winterseizoen, openen 4 residences hun deuren: Jardins de la Cascade, Prince des Cimes, Hameau du Glacier en Refuge des Montagnards. Deze prestigieuze residences werden ontworpen in de stijl van bergchalets met mooie façades in steen en hout, typische balkons en luiken in gekleurd hout, interieurs waar men gezellig kan vertoeven in een aangename en intieme sfeer. Vakantiegangers kunnen beroep doen op de 4-sterren service, die deel uitmaakt van het aanbod van ‘Village’ waardoor iedereen volop kan genieten van z’n verblijf.

    De appartementen zijn ruim, volledig ingericht met een aangename decoratie en variëren tussen een studio tot het 5-kamerappartement van 2 tot 10 personen.

     

    Gelegen in ‘Les Arcs’ te midden van het bekende skigebied ‘Paradiski’, biedt Arc 1950 een fantastisch speelterrein aan skiliefhebbers. Vanaf het dorp, hoeft men slechts één skilift te nemen tot Arc 1800,1600, 2000 of de Vanoise Express (kabelbaan die de verbinding verzorgt tussen Les Arcs & La Plagne) en slechts 3 skiliften tot bovenaan L’Aiguille Rouge – het hoogste punt van Les Arcs - waar u sprakeloos wordt door het adembenemende decor. Vanuit de Vanoise Express geniet u een mooi zicht over de schilderachtige vallei van Ponthurin op 380m hoogte en van een uniek panorama op de Mont Blanc, de Zwitserse & Italiaanse Alpen en het massief van Beaufortain. De skigebieden van ‘Grand Domaine des Arcs’ en ‘Paradiski’ liggen op een hoogte van 1200m tot 3250m

     

    Flaine Montsoleil «Les Terrasses d’Eos»

     

    Flaine Montsoleil is een autovrij gehucht waarvan alle gebouwen een onmiddellijke toegang bieden tot de pistes en de kabelbaan die de verbinding verzorgt tussen de skigebieden Flaine en Grand Massif.

    De residence ‘Les Terrasses d’Eos’ bestaat uit 2 chalets opgetrokken uit steen en hout met hedendaagse accenten gecombineerd met de traditionele architectuur, te midden van een sparrenbos. Deze residence biedt een rechtstreekse toegang tot de skipistes, en meer bepaald tot 265km skiplezier in ‘Le Grand Massif’.

    In deze residence worden 145 appartementen ondergebracht, het interieur is sober, aangenaam en gezellig. Deze prestigieuze residentie biedt tevens vrije toegang tot het wellness center.

    Gelegen op 1700m, is Flaine een modern skiresort waarvan het centrum enkel voorbehouden is voor wandelaars. Het skigebied Domaine du Grand Massif biedt 265km pistes en 137 skipistes waarvan 15 zwarte pistes, 47 rode pistes, 59 blauwe pistes, 16 groene pistes en 77 skiliften. RVH.

    www.pv-holidays.be - Call center: 0900 00 009

    20-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurkentrekker

    Geef uw ogen de kost en wordt Cocktailkoning!

     

     

     

     

    Blenders, doseurs en shakers kenden we al. Hou u nu klaar voor de Cocktailmaster! Voortaan kan u uw gasten verbluffen in een handomdraai!

     

    Gribal – Le Soin du Vin stelt de Cocktailmaster voor, een ludiek apparaat om cocktails in verdiepingen te maken in enkele seconden. Hoe werkt dat ? U maakt de vlotter nat en plaatst de de Cocktailmaster op het glas. U giet vervolgens de verschillende drankjes door het apparaat en klaar is kees! Het enige waar u op moet letten is het verschil in densiteit van de dranken.

     

    Moeilijk ? Helemaal niet. Voor siropen en sappen geldt : hoe zoeter hoe zwaarder. Voor alcoholische dranken geldt : hoe meer alcohol hoe lichter. U kan ook zelf met deze densiteit spelen door suiker of alcohol toe te voegen. Een zeer duidelijke handleiding is inbegrepen!

     

    Recept Irisch Coffee :

    2 cl rietsuikersiroop, 4cl Irish Whisky, 6 cl warme koffie, 4 cl Room. De room opkloppen, de suiker met de whisky opwarmen, vermengen en in het glas gieten. Vervolgens giet je de warme koffie door de Cocktailmaster, gevolgd door de room. RVH.

     

    VKP : Cocktailmaster : 25€; Sjieke versie in chrome : 35€, Receptenboek in het Nederlands : 20 €

    www.girbal.be – www.lesoinduvin.com

    20-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cochlear gehoorimplantaten

    Cochlear lanceert twee nieuwe gehoorimplantaten voor patiënten met ernstige gehoorschade.

     

     

     

    Wereldleider in implanteerbare gehooroplossingen Cochlear lanceert in België en Nederland haar nieuwe cochleaire implantaat Nucleus 5 en de nieuwe Baha BP100 geluidsprocessor. Nucleus 5 biedt aan de slechthorende opnieuw een goed gehoor met zowel het dunste implantaat als de dunste geluidsprocessor ter wereld. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de levenskwaliteit en deelname aan het sociaal leven van slechthorenden met ernstige gehoorschade. De nieuwe Baha BP100 voor gehoor via beengeleiding zorgt dan weer voor een verbetering van 25% bij het volgen van een conversatie met achtergrondgeluiden.

     

    Wereldwijd lijden 278 miljoen mensen aan gemiddeld tot ernstig gehoorverlies. In België en Nederland worden 3 op de 1.000 kinderen geboren met een ernstige gehoorafwijking. Bij 16% van hen gaat het om zwaar gehoorverlies. Vandaag krijgen 85% van alle kinderen met zeer ernstige gehoorproblemen een hoorimplantaat. Bij volwassenen worden er meer patiënten geteld: 14 op 1.000 volwassenen kampen met significante gehoorschade.

     

    Zoals iedereen willen mensen met een beschadigd gehoor eveneens een actief en sociaal leven leiden, zonder te worden tegengehouden door hun gehoor. Dat betekent bijvoorbeeld het goed kunnen horen in een drukke omgeving, communiceren in groep zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden en vlot praten aan de telefoon. Een alledaagse bezigheid voor de meesten onder ons, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Zeker op latere leeftijd ondervinden mensen last van een minder goed functionerend gehoorstelsel. Studies hebben aangetoond dat we maar liefst 1,5db per jaar slechter horen. De klassieke hoorapparaten werken prima voor mensen met matig gehoorverlies in het binnenoor, maar bieden minder tot geen soelaas voor patiënten met een ernstig gehoorprobleem in het binnenoor of voor gehoorproblemen in het middenoor. RVH.

    www.cochlear.com

    20-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bongo

    Bongo stelt nieuw merk  voor

     

     

     

     

    Bongo, de belangrijkste speler in de markt van de belevenisbonnen, breidt zijn gamma uit met  tastbare producten. Het nieuwe merksegment heet Bongo Boutique: exclusieve kwaliteitsproducten die thuis worden geleverd. Zes geschenkbonnen die recht geven op evenveel zorgvuldig geselecteerde, unieke kwaliteitsproducten.

     

    Bongo Boutique is samengesteld op basis van de gekende succesingrediënten: kwaliteit en keuze. Daarbovenop komt nu ook het comfort van de thuisbestelling en levering. Het gamma van Bogo Boutique bestaat uit 6 origineel samengestelde bonnen:Bloemen en planten: keuze uit 20 seizoensboeketten of planten; Magazines: keuze uit 20 kwaliteitsmagazines; Stijlvolle boeken: keuze uit 22 imposante boeken; Koffie en Thee: keuze uit 30 originele koffie- of theepakketten; Klassewijnen: keuze uit 30 voorgeselecteerde wijnpakketten en tot slot Wall Art: keuze uit 20 unieke kunstuitgaven.

     

    Door uitgekiende partnerships met de beste productleveranciers garandeert Bongo Boutique exclusieve kwaliteitsgeschenken. Een Bongo Boutique wordt dus thuis afgeleverd, op een zelfgekozen moment.

    Bongo Boutique is verkrijgbaar vanaf 35 euro en ligt vanaf 16 oktober 2009 in de winkel en in de Bongoshops in Antwerpen, Gent, Luik, het shoppingcenter van Wijnegem, Woluwe Shopping Center en City2 Shopping Center (Brussel). RVH.

    www.bongo.be

     

     





    19-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fort Napoleon, griezelfort

    FORT NAPOLEON IS GRIEZELFORT

     

     

     

     

    Van zaterdag 17 oktober tot zondag 8 november wordt het Fort Napoleon omgetoverd tot een Griezelfort. In de gangen op het gelijkvloers kan je lekker griezelen en bijzondere Halloweendecoraties ontdekken. In de weekends en herfstvakantie is er op bepaalde dagen extra animatie.

    Van 17 oktober tot 8 november organiseert Toerisme Oostende vzw de 10de editie van Halloween in Oostende. Naast verschillende animaties en acts zal ook de hele stad een gezellig Halloweenkleedje krijgen.

    Dit jaar is Halloween in Oostende nog grootser: al vanaf zaterdag 17 oktober zijn er mobiele acts in de binnenstad en kan men voor het eerst een bezoek brengen aan het Griezelfort. Reden hiervan is dat de schoolvakanties in Nederland en Duitsland al op 17 oktober starten.

    Op zaterdag 31 oktober rond 13.45 uur worden de pompoenen van de wedstrijd op de Vuurtorenwijk naar het Griezelfort gebracht en krijgen een mooi plaatsje in één van de ruimtes op het gelijkvloers. RVH.

     

    Openingsuren Griezelfort:

    17/10 – 31/10 uur: 10.00 – 18.00 uur (maandag gesloten)

    01/11 – 08/11 uur: 10.00 – 18.00 uur

    Toegang (= gangbare tarieven om het Fort Napoleon te bezoeken):

    €5 p.p. / kinderen 6-12 jaar: €2 p.p. / kinderen -6 jaar: gratis

    www.halloween-oostende.be





    19-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oasis of the sea

    Verzamel ijsblokken en win een cruise op Oasis of the Seas

     

     

     

     

     

    Met nog amper twee maanden te gaan tot de lancering, zet Cruise Connection het marketingoffensief voor Oasis of the Seas in een hogere versnelling. Op de microsite www.oasisoftheseas.be loopt van 3 oktober tot en met 15 november 2009 een wedstrijd waarmee een cruise in de Caraïben aan boord van Oasis of the Seas (waarde 1.000 euro) te winnen is.

     

    De spelregels zijn zeer eenvoudig: probeer zoveel mogelijk ijsblokjes op te vangen in het cocktailglas. Elke deelnemer kan drie keer spelen en dingt met zijn eindscore mee naar de prijs. Wie een kennis of vriend aanbrengt, krijgt drie bijkomende speelbeurten en verhoogt op die manier zijn totaalscore. Hoe meer vrienden, hoe meer spelen en hoe dichter Oasis of the Seas in de buurt komt.

     

    Wie meer wil vernemen over het grootste en meest innovatieve passagiersschip dat ooit werd gebouwd, kan doorklikken naar de informatiebladzijden, foto’s van het schip en een introductiefilm over de bouw van Oasis of the Seas. De voorbije weken hebben ook al meer dan 200 reiskantoren een totem van Royal Caribbean International en Oasis of the Seas in hun uitstalraam of verkoopruimte geplaatst.

    Vanaf begin oktober kan u in uw reiskantoor de brochure 2010-2011 van Royal Caribbean International vinden met daarin uiteraard alle informatie over Oasis of the Seas en het zusterschip Allure of the Seas dat eind volgend jaar van stapel loopt. De cruises met Oasis of the Seas zijn te boeken in elk reiskantoor. RVH.

    www.cruiseconnection.be

    19-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dag van het brood

    Dag van het brood

     

     

     

     

    Op 22 oktober lanceert de volledige broodsector zijn eerste nationale Dag van het Brood. Bedoeling is om brood als gezonde en lekkere bron van energie in de kijker te zetten. Aandachtstrekker is de actie "Smeer een boterham voor iemand". We doen een oproep aan iedereen om op de Dag van het Brood voor een collega, vriend of familielid boterhammen te smeren.

     

    Hoewel brood een wezenlijk onderdeel uitmaakt van een gezond voedingspatroon, haalt de gemiddelde Belg de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet. Het thuisverbruik daalt reeds geruime tijd. Reden genoeg voor de verschillende beroepsorganisaties uit de broodsector om de handen in elkaar te slaan. Samen lanceren ze op 22 oktober de eerste Dag van het Brood.

     

    Op de nationale Dag van het Brood, staat brood met al zijn troeven in de kijker.

    Eigentijds: Brood leunt volledig aan bij de actuele levensgewoonten: het is trendy, makkelijk en snel klaar. Het is uitstekend geschikt als hap tussendoor maar kan net zo goed voor een ontspannen loungy lunch.

    Gezond: Brood is rijk aan meervoudige koolhydraten, die energie geven om de dag door te komen. Verder is brood arm aan vet en bevat het mineralen, vitaminen en voedingsvezels. Vezels houden onze darmen gezond en zorgen ervoor dat we minder snel weer honger krijgen.

     

    Brood past met andere woorden perfect in een evenwichtige voeding.

    Voor elk moment van de dag kan je een aangepaste broodmaaltijd samenstellen. Als dagelijks ontbijt, als lunch, bij een picknick of een zondagse brunch. Met brood kan je smakelijk de klok rond! Aan variatiemogelijkheden is er overigens geen gebrek. Het aanbod van broodsoorten is dan ook bijzonder ruim.

    De initiatiefnemers van de Dag van het brood roepen iedereen op om op 22 oktober boterhammen voor een vriend of collega te smeren. Het is een leuke geste waarmee je iemand kan laten merken dat je hem/haar graag hebt en apprecieert. Een lekkere boterham met vleeswaren, kaas of gewoon choco is heel ok. Pak je liever uit met iets originelers, dan kan je inspiratie putten uit www.alledagenbrood.be 

     

    Op deze site vindt u overigens nog meer nuttige en wetenschappelijke onderbouwde info over brood. De site mag niet voor niets het logo van het Nationaal Voedings- en gezondheidsplan dragen. RVH.

    www.alledagenbrood.be

     

    19-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James

    Belgische ontwerper JAMES bekroond voor zijn oeuvre en wint

    YOUNG PROFESSIONAL FOR EUROPE AWARD 09 op YDMI

     

     

     

     

     

    German Design Council

     

    Termitestudio en steun van Design Vlaanderen

    German Design Council

    www.jamesvanvossel.be

     







    19-10-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!