Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griezelen tijdens de herfstvakantie met spectaculair doolhof op strand vanKoksijde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor een onvergetelijke Halloween moet je naar Koksijde-Oostduinkerke. Je kan er lekker griezelen, met een heksenverbranding, het uithollen van pompoenen, een Halloween mountainbike tocht en een Halloweenstoet. En verdwaal in het grootste doolhof (1000 m²!) aan de Belgische kust! Griezelfiguren wachten je op, achter iedere hoek! www.visitkoksijde.be

    Grootste griezeldoolhof: Nightmare on Baaldjes Beach

    Stel je voor, een doolhof van maar liefst duizend vierkante meter! Het strand van St-Idesbald is de ideale plek om er tussen de griezels te verdwalen. Durf jij de uitdaging aan of ben je bang dat je er niet meer uit geraakt ? Toch maar proberen, misschien zijn de griezelfiguren niet zo eng, alhoewel…. (27/10 – 4/11, van 13 tot 18 u, prijs: € 3, avondsessies 19 tot 22u30 op 27/10, 28/10, 31/10, 2/11, 3/11, € 5, leeftijd 16 + inclusief drankje).

    Halloween Mountainbike Toertocht (26/10)

    Om al helemaal in de Halloweensfeer te komen, wordt de Halloween Mountainbike toertocht georganiseerd. Een avondrit in een griezelige Halloweensfeer… wie durft? Afspraak in Oostduinkerke, sportpark Hazebeek, vrijdag 26 oktober, van 18 tot 20u30, (24, 33 of 45 km), € 4.

    Huiver en griezel tijdens de Grote Halloweenstoet (31/10)

    Halloween pompoenen uithollen en versieren, een schminkfestijn, animatie met steltenlopers en drakenhoeder van de doden Odile, woensdag 31 oktober, 14-17u, St-Idesbald, G. Grardplein

    Om 19u15 begint de echte huiver en griezel tijdens de Grote Halloweenstoet met animatie, muziek en vuurwerk (start: Strandlaan). Wie durft daarna nog naar de heksenverbranding te gaan? Dit gaat door om 20u op het strand van Sint-Idesbald en daarna wordt de griezelpret afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

    Geen zin om te griezelen?

    • Op vrijdag 2 november kan je met het hele gezin naar het NAVIGO-museum voor een workshop “Cupcakes versieren”. Volwassenen kunnen op hetzelfde moment een thematische rondleiding volgen, dankzij Familie@NAVIGO.
    • Of ga op wandel met het hele gezin en zoek paddenstoelen tijdens de boeiende paddenstoelenwandeling.
    • Bezoek gratis het Abdijmuseum Ten Duinen of NAVIGO-museum tijdens de open museum dag op 3 november!

    30-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobicar '18 staat voor de deur!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alle nieuwe modellen en accessoires op dé beurs voor motorhomes en caravans

     

    Van 11 tot 15 oktober is het opnieuw zover: dan gaat Mobicar’18 door in Brussels Expo. Op de 56ste beurs voor caravans en motorhomes kunnen liefhebbers van vrijetijdsvoertuigen de 600 nieuwste modellen ontdekken, maar daarnaast staan de paleizen vol met andere nieuwigheden. De beurs bewijst opnieuw haar relevantie, aangezien Belgen ieder jaar nieuwe motorhomes en caravans blijven aankopen.

    Nieuw op Mobicar’18

    De meest opvallende verandering op Mobicar is dit jaar ongetwijfeld de nieuwe indeling van de paleizen. De beurs is opgedeeld in drie zones: eentje voor motorhomes, eentje voor caravans en een zone voor accessoires en diensten. De verschillende delen zijn te herkennen aan de kleuren op het beursplan én aan het tapijt dat in de beursgangen ligt: groen voor motorhomes, blauw voor caravans en oranje voor accessoires en diensten. Zo vinden de bezoekers makkelijker hun weg en kunnen ze gerichter op zoek gaan naar het product dan hen interesseert.

    Een andere primeur dit jaar zijn de testritten met de motorhome op de Heizelsite. Voor wie altijd al wilde weten hoe het is om met een motorhome te rijden, kan daarvoor terecht op Mobicar. Ideaal voor liefhebbers die nog twijfelen over de aankoop van een voertuig of denken dat rijden met een motorhome te ingewikkeld of moeilijk is. Onder begeleiding van één van de exposanten maken ze een testrit met een model naar keuze, van Brussels Expo naar het Atomium. Reserveren kan via www.mobicar.be/reserveer-testrit.

    Nog een nieuwtje: de salondeal. Bezoekers die op de beurs een motorhome of caravan aankopen, kunnen hun nieuwe aanwinst vieren met een fles champagne. Ze hoeven enkel met hun aankoopbon naar het secretariaat te komen om een fles bubbels in ontvangst te nemen. Een laatste nieuwigheid is een gratis oogtest op de beurs: het belang van een goed zicht op de baan wordt nog vaak onderschat. Bezoekers die willen weten of hun ogen helemaal in orde zijn voordat ze achter het stuur van een nieuw vrijetijdsvoertuig kruipen, kunnen ze laten testen op Mobicar’18.

    Vaste waarden

    Naast de nieuwigheden die dit jaar hun debuut maken op de beurs, is er op Mobicar’18 plaats voor enkele vaste waarden. Zo verkiezen de bezoekers de Caravan en de Motorhome van het Jaar 2019. 18 motorhomes en 6 caravans strijden opnieuw voor deze prestigieuze titel. Een vijfkoppige jury zal de genomineerden zorgvuldig uitkiezen. De geselecteerde modellen zijn tijdens de beurs te herkennen aan de sticker en de stembus. Bezoekers kunnen een stembriefje achterlaten in de urne bij het voertuig dat volgens hen de titel verdient.

    Mobicar’18 zet naar goede gewoonte de deuren open voor de kleinste kampeerders. Voor een springkasteel, spelletjes en een tekenwedstrijd kunnen ze terecht in de kinderhoek. Ze zijn er welkom tijdens het beursweekend op 13 en 14 oktober. Kids die tijdens hun bezoek wat energie kwijt willen, kunnen hun hart ophalen aan de Mobicar-klimmuur, waar ze een verticale roadtrip ontdekken. Groot en klein kunnen tijdens hun bezoek halthouden aan één van de streetfood kraampjes.

    Ten slotte is er op de beurs opnieuw een overnachtingszone voor zij die de beurs bezoeken met hun eigen motorhome of caravan. We voorzien een afgebakende zone op parking C, die toegankelijk is van woensdag 10 tot en met dinsdag 16 oktober. Een overnachting kost 10 euro per voertuig per nacht voor een staanplaats met elektriciteit. Reserveren kan via www.mobicar.be/reserveer-overnachting.

    Mobicar is de internationale beurs voor caravans en motorhomes, die dit jaar voor de 55ste keer plaatsvindt. Internationale exposanten, de laatste caravan- en motorhomemodellen zijn alvast van de partij, maar ook tips & tricks voor een geslaagde kampeervakantie. Verwacht in de komende maanden meer informatie over onze exposanten en over de inschrijvingen!

    Mobicar'18 - 11-15 oktober 2018 - Paleizen 6 - 7 - 9 – 11 - Brussels Expo

    www.mobicar.be

    29-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijk de herfst in met HEMA beauty
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Oogschaduw palettes, lip kits mét metallic finish, hair tools een luxe body lijn, blending sponsjes, nieuwe herfstkleuren nagellak en haarkleuring voor een opvallende hair-do. De nieuwe beauty accessoires en producten voor dit najaar zullen tijdens de HEMA Beauty Days worden geïntroduceerd. De HEMA Beauty Days starten aanstaande zaterdag 15 september tot en met zondag 30 september. Tijdens deze beauty weken zijn er mooie kortingen en acties op het gehele beauty assortiment.

    Eyeshadow palettes

    Met een oogschaduw look zit je nooit verkeerd, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Met de lichte tinten lichten je ogen op, terwijl je met de donkere kleuren meer diepte creëert. De paletten bestaan uit twaalf kleuren, waaronder oogschaduw met en zonder glitters. Er zijn twee paletten, een met nude tinten en een met heldere kleuren. Eyeshadow palette € 10

    Lip Kit

    De lip kit bestaat uit een liquid lipstick met dezelfde kleur lip liner. De lip kits zijn verkrijgbaar in vijf kleuren, waarvan er twee een metallic finish hebben: metaalbrons, metaalrood, rood, donkerrood, nude. Lip Kits € 7

    Hair tools

    Met de haarkruller, haar straightener, haardroger en mini variant van de haardroger van HEMA kun je thuis de haarstylist uithangen. De tools zijn handig in gebruik, gemakkelijk te bedienen en op een simpele manier kun je je haar thuis stylen. De mini föhn is handig voor op reis. Hair tools vanaf € 16

    Luxy body line

    Een body lijn bestaande uit: body cream, body lotion, body wash, body scrub, body mist, shampoo, conditioner, shower cream, handcrème met shea butter, vitamine E en een subtiele bloemgeur. Tissue boxen, zakdoekjes en toilettassen met dezelfde print maken de lijn compleet. Body Line vanaf € 1,50

    Applicator

    Breng egaal en vlekkeloos je make-up aan met de nieuwe blendingsponsjes van HEMA. Met de puntige vorm aan de bovenkant breng je gemakkelijk je make-up aan, zelfs op minder bereikbare plekken. Ook in mini-formaat. Blendingspons vanaf € 4,50

    Nagellak

    De nieuwe kleuren nagellak, iron grey, golden yellow en nightsky blue, matchen goed bij de trends van dit najaar. Alle nagellakken bevatten arganolie. Arganolie verzacht de nagelriemen en verbetert de kwaliteit van de nagels. Nagellak € 2,50

    Temporary hair colour

    Feestje? Niet-permanente haarkleuringen in opvallende kleuren is de trend van het moment. Je kunt zelfs meerdere kleuren met elkaar mixen. De haarkleur was je na tien wasbeurten er weer uit. De kleuren komen het beste uit op blond of gebleekt haar. Er zijn vier verschillende kleuren: merlot, violet, peach rose en hot pink.

    Belangrijk: Laat de spoeling 10-30 minuten inwerken voor het grondig uit te spoelen. Hair colours € 5

    Fade Out Shampoo

    De fade out shampoo is om de laatste restjes kleur uit je haar te wassen, bijvoorbeeld na 10x wassen heb je nog een restje roze dan gebruik je de shampoo om het sneller te laten vervagen. Fade Out Shampoo € 4,50

    De nieuwe collectie is verkrijgbaar bij alle HEMA winkels en op hema.be.

     

     

     

     

    28-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute X Koché

    La Redoute vormt een nieuwe tandem met een jong creatief merk. Het merk dat deze lente/zomer 2018 samenwerkte met het in Parijs gevestigde Finse bedrijf Aalto en Flore Girard de Langlade, zal dit keer de krachten bundelen met het Parijse label Koché.

    Het merk dat in 2015 door Christelle Kocher werd gelanceerd, ontwierp voor La Redoute een minicollectie voor vrouwen. “Christelle Kocher gaat elegant om met de codes van streetwear en haute couture”, vertelt Sylvette Boutin-Lepers, hoofd Créateurs et Partenariats Image bij La Redoute.

    De ontwerpster, die haar recente cruisedefilé in Marseille op een veerboot hield, houdt ervan om culturen en textielsoorten te mixen, zoals sportkleding en kant. De stukken van de samenwerking, die te koop zullen worden aangeboden voor prijzen tussen de 30 en 129 euro, herinterpreteren de klassiekers van Koché, in een geest van casual sportswear.







    27-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op hippie roadtrip dorheen de Vaucluse

    Het najaar is het ideale seizoen om de Vaucluse te ontdekken: het is er rustiger dan in het hoogseizoen, het is nog altijd mooi weer en het is het seizoen van de wijnoogst. Voor wie dol is op een vintage vakantie waarbij je langzaam door een prachtig landschap trekt, geven we graag enkele tips. Cruise doorheen de wijnvelden in een nostalgisch volkswagenbusje, haal herinneringen op in een legendarische 2CV of blik terug op het embleem van Frankrijk: la route nationale 7.

    Chillen tussen de wijnranken in een volkswagenbusje van de jaren 70 : Op het wijndomein van Gigondas beleef je een unieke wijndegustatie! Naast wijn, is wijnmaker Frédéric Haut gepassioneerd door de jaren 70 en alles wat daarbij hoort. Hij gidst je in zijn hippe Volkswagenbusje op het domein rond, met de tunes van gitaarheld Jimmy Hendrickx op de achtergrond. Met zijn tweetjes, met familie of vrienden, verken je gedurende ongeveer 1u30 het domein van Gigondas en aanschouw je de parels van de Vaucluse zoals de Dentelles de Montmirail. Natuurlijk degusteer je ook een aantal wijnen in het hart van de wijngaarden! Meer info: www.tourade-gigondas.fr

    Herinneringen ophalen met een legendarische 2CV : De deux chevaux, beter bekend als het ‘geitje’, is zowat de bekendste wagen van het Franse Citroën automerk. Sinds 1949 snort de legendarische wagen over de wegen. De 2CV is voor velen gelinkt aan heel wat verhalen en herinneringen uit de “goede oude tijd”. Zo ook voor Laurent Estibal, die helemaal gepassioneerd raakte door deze Franse pareltjes. Hij restaureerde zijn vier 2CV's eigenhandig en verhuurt ze per (halve) dag. Bolder langs de pittoreske wegen van de Provence, picknick langs lavendelvelden en haal for old time sake herinneringen op! Meer info: www.location-deuche-forever.com

    Snuisteren tussen de vintage-schatten in de antiekhoofdstad : Vintageliefhebbers halen hun hart op in L'Isle sur de Sorgue, de hoofdstad van brocante- en antiekwinkels. Je kunt er snuisteren tussen unieke vintageschatten uit de jaren 50, 60 of 70. Een aantal leuke winkels bieden ook heel mooie "officiële" heruitgaven aan.

    In de voetsporen van Trenet langs de route nationale 7 : « De toutes les routes de France d'Europe, celle que j'préfère est celle qui conduit en auto ou en auto-stop vers les rivages du Midi » , zong Charles Trenet in 1955. De route nationale 7 brengt je van de Franse hoofdstad Parijs naar Menton, de laatste Franse badstad voor de Italiaanse grens. Hier niet snel van A naar B, maar wel langzaam genieten van panoramische vergezichten en historische steden zoals Lyon en Valence. Bezoek zeker ook het Musée Mémoire de la route nationale 7 in Piolenc. Je vindt er posters, kilometerpalen of kunt er een pastis drinken in de bistro van la mère Germaine. Meer ”à la française” wordt het niet. www.provence-toerisme.com







    26-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde luxe geschenkverpakkingen voor kerst bij Rituals

    Zet de traditie van het schenken verder met onze vernieuwde collectie luxe geschenkpakketten. Twee splinternieuwe pakketten zijn toegevoegd aan de collectie: de exclusieve winteredities Ritual of Karma en Ritual of Yalda. Gun je dierbaren dit vakantieseizoen de formidabele ervaring om de tijd te nemen. Of ze nu groot zijn of klein, met de geschenkpakketten van Rituals komen je wellness-wensen in vervulling met heerlijke belevingen voor lichaam en geest. De vulling is 100% afbreekbaar en zodra de producten uit de geschenkdoos verbruikt zijn, kan je deze luxueuze bewaardoos gebruiken om eigen hebbedingen op te bergen, zoals foto’s, brieven en juwelen. Deze dozen geven je interieur een vleugje elegantie waarvan je nog jaren kan genieten. Omdat de grote en extra grote dozen voortaan compacter zijn, kunnen we er meer tegelijk verzenden. Dat beperkt het transport, wat op vele manieren een positieve impact heeft op het milieu.

    De geschenkpakketten zijn in een prachtig nieuw kleedje gestoken om nog luxueuzer te ogen en ze bevatten perfecte productcombinaties voor het lichaam en voor thuis. De geschenkpakketten zijn beschikbaar in de volgende Rituals-collecties: Ritual of Ayurveda, Ritual of Dao, Ritual of Sakura, Ritual of Happy Buddha, Ritual of Samurai, Ritual of Hammam, Ritual of Karma en Ritual of Yalda.

    Om elke persoon op je geschenklijst voor kerst te plezieren zijn de geschenkpakketten te verkrijgen in vier verschillende versies: klein, middelgroot, groot en zeer groot. Geef je geliefden dit vakantieseizoen een speciaal geschenk en bezorg ze een onvergetelijke ervaring.

    #mayallyourwishescometrue

    Deze producten zijn beschikbaar vanaf oktober 2018 in de Rituals Cosmetica-winkels en op RITUALS.com







    25-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Méro & Ikks

    Marie Méro FW18 : Peacock

     

    Het thema ‘Peacock’ voorziet je van een schitterend kleurenpallet. Heldere en sprekende tinten zoals fuschia en oranje zorgen voor oogverblindende combinaties. Echte meesterwerkjes om met fierheid te dragen.

     

    IKKS & Werner Schreyer, de kunstenaar achter het model

    KEEP CALM, TAKE A BREATH… HIJ IS TERUG!

    Voor de Wintercampagne IKKS 2018 maakt mode-icoon Werner Schreyer plaats voor een authentieke en gedurfde kunstenaar; de perfecte incarnatie van het IKKS-Manifesto: LES ESPRITS LIBRES.

    VAN PODIUM TOT SCHILDERKUNST

    Naast de covers van tijdschriften en runways, ontplooit de Oostenrijkse topkunstenaar zich ten volle als schilder. « De andere ik », zijn eerste expositie in Wenen in 2012, onthult een creatieve, grenzeloze persoonlijkheid. Sindsdien vindt hij een abstract universum uit, kleurrijk en explosief, in een mix van dripping en fotografie.

    DE ONTMOETING

    Tussen Werner Schreyer en Lorelle Rayner, onze rebelse rockster van de groep Mara Falls, verloopt als heel vanzelfsprekend. Kunst en muziek komen samen in Londen in een alchemie tussen bohemian, Engelse chique en brutale rock.

     

     









    24-09-2018 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!