Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oneworld

    oneworld krijgt nieuwe CEO en verplaatst hoofdkantoor naar New York

     

     

     

    Bruce Ashby volgt John McCulloch op als CEO van ‘s werelds meest toonaangevende luchtvaartalliantie, de verhuizing van het hoofdkantoor brengt het centrale alliantieteam temidden van ‘s werelds grootste luchtvaartmarkt. Het nieuwe kantoor wordt gedeeld met American Airlines, British Airways en andere alliantieleden

     

    oneworld® gaat binnenkort haar hoofdkantoor verplaatsen van het Canadese Vancouver naar New York. Tegelijkertijd komt er ook een nieuwe CEO aan het roer. Dit is de meest recente stap om oneworld te positioneren als de meest toonaangevende luchtvaartalliantie in een jaar dat als het “jaar van de doorbraak” kan worden bestempeld.

     

    Dankzij de verhuizing van Vancouver naar New York zal het centrale alliantieteam gemakkelijk de vinger aan de pols kunnen houden van de grootste markt voor passagiersluchtvervoer ter wereld, want ruim 110 miljoen reizigers  maken jaarlijks gebruik van de New Yorkse luchthavens.

    Tien van de veertien bestaande en toekomstige oneworld leden vliegen naar tenminste één van de luchthavens van New York (de drie hoofdluchthavens JFK, LaGuardia en Newark, en vier andere luchthavens in de staat New York). Hierdoor is New York de bestemming met meer vluchten van oneworld partners dan welke andere stad ter wereld dan ook. New York is bovendien één van de vijf hubs van American Airlines, die de hoekstenen vormen van haar Amerikaans netwerk, en tezelfdertijd een heel belangrijke luchthaven is voor de American Airlines vluchten naar Europa, Azië en Latijns-Amerika. 

     

    Naar aanleiding van de nakende verhuizing  heeft oneworld Managing Partner John McCulloch de Raad van Bestuur van oneworld ingelicht dat hij wegens familiale redenen moeilijk kan verhuizen en dat nu – na 10 jaar  deel te hebben uitgemaakt van het centrale alliantieteam, waarvan de laatste 7 jaar als Managing Partner – het moment is gekomen om de fakkel door te geven.

     

    Hij zal worden opgevolgd door luchtvaartveteraan Bruce Ashby, die het centrale alliantieteam onmiddellijk vervoegt als Chief Executive van oneworld. Na 16 jaar voor Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen te hebben gewerkt, onder andere als Senior Vice-President Alliances en vervolgens als Executive Vice-President Marketing bij US Airways, heeft Ashby de voorbije vijf jaar luchtvaartmaatschappijen in India en het Midden-Oosten geleid, als Chief Executive van IndiGo en nadien van SAMA Airlines. RVH.

     

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum of history

    Bourgeois investeert 756.000 euro in het Museum of History in Brugge

     

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois investeert 756.000 euro in de tweede fase van het toeristisch - recreatief project 'Museum of History' in Brugge.  Met deze subsidies wil minister Bourgeois samen met Toerisme Vlaanderen de uitbouw van dit kwalitatief en innovatief hoogstaand toeristisch product voor de Stad Brugge ondersteunen. In 2008 kon de initiatiefnemer vzw Museum of History (MOH) al rekenen op een steun van 388.000 euro. Nu is de tweede fase aan de beurt: het interieur, het meubilair en de digitale inrichting van het bezoekerscentrum.

     

    "Het Museum of History is een van de hefboomprojecten voor de toeristische sector in Vlaanderen," verduidelijkt minister Bourgeois. "Alleen al door zijn unieke locatie: de Grote Markt in het hart van Brugge. Maar ook omdat dit initiatief van vzw MOH een schoolvoorbeeld is van een publiek-private samenwerking tussen de vzw, de stad Brugge en Vlaanderen. Bovendien getuigt het project van een mooie synergie tussen

    toerisme, cultuur en erfgoed."

     

    Met het hypermoderne museum, dat op interactieve manier, en met de hulp van de meest moderne technische hoogstandjes,  de geschiedenis van Brugge wil vertellen, wil de vzw MOH bijdragen tot de betere ontsluiting van het Brugs toeristisch product: Het MOH wil zich profileren als een "all weather" - attractie, die de openingstijden van de klassieke bezienswaardigheden overstijgt (open 7 op 7, avondprogramma's, enz.) Mede dankzij zijn unieke locatie, het neogotisch gebouw aan de Oostkant van de Grote Markt in Brugge, heeft het museum, naast een internationale uitstraling, ook een belangrijke onthaalfunctie voor binnen - en buitenlandse toeristen.

    Verwacht wordt dat de werken in 2011 zullen starten. RVH.

     

    26-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis antwerpen centrum

    ibis Antwerpen Centrum exposeert Antwerpse kunstenaars...

     

     

     

     

    Een origineel initiatief: om de drie maanden mag een lokale kunstenaar zijn werk tonen in de lobby van het hotel. Leuk voor jong talent dat zich op die manier mag verheugen op een internationale belangstelling, terwijl het hotel de openbare ruimtes een eigen karakter geeft.

     

    Kunstenares Denitsa Todorova, bijt de spits af en mag tot 28 februari 2011 haar werken ophangen in het ibis hotel Antwerpen Centrum. Ze heeft hiervoor een twaalftal werken uitgekozen, olie op doek maar ook een paar aquarellen. Van jongs af aan is ze geboeid door religieuze rites en symbolen, herinneringen uit haar kindertijd in Bulgarije. Met lichteffecten en subtiele toetsen probeert ze haar eigen sprookjeswereld uit te beelden. Elk schilderij is een zoektocht naar een tijdloze dialoog, een illusie over de eindigheid der dingen.

     

    Denitsa Todorova is van Bulgaarse origine en ontdekte Antwerpen ter gelegenheid van een Erasmus uitwisseling in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Ze vond de metropool een bijzonder prettige stad en heeft zich na haar studies permanent in de regio gevestigd. Eerder dit jaar was haar werk te bewonderen in Bozar in Brussel.

     

    Vanaf 1 maart 2011 is het de beurt aan Tom De Boeck om te exposeren in ibis Antwerpen Centrum. Deze jonge schilder van 28 jaar was al aanwezig in galerie Amalgamates en nam ook deel aan het evenement Open Ateliers 2009.

     

    Van september tot november 2011 is het werk van Jo Vanderwulst te bewonderen, samengesteld uit schilderijen en reliëfs. RVH.

    Ibis Antwerpen Centrum, Meistraat, 39, 2000 Antwerpen

    25-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bianca Harteman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     ´Bianca Harteman naar Restaurant La Source´

     

     

     

    Aan het ambitieuze team van Restaurant 'La Source' ( het Restaurant van Relais & Chateaux La Butte aux Bois te Lanaken ) is Bianca Harteman als Gastvrouw - Maître toegevoegd.

     

    Bianca is geen onbekende in de culinaire wereld. Eerder exploiteerde ze Restaurant 'De Boterbloem' * te Heerlen en verwierf ze een Bib Gourmand in Restaurant 'La Goccia'. De komst van Harteman onderstreept eens te meer de culinaire ambities die eigenaar Eric Bullens, Directeur Marc Alofs en Chef kok Danny Vanderhoven koesteren.

     

    Vanderhoven stapte 1,5 jaar geleden over naar ´La Source´ na een grondige opleiding van 4 jaar bij Alex Clevers * en Luc Bellings **. De wijnen blijven in de vertrouwde handen van Sommelier Loek Bastin.

     

    Eerder dit jaar werd aan ´La Source´ een rustgevende lounge met open haard toegevoegd en werd voor ´La Source´ een compleet nieuwe en separate keuken ingericht, losstaand van de keuken voor hotelgasten en banquetting.

     

    ´La Source´ maakt deel uit van de Relais & Chateaux Hostellerie La Butte aux Bois te Lanaken en kijkt uit over de prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen. In de zomermaanden maken ruim opgezette terrassen buiten lunchen en dineren mogelijk.

    Ter kennismaking bereidt Chef Vanderhoven dagelijks een Menu du Marché ( Lunch 55,-, Diner 65,- inclusief wijnen, waters en mokka ). RVH.

    Tel 89-739770 - www.labutteauxbois.be

    24-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure Voltaire Parijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mercure Paris Voltaire.

     

     

     

    Het nieuwe Mercure Parijs Voltaire Quartier Bastille hotel is de ideale pleisterplaats voor een betoverend  weekendje Parijs, ongeacht of je uit bent op shoppen, gastronomische ontdekkingen, culturele evenementen of gewoonweg wil relaxen.

     

    Het gloednieuwe hotel temidden een eigentijds kwartier, dat tegelijkertijd een barokke sfeer, boordevol poëtische elegantie uitstraalt, ligt centraal temidden tal van toeristische trekpleisters zoals de Bastille en Marais.

     

    De 52 comfortabele kamers zorgen voor een cocongevoel, terwijl de bovenste verdiepingen een blik werpen over Parijs, Montmartre en de Eifeltoren. De 5 ‘prestige’ kamers zijn extra ruim en bieden hotitems zoals een espressomachine, mini bar en extra amenities in kamer en badkamer.

     

    Net als de andere Mercure hotels biedt Mercure Parijs Voltaire Quartier Bastille speciale wintercondities tot 40% korting op de normale prijs. Het nieuwe hotel is onbetwistbaar een unieke gelegenheid om een charmant, winters maar toch altijd aantrekkelijk Parijs te ontdekken. RVH.

    www.mercure.com

    23-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines brengt passagiers in feeststemming tijdens deze kersttijd

     

     

     

     

    In de aanloop naar de kerst- en eindejaarsperiode brengt Brussels Airlines alvast haar passagiers in de feeststemming met traditionele kerstgerechten en zoetigheden aan boord en kerstdecoraties in de Brussels Airport lounges.

     

    Brussels Airlines passagiers die in business class interkontinentaal vliegen worden verwend met culinaire ‘hoogstandjes’ aangepast aan het feestseizoen. Niet enkel aan boord wordt een kerstsfeer gecreëerd, ook de Brussels Airlines airport lounges zetten de toon met een feestelijke decoratie en aagepaste zoete hapjes en drankjes.

     

    Menu’s met Belgische touch op alle korte-, medium haul en langeafstandsvluchten

     

    Brussels Airlines serveert deze decembermaand ruim 5.000 aangepaste business class feestmaaltijden tijdens de long haul vluchten. Passagiers kunnen relaxend in hun comfortabele zetels genieten van macadamia noten in curry en mini profiteroles. Ze kunnen kiezen uit twee voorgerechten (wildpastei met peperkoek en vijgenconfituur of St Jacobsschelpen met cajun kruiden op een bedje van prei gestoofd in witte wijn). Als hoofdgerecht is er de keuze uit herteragout uit de Hoge Venen met appel, veenbessen en aardappelgratin of heek in een safraansausje met een tapanade van broccolli en jonge worteltjes ofwel rode tortelline pasta in een tomaten/kruidensausje.

     

    Uiteraard ontbreekt ook de kerststronk of de klassieke Belgische chocolademousse, deze maand op smaak gebracht met geconfijte appelsien, niet. Een assortiment Belgische kazen vervolledigt het feestmenu.

     

    Alle passagiers krijgen ook chocolade in aangepaste kerstverpakking van Neuhaus, de officiele leverancier van het Belgische Koninklijke Paleis en van Brussels Airlines, aangeboden. En wie, genietend van het in-flight entertainment, een versnapering wil kan ook kennis maken met Leonidas ijscrème. Op de korte en middelange afstandsvluchten wordt ook de b.business en b.flex service aangepast. Zo staat er in b.flex ondermeer kalkoen in zoetzure saus met aardappelgratin, gebakken appeltjes en amandelen, rozijnen en veenbessen op het menu.

     

    Ook de wijnselectie is door het eindejaarsstemming geïnspireerd. Op lange afstand kan ondermeer kennis worden gemaakt met een witte Pouilly Fuissé (Les Vieux Mûrs, 2008 Frankrijk), een rode Pessac Léognan (Château de Cruzeau, 2005 Frankrijk), een Australische Sauvignon Blanc (Omrah, Plantagenet 2009) of Jurancon (Clos Uroulat, 2008). RVH.

    www.brusselsairlines.com.

    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château La Commanderie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Le Château la Commanderie

     

     

     

     

    In de regio Saint Emilion zorgen Magali en Thibault De Coster, met Le Château La Commanderie en Le Clos des Jacobins, voor twee erg bijzondere wijnen.

     

    Château La Commanderie is een Saint Emilion Grand Cru wijn en wordt bekomen door een mix van 85% Merlotdruiven en 15% Cabernet Franc, geteeld op een domein van zowat 6ha. Vlakbij de percelen van de wereldbekende Pomerol genieten de wijnstronken hier van een rotsachtige bodem gemengd met gekleurd zand waardoor de wijn een uitzonderlijk compleet en fijn raffinement meekrijgt.

     

    De kelders bevinden zich temidden de wijngaarden waar de fermentatie gebeurt in betonnen kelders om nadien het rijpingsproces af te ronden in eiken vaten. Château La Commanderie biedt een dieprode, elegante wijn die een olijke binding maakt met rood fruit en evenwichtige smaaktoetsen uitspreidt. De afdronk is erg aangenaam en loopt uit in een mooie fruitigheid.

     

    Le Clos des Jacobins is een Saint Emilion Grand Cru classé, geteeld op een domein van 8.5 ha bestaande uit 75% Merlot, 23% Cabernet Franc en 2% Cabernet Sauvignon. Sinds de 17de eeuw biedt deze wijngaard die geniet van een kalkachtige ondergrond die door erosie werd verrijkt, mooie vruchten aan mede door zijn zuidgerichte ligging.

     

    Sinds in 2004 de chai volledig werd gerenoveerd, kan de maturatie en de rijping plaatsvinden in houten thermogeregulariseerde kuipen. De wijnen Clos des Jacobins genieten sinds 1955 van de erkenning ‘Grand Cru classé’.

    De mooie donkerrode kleur geeft in de neus een fruitig aroma, in de mond zorgt hij voor een prettige kruidigheid, is complex en tegelijkertijd evenwichtig. Le Clos des Jacobins is onbetwistbaar een wijn van grote kwaliteit met lange bewaarcapaciteit en maakt hem derhalve bijzonder aantrekkelijk voor wijnliefhebbers . RVH.

    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 17 en slot

    Toscane 17

    Esperienze

     

     

     

     

    Creativiteit en innovatie gaan in het project van Carlo Parenti hand in hand en vormen een ideale afsluiter van de ontdekking van enkele Toskaanse wijnroutes.

     

    Carlo, geboren en getogen in Noord Italië, heeft weinig familiale backgrounds met de wijnteelt. Na zijn universitaire studies gaat hij als manager in het bankwezen aan de slag, maar vindt in de 9 to 5 job, geen persoonlijke voldoening.

     

    Persoonlijke nieuwsgierigheid brengt hem in contact met de Toskaanse wijn, waarop hij beslist om zijn werk op te zeggen en de wijnacademie te volgen. Met succes haalt hij zijn diploma oenologie en hij start een eigen bescheiden wijnkelder op. Met de hulp van lotgenoten in Val di Cornia kan hij zijn eerste Esperienze Toscana IGT 2007 op de markt brengen, meteen een voltreffer van formaat.

     

    Voor de productie van zijn wijnen grijpt hij teug naar traditionele methodes, zijn wijn bestaat uit 70% Sangiovese en 30% Cabernet Sauvignon druiven en bezit een dieprode kleur, een krachtige wijn van 14.5% alc. gehalte die velen aanspreekt. De mooie rode kleur biedt in de neus een fijn kruidig aroma, terwijl bij de afdronk zich leuke tannines, een lichte houttoets en rood fruit manifesteren.

     

    Bij de azienda agricola Russo produceert men wijnen sinds 1998, maar de familiale wijnroots gaan vele decennia terug. De Pietrasca is een opmerkelijke witte wijn, hoofdzakelijk Vermentino, gemengd met een klein percentage Chardonnay en Calvet. Dit zorgt voor een frisse en fruitige toets en maakt de wijn tot een perfecte gezel bij lichte voorgerechten, gegrilleerde vis en fijne kazen.

     

    Toscane biedt als vakantieregio, niet alleen heel wat natuurschoon en stranden, maar zorgt in een bekoorlijk hinterland ook voor verrassende culture en historische facetten waarbij de lokale wijn en gastronomie eveneens ruimschoots aan bod komen. RVH.

    www.vinirusso.it - www.macchiondeilupi.it  







    22-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink app voor Ipad

    ABSOLUT® VODKA LANCEERT  DRINK APP VOOR IPAD

    Drinkspiration iPad app helpt iedereen thuis de perfecte cocktail te maken met een interactieve gids voor de iPad.

     

     

    ABSOLUT® VODKA lanceert Drinkspiration Home Edition by ABSOLUT – een gratis drink app voor de iPad. Met meer dan 3.000 cocktailrecepten is Drinkspiration Home Edition de perfecte app om een feestje te bouwen. Blader er doorheen om nieuwe recepten te ontdekken en deel je eigen favoriete cocktailcollecties op Facebook. Drinkspiration Home Edition is meer dan een cocktailcatalogus! Je kan de mixing assistant ter hulp roepen, de HOW TO video’s bekijken en de app stelt ook jouw boodschappenlijstje samen. Voor elke cocktail krijg je stap-voor-stap mixinstructies en leuke tips.  Drinkspiration Home Edition voor iPad is vanaf nu te downloaden in de App Store.

     

    “We proberen bij ABSOLUT steeds in te pikken op de recentste digitale evoluties. Met deze app willen we de lat hoger leggen als het gaat om zelf thuis cocktails te maken. De iPad is het perfecte platform om van drankjes mixen een sociale happening te maken,” zegt Fredrick Tallroth, Senior Manager Interactive Marketing, bij The Absolut Company.

    “Eerder pakten we al uit met de Drinkspiration Bar Edition voor de iPhone maar het moet gezegd, het concept is eigenlijk nog meer fascinerend nu het geoptimaliseerd is voor de iPad. Blader door de kleurrijke cocktailbeelden en je zal merken hoe drankjes mixen tot leven komt door ze simpelweg aan te toetsen met de vingertoppen. Met videodemonstraties en instructies om duizenden cocktailrecepten succesvol te mixen, is Drinkspiration Home Edition de ideale tool voor iedereen die het leuk vindt om gasten te ontvangen – zowel voor beginners als meer ervaren cocktailshakers. “

     

    De app heeft zes voorgeïnstalleerde ABSOLUT COLLECTIONS, zes cocktailcollecties volgens zes thema’s: Red, Celebrating, Prohibition, Summer, Classics en Pre-Party. Je kan ook je eigen cocktailcollectie samenstellen en die delen via Facebook of op absolutdrinks.com. Wil je specifieke tips om bijvoorbeeld met ingrediënten die je in huis hebt, cocktails te maken dan is ook dat mogelijk. Heb je juist niet voldoende gerief in huis, dan maakt Drinkspiration Home Edition jouw persoonlijke boodschappenlijstje klaar en e-mailt het naar jou.

     

    Drinkspiration Home Edition bevat meer dan 3000 recepten. Het gaat niet uitsluitend om cocktails op basis van vodka maar even goed zijn er recepten voor cocktails op basis van gin, rum, tequila en andere sterke dranken vermeld, evenals niet-alcoholische cocktails.

    Drinkspiration Home Edition is uitsluitend bedoeld voor mensen vanaf 18 jaar. Door de app te downloaden, bevestigen de gebruikers dat ze 18 jaar oud of ouder zijn en gaan ze akkoord om de recepten uitsluitend te delen met meerderjarigen. RVH.

    www.ABSOLUT.com - www.pernod-ricard-belgium.com

    21-12-2010 om 16:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 16

    Toscane 16

    Consortium Val di Cornia

     

     

     

    De wijnboeren uit de Vallei van de Cornia hebben zich eveneens in een regionale vereniging gegroepeerd omdat ze samen een betere promotie voor hun wijnen kunnen voeren. Een terechte beslissing omdat ze op deze manier de typische kenmerken van hun producten in een klaarder daglicht kunnen plaatsen.

     

    Op de proeftafel een uitgebreid assortiment met specifieke aandacht voor de azienda agricola Giomi Zannoni, Petrawijnen en Hide. De azienda agricola Giomi Zannoni biedt een leuke witte Cornida, een mix van Trebbiano, Vermentino en witte Malvasia met een delicate fruitige en bloemerige toets. Een mooie aperitiefwijn ook fijn bij vis en fijnere kazen. De Rodantonio 2001, een ander product van deze azienda en 100% Sangiovese, zorgt voor een volronde smaak van rood fruit en mooie afdronk. Alleszins een aanrader bij rood vlees en sterkere kazen.

     

    De Petrawijnen, gerijpt in een indrukwekkende constructie op een van de heuvelruggen, manifesteert zich via de Petra IGT Toscana, gemaakt van Merlot en Cabernet Sauvignon. Elegant met intens boeket, uitvloeiend in een pittig aroma is dit een mooie wijn voor uiteenlopende vleesgerechten. De Ebo DOC Suvereto, een mix van Sangiovese, Merlot en Cabernet Sauvignon neigt met lichte houttoets en pittige balsamico naar fijne tannines. Een wijn die evenzeer past bij sterkere kazen en geroosterd vlees.

     

    De Hide 2001 is een aangenaam verrassend buitenbeetje. Deze wijn, 100% Syrah, heeft een intense rode kleur met fijne violetnuances. In de neus is hij eerder kruidig al biedt hij in de mond mooi rood fruit, heerlijke tannines en warme volronde smaak. Met 14.5% alc. gehalte ongetwijfeld een eregast op vele feesttafels. RVH.

    www.petrawine.it







    21-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toskaanse wijnen 15

    Toscane 15

    Suvereto

     

     

     

    Suvereto wordt sinds mensengeheugenis vereenzelvigd als een sfeervol en typisch middeleeuws wijnstadje. De exacte oorsprong achterhalen is eerder moeilijk alhoewel er geschriften zijn van een monnik uit Bologna die melding maken van een indrukwekkend kasteel en een overvloed aan wijn, olijfolie en fruit.

     

    De vallei van de Cornia, biedt inderdaad mooie natuurlijke vergezichten, diverse rijkdommen en oude vestigingen. Deze vallei maakt trouwens meer dan terecht ook deel uit van een van de vele wijnroutes die in Toscane werden uitgetekend.

     

    Het stadje, gekenmerkt door vele smalle steegjes, middeleeuwse vestigingen, een fraai kasteel is bijzonder autoluw. Diverse oude huizen werden grondig gerenoveerd en omgetoverd tot restaurant, winkels, hotels… Il Chiostro is wellicht het meest typische voorbeeld. Een aantal oude vertrekken van het voormalig klooster werden samengebundeld en bieden een aantrekkelijk vakantiehotel met prettige ruime appartementen die een degelijke uitvalsbasis vormen om de stad en de regio op een leuke manier te ontdekken.

     

    Folklore viert nog steeds hoogtij in Toscane en zekers in Suvereto, de bezoekers kunnen zich makkelijk in het gebeuren integreren en aldus op treffende wijzen kennismaken met de vele Toskaanse tradities.

    Het ommuurd stadje biedt een prachtig versterkt slot, La Rocca, het Chiostro di San Francesco, oude kerken en een ruime waaier van musea, facetten die een bezoek aan Suvereto omvormen tot een leuke halte in deze soms nostalgische Italiaanse regio. RVH.

     





    20-12-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!