Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    07-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Activa breakfast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Activia Breakfast, een innovatieve yoghurt om uit te schenken of om te drinken

     

     

     

    Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van haar topyoghurt, lanceert Danone een nieuwe Activia Breakfast. Een heerlijke lopende yoghurt die met verschillende soorten granen, muesli’s of vers fruit kan gegeten worden of simpelweg kan gedronken worden.

    Activia is sinds het prille begin een bondgenoot van vrouwen en laat zich meer dan ooit gelden als de ideale partner van een evenwichtig ontbijt. Activia biedt immers een scala aan degustatiemogelijkheden. De heerlijke en gezonde yoghurt is een belangrijke bron van calcium wat onontbeerlijk is voor een evenwichtige voeding.

     

    Activia is geen yoghurt zoals de andere. De zachte, smeuïge en heerlijke yoghurt biedt een waaier aan van smaken en texturen die vrouwen sinds de lancering in België in 1988 kunnen bekoren. Reeds 25 jaar drukt Activia haar stempel op de wereld van de melkproducten, met verbondenheid en innovatie als belangrijkste troeven. Niemand kan nog om dit potje yoghurt met de kenmerkende groene kleur heen.

     

    25 jaar verbondenheid

    Activia heeft door de jaren heen een vertrouwensrelatie met de consument opgebouwd. Haar specifieke zachtheid en haar unieke smaken hebben dit mee verwezenlijkt. En het succes is te danken aan het plezier dat ieder lepeltje oplevert. Maar vooral de relatie met de vrouwen maakt van Activia veel meer dan enkel een consumptieproduct.

    Deze lekkere yoghurt is een steun en toeverlaat van vrouwen geworden, altijd klaar met goede raad. De uitgekozen partner van vrouwen die zich goed in hun vel voelen. Het is geen toeval dat meer dan 60.000 mensen zich ingeschreven hebben op het programma voorgesteld door Activia op www.activiamagazine.be.

    Vrouwen vinden er een informatief magazine, tips rond welzijn en weetjes over melkproducten... kortom een echte gemeenschap rond het paradepaardje van Danone.

     

    In 2011 lanceerde het merk een exclusieve topper met knapperige granen: een yoghurt met een schaaltje granen als supplement. Ideaal voor een ontbijt uit het vuistje.

    Wat krijgt Activia voor haar 25ste verjaardag ?

    Een facelift… Activia rust niet op haar lauweren maar kijkt actief naar de toekomst. Daarom krijgen de potjes van Danone een facelift onder de projectnaam KISS. Het merk had 40 jaar geleden al het ‘Erca’ formaat bedacht (vervolgens overgenomen door de hele zuivelafdeling). Nu heeft Danone een potje met ronde vormen uitgevonden om iedereen tot de laatste lepel van zijn yoghurt te doen genieten.

     

    07-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Little Marcel

    Little Marcel pakt deze zomer kleurrijk uit ! Vergeet de grijze winter

     

     

     

    Originele motieven, toffe kleuren en moderne prints om mee op vakantie te nemen ! De nieuwe lente/zomercollectie van Little Marcel 2013-2014 brengt door zijn bedrukte motieven, felle kleuren en creatieve snits voor jong en oud, de zon al met zich mee. Een cocktail van flashy kleuren en een tikkeltje vrijheid.

      

    Omdat deze collectie meteen een vakantiesfeer oproept met de kleurrijke, vrolijke en orginele kledij, is Little Marcel jouw ideale partner voor deze zomer!  Een mengeling van felle fluotinten voor wie van extravagant houdt, zachtere pastelkleuren voor de dromerige types, nieuwe motieven die de onoverkomelijke streepjes aanvullen, sterretjes, bolletjes en retromotieven uit That ‘70s Show! Little Marcel en Mini Marcel veroveren alle harten met ‘militaire camouflage’, ruitjes, Bubble Square, Graphic Square, bloemen en vakantieprints! 

     

    Mister Marcel, voor een (ver)nieuw(d)e man!

    Helemaal nieuw dit seizoen : Little Marcel ruilde deoude mannencollectie in voor een totaal nieuw merk! Mister Marcel kleedt mannen met zijn « basic-chique » collectie van top tot teen : truien, broeken, hemden, ondergoed, zwemoutfits en schoenen. Een collectie geïnspireerd op Little Marcel’s maritieme verleden en de vintagelook uit de jaren 50-60 die de elegantie van een ware gentleman weerspiegelt.  Een trendy garderobe om de zomer mee te starten! 

     

    De kleintjes van Le Petit Marcel worden verwend!

    Rokjes, t-shirts, zwemoutfits, jurken, hemden en shorts in vrolijke en kleurrijke motieven staan deze zomer in the picture. Alles mag wat gekker als je jong bent! Kies je voor felle militaire camouflage, guitige bolletjes of hawaï-bloesems?

     

    Mini Marcel wordt groot

    De kleinste spruiten zijn we zeker niet vergeten! De Mini Marcel collectie bestaat uit verschillende mooie outfits die jouw baby er nog schattiger doen uitzien. Snoezige rompertjes vol sterretjes, met streepjes of retrolook met kleurrijke motieven rechtstreeks uit That ‘70s Show!

     

    Uitpakken met de laatste mode op het strand!

    Alle meisjes dromen ervan om hun kledij en accessoires perfect op elkaar af te stemmen! Wel, met Little Marcel worden alle dromen waar… (strand)tassen, schoenen en zoveel andere kleine (hand)tasjes worden perfect gecombineerd met de kledingcollectie: streepjes, bloemen, uni of met motieven, alles kan ! Om iedereen jaloers te maken! 

     







    07-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour de geuze/2

    Randanimatie tijdens Toer de Geuze

     

     

     

    Tijdens de Toer de Geuze worden ook tal van randactiviteiten georganiseerd.

    Voor Brouwerij Boon is deze Toer de Geuze een speciale editie. Na twee jaar bouwwerken wordt in het weekeinde van 20 en 21 april de nieuwe brouwzaal officieel ingehuldigd door Europees Voorzitter Herman Van Rompuy. Uitzonderlijk is de brouwerij dan ook open voor bezoek op zaterdag 20 april van 11u00 tot 18u00 . Toer de Geuze-bezoekers krijgen op het einde van de rondleiding een gratis lambiekproevertje. De keuken in de grote tent voorziet in warme beenham, pensen met een broodje, boterhammen met plattekaas en kramiek met warme balletjes. U kan er in alle rust al de soorten bier van Brouwerij Boon proeven.

     

    Bij brouwerij De Troch kan je naast een geleid bezoek met degustatie ook terecht voor een boterham met Wambeekse platte kaas. Er zijn ook een bierwinkel en een bierterras. Uitgebreid eten kan in de nabijgelegen brasserie De Wijze Expressie, dewelke speciaal bereide gerechten zal presenteren naar aanleiding van de Toer de geuze met de bieren van brouwerij De Troch. 

    Brouwerij 3 Fonteinen biedt de Toer de Geuze-deelnemers in de feestzaal rechtover de lambiekbrouwerij lekkere boterhammen met pottekaas, platte kaas, geuzekaas, ham en artisanale paté. Er is ook kaastaart, kriekenvlaai en een bordje" Beersel". Voor de muzikale omlijsting en volkszang zorgen St. Anthony's Jazz Club en vzw "Peper en Zout" uit Vilvoorde. 

     

    Bij Hanssens Artisanaal worden die dag verschillende gerechten bereid: pizza op steen gebakken, flensjes met vanille-ijs gedrenkt in geuzecoulis, hotdog extra en worsten gerookt op eik van Hanssens-vaten. Daarnaast kan je ook heel uitzonderlijk de exportbieren Hanssens Cassislambiek, Hanssens Frambozenlambiek en Hanssens Schaarbeekse kriekenlambiek (in beperkte hoeveelheden) degusteren en aankopen. 

    Oud Beersel biedt alle bezoekers een gratis lambiekproevertje terwijl ze de nieuwe foeders kunnen bewonderen. Wie honger heeft, kan er terecht voor Bourgondische lekkernijen zoals varken aan ’t spit, gemarineerd met lambiekbier, broodjes met kwaliteitsvlees van Hoeve Cuvry en stoofvlees met Oude Geuze Oud Beersel en vol au vent bereid door restaurant Boelekewis. De lokale fanfare en de Pepingen Pipe Band zorgen voor de muzikale noot.

     

    Gueuzerie Tilquin biedt alle bezoekers een gratis lambiekproevertje. Aan de stekerij kan je twee soorten geuze proeven (oude geuze en geuze van 't vat), alsook een mengeling van lambieken, meerts, faro, en als primeur de nieuwe Oude Quetsche (pruimenlambiek hergist op fles). Wie honger heeft kan er terecht voor varken aan 't spit. 

    Bij brouwerij Timmermans, de oudste lambiekbrouwerij anno 1702, wordt er tijdens de Toer de Geuze effectief gebrouwen, kan u de unieke foederzaal met gerenoveerde en nieuwe pijpen en foeders aanschouwen, alsook het pompen van het kokend wort naar het koelschip, is te bewonderen in de namiddag. Hongerige magen kunnen gevuld worden met een lekker Timmermans-bier & kaas degustatie of met een boterham met kop of plattekaas. 

     

    07-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aviation factory

    The Aviation Factory en Beautiful Britain werken samen op route tussen Antwerpen en Jersey

     

     

     

    In mei, juni, juli en augustus bieden touroperator Beautiful Britain en het Antwerpse luchtvaartbedrijf The Aviation Factory de mogelijkheid om rechtstreeks van Antwerpen naar Jersey te reizen. Een uitstekend idee voor een ontspannende shortbreak op de kanaaleilanden. De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50.

     

    Vlak voor de Normandische kust liggen de Kanaaleilanden: Jersey, Guernsey, Alderney, Sark en Herm. Met de talrijke ongerepte baaien en het milde klimaat is dit de perfecte plaats voor rust en ontspanning. Er valt zoveel te ontdekken inzake geschiedenis, natuur en gastronomie. De Kanaaleilanden kunnen bogen op de ideale combinatie van de Franse joie de vivre en gastronomie met de typische charme van het Engelse platteland.

     

    Reisperioden: van 5 tot 10 mei 2013 (6d/5n), van 10 tot 13 mei 2013  (4d/3n), van 30 juni tot 04 juli 2013 (5d/4n), van 04 tot 07 juli 2013 (4d/3n), van 11 tot 15 augustus 2013 (5d/4n) en van 15 tot 18 augustus 2013 (4d/3n)

     

    Tickets zijn beschikbaar vanaf 599 euro per persoon (op basis van 2 persoonskamer, ontbijt en vluchten inbegrepen).

    www.beautifulbritain.be/NL/Pages/Kanaaleilanden.html

    info@beautifulbritain.be

     

    The Aviation Factory is met een jaaromzet van ongeveer 15 miljoen EUR marktleider in de Benelux inzake het organiseren van luchtvervoer op maat. Het bedrijf helpt bij het organiseren van vluchten voor productlanceringen en incentives, sportcharters, overheids- en congresvluchten en VIP-vluchten. De portfolio van The Aviation Factory telt 39 vliegtuigtypes, die plaats bieden aan 3 tot 400 passagiers. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen en heeft ook kantoren in Nederland en Frankrijk. Het helpt ook lijn- en chartermaatschappijen, die op zoek zijn naar vervangtoestellen of extra vliegtuigen tijdens piekperiodes.

    www.the-aviation-factory.com

     

    06-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour de geuze/1

    Grote interesse voor Toer de Geuze 2013

    9de editie van de Openbrouwerijendag van het Pajottenland en de Zennevallei

     

     

    Op zondag 21 april 2013 wordt opnieuw de Toer de Geuze georganiseerd en zetten 8 lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen hun deuren wagenwijd open. Die dag wordt ook de ‘Mega Blend 2013’ voorgesteld. Deze speciaal geproduceerde oude geuze is een mengeling van lambieken afkomstig van verschillende leden van de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL). De fles met het etiketnummer 00001 wordt vanaf 10 april geveild via eBay.

     

    Op zondag 21 april 2013 kan men tussen 10 en 17 uur een bezoek brengen aan 8 HORAL-leden: Boon, De Oude Cam, De Troch, 3 Fonteinen, Hanssens, Oud Beersel, Tilquin en Timmermans. Ook het bezoekerscentrum De Lambiek in Alsemberg zet de deuren open. De toegang is overal gratis.

     

    “Met de Toer de Geuze wil HORAL het vakmanschap van de lambiekbrouwers en geuzestekers van het Pajottenland en de Zennevallei onder de aandacht brengen. De consument heeft steeds meer interesse voor traditionele lambiekbieren zoals oude geuze en oude kriek”, aldus Armand De Belder, voorzitter van de Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren.

     

    In tegenstelling tot wat bij de vorige edities van de Toer de Geuze het geval was, zet HORAL dit jaar zelf geen acht maar wel 10 autocars in. “Dit jaar vlogen de tickets voor de HORAL-bussen zeer snel de deur uit. Dit belet natuurlijk niet dat geïnteresseerden met eigen vervoer aan de Toer de Geuze deelnemen of dat verenigingen zelf busrondritten organiseren”, aldus de HORAL-voorzitter.

     

    eBay-veiling van de eerste Mega Blend 2013

    Ter gelegenheid van de Toer de Geuze wordt een speciale oude geuze geproduceerd: de Mega Blend 2011. Deze geuze is een mengeling van jonge en oude lambiek afkomstig van negen HORAL-leden (3 Fonteinen, Boon, De Oude Cam, De Troch, Hanssens, Lindemans, Oud Beersel, Tilquin en Timmermans). Op 1 mei kan men deze bijzondere oude geuze in primeur degusteren bij de brouwerijen die aan de Toer de Geuze deelnemen, alsook in restaurant ‘De Heeren van Liedekercke’ in Denderleeuw en in de geuzeherberg ‘In de Verzekering tegen de Grote Dorst’ in Eizeringen (Lennik). Een fles Mega Blend zal 9 euro kosten (excl. 20 eurocent leeggoed)

     

    De fles Mega Blend 2011 met het etiketnummer 00001 zal vanaf 10 april 2011 geveild worden via eBay.

     

    HORAL organiseerde de allereerste Toer de Geuze in 1997. Aan de oorspronkelijke succesformule van deze tweejaarlijkse openbrouwerijendag werd niets gewijzigd. De Toer de Geuze is inmiddels uitgegroeid tot het grootste bierevenement van Vlaams-Brabant. Twee jaar geleden namen bijna 10.000 mensen eraan deel.

    www.toerdegeuze.be

    06-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contigo

    KUNSTSTOF KOFFIEBEKER IN LEUKE LENTEKLEUREN

     

     

     

    De trendy collectie Morgan neem je overal mee naartoe, zonder te morsen. Een lekkere koffie voorbehouden voor het ontbijt? Niet als het aan Contigo ligt, het Amerikaanse merk van trendy drinkbekers voor de actieve levensstijl. Met de kleurrijke nieuwkomer Morgan drink je je koffie, warme choco of thee waar en wanneer je wilt. Zonder te morsen en in alle stijl, dat bewijst ook de Red Dot-erkenning.

     

    De nieuwe kunststof koffiebekers van Contigo staan voor een authentieke koffie-ervaring, waar je ook bent. En dat straalt Morgan uit met zijn energieke lentekleuren: limoen, turkoois, paars en chocoladebruin. De bekers zijn slim ontwikkeld om de temperatuur te behouden en elegant ontworpen om overal mee naartoe te nemen. Dat zag ook de jury van de befaamde Red Dot Design Awards, die de innovatieve drinkbeker een eervolle vermelding gaf.

     

    Morgan leent zich dus perfect voor tijdens het pendelen of een outdoor avontuur. Want dankzij de innovatieve technologie (Autoseal®) drink je makkelijk terwijl je beweegt. Achter het uitzicht van een klassieke koffiebeker, schuilt dan ook een ingenieus sluitsysteem: druk om te drinken, laat los om af te sluiten, 100% mors- en lekvrij.

     

    En wat nog meer is, de gepatenteerde technologie van Contigo sluit automatisch tussen twee slokjes. Ook is er een speciaal reservoir, zodat je je hete drank zachtjes kan ‘slurpen’. De koffiebeker heeft een inhoud van 360 ml en is gemaakt van dubbelwandige, duurzame kunststof. Perfect om dranken 1 uur warm en 4 uur koud te houden. En achteraf? Dan reinig je de beker in een handomdraai dankzij het ‘easy clean’-systeem. Richtprijs: € 18,95.

    WWW.MYCONTIGO.COM

     

     





    05-04-2013 om 18:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffe Royale

    Leffe Royale behaalt Golden Archer Award 2012

    Leffe Royale als winnaar verkozen in de categorie ‘Bieren’

     

     

     

    Leffe Royale heeft de Golden Archer Award voor de Nieuwe Producten 2012 in de wacht gesleept. Hiermee wordt AB InBev beloond voor haar inzet op vlak van innovatie en tegemoetkoming aan de verwachtingen van de consument.

     

    De inspanningen die gepaard gaan met onderzoek naar innovatie en uitbreiding met nieuwe producten worden vaak onderschat. Net daarom wenst het Koninklijk Belgisch Comité voor de Distributie met de Golden Archer Awards succesvolle inspanningen op dit vlak te belonen en in de kijker te zetten.

    Ook in de biersector is het met name belangrijk om een nieuwe dynamiek te creëren die de interesse van de consument voor dit edele vocht opnieuw aanwakkert. Leffe Royale, een innovatie op de traditie en het vakmanschap van dit eeuwenoude abdijbier, is als een van de meest succesvolle lanceringen van de voorbije jaren hierin geslaagd.

     

    Royale aroma’s, 3 superieure hops

    Leffe Royale is een van de meest succesvolle lanceringen van AB InBev op de Belgische markt van de voorbije jaren. Bij het uitschenken van een Leffe Royale vallen meteen de sprankelend witte, dikke schuimkraag en goudblonde kleur vol kopertoetsen op. Leffe Royale bevat drie verschillende soorten hop, waaronder de Whitbread Golding uit Poperinge die wordt gekenmerkt door een fruitig aroma, gecombineerd met een milde en zuivere bitterheid. De Amerikaanse Cascade hop zorgt voor een frisse citrustoets, terwijl de derde soort een combinatie is van bittere hops waaronder de Challenger en de Tomahawk.

    De hopsoorten worden in verschillende hoeveelheden en op verschillende tijdstippen gemengd voor een perfecte balans tussen zoet en bitter. Al bij de eerste slok wordt het gehemelte geprikkeld door toetsen van kruidnagel en vanille. In tweede instantie komen de verse aroma’s van banaan bovendrijven. Tot slot komen subtiele noties van geranium en citrusvruchten naar voren wat resulteert in een fijn uitgebalanceerd

    fris en zoet slotakkoord.

    Om alle aroma’s volledig vrij te laten, wordt Leffe Royale in haar uniek kelkvormig glas, geserveerd, op een temperatuur van 8°C.

     

     







    05-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis

    Oasis: Be fruit, het jaar 2013 kondigt zich fruitig aan

     

     

     

     

    Oasis gaat dit jaar serieus zot doen ! De leider in het segment van de niet-bruisende vruchtendranken laat een frisse wind over België waaien : een uitgelaten reclamecampagne gericht op onze tieners en families, parodieën op Facebook en een ‘infruitatie’ in ons leven... De Fruitjes van Oasis komen van hun eiland af en zullen hun goed humeur en crazy manier van communiceren met ons delen. Ontdek hun sterke karakters, hun complexloze en spontane humor! Nooit onbeschoft en altijd fun, de grappige Fruitjes van Oasis zullen ons leven kleur geven.

     

    Sinds 1966 toen Oasis op de markt kwam, is het merk leider geworden in het segment van de lekkere en natuurlijke niet-bruisende vruchtendranken in Frankrijk en België. Elke 3 seconden wordt er ergens in een huishouden een 2-literfles gedronken. Het succes van deze familiedrank is geen toeval. De naam alleen al roept meteen frisheid en welzijn op, in een ruige en ongastvrije wereld. Maar wat Oasis al van bij het begin het meest kenmerkt, is het onveranderde leitmotiv : bronwater, fruit en fun!

     

    In iedere smaak zit een vruchtgehalte van 12%. Met veel passie worden de vruchten door de groep Orangina-Schweppes Belgium zorgvuldig uitgekozen en met respect behandeld tijdens het hele productieproces. Oasis heeft 10 smaken en niet minder dan 15 verschillende vruchten : de traditionele sinaasappel natuurlijk, maar ook de perzik, de aardbei, de ananas, de mango,... De leden van dit mooie gezelschap doen het met elkaar en zorgen zo voor vitaminerijke dranken met lekkere smaken : Aardbei-Framboos, Appel-Zwarte bes-Framboos, en uiteraard de bekende Tropical. Tropical is het paradepaardje van het merk en zonder twijfel één van Oasis’ grootste successen.

    De vruchten worden gewoon gemengd met puur en helder bronwater uit beschermde en onbehandelde lagen grond. Het water wordt na het bronnen meteen gebotteld en 2 maal per dag gecontroleerd. Sinds kort geeft Oasis het woord aan haar vruchten. En het minste dat men kan zeggen, is dat ze humor en karakter hebben. De nieuwe reclamecampagne “Be Fruit” is hier het beste voorbeeld van. De vruchten stappen ons leven binnen, via televisie of via Facebook, en maken er een vreugdevol boeltje van.

     

    Als kers op de taart hebben bewaarmiddelen, kleurstoffen en kunstmatige aromastoffen geen recht van bestaan in de dranken van Oasis. De vruchten hebben immers reeds heel wat natuurlijke kleuren. Aan het fruit met een iets blekere kleur worden natuurlijke kleurstoffen (zoals paprika) toegevoegd om ze een stralende tint te geven. De natuur is vrijgevig geweest voor sommige vruchten, maar niet voor allemaal. De rijk bedeelden zoals de peer, de appel en de abrikoos hoeven niet om suiker te smeken terwijl de citrusvruchten een beetje suiker nodig hebben om hun unieke smaak kracht bij te zetten. Maar met mate! Oasis is trouwens één van de eerste vruchtendranken met het laagste caloriegehalte: 39 kcal / 100 ml.

    Mensen die op hun lijn letten kunnen altijd terecht bij de Tropical zonder toegevoegde suikers omdat de natuurlijk aanwezige suikers in het fruit meer dan genoeg zijn.





    05-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel Bloom!

    Hotel BLOOM! - Dare To Explore Foundation schenkt €16.000 aan Water.Org, The Floating Doctors en CEPIA Costa Rica.

     

     

     

    Het nemen van sociale verantwoordelijkheid is van fundamenteel belang voor Hotel BLOOM! Daarom werd in 2011 de ‘Dare To Explore Foundation’ opgericht. De inkomsten van het zelf gebottelde water werd verkocht in SmoodS, restaurant en bar van Hotel BLOOM! en een totale bedrag van €13.000 werd geschonken aan Water.org, een Amerikaanse non-profit hulporganisatie die hulp biedt aan ontwikkelingslanden, die niet over veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen beschikken.

     

    De Internet vouchers in het hotel brachten €16.000 op en dit bedrag werd gedoneerd aan SOS-Kinderdorpen, een internationale ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor de rechten en belangen van kinderen. Samen met SOS-Kinderdorpen besloot de Dare to Explore Foundation het bedrag te besteden aan de realisatie van het fotoboek ‘Ik weet niet waarom’ van Jan Knops en kunstfotograaf Cuny Jansen. Het boek documenteert foto’s en monologen van 33 kinderen van een Belgisch SOS Kinderdorpen.

     

    Water.org, Floating Doctors en CEPIA Costa Rica

    In 2012 wist Hotel BLOOM! €16.000 om te zetten met het plat- en bruiswater in SmoodS. De opbrengsten van de WIFI waren echter nihil daar de gasten en bezoekers  tegenwoordig gratis WIFI toegang krijgen. Het totale bedrag van €16.000 werd als volgt verdeeld: €10.000 ook dit keer aan Water.org,  €3.000 aan Floating Doctors en €3000 aan CEPIA Costa Rica.

    De missie van Floating Doctors de ziektelast in de ontwikkelingslanden te verminderen. Om dit te doen, bezoeken ze geïsoleerde gebieden met een boot met een medisch team, kennis en materiaal en bieden ze gratis gezondheidszorg aan de lokale bevolking.

    CEPIA staat voor Culture, Education & Psychology for Infants & Adolescents en is een non-profit organisatie in Costa Rica. CEPIA heeft als doel de cultuur  gezondheid, sport en onderwijs te verbeteren voor kansarme kinderen en tieners en hun familie uit de wijken van Guanacaste, Costa Rica. 2 Belgische meisjes uit Gent zijn de oprichters van CEPIA.

     

    ‘Dare To Explore’ is  het meeting concept van Hotel BLOOM! en presenteert succesverhalen van inspirerende pioniers die ieder op zich vernieuwing hebben gebracht door hun creativiteit, ideeën en doorzettingsvermogen. Onder andere: Franco Dragone, entertainer en showmaker van Cirque du Soleil in Las Vegas en Macao. Daniel Swarovski  die vernieuwing bracht in de wereld van kristalbewerking en die bekend werd om de kleine kristallen figuurtjes en sieraden. Toni Mascolo, een gepassioneerde kapper en ondernemer va de bekende Toni & Guy kapsalons. 

    Met het ‘Dare to Explore’ concept wil Hotel BLOOM! deelnemers aan vergaderingen door middel van verhalen en foto’s van bekende succesvolle personen inspireren en hun helpen om de objectieven te behalen of zelf te overtreffen.

    www.daretoexplore.com – www.hotelbloom.com

     

    04-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe bestemmingen Brussels airlines

    Washington en Edinburgh nieuwkomers in Brussels Airlines zomerdienstregeling

     

     

     

    Brussels Airlines vult haar zomerdienstregeling aan met twee nieuwkomers: Washington en Edinburgh. Bovendien krijgen talrijke bestaande bestemmingen frequentieverhogingen, waaronder Douala, Yaoundé, Freetown en Milaan Linate.

     

    Dit weekend stappen we niet alleen over op het zomeruur, op 31 maart gaat in de luchtvaartsector ook het zomerseizoen van start. In het Brussels Airlines vluchtaanbod zijn er verschillende nieuwkomers en keren enkele typische zomerbestemmingen terug na een winterslaap.

     

    Brussels Airlines verbindt tijdens het  zomerseizoen Brussels Airport met 46 Europese bestemmingen.  Op weekbasis worden er door de korte en middellange afstandsvloot in totaal 680 lijnvluchten uitgevoerd. Grote nieuwkomer in het Europees netwerk van Brussels Airlines is Edinburgh. De lijndienst naar de Schotse hoofdstad, die tijdens het winterseizoen werd gelanceerd, wordt vanaf eind deze week al meteen uitgebreid met een extra frequentie (2 vluchten /dag). In totaal  zijn er deze zomer 12 wekelijkse vluchten gepland.

     

    Brussels Airlines investeert ook flink in haar populaire Italië-aanbod. Na een onderbreking van twee jaar keert Palermo terug in de zomerdienstregeling. De Siciliaanse hoofdstad wordt twee keer per week rechtstreeks aangevlogen. Brussels Airlines verhoogt eveneens de vluchtfrequentie naar Catania. Naar deze tweede Siciliaanse luchthaven kan dit zomerseizoen drie keer per week gevlogen worden. Verder worden de vluchtfrequenties naar de Milanese stadsluchthaven Linate verhoogd met een extra avond- & ochtendvlucht. Deze zomer wordt 18 keer per week gevlogen tussen Linate en Brussels Airport. Goed nieuws is er ten slotte ook voor wie naar Venetië wil vliegen. Dankzij 3 bijkomende vluchtfrequenties wordt Venetië deze zomer 17 keer per week bediend door Brussels Airlines. Napels verwelkomt deze zomer ook meer Brussels Airlines vluchten en de vluchten naar Firenze en Lamezia Terme worden na de winteronderbreking weer hervat.

     

    Ook naar enkele andere zomerzonbestemmingen wordt het aanbod verhoogd. Wie naar de Costa del Sol of Andalusië wil, heeft deze zomer de keuze uit 17 in plaats van 14 wekelijkse vluchten naar Malaga. In Faro, de toegangspoort tot de populaire Algarve regio, wordt vijf in plaats van vier keer per week geland en opgestegen door Brussels Airlines. Verder verhoogt Brussels Airlines ook lichtjes het aantal vluchten naar de Hongaarse hoofdstad Budapest.

    Goed nieuws is er ook voor wie naar Israël wil reizen. Brussels Airlines verhoogt het aantal wekelijkse vluchten naar Tel Aviv tijdens de piekperiode van het zomerseizoen.Warschau en Krakau zijn in vergelijking met de dienstregeling van vorig jaar verdwenen uit het zomerschema van 2013.

     

    De gehele lange afstandsvloot van Brussels Airlines is nu uitgerust met de nieuwe Business Class (flat bed, laatste generatie in-flight entertainment) en Economy Class cabines (nieuwe ergonomische zetels met veel beenruimte, laatste generatie in-flight entertainment), dus alle passagiers kunnen genieten van de  indrukwekkende comfort upgrade die Brussels Airlines vorige zomer doorvoerde en die al verschillende keren in de prijzen viel. De lange afstandsvloot breidt in juni ook uit met een bijkomende Airbus A330 en telt vanaf dan 8 toestellen.

    Grote nieuwkomer in het intercontinentale vluchtaanbod van Brussels Airlines is Washington. De Amerikaanse hoofdstad wordt vanaf 18 juni door Brussels Airlines  5 keer per week rechtstreeks verbonden met Brussels Airport. Washington is de tweede US bestemming die Brussels Airlines zélf aanvliegt, na de lancering van New York JFK vorige zomer. Met ondermeer het Witte Huis, het Capitool, het Pentagon, de talrijke musea en parken is Washington een perfecte citytripbestemming.

     

    De uurregeling van de vlucht (late namiddag vertrek in Brussel, late avond terugkeer vanuit Washington) is perfect voor wie de hele dag wil doorbrengen in Brussel of in Washington. De vluchturen laten ook vlotte connecties toe naar andere internationale bestemmingen, via Washington of Brussel.

    Ook op het Afrikaanse continent verstevigt Brussels Airlines  haar vluchtaanbod deze zomer, dankzij bijkomende vluchtfrequenties. De twee Kameroenese bestemmingen Yaounde en Douala worden tijdens de drukke zomermaanden voortaan dagelijks aangevlogen. De vluchtfrequenties naar Freetown verdubbelen. De hoofdstad van Sierra Leone wordt deze zomer tot 4 keer per week bediend. Conakry (Guinee) zal 3 keer per week worden bediend. Naar Dakar kan er voortaan dagelijks worden afgereisd..

     

    Vakantievluchten: Meer dan ooit is Brussels Airlines deze zomer actief op de vakantiemarkt. Tienduizenden Belgische, Franse en Zwitserse vakantiegangers zullen door Brussels Airlines naar Mediterrane zonbestemmingen worden gevlogen. Deze vakantievluchten voert Brussels Airlines uit in opdracht van binnen- en buitenlandse reisorganisatoren.

    www.brusselsairlines.com

    03-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oxbow

    Het totaal vernieuwde Oxbow stelt nieuwe lente-zomercollectie 2013 voor

     

     

     

     

    Gewaagd, creatief en innovatief, dat is de Oxbow lente- en zomercollectie van 2013. Die collectie legt de link naar het grote aanbod glijsporten en vond binnen die wereld meteen ook de nodige inspiratie. Oxbow kiest daarmee voor een combinatie tussen functioneel en stijlvol, en bewijst meteen over de nodige inspiratie en... innovatie te beschikken! Bovendien werkte Oxbow voor deze zomerse collectie samen met de Franse kunstenares Pauline Beugniot, vooral bekend voor haar fantasierijke en originele composities. Het resultaat is een jonge, dynamische collectie die absoluut de moeite waard is om te ontdekken!

     

    Een nieuwe look, van kop tot teen!

    Dat Oxbow besliste om zijn identiteit te vernieuwen, was een natuurlijk proces. Het merk kan al jaren op groot succes rekenen en is dan ook een gerenommeerde naam onder de vele glijsporten. Vergeet de slogan “You can’t cheat nature” en kies resoluut voor  “Designed for the waterman”. Daarmee legt het merk nog meer de nadruk op durf, elegantie, plezier, openheid, perfectie en authenticiteit. Het logo en het embleem van het merk krijgen een vintage look & feel die verwijst naar het historische begin van Oxbow in 1985. Het logo neemt de vorm aan van een boog, die enerzijds een golf uitbeeldt en anderzijds symbool staat voor het spoor dat het uitoefenen van extreme sporten vaak nalaat. Het embleem krijgt op zijn beurt opnieuw de symboliek van de vier bloemen mee. Die verwijzen naar de vier windstreken en vertegenwoordigen water, aarde, lucht en sneeuw: de natuurlijke elementen die essentieel zijn voor alle riders.

     

    Duurzame ontwikkeling blijft voor Oxbow een belangrijk engagement. Voor het sportieve merk spelen deze vier criteria een belangrijke rol: de materiaalkeuze, de tijdsduur om het product te produceren, de transportimpact en de mate waarin recycleren mogelijk is. Producten die tot het eco-assortiment van Oxbow behoren, krijgen een “Naturally Committed”-label opgeplakt.

     

    Hoewel ze in de eerste plaats een surfster in hart en nieren is, is Pauline Beugniot ook een veelzijdig kunstschilder en illustrator. In samenwerking met Oxbow heeft zij enkele items voor de collectie ontworpen, die gebaseerd zijn op de surfwereld, op haar ervaringen en op haar reizen. De kunstenares ontwierp een collectie met harmonieuze explosieve kleuren en originele kledingstukken die trouw blijven aan de Oxbowwaarden.

     

    Dit seizoen valt de zomercollectie op door te kiezen voor authentieke patches, borduurwerk en een vormgeving die op Oxbows passie voor de oceaan is gebaseerd. 

     

    Voor mannen vormen deze zomer afgewerkte broekzakken, verschillende stoftexturen, mengelingen van stoffen en contrasterende stiksels de opvallendste details. Op grafisch vlak, zijn er onder andere overbelichte foto’s - alsof ze door de zon verbleekt zijn - en andere aparte effecten, die stuk voor stuk de contrasterende kleuren tussen aarde en zee weerspiegelen. De aardse kleuren doen dat door hun warme rood-, oranje- en kastanjetinten (o.a. ‘Earthy red’) en de zee wordt vertolkt door blauw- (o.a. ‘Faded blue’), groen- en grijstinten.

     

    Deze zomer vond men voor de damescollectie de nodige inspiratie bij de creativiteit en diversiteit van de typische Oxbowvrouw. Dat type vindt haar inspiratie in de natuur en  combineert verschillende stijlen om voor zichzelf een artistieke, maar tegelijk trendy look te creëren. Dit seizoen bestaat de vrouwencollectie uit soepel linnen, streepjes, drukke patronen en texturen. Artieste Pauline Beugniot ontwierp voor Oxbow creaties met poëtische en vlotte opdrukken die hun inspiratie vinden bij Moeder Natuur. Maar ook  overbelichte foto’s (alsof ze door de zon verbleekt zijn), natuurlijke effecten, bloemenaccenten en stoffen met typische kasjmiermotieven of microbedrukkingen maken hun opwachting deze zomer. Op vlak van kleurencombinaties vond Oxbow inspiratie bij drie paradijselijke landen. Het exotische Cuba inspireert blauw-, perzik- en beigetinten. Miami weerspiegelt het frisse tropische door lichtgroene tinten en ‘tea rose’-kleuren. Ten slotte is er nog het zwoele Australië, dat doet denken aan warme en rode aarde, in combinatie met flamboyante oranje- en geeltinten.

     





    02-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden van de smaak

    Vrienden van de Smaak lanceert zomertour 2013

     

     

     

    Een zomer vol  onvergetelijke diners op nieuwe unieke locaties. Voor het tweede jaar trekt Vrienden van de Smaak tijdens de zomer met zijn uniek dinerconcept door België. Deze editie trekken we van Kinrooi tot De Panne, en ook in Wallonië zetten we voor het eerst onze lange tafel op. Voor de Zomertour 2013 hebben we acht prachtige, unieke locaties uitgezocht. De ontdekkingstocht naar authentieke smaken, pure producten en prachtige plekken kan beginnen.

     

    “Dit moet je beleven!” – “Terug naar de basis, hier draait het om.” – “Pure verwennerij!” – “Vrienden maken, en ondertussen smullen: topconcept!” – “Een fantastische ervaring in een uniek kader!” De reacties na onze Zomertour 2012 waren unaniem: wie mee aan tafel schoof bij Vrienden van de Smaak, was een unieke ervaring rijker en keerde als een ander mens weer naar huis. Moe, voldaan, en vooral verbluft over hoe vlot het allemaal liep, dat dineren in openlucht met zo’n zeventig wildvreemden.

     

    Initiatiefnemer Didier Bastiaens: “Ik geef toe, voor de start van ons eerste seizoen waren we niet 100% zeker of de Vlaming het zag zitten om een hele avond met wildvreemden aan één grote, lange tafel te gaan zitten. Maar na een succesvol eerste zomerseizoen, met in totaal zo’n 600 gasten aan onze tafel, wisten we: dit dinerconcept brengt gewoon het beste in de mensen naar boven. We hebben onze gasten dichter bij het eten op hun bord en bij de natuur gebracht. We zagen hoe wildvreemden binnen het uur vriendschap sloten. En we voelden dat onze gasten ongedwongen en oprecht van elkaars gezelschap genoten. Hoe geweldig is dat?”

     

    In de buitenkeuken

    Een aantal straffe sterrenchefs hebben hun medewerking voor de Zomertour 2013 al toegezegd, maar hun namen houden we nog even geheim. Eén klepper willen we alvast verklappen, en dat is Alex Clevers van restaurant Vivendum. Bekroond met één Michelinster en 16/20 van Gault Millau, zweert deze chef bij een lichte, verfijnde en innovatie keuken, waarin zoveel mogelijk streekproducten gebruikt worden. We kijken alvast uit naar het menu van deze grote meneer!

     

    Vrienden van de Smaak :: Zomertour 2013

    1 juni  - Kasteel Trockaert in Ulbeek   (Haspengouw – Limburg); 15 juni              Landlopershoeve in Wortel-Kolonie  Kempen – Antwerpen); 22 juni              Aspergeboerderij in Kinrooi (Maasland – Limburg); 6 juli   Het strand in De Panne                         (Kust – West-Vlaanderen); 13 juli Bio-zelfpluktuin PurFruit in Oeselgem   (Leiestreek – West-Vlaanderen); 17 augustus Wijndomein van Chenoy in Emines   (Ardennen – Namen); 24 augustus brouwerij van La Chouffe in Achouffe (Ardennen – Luxemburg)

    14 september   Beddermolen in Tongerlo  (Kempen – Antwerpen)

     

    Praktisch

    Van af 28 maart kan je op www.vriendenvandesmaak.be een plekje reserveren aan één van de tafels. Eén vijfgangendiner, inclusief rondleiding op de unieke locatie, kost 119 euro.

     

    Vrienden van de Smaak organiseert bijzondere buitendiners op unieke locaties in heel België. Aan één lange tafel, samen met een zeventigtal disgenoten geniet je van een vijfgangendiner in openlucht. Seizoensproducten vinden hun weg, recht van het land naar je bord. Lokale producenten zitten naast je en vertellen het verhaal achter hun ingrediënt. Een regionale topchef met gevoel voor avontuur zorgt voor verrassingen op het menu.

    Vrienden van de Smaak is een sharing diner concept dat geïnspireerd werd door Jim Denevans ‘Outstanding in the field’ (VS) en Buitengewoon in het Land (Nederland).

     

     

    02-04-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland!

    Ireland.com: nieuwe website en nieuwe domeinnaam voor uw vakantie naar Ierland.

     

     

     

    Dé plaats om Ierland te ontdekken, om veelzijdige informatie te verzamelen en  je vakantie naar Ierland te plannen is “Ireland.com” - de nieuwe website van Tourism Ireland.

     

    De omschakeling van discoverireland.com naar Ireland.com maakt deel uit van een nieuwe, hedendaagse website-ontwikkeling en design. Het is een antwoord op het steeds groter wordend belang van het internet bij de planning van reizen en vakantie, van de fenomenale groei van de sociale media.

     

    Het bezoek aan Ireland.com is een fantastische belevenis, het is als een reis door het land dankzij 1700 prachtige foto’s. De website is vlot toegankelijk via een makkelijke navigatie en met een veelheid van rijke en originele informatie die allesbehalve zwaar overkomt. Men kan op informatiejacht vanuit diverse thema’s zoals een bepaalde reisbestemming in Ierland of vanuit persoonlijke interesses. De sociale media en de sharing tools zijn op elke pagina geïntegreerd zodat men ook info kan delen wat in de toekomst naar schatting 1 miljard contacten per jaar zal opleveren. Ireland.com is zonder meer een wervelende nieuwkomer, het is een veelheid aan Ierse wonderen!

     

    De nieuwe website van Tourism Ireland is wereldwijd te consulteren in elf verschillende talen in meer dan dertig individuele markten. De opstart van Ireland.com valt samen met het begin van een fantastisch jaar voor het Ierse toerisme. In 2013 wordt tot in de verste uithoeken van Ierland een gigantisch feest gevierd. Iedereen maakt zich nu reeds op voor The Gathering Ireland 2013 met meer dan 400 evenementen. Alle informatie hierover op www.ireland.com .

     

    Tourism Ireland – Louizalaan 66 -1050 Brussel – tel 02-275 01 71

    Email: info.be@tourismireland.com

    Website: www.ireland.com, de officiële website van Tourism Ireland

     

    01-04-2013 om 18:44 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuin van het jaar!

    Tuin van het jaar: de Zuid-Tiroolse tuin van het Trauttmansdorff-kasteel!

     

     

     

    De Trauttmansdorff-tuinen van Merano/Meran werden deze week bekroond met een International Garden of the Year 2013-award tijdens de Garden Tourism Conference in Toronto.

     

    Eerder haalde de Trauttmansdorff-tuin al de titel ‘mooiste tuin van Italië(2005) en een zesde plaats in de ranking van ‘Europa’s mooiste tuinen’ (2006) binnen, en nu mag de weelderige tuin zich dus een jaar lang de mooiste op aarde noemen. Een hele eer, zeker als je in aanmerking neemt dat de tuin pas werd opengesteld voor het grote publiek in 2001. Met 400.000 bezoekers per tuinseizoen is de bloemen-en plantenpracht rond het Trauttmansdorff-kasteel vandaag een van de belangrijkste toeristische attracties in Zuid-Tirol.

     

    De tuin is zo’n 12 hectaren groot en bestaat uit meer dan 80 landschappen, onderverdeeld in vier thema’s. In ‘Forest of the world’ werd een exotisch en wild boslandschap uit het Amerikaanse continent omzoomd door aziatische bomen, in ‘The sun gardens’ geniet je van geurige mediterraanse panorama’s, ‘Landscape of South Tyrol’ toont de lokale natuurlijke atmosfeer van de streek en in ‘The water and terraced gardens’ baan je je een weg tussen de mooiste waterpartijen en hoogte-elementen van het hedendaagse tuindesign. Elf paviljoenen, uitgetekend door kunstenaars en her en der verspreid in de tuin, zorgen voor een toets van moderne kunst én voor schaduw. De ‘Botanical underworld’-grot, enkele uiterst zeldzame bloemen en planten en een hele resem Experience Stations maken van je bezoek een unieke ervaring.

     

    Je kan de tuinen van Trauttmansdorff bezoeken van eind maart tot midden november, zeven dagen per week. Voor een bezoek trek je best tussen 2,5 en 6 uur uit. Meer informatie op www.trauttmansdorff.it, waar je ook kan checken welke bloemen er momenteel in bloei staan (tulpen!).

     

     

     

    01-04-2013 om 18:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises jarig!

    Costa Cruises, Europa’s nr. 1 cruise maatschappij, bestaat op zondag 31 maart 2013 precies 65 jaar! Deze mijlpaal in de geschiedenis van de Maatschappij zal met veel luister worden gevierd.

     

    Het is op 31 maart, dag op dag 65 jaar geleden dat de “Anna C” vertrok uit de haven van Genua met als eindbestemming Buenos Aires. Er waren 768 passagiers aan boord. Het was het allereerste passagiersschip van Costa, meteen het begin van de zeer rijke geschiedenis van Costa’s grote cruisereizen.

     

    De verjaardag is een belangrijke dag voor de Maatschappij, het is een veelzeggende getuigenis van de buitengewoon grote ervaring en traditie in de wereldwijde cruise industrie. Tijdens al die jaren heeft Costa Cruises onvergetelijke en fantastische momenten gekend, dag na dag, samen met miljoenen gasten die telkens het allerbeste hebben ervaren. Costa Cruises dankt iedereen voor elke waardering en gaat met grote energie en met vernieuwd enthousiasme de toekomst tegemoet, om zoveel mogelijk gelukkige momenten te delen tijdens de komende jaren.

     

    31 maart is niet alleen dé verjaardag maar het is ook de start van een reeks speciale initiatieven gedurende het hele jaar. Er zal in stijl worden gevierd, op elk van de 14 schepen van Costa Cruises, varend over de hele wereld, op de Middellandse Zee, in Azië, het Caraïbisch gebied, Zuid-Amerika, de Emiraten en Oman. Gasten aan boord zullen genieten van speciale 65ste verjaardag evenementen, van cocktail party’s en shows, van gala diners, herinneringskaarten en –foto’s. Sommige havens waar de schepen van Costa op 31 maart aanmeren worden in een feestelijk kleedje gestoken.

    Uiteraard worden ook het personeel van Costa, de partner organisaties en de plaatselijke gemeenschap in Genua, de stad waar het allemaal begon, in de feestelijkheden betrokken.

     

    “Sinds 1948, altijd met u, beter dan ooit”! Dat wordt de slogan waarmee Costa Cruises naar aanleiding van de 65ste verjaardag zal uitpakken.

    www.costacruises.be

     

     

    01-04-2013 om 18:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!