Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strandgevoel in New York

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    Beleef het ultieme zomergevoel aan de stranden van New York

     

     

     

    De maand mei is aangebroken en dat betekent verkoeling aan de stranden van New York. De stad beschikt over een aantal stranden, die doorgaans toegankelijk zijn van Memorial Day (laatste maandag van mei) tot Labor Day (eerste maandag van september). Tijdens de zomermaanden zijn de stranden van New York letterlijk en figuurlijk een coole place to be.

    Het langste strand van New York - Rockaway Beach - bevindt zich in de stadswijk Queens, ten oosten van Manhatten. Het ruim 15 km lange strand is erg populair onder zonaanbidders, surfers en families met kinderen. De vakantieganger die van Manhatten de Brooklyn Bridge oversteekt is op de goede weg naar Brighton Beach (Coney Island) in de stadswijk Brooklyn. Op nog geen uur reizen van Midtown Manhattan ervaart de toerist hier het op-en-top Amerika vakantiegevoel. Orchard Beach in de stadswijk The Bronx heeft voornamelijk een sportief karakter. De Bronx Riviera, zoals het strand ook wel wordt genoemd, is de ideale plek om te volleyballen, basketballen of te handballen.


    Water Taxi Beach is voor veel New Yorkers het dichtstbijzijnde strand om te relaxen en een cocktail te drinken in het zand. Voor de vakantieganger is het vooral een ideaal startpunt om New York vanaf het water te ontdekken. Met de de hop-on/hop-off pas kan de toerist naast het strand ook naar andere toeristische attracties, zoals het Vrijheidsbeeld en de Memorial Site van het World Trade Center, varen. Een leuke en vooral verfrissende manier om de ‘Big Apple’ te ontdekken! RVH.

    www.nycvisit.com

     

    01-06-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolate on the go

    Chocolate on the go

     

     

    De Perles Pures van Leonidas maken zich klaar om jong en …minder jong te verleiden. Sinds zijn oprichting is Leonidas onophoudelijk blijven vernieuwen. Zo was de lancering van nieuwe producten en formules altijd al een prioriteit voor het merk dat zich ondertussen in België en de vier uithoeken van de werldd wist te profileren als een bijzonder veelzijdige meester-chocolatier.

     

    Ook deze keer aarzelt Leonidas niet naar buiten te treden met een nieuw assortiment producten dat perfect beantwoordt aan een groeiende vraag van consumenten. Steeds vaker is de consument op zoek naar uiteenlopende consumptiemomenten. Hij heeft er befoefte aan – of eerder zin in – om ommiddellijk van chocolade te genieten. In alle discretie, op elk moment en eerder waar, hij wil delen, zich overgeven aan een gecontroleerd genot…

    De Perles Pures van Leonidas zijn het perfecte antwoord op dit verlangen. Ze geven Leonidas trouwens een plaats in het ‘on the go’-segment zodat het zich kan richten op een jong en dynamisch publiek dat dol is op onmiddellijk genieten.

     

    De Perles Pures zullen alle ‘instantgoestinkjes’meteen weten te stillen. De Perles Pures bestaan in pure en melkchocolade en worden aangeboden in twee verpakkingen: in een kartonnen zakje van 160g of in een metalen doosje van 37g. RVH.





    31-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deksels mooie kookpotten

    Deksels mooi vormgegeven, kookpotten ‘John pawson for Demeyere’

     

     

     

    Potten en pannen vormgeven? Een uitdaging die de Britse architect/designer

    John Pawson,– gekend en geliefd om zijn abstract minimalisme – wel lustte.

    Resultaat is een volledige reeks die ongetwijfeld bij elke keukenprins(es) en designliefhebber in de smaak zal vallen: professioneel, nergiebesparend,

    onderhoudsvriendelijk en vooral, deksels mooi vormgegeven.

     

    De reeks ‘John Pawson for Demeyere’ omvat kookpotten, steelpannen, een soeppot, een conische sauteuse en een bakpan. Een mooie aanvulling op het rijk gevulde palmares van de Britse vormgever en architect die al meer dan 25 jaar ontwerpt. Als geen ander weet hij mensen, ruimte en objecten met elkaar in harmonie te brengen – of het nu gaat om een huis, winkel, galerij, brug, klooster of kookpot.

     

    John Pawson: “Een pan lijkt een zeer voor de hand liggend object om te ontwerpen, maar de realiteit is dat kleinschaligheid niet altijd overeenkomt met complexloosheid. Mijn inspanningen hebben zich gericht op de vorm van de pot en op het detail en de hoek van de verbinding tussen body en greep. Mijn doel was iets anders te ontwerpen dat zowel op het kookvuur als op tafel modern, niet modieus is en zijn frisheid niet vlug verliest.”

     

    Ronduit uniek aan deze reeks zijn de dubbelwandige deksels. Het deel tussen de wanden treedt als isolator op, de dekselgreep wordt niet warm en bovendien sluit dit deksel nog beter af waardoor het voedsel langer kan worden warm gehouden.

     

    De volledige reeks ‘John Pawson for Demeyere’ is geschikt voor alle vuren, inclusief inductie, kan in de oven gebruikt en is vaatwasmachinebestendig. RVH.

     

     







    31-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Air one

    Air One voortaan ook vanaf Brussels Airport.

     

     

     

    Vanaf juni start Air One, een Italiaanse luchtvaartmaatschappij met dagelijkse vluchten tussen Brussels Airport en Italië. Het betreft twee dagelijkse vluchten naar Rome Fiumicino (vanaf 1 juni) en Milaan Malpensa (vanaf 2 juni). Het betreft telkens een dagrandverbinding, die de reiziger toelaat om ’s morgens te vertrekken en dezelfde avond terug thuis te zijn: een product op maat van de zakenpassagier.

     

    Op beide luchthavens is er voor aankomende passagiers een gemakkelijke aansluiting naar de belangrijkste bestemmingen van het Air One netwerk. De nieuwe vluchten van Brussel naar Italië kaderen in Air One’s strategie voor netwerkuitbreiding. Naast het uitgebreide aanbod van binnenlandse Italiaanse vluchten versterkte Air One tijdens de voorbije maanden grondig haar internationale positie door het opstarten van twaalf nieuwe routes binnen Europa (waarvan negen zomerbestemmingen) en start de maatschappij vanaf half juni met intercontinentale vluchten van Milan Malpensa naar Boston en Chicago.

    De snelle expansie en kwaliteitsverhogingen die Air One tijdens de voorbije jaren doormaakte, vormen een intrinsiek bestanddeel van de doelstellingen in het business plan dat de maatschappij opstelde voor de periode 2007-2011. RVH.

    www.flyairone.it

     

     

     

     

     

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fast lane

    Lufthansa biedt “Fast Lane” service in Brussel aan

     

     

     

     

     

     

    Vanaf 2 juni zullen de Lufthansa passagiers die in Business Class reizen of een Miles & More kaart hebben met een “HON” of “Senator”-status gebruik kunnen maken van de “Fast Lane” bij de beveiligingscontrole in Brussels Airport. Lufthansa België vergroot hierdoor de flexibiliteit die het aan zijn klanten biedt

     

    “Met de “Fast Lane”-service willen we onze klanten meer flexibiliteit bieden. De controle van de handbagage duurt soms lang, zeker op drukke momenten. Vanaf 2 juni zullen onze Business Class klanten of “Senator” en “HON”-leden nog sneller toegang hebben tot de boarding gate omdat ze geen tijd meer zullen hoeven te verliezen aan de beveiligingscontrole”, aldus Dirk Grossmann, General Manager Lufthansa & SWISS voor België en Luxemburg.

     

    Vanuit België onderhoudt Lufthansa hoogfrequente verbindingen met Frankfurt en München ( 8 maal per dag), de twee draaischijven van de Duitse luchtmaatschappij. Daarnaast biedt Lufthansa ook vluchten naar 6 andere Duitse bestemmingen: Berlijn, Hamburg, Hannover, München, Nurnberg en Stuttgart. In totaal verzorgt Lufthansa elke week meer dan 200 vluchten tussen Brussel en Duitsland. Dankzij dit bijzonder aanbod hebben reizigers die in Brussel vertrekken perfecte verbinding met het wereldwijde netwerk van Lufthansa, of 208 bestemmingen in 81 landen. RVH.

    www.dlh.de

     

     

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openskies

     

     OPENSKIES START VLUCHTEN OP 19 JUNI

     

     

     

     

    De nieuwe luchtvaartmaatschappij van British Airways startte deze week met de verkoop van tickets voor premium transatlantische vluchten

     

    OpenSkies biedt een unieke reiservaring tussen Parijs Orly en New York JFK voor 82 passagiers per vlucht. De maatschappij biedt een vereenvoudigd prijsbeleid aan met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vergeleken met hetgeen traditioneel door andere  luchtvaartmaatschappijen werd aangeboden op de Parijs-New York route. OpenSkies biedt 3 type cabines aan.

     

    OpenSkies, de nieuwe transatlantische luchtvaartmaatschappij van British Airways, zal op 19 juni haar eerste vlucht uitvoeren. De verkoop van OpenSkies' tickets voor premium vluchten tussen Parijs en New York kan voortaan via de website www.flyopenskies.com ma            ar reservaties kunnen evenzeer via reisagentschappen en alle British Airways kanalen.

     

    OpenSkies zal aanvankelijk een heen- en terugvlucht uitvoeren per dag op de brandstofefficiënte Boeing 757. Een tweede Boeing 757 uit de British Airways vloot wordt later dit jaar ingezet voor OpenSkies. Tegen het einde van 2009 zouden zes 757 toestellen operationeel moeten zijn. OpenSkies zal bijkomende Europese bestemmingen aandoen zoals Amsterdam, Brussel, Frankfurt en Milaan naar New York. RVH.

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen fut ???
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen fut ? Qualiphar.

     

     

     

     

    We maken het allemaal wel ‘ns mee : niet uit bed raken zonder eerst 10 keer te ‘snoozen’, de dag niet doorkomen zonder geeuwen en eens terug thuis in de zetel ploffen en niet meer rechtkomen.

    Qualiphar heeft met Ostrin®Q10 de oplossing. Ostrin®Q10 bevat nog steeds de succesvolle formule van oesterextract met ginseng, taurine en zink, maar is nu sterker dan ooit door de aanwezigheid van het co-enzym Q10 en Extramel® extract. De verrijkte versie van Ostrin® met Q10 levert de kracht van 75 oesters in één capsule: met deze extra kracht kan je dus de wereld weer aan!

    OstrinQ10 is een voedingssupplement dat een snel en positief effect heeft op het libido, het  uithoudingsvermogen, de concentratie en helpt tegen vermoeidheid.

    Uitsluitend in de apotheek verkrijgbaar. RVH.

    www.qualiphar.be

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muzikale zomer ierland

     

    De muzikale zomer van Ierland

     

     

     

     

     

    Er moet een reden zijn waarom Ierland zoveel grote muzikanten en dansers voortbrengt, waarom zoveel Ieren een instrument bespelen of gewoon graag zingen. Vooral de Ierse volksmuziek geniet internationale bekendheid maar het muzikale palet van Ierland is veel breder en gaat van Van Morrison en U2 tot The Chieftains, van The Cranberries over The Dubliners tot Riverdance, van de folk van Dolores Keane tot de pop van Boyzone en de rock van The Frames.

     

    In de hoofdstad Dublin is muziek niet weg te denken, zeker niet langs de Rock n’Stroll Trail, een geleide wandeling langs talloze plaatsen die een rol van betekenis hebben gespeeld in de ontwikkeling van de carrières van alle grote namen uit de Ierse muziekwereld (www.visitdublin.com).

     

    De zomer van 2008 wordt een muzikale zomer in Ierland met schitterende muziekfestivals met een internationale bezetting. Tussen de muziek door geniet u van het Ierse landschap en van de cultuurhistorische bezienswaardigheden.

    Een vakantie in Ierland is onlosmakelijk verbonden met muziek en liederen die van generatie naar generatie worden overgedragen maar ook met de meest eigentijdse composities in alle muziekgenres. Ook in de toekomst blijft Ierland muzikaal gekleurd omdat het land altijd zal blijven inspireren. RVH.

    www.discoverireland.com

     

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.easy summer

    Easy Summer

     

     

     

     

    De hoogzomerlijn van Sora, de collectie die de jonge Deense ontwerpster Christina Julsgaard (31) tekent voor JBC, is een logisch vervolgverhaal op haar lentecollectie. Het relaxte gevoel is nog sterker aanwezig dankzij het gebruik van mooi gedrapeerde jersey, één van de favoriete materialen van Christina.

     

    Grijs blijft belangrijk, maar wordt in deze hoogzomerlijn gecombineerd met fuchsia tinten. Effen wit maakt het zomerplaatje compleet. Naast jersey maakt Christina Julsgaard ook gebruik van fris katoen en van mat satijn voor gekledere momenten. Jurken houden het heel vrouwelijk dankzij smockwerk dat voor een elegant silhouet zorgt. De eenvoudige zonnejurken in stralend wit kunnen desgewenst gecombineerd worden met flashy accenten.

     

    Ook deze collectie verraadt Julsgaard’s passie voor abstracte kunst. Grote motieven in sterke kleurcontrasten van fuchsia en grijs trekken de aandacht, terwijl grillige roze lijnen op een grijze achtergrond voor een subtiel kleuraccent zorgen.

    Hotpants, kniebroeken, leggings in verschillende lengtes en jeanspantalons laten zich vlot combineren met het aanbod van topjes en tunieken en zijn geknipt voor vrije momenten. Het wordt een zalige zomer met JBC en Sora. RVH.

     

    30-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fourcroy
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Een nieuwe group managing director voor de Fourcroy groep

     

     

    Het familiebedrijf Fourcroy, sinds 1870 één van de grootste spelers op het vlak van wijn en alcoholische dranken, heeft zich vandaag ook op het hoogste niveau ingeschreven op het vlak van Horecabevoorrading, onder andere met haar divisie ISPC.

     

    Terwijl de vijfde generatie heden nog steeds in de raad van bestuur zetelt, werd hier recentelijk een historisch moment beleefd door de benoeming van een « group managing director » die geen deel uitmaakt van de familie, m.n. dhr. Benjamin Colas.

     

    Benjamin Colas profileert zichzelf als zijnde een « change management specialist », deze gevestigde professional heeft dan ook als missie de consolidatie en ontwikkeling van de groep verzekeren in deze tijden van steeds hardere concurrentie. De Fourcroy groep begint vol enthousiasme en optimistisch aan een nieuw hoofdstuk uit haar lange geschiedenis waarbij gerekend kan worden op externe versterking en professionalisering en een waaier van gerenommeerde merken die nu bijna 140 jaar garant staan voor de reputatie van dit huis. RVH.

     

     

    29-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topkok in eigen tuin

    Topkok in je eigen tuin

     

     

     

     

    Echte keukenfanaten hebben sinds dit jaar een extra reden om reikhalzend naar de eerste warme dagen uit te kijken. KitchenAid introduceert in België, naast de inbouwkeukentoestellen, twee barbecuemodellen op butaangas. De barbecueset die bestaat uit een barbecuetang, -spatel en -vork, vervolledigt het gamma.

    Braden en bakken in openlucht appelleert  aan onze oerinstincten, het was dan ook een van de allereerste kookmethodes van de mens. De KitchenAid barbecues werden ontworpen voor de gastheer/vrouw die, ook bij een barbecue, in geen geval wil inboeten op de kwaliteit van gegrilde etenswaren. Beide barbecues zijn robuuste, weerbestendige toestellen, vervaardigd uit roestvrij staal. Ze zijn bovendien uiterst gemakkelijk hanteerbaar en afwasbaar. RVH.







    29-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jersey self guided tours

    Jersey’s ‘self guided’ wandelingen



    Wandelen en Jersey worden vaak in één adem genoemd. Begrijpelijk, want het grootste Kanaaleiland is een wandelparadijs bij uitstek. De reiziger die ervan houdt om voorbereid op pad te gaan, kan via de webstek van de toeristische dienst van Jersey diverse ‘self guided’ wandelingen downloaden: van ‘Countryside Walks’ tot ‘Food Trails’.

    Elke beschrijving van de wandelingen wordt voorzien van achtergrondinformatie over het gebied waarlangs de wandeling voert. Een leuke en interactieve manier om het eiland te ontdekken en te ervaren. De bezoeker heeft keuze uit maar liefst 34 verschillende soorten ‘self guided’ wandelingen, die tezamen ongeveer het hele eiland bestrijken.

    De wandelaar die het eiland liever onder begeleiding van een gids verkent, kan gedurende het hele  jaar kiezen uit de maar liefst 300 verschillende wandelingen. Bij de toeristische dienst van Jersey – in het centrum van de hoofdstad St. Helier - is een gratis plattegrond van het eiland verkrijgbaar en zijn ook diverse wandelkaarten te koop. RVH.

    www.jersey.com/walking en  www.jersey.com 

     

    29-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soin remodulant
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volmaakte lichaamscontouren

     

     

     

     

    Elke vrouw heeft een beeld voor ogen van het lichaam dat ze wenst en waarin ze zich herkent. Ze wil inderdaad slank zijn, maar dat niet alleen. Het is ook een kwestie van strakke en goed omlijnde lichaamscontouren, duidelijke en zachte lijnen, een soepele en stevige huid. Allemaal goede eigenschappen die een lichaam in de bloei van het leven kenmerken maar die met de tijd langzamerhand veranderen, ook voor de meest slanke vrouwen…

     

    De Soin Remodelant Corps is de nieuwste verzorging in de Annayake utratime lijn die huidveroudering tegengaat. Een verzorging die de stevigheid en de jeugdige uitstraling van de lichaamscontouren werkelijk helpt te behouden. De complete samenstelling doelt op het opnieuw omlijnen van het lichaamscontour en het verstevigen van de opperhuid. Zodat elke vouw weer een figuur krijgt dat ze graag wilt onthullen. RVH.

    www.annayake.com

     

    29-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novotel nieuwe website

    Novotel.com

     

     

     

     

    De nieuwe stijlvolle website van Novotel is een permanente uitnodiging tot reizen. Makkelijk, overzichtelijk en handig biedt de website een prima overzicht van de vele mogelijkheden die de ruim 400 vestigingen wereldwijd aanbieden.

     

    Voor elk van de locaties worden zowel leisure als businessfaciliteiten in de kijker gesteld met o.m. een duidelijk accent op de populaire weekendtrips. De site is evenzeer een uitnodiging om je bevindingen met anderen te delen.

    ‘City share’ geeft je op die manier de kans om pro en contra voor jezelf en anderen in kaart te brengen. Het is meteen de garantie dat Novotel de beste prijs/kwaliteit garanties aanbiedt. RVH.

    www.novotel.com

    28-05-2008 om 22:05 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wegen in het landschap

    Wegen in het landschap

     

     

     

     

    De nieuwe reeks brochures van de Oostkantons ‘wegen in het landschap’ benadert het veelzijdige landschap in het zuiden van de Oostkantons op een nieuwe manier. Op een bondige, innoverende en handige wijze worden de 5 betrokken gemeenten in het kader van  het leaders+-project in zeven fraaie brochures aan de toeristen voorgesteld.

    De themabrochures dragen als titel: De natuur op het spoor; Het geheimzinnige rond kerken en kapellen; Kunst en kunstnijverheid; In het spoor van de tijd – 2000 jaar nederzetting; Regionale architectuur ontdekken; Hou’t vast! en tenslotte Een glooiend heuvelland op de golven van de tijd. RVH.

    www.eastbelgium.com of te 080-22 76 64











    28-05-2008 om 21:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnpers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Champagne Lanson huldigt wijnpers.

     

     

     

     

    Onder de auspicien van het beroemde champagnemerk Lanson en de Internationale Federatie van Wijnjournalisten en -schrijvers, werd dit jaar voor het eerst in Belgie, de Prix de la Presse du Champagne Lanson uitgereikt.

     

    Het initiatief komt er in navolging van soortgelijke wedstrijden in Duitsland en in  Zwitserland. Voor deze eerste editie diende de jury, bestaande uit Louis Havaux, FIJEV-voorzitter, Olivier de la Giraudiere, Directeur export Lanson, Xavier Van der Ghinst, General Manager Fourcroy en Hervé Lalau, algemeen secretaris FIJEV, een indrukwekkende sliert artikels te beoordelen.

    Fiona Morrison en Eric Boschman kregen gezamelijk de Grand Prix Lanson-FIJEV, toegekend respectievelijk met hun bijdrage ‘The Vintage that Changed Bordeaux’ verschenen in het Magazine Ambiance en ‘Le Vin d’Autan’, verschenen in La Dernière Heure Dimanche. De Prix Special Lanson-FIJEV werd uitgereikt aan Gerard Devos voor zijn artikel ‘Montagne en Val de Reims’ verschenen in het magazine In Vino Veritas. RVH.

    28-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Purion

    HULSTA introduceert Purion

     

     

     

    Hülsta heef een grote naam op het gebied van kwalitatieve designmeubels. Purion is sculpturaal en tegelijk transparant. Minimalistisch design in perfecte proporties, van een eenvoudige boekenkast en individuele ruimteverdeler tot architectonische nieuwe wandmeubelcombinaties en complete bibliotheekinrichtingen, met Purion kan alles naar eigen wens samengesteld worden.

     

    Zoals alle werkelijk creatieve ontwerpen ziet Purion er bedrieglijk eenvoudig uit. Het modulaire systeem is amorf te noemen, het omvat talloos veel verschillende componenten waarmee fraaie versteken gecreëerd kunnen worden. Hiermee kan elke designliefhebber zijn eigen, uniek meubel samenstellen.

    De verschillende onderdelen van Purion tonen in combinatie altijd een volmaakte samenhang: open en gesloten compartimenten, heldere lichten en diepe schaduwen, matte en spiegelende oppervlakken. RVH.

     

    28-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.museumstad duinkerke

     

    MUSEUMSTAD  DUINKERKE

     

     

     

     

    Het Noord-Franse Duinkerke komt met zijn verschillende musea verrassend uit de hoek. De stad en de regio hebben een bewogen geschiedenis achter de rug waarin de zeevaart en helaas ook het oorlogsgebeuren een belangrijke rol hebben gespeeld. Een bezoek aan de musea van Duinkerke is dan ook een reis door dat boeiende verleden. Ook liefhebbers van schilder- en beeldhouwkunst of van teken- en graveerkunst zullen hier verrast opkijken door het schitterende aanbod.

     

    Het havenmuseum van Duinkerke is een hoogtepunt, niet alleen omwille van de collectie maar ook om de in het oog springende architectuur van het museumgebouw. Dit museum is uniek in Frankrijk en toont het leven van de haven, vroeger en nu.

    Nog in Duinkerke kan men niet voorbij aan het Mémorial du Souvenir, een museum dat herinnert aan een van de grootste drama’s uit de Tweede Wereldoorlog. Het betreft het heroïsche en dramatische verhaal van 400.000 soldaten, door de Duitsers ingesloten, die naar Engeland proberen te ontsnappen.

     

    In het LAAC (Lieu d’Art d’action Contemporaine) van Duinkerke maakt de bezoeker kennis met een verzameling twintigste-eeuwse kunst waaronder werken van Andy Warhol en Karel Appel. Paradepaardje van het LAAC is de Cobra-collectie, de grootste van Frankrijk. Ook het Musée du dessin et de l’estampe in Gravelines, even ten zuiden van Duinkerke, is een aanrader, zowel door de locatie als door de vermaarde verzameling tekeningen en etsen.

     

    Een daguitstap of een korte vakantie in de regio Duinkerke houdt meer in dan genieten van de zee en het strand, van het groene land over de schreve, van de streekproducten en de attractieve winkels in Duinkerke. RVH.

    www.duinkerke.fr en www.tourisme.fr/gravelines

     

    28-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wijnranksnippers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wijnranksnippers

     

     

     

     

    De langverwachte zon komt ons eindelijk verwennen. De temperatuur stijgt en het buitenleven nodigt ons uit…De tuin leeft op en het is heerlijk om samen in de buitenlucht te vertoeven. Wat is er gezelliger dan een barbecue in goed gezelschap ?

     

    Voortaan kan je genieten van delicieuze barbecuegerechten op smaak gebracht met het heerlijke aroma van het Zuiden. De grillades worden immers geroosterd boven wijnranksnippers die hun natuurlijke aroma afgeven en het gerecht smakelijk parfumeren. Met je ogen dicht en wat fantasie zit je zo tussen de lavandevelden en de petanquespelers.

    Deze snippers, 100% natuurlijk, zijn afkomstig van de Champagnestreek. Na 50 tot 70 jaar worden de oude druivelaars weggehaald, vervolgens worden de ranken verzameld en zorgvuldig geselecteerd voor de verdere verwerking. De wijnstokken worden versnipperd en na een korte droogperiode verpakt waardoor ze hun intensiteit behouden.

    Zelf uitproberen? Uw gasten worden met deze zuiderse smaaksensatie aangenaam verrast. Verkrijgbaar in zakken van 1kg. RVH.

    www.point-virgule.be

     

    27-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Losasso
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    John Losasso, Algemeen Directeur Radisson SAS Park Lane Antwerpen

     

     

    John Losasso werd zopas benoemd tot Algemeen Directeur van het Radisson SAS Park Lane Hotel in Antwerpen.

     

    John Losasso, geboren in Groot-Britannië, deed een uitgebreide internationale ervaring op in de hotelindustrie in Europa en het Midden Oosten in hotelketens als ClubMed, Inter-Continental en Le Méridien Hotels.

    In 2002 zette hij de stap naar Radisson SAS Hotels & Resorts als Operations Manager in het Diplomat Radisson SAS Hotel in Bahrain. Twee jaar later kwam hij terug naar Londen als Food & Beverage Manager in het Radisson SAS Hotel London Stansted. Twee jaar later werd hij er gepromoveerd tot Operationeel directeur. In januari 2007 tenslotte verhuisde hij naar het Radisson SAS Portman Hotel in hartje Londen als Executive Assistant Manager en vervoegde hij het “Mentee-Coach” programma, het interne promotieprogramma van Rezidor.

     

    Sinds mei 2008 werd hij benoemd tot Algemeen Directeur, verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het Radisson SAS Park Lane Hotel in Antwerpen. Hij volgt er Marco Rabbia op die benoemd werd tot Algemeen Directeur van het Radisson SAS Hotel in Toulouse. RVH.

    27-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klauterroutes in Oman

    Adembenemende klauterroutes in Oman: Via Feratta

     

     



    Bezoekers van Oman zijn keer op keer verbaasd over de veelzijdige natuur van het land. Woeste rotspartijen, kloven en kliffen bieden ontelbare mogelijkheden voor sportieve activiteiten.


    Via Feratta (letterlijk ijzeren weg) is de naam van de sport waarbij beveiligde klauterroutes worden gevolgd. Het zijn routes waar je niet meer kunt wandelen en  waarlangs vaste ijzeren kabels en stijgbeugels zijn bevestigd. Andere hulpmiddelen kunnen bestaan uit handvatten, traptreden, metalen ladders of kabelbruggen. Via Ferrata is een activiteit voor sportievelingen die op zoek zijn naar spanning en uitdaging. In Oman kunnen ze terecht in de Jebel Shams, Snake Gorge en Western Isle.


    Uiteraard vraagt het beoefenen van Via Ferrata om een speciale uitrusting. Zo is het noodzakelijk om tijdens de tocht een helm te dragen. Niet alleen tegen vallende stenen, maar ook als extra beveiliging bij een val. Daarnaast bestaat een set uit een klimgordel, een leeflijn en een energie/schok-absorbeerder. Naast de genoemde materialen zijn handschoenen handig en heb je uiteraard goede schoenen nodig met een stevige grip voor rotsen en traptreden.

    Via Ferrata komt oorspronkelijk uit Oostenrijk. In de beginjaren werden de routes nog niet aangelegd voor het sportieve element. Zo werden in de eerste wereldoorlog veel routes aangelegd in de Italiaanse Dolomieten voor militaire doeleinden. Uit deze routes is de eerste sportroute in 1936 geopend: de Delle Bocchette. Sindsdien is de sport steeds populairder geworden en zijn er honderden routes bijgekomen. RVH.

    www.omanclimbing.com                                       

    26-05-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!