Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn

    Seabourn Cruises: luxe cruises langs kleine havens

     

     

    Tal van cruiseschepen zijn als gigantische drijvende hotels met duizenden passagiers. De schepen zijn zo lang en zo breed dat ze alleen maar grote havens kunnen binnenvaren. Bij cruisemaatschappij Seabourn gaat het er helemaal anders aan toe: veel kleinere schepen met veel minder passagiers kunnen ook kleine havens aandoen waar van massatoerisme nauwelijks sprake is.

     

    Voor anker gaan in kleinere havens - niet zelden belangrijke historische plaatsen of baaien en eilanden met schitterend natuurschoon - is één van de vele troeven van Seabourn. Met Seabourn ga je op reis, weg van de platgetreden paden, off-the-beaten-track. In tal van kleine havensteden rond de Middellandse Zee ben je op het spoor van de rijkste Europese geschiedenis en kun je bijgevolg de mooiste bezienswaardigheden bewonderen. Er is bv. het Kroatische Rovinj, een middeleeuwse, versterkte stad die je kunt bezoeken tijdens een cruise langs enkele Adriatische juweeltjes. En wat te denken van het Griekse eiland Paros waar de tijd al decennia lang lijkt stil te staan, of wil je eerder kennis maken met idyllische plekken zoals L’Ile Rousse op Corsica of Belle-Ile de Beauté in Frankrijk. In Noorwegen maak je niet alleen kennis met Bergen maar ook met Svolvaer, een havenstadje op de Lofoten archipel waar het natuurschoon overrompelend mooi is en met Eidfjord, een uniek natuur spektakel. En in Sint-Petersburg vaart de Seabourn helemaal tot in hartje van de stad.

     

    Ook tijdens de cruisereizen langs de tropische kusten van de Caraïben kom je met het Seabourn schip aan land daar waar de mega cruiseschepen niet kunnen aanleggen. Neem de Iles de Saintes, 2 kleine eilanden bij Guadeloupe, ontdekt door Columbus of Deshaises met zijn prachtige botanische tuinen. Even betoverend is het eiland Jost Van Dyke in de British Virgin Islands. Je kunt er wandelen op een hagelwit strand omringd door palmen of snorkelen in het meest diepblauwe water.

     

    Seabourn vaart zijn eigen weg, met cruiseschepen op mensenmaat die voor anker gaan op plaatsen met een meerwaarde aan natuurschoon, culturele bezienswaardigheden en heel veel couleur locale. www.seabourn.com

    14-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurbehoud

    NATUURBEHOUD IN BADPLAATS KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE

     

     

     

    De natuur aan de Kust heeft in het verleden veel te lijden gehad. Onder meer door verkavelingen zijn sommige duin- en bosgebieden verdwenen. Maar die tijd ligt gelukkig achter ons en er wordt zelfs aan natuuropbouw gedaan, zeker in Koksijde-Oostduinkerke.

     

    Het klinkt eigenaardig maar om de natuur te herstellen moet je eerst een en ander afbreken. Natuurbehoud betekent dat de oorspronkelijke biotoop wordt ingericht, de rest gaat vanzelf. Een mooi voorbeeld zijn de werken in de Ter Yde duinen en de Noordduinen in Koksijde. Op een oppervlakte van zes hectaren werden alle elzen en populieren verwijderd om er de oorspronkelijke toestand van hooi- en duingraslanden te herstellen. Op de hoge duinen werden de lage struiken verwijderd waardoor de natuurlijke zandverstuiving weer alle kansen kreeg. Het resultaat van deze en tal van andere ingrepen is dat de oorspronkelijke fauna en flora zich langzaam maar zeker herstelt. Tijdens geleide wandelingen wijzen de gidsen op bloemen en planten die terugkeerden na een lange afwezigheid. Ter Yde is nu weer een fantastische biotoop dankzij de nieuwe duingraslanden en vochtige duinvalleien. In de moerasvegetatie worden opnieuw libellen, kikkers, salamanders en padden waargenomen, het is de habitat van vogels, broedvogels zoals de Velduil, overwinteraars als Bosruiter en Blauwe Kiekendief.

     

    Koksijde-Oostduinkerke is zonder meer de koploper voor wat betreft natuurbehoud aan de Kust. Al gehoord van wintergroen, kleine ruit, ruige scheefkelk, walstrobremraap? Van grasmus, braamsluiper, graspieper, spinkhaanzanger? Van de parelmoervlinder en het bruin blauwtje? Ze zijn allemaal terug in badplaats Koksijde-Oostduinkerke waar de gasten, niet alleen door het natuurschoon maar om honderd-en-één andere redenen, een onvergetelijke vakantie wacht.

    Tijdens een QualityCoast Top 100 haalde Koksijde-Oostduinkerke de negende plaats, een waardering voor een beleid dat focust op lokale identiteit, natuurlijk en cultureel erfgoed, natuurschoon en milieu. Koksijde-Oostduinkerke is de eerste Belgische kustgemeente die deze award in de wacht sleept.  www.koksijde.be

    13-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actieve vakantie in Kent

    Actieve vakantie in Kent, met DFDS Seaways geen bagagebeperkingen!

     

     

     

    Kent, de Tuin van Engeland, is dichtbij. Het is een droombestemming voor zij die houden van actieve vakanties, recreatief of avontuurlijk. Kent is makkelijk én prijsgunstig bereikbaar met de ferries van DFDS Seaways. Kortom, Kent is een voor de hand liggende reisbestemming tijdens de komende zomermaanden.

     

    Actief genieten in Kent, langs een fascinerende kustlijn, honderden kilometers lang, met panoramische uitzichten en met niet minder dan acht heerlijke stranden die het internationaal kwaliteitslabel Blauwe Vlag hebben verworven. Langs de kust liggen tientallen bewegwijzerde fiets- en wandelpaden, hoog op de klifrotsen en langs schilderachtige kastelen en kasteelruïnes die deel uitmaken van het werelderfgoed. Een bestemming dus voor zachte recreatie, wandelend of fietsend genieten,  maar ook voor zij die het avontuur en de sportieve uitdaging niet schuwen. De kust van Kent is een trefpunt voor liefhebbers van surfen, jet-skiën, kite surfen en zeilen. Elk stukje kust is anders, van Ramsgate met zijn gouden stranden via Dover met zijn white cliffs tot de noordkust van Kent waar zeilers de beste wind in de zeilen hebben.

     

    Een actieve vakantie in Kent! Makkelijk om zelf te organiseren want je auto met het nodige materiaal kan mee met de ferry van DFDS Seaways. Ter plaatse wordt door de lokale toeristische diensten alle nodige informatie ter beschikking gesteld. In Ramsgate, minder dan een uur rijden van bij de aanlegsteiger van de ferry in Dover, wordt deze zomer ‘Ramsgate Active’ opgestart met nieuwe fietsroutes, wandelpaden, boottochten, golfen en geocatching waarbij je met een hand-GPS op zoek gaat naar de verborgen schat.

     

    Naar Kent, ‘where the action is!’, waar je de actieve vakantietoer opgaat, reis je met DFDS Seaways vanuit Duinkerke of Calais. Er zijn meerdere afvaarten per dag naar en van Dover. Je auto, geladen met reisbagage en materiaal voor een actieve vakantie, gaat mee. Het kan al voor de prijs vanaf € 39, enkele reis, voor vier personen en één auto!

    www.dfdsseaways.be

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    12-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TravelBird

    TRAVELBIRD ROEPT BELGEN OP OM NATIONALE FEESTDAG IN EIGEN LAND TE VIEREN

     

     

    TravelBird, een online reisaanbieder actief in de Benelux en Duitsland, heeft naar aanleiding van de Belgische nationale feestdag een selectie van 7 binnenlandse arrangementen uitgewerkt. Dit ‘Best of Belgium’-aanbod gaat van een citytrip in Antwerpen en Brussel, tot een culturele uitstap in Brugge en een weekendje uitwaaien aan zee. Tijdens het weekend van 21 juli kunnen deze arrangementen aan uitzonderlijke condities geboekt worden. Op die manier hoopt TravelBird de thuisblijvers een leuke nationale feestdag te bezorgen in eigen land. Boeken kan via www.travelbird.be.

     

    We zouden het bijna vergeten, maar binnenkort vieren we weer onze nationale feestdag. Voor vele Belgen niet meer dan een extra verlofdag. Iets waarin online reisaanbieder TravelBird – niet toevallig een bedrijf met Nederlandse roots – verandering wil brengen. “In Nederland blijft iedereen gezellig in eigen land om Koningsdag te vieren. Het aantal boekingen in eigen land neemt dan minstens met een derde toe. Hier vertrekt iedereen juist naar het buitenland”, zegt Erik Kuijpers, country manager België bij TravelBird. “Nochtans wijst een recent onderzoek van Consumeter aan dat 58% van de Belgen een vakantie in eigen land doorbrengen als iets positief ervaart. Deze ‘staycation’-trend heeft ons ertoe aangezet om een aanbod uit te werken waarbij mensen aan een voordelige prijs een leuk verblijf in eigen land kunnen boeken, met uitzonderlijke condities tijdens het weekend van 21 juli. We willen op de nationale feestdag iedereen laten genieten van wat België te bieden heeft.” 

     

    Voor haar ‘Best of Belgium’-aanbod ging TravelBird op zoek naar de natuurlijke troeven van ons land. Zo kan je culinair genieten bij Hertog Jan, met zijn 3 Michelin-sterren één van de absolute toprestaurants van België. Of je neemt de kinderen mee naar Bobbejaanland, nog altijd één van de leukste attractieparken. Verder kan je op citytrip naar Antwerpen en Brussel, een weekendje uitwaaien in Oostende of rustig genieten in de Ardense bossen. Tenslotte mag ook Brugge als absolute culturele topper niet in het aanbod ontbreken. Voor ieder wat wils dus. En dat aan ongeziene voordeeltarieven, speciaal naar aanleiding van de nationale feestdag. “We hopen dat we met deze actie de Belg kunnen inspireren om te genieten van al hetgeen ons landje te bieden heeft, in het bijzonder tijdens onze nationale feestdag. Het moeten niet alleen de Rode Duivels zijn die chauvinistische gevoelens opwekken, toch?”, besluit Erik Kuijpers. 

    www.travelbird.be

     

    11-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer in zicht


    Zomer eindelijk in zicht!

     

     

     

    De perfecte zomer? Eentje met veel zon, ijs en fruit! Met de wispelturige weergoden in ons land, laat de zon soms even op zich wachten. Maar wat ijs en fruit betreft, zit je met de slimme keukenhulpjes van Demeyere, Cuisipro, Staub en Zwilling echt goed.

     

    IJssandwich? Koud kunstje!  Een minidessert met maxi-uitstraling? Ontdek de ijssandwiches, coole lekkernijen met een ijsje tussen twee koekjes. Cuisipro inspireert je met drie leuke vormpjes – een ster, cirkel en hartje – en verklapt tegelijk een magische zomerse combinatie: kaneelkoekjes met appelijs. Handig ook, de vormpjes zijn kidsproof!

     

    Vanille, pistache, mokka... smaken kunnen verschillen, maar de handige ijsschep van

    Cuisipro lust iedereen. Daar zit het ergonomische design voor heel wat tussen, net als de antikleefbescherming waardoor het ijs makkelijk van de schep glijdt. Dankzij de unieke vorm kan je tot in het kleinste hoekje van de bijna lege doos ijs! Handgreep tijdelijk in wit, zachtroze of trendy groen.

     

    Of je nu fruit wilt serveren of allerlei zomerse groentjes, de mengkommen van Demeyere komen altijd van pas. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en vallen op door hun blinkende afwerking. Maar ook het gebruiksgemak is een troef, zo zijn de mengkommen ideaal voor het mengen van deeg of een dressing. 

     

    Zelf confituur maken, heeft zijn charme. Maak het je gemakkelijk en koppel eigentijds

    comfort aan grootmoeders recept. De confituurpot van Demeyere, met deksel, hengsel en gietrand, heeft een inhoud van 10 liter: ideaal voor grote hoeveelheden. Het hele jaar rond, want ook mosselen, zeevruchten of kreeften kan je makkelijk bereiden in deze grote pot.

     

    Een zomerse tomatensalsa? In een handomdraai gesneden met het universele mes van Zwilling. Dit middelgroot mes met golvend geslepen lemmet komt goed van pas bij het snijden van tomaten, kaas, worst of stokbrood. Onmisbaar dus bij picknicks en koude lunches, maar ook gewoon elke morgen aan de ontbijttafel.

    De leuke kleuren van de Staub-cocottes geven je zomerse brunch extra pit. Zet ze vooraf enkele uren in de ijskast of de diepvries en geniet van frisse gerechten zoals bijvoorbeeld een gazpacho ! Deze gietijzeren potjes houden immers even goed de koude vast als de warmte. Handig, toch?

     

     





    11-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Badkamer perfect uitgelicht

     

    In de hectiek van het moderne leven worden de ruimtes waarin we wonen en werken steeds meer afgestemd op onze hogere behoeftes. Bewust of onbewust zoeken we naar onze innerlijke lichtheid, ons kompas in het bruisende, en bij tijde turbulente leven. Met name in de badkamer willen we onszelf even volledig kunnen afsluiten van externe invloeden, om ons bewuste en fysieke zijn te zuiveren en te regenereren.

    Design en technologie concentreren zich steeds meer op welzijn. Licht, lucht en ruimte, puur en natuurlijk, dat is de eenvoudige basis van onze welzijnsbehoefte; meer hebben we niet nodig. Maar in de uitvoering zijn concepten als eenvoud en essentie juist het moeilijkst te realiseren. Delta Light® is gespecialiseerd in geavanceerd lichtdesign, minimalistisch in vormgeving, maximaal in resultaat. De innovatieve lichtdesigns van Delta Light® combineren optimaal functioneel licht met de esthetiserende functie van licht en de weldaad van sfeerverlichting. Ook duurzaamheid en veiligheid zijn van essentieel belang.


    De aangepaste sfeer brengt je in de juiste stemming. Met ledverlichting in de douche of als lichtlijn onder het bad worden subtiele accenten aangebracht in de ruimte. Dimmen verzekert gezelligheid en intimiteit. Indirecte verlichting via uplighting zal bijdragen tot een diffuse en warme verlichting.

    Accentverlichting kan de badkamer een heel andere dimensie geven en laat het toe om bijzondere kenmerken van de ruimte te accentueren. Door het toevoegen van een meer decoratieve armatuur of een bijzonder lichtpatroon krijgt de ruimte extra cachet.

    De functionele verlichting ondersteunt dagelijkse taken. Speciale aandacht gaat uit naar de spiegel waar men zich scheert en opmaakt. Vooral het vermijden van schaduwwerking is hier belangrijk en zal worden gerealiseerd door het correct plaatsen van een diffuse fluorescentieverlichting waarbij het gelaat volledig wordt aangestraald.
    www.deltalight.com




    10-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurostar

    EUROSTAR VERNIEUWT ZIJN CULTUREEL PROGRAMMA:

     

     

     

    Eurostar viert dit jaar de derde verjaardag van zijn programma “Eurostar Plus Cultuur” die vanaf nu wordt omgedoopt tot het cultureel programma “2 for om het principe van het aanbod te verduidelijken, namelijk de toegang vergemakkelijken tot 22 van de grootste musea in Europa. Op eenvoudig vertoon van hun treinticket genieten alle Eurostar-reizigers van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 in de partnermusea op hun bestemming. In Londen zijn de 8 grootste culturele instellingen partner van het programma: The British Museum, The National Gallery, National Portrait Gallery, Tate Britain, Tate Modern, Victoria and Albert Museum, Science Museum en The British Library.

     

    Het Magritte Museum Brussel treedt toe tot het “2 voor de prijs van 1”-programma. Vanaf nu kunnen Eurostar-reizigers die van Londen naar Brussel reizen, genieten van 2 toegangstickets voor de prijs van 1 in dit befaamde museum in onze hoofdstad. Ter gelegenheid van de verjaardag van het programma, lanceert Eurostar een affichagecampagne in zijn terminals om reizigers aan te moedigen te genieten van de nieuwe tentoonstellingen in de partnermusea van het “2 for 1”- programma.

     

    Enkele “2 for 1”-tentoonstellingen om te ontdekken in Londen:

    “Lowry and the Painting of Modern Life”, Tate Britain, van 26 juni tot 9 oktober 2013 - de grootste retrospectieve ooit rond Lowry, de geliefde Engelse schilder die industriële taferelen en spoorweglandschappen van de 20ste eeuw idyllisch tot leven brengt.  

    “Club to Catwalk: London Fashion in the 1980s”, Victoria and Albert Museum, van 10 juli 2013 tot 16 februari 2014. Deze tentoonstelling brengt het bruisende en creatieve modecircuit van de jaren 80 in beeld.

    “Only in England: Photographs by Tony Ray-Jones and Martin Parr”,  Media Space Gallery in het Science Museum, van 21 september 2013 tot 16 april 2014. Met deze grote fototentoonstelling opent het Science Museum zijn nieuwe cultuurgalerij Media Space. 

    “The Portrait in Vienna 1900”, National Portrait Gallery,  van 9 oktober 2013 tot 12 januari 2014. Deze tentoonstelling brengt o.a. doeken samen van Gustav Klimt, Egon Schiele en Oskar Kokoschka. 

    09-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clipper Cuba

    Star Clippers in 2014 naar Cuba!

     

     

     

    Star Clippers, bekend om zijn fantastische zeilschepen, vier- en vijfmasters, zal vanaf 2014 ook op Cuba varen. Dat is uniek want er zijn nauwelijks cruiseschepen die voor anker gaan in Cuba. Oorzaak is het Amerikaanse embargo tegen Cuba dat sinds 1962 van toepassing is en waardoor cruiseschepen na een bezoek aan dat eiland niet meer welkom zijn in de VS. Er zullen trouwens ook geen passagiers met de Amerikaanse nationaliteit mee reizen.

     

    Hoe dan ook, het worden fantastische cruises waarbij de reizigers het vibrerende Caraïbische eiland echt zullen ontdekken, door het bezoek aan prachtige stranden, koloniale steden en dorpen. Daarenboven worden aan de cruisereizigers pre- en post-cruise opties geboden met een verblijf in Havana, beroemd om zijn sigaren, nachtleven, architectuur en de verhalen van Hemingway. Voor deze Cuba reizen wordt de Star Flyer ingezet, een viermaster met een capaciteit van 170 passagiers. De Star Flyer zal tijdens de winter 2013/14 zowel Costa Rica bedienen als de Caraïbische Zee.

     

    Er zijn verschillende programma's op  Cuba : veertien nachten, van Costa Rica door het Panama Kanaal naar Cuba; zeven nachten Cuba en Cayman Islands en een tocht van Cuba naar St-Maarten.

    “Cuba is zowel voor onze nieuwe als voor onze terugkerende gasten een fascinerende reisbestemming. Cuba bekoort met een rijke geschiedenis, cultuur en architectuur en een tropische kust, ideaal om te zeilen en voor anker te gaan, nabij verlaten stranden en eilandjes” aldus Mikael Krafft, Star Clippers president.

     

    Star Clippers exploiteert 3 van ’s werelds grootste zeilschepen. Passagiers kunnen de romantiek van het zeilen ervaren aan boord van een schip in een relaxte omgeving en met een hoog niveau van dienstverlening. Alle drie de schepen hebben ruime teakhouten dekken, zwembaden, informele diners, een gezellige Tropical Bar aan dek en een comfortabele piano bar. De schepen zijn groot genoeg om 1e klas accommodatie te bieden en klein genoeg om intieme havens aan te doen die onbereikbaar zijn voor de grote cruiseschepen. www.starclippers.com

    09-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals Antwerpen

    Rituals opent haar allergrootste winkel - 106m2 slow shopping paradijs in centrum Antwerpen

     

     

    Rituals, opgericht door Raymond Cloosterman in 2000, is het eerste merk ter wereld at home & body cosmetics combineert. Met een productlijn van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, soulwear, geurkaarsen en precious mineral make-up staat Rituals voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen verandert. Na de opening van de allereerste Rituals winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, volgden openingen in steden als Londen, Madrid, Berlijn, Stockholm en São Paulo. Ook in België kende Rituals een heus succesverhaal en opent het merk nu haar grootste winkel ooit, aan de bekendste winkelstraat in Antwerpen; de Leysstraat.

     

    Het slow shopping paradijs biedt 106 m2 pure ontspanning. Prettige muziek, fijne geuren, vriendelijk personeel en een grote bloesemboom zijn de hoofdingrediënten die er voor zorgen dat iedereen die de winkel binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt. De winkel heeft twee testereilanden waar de bodyproducten rustig uitgeprobeerd kunnen worden. Ook is er alle ruimte voor make-up advies, een handmassage of een kopje Rituals thee.

     

    Rituals werkt samen met de beste producenten ter wereld en een selectie topparfumeurs. Alle producten - ruim 400 in totaal - zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel, zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

    Inmiddels heeft Rituals meer dan 250 winkels wereldwijd,  zo’n 450 shop-in-shops en 5 City Spa’s verspreid over 13 landen. De allergrootste winkel opent in de Antwerpse Leysstraat 17 en is het 32e Rituals filiaal in België. Daarnaast is het verwenmerk in België verkrijgbaar bij ICI Paris XL en INNO.

     

    08-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnevariaten van Didden

    De zonnevarianten van Didden: een smakelijk gamma dressings…

     

     

    Didden… Een naam die in het hart van de Belgen onlosmakelijk verbonden is met kwaliteitsvolle sauzen en specerijen. Een merk met historische aanwezigheid in de kleinhandel, nu eveneens in grootwarenhuizen.

     

    Nu voeding steeds meer synoniem wordt van gezondheid, biedt Didden een mooi gamma saladedressings aan dat een perfect antwoord biedt op de eisen van een lekkernij die zowel licht als hedendaags is. In hun elegante verpakking en ontstaan uit volkomen natuurlijke producten zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen, passen de dressings van Didden perfect in het leven van consumenten die geraffineerde smaken vragen maar niet altijd de nodige tijd of kennis hebben om deze combinatie van gezondheid en plezier te verenigen.

     

    Pestodressing met olijfolie

    Bijzonder rijk aan basilicum, een lichte dressing met smaakvolle mediterrane accenten die zowel groene slaatjes, groentemengelingen als pastasalades verrijkt.

    Als natuurlijke bondgenoot van tomaat en mozzarella past deze zeer evenwichtige specerij ook perfect bij een foccacia, een gegarneerde ciabatta, een slaatje van koude linguini, en geeft eveneens een extra dimensie aan verschillende soorten koud of warm vlees, gegrilde vis of scampibrochetten!

     

    Sinaasappel-rozemarijndressing met olijfolie

    Met haar subtiel gefruite noot, verzacht met een vleugje smeuïge honing, gekruid met een snuifje rozemarijn en een toets van sinaasappelzeste is deze dressing beslist even verfijnd als lekker. Past perfect bij veel gevogelte, van kip, kalkoen en duif tot gerookte eend, zonder de bereidingen op basis van foie gras te vergeten.

     

    Balsamicodressing met olijfolie

    Never change a winning team : met haar harmonieuze combinatie van de bittere smaak van olijfolie en de perfecte zoetzure balans van balsamicoazijn brengt deze dressing de meeste salades perfect op smaak. Net zo verrassend als heerlijk!

    Dressings Didden : verkrijgbaar in flessen van 250ml in de kruidenierswinkel, de slagerij en bij traiteurs en nu ook in grote verpakkingen van 950ml.

    Consumentenprijs voor de dressings in flessen van 250 ml: van 2,09 € tot 2,20 €.

    www.diddenfood.com

     

     





    08-07-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!