Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.low cost terminal

    Low Cost Terminal op Zaventem luchthaven.

     

     

     

     

     

    "De omvorming van een gedeelte van de ‘oude terminal’ op Brussels Airport tot  een low cost terminal kadert binnen de politiek van segmentatie en product differentiatie van Brussels Airport, en beantwoordt aan een reële vraag van de markt."

    Brussels Airport reageert daarmee op een persconferentie die een aantal luchtvaartberoepsverenigingen organiseerden. De low-cost faciliteiten waaraan momenteel gewerkt wordt maken gebruik van bestaande gebouwen en luchthaven infrastructuur en betekenen op geen enkele manier een uitbreiding van de bestaande capaciteit.

     

    Vanuit de low cost markt bestaat een formele vraag naar een aangepaste infrastructuur op Brussels Airport en het is aan die vraag dat Brussels Airport wil beantwoorden. Zo willen lage kosten maatschappijen bijvoorbeeld een zeer korte rotatietijd, wat moeilijk te realiseren is binnen de huidige infrastructuur.

     

    Het aanbieden van een specifiek ‘product’ voor low cost maatschappijen past volledig binnen  de politiek van Brussels Airport om maximaal te voldoen aan de noden van de verschillende marktsegmenten. Brussels Airport investeerde tijdens de voorbije jaren uitgebreid in infrastructuur voor Full Service vliegverkeer zowel op korte als lange afstand, en wordt druk gewerkt aan aangepaste infrastructuur voor de leisure markt.

     

    Low cost vertegenwoordigde in 2008 niet minder dan 35% van alle intra-Europees vliegverkeer; tegen 2015 zal deze sector de helft van de binneneuropese markt bedienen. Het marktaandeel van dezelfde low cost op Brussels Airport bedraagt momenteel amper 6%, terwijl dat op vergelijkbare Europese luchthavens tussen 10 en 15% ligt.

     

    ‘Wij kunnen het snelst groeiende segment van de markt niet links laten liggen’.  Brussels Airport ontkent tenslotte stellig dat ze "behoort tot de duurste van Europa". De tarieven van Brussels Airport worden permanent vergeleken met die van andere luchthavens in Europa en houden daarvan het midden. RVH.

     

     

     

     

     

     

    10-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.celebrite solstice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Celebrity Solstice vaart het hele jaar in de Caraïben

     

     

     

    Celebrity Solstice blijft in 2010 het hele jaar door in de Caraïben. Volgens Celebrity's ceo Dan Hanrahan heeft Celebrity Cruises' vlaggenschip tijdens haar eerste seizoen nogal wat deining veroorzaakt in het Caraïbisch gebied. De buitengewone respons en de grote vraag vanuit de Amerikaanse markt naar cruises met dit schip heeft de rederij doen besluiten Celebrity Solstice het jaar rond in de regio te houden. Celebrity Solstice alterneert op haar weekcruises vanuit Fort Lauderdale de Westelijke en Oostelijke Caraïben.

     

    Het is sinds 2004 geleden dat Celebrity Cruises nog het hele jaar door weekcruises in de Caraïben kon aanbieden. Celebrity Solstice wordt een van de twee schepen van de rederij die permanent in het Caraïbisch gebied vertoeven. Het andere schip is Celebrity Century die vanuit Miami vier- en vijfnachtencruises voorstelt.

     

    De beslissing om Celebrity Solstice in de Caraïben te houden, heeft wel gevolgen voor het Europese seizoen 2010. Celebrity Equinox zal in de Middellandse Zee volgend jaar de tien- en elfnachtencruises vanuit Rome overnemen van Celebrity Solstice. Dit betekent dat de eerder aangekondigde cruises met Celebrity Equinox tussen Barcelona en Venetië komen te vervallen.

     

    Celebrity Eclipse die pas in het voorjaar 2010 in de vaart komt, behoudt haar oorspronkelijke vaarschema vanuit Southampton. Celebrity Eclipse biedt in het voorjaar cruises naar Scandinavië aan en zal daarbij trouwens vier keer Zeebrugge bezoeken. Vanaf eind juli zet het schip voor de rest van het seizoen koers richting Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Celebrity Constellation vaart in de zomer 2010 vanuit Amsterdam naar Scandinavië, de Baltische staten en Rusland. RVH.

     

    10-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duo XL rood

    DUO XL ROOD

     

     

     

    De glamour ster van de keuken! De rode Duo XL brengt de glamour van Hollywood in uw keuken! Het hele jaar door versgeperste groente- en vruchtensappen dankzij de citruspers en de sapcentrifuge.Een apparaat dat de rode loper waardig is voor de 100% natuurlijke sappen!

    De Duo XL rood beschikt over een XL toevoergoot voor hele of in grote stukken gesneden groenten of vruchten. Hij heeft evenzeer metalen tuit voor onmiddellijk uitstromend sap. Op de ultrageruisloze professionele motor is er 12 jaar garantie, hij is tevens geheel demonteerbaar met schoonmaakstand voor de tuit. Verkijgbaar in de kleuren wit, citroengeel, kiwigroen, muntblaux en mat chroom.

     

    DUO PLUS XL ZWART is gewoon tijdloos ! De zwarte Duo Plus XL is voor uw keuken wat het zwarte jurkje is voor uw garderobe: onmisbaar en tijdloos! Met dit apparaat, dat uw keuken de allure geeft van een modegravure, geniet u het hele jaar door van Smoothies, nectar, sausen en vitaminerijke sappen!

    De ster van de cocktails vol vitaminen die de functies sapcentrifuge, smoothiemix en citruspers in een toestel verenigt !

    Ook hier is er voor de ultrageruisloze professionele motor, 12 jaar garantie en hij is eveneens geheel demonteerbaar, met schoonmaakstand voor de tuit. Beschikbaar in mat chroom en wit. RVH.





    09-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Park inn Leuven

     

    “Eerste Steenlegging” van het prestigieuze project

    Kop van Kessel-Lo in Leuven

     

     

     

     

     

    Burgemeester Louis Tobback verrichtte de symbolische eerste bouwhandeling voor het prestigieuze project Kop van Kessel-Lo aan het Leuvense station. Het 74.000 m² Kop van Kessel-Lo project zal een combinatie zijn van kantoren, verkoopsruimtes, publieke parkings, residentiële appartementen en hotels.

     

    In het Kop van Kessel-Lo project zal ondermeer een nieuw Park Inn hotel ondergebracht worden – het 133 kamers tellende hotel zal zijn deuren openen eind 2010. Het is het derde Park Inn in Belgë, Rezidor beheert al het Park Inn Liège Airport (100 kamers) en het Park Inn aan het Astridplein in Antwerpen (59 kamers). Het jonge, dynamische en innovatieve middensegment hotelmerk is Rezidor’s het snelst groeiende merk: de Park Inn portefeuille groeide in minder dan 5 jaar van 0 naar meer dan 100 hotels met ongeveer 22.000 kamers doorheen de hele EMEA regio.

     

    Naast de 133 kamers zal het hotel een restaurant met terras, een lobby bar, een businesscentrum, vergaderzalen en een fitnessruimte voorzien. Een voetgangersbrug verbindt het hotel met het Centraal Station (op 15 minuten per trein van Brussels International Airport). Het hotel ligt langs de Leuvense ring en op slechts 15 minuten wandelafstand van het stadscentrum.

     

    Het Kop van Kessel-Lo project wordt ontwikkeld door CIP (Construction & Investment Partners). Het totale investeringsbedrag zal ca 115 miljoen EUR bedragen. Kop van Kessel-Lo is ontworpen door de architectenvereniging AR-TE uit Leuven en SeARCH uit Amsterdam. RVH.





    08-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.runway works

    Augustus 2009: Werken aan start- en landingsbanen Brussels Airport

     

     

     

     

    Van 3 tot 28 augustus worden diverse werken uitgevoerd aan de start- en landingsbanen op de luchthaven, waardoor de verschillende banen tijdelijk buiten gebruik zullen gesteld worden.

     

    Van 3 tot 10 augustus zijn de banen 07R/025L en 02/20 slechts verkort bruikbaar, en zonder gebruik van ILS. Dat betekent dat bepaalde vliegtuigen tijdens die periode enkel kunnen gebruik maken van de baan 07L/25R. Er zal gewerkt worden aan de zogenaamde Touch Down Zone van baan 02/20 en

     

    Van 10 tot 18 augustus is baan 02/20 volledig gesloten voor opstijgende en landende vluchten, in beide richtingen. De twee banen in de richting 07/25 blijven tijdens deze periode volledig bruikbaar. De werken bestaan uit het vervangen van de antisliplaag (+/- 3mm ) en de slijtlaag van de startbaan ( +/-5cm ), alsook het vernieuwen van de aslijnbebakening.

     

    Van 18 tot 28 augustus wordt baan 07R/25L volledig gesloten voor start en landingen

    De beide andere banen 07L/25R en de baan 02/20 zijn dan volledig beschikbaar. Er wordt gewerkt aan het vernieuwen van de slijtlaag en waar nodig van de eerste onderlaag van de vliegveldverharding van de exit C2 alsook aan het vernieuwen van de nachtbebakening.


    De voorgestelde dagen zijn betrouwbare richtdata, als uitzonderlijke weersomstandigheden een impact hebben op de werken is het mogelijk dat deze verschoven worden. De werken zullen verlopen in diverse stadia, die tijdens de betreffende periode gevolgd kunnen worden op de website van Brussels Airport (www.brusselsairport.be).

     

    Deze werken zijn essentieel voor de veiligheid van de passagiers en kaderen binnen de geldende internationale verplichtingen rond luchtvaartveiligheid. Ze worden uitgevoerd in augustus omdat de zomer met het oog op dergelijke werken de beste combinatie biedt op het vlak van beschikbare uren daglicht, neerslag en verwachte vliegcapaciteit. RVH.

    08-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europcar Luik

    Europcar opent nieuw agentschap op luchthaven van Luik

     

     

     

     

    Om op de luchthaven van Luik te beantwoorden aan de verwachtingen van de klant, opende Europcar België daar zopas het eerste en enige autoverhuuragentschap. Het kantoor is gelegen vlakbij de aankomsten en dus toegankelijk voor alle reizigers. Het biedt, via een hotline, 24u op 24 zijn diensten aan voor het huren van elk type voertuig op korte termijn. Het richt zich vooral op het – particulier en zakelijk – cliënteel van de luchthaven. Liège Airport is de achtste Europese luchthaven voor cargo; bovendien verwelkomt hij elk jaar meer dan 400 000 passagiers tussen maart en oktober.

     

    Dit kantoor van Europcar is, na dat van Liège Nord, station Liège Guillemins en Sclessin, het vierde in de provincie Luik dat een non-stopservice aanbiedt. Net als de collega-agentschappen kan het over de gehele Europcar-vloot in België beschikken – dat zijn meer dan 8.000 personenwagens, bestel-en vrachtwagens. RVH.

    Europcar Liège Aéroport - Rue de l’Aéroport - 4460 Liège Aéroport

    Tel : 04/342.66.94 - Hotline : 0498/92.53.11

    www.europcar.be

     

    07-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viking 50!

    Vijftig jaar  VIKING  LINE !

     

     

     

    Voor Viking Line is 2009 een heel bijzonder jaar want de Car-Ferry maatschappij viert zijn vijftigste verjaardag. In 1959 werd Viking Line opgericht met als doel een prijsgunstige cruise aan te bieden op de Baltische Zee waar iedereen kon van genieten. Viking Line is met de jaren gegroeid, heeft zijn aanbod verruimd en gediversifieerd en is vandaag één van de belangrijkste Europese ferrymaatschappijen, opererend  in de Scandinavische wateren tussen Finland, Zweden en Estland.

     

    Een halve eeuw Viking Line betekent een spectaculaire evolutie naar meer comfort, betere service, snellere schepen, meer bestemmingen, efficiënte uurregelingen. Dat alles resulteert vandaag in een attractief aanbod waarbij de passagiers genieten van het cruise-gevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in 2008 ruim 6,2 miljoen mensen voor het Finse Viking Line hebben gekozen. In het vijftigjarig bestaan van de maatschappij zijn maar liefst 161 miljoen passagiers aan boord gegaan van Viking Line, een duizelingwekkend aantal!

     

     Ook de toekomst van Viking Line ziet er rooskleurig uit want met bestemmingen als Helsinki, Stockholm, Talinn, Turku en de Åland eilanden opereert de maatschappij op een vrij stabiele markt, richting havens die ook de toegangspoort zijn naar boeiende vakantiebestemmingen. Voeg daarbij de luxe schepen, de frequente verbindingen en de attractieve prijzen.

     

    Car-Ferry maatschappij Viking Line heeft zeven schepen in de vaart, makkelijk en van ver herkenbaar aan de attractieve helrode kleur. De witgekleurde M/S Cinderella, het grootste en meest comfortabele schip van de vloot, wordt ingezet voor unieke minicruises op de Baltische Zee.

     

    Reizen met Viking Line kunnen in België nu ook geboekt worden via ferrymaatschappij SNCM, marktleider op de verbindingen tussen Zuid- Frankrijk en Corsica. SNCM is generaal agent voor Viking Line in de Belux. RVH.

    www.vikingline.be - www.sncm.fr

    De brochures van Viking Line en van SNCM zijn ook verkrijgbaar via de reisagent

    07-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hotel drive

    Europcar wordt partner Let’s Meet In Brussels

    dankzij zijn product ‘Hotel Drive’

     

     

     

     

    Let’s Meet In Brussels, hét jaarboek voor congresorganisatoren dat het BITC (Brussel Internationaal -Toerisme en Congres) jaarlijks uitgeeft, heeft Europcar, de Europese leider in de verhuur van personen-en lichte vrachtwagens, uitgekozen als exclusieve partner om wagens te leveren aan het hotel of op de plaats van de conferentie.

     

    Europcars ‘Hotel Drive’ wist de adviseurs van het BITC voor zich te winnen. Met dit product kunnen de receptionisten en conciërges van hotels en de verantwoordelijken

    van congreshallen 7 dagen op 7, van 8 tot 22 uur, en via een exclusief telefoonnummer, een voertuig reserveren dat hen binnen het uur wordt geleverd. Dit

    aanbod is uniek in de Belgische markt van de kortetermijnverhuur, en een waardevolle service voor een zakelijk cliënteel dat qua mobiliteit steeds veeleisender is.

     

    “Het aanbod van Europcar is goed doordacht en gemakkelijk te gebruiken. Daardoor

    wordt het kinderspel om in een recordtijd een kwaliteitsservice aan te bieden,” verklaart Ricardo Fusari, hoofdconciërge van hotel Amigo in Brussel. “Bovendien is alle informatie over de tarieven duidelijk voor de klant,” voegt Francisco Nieto Moreno, hoofdconciërge van Sofitel Brussels Europe, daaraan toe. Beiden zijn trouwe klanten van het product ‘Hotel Drive’ van Europcar. RVH.

     

    Exclusief nummer ‘Hotel Drive’ Europcar: 0496 58 97 67

    Reserveringen en algemene verhuurvoorwaarden op het internet: www.europcar.com

    of bij de reserveringscentrale: 02 348 92 12

     

    07-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomer 2

    Hunkemöller zomer/2

     

    Waan je een Amerikaan

    In de gehele collectie zien we het Amerikaanse thema terugkomen. Bijvoorbeeld ‘Native America’, het Amerika van vóór het Columbustijdperk, waarbij ethnische prints en accessoires als pailletten en kraaltjes de boventoon voeren. Ook de kleuren van de Amerikaanse vlag zie je overal in terugkomen. Of het nu gaat om bikini’s, lingerie of loungewear: Amerika ligt aan je voeten deze zomer.

    Comfortabel en sexy

    Heerlijke zomerse stoffen zoals luchtig katoen en lichte micro’s zorgen voor een comfortabel gevoel in het hete en zwoele weer. Gecombineerd met borduursels ontstaat een elegante collectie. De populaire ultra low v-string en de brasilien zijn in een heel zomers jasje gestoken. Bijvoorbeeld heel gedurfd felroze met strikjes. Helemaal nieuw is de Cheeky lace, dit is een brazilian met speelse ruches. Naast sportieve topjes, is er de Bracha: een luxe topje van Modal-materiaal en afgemaakt met kant. Spannender nog is de lingerie met panterprint. Lingerie waar je echt niet omheen kunt, is bijvoorbeeld het ontwerp Strictly Straps waarbij meerdere bh-bandjes zichtbaar zijn, zeer verleidelijk en sexy. RVH.





    06-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oasis of the sea

    Aftellen naar lancering Oasis of the Seas

     

     

     

    In de aanloop tot de lancering van Oasis of the Seas in december eerstkomend, presenteert Royal Caribbean International een eerste ‘webepisode’ op de microsite www.oasisoftheseas.com. In wekelijkse afleveringen gunt de rederij de volgende maanden een blik achter de schermen van Oasis of the Seas. Er komt namelijk heel wat bij kijken om een technologisch geavanceerd schip als Oasis of the Seas met 16 dekken en 2.700 kajuiten gestalte te geven.

     

    De eerste webisode kreeg als titel ‘Evolutionary Revolution’ mee en belicht het ontwerpen van het schip. Dat gebeurt aan de hand van schetsen, tekeningen en interviews met sleutelfiguren van de rederij. De volgende afleveringen zullen dieper ingaan op de veiligheidsvoorzieningen, de mijlpalen in de constructie, de architectuur en de innovatieve voorzieningen. Elke webisode duurt maar enkele minuten en is te bekijken op www.oasisoftheseas.com

     

    Behalve deze webisodes bevat de microsite ook de ‘Chairman’s blog’ door Richard Fain, voorzitter en ceo van de moedermaatschappij Royal Caribbean Cruises Ltd. Je vindt er ook heel wat artist impressions van de voorzieningen en foto’s van de actuele bouw van Oasis of the Seas, een e-brochure en andere interactieve tools. RVH.

    www.oassisoftheseas.com - www.royalcaribbean.com

     

     

    06-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.la coquillade

     

     

    La Coquillade: de Provence voor kenners.

     

     

    In de zomer van 2008 werd, in het hart van de Provence, het wijndomein La Coquillade inclusief een hotelcomplex met 28 luxekamers geopend.

     

    Binnen een panoramische setting met 360° uitzicht kan u op dit domein de eigen prestigieuze Aureto wijnen degusteren. Wijn, luxe en natuur zijn de sleutelwoorden voor dit unieke etablissement. Gelegen tussen Avignon en Apt heeft men vanop La Coquillade een uniek uitzicht op de valei van de Calavon rivier, de Mont Ventoux en de Luberon bergketen.

     

    Het hotel, omgeven door eigen wijngaarden en bossen, omvat 15 suites, waarvan één met eigen zwembad, één met jacuzzi en drie met extra luxueuze inrichting. Alle kamers zijn ondergebracht in gerenoveerde gebouwen daterend van de 11de, 17de en 18de eeuw. De ruime kamers werden ingericht met designmeubilair en bevatten de laatste technische snufjes, zoals flatscreen satelliettelevisie, internet, radio, I-pod, minibar en safe. Verwarming en afkoeling van de kamers gebeurt middels een uniek, geruisloos geothermisch systeem dat zich automatisch aanpast aan de buitentemperatuur.

     

    Culinair worden de gasten verwend in de wijnproefkelder, in het restaurant met ruim terras of aan het zwembad. Men kan er genieten van een heerlijke Provençaalse keuken waarvoor de producten op de lokale markten worden aangekocht.

     

    Carmen en Werner Wunderli, de managers van La Coquillade, laten u graag genieten van hun kleine paradijs. Zij delen met u hun passie voor topwijnen, de rustige omgeving, het "dolce far niente" en vooral de aangename lokale levensstijl.

    Hun domein (42 hectare) staat open voor de hotelgasten die er naar eigen wens kunnen sporten, wandelen of gewoon relaxen. In het hotelcomplex vinden ze ook een pianobar, een gezellige lounge, de wijnkelder, de “Cave Havanna” voor rokers, een prachtig panoramisch zwembad, tennis- en fietsfaciliteiten. Ook golfliefhebbers vinden in de nabije omgeving ruim hun gading.

     

    De discrete en serene atmosfeer van La Coquillade leent zich bijzonder goed voor exclusieve events, feesten en trouwpartijen. Catering kan voor groepen tot 300 personen.

    En dan is er natuurlijk nog de omgeving. De Luberon is een stukje ongerepte en authentieke Provence met de typische geuren en kleuren van de streek. De Mont Ventoux, natuurparken, talrijke originele dorpjes, cultuursteden als Avignon, Aix-en-Provence en Arles liggen vlakbij en zijn gemakkelijk bereikbaar met de wagen.

    www.coquillade.fr

     







    06-07-2009 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!