Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpen, koekenstad opent '90 jaar Prince' in het Steen

    Tentoonstelling biedt komende 3 maanden duik in 90 jaar geschiedenis van de Prince Fourré koek van LU

    Antwerpen Koekenstad, de expert in de rijke koekjesgeschiedenis van Antwerpen, opent vandaag in het Steen een nieuwe tentoonstelling die je meeneemt doorheen 90 jaar historiek van de Prince koek van LU. Negentig jaar geleden kwam de eerste Prince Fourré koek uit de oven bij de toenmalige fabriek van De Beukelaer in de Kievitstraat. Ondertussen, verschillende generaties later, is het één van de meest geliefde koekjes van West-Europa en kan de Prince Fourré op een zeer rijke en spraakmakende geschiedenis rekenen. De 90 Jaar Prince Expo loopt vanaf vandaag in Het Steen, en is gratis te bezoeken van woensdag tem zondag van 12u tot 17u en dat tot en met 30 juni.

    Een prinselijk koekje

    Eind 19de eeuw maakt Edward De Beukelaer een ‘Prince’ koekje op basis van zijn Crown-koek. Deze ronde, droge biscuit draagt het wapenschild van het Koninkrijk België en heeft adellijke kartelingen die de buitenrand aflijnen. Edward wil van deze koek een ‘Koninklijke koek’ maken. Hij overlijdt echter in 1919. Zijn echtgenote Jeanne, die hem opvolgt als voorzitter, neemt het idee over.

    De Prince Fourré zoals we hem vandaag kennen, wordt geboren in 1927 in de Antwerpse fabriek. Het is een nieuwe versie van de tot dan toe droge Prince koek, met vanille vulling tussen twee biscuits. De bekendheid en verkoop van Prince stijgen ter gelegenheid van de geboorte van prins Albert, de tweede zoon van koning Leopold III, in 1934. Omdat zijn oudere broer Boudewijn kroonprins is, is Albert voorbestemd om voor altijd de Prins van Luik te blijven.

    Een tijdreis doorheen de geschiedenis van Prince Fourré

    De 90 Jaar Prince Expo neemt je mee doorheen de rijke geschiedenis van het koekje dat negentig jaar geleden voor het eerst in Antwerpen gemaakt werd. Verwacht je aan een echte tijdreis doorheen de beginjaren, de flitsende jaren 70-80 tot hoe de Prince Fourré en de daarbijhorende prinsfiguur er vandaag uitziet. In de expo ontdek je onder andere de evolutie van het koekje in de winkelrekken (van blikken dozen tot folieverpakkingen), hoe de productie van Prince koekjes veranderde en reclamecampagnes doorheen de jaren. Bovendien kan je na je bezoek aan de expo ook een Prince koek proeven om je eigen herinneringen aan de koek op te roepen en te delen. Dit allemaal in de prachtige setting van hét kasteel bij uitstek, Het Steen.

    “Wie kent er de Prince koek niet? Het valt op dat als je met familie of vrienden over het koekje spreekt er veel enthousiaste reacties komen”, zegt Ann Vereecken, Marketing Manager bij Mondelēz International – de huidige makers van de Prince Fourré. “Voor een negentigste verjaardag vinden we het dan ook belangrijk om deze geschiedenis, maar ook al die mooie herinneringen en ervaringen aan Prince samen te brengen in deze tentoonstelling. Ik kijk er naar uit om iedereens indrukken van de Expo te horen.”

    “Dat Antwerpen een zeer rijke geschiedenis in koekjes en chocolade heeft, weten we al langer. De Beukelaar had bijna honderd jaar lang de grootste koekjesfabriek van Europa in de buurt achter het centraal-station”, zegt Piet de Lombaerde, de drijvende kracht achter Antwerpen Koekenstad. “Het verhaal achter de Prince Fourré is erg spraakmakend – het koekje is dan ook al decennia lang ver buiten onze landsgrenzen gekend. Met de negentigste verjaardag vonden we het dan ook het ideale moment om het verhaal achter dit koekje in een expo te gieten.”

    De 90 Jaar Prince Expo is gratis te bezoeken van woendag tot en met zondag, van 12u tot 17u in Het Steen.







    15-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTWRP; statement graphic tees SS17

    De graphic t-shirts staan centraal deze Lente en Zomer 2017 en ANTWRP speelt hier goed op in. Wielertoerist en cliché toerist uit de sixties en seventies of nostalgische zomers in eigen tuin…de zomercollectie 2017 van Antwrp brengt ons terug naar de authentieke zomers van toen, gekruid met een vleugje humor en felle pop art prints. Saai of simpel zijn je outfits met een statement piece nooit.

     

    Sleeplife: Back Space Blossoms

    Net als vorig seizoen blijven de bloemenprints helemaal in. Toch is er een opvallend verschil. Dit voorjaar heeft de botanische trend een handgeschilderd kantje dat doet denken aan de goede oude jaren ’80. Tezelfdertijd doen eerder futuristische pastelkleuren hun intrede. Daarmee geeft je beddengoed een instant verfrissende uitstraling aan je slaapkamer. Combineer met meubelen en accessoires uit natuurlijke materialen of kies zachte bruintinten voor een vintage resultaat. Fan van subtiele luxe? Dan zijn grijstinten, pastelblauw en wit de kleuren bij uitstek.

    Het katoensatijnen dekbedovertrek Bittersweet van Oilily giet deze - op het eerste zicht paradoxale trend - in een wondermooi geheel. De print van handgeschilderde bloemen in combinatie met de frisse, vergrijsde tinten doen je slaapkamer zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelen. Of je nu nostalgisch terugblikt op het verleden of met een hoopvolle kijk de toekomst ingaat. Leuke tip: met de bedsprei Cocoon en de sierkussens Velvet Morning of Marshmellow Soft Pink maak je je bed helemaal af!

    Dekbedovertrek Bittersweet Oilily

    Het dekbedovertrek Bittersweet is gemaakt van zeer zachte 100% katoensatijn van hoge kwaliteit. Dit geeft de stof een chique glans en maakt dat het heerlijk glad aanvoelt. De speciale druktechniek creëert een extra zacht gevoel.

    De digitale print bestaat uit handgeschilderde bloemen in zachte kleuren als groen, blauw en roze. De achterzijde heeft een grijs stipjespatroon. Het overtrek wordt geleverd met twee bijpassende kussenslopen die een koraal accent hebben.

    Het overtrek blijft zijn kleur behouden. Ook na veelvuldig wassen. Strijken gaat lekker vlot en langs beide zijden tref je een instopstrook die loopt langs de volledige breedte. Zo kan je het dekbed gemakkelijk onder de matras stoppen én voorkom je koude voeten.

     

    RITUALS - Summer Limited Edition - Express your soul

    Voor de nieuwe New Summer Limited Edition ging Rituals een samenwerking aan met een van de meest beroemde street artists ter wereld: MadC, die haar passie heeft gemaakt van het tot uitdrukking brengen van haar ware ik. Bij de creatie van haar kunstwerk in opdracht van Rituals liet ze zich inspireren door het thema ‘Express your Soul’.

    Deze producten zijn vanaf 13 april 2017 verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics winkels, bepaalde warenhuizen en op RITUALS.com.

     

    Floris van Bommel :: store opening Antwerp

    De Van Bommel brandstore aan de Huidevettersstraat in Antwerpen is na negen jaar omgebouwd tot een echte Floris van Bommel brandstore. Fans van de klassieke Van Bommel schoenen kunnen uiteraard nog steeds terecht op hun vertrouwde adres, maar de boventoon wordt voortaan gevoerd door de hersenspinsels ontsproten aan het brein van Floris van Bommel…

    Het klassieke interieur heeft plaatsgemaakt voor een frisse, boetiekachtige sfeer met kabinetkasten, koperen hanglampen en kroonluchters van matzwarte apen aan het plafond. Eén van de eyecatchers in de winkel is een twintig meter lange, in de vloer ingelegde stamboom van de schoenmakersfamilie. In koperen voetstappen slingeren namelijk negen generaties Van Bommels van voor naar achter door de winkel...

    Floris: ‘Onze schoenfabriek bestaat 283 jaar. Door de decennia en eeuwen heen zijn onze schoenen vanwege de tijdsgeest vaker van logo of merknaam veranderd. Op dit moment is het ‘Floris van Bommel’. Waar het uiteindelijk voor ons om draait is de traditie van het schoenmaken. Wij zijn een Schoenfabriek, we doen elke dag ons best om de allermooiste en allerbeste schoenen van de wereld te maken.’

    Adres: Floris van Bommel - Huidevetterstraat 6 - 2000 Antwerpen – tel 03 231 42 20

     

     

















    14-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hype-O-dream brengt Amerikaanse Grammy award winnaar naar Waregem

    Lil Jon got the beat that makes ya booty go... Op 15 juli zal Waregem alweer op zijn grondvesten daveren met de inmiddels vijfde editie van het eendaagse muziekfestival Hype-O-Dream. Het streefdoel van de organisatoren ligt, zoals voorgaande edities, bij het aanbieden van een breed scala aan muziekgenres. Die belofte lijken ze dit jaar alweer in te lossen met de aankondiging van een eerste internationale headliner, beter gekend onder de naam: Lil-Jon.

    Hoewel het Hype-O-Dream decor op 15 juli volledig in het teken zal staan van het Venetiaanse carnaval circa 18de eeuw, zullen er die dag ook heel wat dollar chains, bandana's, grillz en baggy jeans gespot worden nu de HOD-crew bekend heeft gemaakt dat de Amerikaanse hiphopster Lil Jon – als eerste- de affiche mag headlinen!

    We kennen hem onder meer van de hits “Yeah”, “Turn Down for What” en “Snap Yo Fingers”, waarin hij telkens verschillende muziekgenres probeert samen te brengen en daar ook wonderwel in slaagt, als we de verkoopcijfers mogen geloven. In het verleden werkte hij samen met heel wat bekende dj's waaronder alom geprezen dj-duo, Dimitri Vegas & Like Mike en Dj Snake, die dankzij zijn collab met Lil Jon zijn grote doorbraak kende. Verwacht je tijdens zijn live dj-set maar aan een heupwiegend en vingerknippend (Snap Ya Fingers...) publiek waarvan het grondgedaver ver buiten Waregem voelbaar zal zijn.

     

    Kunst op je nagels: Op(tical) Art met ProNails Stamping Plate

    De zwart-wit look voor artistieke vingers. — Denk niet wit, denk niet zwart: voor één keer mag je zwart-wit denken! Met de nieuwe producten van ProNails kan je met deze twee tegenpolen immers fantastische kunstwerkjes op je nagels creëren. Experimenteer met geometrische figuren zoals vierkanten, cilinders of strepen in zwart en wit voor een optische illusie. Enkel voor professionele nagelstylisten? Nee hoor, met de nieuwe ‘Stamping Plate’ en de LongWear nagellak van ProNails tover je in enkele seconden al een prachtig grafisch design op je nagels.

    Laat je creativiteit de vrije loop met de nieuwe LongWear nagellak ‘Noir de Noir’ en ‘Extrême White’ en ontdek de op(tical) nail artist in jezelf. De non-kleuren zwart en wit zorgen voor een optische illusie op je nagels zodat zelfs de grootste kleurliefhebbers helemaal betoverd worden door deze trend.

    Artistieke vingers zijn bovendien niet nodig om van jouw nagels een echt topwerk te maken. Dankzij de 'Art Stamp' en de nieuwe ‘Stamping Plate’ uit de Street Heat collectie zet je jouw art skills gemakkelijk in de verf.

    Wil je gaan voor de perfecte afwerking van jouw meesterwerk? Met de peel-off cuticle shield maak je geen beginnersfoutjes meer en hoor je direct bij de grote kunstenaars. Dankzij een beschermend laagje rondom je nagels kan je gerust eens buiten de lijntjes kleuren en toch pronken met een vlekkeloos resultaat!

    Prijzen: LongWear collectie: nagellak in 3 stappen voor record houdbaarheid - LongWear Start: €14,95 - LongWear Noir de Noir/Extême White: €14,95 - LongWear Finish: €14,95 - Art Stamp: 10,50€ - Stamping Plate Streat Heat: €14,50 - Peel-off Cuticle Shield: € 8,30 - Verkrijgbaar in het ProNails salon.

     

    HET SPEL BEGINT MET DE PACO RABANNE MONOPOLY COLLECTORS

    In april 2017 zijn 1 Million en Lady Million opnieuw van de partij met speciale edities. Het wordt een nooit geziene krachtmeting tussen ‘s werelds meest fascinerende spel en het koppel bij uitstek uit de parfumeriewereld. Een fantasie verpakt in goud, met dobbelstenen en diamanten. Het belooft spannend te worden!

    Wie niet waagt, niet wint … De beroemde goudstaaf en het brutale diamantje zijn terug in een speciale editie. Het voorwerp van verlangen is een goudkleurige metalen flaconhouder waarin dobbelstenen zijn gegraveerd. Een sprankelende knipoog! Voor onze gentleman-speler incarneert de goudstaaf zoals steeds zuiverheid en kracht, deze keer met het kansspel als extra troef. Hij neemt graag risico’s en is een zware gokker. Onze golden girl maakt ondertussen furore met haar gouden facetten, bezet met diamanten en met geciseleerde contouren. Brutaal als ze is, wil ze immers blijven schitteren.

     

    RITUALS: EDP SUMMER LIMITED EDITION 2017 - ZOMERSE GEUREN

    Rituals lanceert twee nieuwe parfums voor de zomer 2017. De beste parfumeurs ter wereld lieten zich inspireren door een geurige, groene oase, verscholen in de woestijn van het oude Arabië. Ze creëerden twee nieuwe parfums in Limited Edition voor de zomer: Oasis Verte en Oasis de Fleurs. Twee exclusieve parfums, ongrijpbaar als de woestijnwind. Deze frisse oosterse geuren ruiken naar de zomer in een flesje.

    Deze producten zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en via rituals.com

     

     

     

     















    13-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier de lente tijdens het Tuinenfestival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In april zet de Côte d’Azur haar tuinen in de bloemetjes, gaat het lichtfestival in Chartres van start en zijn natuurliefhebbers welkom in Abbeville.

    Tuinenfestival aan de Côte d’Azur tot 1 mei 2017: ‘Zinnenprikkelend’ is het thema van de eerste editie van het tuinenfestival aan de Côte d’Azur. De steden Antibes, Cannes, Grasse, Menton en Nice hopen met tien tijdelijk aangelegde tuinen van 200m² de zintuigen van alle bezoekers te prikkelen tijdens het festival IN. Daarnaast zetten ook heel wat andere tuinen in het departement Alpes-Maritimes voor het festival OFF hun deuren open voor het grote publiek. Op het programma staan animaties, tentoonstellingen, rondleidingen en zelfs schattenjachten!

    Van 8 april tot 17 september – Tentoonstelling over mode in Moulins

    Meer dan 130 kostuums, 13 zalen en drie eeuwen geschiedenis: modeliefhebbers kunnen dit jaar hun hart ophalen in het Centre National du Costume de Scène (CNCS). De expo Modes! A la ville comme à la scène toont hoe stadskledij en film- en theaterkostuums elkaar de voorbije 300 jaar beïnvloed hebben. Ontwerpen van onder andere Chanel, Poiret, Balenciaga, Worth en Saint-Laurent nemen bezoekers mee op reis doorheen de modegeschiedenis.

    Meer info: www.cncs.fr/modes-à-la-ville-à-la-scène

    Van 8 april tot 7 oktober – Chartres en Lumière

    Het vallen van de avond vormt zes maanden lang in Chartres het decor voor een verrassend lichtspektakel. Onder andere de Notre-Dame kathedraal, het Bisschoppelijk Paleis en de huizen langs de rivier worden 183 dagen op magische wijze verlicht. Een handige gratis app toont een route langs de 24 verlichte plaatsen en geeft extra uitleg over het historische erfgoed. Toeschouwers mogen zich aan prachtige projecties en tonnen gezelligheid verwachten.

    Meer info: www.chartresenlumieres.com

    Van 27 april tot 8 mei – Foire de Paris

    Wie de inrichting van zijn huis wil veranderen of de nieuwste technologie- en wellnesstrends wil weten, kan vanaf eind april terecht op de Foire de Paris. Het festival “Tropiques en Fête” is telkens weer een hoogtepunt op de handelsbeurs. Tijdens het festival zorgen de Franse overzeese gebieden voor enkele kleurrijke liveoptredens en kookworkshops. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 500.000 bezoekers. Meer info: www.foiredeparis.fr

    Atout France - Franse dienst voor toerisme : http://france.fr

     

    12-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercedesbenz doet vrouwenharten sneller slaan: haute couture op wielen

    Grow up campagne: Duits autobouwer lanceert vernieuwd gamma 'Compact Cars'.   Mercedes-Benz heeft duidelijk een boontje voor vrouwen: de gloednieuwe ‘Grow up’ campagne - geïnspireerd op de stoere, streetstyle fashion trend - zet het vernieuwde ‘Compact Cars’ gamma in de kijker. Stylish looks met luxe afwerking? Check. Vrouwvriendelijke technologische snufjes? Check! Ideaal dus voor de ‘girlboss’ die ook tijdens het rijden stevig in haar ‘pumps’ (of sneakers) wil staan..

    Grow up.

    Mercedes-Benz wil menig vrouwenhart sneller doen slaan met de Grow up campagne waarbij de focus ligt op ‘gewone’ vrouwen die het ‘stuur’ in eigen handen nemen. Op vrouwen die willen groeien of die al een bloeiende carrière hebben maar voornamelijk straffe madammen die alles willen grijpen wat het leven hun te bieden heeft…Speciaal voor deze generatie ‘girlbosses’ die - ondanks hun drukke leven - hun zin voor vrijheid en avontuur nooit verliezen - schakelt Mercedes-Benz een versnelling hoger: meet the ‘Compact Cars’!

    High Heels Rating

    “De wagen rijdt tijdelijk zelf voor me, remt voor me en geeft gas bij waar nodig. Rijden met hoge hakken was nooit zo eenvoudig…” Een quote van online magazine Femme Frontaal in kader van een Mercedes-Benz review. Dat dit gerenommeerd merk het goud wegkaapte in de ‘High Heels rating’ van dit Nederlands platform, is geen verrassing. De Duitse autobouwer zet immers alles op alles om vrouwen te verleiden met een aantal hippe en compacte modellen die een luxueuze look combineert met een 'haute couture' afwerkingsgraad.

    Compact Cars (A-Klasse, B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake en GLA)

    Elke vrouw wil subliem rijcomfort in een wagen die het beste bij haar en haar persoonlijke stijl past. Daarom zijn de 5 modellen uit de vernieuwde reeks ‘Compact Cars’ elk verbonden met een uniek verhaal. Ook de Amerikaanse rapper én gentleman A$AP Rocky, die als boegbeeld voor de campagne wordt gebruikt, doet een shockerende onthulling.

    Met Woody naar zee!

    Elke zomer pakt Woody uit met een kleurrijke beachcollectie in zwemstof en in sponsfluweel. De drie dieren zijn ook helemaal in vakantiesfeer: de bij spijkert haar surfskills bij, de kreeft eet ijsjes en rust daarna uit onder de parasol, terwijl de olifant verfrissing zoekt in het water.

    De meisjes van 2 tot 16 jaar hebben de keuze tussen effen strandjurken met een volant en strikjes op de schouders, korte, eenvoudige streepjesjurken in A-lijn, jumpsuits, minirokken met bijhorende tops, badcapes en badjassen en uiteraard ook bikini’s en badpakken, met of zonder volants en met de bijhorende strandlakens. Voor de jongens zijn er aansluitende T-shirts en bijhorende broekjes met UV-bescherming, een hele rist zwemshorts en andere shorts om met te ravotten. Teenslippers en strandlakens maken de beachoutfit compleet.

    Ook heel populair bij de Woody-fans zijn de “speelshorts” in badstof die in een brede waaier kleuren en streepmotieven verkrijgbaar zijn. Ze worden aangevuld met eendelige pakjes met kap in spons voor baby’s en peuters tot 18 maanden.

     

     









    12-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belvedere garden by Thierry Boutemy

    Op maandag 3 april, voor de opening van de Design Week van Milaan, heeft Belvedere wodka de Belvedere Garden onthult: een unieke en overweldigende ervaring, ontworpen door de wereldberoemde bloemenkunstenaar Thierry Boutemy.

    De Belvedere Garden by Boutemy is een prachtige installatie die uitsluitend bestaat uit grondstoffen van Belvedere Vodka en de Spritz-cocktails uit de lente- en zomercollectie: superieure Poolse Dankowskie-rogge, verse kruiden, citrus en komkommer. De belevenis is een ode aan de passie van het merk voor natuurlijke ingrediënten en eenvoudige cocktails.

     

    GEVARIEERD ZOMERPROGRAMMA IN KOKSIJDE-OOSTDUINKEKRE

    Koksijde-Oostduinkerke pakt deze zomer uit met een gevarieerd programma. Cultuurliefhebbers trekken naar het Kunstencentrum Ten Bogaerde voor de expo ‘Good Boy Bad Boy’. Daarnaast is er de expo ‘Onze Vissers – het DNA van het zilte leven’ in het NAVIGO-museum, waar een selectie van de beste beelden van de Belgische vissers wordt tentoongesteld. Of wat dacht je van ‘Soirée aan zee’? Doorheen de zomer vinden er ook tal van evenementen plaats. Een ding is zeker, zowel jong als oud zullen zich niet vervelen.

    Expo ‘Good Boy Bad Boy’

    Met de hedendaagse tentoonstelling ‘Good Boy Bad Boy’ toont Kunstencentrum Ten Bogaerde een selectie van de collectie van Frac Nord-Pas de Calais van 24 juni tot 24 september. Aan de hand van popiconen als Amy Winehouse en The Who, historische figuren als Hercules, of anonieme beeltenissen tonen tien internationale kunstenaars hun relatie met het portret. Om te weten of de expo Good Boy Bad Bay ook jouw manier van kijken naar het portret beïnvloedt, ga je naar de prachtig gerestaureerde schuur van Ten Bogaerde. Praktisch: toegangsticket: 5 €, gesloten op maandag.

    Expo ‘Onze vissers – Het DNA van het zilte leven’

    In het NAVIGO-museum krijg je een antwoord op alle vragen over de zeevisserij. Wie waren onze vissers, wie zijn ze nu ? De Expo ‘Onze vissers – Het DNA van het zilte leven’ is een meeslepend verhaal over de zeevisserscultuur. De expo toont een selectie van de beste beelden die ooit van Belgische vissers werden gemaakt. Het is ook een reis door het verleden, in het spoor van de vele vissers die er vroeger waren. Aan de hand van historische beelden wordt een uniek beeld gecreëerd van de bewogen geschiedenis van de visserij. Praktisch: inbegrepen in toegangsticket tot het museum, gesloten op maandag.

    Zon, sterren en planeten

    Kom op 2 juli naar het Duinenhuis in Koksijde want tussen 14u en 17u kan je met speciale filters en bijzondere telescopen de zon ontdekken op een veilige manier. Bij helder weer kan je de zon waarnemen met een zonnekijker op het dakterras van het Duinenhuis onder deskundige begeleiding van de Sterrenjutters. Elke donderdag is er ook ‘Soirée aan zee’! Dan kan je tussen 20u en 22u met zicht op duin en zee samen met vrienden genieten van een drankje op het dakterras van het Duinenhuis. Blijf je langer en is er heldere hemel? Dan kan je om 22u de sterrenwacht op het dakterras van het Duinenhuis (her)ontdekken.

    150.000 Clics blokjes tijdens CLICS Koksijde

    Gezien het grote succes van vorig jaar wordt CLICS Koksijde opnieuw georganiseerd. CLICS Koksijde brengt een zomer lang speelplezier. Van 12 juli tot 27 augustus wordt het c.c. CasinoKoksijde helemaal omgetoverd tot een wereld vol Clics blokken. Meer dan 150.000 blokjes, verdeeld over meerdere speelzones, wachten op jongens en meisjes die de mooiste creaties maken. Er liggen in dit speelparadijs ook plannen klaar om de jonge bouwers op weg te helpen. Nieuw dit jaar zijn de splinternieuwe blokken van Clicformers die de kleine constructeurs zullen inspireren. Na urenlang speelplezier gaan de kinderen niet met legen handen naar huis want ze mogen een zakje Clics blokken meenemen (www.clicskoksijde.be). Praktisch: Inkomprijs 5 € (gratis voor kinderen jonger dan 3 jaar), dagelijks (behalve dinsdag) van 14u-18u van 12 juli tot en met 27 augustus.

    West Coast Cup: evenement met een Oosterse tint

    Op 29 en 30 juli kan je op het domein Ten Bogaerde de Arabische volbloed paarden bewonderen. Ook de sheikhs zijn van de partij en zo word je nog meer ondergedompeld in de magie van het oosten. Ook de wereldact, Lorenzo The Flying Frenchman, zal aanwezig zijn om de mensen een bijzonder spektakel te bezorgen. Praktisch: Toegangsprijs: 5 €, Locatie: Domein Ten Bogaerde

    Belgisch Kampioenschap Kunstvliegen

    Spectaculair en boeiend, het is eigen aan kunstvliegen. Als daar ook nog eens een Belgisch kampioenschap aan te pas komt, wordt het nog interessanter. Afspraak tijdens het weekend van 1 en 2 juli in Koksijde. De eenmotorige vliegtuigjes zullen op een acrobatische manier in de zeelucht worden gestuurd. Twintig deelnemers uit verschillende landen hopen van Belgisch kampioen te worden. Bezoekers kijken gratis mee naar het spannende spektakel. Maar dit zijn niet de enige activiteiten die deze zomer zullen plaatsvinden in Koksijde-Oostduinkerke. Denk maar aan de Flanders Ladies Trophy of de Playmobil-expo in Abdijmuseum Ten Duinen, het feest in de Abdij of de Garnaalvissers in het museum, muzikale optredens en noem maar op. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie: www.visitkoksijde.be

     





    11-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weber grill academy - haal het maximum uit je barbecue

    Bij de Weber Grill Academy leer je onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, ook wel eens "Weberen" genoemd.

    Gedurende een aantal uren tonen getrainde professionals je tijdens deze gevarieerde workshop hoe je een compleet menu voor meerdere personen kan bereiden op je barbecue. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvang je ook nuttige tips, bijvoorbeeld voor het aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

    Er is een programma voor ieder niveau, dus zowel voor enthousiaste beginners als voor 'semiprofessionals'. Voor bedrijven worden zelfs programma's op maat ontwikkeld. En omdat we het hele jaar door Weberen, is er ook een winterprogramma met een heerlijk eindejaarsmenu. Meer informatie vind je op www.grillacademy.net

     

    Granola en Griffon, twee przewalskipaarden in de voetsporen van hun voorouders. Het laatste wilde paard ter wereld!

    Dinsdag 4 april 2017 vertrokken de twee przewalskipaarden Granola en Griffon, die in het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han zijn geboren, naar het reservaat Dolni Dobrejov in Tsjechië. Daar worden ze voorbereid op hun terugkeer naar het land van hun voorouders.

    Nikolaj Przewalski ontdekte dit wilde paard in 1879 in de Gobiwoestijn. In de jaren 1900 kwamen 53 przewalskipaarden naar Europa. Het przewalskipaard werd zowel in het wild als in dierentuinen een heel zeldzame soort, zodat in 1957 een internationale stamboom werd opgericht. Er bleven in de Europese parken dan nog 13 przewalskipaarden over. Maar in het wild raakte de soort rond 1960 uitgestorven. Er kwam toen een zorgvuldig gecoördineerd internationaal fokprogramma om de soort te redden.

    Pas in de jaren 1990 vonden de eerste herintroducties plaats in Mongolië, China, Kazachstan, Oekraïne en Rusland. Tegenwoordig zijn er vijf herintroductiesites, meer bepaald drie in Mongolië en twee in China. Momenteel telt men 860 przewalskipaarden in gevangenschap (European Endangered species Programme), 350 in de natuur in Mongolië en in totaal ongeveer 1500 wereldwijd. Przewalskipaarden leven in groepen van één hengst, twee of drie merries en hun veulens.

    De EEP-coördinator heeft Griffon en Granola geselecteerd om dekhengsten te worden. Talrijke testen werden verricht om succes te garanderen: fysiologische criteria, staat van de hoeven, bloed- en bacteriologische analyses, enz. Ze zullen eerst in quarantaine worden geplaatst in Dolni Dobrejov en daarna in hun respectieve groep worden uitgezet. Griffon vertrekt in juni naar de Gobiwoestijn in Mongolië en Granola in september naar China (‘Wild Animal Breeding Center’ van Jimsar in Xinjiang, autonome regio van de Volksrepubliek China).

    Het Wildpark van Han-sur-Lesse is de vertegenwoordiger van het Europese fokprogramma voor de Benelux. Het Wildpark heeft een duidelijke missie: in belangrijke mate bijdragen aan het behoud van deze soort. Daartoe herbergt het Waalse park 9 przewalskipaarden: drie volwassen hengsten, vijf merries en een jong mannelijk veulen.

    Voor zover dat nog nodig is, bewijst deze operatie dat het Domein van de Grotten van Han niet alleen een toeristische attractie is, maar ook bijzonder actief bijdraagt tot het behoud van onze fauna. Het przewalskipaard kwam immers in Europa voor, zoals blijkt uit de rotswandschilderingen van de grotten van Lascaux. Het Domein zet zich niet alleen in voor het herstel van het habitat van de zomererebia (vlinder), de oprichting van een kraamkliniek voor de echte hoefijzerneus (vleermuis), maar ook voor 7 Europese programma’s voor bedreigde soorten. En sinds 1999 keren elk jaar dieren die in Han geboren zijn, terug naar de natuur.

     







    10-04-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!