Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier nieuwe pralines bij chocolatier Galler

    Heerlijk snoepen is zo veel meer dan alleen maar proeven: het is evengoed een moment van plezier en een kennismaking met nieuwe smaken. Precies daarom vindt Jean Galler het altijd vanzelfsprekend om aandacht te besteden aan het creatieve aspect van het productieproces.

    In september vullen vier gloednieuwepralines het bestaande assortiment aan. Alvast een voorsmaakje:

    Madagascar.: Een echo uit verre oorden, die uitnodigt om op avontuur te gaan. Een emulsie van de allerbeste cacaobonen levert een opmerkelijke chocolade op met een sterk karakter en een rijk aroma.

    Kaneel.: Een ode aan zachte, zinnenprikkelende smaken. De houtachtige toets van kaneel versterkt het zachte aroma en de smeuïge textuur van karamel in deze melkganache.

    Limoen-Lavendel.: De perfecte, spontane en authentieke combinatie van fruit en bloemen levert een intens fris en verkwikkend aroma op. Het geheel doet meteen denken aan een prachtige zomer met heerlijk betoverende geuren.

    Vanille.: Het welbekende op­en-top natuurlijke vanillestokje prikkelt keer op keer de zintuigen. Maar deze praline gaat nog een stapje verder en verzamelt de beste vanillesoorten uit de hele wereld voor een zacht en exotisch smaakavontuur.

    De vier nieuwe pralines zijn beschikbaar vanaf 1 september 2015 in de boetieks van Galler aan 66 euro/kg.







    30-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'occitane en Provence: Shea & honey, zacht en zoet

    Voor de nieuwe Melting Honey body care lijn combineerde L’Occitane de beschermende eigenschappen van karitéboter uit Burkina Faso, met een even sterk zinnenprikkelend ingrediënt: honing uit de Provence, met huidverzachtende eigenschappen.

    Melting honey ultra soft cream: 100ml/3.5 oz: deze heerlijk lichte, zachte body crème combineert 10% voedende karitéboter met de kalmerende zachtheid van honing uit de Provence.

    Een vleugje tederheid voor uw huid:

    Melting honey soft shower gel: 350 ml/8.4 fl oz.: goudglanzend als honing uit de Provence heeft deze exquise douchegel een milde reinigende werking. De huid voelt soepel en zacht aan.

    Melting honey exfoliërende suikers: 175g/ 6.1 oz: deze balsam verrijkt met karitéboter, 5%, heeft een licht exfoliërende werking waardoor de huid zijdezacht aanvoelt, met de milde geur van een teer parfum.

    Meltinh honey hand cream: 30ml/0.59 oz: door de luchtige textuur met 35% karitéboter heeft deze onweerstaanbare hand cream een voedende verzachtende en beschermende werking op de huid.

    Meltinh goney lip balm 12ml/0.4 oz: deze weelderige balsam met 5% karitéboter en een vleugje verzachtende honing uit de Provence maakt de lippen heerlijk zacht en geurend.

    Deze nieuwe producten zijn vanaf de maand oktober beschikbaar in de winkels en op de online shoppinglijn van L’Occitane.







    29-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    28-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug aan de slag met King George

    Na een welverdiende vakantie komt dat onvermijdelijke moment waarop je – al dan niet met veel enthousiasme – terug aan het werk moet. Voor de ene is het best leuk om terug te keren naar de vertrouwde werkomgeving of collega’s, en voor de andere is het gewoon fantastisch … In dat laatste geval staat er vast één van King George's favoriete kantoorgadgets in je (home) office!

    Ladekast voor dromen en plannen: Hoe verleidelijk het ook mag lijken om neer te ploffen in de sofa met je laptop, het is veel beter om een afzonderlijke kamer in te richten als werkruimte. hülsta is gespecialiseerd in thuisbureaus en creëert moeiteloos harmonie tussen werken en wonen. Een onmisbare metgezel bij je bureau is dan een verrijdbaar ladeblok. Het luxueuze exemplaar Now! van hülsta heeft drie grote lades die zachtjes open en dicht glijden, en meer dan genoeg ruimte bieden voor al je paperassen, dromen en plannen.

    Picknicken op kantoor: Picknicken op het werk: het kan en mag voortaan. BuzziSpace staat er al langer om bekend onze werkomgeving naar een hoger niveau te tillen met leuke, stijlvolle meubelen, gadgets en materialen. De bureauversie van de BuzziPicNic-serie is dan ook multifunctioneel: de BuzziPicNic is ideaal voor zelfstandig werk, meetings met collega’s, een lunch of een verfrissende after-work drink. Zet alvast de ramen open!

    Een mooie smartphone, altijd en overal: Of je nu aan het werk bent of niet, het staat vast dat de batterij van de gemiddelde smartphone niet langer meegaat dan een dag. Onze stopcontacten zitten dan ook vaak propvol laders of usb-kabels, zowel thuis als op kantoor. Om komaf te maken met die kabelchaos heeft Niko een stijlvol usb-stopcontact ontwikkeld, waarmee je twee usb-apparaten tegelijk kunt opladen. Goed om te weten: je kunt ook een oud stopcontact in een handomdraai laten vervangen door deze moderne en elegante Niko-versie!

    Ontspannen aan het werk: Onder de armaturen van Modular Lighting Instruments springt Vaeder meteen in het oog. Met een naam die afgeleid is van het Engelse 'to evade', kan Vaeder ook niet anders dan alles ontvluchten wat doorsnee is. De kenmerkende honingraatstructuur en vooruitstrevende ledverlichting creëert keer op keer het perfecte licht om ontspannen te werken, zowel in een huiselijke werkplek met een vleugje design als in een energie-efficiënte, ergonomische kantooromgeving.

    Stijlvol post-its plakken: Ook de Fierzo Desk Organiser, ontworpen door ECAL en Julie Richoz, is het geknipte gadget voor een netjes opgeruimd bureau. Het frame is niet alleen handig om papiertjes op te bergen die je niet meer nodig hebt, het is ook de perfecte manier om je belangrijkste post-its in het oog te houden.

    Oogverblindend mooi: De BuzziBlinds zijn draaibare akoestische schermen op een metalen voet die, dankzij het stoffen materiaal (vilt), een warme en moderne dimensie geven aan elk interieur. Samenwerken maar toch nood aan privacy? De BuzziBlinds zijn ideaal als ruimteverdelers, maar evengoed als zonnescherm.

    Nooit meer kabelchaos: Niets zo storend als een hoopje rondslingerende kabels. Voor een opgeruimde en cleane werkomgeving – en dus ook een helder hoofd – werk je alle draden liefst zoveel mogelijk weg. Dankzij MDF Italia’s Desk 3.0 kun je alle kabels mooi opbergen en is dit probleem voorgoed van de baan. Dit bureau biedt namelijk alles om georganiseerd en ergonomisch te werken in stijl! Accessoires, kabelgoten, toegangspoorten en computerkasten kunnen naar wens worden toegevoegd, voor een mooi en strak geheel.

    Zwevend aan het werk: Met de Mega-Designcollectie biedt hülsta systeemmeubels op maat aan, ongeacht de hoogte of vorm van je beschikbare ruimte. In dit wandmeubel kun je bovendien makkelijk een bureauruimte integreren dankzij het uittrekbare werkblad, dat meteen ook storende kabels en draden opbergt in de onzichtbare lade. De voordelen van een zwevend bureau zijn talrijk: de ruimte lijkt niet alleen licht en ordelijk, maar is ook makkelijker schoon te maken!

     







    28-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Citytrippen in Noord-England

    Het is heerlijk er enkele dagen tussenuit te knijpen en de sfeer van een boeiende stad op te snuiven. Met P&0 Ferries, vanuit Zeebrugge, sta je in geen tijd in Leeds, Manchester en Liverpool. Citytrippen in Noord-Engeland is precies daarom zo aantrekkelijk, bijvoorbeeld voor een lang weekend en in combinatie met een rustgevende nachtelijke overtocht.

    Leeds, Manchester en Liverpool kennen we als de bakermat van de Industriële Revolutie in de 18de eeuw en de industrie heeft er inderdaad de geschiedenis bepaald. Maar vandaag baden Leeds, Manchester en Liverpool is een heel andere sfeer. Het zijn moderne, hippe, levendige bestemmingen waarin je als bezoeker helemaal wordt opgenomen. De bezienswaardigheden, de indrukwekkende gebouwen en musea zijn fantastisch en het vibrerende laat zich ook voelen in de talloze tentoonstellingen, concerten en theatervoorstellingen. Voeg daarbij de gezelligheid van de verkeersvrije centra waar het heerlijk is om te slenteren langs de mooiste winkelpanden.

    Liverpool, The Beatles achterna: Het programma van een weekendje weg in Liverpool is snel samengesteld want er is in de stad van The Beatles veel te zien en te beleven. Begin met een wandeling over de indrukwekkende Pier Head, de mooiste plek van de stad en verkozen tot UNESCO Werelderfgoed. Wil je meer weten over de geschiedenis, breng dan een bezoek aan het interessante Museum of Liverpool. Museumliefhebbers kunnen overigens nog in zeven andere musea terecht. Shop-o-holics wandelen door Bold Street en wil je de dag afsluiten met een romantisch etentje ga dan naar Panoramic 34, in de 140 meter hoge West Tower. En je vergeet uiteraard The Beatles niet tijdens een Magical Mystery Tour.

    Verrassend Manchester: De grootste studentenstad van Europa is Manchester en na Londen is het ook de belangrijkste stad van Engeland wat design- en couturewinkels betreft. Dat geeft meteen een idee van wat je hier tijdens een citytrip kan verwachten: een nachtleven dat zich afspeelt in honderden bars, pubs, nachtclubs en onbeperkte winkelmogelijkheden. Ook voor de lekkerbekken is Manchester een aardige trekpleister want de stad is vermaard om zijn internationale keuken en klasse restaurants.

    Leeds, niet grauw maar groen ! Nog een boeiende citytrip reisbestemming in Noord-Engeland is Leeds, niet de grauwe stad die we soms voor ogen hebben maar de levendige, groene metropool waar iedereen vrolijk rondloopt. Hoe kan het ook anders met zoveel parken, winkelcentra, gerestaureerde gebouwen uit de Victoriaanse tijd, muziek- en sportevenementen, sfeervolle restaurants met een internationale keuken. Kortom, dit is een van de meest levendige steden in Noord-Engeland, een plek om te ontdekken en die je ongetwijfeld als een super verrassing zal ervaren.

    Met P&0 Ferries zijn de ‘drie’ van Noord-Engeland dichterbij dan je denkt. Na een nachtelijke overtocht met de ferry vanuit Zeebrugge kom je uitgerust aan in Hull. De auto gaat uiteraard mee en op die manier kan nog voor de middag het stadsbezoek beginnen. Precies daarom zijn het topbestemmingen, voor een korte break, een verlengd weekend, zomaar of als toemaatje na de zomervakantie.

    Je kunt al de overtocht maken vanaf € 279 voor twee personen + auto, per enkele reis, inclusief 2-persoons binnenhut.

    27-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lichttunnels van Velux

    : Breng licht in de donkere hoekjes van uw woning

     

    Elke woning heeft zijn donkere ruimtes, waar er geen raam is om licht binnen te laten. Inkomhallen, dressings en gangen kunnen bijvoorbeeld meestal niet van daglicht genieten, hetgeen nochtans belangijk is voor ons welzijn. VELUX wil deze “blinde” ruimtes uit de obscuriteit halen, en stelt daarom haar nieuwe generatie lichttunnels voor.

    Veel daglicht in de leefruimtes verhoogt het comfort van de bewoners. De lichttunnels van VELUX brengen dit natuurlijk licht waar men dit meestal niet verwacht. Het systeem verbindt het dak met het plafond van de te verlichten oppervlakte: via een reflecterende buis wordt het daglicht verdeeld in de lager gelegen woonruimtes. De lichttunnels van VELUX zijn geschikt voor zowel platte als hellende daken en kunnen op een afstand tot 6 meter van het dak worden geïnstalleerd (rigide versie).

    De nieuwe “2.0” generatie lichttunnels van VELUX brengt licht dankzij de « Edge Glow » diffusor. Het daglicht wordt verdeeld door middel van een glazen cirkel rond de tunnels. Zo kan men de hele dag van dynamisch licht genieten. De diffusor is eveneens uitgerust met een slankere sierring voor een meer gestroomlijnde look. Het glas, dat aan de binnekant vastgevijsd is, is eenvoudig en intuitief los te maken en op die manier makkelijk schoon te maken.

    Het nieuwe Flexi-loc systeem garandeert een snelle en gemakkelijke verbinding van de buizen. Deze laatsten worden aan de binnenkant aan elkaar vastgemaakt. Een bevestigingssring, die aan de dakmodule wordt vastgemaakt, vereenvoudigt de aansluiting van de buizen. Het afneembare kader draagt eveneens bij aan de vereenvoudiging van de buiteninstallatie.

    Ten slotte zorgt een condensatiereservoir voor een vermindering van de zichtbare condensatie door de druppels die in de buis komen vast te houden, zodat deze niet op de glasoppervlakte terecht komen. Dankzij de nieuwe lichttunnels van VELUX baden de sombere ruimtes van de woning vanaf nu in natuurlijk licht. Zo genieten de bewoners van een perfect binnencomfort.

     





    26-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Farm Frites viert nieuwe oogst

    Aardappelen van optimale kwaliteit ondanks moeilijke lente

     

    De nieuwe aardappeloogst van Farm Frites wordt op dit moment van het land gehaald en is van opvallend goede kwaliteit. De aardappelen zijn later dan normaal gerooid, als gevolg van een koude lente zonder veel neerslag die gevolgd werd door een hittegolf in juni en juli. Omdat Farm Frites streeft naar een optimale kwaliteit werd besloten om de aardappelen langer in de grond te houden. Dankzij de goede oogst van 2014 waren de aardappelschuren voldoende gevuld om dit mogelijk te maken. Het resultaat is dat de nieuwe oogst een bijzonder smaakvolle aardappel oplevert. De nieuwe oogst van Farm Frites gaat direct naar de fabriek en levert daarom frites van onovertroffen kwaliteit en smaak.

    Farm Frites viert de nieuwe oogst

    Als de nieuwe aardappeloogst van het land komt, is de smaak van de frites op zijn allerbest. De pas gerooide aardappelen gaan in het begin van het seizoen direct naar de Farm Frites fabriek om verwerkt te worden tot frites van de nieuwe oogst aardappelen. Het resultaat is frites met een opvallend volle smaak en een mooie, iets lichtere goudgele kleur.

    Nieuwe oogst met zorg geteeld: Farm Frites is in samenwerking met zijn telers voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van aardappelrassen. Smaak, kwaliteit en opbrengst zijn daarbij kerndoelen, maar ook duurzaamheid is een belangrijk aandachtspunt. De nieuwe aardappeloogst is dan ook met veel zorg geteeld. Leon Boer, Director Potato Procurement; ‘Farm Frites streeft naar constante kwaliteit en service voor haar klanten wereldwijd. We werken samen met kweekbedrijven in binnen- en buitenland en een groep gepassioneerde aardappeltelers in Nederland en België om de beste aardappelen voor lokale markten te leveren. Met onze expertise maken we dag in dag uit voedzame, smakelijke aardappelproducten. Het resultaat is het beste product voor iedere klant, wereldwijd’.

     

    25-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vueling zet haar 200.000ste huisdier aan boord in de bloemetjes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gelukkige passagier luistert naar de naam 'Pizza' en is een teckel uit Italië die van Sardinië naar Majorca vloog met een tussenlanding in Barcelona. De meeste Vuelingpassagiers die met huisdieren reizen tijdens de zomer, gaan trouwens naar Majorca of Ibiza.

    Pizza, een kleine vrouwtjesteckel uit Italië, bleek het 200 000e huisdier aan boord van een Vuelingvlucht te zijn. Voor de gelegenheid werden haar baasjes op de luchthaven van Barcelona door personeel van de luchtvaartmaatschappij verwelkomd en kregen ze een prijs overhandigd - gratis tickets voor hen en Pizza voor een van de meer dan 160 bestemmingen van Vueling in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

    Het werd een heel speciale reis voor de driejarige viervoeter, die samen met haar baasje Ilaria Ruiu en haar drie kinderen naar hun vader reisde die in Majorca woont. Het baasje van Pizza, Ilaria Ruiu, vertelt: “Onze hond, Pizza, is echt deel van de familie. Ik ben zeer tevreden over de goede service die Vueling biedt voor dieren aan boord. Die liet niet me niet enkel toe snel te reizen, maar vooral ook comfortabel, met mijn drie kinderen en mijn huisdier dicht bij mij.” De familie verliet Cagliari in Sardinië om 14.30 uur en landde in Majorca om 17.50 uur na een tussenstop van 1 uur en 5 minuten in Barcelona, waar ze de gewonnen tickets voor de hele familie in ontvangst konden nemen.

    Vueling, een diervriendelijke luchtvaartmaatschappij

    Sinds 2009 mogen huisdieren hun baasjes vergezellen op alle Europese Vuelingvluchten (uitgezonderd die van en naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland). Dit geldt zowel voor rechtstreekse vluchten als voor vluchten met een tussenlanding op de belangrijkste hubs van Vueling in Barcelona-El Prat en Rome-Fiumicino. De huisdieren mogen in een buigzame reiskennel mee aan boord, met hun eigen voeding en accessoires, als het totaalgewicht onder de acht kilogram blijft. Zowel honden als katten, vogels, vissen of kleine schildpadden zijn welkom bij Vueling.

    U kan met uw huisdier reizen als u het Basic tarief kiest. Als u uw huisdier al van bij uw reservering opneemt, bespaart het u tijd op de dag van de vlucht. Dit kan online via www.vueling.com. Let er bij het inchecken op dat u uw reisdocumenten en vaccinatieboekjes bij heeft. Dan krijgt u een speciale instapkaart, een goede zitplaats en de nodige instructies zodat u en uw huisdier comfortabel kunnen reizen. Voor elke binnenlandse vlucht wordt €25 per huisdier extra aangerekend. Bij een internationale vlucht is de prijs €40. Meer informatie kan u vinden via: http://www.vueling.com/nl/vueling-diensten/bereid-je-reis-voor/huisdieren-aan-boord.

    De vakbladen Air Transport en Agenttravel hebben Vueling allebei bekroond tot best budget airline van 2015.

    24-08-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!