Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekeland gastland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Griekse Cultuuradepten

     

     

     

    De Acropolis en het Parthenon in Athene blijven uiteraard klassiekers, maar er zijn nog zoveel meer architecturale en cultuurschatten te ontdekken.

     

    Wanneer je het historische centrum en de interessante musea van Athene even achter je laat, zijn dagtrips naar het Penteli-klooster, de prachtige mozaïeken van Daphni en havenstad Piraeus met de Zea-jachthaven en de Kastella-wijk, de moeite waard. Bezoek ook de Tempel van Poseidon op Sounion en Marathon, één van de mooiste locaties in Attica.

    Het westelijke deel van de Peleponnesos en de regio die zich uitstrekt van Patras tot Olympos wordt gekenmerkt door olympische overblijfselen, maar ook door pittoreske dorpjes, Byzantijnse kerken, middeleeuwse burchten, zandstranden en antieke ruïnes

     

    Levensgenieters

     

    Voor een perfecte mix van cultuur en genieten, kies je voor een city break. Van Athene tot Thessaloniki, van Alexandroupolis tot Kavala ... het zijn maar enkele steden waar je terecht kan voor aangename sightseeing, divers entertainment, ontspannende wellness en uitstekende gastronomie. Na een geslaagde maaltijd in één van de vele taverna's en restaurants, proef je van het uitgaansleven in sfeervolle café's en bars populair bij jong en oud(er). De wijken Mikrolimano en Pasalimani in Piraeus zijn er typische voorbeelden van.

     

    Het wellnesstoerisme beleeft ook hier hoogdagen, met een 100-tal natuurlijke thermale bronnen met helende kwaliteiten en met gezondheidscentra, spa's en centra voor thalassotherapie.

     

    Voor elke formule biedt Griekenland een geschikte accommodatie: hotels, kampeerterreinen in volle natuur, gehuurde kamers bij gastvrije, lokale bewoners. Infrastructuur en materialen voor sportieve activiteiten als rafting, kayakken of bergwandelen, jachthavens met alle faciliteiten voor een geslaagde watervakantie, golfterreinen met internationale allure en zelfs skiresorts in verschillende regio's in het binnenland! RVH.

     

    30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen - Griekenland, Gastland. Van vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008, Nocturnes op vrijdag 25 en dinsdag 29 januari 2008. www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

     

     

    20-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.romantiek in oostende

     

     

     

    LIEFDE TUSSEN DE LIJNEN

     

     

     

    Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de Oostendse Musea en Galerijen een nocturne in het kader van Valentijn. Je kan op diverse locaties genieten van kunst en cultuur. Alle deelnemende galerijen en musea zijn gratis open. Deze nocturne loopt van 18 tot 23 uur.

     

    Een stoet van dichters, auteurs, performers en muzikanten doet Oostende aan in het weekend van 8 tot 10 februari. Onder meer Joost Zwagerman, Kees van Kooten, Hafid Bouazza, Rob Schouten, Liesbeth Lagemaat uit Nederland. Uit Vlaanderen Monika van Paemel, Erwin Mortier, Peter Theunynck … en Zandra Bezuidenhout uit Zuid-Afrika. Samensteller van het programma is Geert Tavernier.

     

    De speciale weekeendpas is geldig voor het volledige weekend en omvat 1 ticket voor vrijdagavond, 4 tickets voor zaterdagmiddag en 1 ticket voor zondagochtend. Je kan natuurlijk ook een ticket kopen voor 1 enkel optreden.

     

    Het speciale arrangement ‘Romantiek in Oostende’ bevat meerdere ingrediënten: passie, verleiden, romantiek en poëzie zijn de hoofdfacetten.

    Het arrangement omvat 2 overnachtingen op 8 en 9 februari 2008 in een tweepersoonskamer met ontbijt in hotel Pacific. Verder is er een Weekendpas ‘Romantiek in Oostende’: 1 toegangsticket op vrijdagavond, 4 tickets op zaterdagmiddag en 1 ticket op zondagochtend. Een informatiepakket van T.O. met diverse brochures, de arrangementsprijs voor 2 personen in hotel Pacific (comfort tweepersoonskamer met ontbijt) bedraagt 178 EUR . RVH.

    Reserveren kan enkel via Toerisme Oostende vzw - Monacoplein 2 – 8400 Oostende – T. 059 70 11 99 – info@toerisme-oostende.be – www.toerisme-oostende.be

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Valentijn in Dolce La Hulpe Brussels

     

    Wat is er romantischer dan samen met uw geliefde een weekend lang Valentijn te vieren? Dolce La Hulpe Brussels is de ideale locatie voor een droomweekend in een prachtig kader. Nog op zoek naar een geschikt cadeau voor uw geliefde? Dolce La Hulpe biedt de oplossing!

     

    Het Valentijnsarrangement van Dolce La Hulpe Brussels is de hele maand februari 2008 geldig en omvat een overnachting in een luxekamer met tweepersoonsbed bedekt met rozenblaadjes, een uitgebreid ontbijtbuffet, een Valentijnsmenu bij kaarslicht: 5 gangen in het schitterende restaurant Tree O (excl. dranken), vrije toegang tot het welnesscentrum met binnenzwembad, sauna, hammam en cardiofitnesszaal, een massage met essentiële oliën of een gezichtsverzorging per persoon, gratis draadloos internet en afhankelijk van de beschikbaarheid, mogelijkheid om de kamer te verlaten na het gewone uitcheckuur (12.00 uur). Dit Valentijnsarrangement in Dolce La Hulpe Brussels kost 179 EUR (incl. btw) per persoon.

     

    Het Valentijnsmenu bestaat uit een Liefdesnestje van groenten, Passie van de zee bij maanlicht (tarbot, kreeftmedaillon, lotte met komijn, goudbrasem met kokkelsaus, gerookte zeebaars met truffelolie), een verleidelijk tussengerecht gevolgd door een huwelijk van hindefilet en gevogelte uit Bresse met ganzenlever. Afsluiten doet men met een hemelse chocoladefondant.

     

    Bij Dolce duurt Valentijn de hele maand februari. Niet alleen in Dolce La Hulpe Brussels, maar ook in Dolce Sitges bij Barcelona, Dolce Frégate in de Provence, Dolce Chantilly in de Parijse regio en Dolce Bad Nauheim bij Frankfurt. Elke Dolce biedt een Valentijnsarrangement op maat en de kans om volop te genieten van de plaatselijke troeven.

     

    Dolce La Hulpe Brussels is de eerste Belgische locatie van de groep Dolce International, de wereldleider op de markt van de conferentiecentra. Deze Hotel, Resort & Conference Destination leent zich voor alle soorten vergaderingen en conferenties, is bestemd voor zakenreizigers maar ook voor een vrijetijdscliënteel. Dolce La Hulpe Brussels biedt een hotel- en conferentie-infrastructuur die nergens in België geëvenaard wordt. Dolce la Hulpe Brussels telt 264 kamers, 4000 m2 vergaderruimte, 2 restaurants en 2 bars, en een wellnesscentrum. RVH.

    Dolce’s Valentijnsarrangementen www.dolce.com

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.malt whisky festival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    International Malt Whisky Festival

     

     

     

    Het International Malt Whisky Festival, het evenement voor de Whiskyliefhebber in België, vindt dit jaar weer plaats in  het ICC Ghent. Op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2008 staat Het Minneplein op de eerste verdieping volledig in het teken van (malt) whisky’s uit de hele wereld.  Op het Internationaal Malt Whisky Festival zijn alle gerenommeerde whiskyhuizen uit Schotland en Ierland aanwezig, maar ook uit landen die niet zo voor de hand liggen zoals India, Zweden en Japan, zijn er whisky’s op het festival.

     

    Het Internationaal Malt Whisky Festival kent een eigen en uniek betaalmiddel de “dram” (1 dram = 1 euro). Aan de ingang krijgt iedere bezoeker vijf ‘drams’. Daarmee kan hij/zij whisky’s proeven. Voor elke te proeven whisky wordt minimaal 1 dram betaald. Voor de meer exclusieve whisky’s kan iets meer worden gevraagd. Op deze manier wordt de keuze voor iedereen heel breed. Extra drams kunnen op het festival bijgekocht worden.

     

    De Irish Corner in de Van Eyck zaal is de Ierse Pub van Patrick Foley waar men tussen door iets kan eten of iets anders dan whisky  drinken, hier is ook Ierse toeristische informatie te verkrijgen en Ierse whiskey te proeven.

    Jim Murray, ’s werelds bekendste whiskykenner en schrijver van de Whisky Bible is aanwezig, hij signeert zijn boeken in de whiskyboekenstand en geeft twee speciale masterclasses.

     

    Het ICC Ghent (International Congres Centrum), ligt aan de rand van het centrum van Gent, op 10 minuten lopen van het station. Onder  het ICC Ghent is parkeerruimte van uw auto. RVH.

    www.whiskyfestival.be 

     

    zie ook www.6minutes.be / à la carte

    18-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Het manuscript
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Restaurant ‘Het Manuscript’

     

     

     

     

    Voor de eerste vestiging in België, heeft de groep Kempinski Hotels gekozen voor het Venetië van het Noorden. In Brugge, een van de meest charmante steden van Europa, heeft het Hotel Kempinski Dukes’ Palace een perfecte locatie ingenomen die voldoet aan de hoge eisen en verwachtingen: Het Prinsenhof.

     

    Het restaurant ‘het Manuscript’ van het Kempinski ’Hotel Dukes’ Palace Bruges is gelegen aan de binnenplaats van het hotel en krijgt een aparte ingang. Executive Chef Koenraad STEENKISTE deed ervaring op in sterren restaurants  als  ‘Comme chez Soi’ in Brussel, ‘de Karmeliet’ in Brugge en de ‘Oostend Queen’, en heeft een kaart samengesteld met overwegend specialiteiten uit de Belgische keuken afgewisseld met een aantal internationale klassiekers. ‘Toegankelijkheid’ is hier het motto, waarbij de prijs-kwaliteitverhouding goed in de gaten wordt gehouden.

     

    Bar-lounge ‘Het Atelier’

    Met zicht op de zeer ruime hoteltuin aan de achterkant is de bar lounge Het Atelier gelegen. De grote ramen zorgen ervoor dat hier veel licht naar binnen valt en een ideale ruimte zou zijn voor een schildersatelier. Zodra het weer het toelaat, kan men overdag op het terras genieten van een drankje en een kleine kaart. Het Atelier zal bij uitstek een gedistingeerde gezellige ontmoetingsplaats in Brugge worden.  RVH.

    zie ook www.6minutes.be

    17-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurant Long Quan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Restaurant Long Quan

     

     

     

     

     

    In de regio Turnhout is de familie Wu, sedert meer dan 15 jaar exploitant van het Chinees-Indisch restaurant Ching Dou geen onbekende meer. Het restaurant is tot ver buiten de regio gekend voor de lekkere specialiteiten met een Chinees en Indisch tintje, af en toe een tikkeltje pikant maar alleszins verfrissend.

     

    Sinds kort heeft de familie haar actieradius verruimd en is nu ook aan de slag in restaurant Long Quan in Steenokkerzeel, restaurant dat vroeger bekend stond onder de naam Brasserie Jumbo, maar een tijdje terug de deuren sloot. Het interieur kreeg een forse renovatie en opknapbeurt, het voormalig zaaltje verdween en werd aan het restaurant toegevoegd waardoor een open en luchtige ruimte met bijzonder functioneel meubilair ontstaat. Op deze manier kan ook het aanpalend terras bij optimale weersomstandigheden in zijn totaliteit worden gebruikt.

    Het wordt ongetwijfeld een leuke zomerse combinatie, met heerlijke Chinese gerechten op je bord, en alle vliegtuigtypes binnen oogbereik, dagdromen van verre reizen…

     

    Vader Wu Yun Shan, volgde hotelopleiding in zijn geboortestad Zhejiang in het district Gingtian en ging hier aanvankelijk als kok aan de slag. Mede door het succes van zijn broer in Turnhout en de absolute zekerheid dat Belgen openstaan voor diverse eetculturen zette hij de stap. De proefperiode in Turnhout verliep erg vlot en de overname van Brasserie Jumbo kwam precies op tijd.

    Wu Yun Shan houdt het uitsluitend bij de traditionele regionale gerechten uit zijn geboortestreek Zhejiang, waar alle gerechten worden vergezeld van een overvloed van groenten. De naamkeuze van het restaurant is een openbaring van de Chinese rijkdommen, ‘long’ wordt zeer frequent gebruikt in China en betekent bron, terwijl ‘Quan’ zowel geluk als voorspoed betekent. Long Quan betekent dus gewoonweg ‘bron van geluk’ maar Shan ziet het veeleer als een aangename kennismaking met de rijke Chinese gastronomie in een locatie waar de klant zich lekker thuisvoelt. 

     

    Het culinaire aanbod van Long Quan omvat enerzijds een aantal menusuggesties waarbij de regionale accenten sterk tot uiting komen. De provincie begrensd door bergen en de zee was destijds een bolwerk van de Yuan-dynastie en een Chinese kreeftrijsttafel is een absolute must. De Hong Kongrijsttafel en de Chinese rijsttafel brengen uiteenlopende gerechten terwijl Shans Sichuanrijsttafel met diverse pittige gerechten, een allusie maakt op de Yin en Yangharmonie die onontbeerlijk is in elk rechtgeaarde Chinees restaurant. Lokale allusie maakt Shan met de presentatie van een Jumborijsttafel. Elk van de samenstellende gerechten kan vanzelfsprekend apart worden genuttigd waardoor de Yin en Yangharmonie soms onvoldoende tot uiting komt. Terwijl vader Shan in de keuken de plak zwaait, zorgt zijn dochter en gastvrouw Fen in de zaal samen met haar broer Jie voor een perfecte organisatie.

     

    Wij konden alleszins niet aan de Sichuanrijsttafel weerstaan. Deze bood een prettig overzicht van de Chinese culinaire rijkdommen en bestond zoals het hoort, uit 8 verschillende gerechten, trouwens het perfecte aantal om samen gezellig van een rijsttafel te genieten. Na de pikante soep vormden de kikkerbilletjes een absolute delicatesse. Nieuwe verrassingen bij de Chinese garnalen, de eend pan kan, de bali pan kan en de kip, gerechten die vergezeld waren van een ruime schare groenten met o.m. de lotus en samen met de rijst werden opgediend. Ook het afsluitende ijsje was perfect.

     

    Ter gelegenheid van het Chinees Nieuwjaar, biedt restaurant Long Quan op 1, 2 en 3 februari een typisch nieuwjaarsmenu aan waarin de belangrijkste Chinese gerechten zitten verweven. In de Valentijnsperiode wordt dan weer gezorgd voor enkele liefdevolle bereidingen die de Yin en Yangharmonie volop symboliseren.

     

    Dat Chiang Kai Shek die in deze regio werd geboren, er bij herhaling terugkeerde om van de fijne gerechten van Zhejiang te genieten, hoeft dan ook niemand te verwonderen.  RVH.

    Restaurant Long Quan (Jumbo) – Kortenbergsesteenweg 198 – 1820 Steenokkerzeel – tel 02/759 80 90 – alle dagen open.

    zie ook www.6minutes.be/à la carte

    16-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.champagne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    CHAMPAGNE

     

     

     

     

     

    Na het feestgedruis van de voorbije weken, wordt het heel even stil en rustig, al kondigen Carnaval en Sint Valentijn zich met rasse schreden aan.

     

    Feestdranken blijven dus meer dan ooit actueel. Champagne hoort hier zonder enige twijfel bij, al zijn de geschiedenis en de diverse soorten bubbelrijke drank nog onvoldoende gekend. Reden te over dus voor het Davidsfonds om, met de publicatie van een schitterend werk over deze godendrank, enige aanvullende informatie te verzorgen.

     

    Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard, er is geen wijn die meer tot de verbeelding spreekt dan Champagne. Stefaan Van Laere gaat op ontdekking naar de ‘Koning van de wijnen’ en wijdt u in in de sprankelende geschiedenis van de drank. Na deze introductie zal u met des te meer smaak genieten van een glaasje.

     

    Maître-sommelier Gido Van Imschoot en fotograaf Bart Deseyn staan in voor vijftien boeiende portretten van opmerkelijke champagnehuizen. Een evenwichtige selectie van grote vooraanstaande “maisons” met indrukwekkende historische achtergrond tot kleinere producenten en familiebedrijven met champagne van topkwaliteit.

    Met deze keuze van champagnes gaan gedreven, eigenzinnige topchefs op een creatieve manier aan de slag. Zowel gerenommeerd als opkomend talent uit de meest verfijnde restaurants in Vlaanderen en Zeeland, leeft zich uit in exclusieve champagnegerechten. U neemt een kijk in de keuken van sterrenzaken als Oud Sluis of de Karmeliet en van beloftevolle restaurants als La Marquise of ’t Huis van Lede.

     

    “Champagne” is een verfijnd cadeauboek voor de beste vrienden. Want champagne drinkt men immers nooit alleen.

    “Champagne” van Gido Van Imschoot, fotograaf Bart Deseyn en inleiding van Stefaan Van Laere

    Uitgave Davidsfonds Leuven

    Kostprijs € 39.95

    ISBN 978-90-5826-487-9


    zie ook www.6minutes.be/ à la carte 

    16-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantiesalon antwerpen

    CULTUUR EN NATUUR ONDER EEN STRALENDE ZON!

    Griekenland voor het eerst gastland op Internationaal Vakantiesalon Antwerpen.

     

     

     

    Toerisme is in Griekenland één van de steunpilaren van de nationale economie en een integraal onderdeel van de levensstijl in het land. Dat is niet verwonderlijk, want het geheel van cultuur, klimaat en natuurlijk erfgoed maakt Griekenland tot één van de topbestemmingen voor elke vakantieganger.

     

    Tijdens de feestelijke 30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen zal het de bezoekers al snel duidelijk worden dat Griekenland heel wat troeven in de hand heeft voor een geslaagde vakantie. Griekenland is een land van bergen en zeeën, waar je nooit ver weg bent van één van beide. In dit specifieke landschap schuilt dan ook de sterke nautische traditie van het land. De ontmoeting van land en zee creëert een complex patroon van eilanden, golven en baaien.

    In het noorden van het land situeren zich 3 grote regio's: Thrace met de dichte bossen van het Rodopi gebergte, Macedonië met de stad Thessaloniki maar ook met het schiereiland Chalcidice en meren als Koronia en Volvi en Thessaly met ondermeer de berg Olympus, de vallei van Tempe en de rivier Peneos.

     

    In West- en Centraal-Griekenland onderscheiden we Epirus, waar het nationale park van Vikos-Aoos  van een overweldigende schoonheid is met canyons, bergpieken en de rijke fauna en flora. Hoofdstad Athene is gelegen in de Attica-regio. Het grote schiereiland  Peleponnesos combineert een bergachtig binnenland met een sterk 'getande' kustlijn. Tot de Egeïsche Eilanden behoren namen als Lesbos, Samos, Rhodos en Kreta die zeker een belletje doen rinkelen. Aan de westkust liggen de Ionische Eilanden met ondermeer Korfu, Ithaca en Zakynthos.

     

    De Acropolis en het Parthenon in Athene blijven uiteraard klassiekers, maar er zijn nog zoveel meer architecturale en cultuurschatten te ontdekken zoals het Penteli-klooster, de prachtige mozaïeken van Daphni en havenstad Piraeus met de Zea-jachthaven en de Kastella-wijk.

    Het westelijke deel van de Peleponnesos en de regio die zich uitstrekt van Patras tot Olympos wordt gekenmerkt door olympische overblijfselen, maar ook door pittoreske dorpjes, zandstranden en antieke ruïnes, Byzantijnse kerken en middeleeuwse burchten.

     

    Voor een perfecte mix van cultuur en genieten, kies je voor een city break. Van Athene tot Thessaloniki, van Alexandroupolis tot Kavala ... het zijn maar enkele steden waar je terecht kan voor aangename sightseeing, divers entertainment, ontspannende wellness en uitstekende gastronomie.

    Het wellnesstoerisme beleeft ook hier hoogdagen, met een 100-tal natuurlijke thermale bronnen met helende kwaliteiten en met gezondheidscentra, spa's en centra voor thalassotherapie.

    Welke formule je ook kiest, Griekenland biedt je de geschikte accommodaties. RVH.

     

    Vakantiesalon Antwerpen - vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008.

    Antwerp Expo - Jan Van Rijswijcklaan 191 - 2020 Antwerpen

    www.vakantiesalon-antwerpen.be

    15-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hunkemoller
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DO in lingerie

     

     

     

     

    De 26 jarige zangeres Do is zal de komende twee jaar te zien zijn op de diverse campagneuitingen van het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller en het merk op meerdere evenementen vertegenwoordigen. De samenwerking is voor beide partijen een logische stap en een kans om de internationale bekendheid te verhogen.

    Do combineert elegantie en stijl met schoonheid en vrouwelijkheid. Ze is puur en spontaan en staat dicht bij haar publiek. Het zijn de waarden die ook Hunkemöller hoog in het vaandel draagt: de lingerie is stijlvol en verfraait de vormen van elke vrouw. De hoge kwaliteit en de persoonlijke service worden gecombineerd met een aantrekkelijke prijsstelling, waardoor de lingerie bereikbaar is voor een groot publiek.

     

    Ook Do (26), die geboren werd als Dominique Rijpma van Hulst, maakt een intens internationaal groeiproces door. In 2002 brak ze wereldwijd door met een dansversie van Bryan Adams cover ‘Heaven’. Het werd een top-tien-hit in bijna alle Europese landen en bereikte -unplugged – zelfs de nummer 1 positie in Nederland, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Engeland en Nieuw-Zeeland.

    Do zelf ontving in 2003 een World Music Award voor Best Dutch Artist, genomineerd voor een Edison, werd ze tijdens de TMF Awards 2004 verkozen tot Beste Vrouwelijke Artiest Nationaal en kreeg ze in Los Angeles een 2004 BMI – Pop Award. Als het gezicht van Hunkemöller en Bodique bouwt Do verder aan haar bekendheid en imago en onderstreept ze de gedeelde identiteit: nuchtere, Hollandse puurheid met internationale allure. RVH.

     

    14-01-2008 om 21:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ideal cooking

    Ideal Cooking

     

     

     

    Fabian Mossey heeft zijn traiteurszaak in een totaal nieuwe locatie in Battice ondergebracht en werkt met zijn team van 25 personeelsleden, een dubbel concept uit waarin innovatie en idealisme samengaan.

     

    Dagverse producten die in maximaal hygiënische omstandigheden worden verwerkt tot culinaire hoogstandjes, gepresenteerd in een feestelijk en feeëriek decor, geven de consumenten een zeer hoge graad van tevredenheid. Ideal Cooking biedt op deze manier een antwoord op alle feestelijkheden, zowel in familiale kring als voor elk bedrijfsevenement.

     

    De culinaire ondersteuning van evenementen kan worden georganiseerd in de eigen lokalen, op het circuit van Spa-Francorchamps, de lokalen van Ideal Cooking in Battice, het kasteel van Harzé, het restaurant La P’tite Auberge of de Privilege Club1 van Standaard Luik, en dit voor groepen van 20 tot 300 personen.

     

    Fabian Mossey presenteert zijn nieuwe culinaire realisaties vooraan tweemaal per jaar aan het grote publiek en dit in een aan het seizoen aangepaste kledij die eveneens tijdens de evenementen wordt gedragen. De eerste presentatie loopt alvast einde maart in de Koninklijke Opera van Wallonië in Luik. RVH.

    www.idealcooking.be

     





    14-01-2008 om 21:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekse cultuuradepten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Griekenland voor de eerste keer gastland op Vakantiesalon Antwerpen.

     

     

     

    Toerisme is in Griekenland één van de steunpilaren van de nationale economie en een integraal onderdeel van de levensstijl in het land. Dat is niet verwonderlijk, want het geheel van cultuur, klimaat en natuurlijk erfgoed maakt Griekenland tot één van de topbestemmingen voor elke vakantieganger.

     

    Tijdens de feestelijke 30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen wordt het de bezoekers snel duidelijk dat Griekenland heel wat troeven in de hand heeft voor een geslaagde vakantie.

     

    Griekenland is een land van bergen en zeeën, waar je nooit ver weg bent van één van beide. Het land wordt getypeerd door  tal van grote en kleine eilandjes. In dit specifieke landschap schuilt dan ook de sterke nautische traditie van het land. De ontmoeting van land en zee creëert een complex patroon van eilanden, golven en baaien.

     

    In het noorden van het land situeren zich 3 grote regio's: Thrace met de dichte bossen van het Rodopi gebergte, Macedonië met de stad Thessaloniki maar ook met het schiereiland Chalcidice en meren als Koronia en Volvi en Thessaly met ondermeer de berg Olympus, de vallei van Tempe en de rivier Peneos.

     

    In West- en Centraal-Griekenland onderscheiden we Epirus, waar het nationale park van Vikos-Aoos  van een overweldigende schoonheid is met canyons, bergpieken en de rijke fauna en flora. Hoofdstad Athene is gelegen in de Attica-regio. Het grote schiereiland  Peleponnesos combineert een bergachtig binnenland met een sterk 'getande' kustlijn.

     

    Tot de Egeïsche Eilanden behoren namen als Lesbos, Samos, Rhodos en Kreta die zeker een belletje doen rinkelen. Aan de westkust liggen de Ionische Eilanden met ondermeer Korfu, Ithaca en Zakynthos. RVH.

     

    30ste editie van het Internationaal Vakantiesalon Antwerpen - Griekenland, Gastland. Van vrijdag 25 januari t.e.m. woensdag 30 januari 2008, Nocturnes op vrijdag 25 en dinsdag 29 januari 2008. www.vakantiesalon-antwerpen.be

     

     

    14-01-2008 om 21:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.carnaval duinkerke

    HET SUPER CARNAVAL VAN DUINKERKE

     

     

     

    De Noord-Franse stad Duinkerke ligt net over de grens, over de ‘schreve’, en is makkelijk en snel te bereiken. Wat velen nog niet weten, is dat Duinkerke en zijn agglomeratie de bezoeker veel te bieden hebben. In de eerste plaats het carnaval waarbij de stad en de dorpen in de streek gedurende weken zijn doordrongen van het feestgedruis.

     

    Het Carnaval van Duinkerke heeft een rijke geschiedenis en bestaat al ruim 200 jaar. Aanvankelijk waren het bijeenkomsten van de vissers. Zij vierden feest op de vooravond van de dag dat ze vertrokken voor een maandenlange reis naar de visgronden rond Ijsland. Duinkerke ligt in Frans-Vlaanderen wat de bezoeker wel zal merken aan de lokale taal waarin nog heel wat sporen van het Vlaams terug te vinden zijn. 

     

    Het Carnaval van Duinkerke loopt van 12 januari tot 2 maart 2008, hoogtepunt is de optocht op zondag 3 februari, gevolgd door de Bande de la Citadelle op maandag en het carnaval van Rosendael op dinsdag. De Carnavalstoeten zijn kleurrijke optochten met talloze parasols en pruiken, in het spoor van de Reuzen die ook meer dan honderd jaar oud zijn. Reuze Papa en zijn echtgenote Reuzine Dame Gentille worden omringd door metershoge reuzen-bewakers.

    Het Carnavalsarrangement van de Toeristische dienst van Duinkerke omvat een hotelovernachting met ontbijt, diner op zaterdagavond, lunch op zondag en eventueel een inkomkaart voor het bal op zaterdagavond.

    Ook de omgeving van Duinkerke is interessant. Er is een carnavalstoet in Malo-les-Bains op 10 februari en in Bergues op 2 maart. RVH.

    www.duinkerke.fr

     

    14-01-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!