Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    21-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodastream Ice Age
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SodaStream lanceert Ice Age-siropen en -flesjes

     

     

     

    Naar aanleiding van de release van Continental Drift, de vierde Ice Age film, introduceert SodaStream drie gloednieuwe Ice Age-siropen en twee duopacks Ice Age-flesjes in limited edition. Geweldig in combinatie met de Fizz White drankenmaker, voor verfrissende limonades en bruiswater met een minimale milieuvoetafdruk zoals onze vrienden uit de ijstijd dat graag zien!

     

    De drie nieuwe smaken van SodaStream - Icy Orange, Icy Lemon en Icy Raspberry - zijn heerlijk om deze zomer lekker af te koelen! Op de flacons staan de bekende Ice Age hoofdfiguren Sid de luiaard, Diego de sabeltandtijger en Scrat de eekhoorn. Een flacon van 50 cl is goed voor 12 liter frisdrank. Daarnaast brengt SodaStream speciaal voor de bioscooprelease van Ice Age 4 – Continental drift ook twee limited edition duopacks van de speciale SodaStreamflessen in versies van een halve liter.

     

    We blijven in de Ice Age-sfeer met de Fizz White, een topmodel uit SodaStreams gamma drankenmakers. Dit mooi ontworpen sneeuwwitte toestel past op elk keukenaanrecht. Het is voorzien van een scherm dat het koolzuurgasniveau aangeeft in de fles en de gasreserve in de patroon. Overigens kan je de Fizz ook krijgen in blauw, titaan, felgroen en rood: keuze te over dus.

     

    SodaStream leert het jong en oud bewust genieten. Met gewoon gezond (en spotgoedkoop) kraanwater, met flessen die drie jaar meegaan en met minimaal afval en energieverbruik. Je hoeft geen flessen aan te slepen vanuit de winkel die op zijn beurt bevoorraad moet worden enz. Geen leeggoed, nauwelijks PMD-afval. Zes flessen spuitwater of frisdranken van 1,5 liter wegen ongeveer 10 kg. Een inwisselbare koolzuurgaspatroon van SodaStream weegt 1,2 kg en is goed voor 60 liter. Hij past zelfs in een wat grotere handtas. De siropen zitten in flesjes van 37,5 tot 75 cl, ze zijn goed voor 6 tot 12 liter frisdrank en ze mogen bij het PMD-afval.

     

    SodaStream biedt vele smaken: cola, suikervrije cola, lemon, orange, appel, cassis, pink grapefruit, tonic, energy drink, orange mango, green tea strawberry kiwi, en nog veel meer. Daarnaast is er nog het Natural assortiment, waarin alle siropen uitsluitend gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige zoet- of bewaarmiddelen bevatten. Op de website kan je alles kopen, aan huis laten leveren of laten klaarzetten in een Kiala-ophaalpunt. Uiteraard vind je de SodaStream producten ook in grootwarenhuizen, elektrowinkels, enz. 

    www.sodastream.be.

     

     

    21-07-2012 om 18:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belvilla: Frankrijk blijft topbestemming

    Belvilla: Frankrijk blijft meest favoriete zomerbestemming

     

     

     

    Uit cijfers van Belvilla, specialist in verhuur van vakantiewoningen, blijkt dat Frankrijk ook deze zomer de absolute nummer één reisbestemming blijft. Frankrijk wordt nog nadrukkelijker koploper met 28,24 % van de boekingen in vergelijking met de 24,39 % van 2011.

     

    Onze zuiderburen staan met grote voorsprong op die eerste plaats, want België haalt als bestemming de nummer twee van de ranglijst met maar liefst 17,09 % van de boekingen voor een verblijf in een vakantiewoning tijdens de maanden juli en augustus.

     

    Voorts zitten in de cijfers van Belvilla geen grote verrassingen, maar kunnen we veeleer van een constante spreken met een duidelijke belangstelling voor de Zuid-Europese landen. Italië staat op plaats drie en Spanje op plaats vijf met respectievelijk 14,57 % (+ 1,92%) en 8,44 % (+ 0,65 %) van de boekingen. Tussen de beide mediterrane landen staat Duitsland op plaats vier met 11,08 % en ook dat is een vaste waarde gezien het vrij lichte verlies van -0,81 % tegenover 2011. Tenslotte toont Nederland met zijn zesde plaats en met 6,40 % dat de dichtbij huis bestemmingen zich makkelijk kunnen handhaven op ranglijst.

     

    Belvilla noteert ook dat ruim 20 % van de boekingen voor de zomervakantie de afgelopen zes weken is vastgelegd. Uit andere onderzoeken blijkt ook dat veel Belgen nog steeds niet hebben geboekt en dat in afwachting van super deals. Ook de weersvoorspelling zou in belangrijke mate het laat boeken beïnvloeden. In dit verband adviseert Belvilla om niet te lang te wachten en dit om teleurstelling te vermijden.

    www.belvilla.be/vakantiehuis-lastminute

     

     

    20-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines en Thai airways

    Brussels Airlines en Thai Airways sluiten samenwerkingsakkoord voor route Brussel-Bangkok

     

     

    Brussel Airlines biedt haar passagiers voortaan de mogelijkheid aan om comfortabel en rechtstreeks tussen Brussels Airport en Bangkok te vliegen. Het nieuwe vluchtaanbod is het resultaat van een samenwerkingsakkoord tussen Brussels Airlines en haar Star Alliance partner Thai Airways dat de vluchten uitvoert.

     

    Thailand is één van de populairste Aziatische vakantiebestemmingen op de Belgische reismarkt. De hoofdstad Bangkok, de voornaamste internationale toegangspoort tot het land, is voortaan ook voor de Brussels Airlines passagiers vlot bereikbaar. Thai Airways en Brussels Airlines sloten een codeshare akkoord af waardoor Brussels Airlines voortaan in de distributiekanalen haar SN code op de vluchten van Thai Airways kan zetten en dus ook tickets kan verkopen. 

    Thai Airways voert sinds vorig jaar 3 rechtstreekse vluchten per week uit van Brussels Airport naar Bangkok (dinsdag, donderdag, zaterdag). Alle vluchten worden door Thai Airways uitgevoerd met Boeing 777 toestellen en passagiers kunnen aan boord genieten van de hoogstaande Thaise gastvrijheid. Brussels Airlines passagiers kunnen Miles & More mijlen sparen of uitgeven telkens ze gebruik maken van deze Thai Airways/Brussels Airlines codeshare lijndienst.

      

    Brussels Airlines en Thai Airways zijn beiden lid van het wereldwijde samenwerkingsverband Star Alliance. “Sinds Brussels Airlines in 2009 lid werd van de Alliantie bouwen we onze thuisbasis Brussels Airport uit tot een echte Star Alliance hub”, zegt Brussels Airlines’ Chief Commercial Officer Erik Follet. “Deze nieuwe samenwerking met onze Star Alliance partner Thai Airways is daar andermaal een duidelijke illustratie van.”

    "Het is met groot plezier dat we met deze codeshare vluchten met Brussels Airlines van start gaan. De codeshare overeenkomst tussen beide maatschappijen zal de passagier meer keuze bieden om te reizen tussen Brussel en Bangkok en vice versa met toegang tot andere delen van de Europese Unie en delen van Zuidoost-Azië", zegt THAI Executive Vice President, Commercial Mr. Pandit Chanapai. 

     

     

    20-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodastream landt op Zaventem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SodaStream versus Coke landt op Zaventem

     

     

     

    Sinds SodaStream op acht juni werd afgedreigd door Coca-Cola’s advocaten in Zuid-Afrika, is drankverpakkingsafval een issue geworden in de media. Daarom zet SodaStream de steen des aanstoots van Coca-Cola, een kooi met drankverpakkingsafval genaamd „the cage” ook op onze nationale luchthaven. SodaStream voert al meer dan een jaar promotie voor z.n milieuvriendelijke drankenmakers met kooien waarin consumenten de afvalberg zien die ze op enkele jaren creëren. Elke dag worden wereldwijd één miljard (neen, geen tikfout) flesjes en blikjes weggeworpen of gestort. De milieuschade is verschrikkelijk.

     

    ‘Unbottling the World Day’

    Een dergelijke cage op de Zuid-Afrikaanse luchthaven was oorzaak van het dispuut tussen de frisdrankmogul en SodaStream. “Niemand zal ons het zwijgen opleggen, het is onze missie de wereld PET-flessenvrij te maken en iedereen bewust te maken over de milieu-impact ervan. Voor elke cage die verdwijnt, komen er nieuwe in de plaats. Er zullen deze maand wereldwijd 20 nieuwe cages onthuld worden in het kader van “Unbottling the World Day. op 16 juli. Deze dag staat in het teken van de strijd tegen drankenafval.” aldus Dirk Uyttenhove, General Manager van SodaStream. De cages worden geplaatst op luchthavens, treinstations en andere toplocaties wereldwijd, zoals in Amerika, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Australië, Italië, Zwitserland, Zuid-Afrika, Noorwegen, Tsjechië, Israël, Slovakije, Zweden, Ierland, Brazilië en Canada. Down under, in Nieuw-Zeeland, gaat men nog verder, daar gaat een televisiestation een documentaire draaien over de houding van Coke in deze zaak en de milieu-impact van wegwerpbare drankverpakkingen.

     

    Cage heeft Belgische roots

    Voor ons land is de cage een comeback visit: hier werd de eerste cage in 2010 succesvol gelanceerd. Enkele scholen verzamelden gedurende een aantal weken alle drankverpakkingsafval, een indrukwekkende berg. Als vervolg op die actie organiseerde SodaStream in juni 2011 de „World Without Bottles” parade in Brussel. Toen overhandigde SodaStream-ambassadrice Geena Lisa een enquête aan minister-president Kris Peeters. Ondertussen zijn er al een dertigtal cages opgedoken wereldwijd, onder andere in Chicago, waar Sigourney Weaver haar steun verleende, en recent nog op Times Square in New York.

     

    Facebook-Cage

     

    Wat als … dachten ze bij SodaStream en daarom richtten ze alvast een virtuele kooi op bij Facebook (www.facebook.com/TheCageChallenge), eentje die je niet kan laten weghalen. In nauwelijks twee weken staat de teller er op 110.000 likes: een megasucces. Bezoekers kunnen foto.s van vervuilende drankverpakkingen en alles wat daarmee te maken heeft uploaden. Daar zitten hele mooie plaatjes bij, zoals een immense vis op een idyllisch strand, opgebouwd uit ontelbaar veel PET-flesjes. De Facebookactie wordt ook aangekondigd op de verschillende Cage locaties in juli.

     

    Bewezen duurzaamheid

     

    SodaStream drankenmakers maken van gewoon kraanwater direct frisdrank en spuitwater. Zonder energie te verbruiken en zonder wegwerpflessen. De bubbels komen uit een hervulbare koolzuurgascilinder die courant verkrijgbaar is, ook online (net als alle andere SodaStream producten). De speciale drukbestendige PET-flessen gaan ongeveer drie jaar mee en de siroopconcentraten zitten in miniflesjes die goed zijn voor 6 tot 12 liter frisdrank. Uit Carbon Trust-certificatie blijkt dat SodaStream een CO2-voetafdruk heeft die 65 tot 80% lager ligt dan die van vergelijkbare dranken verkocht in plastic flessen.

     

    19-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Origins ... authentieke luxe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    De Nieuwe Collectie ‘Origins’ … Authentieke luxe …

     

     

    In september onthult de beroemde meesterchocolatier Godiva zijn nieuwe collectie chocoladecarrés en ganaches onder de naam “Origins”. Een intens en sensationeel smakenpalet met één grote ambitie: liefhebbers “de ultieme chocolade-ervaring” bieden …

     

    Laten we duidelijk zijn: “Origins” is  een collectie als geen ander, het is een evenement op zich. Haar authenticiteit en puurheid geeft haar een uitzonderlijke kwaliteit die tot op vandaag zelden geëvenaard is. Met “Origins” biedt Godiva pralines die elk uitsluitend met één cacaosoort van unieke herkomst bereid zijn. Dat geldt zowel voor de omhulling als voor de ganachevulling binnenin.

    Vier geselecteerde landen die befaamd zijn om hun cacaobonen geven elke praline een eigen aroma, voor kenners een bron van unieke smaaksensaties. Om nog maar te zwijgen van de verfijnde, smeuïge texturen en de even aantrekkelijke als elegante koffertjes.

     

    De Ganaches en Carrés “Origins” worden bereid met exclusieve cacaobonen die geteeld worden in enkele zeldzame wereldstreken waar het klimaat en de bodem hun onvergelijkbare smaken volop en natuurlijk tot hun recht laten komen: Costa Rica, Ecuador, Oeganda en Venezuela. Zeldzame en pure ingrediënten die, in combinatie met het kostbare talent van de meesterchocolatiers en de legendarische kennis van Godiva, de meest geraffineerde, diepe, complexe en evenwichtige chocolade opleveren …

     

    Met “Origins” wordt elke nieuwe degustatie een ervaring op zich. Elke ganache streelt het gehemelte met intense smaken: nu eens hout- of plantaardig genot , dan weer karamel –en bloementoetsen … De “Origins”-collectie is ook geïnspireerd op de culturele rijkdom van de verschillende herkomstlanden van de cacaosoorten. Ze verwent de kenners met een reis door de zintuigen, op zoek naar de allerbeste chocolade … Sensatie gegarandeerd!

    Oeganda: subtiele rooksmaak en toetsen van paddenstoelen en onderhout

    Ecuador: aangename bloementoetsen

    Venezuela: krachtige gebrande toetsen

    Costa Rica: romige hout- en olijftoetsen

     

    Vanaf september bieden de Godiva-winkels exclusief twee Origins-koffertjes aan – een assortiment ganaches en een selectie carrés – op basis van deze vier cacaosoorten van unieke oorsprong. Kwestie van niet alleen de echte chocoladefanaten te verrukken, maar ook de authentieke fijnproevers op zoek naar nieuwe smaakervaringen en -sensaties …

     

     

     

     

     

    19-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thomas Cook en Pegassus naar kenia

    Thomas Cook en Pegase deze winter rechtstreeks naar Kenia

     

     

     

     

    Thomas Cook en Pegase bevestigen deze winter hun product- en markleiderschap op Kenia. Beide touroperators komen met een bijzonder sterk aanbod op de markt én bevestigen een akkoord met Brussels Airlines te hebben.

     

    Precies een maand geleden kondigden de touroperators Thomas Cook en Pegase aan dat zij hun long haul programma zwaar zouden uitbreiden. Vanaf het winterseizoen zullen zij met eigen toestellen van zustermaatschappij Condor naar 11 exotische bestemmingen vliegen. Daarmee introduceert Thomas Cook 4 nieuwe bestemmingen op de Belgische markt - Havanna (Cuba), Puerto Plata en Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en Rio De Janeiro (Brazilië) – en een ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij 29 wekelijkse vluchten.

     

    Thomas Cook en premium touroperator Pegase gaan op hetzelfde elan verder en kondigen aan een goed akkoord voor hun vluchten naar Kenia getekend te hebben, met Brussels Airlines. Thomas Cook en Pegase zullen een belangrijk aantal plaatsen van de nieuwe wekelijkse vlucht (op vrijdag) naar Mombasa bij de luchtvaartmaatschappij afnemen en zo hun klanten een uiterst comfortabele en prijsaantrekkelijke vlucht aanbieden.

     

    Men kijkt bij Thomas Cook en Pegase ook uit naar het nieuwe in-flight product dat Brussels Airlines deze winter zal invoeren. De klanten van de touroperators zullen namelijk al in economy van een uitstekend comfort met ergonomische zetels en veel beenruimte genieten.

     

    Eenmaal in Mombasa aangekomen, zullen de klanten van Thomas Cook en Pegase plezier beleven aan het aangenaam klimaat, de hagelwitte zandstranden en de prachtige hotelinfrastructuur, al dan niet voorafgegaan door één van de 5 safari’s die zij er voorstellen: Tsavo en Taita Hills: 2 daagse safari op een steenworp van de Zuidkust van Mombasa;  Jambo Kenia Safari: 4 daagse safari in vol pension met kennismaking van schitterende wildlife van Tsavo East & West en Amboseli; Kenia Highlights: 7 daagse topsafari met alle beroemde parken van Kenia; Tanzania Safari: 7 daagse beklijvende safari in volpension in een ongerept safarigebied of een Masai Mara: 3 daagse safari waarin het mooiste nationale park gen in vol pension.

     

    Verder zijn in de (Sentido) Neptune hotels in het Thomas Cook en Pegase aanbod dé hotels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Kenia; met als absolute hoogvliegers: Sentido Neptune Paradise Village & Spa 4* en Sentido Neptune Palm Beach Resort 4,5*: een kleinschalig, verfijnd en kindvriendelijk strandhotel met persoonlijke service, ruime kamers en een mooie exotische tuin. Nieuw is het Sandies Coconut Village 3,5*.

     

    Wie het na een schitterende safari eerder heeft voor een strandverblijf in Zanzibar, zal via Thomas Cook en Pegase niet teleurgesteld zijn. Deze combinatie blijft uiteraard mogelijk. Dankzij Thomas Cook wordt 1 week in all inclusive al mogelijk vanaf €1.255 per persoon, met verblijf in het comfortabele Tropical Village (4,5*).

    18-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nutcase helmen

    Nutcase, de Tour de France en de Olympische Spelen – de ideale combinatie

     

     

    Nutcase en Eddy Merckx slaan de handen in elkaar. Het legendarische wielerfenomeen en koning van de Tour de France (en eigenlijk eender welke wielerwedstrijd), is helemaal weg van de trendy, kleurrijke Nutcasehelmen. Het resultaat van de samenwerking: de Nutcase-Merckx Limited Edition! Signed by Legends. Ook de Olympische Spelen zijn een kolfje naar de hand van Nutcase. Met de Union Jack op je hoofd ben je pas echt helemaal into de komende Olympische Spelen in Londen.

     

    Nutcase-Merckx Limited Edition

    Het kleurrijke design van deze coole fietshelm is een ode aan de 525 overwinningen van de kannibaal. Het extra lintje verwijst naar de eindzeges in de Ronde van Frankrijk, de Giro, de ronde van Spanje én zijn drie wereldtitels. Dat de beste wielrenner aller tijden in zee gaat met fietshelmspecialist Nutcase mag niemand verbazen. Zelfs voor de jongeren is deze wielrenner verre van een onbekende. Deze hippe fietshelm past dan ook op ieders hoofd, jong en oud . De helm is geschikt voor een hoofdomtrek van 52-60 cm. Kussentjes van diverse diktes om de helm perfect passend te maken zijn meegeleverd. Verder beschikt hij, zoals alle Nutcase helmen, over de unieke handige magnetische fidlock sluiting.

     

    Union Jack

    2012, een Olympisch jaar. Iedereen is in de ban van het grootste sportevenement ter wereld: de Olympische Spelen. Ook Londen is intussen helemaal omgevormd tot een Olympische stad, met Union Jacks op elke vlaggenstok. Nutcase zorgt er met de reeks nieuwe fietshelmen (met een heuse Union Jack) voor dat iedereen ook op de fiets zijn Olympisch steentje bijdraagt. Veilig en op en top actueel… en we waren kleurrijk en hip nog vergeten. Voor de allerkleinsten is er de Little Nutty Union Jack. Voor jongeren en volwassenen de grote broer ‘Union Jack’. De Union Jack-helm is beschikbaar in S-M en LXL. De Little Nutty-fietshelmen zijn er voor € 64,90 (kids 1 tot 4/5 jaar). De Street-modellen voor jongeren en volwassenen kosten € 69,90. 

    www.nutcase.be



    17-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelin Pilot
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MICHELIN Pilot Super Sport, hoogtechnologische banden voor de nieuwe BMW M6

     

     

    BMW heeft de MICHELIN Pilot Super Sport gehomologeerd voor haar nieuwe M6. Op het circuit1 heeft hij zich bewezen als de snelste wegband (dus toegestaan op de openbare weg) ter wereld. De MICHELIN Pilot Super Sport is voortgekomen uit de ervaringen die Michelin in de wedstrijdsport, en met name in de 24 uur van Le Mans, heeft opgedaan.

     

    Een unieke combinatie van drie technologieën. Vanaf de marktintroductie in de zomer van 2012 wordt elke BMW M6 uitgerust met de hoog technologische MICHELIN Pilot Super Sport banden. De toegepaste technologie bestaat uit een unieke combinatie van drie elementen: een Twaron® gordel, een Bi-Compound loopvlak en een Variable Contact Patch 2.0.

     

    De Twaron® gordel is gemaakt van een vezel met een hoge dichtheid die ook wordt gebruikt in de luchtvaart en in militaire uitrustingen. De belangrijkste eigenschap van deze sterke en tegelijkertijd lichte vezel, is zijn bestendigheid tegen trekkrachten. Twaron® is vijf maal sterker dan een qua gewicht gelijke hoeveelheid staal. Door zijn variabele spanning, sluit de gordel vaster om het loopvlak dan om de schouders. Zo worden centrifugaalkrachten beter beheerst en wordt de druk gelijkmatiger verdeeld.

     

    De Bi-Compound technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor wedstrijdbanden. Hij voorziet in verschillende rubbercompounds voor de linker en de rechter zijde van het loopvlak. Aan de buitenzijde heeft de band een elastomeer dat heel goed bestand is tegen scherpe bochten. En aan de binnenzijde een elastomeer met een andere samenstelling dat, samen met het speciale loopvlakprofiel, zorgt dat de band op een natte weg de waterfilm kan breken en grip houdt op alle oneffenheden in het wegdek.

     

    De Variable Contact Patch 2.0, ontworpen dankzij de recentste digitale simulatiesoftware die wordt gebruikt in de luchtvaart en auto-industrie, worden de krachten en temperaturen gelijkmatiger over het contactvlak van de band verdeeld. Hoewel in de bochten de vorm van het contactvlak verandert, vermindert de hoeveelheid rubber in contact met de weg niet, wat een totale beheersing van de auto garandeert.

     

    Deze unieke combinatie zorgt voor een rijdynamiek die voldoet aan alle eisen van BMW M, met name als het gaat om stuurprecisie, sportiviteit en veiligheid. Zowel op de weg als op het circuit. En aan deze eigenschappen voegt Michelin ook nog eens een lange levensduur in kilometers toe. Dat is immers een kenmerk van alle Michelin banden. Michelin realiseert dit evenwicht in prestaties door het overzetten van technologieën voor circuitbanden naar banden voor de openbare weg en door nauwe samenwerking met de automobielconstructeurs. De samenwerking voor het BMW M5 project is een aantal jaar geleden al gestart.

     

     

    16-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!