Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines

    Brussels Airlines registreert passagiersgroei van 9, 5 pct in februari 2011

     

     

     

    Brussels Airlines verwelkomde tijdens de maand februari 9, 5 procent méér passagiers ivm met februari 2010. Er vlogen ruim 31.000 bijkomende klanten naar één van de 70 Brussels Airlines bestemmingen.

     

    In totaal kozen er in februari 2011 357.821 passagiers voor Brussels Airlines. Dat is een toename met 9, 5 procent ten opzichte van 2010 toen er 326.690 passagiers werden verwelkomd op de Europese en Afrikaanse routes.

    De toename werd positief beïnvloed door de aantrekkelijke prijzenpolitiek, het lichtjes uitgebreide zetelaanbod, nieuwe Afrika bestemmingen die in vergelijking met vorig jaar voor het eerst werden aangeboden en de economische heropleving.

     

    Vooral de toename van het aantal transferpassagiers dat via Brussels Airport connecteerde tussen twee vluchten valt op. Het transfersegment steeg met ruim 20 procent. Deze groei past in de ambitie van Brussels Airlines om haar thuishaven Brussels Airport verder uit te bouwen tot een hub in de Lufthansa Group en in het Star Alliance netwerk. Het Europaverkeer registreerde een passagierstoename met 8, 7 procent en het Afrikaverkeer met 15, 6 pct.

     

    Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartgroep die het grootste aanbod van vluchten van en naar de Europese hoofdstad Brussel aanbiedt. De 50 vliegtuigen en bijna 3000 werknemers van de Brussels Airlines groep staan garant voor meer dan 300 dagelijkse vluchten naar meer dan 60 Europese en Afrikaanse premium luchthavens.

     

    Op haar Europese bestemmingen, aangevlogen met vliegtuigen van het type Avro RJ, Boeing 737 en Airbus A319 biedt Brussels Airlines zowel een echt business class product (“b.business”) als een flexibele reisformule, die synoniem staat voor tijdswinst en comfort (“b.flex economy+”) als een low fare product (“b.light economy”). Op haar medium haul en long haul aanbod, uitgevoerd worden de passagiers verwelkomd in een “Business” en “Economy” klasse. Long Haul vluchten worden door Airbus A330-300 toestellen geopereerd.

     

    Bovenop de 20 bestemmingen in Afrika verzorgt Brussels Airlines in samenwerking met haar intercontinentale partners nog een long haul aanbod naar de Verenigde Arabische Emiraten, China, Thailand, Indië en Noord Amerika.

    Brussels Airlines is eigendom van SN Airholding en bouwt verder op 80 jaar Belgische luchtvaartgeschiedenis. In juni 2009 maakte Lufthansa zijn intrede in de aandeelhouderstructuur en het kapitaal van de Belgische luchtvaartmaatschappij bekend. Sinds 9 december 2009 is Brussels Airlines lid van het globaal samenwerkingsverband Star Alliance. RVH.

    www.brusselsairlines.com.

     

    20-03-2011 om 16:02 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomervakantie Valle d'Aosta

    ZOMERVAKANTIE  IN  VALLE  D’AOSTA

     

     

     

    De Noord-Italiaanse regio Valle d’Aosta, omringd door de hoogste toppen van de Alpen, biedt de vakantieganger, in het bijzonder de actieve reiziger, een brede waaier aan mogelijkheden om op een fantastische manier te genieten van een schitterende, zomerse bergwereld.

     

    Valle d’Aosta is makkelijk bereikbaar en je moet zelfs geen enkele bergpas over. Daarenboven is het een kleine regio waardoor je geen grote afstanden hoeft te rijden van de ene naar de andere bezienswaardigheid of tussen de plaatsen waar je op verschillende manieren actief kan genieten. Voor de individuele reiziger is er een massa informatie voorhanden en worden alle elementen aangereikt om je reis zelf te organiseren. Het geheel van toeristische brochures, een handige website, een brede waaier logiesmogelijkheden, voorzieningen voor actieve vakanties en nog veel meer zijn als het ware een gigantische bouwdoos waarmee je à la carte een reisprogramma kan samenstellen.

     

    Valle d’Aosta – wandelparadijs. Het is niet verwonderlijk dat een streek die helemaal wordt omringd door vierduizend meter hoge bergen in eerste instantie de wandelaar aantrekt. Iedereen wil immers genieten van mooie panorama’s op de bergmassieven van Monte Rosa, Mont Blanc, Matterhorn, Gran Paradiso en op de groene, lieflijke dalen aan de voet van deze Alpenreuzen. Het wandelparadijs staat open voor klimmers maar ook voor de recreatieve wandelaar, jong en oud

     

    Valle d’Aosta – fietsparadijs. Fietsen in de Alpen! Dat kan, zeker in Valle d’Aosta waar zowel voor fietsers als voor mountainbikers mooie routes zijn uitgezet. Het is heerlijk fietsen door de zijvalleien tot in de centrale vallei en tot bij de hoofdstad Aosta. In het Aostadal is de fiets een uitgelezen vervoermiddel om kastelen en archeologische sites te bezoeken, terwijl mountainbiken een onvergetelijke belevenis vormt. Tijdens een zomerse vakantie in Valle d’Aosta kunnen de actieve reizigers zowat alle kanten op, zowel voor extreme sporten, als voor activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn.

     

    Valle d’Aosta – natuur én cultuur

    De authenticiteit van de regio Valle d’Aosta, de oude tradities en gebruiken, de traditionele feesten en streekmarkten, de mooie musea en Romeinse archeologische sites, kortom de culturele rijkdom, maakt deze vakantiebestemming uniek. Het is de mengeling van natuurschoon en cultuurschatten die een zomervakantie in Valle d’Aosta typeert. Aan verblijfsmogelijkheden is er in Valle d’Aosta geen gebrek. Iedereen vindt er accommodatie naar eigen wens. RVH.

    www.lovevda.it - www.visitaosta.be

     

    20-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Huyghe

    Brouwerij Huyghe treedt toe tot de Belgian Family Brewers

     

     

     

     

    Brouwerij Huyghe uit Melle treedt toe tot de vereniging van de Belgian Family Brewers. Zij zijn de 15de brouwerij die zich aansluit bij deze groep van Belgische, traditionele en familiale brouwers. Brouwerij Huyghe is de oudste actieve brouwerij uit het Gentse. Er was al brouwactiviteit in 1654 in Melle. De brouwerij is nu nog steeds in handen van de familie Huyghe die de brouwerij overnam in 1906.

     

    De bieren waarmee brouwerij Huyghe lid wordt zijn de vier varianten van “Delirium” en het bier “La Guillotine”. De Delirium bier-varianten zijn: Tremens, Nocturnum, Red en Christmas. Delirium is het bier met het typische roze olifantje dat in 1998 wereldberoemd werd toen Delirium Tremens werd uitgeroepen tot ‘Best beer of the World’. Ook het Award winnende bier La Guillotine wordt lid van de Belgian Family Brewers.  Dit goudblonde bier (Alc. 8,5%) is een evenwichtig bier gemaakt van drie soorten hop met een mooie bittere afdronk. Het is voor het eerst ontworpen in 1989, naar aanleiding van de tweehonderdjarige verjaardag of “Bicentenaire” van de Franse Revolutie.

     

    Ondanks de eeuwenoude traditie werd pas op 26 december 1988 voor de eerste maal “Delirium Tremens” gebrouwen. Het brouwersteam produceerde dit blond biertje (Alc. 8,5% Vol) op aandringen van Italië. De eigenheid van Delirium is naast haar 3 verschillende gisten haar heel originele verpakking dat op Keuls aardewerk doet denken. Het etiket verbeeldt op een originele manier de verschillende fasen van Delirium.

     

    Belgische bieren worden steeds meer bedreigd door valse buitenlandse concurrentie. De Belgische manier van brouwen wordt schaamteloos gekopieerd en termen als ‘Belgian beer’ en ‘Belgian style’ prijken op talloze etiketten van niet-Belgisch bier. Daarom willen Belgische brouwerijen een front vormen om gezamenlijk te laten zien dat aan het Belgische bier een lange historie vooraf is gegaan.

     

    Alain De Laet: “Het aansluiten van onze brouwerij bij de Belgian Family Brewers is een mooie aanvulling op onze bedrijfsfilosofie. De wereld meer laten zien over onze Belgische familiebrouwerijen, brouwactiviteiten en ambachtelijke bieren. We hebben een rijke geschiedenis en tientallen jaren hard gewerkt om deze prachtige Belgische bieren te brouwen. ”

     

    BFB groepeert historische en onafhankelijke familiebrouwerijen die met het BFB-label de consument de garantie bieden van een echt en traditioneel Belgisch bier. Enkel de bieren die voldoen aan de strikte vereisten van de vereniging komen in aanmerking voor het label. Zo moet het bier volledig in België gebrouwd worden door een familiebrouwerij die minstens 50 jaar ononderbroken bier brouwt. Het bier mag ook niet als kopij onder een andere naam of met een ander etiket verkocht worden. Dankzij het BFB-label kan er geen twijfel meer bestaan over het Belgisch karakter en het ambachtelijk productieproces van streekbieren of speciale bieren. RVH.

    www.belgianfamilybrewers.be





    20-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sakura
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor zijn Sakura-assortiment liet Rituals zich inspireren door de Japanse kersenbloesem.

     

     

     

    Het werd een unieke, attente collectie die de zintuigen kalmeert en de geest verfrist. De uitbundige maar kortstondige bloesemtijd, de Sakura, staat in Japan symbool voor geluk, liefde en het jaarlijks ontwaken van de natuur. Zodra de lente aanbreekt, genieten de Japanners van de Sakura door verkwikkende wandelingen te maken. Terwijl de bloemblaadjes zachtjes neerdwarrelen, nemen ze de schoonheid van het gebeuren in zich op. Laat je eveneens inspireren door dit jaarlijks terugkerend ritueel en herbeleef het ontwaken van het seizoen met de nieuwe Sakura-lijn van Rituals, een reeks sensationele bodyproducten. Breng de hele collectie laag na laag aan, om de geest optimaal te stimuleren.

     

    Organische rijstmelk en kersenbloesem

    De voornaamste ingrediënten van Rituals’ Sakura-lijn zijn organische rijstmelk en kersenbloesem, twee kostbare producten in het Verre Oosten. Rijstmelk staat immers symbool voor rijkdom, geluk en vruchtbaarheid, terwijl kersenbloesem synoniem is met zuiverheid. De proteïnen en lipiden in rijstmelk houden het vocht vast en stimuleren de celvernieuwing van de huid, wat resulteert in een zachte, heldere teint. Kersenbloesem geurt bovendien heerlijk.

     

    Sakura Scrub

    Onzuiverheden wegwassen is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. In traditionele Japanse badhuizen vormt een intense bodyscrub een belangrijk onderdeel van het reinigingsritueel. Rituals liet zich door deze oude praktijk inspireren bij het creëren van Sakura Scrub. De unieke combinatie van organische suiker en verzachtende oliën maken de huid glanzend nieuw en streelzacht. RVH.

    Sakura Scrub 14.90€

    www.rituals.com

     

     

    19-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Sneakers

     

    Freddy Sneakers

     

     

    De nieuwe Freddy’s S/S schoencollectie biedt andermaal een zeer ruime keuze: ontspanning, sport, dans en fitness zijn hotitems. Stijlvol en toch elegant, veilig en comfortabel sluit de nieuwe collectie perfect aan bij de hoofdlijnen van het merk.

     

    Opmerkelijk is de groeiende aandacht voor de vrijetijdsschoen, terwijl ook het gepatenteerde fitness schoeisel van nieuwe fashiontinten geniet. RVH.







    17-03-2011 om 21:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.liu Jo

    Liu Jo jeans

     

     

     

    Liu Jo bezorgt de bottum-up jeans een tweede jeugd en geeft hen een trendy en aangepast lifestyle item mee.

    Bottum-up jeans accentueren ten volle de vrouwelijkheid aangezien ze het accent zeer duidelijk op de nauwzittende pasvorm leggen. Nieuwe snittechnieken geven extra volume en bezorgen de dragers van de bottum-up een perfect silhouet. RVH.

     

     





    17-03-2011 om 21:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neos kortenberg

    NEOS KORTENBERG: 20 JAAR JONG

     

     

     

    Dinsdag 15 maart 2011 blijft ongetwijfeld een memorabele dag in de geschiedenis van de Kortenbergse NEOS-afdeling. Met een leuke feestnamiddag in feestzaal Camargue in Korbeek Dijle, werd de 20ste verjaardag van de afdeling gevierd.

     

    Anno 1991 staken Felix Taes, Vital Aenspeck, Karel Cludts, Pieter Slootmaekers en Jozef Van Grunderbeeck de koppen bij elkaar en beslisten over te gaan tot de oprichting van CRM Kortenberg. CRM stond destijds voor Club van de Rustende Middengroepen.

    De stichters hielden hierbij voor ogen dat CRM – ondertussen omgedoopt tot Neos – een vereniging diende te zijn waarvan de leden hun vrije tijd graag op een actieve, dynamische, leuke en zinvolle manier zouden doorbrengen, een vereniging waaraan ze iets moesten hebben zodat ze erg graag deel van uit maakten, kortom een club waar ondernemende senioren zouden thuishoren. Opzet waarin ze wonderwel zijn geslaagd aangezien de vereniging al die jaren steeds meer dan 100 leden in haar rangen telde.

     

    Naast tal van ontspannende en culturele activiteiten gedurende de voorbije jaren, blijven vooral de diverse reizen waaraan talrijke leden deelnamen, een leuke herinnering voor vele leden. Ook nu nog staan bezoeken aan concerten, seminaries, bezoeken van tentoonstellingen op het programma. Tijdens de wandelingen zowel in eigen regio als ver daarbuiten ontdekken de actieve senioren tal van mooie plekjes.  Met de bestuursuitbreiding in 1998 met Maria De Brouwer en Mevr Schrijvers gaat de vereniging ook aandacht besteden aan de catering met culinaire uitstapjes, bbq’s en leuke eetsessies, item waaraan nog steeds veel aandacht wordt besteed. Deze etentjes zijn een ideale gelegenheid om de vriendschapsbanden te verstevigen, anekdotes te herbeleven en nieuwe ontdekkingen te delen.

     

    Tijdens de feestnamiddag werden de leden die reeds 20 jaar actief zijn, extra in de bloemetjes gezet, met name Mevr. Craenen, Karel Feremans, de heer en mevr. Lebrun, mevr. Paula Slootmaekers, mevr. Franckx Hélène, Mevr. Nelly Taes, Mevr. Outtier-Dewals en de heer en mevr. René De Reu.

     

    Tot de belangrijkste bekommernis behoort momenteel een verjonging van het bestuur aangezien de meeste leden om en bij de 80 zijn. Belangstellenden kunnen steeds terecht bij Neos Kortenberg – Molenstraat 22 – 3078 Everberg. RVH.

    Dereu.demoor@skynet.be













    16-03-2011 om 18:07 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ardennes Relais

     

    Vakantiewoningen Ardennes Relais ideale uitvalsbasis voor streekverkenning Ardennen

     

     

     

     

    Ardennes Relais is met ruim 800 vakantiewoningen in de Ardennen  de grootste vakantiewoningenspecialist en daarmee de uitgelezen partner voor het boeken van een vakantiewoning in de Ardennen. De woningen zijn gezellig, sfeervol, liggen in een aantrekkelijke omgeving en zijn een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Niet zelden gebeuren die uitstappen met de fiets, de mountainbike of de motor. Dat er ook dit jaar veel vakantiegangers voor Ardennes Relais zullen kiezen, staat als een paal boven water, temeer daar er in april en de daarop volgende maanden veel fietsevenementen plaatsvinden in de Ardennen. Dat is een ideale reden om vanuit een vakantiewoning van Ardennes Relais de Ardennen op twee wielen te ontdekken.

     

    De combinatie ‘verblijf in een vakantiewoning en toerfietsen’ is bij het brede reispubliek geliefd omdat een vakantiewoning een perfecte plek is om een fietstocht aan te vatten. De fietser kan zich rustig voorbereiden, heeft er voldoende ruimte en van bij de vakantiewoning kun je zo de natuur inrijden langs één van de vele bewegwijzerde fietspaden. De Ardennen hebben zich in de voorbije jaren ontwikkeld tot een echte fietsbestemming omdat er werk gemaakt is van een goede infrastructuur voor fietsers. Aan bewegwijzerde routes, kort of lang, op maat van ieders kunnen, in het teken van de natuur of van culturele bezienswaardigheden, is er geen gebrek. Voor wie het mooiste van de Ardennen wil zien zonder ook maar één keer op de trappers te moeten staan, is er het fietsnetwerk Ravel.

    www.velo-ravel.be.

     

    Een ander fietsroutenetwerk doorkruist de Oostkantons. VeloTour Hoge Venen - Eifel telt maar liefst 850 km bewegwijzerde, verkeersarme fietspaden die de mooiste bossen en golvende landschappen doorkruisen. Ook in deze streek heeft Ardennes Relais een mooi aanbod dat perfect aansluit op dit fietsnetwerk.

     

    De Ardennen verkennen op twee wielen, dat kan ook met de motor. Net als fietsliefhebbers kunnen ook motorliefhebbers opteren voor een vakantiewoning. Zowat overal zijn er in de buurt van de woningen van Ardennes Relais motorroutes die je naar de mooiste plekjes voeren en door de mooiste landschappen. Zo is er de 130 kilometer lange Route des Sources met vertrek in Chaudfontaine, Verviers of Spa en de Route des Legendes met Aywaille als vertrekplaats. RVH.

     

    Ardennes Relais heeft niet alleen de handige website www.ardennes-relais.be  online, maar werkt continu aan een optimale service tel 0800-38001.Meer informatie over vakantiewoningen van Ardennes Relais nabij fiets- en motorroutes via www.ardennes-relais.be/fiets-motorweekend .

     

     

    14-03-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!