Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het noorden kwijt? Met deze tips vind je het terug ...

    Vrouwen hebben er vaker last van dan mannen: oriëntatieproblemen. Sorry dames, maar het is wetenschappelijk bewezen, vrouwen kunnen zich minder goed oriënteren. Maar dat is nu verleden tijd. Garmin, wereldleider op de markt van de satellietnavigatiesystemen, zorgt ervoor dat je het noorden niet langer verliest.

    Verloren lopen kan iedereen overkomen. Voor wie nog geen gps in zijn bezit heeft en alle richting kwijt is, kent Marc Otte, ‘kaart en kompas’-expert van vzw Wandelsport Vlaanderen en Sport.Vlaanderen een aantal tips:

    • In het bos kan je jou dankzij de natuur oriënteren: mos staat altijd op de zuidwestelijke kant van de bomen. Schors is dan weer dieper gekerfd in het oosten, dit door de droge en koude wind die meestal vanuit die richting komt. Het zuiden vind je door te kijken naar de opening van een (natuurlijk) vogelnestje. Bots je op een rivier? Volg deze dan stroomafwaarts. Dorpen liggen meestal in een dal.
    • In de polders buigen de bomen in noordoostelijke richting, ze vangen veel wind en die komt meestal vanuit het zuidwesten.
    • Een horloge met analoge wijzers kan je helpen om het zuiden aan te wijzen. Draai de kleine wijzer in de richting van de zon. Het zuiden bevindt zich in het midden van die kleine wijzer en 1u (in de winter) of 2u (in de zomer).

    Noord, oost, zuid, west, het zijn natuurlijk maar richtingen. En in vele gevallen is dat niet genoeg om een pad of een weg terug te vinden. Wie op zeker wil spelen en het maximale uit een tocht wil halen, investeert het beste in een degelijke wandel- of fietsgps. Garmin legt je uit waarom:

    • Een smartphone laat jou vaak na 2 à 3 uur al in de steek wanneer de locatiebepaling aanstaat en de schermhelderheid maximaal staat. Een wandelgps houdt het gemiddeld 16 uur uit, daarenboven kan je de batterijen wisselen. De mutlisporthorloge Fenix 5, heeft zelfs een levensduur van 24 uur in gps-stand. Daarnaast blijft het scherm van een gps ook goed leesbaar in volle zon. ( illus 1)
    • In slecht weer transformeert je kaart al snel in een vodje en kan je jouw smartphone al helemaal niet meer bovenhalen. Wandel- en fietsgps’en hebben het voordeel dat ze waterdicht zijn. De eTrex® modellen van Garmin bieden een IPX7 waterbestendigheid. ( illus 2)
    • Dankzij de combinatie van GPS - en GLONASS-positiebepalingen in de Garmin gps ’en ontvang je ook in afgelegen gebieden signaal.
    • Op een gps uit de Oregon® Serie laad je heel eenvoudig nauwkeurige TOPO-kaarten op. Van Europa, over Azië tot Afrika, alles is mogelijk. (illus3 )
    • Met de TracBack functie van Garmin keer je zonder problemen terug op je stappen. Volgens Marc Otte is dit de eerste reflex die je moet hebben wanneer je verloren loopt. Je vindt deze functie onder andere terug in de Fenix 5.
    • Dankzij een barometrische hoogtemeter kan je heel nauwkeurig stijgingen en dalingen opmeten. Ideaal voor wandelaars of wielrenners die achteraf graag hun prestaties analyseren en verbeteren. (illus4 )
    • Voor meer opties kan je op de website van Garmin terecht. www.garmin.be

    Prijsindicaties: Garmin Oregon 700 (€399.99) - Oregon 750t (€549.99) - Oregon 750t (€549.99) - Garmin eTrex Touch 35 (€299.00)

     

     

     

     









    27-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hansgrohe Metropol - een hotelkamer bij je thuis

    Waar het boxspringbed het hotelgevoel naar de slaapkamer bij je thuis brengt, vertaalt hansgrohe met zijn nieuwe reeks Metropol het luxegevoel van de hotelkamer naar jouw badkamer. Metropol is een strakke lijn die met zijn geometrische vormen een vleugje mondiale luxe brengt aan de wastafel, in de douche en aan het bad. Een doorgetrokken design om je badkamer tot in de puntjes af te werken in eenzelfde strakke look.

    Verschillende hoogtes wastafelkranen

    Samen met zijn vaste designpartner Phoenix Design tekende hansgrohe een zeer uitgebreide reeks kranen en bijpassende bedieningen voor de douche en het bad. De verschillende groottes, bedieningsvormen en -grepen zorgen ervoor dat je een hoogstpersoonlijke badkamer creëert en tot in de puntjes kunt afwerken. De lavabokranen zijn beschikbaar in vier hoogtes, zodat je die kraan kiest die het beste past bij het model van je wasbekken. Voor wie graag een veelzijdige kraan heeft zijn er zwenkbare modellen met een hoge uitloop, handig om snel je haar onder te wassen of bijvoorbeeld een vaas te vullen.

    Nieuw: vrijstaand wasbekken (ill 1)

    De echte ster van de reeks is een compleet nieuw soort kraan, een vloermodel dat je combineert met een vrijstaande lavabo. Na het vrijstaande bad (al dan niet op pootjes) is dit nieuw soort lavabo namelijk steeds populairder aan het worden zowel thuis als in een meer hospitality-omgeving. Een echte eyecatcher in elke badkamer.

    Douche- en badmengkranen (ill 2)

    Om je badkamerdesign tot in de puntjes door te trekken, bevat de Metropol-reeks ook douche- en badmengkranen, zowel voor opbouw als inbouw. Ook voor bij een vrijstaand bad kun je ook kiezen voor een bijpassende mengkraan in vloermodel.

    Eén druk op de knop

    Voor de kranen kun je kiezen tussen drie bedieningsgrepen: een volle greep, een beugelgreep of Select-bediening. Select is het paradepaardje van hansgrohe. Via dit intuïtieve systeem kun je de kraan met één druk op de knop aan of uit zetten. Dat is erg handig en schoon. Wanneer je handen volledig ingezeept zijn bijvoorbeeld, kun je met je onderarm op de knop duwen zodat je kraan schoon en droog blijft. Deze Select-technologie werkt puur mechanisch dankzij een speciaal ontworpen cartouche. Je hebt er geen elektriciteit of andere extra’s voor nodig. De temperatuur van het water bepaal je door aan de greep te draaien.

    Zuinig: hansgrohe CoolStart - Koud water bij de greep in de middenpositie ( ill 3)

    Tandenpoetsen of snel je handen wassen doe je meestal met koud water. Maar standaard zetten we de greep van de wastafelmengkraan in middenpositie open. Hierdoor springt de warmwatervoorziening aan, terwijl dat vaak niet nodig is. Hansgrohe biedt daarom verschillende van zijn kranen aan met CoolStart-technologie. In middenpositie stroomt er puur koud water uit je kraan. Zo verbruik je pas warm water en de daarvoor benodigde energie wanneer je de greep bewust naar links draait. De CoolStart-kranen verbruiken dankzij de EcoSmart-technologie maar 5 liter water per minuut. Ook in de Metropol-reeks vind je deze technologie terug!

    hansgrohe

    hansgrohe maakt deel uit van de internationaal opererende Hansgrohe Groep en is het premiummerk voor douches, douchesystemen, badkamer- en keukenkranen en spoelbakken. Met haar vele bekroonde producten geeft hansgrohe vorm aan het water dat in de keuken en badkamer stroomt. Dit zijn de plaatsen waar mensen veel van hun waardevolle tijd doorbrengen en de mooiste momenten met water beleven. Met deze momenten in gedachten ontwikkelt hansgrohe baanbrekende oplossingen die hoogwaardig design, duurzame kwaliteit en intelligente functies combineren, voor optimaal gebruikscomfort en -plezier. hansgrohe zet water om in een bijzondere ervaring. hansgrohe. Meet the beauty of water.

    www.hansgrohe.com/design

     

     







    26-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Urban Beekeeping' en apitherapie in Slovenië

    Slovenië: de bakermat van de bijenteelt

    Slovenië, het kleine land tussen de Alpen en de Adriatische Zee, is bekend om de gezonde lucht en prachtige natuur. Maar wist je dat het land ook de bakermat van de bijenteelt is? In de hoofdstad zijn er bijenvriendelijke aanplantingen en er staan overal in het land prachtige bijenkasten. Geniet tijdens je reis in Slovenië van een honing wellness of volg een kuur apitherapie.

    Bijenkweker pionier

    De Sloveen Anton Janša (1734 – 1773) wordt aanzien als de bijenkweker pionier. Hij was zo belangrijk voor de bijenteelt dat zijn geboortedag, 20 mei, nog altijd wordt herdacht door de Sloveense Vereniging van Bijenkwekers. Meer zelfs, men wil dat de Verenigde Naties die datum wereldwijd als Dag Van de Bijen erkennen. Ben je op reis in de buurt van Breznica, nabij het meer van Bled, dan moet je de grote bijenstal van Janša bezoeken. Hij bedacht een ingenieus systeem met uitschuifbare honingraten die gemakkelijk op andere locaties kunnen uitgezet worden.

    Tijdens je reis door Slovenië zal je ongetwijfeld de prachtige panelen opmerken die de bijenkasten afsluiten. Ze zijn beschilderd met eenvoudige motieven uit het dagelijkse leven, met afbeeldingen van heiligen en maken deel uit van het Sloveense erfgoed. Bezoek zeker ook het museum voor apicultuur in Radovljica, nabij het meer van Bled, om meer te weten te komen over deze oude traditie.

    Urban beekeeping: ‘bijenhoofdstad’ Ljubljana

    Zelfs in Ljubljana is bijenteelt een geliefde bezigheid. Zo voorziet de stad ook bijenvriendelijke aanplantingen. Wees niet verwonderd als je in de Sloveense hoofdstad bijenkasten ziet. Ze staan soms op verrassende plaatsen zoals op het dak van Het Park Hotel. De gasten genieten er dus tijdens het ontbijt van super verse natuurlijke honing. Ook op het dak van het cultuurcentrum Cankarjev voelen de bijen zich thuis, in het bijzonder de hard werkende Carniolan bij.

    Honingwellness en apitherapie

    Overal in Slovenië wordt honing van zeer goede kwaliteit geproduceerd. Omwille van de goede invloed op de huid wordt honing ook gebruikt in wellness centra. Deze traditie bestaat al zeer lang, onder meer in het kuuroord Thermana Laško.

    En waarom niet eens een kuur apitherapie proberen ? De alternatieve geneeswijze is 6000 jaar oud. Men maakt gebruik van producten die door bijen worden geproduceerd. De behandeling vindt plaats in een houten ruimte, juist naast de bijenkorf. Liggend op een bed adem je de bijzondere lucht in die door de bijenkolonie wordt verspreid. Al na een paar minuten voel je hoe nieuwe energie je lichaam binnen stroomt.

    Reisroutes en bijen

    Echte bijenliefhebbers kunnen in Slovenië terecht bij Apiroutes. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in excursies in het teken van de bijenkweek. Er zijn begeleide tochten langs bijenkweekroutes in Bela Kajina, langs het meer van Cerknica en in ´irovnica.

    www.slovenia.info

     





    25-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestelijke en lekkere viering van chocolade en 3de verjaardag BCV

    Mousse, ganache, praline, carré, tablet, fondant, moelleux… in België kennen we al die zaken op ons duimpje: chocolade maakt deel uit van ons DNA en jaarlijks eten we er zo’n 8 kg van!

    Maar bij passie komt ook kennis kijken. Op zondag 1 oktober kunnen we allemaal onze liefde voor de chocolade komen verdiepen in het Belgian Chocolate Village n.a.v. de 3e verjaardag van het museum.

    Terwijl hij de echte chocolade proeft, met zijn nieuwe, originele en soms onverwachte smaken van de hand van echte meester-chocolatiers, ontdekt de bezoeker de geschiedenis, de cultuur en de consumptie van de chocolade door de eeuwen en over alle continenten heen.

    In het kader van deze verjaardag en van de Wereld Cacao-en Chocoladedag, die ook op zondag 1 oktober gevierd wordt, laat het Belgian Chocolate Village u kennismaken met de geheimen van de biochocolade aan de hand van exclusieve animaties: voorstelling van de biochocolade (productie met respect voor het milieu, de biodiversiteit, de afkomst…), een pedagogische en diepgaande kennismaking met de planten in de tropische indoorserre van het museum en een bezoek aan een nieuwe pareltje, het atelier van chocolatier en cacaobrander Frédéric Blondeel, buur én vriend van het Belgian Chocolate Village, die zich onlangs vestigde in Koekelberg, de Brusselse gemeente die het meest verlekkerd is op chocolade.

    Op 1 oktober is de toegang tot het Belgian Chocolate Village gratis! Nog een reden om op een speelse manier stil te staan bij de uitdagingen van duurzame ontwikkeling en vooral om een aangenaam moment met vrienden of familie te beleven. Het begin van het nieuwe schooljaar staat helemaal in het teken van chocolade!

    OPENINGSUREN BELGIAN CHOCOLATE VILLAGE

    De Neckstraat 20 1081 Brussels (Koekelberg) Tél : +32 (0)2 420 70 76

    www.belgianchocolatevillage.be

    Open : elke dag behalve maandag - Tijdens de schoolvakanties : 7/7 open, incl. maandagen die op een feestdag vallen - Weekdagen: van 9u tot 18u

    Weekend, schoolvakanties en feestdagen: van 10u tot 18u - De laatste bezoekers worden toegelaten om 17u - Duur van het bezoek: 1u









    25-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen terras, geen tuin? Nodig de zon binnen uit, aan tafel

    Met de plancha breng je de zomer binnen in je keuken. Geen terras, geen tuin ? Nodig de zon uit binnen uit, aan tafel. De Indoor plancha van Forge Adour past op je kookplaten en laat je toe om te genieten van een zomerse keuken, of het nu mooi weer is of niet.

    In de zomer lijkt diner al fresco wel een nationale sport maar buiten eten wanneer het nog grijs en koud is, dat is niet meteen een succes. Dankzij de Indoor plancha hoef je niet langer te wachten op de zon om je smaakpapillen te plezieren. Deze plancha werd ontworpen om perfect te passen in je keuken. Ze bakt snel rood vlees, delicate schaaldieren maar ook blokjes ananas.

    Een plancha is koken zonder gedoe

    Wanneer je ze onder de afzuigkap zet, hoef je je geen zorgen te maken over geuren van verbrand vet. Ze werkt elektrisch, dus moet je ze enkel aansluiten om te doen werken. Een scheutje olijfolie en je bent vertrokken. Ze warmt heel snel op, dus is de plaat in geëmailleerd gietijzer in amper tien minuten klaar. Met de bedieningsknoppen voor de temperatuur kan je even goed koken op 50 graden als op 300. Liefhebbers van de gezonde maar lekkere keuken worden hiermee op hun wenken bediend.

    De plancha is een kookplaat die op zeer hoge temperatuur kan worden verwarmd. Ze is vooral gekend voor de gezonde bereidingwijzen die ze aanbiedt: je hebt er weinig vetstof voor nodig en laat het vet van de voedingsmiddelen verdampen, maar behoudt wel alle smaken. Plancha Indoor - Forge Adour - 359 € BTW incl.

    Forge Adour is de belangrijkste fabrikant van plancha’s in Europa. Zijn CEO Manu Merin stichtte het bedrijf in 1978, na een sterke opleiding in kunstijzersmeedwerk. Het was de tijd van balkons met voluten en accessoires voor de open haard. Na Spanje veroverde deze ambassadeur van de plancha snel Frankrijk. Vandaag telt het bedrijf meer dan 100 medewerkers en genereert het een zakencijfer van 17 miljoen euro. Het produceert gemiddeld 50.000 plancha’s per jaar in een moderne fabriek in Villafranca de los Barros, in het hart van de Spaanse provincie Extremadura. Forge Adour wordt in België verdeeld door Graham (Woutersbrakel). www.forgeadour.com

     









    24-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caroline Biss : Brown & Black

    Knielang, midi of enkellang? Bij Caroline Biss zijn er geen dictaten: elke vrouw kiest een lengte die bij haar mood en haar persoonlijkheid past. Van combinaties van een tuniek op een slimfit pantalon of een wijde 7/8 pantalon tot een lange rok of een jurk in laagjes.

     

    De silhouetten zitten losjes en vallen soepel dankzij de lichte, beweeglijke stoffen, zoals de lichte crêpe stoffen en prachtige zijde. Prints volgen de belijningen van jurken en tops. Ruches, volants en uitwaaierende mouwen bezorgen de collectie een vleugje eigentijdse romantiek.







    23-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Massakachel wordt massahaard
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De massakachel als inbouwhaard

    De massakachel in keramiek uit Oostenrijk is reeds lang de look van een “tegelkachel” verloren. Massakachels worden ook meer en meer als massahaarden gebouwd, die uiterlijk niet afwijken van een traditionele inbouwhaard. Ze blijven natuurlijk wel 12 tot 24 uur lang heerlijke stralingswarmte uitstralen, na slechts een paar uur branden. Ze verbruiken daarbij zeer kleine hoeveelheden hout, die ze schoon verbranden met minimale fijnstof emissies.

    ORTNER GO13-69/53 massahaard - Prijs van de inbouw-massakachel excl. 6 % of 21 % btw: € 3.640,70 (afwerkingsmaterialen en plaatsing niet inbegrepen)

    Nieuwe standaard Ortner modellen

    Net zoals bij een gewone inbouwhaard worden Ortner massakachels traditioneel op maat gemaakt. Gezien de huidige strenge Europese normen dient daartoe een technische analyse gemaakt te worden, met behulp van een speciale software, die een hoog rendement en een lage uitstoot garandeert. Daarenboven is ook de prijsberekening en de visuele presentatie eerder tijdrovend, zodat maatwerk zoals steeds tot hogere prijzen leidt. Ortner heeft nu een nieuw gamma met meer dan 100 standaard modellen op de markt gebracht, waarvoor alle berekeningen en tekeningen, alsook een scherpe prijs, direct voorhanden zijn. Het gamma omvat zowel vrijstaande massakachels als massahaarden die ingebouwd worden tegen een wand of in een hoek.

    ORTNER ST18-91/53 massa-tunnelhaard : Prijs van het volledige toestel (ca. 1970 Kg) excl 6 % of 21 % btw: € 9.999 - (afwerkingsmaterialen inbegrepen, plaatsing niet inbegrepen)

    CONSUMENTENINFO - Dutry & Co N.V. – Jagershoek 10 - B-8570 Vichte

    Tel 056 77 60 90 - Fax 056 77 42 94 - www.dutry.com

     

    22-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    21-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hout maak comeback in de badkamer

    Allibert geeft houtlook dit jaar een hoofdrol

     

    Een badkamer in hout, een beetje saai of oubollig? Niet bij badkamerspecialist Allibert. Met de nieuwe houtlooks ‘eik vintage’ en ‘eik arlington’, schept Allibert een uitstraling van comfort, warmte en degelijkheid. Allibert staat bekend om zijn Europese productie en maakt enkel gebruik van PEFC-gecertificeerd hout. Drie collecties uitgelicht.

    TRENTINO

    Modern met een vleugje cottage-inspiratie, zo valt de verfijnde collectie TRENTINO samen te vatten. Elk meubel is afgestemd op de juiste stijl, behoefte of functie die in de badkamer moet worden ingevuld. Met zijn realistische eiken afwerking, teruggetrokken fronten en handige opties, is Trentino ideaal om je eigen unieke badkamer samen te stellen. Verkrijgbaar in 80 en 120 cm met 1 lade en 1 dubbele schuiflade.

    MARNY

    Met zijn push-pull openingssysteem, grote opslagcapaciteit en handige extra’s als de niche en de kolomkast met geïntegreerde uitneembare wasgoedmand, brengt Marny een hoop slimme opbergruimte in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 1 lade en 1 niche of 2 laden en in 120 cm met 2 laden en 1 niche of 4 laden.

    ASTON

    Of je nu gewoon ernaar kijkt of aanraakt, Aston valt op door zijn hyperrealistische houtlook. Het grote opbergvolume maakt Aston een functionele en praktische topper in de badkamer. Verkrijgbaar in 80 cm met 2 laden, 100 cm 2 laden, 120 cm 3 laden of lade 1 en 2 deuren en 140 cm 4 laden

    OVER ALLIBERT

    Opgericht in 1930, is Allibert is uitgegroeid tot een totaalontwikkelaar en producent van badkameroplossingen. Van baden, douchecombinaties en WC’s tot meubelen en alle mogelijke accessoires. Allibert heeft 2 productiesites (Frankrijk) en 1 distributievestiging in Nijvel (België) vanwaar Allibert zijn producten in heel Europa verdeelt. Jaarlijks worden er ongeveer 250.000 baden geproduceerd en 2 miljoen producten verkocht, goed voor een omzet van 50 miljoen euro in Europa. Allibert is een merk van de franse industriële groep Allibert Sanitaire, gespecialiseerd in de productie en verkoop van producten voor de badkamer.





    21-08-2017 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!