Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denk aan uw volgende wintervakantie

    Zomervakantie alweer voorbij?

    Laat het niet aan uw hart komen en denk al aan de volgende!

     

     

     

    De groep Pierre & Vacances denkt reeds aan uw volgende wintervakantie. Surf naar www.pv-holidays.be en ontdek er de beste bestemmingen en aanbiedingen voor de komende winter.

    U hoeft enkel uw vakantiedatum in te vullen en de beste aanbiedingenverschijnen op uw scherm. U hebt de keuze tussen meer dan 35 bestemmingen en een honderdtal residenties, waarvan bijna 70% met een rechtstreekse toegang tot de skipistes.

     

    P&V biedt ook een sneeuwgarantie op de merken «Pierre & vacance » en «Maeva » : « snow or your money back » !

     

    P&V staat voor 4 merken in de winterbestemmingen :

    Pierre & Vacances (37) voor een zorgeloze familievakantie in een residentie, appartement of volledig uitgeruste chalet. Diensten à la carte (restaurant, babyset, bakker...) en nieuwe bestemmingen zoals Courchevel en Les Menuires.

     

    Latitudes Hotels (5). De hotelformule met het hoogste comfort en service. In samenwerking met Thalgo Laboratoria bieden de Latitudes hotels een compleet verwen- en relaxatieaanbod: spa met jacuzzi, sauna, hammam, fitnesszaal … Een nieuwe manier om te genieten van de bergen en skiplezier te rijmen met welzijn. Deze winter wordt een nieuwe bestemming toegevoegd aan de Latitudes hotels in de Savoie: hotel « Golf de Courchevel

     

    Maeva (57). Vakantieresidenties met animatie à la carte. Maeva legt het accent op gezelligheid en ontspanning. Het aanbod werd uitgebreid met een nieuwe residentie in Les Menuires, eveneens met rechtstreekse toegang tot de skipistes.

     

    Résidences MGM (10). Prestigieuze residenties waarin comfort, authenticiteit, stijl, verfijning en persoonlijke service de vaste ingrediënten zijn. Résidences MGM werkt samen met welness-specialist Algotherm, en biedt gelaats- en lichaamsverzorgingen voor man en vrouw. Er is eveneens vrije toegang tot de ontspanningsruimten: verwarmd binnenzwembad, relaxatiezaal, cardiotraining, sauna, hammam. RVH.

     

    10-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

     

    OOK IN DE WINTER IS HET FEEST MET FILOU & FRIENDS

     

     

     

     

    De najaarscollecties van  P’TIT FILOU LAYETTE, P’TIT FILOU en FILOU & FRIENDS zorgen voor dat broodnodige zonnestraaltje in huis waardoor de winter minder koud lijkt.

     

    Pasgeborenen vinden de zachtheid en geborgenheid die ze nodig hebben in de kruippakjes en pamperbroekjes van P’tit Filou Layette. In de layettenlijn van P’tit Filou staan draagcomfort en functionaliteit voor mama en baby altijd centraal.

    Vertederende kleuren voor vertederende baby’s. Deze winter zijn de belangrijkste kleuren in de layettenlijn roze en blauw, gecombineerd met grijs of wit.  Met ‘Pretty in pink’ of ‘The only way is up’ is uw kleintje schattiger dan ooit. En voor de feestperiode is er zelfs een wit kruippakje met zilveren sterretjes.

     

    P’tit Filou staat synoniem met comfortabele kleding waarin uw peuters - tot 2 jaar - op hun mooist zijn wanneer ze de wereld verkennen. De kleding van P’tit Filou is comfortabel en functioneel, maar is tegelijk ook helemaal in. In de najaarscollectie van P’tit Filou wordt dit jaar met drie verschillende kleurenpaletten gewerkt: Frosted Camouflage, Winter Picnic en Urban Blues. Oudroze, lichtblauw en goudgeel, uw kleintjes zullen deze winter zeker geen grijze muisjes zijn.

     

    Ook qua snit en motieven is P’tit Filou helemaal in. Net zoals bij de grote mensen is retro ook bij kleine meisjes een groot succes. Kleedjes met bloemenmotieven, gebreide golfjes met opvallende knopen, jassen en jurkjes met A-lijn, het is er allemaal.

    Voor de jongens kan de najaarscollectie niet mannelijk genoeg zijn. Zij dragen deze herfst en winter truien met stoere kappen en stevige jeans met grote zakken. Maar de leuke prints en slogans - wat dacht u van “Prince Charming” of “Carpe diem”? - zorgen altijd opnieuw voor een knipoog. RVH.

    Info consumenten 056- 22 99 05

     







    10-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Egyptair

    Egyptair wordt 21e lid Star Alliance

     

     

     

     

    Op een ceremonie in Caïro werd Egyptair, goed voor 1624 vluchten per week naar 69 bestemmingen wereldwijd, officieel ingehaald als het 21e lid van Star Alliance. Egyptair is de grootste Egyptische luchtvaartmaatschappij en zal het netwerk van de Alliance groep in Afrika en het Midden Oosten versterken.

    In het kader van deze belangrijke rol als hub leggen de luchthavenautoriteiten van Caïro Airport momenteel de laatste hand aan een nieuwe terminal. Terminal 3 gaat deze herfst open en zal voorbehouden zijn voor Star Alliance en passagiers van zeven Star Alliance leden. Deze terminal zal tot 11 miljoen passagiers per jaar bedienen. RVH.

    www.staralliance.com

     

    10-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.b-shop

     

    Brussels Airlines lanceert online winkel ‘b.shop’

     

     

     

     

    Brussels Airlines heeft zopas een eerste online verkoopswinkel geopend. B.shop verkoopt allerlei multimedia producten, gadgets, made in Belgium artikelen enz. Ter gelegenheid van de winkelopening wordt de nieuwe iphone 3G van Apple aan een uitzonderlijke voordeelprijs aangeboden.

     

    De Brussels Airlines website is één van de meest populaire sites in België. Miljoenen mensen surfen jaarlijks naar brusselsairlines.be voor de aankoop van vliegtickets, het reserveren van een huurwagen, het afsluiten van een reisverzekering of om door te klikken naar een hotelbookings site. In omzet is brusselsairlines.be één van de belangrijkste e-commerce spelers op de Belgische markt.

     

    Samen met Nandus biedt Brussels Airlines voortaan aan alle bezoekers van haar website de mogelijkheid om online een driehonderdtal producten aan te kopen. Het uitgebreide aanbod is te vinden op http://bshop.brusselsairlines.com

     

    Het winkelaanbod wordt regelmatig vernieuwd en bestaat ondermeer uit logoproducten van Brussels Airlines zoals vliegtuigmodelletjes, reisbenodigdheden en t-shirts. Ook multimedia producten van ondermeer Nokia en Sony en bekende consumer merken zoals Lexon Airline, Orient Express en Balmain zijn aanwezig in de b.shop. Daarnaast is er een hele trendy designreeks ‘Made in Belgium’ met koopwaren die een link hebben met onze bestemmingen of de jaargetijden en steevast kaderen in de wereld van reizen en ontdekken.

     

    Koopwaren bestellen en betalen kan in alle veiligheid online met de credit card en betalen kan ook bij levering. RVH.

     

     

     

    10-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purion

     

    hülsta introduceert spectaculair innovatief meubelprogramma: PURION

     

     

     

     

    hülsta heeft een grote naam op het gebied van kwalitatieve designmeubels. Het nieuwe, luxueuze programma PURION bewijst dat weer. PURION is sculpturaal en tegelijkertijd transparant. Minimalistisch design in perfecte proporties. Van een eenvoudige boekenkast en individuele ruimteverdeler tot architectonische nieuwe wandmeubelcombinaties en complete bibliotheekinrichtingen, met PURION kan alles naar eigen wens samengesteld worden.

     

    Zoals alle werkelijk creatieve ontwerpen ziet PURION er bedrieglijk eenvoudig uit. Het modulaire systeem is amorf te noemen omdat het talloos veel verschillende componenten omvat waarmee fraaie oversteken gecreëerd kunnen worden. Hiermee kan elke designliefhebber zijn eigen, unieke meubel samenstellen.

    De verschillende onderdelen van PURION tonen in combinatie altijd een volmaakte samenhang: open en gesloten compartimenten, heldere lichten en diepe schaduwen, matte en spiegelende oppervlakken.

     

    Het intelligente PURION systeem maakt slim gebruik van verticale lijnen om de horizontale lijnen te benadrukken. De derde dimensie wordt op spectaculaire wijze benadrukt door schuifdeuren in glas en hoogglanslak. Een subtiel LED-lichtgordijn maakt het geheel compleet en brengt de kast tot leven. Een monumentaal grafisch element bij dit geheel is de bibliotheekladder die toegang geeft tot de bovenste planken.

     

    Het PURION meubelprogramma bestaat uit veel verschillende modules, steeds verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. RVH.

    www.huelsta.be



    09-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sojaproducten

    Sojaproducten verlagen bloedcholesterol

     

     

     

     

     

    Zelfs een matige inname van soja-eiwit kan een gunstige invloed hebben op de verschillende bloedlipiden. Dat blijkt uit een nieuwe meta-analyse naar de invloed van soja-eiwit op de bloedcholesterol.

     

    Deze nieuwe meta-analyse is, in tegenstelling tot vorige meta-analyses, vooral gericht op onderzoeken waarbij de inname van soja-eiwit of sojaproducten praktisch haalbaar is (15 tot 40 g soja-eiwit per dag). De gemiddelde opname bedroeg 26,9 g, wat iets meer is dan de 25 g die aangeraden wordt in de gezondheidsclaims die sinds 2002 in het Verenigd Koninkrijk en sinds 1999 in de Verenigde Staten toegelaten zijn. 25 g soja-eiwit komt overeen met drie tot vier sojaconsumpties.

     

    Deze meta-analyse is gebaseerd op gegevens uit 28 onderzoeken met ruim 3.000 proefpersonen. De gemiddelde verlaging van LDL-cholesterol (de ‘slechte’ cholesterol) bedraagt ongeveer 6%. Een dergelijke verlaging is aanzienlijk en staat gelijk met een daling van het risico op een hartinfarct met ongeveer 12 tot 15%.

     

    Verder blijkt uit het onderzoek dat er geen verband is tussen de inname van soja-eiwit en de omvang van de LDL-verlaging: een opname van 15 g soja-eiwit was met andere woorden even doeltreffend als een opname van 40 g. Bovendien toont de analyse aan dat de drempel van doeltreffendheid voor soja-eiwit ergens rond 15 g/dag ligt. Dit is heel belangrijke informatie voor de consumenten, aangezien het aantoont dat het niet nodig is om dagelijks 25 g soja-eiwit in te nemen om een gunstige verlaging van LDL-cholesterol te bereiken. Lagere opnames, vooral gedurende een lange periode, kunnen even doeltreffend zijn.

     

    De wetenschappers besluiten dat deze nieuwe meta-analyse de bestaande gezondheidsclaim over  soja-eiwit verder ondersteunt. Ze bevestigen dat een matige inname van soja-eiwit een gunstige invloed heeft op de bloedvetten. RVH.

     

     

     

     

     

     

    09-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staten island

    New York lanceert nieuwe attractie

    Staten Island Discovery Tour toont ‘de stadswijk achter de gratis ferry’



     

     

     


    Sinds kort is New York een attractie rijker. Hoewel vele bezoekers jaarlijks gebruik maken van de gratis Staten Island Ferry, maken slechts weinig mensen kennis met ‘de stadswijk achter de gratis ferry’. De Staten Island Discovery Tour moet daar verandering in brengen. De nieuwe tour past perfect in de stadspromotie van New York City, waarmee zij zowel inwoners als bezoekers kennis wil laten maken met het beste van de vijf stadswijken. New York City is meer dan ‘Manhattan only’.


    De nieuwe Discovery Tour die wordt aangeboden door Gray Line is als een gezamenlijk initiatief geïntroduceerd door burgemeester van de stad New York Michael R. Bloomberg, Staten Island Borough President James P. Molinaro, Gray Line New York Sightseeing President Tom Lewis en CEO van NYC & Company George Fertitta.


    De één uur durende tour start op slechts enkele stappen van de St. George Ferry Terminal op Staten Island en wordt dagelijks elk uur aangeboden tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Geïnteresseerden betalen $ 15,- per persoon. Tijdens de tour krijgt de bezoeker een goede indruk van de stadswijk en wordt deze bovendien getrakteerd op prachtige uitzichten op de haven van New York, het Vrijheidsbeeld, de Verrazano Bridge, Brooklyn Waterfront en de skyline van Manhattan. RVH.

    www.newyorksightseeing.com en www.nycvisit.com 



     

    09-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soaas new autumn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    New autumn 08

     

     

     

    Somber het najaar tegemoet? Niet meer als je het kaarsenassortiment van Spaas leert kennen. Stuk voor stuk brengen de kaarsen sfeer in huis en geven ze je interieur een gezellige gloed. Van klassieke kandelaar op de feesttafel tot gemoedelijk theelichtje aan de tv! Laat je inspireren door verrassende kleuren, vormen en reliëfs en beleef de wereld van Spaas...

     

    Tijdloze kleuren en klassieke thema’s vertaald naar vandaag. Dat is de basis van de gloednieuwe najaarscollectie Equation van Spaas. Resultaat is een perfecte balans tussen klassiek en modern, en een weloverwogen evenwicht tussen licht en donker met kleuren als ruby wine, oyster en dark earth. Kortom, inspiratie genoeg voor een interieur in harmonie met een eigentijdse twist. Naast de glanzende, effen modellen (cilinders, theelichtjes) telt Equation ook cilinders met cirkelreliëf en glaasjes met een zelfde cirkelprint. RVH.

    www.spaas.be

    08-08-2008 om 16:10 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe presidentiële suite

     

    Nieuwe ‘presidentiële’ suite in Sheraton Brussels Hotel

     

     

     

     

     

    Het Brussels Sheraton Hotel stelt een nieuwe presidentiële suite voor op de 23e verdieping. Een combinatie van een weergaloos uitzicht, luxe, comfort en technologische snufjes…

     

    Wat direct opvalt in deze nieuwe suite is de fantastische lichtinval en het prachtige uitzicht over Brussel. De ruimte heeft een totale oppervlakte van +/- 126 m² en omvat een slaapkamer, een uitgebreide badkamer, een compleet ingerichte keuken, een woon-/eetkamer en een studiekamer.

     

    De ‘Barcelona zetels’ en de Eames Lounge Chairs’ zijn speciaal door designers ontworpen in een hedendaagse stijl. Samen met de comfortabele canapés nodigen ze uit om heerlijk te relaxen. Matte kleuren in combinatie met lichte kleuraccenten geven de ruimte een warme, comfortabele en luxueuze uitstraling. De ontwerpers hebben gekozen voor veel donker hout, dat prachtig contrasteert met het witte marmer van de badkamer.

     

    De suite heeft niet minder dan 4 flat screen televisies, zodat men op alle plaatsen het nieuws, de beursberichten of een ander favoriet programma kan volgen. De ruimte is verder uitgerust met de laatste technologische snufjes, zoals een state of the art domoticasysteem voor gordijnen en belichting dat via touchscreens makkelijk te bedienen is.

     

    Naast de slaap- en de badkamer is er een zeer compleet ingerichte kitchenette, zodat men op ieder moment van de dag zelf iets kan klaarmaken, en een aparte studiekamer. Er is bovendien nog mogelijkheid om de ruimte verder uit te breiden met twee aangrenzende kamers aan de linkerkant van de suite.

     

    Het Sheraton Brussels Hotel hanteert zeer strenge veiligheidsnormen. Tegenover de suite is een speciale veiligheidskamer met een CCTV-systeem voorzien. Een nacht in deze unieke suite kost 1800 €.

     

    Het Sheraton Brussels Hotel, dat uitrijst boven de skyline van Brussel, is een luxehotel midden in de zakenwijk van de stad. Het bevindt zich aan de ring van het stadscentrum, op amper vijf minuten wandelen van het Noordstation en met directe toegang tot de metro: een prima keuze voor een zakentrip of toeristisch bezoek aan de hoofdstad van Europa. Het hotel opende in 1973 zijn deuren. De voorbije 10 jaar werden doorlopend uitgebreide aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd in de kamers, vergaderzalen en publieke ruimten. RVH.

    www.sheratonbrussels.be

     

     









    08-08-2008 om 16:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filou & friends

     


    FILOU & FRIENDS

     

     

     

     

     

    Kids van tegenwoordig weten maar al te goed wat ze willen. Ze willen kledij die lekker zit, maar die ook mooi is, waarin ze graag worden gezien. Filou & Friends zorgt voor modieuze kledingstukken waarin kids ongestoord kunnen ravotten, en tegelijk de ster van het feest zijn.

     

    Ook binnen Filou & Friends wordt met de drie kleurenpaletten Frosted Camouflage, Winter Picnic en Urban Blues gewerkt. Het resultaat is een collectie in zachte najaarstinten, die zorgen voor een vleugje kleur tijdens de grauwe winterdagen.

     

    Meisjes zijn, hoe jong ook, goed op de hoogte van wat er in is in de modewereld. Ze zijn helemaal mee met hun tijd. Filou & Friends zorgt dan ook voor een bijzonder modieuze collectie: A-jurkjes, retroprints, lekker warme en streelbare teddyjassen, bloemen, grote en opvallende knopen, kuitbroeken. Modebewuste dochters kunnen hun eigen keuzes maken, en er zo hip en trendy uitzien als hun idolen in de boekjes.

     

    Jongens willen vooral stoer zijn. Daarom heeft Filou & Friends voor hen truien met ruiten, gilets met kappen, broeken met grote zakken, T-shirts met lange mouwen waarboven de kraag van hun hemd komt kijken, kortom, alles wat cool is.

     

    Filou & Friends brengt een collectie waarin zelfbewuste kids vinden waarnaar ze op zoek zijn, en doet dat zoals steeds - met een knipoog. Want T-shirts met een mierenprint en de tekst “I’ve got ants in my pants” toveren toch zeker een glimlach op ieder gezicht.

     

    Met de najaarscollecties van P’tit Filou Layette, P’tit Filou en Filou & Friends komt MDR weer sterk uit de hoek. Met de prachtige kleuren, comfortabele snit, modieuze motieven, vrolijke prints en grappige slogans zullen uw kids deze winter opnieuw harten verwarmen. RVH.

    Info consumenten 056- 22 99 05







    08-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese gastronomie

    DELHAIZE BRENGT CHINESE GASTRONOMIE NAAR BELGIE

    Chinese gastronomie en diepvriesmaaltijden: een stijgende trend

     

     

    In het kader van de Olympische Spelen, die op 8 augustus van start gaan, lanceert Delhaize België een nieuw gamma Chinese maaltijden. Dat de Belgen verzot zijn op de Chinese keuken, blijkt duidelijk uit de stijgende verkooptrends. Delhaize biedt het perfecte antwoord op de culinaire wensen van haar klanten met een nieuw gamma Chinese diepvriesmaaltijden en –soepen. Bij de productie, waarvoor hand in hand wordt gewerkt met leverancier Pinguin, ligt de nadruk op versheid, kwaliteit en authenticiteit.

     

    De Belgische consument is verzot op de Oosterse keuken. Uit de verkoopcijfers blijkt dat de verkoop van bereide maaltijden in stijgende lijn gaat en in dat segment kennen de verse bereide Chinese maaltijden een groot succes. Jaarlijks worden bijna 2 miljoen Chinese bereide maaltijden verkocht. Bovendien is uit een enquête, die Delhaize recent heeft laten uitvoeren, gebleken dat de Chinese keuken regelmatig thuis in kant-en-klare vorm wordt bereid.

     

    Ook de bereide diepvriesmaaltijden bij Delhaize zijn een succesverhaal. Maar liefst een op de vier bereide diepvriesmaaltijden in België gaat bij Delhaize over de toonbank en het segment blijft verder groeien en aan marktaandeel winnen dankzij een onberispelijke kwaliteit en zeer aantrekkelijke prijzen.

     

    Om haar klanten heerlijke Chinese culinaire ontdekkingen te bieden werkt Delhaize nauw samen met dé groentenspecialist Pinguin. Inkopers gingen helemaal naar China om het nieuwe assortiment gerechten en soepen te ontwikkelen. Door deze intense samenwerking is men zeker van versheid en kwaliteit. De ingrediënten gaan immers  rechtstreeks van het veld naar de wok om de versheid te garanderen. Het wokken zelf gebeurt op traditionele wijze onder leiding van een Belgische en Chinese chef. Bovendien gebeuren in alle fasen van het bereidingsproces strikte kwaliteitscontroles om een optimale kwaliteit te garanderen.

     

    Delhaize heeft samen met Pinguin de volledige productie van de Chinese diepvriesmaaltijden op een kwalitatief hoog niveau gebracht en biedt de consument voortaan 2 authentieke soepen en 4 wokmaaltijden aan. Het assortiment is als volgt samengesteld: Yu Tang: licht pikante vissoep met groenten - Gu Tang: Chinese champignonsoep - Gu Mian: gebakken noedels met funghi en garnalen - Tjap Tjoy: gewokte groenteschotel - Wudong Mian: gebakken noedels met tofu en zeevruchten en Yu Mian: licht pikant gebakken noedels met groenten en vis. Kostprijs €2.45 tot  - € 3,45.  RVH.

    www.delhaize.be

     







    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martins beer selections

    Hijs de zeilen met “the Martin’s finest beer selection”

     

     

     

     

    The Martin’s finest beer company, de veelzijdige brouwer, werd voor zeven bieren bekroond door een jury van sommeliers, leden van het ITQI.

     

    De prijswinnaars zijn de Dominusbieren, een monnikenbier dat kenners met veel plezier drinken. Dit streekproduct is een vaste waarde die rust en sereniteit uitstraalt. De Dominus dubbel (6.5% vol alc.) is een bruin monnikenbier met een vrij uitgesproken aroma dat een koffiesmaak in alle zachtheid combineert met een houtsmaak. De Dominus Triple ( 8% vol. alc) is een blond monnikenbier met een fruitige smaak, tegelijk zoet en bitter. Een exotische toets die doet denken aan de zoete smaak van witte rozijnen.

     

    Ook brouwerij Timmermans viel in de prijzen, deze traditionele bieren (4% vol. Alc.) uit de streek van Lambic zijn reeds meer dan 225 jaar synoniem van fruitig kwaliteitsbier met een tijdloos karakter. De Kriek Lambic heeft een heel sterke geur. Nochtans neutraliseert het aangenaam zoete en fruitige aroma de zuurheid en de smaak laat een zomerse toets van rijpe krieken na.

    De Pêche Lambic heeft een typisch aroma en aangename geur. Zijn fluweelachtige smaak en smeuïg schuim zorgen voor een uniek bier, dat ook uit een champagnefluitglas wordt gedronken. De Faro Lambic tradition is een zoet amberbier dat gekoppeld is aan de Brusselse folklore. Het heeft een relatie neutrale maar toch heel aangename smaak, het resultaat van een bodem Lambic aangelengd met water en kandijsuiker.

    Fruits de la Foret Lambic is een fruitig en fris bier, heel lichtjes bitter zodat de smaak van de bosvruchten volledig tot zijn recht komt. Fonkelende kleuren gegarandeerd! De Framboise Lambic tenslotte heeft een ‘rosé attitude’ die afkomstig is van heel rijpe frambozen die worden toegevoegd aan de Lambic en zo de zuurheid ervan tenietdoen. Op en top elegantie en verfijning, zeker indien het wordt opgediend in een champagnefluitglas. RVH.

    www.anthonymartin.be

    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.phyto

    Phyto solutions

     

     

     

    Phyto Solutions ontwikkeld door het Instituut Dr Scheller Lausanne luidt een nieuwe generatie van Phyto-cosmetica in. Het is de eerste verzorgingslijn die op de interdisciplinaire inzichten van zowel de gyneacologie, de dermatologie als de phyto-farmacie is gebaseerd.

     

    Drie hoofdlijnen worden uitgewerkt. Teint perfecting 30+ richt zich op de perfecte huid vanaf 30 en betekent een teint vol van harmonie en uitstraling. De Teint Perfecting balance-vochtigheidscrème met het zuiver plantaardig werkzame bestanddel Yam ondersteunt de huideigen functies en gaat in tegen een tekort aan verzorging met vocht en huidverstevigende stoffen.

     

    De total anti-aging recontour dagcrème 45+ zorgt voor een mooie, strakke en vaste huid. Niet enkel externe invloeden zijn voor de huidkwaliteit verantwoordelijk. Deze dagcrème met de zuiver plantaardige werkzame bestanddelen rode klaver en Yam, ondersteunt de huideigen functies en gaat tegen de door de hormonen veroorzaakte ouderdomsverschijnselen van de huid in.

     

    De intensive regeneration stralende dagcrème 60+ met het bestanddeel soja gaat tegen de ouderdomsverschijnselen in. Rimpels worden gladgestreken en de gezichtscontour verstevigt. RVH.

    www.phytosolutions.ch

     

     





    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nox Slaapconcept

    NOX, NOX, WHO’S THERE?

    Revolutionair nieuw slaapconcept ingebed in ultra compleet totaalgamma

     

     

     

     

     

    NOX: Eindelijk een slaapconcept van topkwaliteit, beredeneerd en tot in de kleinste details op elkaar afgestemd, integraal van Belgische ambachtelijke makelij. De introductie van NOX mag dan ook als een mijlpaal beschouwd worden in de razendsnelle evolutie in de wereld van het betere slaapcomfort. Voor het eerst wordt een betaalbaar totaalprogramma gelanceerd dat aan de wensen van de meest veeleisende slapers tegemoet komt!

     

    Het bed is voor de moderne mens veel meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is letterlijk en figuurlijk de hoeksteen van een harmonieuze leefomgeving. Als de gemiddelde mens inderdaad een derde van zijn leven slaapt, dan kan je die bedtijd best zo ontspannend en prettig mogelijk doorbrengen. De bedden van NOX spreken dan ook tot de verbeelding, want de combinatiemogelijkheden zijn zeer groot. De bedbodems van NOX kunnen immers perfect vrijstaand geplaatst worden, zonder omranding of toebehoren. Wie het graag wat speelser met meer extra’s wil, kan kiezen uit verschillende hoofd- en voetpanelen, een bankje aan het uiteinde van het bed en natuurlijk mooi gestoffeerde sierkussens, plaids of een rolpeluw. RVH.

    www.noxbedding.be

     





    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cognex

     

     Cognex opent strategisch kantoor in Wenen                

     Met de blik op het zuidoosten                       

                                                                               

     

                                                                                

     

     

    Cognex, wereldleider in visiesystemen, visiesoftware, visiesensoren en oppervlakte-inspectiesystemen, heeft op 30 mei 2008 een nieuw kantoor geopend in Wenen. Met dit nieuwe verkoopscentrum stuurt Cognex een duidelijk signaal over de Oostenrijkse grenzen naar de markten in Oost-en Zuidoost-Europa. Het bedrijf mikt op landen zoals Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Polen en Roemenië. Het nieuwe kantoor zal als

    schakel fungeren met de Europese technologiecentra en deze landen een betere toegang tot visietechnologie bieden. De keuze van Wenen als locatie is dus ook op strategische overwegingen gebaseerd.

     

    David Hinchliffe, District Sales Manager voor Oostenrijk en Oost-Europa, becommentarieert de opening van het nieuwe kantoor in Wenen als volgt: "De groeimarkten in Oost- en Zuidoost-Europa betekenen dat de kanalen voor kennisoverdracht zo kort mogelijk gehouden moeten worden.

    Visietechnologie is vandaag een noodzakelijk onderdeel van alle belangrijke industriële automatiseringsstructuren en kan een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van groeimarkten in Oost-Europa. Wij willen dit ontwikkelingsproces krachtig ondersteunen". RVH.

     

    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Falcon

    Falcon kiest resoluut voor kleur.

     

     

    Wie droomt van de ideale keuken, denkt meteen aan de legendarische Falcon fornuizen en de superkrachtige afzuigkappen en prestigieuze koelkasten van hetzelfde merk. Droomt u in kleur? Dat treft!

    Falcon heeft zopas enkele paradepaardjes van het gamma in een kleurrijk kleedje gestopt. Na een zorgvuldig onderzoek naar de kleurwensen en -verlangens van de consument werden twee heel specifieke kleuren weerhouden: limoengroen en kersenrood ofte Lime Green en Cherry Red.

     

    Het gamma Falcon Deluxe fornuizen is uitgebreid met deze nieuwe kleuren, ook de afzuigkappen zijn in deze kleuren beschikbaar. En om de harmonie van de keuken te garanderen is ook de SxS koelkast beschikbaar in dezelfde kleuruitvoeringen.

    Lime Green en Cherry red: originele en exclusieve kleuren, elk met hun eigen kenmerken, die een andere gemoedsgesteldheid en een ander temperament uitstralen. Zo zorgt groen voor rust en kalmte, en ook voor het evenwicht waar iedereen na een werkdag nood aan heeft.

    Cherry red, de zorgvuldig uitgekozen roodtint, staat dan weer voor passie, vitaliteit en levensvreugde. Deze kleur prikkelt de zintuigen, zorgt meteen voor enthousiasme en heeft de neiging de eetlust op te wekken. RVH.

     

     





    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dner prome,nade
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Diner-promenade

     

     

     

    Naast deze culinair gebonden activiteiten, wordt in Malo-les-Bains ook een zeer specifieke diner-promenade georganiseerd.

    Een gezellige wandeling gedurende het hoogseizoen die ontdekking van het lokale erfgoed en gastronomie combineert. De tocht langs de juweeltjes van de locale architectuur zal onderbroken worden op drie verschillende haltes waar respectievelijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert opgediend worden. 

    Deze wandeling duurt 2h30 à 3 uur en wordt op 8 en 22 augustus georganiseerd.  Tarief per persoon € 30 (inclusief dranken). RVH.

    Inlichtingen en inschrijvingen : Office de Tourisme “Beffroi” 00 33 (0)3.28.66.79.21

    accueil.dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr en www.duinkerke.fr

     

     

    07-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bio ganda

    BIO-ganda ham

     

     

     

     

    De selectie van Belgische achterhammen van varkens van superieure kwaliteit ligt aan de basis van de Ganda ham. De verdere bereiding is zuiver het werk van de natuur: er komen geen kleurstoffen, bewaarmiddelen of additieven aan te pas. Integendeel, varkensvlees, zeezout en tijd zijn de enige ingrediënten van deze lekkernij.

    Ganda Ham is rijk aan biologisch hoogwaardig eiwit en arm aan vet, dat bovendien voornamelijk uit onverzadigde vetzuren bestaat. Op zoek naar authentieke smaken kwamen de voorbije jaren twee nieuwe producten het assortiment vervoegen. De Bio Ganda Ham en de Everzwijnham.

    Door de stijgende vraag naar Bio-producten werd een gedroogde Bioham ontwikkeld. De biologische kweek van varkens zorgt onder meer door de voeding met volle biogranen, vrije uitloop van de dieren en het niet gebruik van medicatie met antibiotica, na minimum tien maanden rijpen voor een heerlijke ham.

    Met de gedroogde everzwijnham brengt Ganda NV een delicaat stukje wildvlees op de fijnproevertafel. De aardse en geconcentreerde smaak van de everzwijnham verraadt na één jaar zijn afkomst uit de vrije wildbaan. RVH.

     

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.senseo !

     

    SENSEOâ, een sensationeel succes

     

     

     

     

    Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% van de SENSEO®-gebruikers wereldwijd tevreden of heel tevreden is met de koffiezetmachine. De smaak van de koffie en het gebruiksgemak van het systeem zijn de meest geprezen kenmerken. Bovendien heeft het SENSEO® systeem meer dan 10 awards ontvangen vanwege marketingbureaus, consumententestorganisaties en consumentenmagazines.

     

    SENSEO® is de meest populaire koffiezetter in alle West-Europese landen waar hij op de markt werd gebracht en is de absolute nummer 1 qua verkoop. SENSEO® heeft al een marktaandeel met twee cijfers verworven op al zijn markten en inmiddels zijn wereldwijd al meer dan 20 miljoen SENSEO® koffiezetters verkocht. In België zorgde de lancering van SENSEO® voor een forse stijging van het volumeaandeel van Philips in koffiezetters, van 30% in 2001 naar 60% in juni 2007. Ruim 40% van alle huisgezinnen in België heeft nu een SENSEO® systeem in huis. De diverse koffievariëteiten zijn zeer gewaardeerd door de consumenten, 70% van alle SENSEO® gebruikers hebben minstens 2 verschillende variëteiten in huis.

     

    Het SENSEO® coffee pad systeem werd ontwikkeld met de bedoeling in te spelen op de veranderende behoeften en gewoonten van de koffieverbruikers. Duidelijke trends onder de consumenten, zoals een hogere graad van individualisering, de daling van het gemiddeld aantal personen per huisgezin en een toenemende focus op snelheid en gebruiksgemak in de bereiding van gerechten en dranken, lieten uitschijnen dat de consumenten openstonden voor een alternatief koffiezetsysteem, waarmee ze van hoge kwaliteit koffie konden genieten. Deze trends werden duidelijk bevestigd door de stagnatie op de markt van de koffiezetters, die een beperkte groei liet optekenen in termen van waarde en quasi geen groei in termen van volume.

     

    Het SENSEO®  koffiezetsysteem is een baanbrekende innovatie die een totaal nieuw segment op de markt van de koffiezetters gecreëerd heeft. Het enorme succes van het systeem in West-Europa en in de Verenigde Staten heeft een aantal concurrenten op de koffiemarkt ertoe aangezet gelijkaardige versies van de coffee pads en van het toestel te ontwikkelen.

    Philips en Sara Lee / Douwe Egberts blijven verder bouwen aan het nieuwe segment van de koffiezetters voor een of twee kopjes blijven uitpakken met nieuwe baanbrekende innovaties. De lancering van de SENSEO® Latte Select, beschikbaar van september 2008, is hier een mooi voorbeeld van. RVH.

     

     









    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourisme de Terroir

     

    Tourisme de TerroirÒ
     in de Pyrénées-Orientales

     

     

     

     

    Man of vrouw, het maakt weinig uit, iedereen kan best wijnliefhebber zijn. Misschien heb je wel zin om een wijnkelder te bezoeken of om de wijngaardranken te aaien.  Of misschien wil je wel iets helemaal anders zien. Bijvoorbeeld het terroir leren te begrijpen door zijn omgeving, de landschappen, het opgebouwde patrimonium, de ambachtslieden, de typische producten, de gastronomie, zonder het culturele aspect te vergeten. Tussen zee en bergen, wijngaarden en boomgaarden, kreken en abdijen, kortom, de Roussillon heeft immens veel te bieden. Het concept "Tourisme de Terroir" is dan ook een bijzonder welgekomen initiatief.

     

    «Tourisme de TerroirÒ» staat voor een netwerk van vakmensen die hun bedrijf, atelier, culturele sites, restaurants, verblijfplaatsen en hotels openstellen voor het grote publiek. Gelabeld onder één merk en een gemeenschappelijk kwaliteitscharter verplichten ze zich er allen toe de toerist kennis te laten maken met de geuren, smaken en typische karaktereigenschappen van hun streekproducten. Het zijn de ambassadeurs van een netwerk die instaan voor een aantrekkelijk kader, het bezorgen van informatie, een perfecte ontvangst en service gestoeld op kwaliteit.

    Dit initiatief vloeit voort uit een samenwerking tussen het Conseil Interprofessionnel des Vins du Roussillon, de Chambre d’Agriculture du Roussillon, de Conseil Général en het Comité Départemental du Tourisme des Pyrénées-Orientales. RVH.

    www.tourismedeterroir.fr en www.vinsduroussillon.com

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swingende zomer

    Een swingende zomer in New York

    Gratis muziek in de openlucht: van jazz tot rock en soul



     


    In de straten en parken van New York weerklinken deze zomer (inter)nationale beats. Verspreid door de stad worden op diverse openluchtlocaties gratis muziek- en dansoptredens georganiseerd. Van jazz in Harlem/Manhattan, tot rock in Brooklyn en als klap op de vuurpijl een gratis concert van Jon Bon Jovi in Central Park.


    In het grootste park van New York worden tijdens ‘Central Park SummerStage’ in juli en augustus bijna dagelijks optredens gehouden van verschillende genres. Daarnaast kunnen bezoekers in Manhattan tot en met medio september naar verschillende muziekoptredens van het ‘River to River festival’, dat na 9/11 in het leven is geroepen om Lower Manhattan weer ‘kleur’ te geven. Battery Park, het World Financial District en South Streat Seaport - de kade van New York - vormen een bijzonder toneel voor nationale en internationale beats. Jazzliefhebbers kunnen op 23 en 24 augustus hun hart ophalen in Harlem en de Lower East Side in Manhattan tijdens het ‘Charlie Parker Jazz festival’.

    In de stadswijk Brooklyn en het daarbij behorende Coney Island, kunnen toeristen deze zomer gratis swingen tijdens ‘Celebrate Brooklyn’, het ‘Siren Music Festival’, de ‘Seaside Summer Concert Series’ en de ‘McCarren Park Pool Parties’. Maar ook in de stadswijk Queens kunnen de voetjes van de vloer tijdens het ‘Jamaica JAMS Festival’  op 1 en 2 augustus.

    Naast de gratis te bezoeken concerten kunnen bezoekers in New York ook diverse muziektours boeken, waarbij  meestal een belangrijke rol is weggelegd voor de stadwijk The Bronx - dat ook wel als de geboorteplaats van de hip-hop wordt beschouwd. RVH.

     www.nycvisit.com  

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Aqaba

                                      

    Radisson SAS Tala Bay Resort in Aqaba, Jordan opent zijn deuren

     

     

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelketens, opende zopas een nieuw hotel in Jordanië – het Radisson SAS Tala Bay Resort, Aqaba.

     

    Dit nieuw gebouwde attractieve resort, gelegen aan de oevers van de Aqaba Golf in het zuidelijke deel van Jordanië, biedt 336 kamers en suites. Alle kamers hebben een eigen balkon en zijn modern ingericht met bruin houten meubilair en een beige/bruin interieur. Het resort lijkt op een modern dorp met lichte kleuren, groene gazons met palmbomen en talrijke wegjes en brugjes.

     

    Het hotel biedt ook een grote variëteit aan eet- en drankgelegenheden. Het Aziab restaurant met een internationale keuken en een live cooking station; Heatwave, een modern buitenrestaurant met mediterraanse gerechten, de Kenzi lounge; de in-pool Dugout Bar, de openlucht Baywatch self-service snackbar en het Sunset Deck met grill en traditionele Shisha gerechten.

     

    Naast het ontspannen aan het strand en het zwemmen in de Rode zee, kunnen gasten ook genieten in één van de 5 verwarmde zwembaden van het hotel. Kinderen hebben hun eigen zwembad, speelruimte en kinderclub. Voor diegenen die fit en gezond willen blijven tijdens hun vakantie zijn er het open lucht fitness centrum en de talrijke watersportfaciliteiten zoals jet ski, waterski, windsurfen en parazeilen. Aqaba is ook bekend voor zijn super duik- en snorkelmogelijkheden.

     

    Het Radisson SAS Tala Bay Resort heeft ook 2 vergaderzalen met de nieuwste high-tech faciliteiten. Deelnemers van vergaderingen en hotelgasten hebben gratis toegang tot het hoge snelheids internet.

     

    In geval gasten een ontspannende strandvakantie willen combineren met geschiedenis en cultuur, is Aqaba ook de uitgelezen basis om de rest van Jordanië te ontdekken. Op slechts een dagtrip verwijderd vindt men de historische site Petra, geklasseerd als UNESCO wereld erfgoed of de verbazende woestijn Wadi Rum. RVH.

     

     

     

     

     

     

     





    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.charme van duinkerken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De ongewone charme en sfeer van  Duinkerke.

     

     

     

    De schoonheid van het Duinkerkse moet je ontdekken.  Het is een ongewone schoonheidservaring  met esthetische schokken, irreële landschappen, spetterende kleuren.  Deze op zijn minst originele wandeling eindigt in de befaamde patisserie Vandewalle waar u ingewijd wordt in de geheimen van de fabricatie van de heerlijke “Doigts de Jean Bart”

    Op donderdagen 7,  14, 21 augustus

     

    Duinkerke, is een toonaangevende stad op het gebied van stadsvernieuwing en architectuur. De ontwikkeling van de haven en industriële activiteit hebben honderden hectaren nabij het stadscentrum vrijgemaakt. Het hergebruik van deze ruimte is een uitdaging voor de stad die verschillende ambitieuze en vernieuwende urbanisatieprojecten opgezet heeft. Gedurende deze wandeling wordt een overzicht gegeven van vernieuwingen die reeds gebeurden en van projecten waar nu nog aan gewerkt wordt. Het geeft een concreet idee van de stad van morgen.

    Op donderdag 28 augustus

     

    Deze bezoeken duren ongeveer 1h30 (zonder degustatie) en kosten € 4 per persoon (zonder degustatie) . Deze wandelingen zijn ook  mogelijk op andere data als individueel audiogeleid bezoek. Een MP3 speler is te huur à € 4 per halve dag. RVH.

     

    Inlichtingen en inschrijvingen : Office de Tourisme “Beffroi” 00 33 (0)3.28.66.79.21

    accueil.dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr of www.duinkerke.fr

     

     

     

     

     

    06-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rode kruis

    Rode Kruischeque : evenwichtige maaltijden voor kansarme kinderen in België

     

     

     

     

    Het Rode Kruis en Sodexo lanceren de eerste Belgische “Rode Kruischeque”. Tijdens de vakantiemaanden tot en met eind september kunnen alle begunstigden van Sodexo maaltijdcheques® één of meerdere cheques schenken aan het Belgische Rode Kruis. Met het ingezamelde bedrag worden evenwichtige maaltijden aangeboden aan kansarme kinderen. De Rode Kruischeque is een nieuw initiatief in België en wordt een langdurende samenwerking tussen het Belgische Rode Kruis en Sodexo.

     

    Met het ingezamelde geld zal het Rode Kruis zorgen dat kansarme kinderen evenwichtige maaltijden krijgen voorgeschoteld tijdens specifieke activiteiten die voor hen worden georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld vakantiekampen waarbij kansarme kinderen de kans krijgen om zich een week lang uit te leven en te genieten van een goed omkaderde vakantie met veel individuele aandacht… en uiteraard ook een evenwichtige voeding. RVH.

    05-08-2008 om 22:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Longchamp

     

     

    Longchamp herfst 2008

     

     

     

    Een eerste glimp van de Longchamp advertising campagne die vanaf midden augustus verschijnt in de meest trendy life-style, mode en vrouwenbladen.

    Voor de zesde keer op rij werkt Kate Moss samen met Longchamp.  Met dit seizoen aan haar zijde de jonge Franse acteur:Gaspard Ulliel, opgemerkt in talrijke films zoals Embrassez qui vous voudrez (2002), Les égarés (Strayed) (2003), Un long dimanche de fiançailles (A very long engagement) (2004), Jacquou le croquant (2007), Hannibal Lecter (Hannibal Rising) (2007), etc....

     

    Om deze nieuwe beelden te realiseren, deed Longchamp een beroep op een uitzonderlijk duo: de fotografen Mert Alas en Marcus Piggott, die al geruime tijd samenwerken en opmerkelijke mode campagnes produceerden.

     

    De opnames werden gemaakt in Parijs, op het legendarische terras van Café de Flore in Saint-Germain-des-Prés. De belichting is erg verzorgd en levert gesofistikeerde beelden op die herinneren aan de glorietijd van deze Parijse buurt met haar befaamde jazz cafés en eindeloze nachten... De beelden zijn met veel naturel, in zwart wit gefotografeerd, wat een aparte filmische atmosfeer oproept. RVH.

     

    Een " making of " video van de shooting is in exclusiviteit te zien op de site van het merk :  www.longchamp.com 

     

     







    05-08-2008 om 21:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.olympische sferen in Hong Kong

    Olympische sferen in Hongkong

     

     

     

     

     

    In 2008 is Hongkong dé stad van de Olympische en Paralympische Ruiterspelen. Met een speciaal ontworpen 'Olympic Piazza' voor het Hong Kong Cultural Center, verschillende optredens en een live verslag van de Olympische Spelen op het grootste plasmascherm ter wereld, is de stad van 25 juli t/m 24 augustus volledig gehuld in Olympische sferen. Volgens het Hong Kong Tourism Board 'sluiten de kunst en de gedrevenheid van het hippische evenement naadloos aan op levendige cultuur van Hongkong, de stad waar Oost en West elkaar ontmoeten.'

     

    Op de Olympic Piazza in de populaire wijk Tsim Sha Tsui op Kowloon kunnen bezoekers van de stad via stands, tentoonstellingen en internetpilaren allerlei informatie over de Olympische Spelen van 2008 vergaren. Daarnaast wordt de gevel van het Hong Kong Cultural Center in deze periode omgetoverd tot een projectiescherm van 22m2. De vijf Olympische ringen op de gevel van het Hong Kong Museum of Art vormen aan de waterkant een indrukwekkend kunstobject van 15 bij 35 meter, dat 's avonds van 18.00 uur tot middernacht Victoria Harbour kleurrijk verlicht.

    Bezoekers kunnen deze periode bovendien elke zaterdag- en zondagmiddag genieten van kleurrijke parades waarin studenten de levendigheid en de tradities van de Chinese cultuur uitdragen. Met levensgrote paardenbeelden benadrukt het Hong Kong Tourism Board dat Hongkong de gaststad voor de Olympische Ruiterspelen is.

     

    Hongkong is in juli 2005 geselecteerd om de hippische evenementen voor zowel de Olympische- als de Paralympische Spelen van 2008 te hosten. De stad staat bekend om de goede faciliteiten en medische service voor paarden en heeft bovendien veel ervaring met het organiseren van paardensportwedstrijden. De twee disciplines dressuur en springen vinden plaats in Sha Tin, de arena van het sportinstituut van Hongkong, met een capaciteit voor 19.000 bezoekers. De discipline cross country vindt plaats op de Hong Kong Golf Club en de aangrenzende Beas River Coutry Club in Fanling. De Hong Kong Jockey Club speelt in de voorbereidingen van dit wereldevenement een belangrijke rol. Voor de paardensportliefhebbers en ruiters wordt het evenement een soort Spelen op zich, aangezien Hong Kong mijlenver van Beijing verwijderd ligt. RVH.

    www.discoverhongkong.com/equestrian2008

     

    05-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nachten opgewarmd

    De koude nachten opgewarmd …

     

     

     

     

     

    Nu de dagen stilaan korter en donker worden, komt het erop aan om je te verwennen. Met een knus interieur bijvoorbeeld en even gezellige slaapkamer. De collectie bedlinnen van Slabbinck home creations combineert luxestoffen met zachte tinten en sobere designs. De productie is op-en-top Belgisch en gebeurt in het atelier in Brugge.

    Stuk voor stuk stralen de collecties bedlinnen soberheid en pure klasse uit, eenvoudig en strak vormgegeven met een vleugje romantiek. Enkel duurzame natuurmaterialen als puur linnen en zuiver katoen worden geselecteerd en verwerkt volgens een eeuwenoud procédé. RVH.

    www.shc.be

     

     







    04-08-2008 om 08:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd tegen borstkanker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ICI PARIS XL zet zich in voor de strijd tegen Borstkanker

    Geluksarmbandjes ten voordele van “Think-Pink”

     

     

     

     

     

    Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Reden genoeg voor ICI PARIS XL om samen met ambassadrices Janine Bisschops en Dominique Monami mee te werken aan de nationale bewustmakingscampagne Think-Pink, gesteund door de Stichting tegen Kanker.

     

    Onder de naam Think-Pink wordt in België permanent campagne gevoerd om de aandacht te vestigen op borstkanker, en dan vooral op een tijdige controle. Vroegtijdige opsporing is immers het belangrijkste wat we kunnen doen tegen borstkanker. Hoe vlugger borstkanker wordt opgespoord, hoe groter de kans op genezing. Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker in het  algemeen, en voor het belang van een tweejaarlijkse screeningsmammografie in het bijzonder.

     

    Ook ambassadrices Janine Bisschops en Dominique Monami werken graag mee. Beide dames worden zoals velen onder ons dagelijks geconfronteerd met borstkanker en zijn ervan overtuigd dat zij Think-Pink kunnen steunen door hun bekendheid als actrice en tenniskampioene.

     

    Om het belang van de bewustmaking te ondersteunen, verkoopt Ici Paris XL vanaf 1 oktober tot eind december en zolang de voorraad strekt, exclusief in al haar 107 vestigingen geluksarmbandjes ten voordele van Think-Pink. Kostprijs 2,95 € waarvan 1,5 € rechtstreeks aan Think-Pink wordt geschonken. Door een maximaal aantal armbandjes te verkopen, kan Ici Paris XL 30.000 euro inzetten voor de strijd tegen borstkanker. 

    Dragers van het armbandje steunen de strijd tegen borstkanker en vragen meer aandacht voor deze problematiek.

    Hoe werkt het geluksarmbandje? Bind het vast met 3 knopen, doe 3 wensen en doe het armbandje niet meer af. De bedeltjes staan voor volgende waarden: schoonheid, liefde, geluk en welvaart. Zodra het bandje afvalt, komen je wensen uit. RVH.

    www.think-pink.be - kankerfoon 0800 15 802.

     

     

    04-08-2008 om 08:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chef & Co

     

     

    Ontdek Chef & co van Campina

     

     

    Met de lancering van deze vloeibare, lichte culinaire room met kruiden geeft de marktleider in het roomsegment een extra dimensie aan room. Gezond, lekker én gevarieerd koken was nog nooit zo gemakkelijk. Ontdek de chef in jezelf en ga aan de slag met Chef & co.

     

    Zoals het potje thuis pruttelt, pruttelt het nergens… Uit recent onderzoek is gebleken dat de Belgen huisgemaakte kost nog altijd het lekkerste vinden. Maar liefst 68% van de Belgen kookt 6 dagen op 7 gewoon thuis. Koken is meer dan ooit “hot”. Nog nooit werden zoveel kookboeken verkocht. “No-nonsense koken” à la Jamie Oliver is dé trend: het mag allemaal niet te ingewikkeld zijn, maar het moet wel lekker, gevarieerd, vers én gezond zijn.

    We koken dan wel veel en graag, maar we willen er wel niet veel tijd aan besteden. Maar liefst 80% van de kokende Belgen maakt daarom dankbaar gebruik van “ready-to-cook” ingrediënten. Met dergelijke “handige helpers” tover je immers in een mum van tijd een lekker gezonde én zelfgekookte maaltijd op tafel. RVH.







    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.najaarscollectie hkm

    Najaarscollectie

     

     

     

    De zomer ligt alweer zo goed als achter ons. Het is opnieuw tijd voor romantiek… Dit seizoen kan Hunkemöller je verrassen met spannende en sexy lingerie uitgevoerd in veel satijn, kant en aparte materialen wat voor een elegante collectie zorgt.

     

    Nieuw in de collectie zijn de prachtige homewear pakken in nieuwe kwaliteit. Deze pakken zijn uitermate geschikt voor het beoefefen van sporten zoals yoga en tai chi, of gewoon voor thuis. 100% katoen, fijn gebreid en ze voelen heel zacht aan.

    Een grote trend zijn de pofbroekjes. In de zomercollectie al in katoen, nu introduceert Hunkemöller ze in satijn, wat zorgt voor een eigenwijs, maar op en top vrouwelijk karakter. Lingerie in satijnen en glanzende look, afgewerkt in kant. In de kleuren zwart en roze met oog voor mooie details.

     

    Lingerieontwerper Guus Schlatmann heeft speciaal voor Hunkemöller een nieuwe hoogwaardige collectie ontworpen. De nieuwe limited collectie kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige en ultra lichte materialen, een cleane afwerking en een hoog modisch gehalte. Dit najaar zijn er twee limited editions verkrijgbaar, uitgevoerd in mooie vintage tinten.

    Spectaculair is het retro halterbadpak, wat je bijna als jurkje zou willen dragen. Uitgevoerd in het zwart met als leuk detail een corsage boven de cup. RVH.

    Info consumenten 03-232 66 5O







    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.duinkerken gastronomisch
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Gastronomische wandelingen in het land van de Ch’tis

     

     

     

     

     

    Duinkerke en omgeving biedt haar bezoekers een mix van de gekende Franse gastronomie en traditionele cuisine. Om het publiek de diverse wijken van Duinkerke met  hun geschiedenis, architectuur en locale specialiteiten te leren kennen, organiseert de Dienst voor Toerisme in de maand augustus diverse gastronomische wandelingen.

     

    Malo-les-Bains. Sinds het einde van de jaren achttienhonderd een echte badplaats ten oosten van Duinkerke met tal van originele, bijzondere villas met evocatieve namen. De wandeling eindigt met een bezoek aan de “Cornet d’Amour’, waar reeds sedert vier generaties ijs bereid wordt.

    Op dinsdagen  5, 12, 19, 26 augustus.

     

    Rosendaël. Oorspronkelijk een gehucht van vissers en groentetelers, blijft het nog altijd een levendige en eclectische  wijk. Houten huizen, traditionele visserswoningen, pittoreske villas, maar ook de verrassende architectuur van het  “Excentric”  kwartier. Na het bezoek mogelijkheid tot degusteren van een originele lokale drank.

    Op woensdagen   6, 13, 20, 27 augustus

     

    Deze bezoeken duren ongeveer 1h30 (zonder degustatie) en kosten € 4 per persoon (zonder degustatie) . Deze wandelingen zijn ook  mogelijk op andere data als individueel audiogeleid bezoek. Een MP3 speler is te huur à € 4 per halve dag. RVH.

     

    Inlichtingen en inschrijvingen : Office de Tourisme “Beffroi” 00 33 (0)3.28.66.79.21

    accueil.dunesdeflandre@ot-dunkerque.fr of www.duinkerke.fr

     

     

    04-08-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!