Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.finettes
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Finettes®: nieuwe en verrassende varkenssneetjes

     

     

     

     

    Hoezo, varkensvlees is vet, ongezond, alledaags en saai? Met de nieuwe Finettes zet VLAM op een originele manier het mes in het imagoprobleem van varkensvlees. Deze kleine hapklare varkenssneetjes spelen perfect in op de snel veranderende eet- en kookgewoonten van de hedendaagse consument.

     

    Finettes beantwoorden perfect aan de wensen van de moderne consument. Die is vooral op zoek naar producten die snel en zonder moeite op tafel staan, gezond zijn en niet te vergeten: lekker. Niet alleen investeert men steeds minder tijd in het bereiden van gerechten, maar hecht men steeds meer belang aan een evenwichtige voeding. De naam ‘Finettes’ maakt meteen duidelijk dat deze nieuwe versnijdingen  een perfect alternatief vormen voor de traditionele varkenssvleestukken.

     

    Finettes worden versneden uit het middenstuk van de varkensrug, zonder de heup of de spiering. Het zijn kleine, hapklare lapjes, 5mm dik die op verschillende manieren aangeboden kunnen worden: natuur, gekruid, gemarineerd, gepaneerd, vers of bereid.

    Omdat Finettes uit het magere rugstuk van het varken gesneden worden, zijn ze niet vet, bevatten ze weinig cholesterol en zitten er een massa essentiële voedingsstoffen in. Zo bevatten 100 gram Finettes: 22 gram eiwitten met een hoog aandeel essentiële aminozuren, slechts 3% vet waarvan meer dan de helft onverzadigd, slechts 40 milligram cholesterol, 119 Kcal en 700 microgram ijzer. RVH.

     

    16-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    TONGEREN IN HASPENGOUW

     

     

     

    Het Davidsfonds organiseert deze zomer voor de 21ste keer een cultuurhistorische zomerzoektocht en neemt bezoekers mee naar één van de mooiste streken van het land: Tongeren en Haspengouw.

     

    Met de zomerzoektocht ontdekken de deelnemers het rijke en woelige verleden van Tongeren en kunnen ze genieten van het authentieke landschap van Haspengouw. Zoals steeds combineert de zomerzoektocht, die bij vorige edities meer dan 20.000 deelnemers noteerde, de ontspanning van een dagje uit met het competitieve van een zoeketcht en de ontdekking van tal van culinaire streekgerechten.

    De zoektocht kan met de auto of met de fiets afgelegd worden. Voor de kinderen is er een speciale kinderzoektocht ontworpen. De stad Tongeren, met haar gezellige bedrijvigheid, is het begin- en eindpunt van de tocht. Elke deelnemer ontvangt gratis het boek ‘Met de Romeinen door Haspengouw” van Limburgkenner Herman Clerinx.

    Deze zomerzoektocht loopt van 2 juni tot 30 september. Antwoorden dienen voor 4 oktober te worden ingeleverd op het Nationaal Secretariaat van het Davidsfons. Voor inschrijvingen en het deelnemeningspakket kunnen belangstellenden terecht bij Toerisme Tongeren, Stadhuisplein 9 te 3700 Tongeren. RVH.  info@toerismetongeren.be

     

     

     

     

    16-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sihlcity zurich
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

    SIHLCITY ZURICH.

     

     

     

    De voormalige site rondom de Sihlpapiermolen ten zuiden van Zurich werd volledig vernieuwd, ze kreeg een moderne look en wordt het nieuwe businesshart van grootstad Zurich.

     

    De nieuwe wijk verenigt een aantal woon- en parkfuncties, maar accentueert haar activiteiten vooral rondom shopping, wellness en fitness, living en dining, functies die thuishoren in een ruimer meeting- en vergaderlocatie.

    Meetingfacilities enerzijds in Hotel Four Points by Sheraton, dat naast 132 perfect eigentijdse kamers ook 8 board en meetingrooms met state-of-the-art equipment aanbiedt. De high tech, aangevuld met daglicht, is bijzonder flexibel. Gasten hebben eveneens toegang tot het Asia Spa en wellness center met 2500m² spa, sport  en ontspanning.

    Anderzijds biedt de Papiersaal ook alle noodzakelijke vergadermogelijkheden voor meetings, productvoorstellingen en events en dit voor groepen van 140 tot 380 personen. Zurich beschikt bovendien over een 25-tal hotels, 3 congrescentra en een 10-tal locaties waar meetings evenzeer welkom zijn. RVH.

    www.zuericht.com

     

    15-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.red bocq
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    REDBOCQ

     

     

     

    Na het succes van Appelbocq, een witbier op basis van appelen, lanceert familiebrouwerij Bocq, voor de komende zomermaanden, een nieuw fris en fijn parelend bier, nl REDBOCQ.

     

    De bieren van Brasserie du Bocq worden uitsluitend op basis van producten van allerbeste kwaliteit vervaardigd. Dit geldt zowel voor het mout, de hop, de gist en het water waarvan de zuiverheid van essentieel belang is en dat gepompt wordt uit grondwater onder de brouwerij. Op deze manier blijven de kleur, de bitterheid en het aroma onder controle. De brouwerij is vooral gespecialiseerd in de productie van bieren op hoge gisting met hergisting in de fles, hetgeen de kwaliteit van de basisproducten waarborgt. Deze productiemethode garandeert eveneens het natuurlijk karakter van de bieren waaraan geen scheikundige producten of bewaarmiddelen toegevoegd worden.

     

    Het zomerbier Redbocq is een rood glanzend bier, fijn parelend met natuurlijk roze schuim. Het biedt een uitmuntend evenwicht tussen de tarwe van het witbier en de natuurlijke fruitaroma’s van kers, aardbei, pruim en zwarte bes. De smaakcombinatie van de vier rode vruchten zorgt met het witbier, voor een zoet-zurige basis.

    Als koel drankje bij tal van gelegenheden: aperitief, cocktails, barbecues, desserts, … biedt Redbocq een heerlijk lavende verkwikking. RVH.

     

     

    14-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.peperkoek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Zet je tanden in peperkoek!

     

     

     

    Peperkoek is vandaag weer actueler dan ooit: een gezonde snack die past in ons drukke dagelijkse leven, en die ons de energie geeft die we nodig hebben. Wat veel mensen niet weten, is dat peperkoek ook vetarm is, en cholesterolvrij.

     

    Vondelmolen is al 140 jaar lang dé peperkoekspecialist van België, en stelt vandaag 2 gloednieuwe producten voor: Breakfast Kids, een zacht ontbijtkoekje met chocoladevulling, en Brunchtime, een lekker tussendoortje gevuld met heerlijke aardbeienconfituur.

    Het geheime recept van peperkoek? Niets dan natuurlijke gezonde ingrediënten: roggemeel, kruiden en vloeibare suiker of honing. Peperkoek zit ook boordevol vezels, en is daardoor goed voor de spijsvertering en doet het hongergevoel verdwijnen. Je krijgt er ook meteen een heleboel energie van, die voornamelijk komt uit de koolhydraten. Want wat peperkoek juist niet bevat, is boter of andere dierlijke vetten. Dat is dan weer goed voor onze cholesterol. Het laatste ingrediënt dat Vondelmolen’s familierecept compleet maakt, is Beneo, een plantaardig product dat zorgt voor een evenwicht in de darmflora.

     

    Een goed ontbijt is belangrijk voor ons allemaal, maar nog het meest van al voor onze kids. Zij hebben hun energie immers nodig om te groeien, om plezier te maken en om aandachtig te blijven tijdens de les. Bij een goed ontbijt horen dan ook in de eerste plaats koolhydraten, de energieleveranciers van ons lichaam. Het nieuwe ontbijtkoekje ‘Breakfast Kids’ bevat alle goede eigenschappen van peperkoek, met een lekker laagje chocoladevulling binnenin. Lekker bij het ontbijt, of als tussendoortje tijdens de speeltijd. Want op een lege maag kunnen kinderen niet spelen of leren!

    Breakfast Kids zit in een handige, individuele verpakking en kan dus zo mee in de boekentas mama’s hoeven zich ook geen zorgen te maken over vlekkerige t-shirts: peperkoek kruimelt nauwelijks en maakt geen vlekken.

     

    Vondelmolen lanceert nu ook een handige meeneemlunch voor volwassenen: ‘Brunchtime’. Dit zijn twee lekkere plakjes peperkoek met daartussen een heerlijk laagje aardbeien-confituur. Dat klinkt als een aanslag op je diëet? Fout! Brunchtime bevat slechts 107 Kcal. RVH.

     

    14-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.novation novotel airport
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    MEETING NOVATION @ NOVOTEL AIRPORT.

     

    Novotel Brussels Airport werd in 1972 opgetrokken in de rand rond de luchthaven “Brussel-Nationaal” en was het eerste hotel van Accor in België. Vandaag toont Novotel Brussels Airport na een ambitieus renovatieprogramma een gloednieuw gezicht volgens de principes van moderniteit en innovatie die Novotel hoog in het vaandel draagt.

     

    Met zijn 209 kamers, de bar-brasserie, zijn 9 vergaderzalen, zijn tuin en zijn zwembad trekt Novotel Brussels Airport zowel zakenreizigers als toeristen aan. De zakenmannen en –vrouwen vinden het een ideale plaats om seminaries “in het groen” te organiseren op een gemakkelijk bereikbaar adres. Op het vlak van inrichting werden nieuwe tinten, nieuwe stoffen en nieuwe materialen gekozen om in alle eenvoud bij te dragen tot ontspanning en welzijn. Lichtgekleurd hout, rode en bordeaux tinten en effen stoffen combineren prachtig met elkaar en zorgen voor een warme en rustgevende omgeving.

     

    Een andere belangrijke fase van het renovatieprogramma van het hotel bestond uit de herinrichting van de gelijkvloerse verdieping om de 9 vergaderzalen in dezelfde vleugel samen te brengen. In deze vleugel beschikt elke zaal over een eigen plasmascherm voor een individueel onthaal en een eigen foyer voor een besloten koffiepauze. Voor nog meer comfort biedt de seminarievleugel ook een vestiaire en afzonderlijke toiletten.

     

    De 9 vergaderzalen van het hotel hebben allemaal daglicht en kijken uit op de tuin van het hotel. Ze zijn goed voor in het totaal 470 m2 vergaderruimte. De ruimtes zijn modulair opgebouwd. Er kunnen tot 120 personen in aulastijl worden ontvangen en ze bieden de recentste technologieën op het vlak van projectie, klankinstallatie en airco. Dankzij het vergaderprogramma "Meeting@novotel" houdt het hotel zich aan de zeven kwaliteitsbeloften (luisterend oor, anticipatie, pauzes, ontspanning, transparantie en opvolging) aan de hand van diensten die steeds beter aangepast zijn voor een alom geslaagde vergadering.

    In dezelfde vleugel bevindt zich ook het fitnesscentrum van het hotel. Het is voor iedereen toegankelijk, kijkt uit op de tuin en is uitgerust met toestellen voor spiertraining en cardiovasculaire oefeningen van de recentste generatie met daarenboven ook een hammam. Ideaal om te ontspannen of te rusten na een lange vergadering.

     

    De laatste fase van de renovatiewerken: Novotel Brussels Airport besliste om de cateringruimte volledig te herzien in het kader van het nieuwe concept van bar-brasserie Foodsquare dat in 2006 door Novotel België werd bedacht.

    De bar-brasserie is rechtstreeks toegankelijk vanuit de lobby en ligt op de eerste verdieping. De open en lichte, L-vormige ruimte is in vijf delen onderverdeeld en kan naar wens opgedeeld worden. Vlakbij het buffet kunnen personen die alleen reizen aan de twee tv-tafels van een maaltijd genieten terwijl ze hun favoriete programma’s bekijken. Achterin het restaurant staat een grote, ronde witlederen bank rond de gastentafel voor 12 personen. In deze ruimte is er ook een kinderhoek voorzien: bord, krijtjes, speelgoed en bouwblokken; zo kunnen ze zich amuseren terwijl mama en papa genieten.

     

    De kaart van bar-brasserie Foodsquare is erg gevarieerd met democratisch geprijsde gerechten. De klassieke voorgerechten, hoofdgerechten en desserts hebben plaats gemaakt voor een ruime keuze aan Soepen, Freshies (lichte gerechten), Seaside (vis), Countryside (vlees), Belgitude (Belgische specialiteiten), Pasta’s, Quickies (ideaal om uit het vuistje te eten) en Sweets (kazen en desserts).

     

    Foodsquare denkt ook aan de klanten die op hun voeding letten dankzij het programma “Voeding & Evenwicht”: de mascotte Giustino (een figuurtje in de vorm van een tomaat toont de gerechten aan die smaak en plezier laten rijmen met evenwichtige voeding, zoals het slaatje met gemarineerde poonfilet, groene asperges en frambozenvinaigrette of geroosterde lamscarré op een bedje van groenten en zuiderse jus.

     

    De wijnkaart is vrij gul en bevat een ruime selectie fruitige wijnen, heerlijk krachtige wijnen en aangename ontdekkingen, zoals deze Chablis – Domaine des Marroniers. Alle wijnen worden per glas of per fles geschonken.

     

    De waaier aan cateringformules, het terras, de tuin en de parking met 210 plaatsen zijn ook troeven van Novotel Brussels Airport voor de businessklanten net zoals de Wi-Fi-toegankelijkheid doorheen het hele hotel (betalende dienst). Novotel Brussels Airport ligt op slechts 2 kilometer van de luchthaven “Brussel-Nationaal” en op 10 kilometer van het centrum van Brussel. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar vanop de Brusselse ring. Dankzij de nieuwe gevel met blauwe accenten en het duidelijk zichtbare uithangbord kan het hotel al vanop de snelweg worden gezien. RVH.

     

     

     

     

     

    13-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meetings bern
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Meetingfacilities in Bern.

     

     

     

    De rijkdommen die de Zwitserse hoofdstad Bern etaleert op het politieke, economische, sociale en culturele vlak, worden aan het ruime MICE-potentieel aangeboden in een 50-tal units. Variatie troef trouwens met keuzemogelijkheden uit hotels, eventsfacilities en diverse congrescentra. De absolute nieuwkomers zijn het Paul Kleecenter en het Stade de Suisse Wankdorf.

     

    Het absolute businesshart wordt net als het oude stadscentrum van Bern, omarmd door de rivier Aare. Maar ook de faciliteiten die buiten deze omarming liggen, bevinden zich op nauwelijks een boogscheut van elkaar. Het aanbod van vergadermogelijkheden biedt in hartje Bern en net daarbuiten een kleine 20 keuzemogelijkheden. Het stadscentrum biedt met het congrescentrum op het voorplan, een 20-tal andere meetingmogelijkheden, terwijl Kreuz Belp en Gümligen even vlot bereikbaar zijn.

    Een seminarie in het indrukwekkende Paul Klee Center geeft elke meeting, een totaal aparte uitstraling. Organsiatoren vinden hier niet alleen een unieke collectie kunstwerken terug, maar evenzeer een hypermoderne infrastructuur.

    Het Holiday Inn hotel met 400 kamers dat tegen de lente 2008 moet klaar zijn, heeft ook tal van meetingmogelijkheden in petto. Het dreigend tekort aan meetinginfrastructuur word door deze nieuwe impulsen even in de vergeethoek gedrumd. RVH.

     

     

    12-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luchaven bern

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Luchthaven Bern-Belp.

     

     

     

    Het drukker wordende vliegverkeer op de luchthaven van de Zwitserse hoofdstad Bern, heeft de beslissing omtrent de verlenging van de pistes in samenspraak met de lokale bevolking,  en de installatie van het ILS-veiligheidssysteem in een stroomversnelllng gebracht.

     

    De verlenging van de pistes is een absolute noodzaak om de aanzwellende passagierstroom te verwerken. Langere pistes betekent immers dat grotere toestellen op Bern-Belp kunnen landen. De toegangspoort tot Europa krijgt so wie so meer zakenlui te verwerken, terwijl anderzijds Bern als charterluchthaven de laatste jaren een zeer sterke groei kent. Komt als extra, het Europese kampioenschap voetbal.

    De timing is bijzonder strikt. Bij de opstart van de werken medio juni blijft een tijdskrediet van amper 1000 arbeidsuren ter beschikking, hetgeen beduidt dat de pistes tegen mei 2008 operationeel moeten zijn. Samen met de aanleg van de pistes worden reeds tal van basiswerkzaamheden voor het nieuwe ILS-systeem uitgevoerd. De afwerking van dit systeem wordt tegen eind juli 2008 verwacht. RVH.

    www.alpar.ch

     

    12-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel bern
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    RECHTSTREEKSE VLUCHTVERBINDING BRUSSEL - BERN.

     

     

     

    In samenwerking met haar Scandinavische partner Sun Air, biedt British Airways, voortaan vanuit Brussel, dagelijks 2 rechtstreekse verbindingen aan met de Zwitserse hoofdstad Bern.

     

    Voor British Airways is deze uitbreiding een verrijking voor het business aanbod en een verruiming van de directe contacten met belangrijke buitenlandse centra. De Zwitserse autoriteiten zien deze verbinding als een directe toegang tot het hart van de Europese Gemeenschap. De link tussen beide hoofdsteden is voor hen een passe-partout tot de economische hoogconjunctuur die in meerdere EU-lidstaten wordt weergevonden.

    Bern biedt als werelderfgoed van de Unesco tal van mogelijkheden voor een directe Europese economische expansie. De zeer recente opening van een EU-ambassade in Bern is voor hen de absolute bevestiging van nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

     

    Op het culturele vlak pronkt Bern met het Albert Einsteinhuis. In deze patriciërswoning in hartje Bern, gaf Einstein zijn relativiteitstheorie vorm en gestalte. Op het sportieve vlak verwacht Bern volgend jaar als een van de gaststeden van het Europese kampioenschap voetbal, talloze voetbalfanaten. RVH.

    www.ba.com en www.berninfo.com

     

     

    12-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.met de romeinen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Met de Romeinen door Haspengouw

     

     

     

     

    Auteur Herman Clerinx is een veeleisend toerist. Wanneer hij een stad bezoekt, verlangt hij algauw naar de rust van de natuur. Wanneer hij zich echter in ongerepte gebieden bevindt … hunkert hij evenzeer naar geschiedenis en cultuur. Hij schrijft dan ook vol enthousiasme over Haspengouw, een streek waar natuur en cultuur elkaar aanvullen.

     

    De cultuurhistorische streekgids “Met de Romeinen door Haspengouw” vertelt het verhaal van deze mooie streek en richt zich voornamelijk op de gemeentes Riemst, Tongeren en Herstappe. De woelige geschiedenis van deze vruchtbare en strategische regio heeft de gemeentes duidelijk getekend. Het boek gaat dan ook niet voorbij aan de eerste landbouwers, die rond 6500 v. Chr. de vruchtbare lössbodem ontgonnen, noch aan de Romeinen, die de stad uitbouwden tot een waardevol knooppunt van handelswegen. De vele kerkelijke en wereldlijke machthebbers uit de daaropvolgende eeuwen komen eveneens aan bod en bieden stof tot talrijke legendes. De gids brengt ook een ode aan de natuur van de streek en geeft ruimschoots aandacht aan een recent maar zeer typerend fenomeen in Haspengouw: de fruitteelt.

    Naast een accurate beschrijving van de belangrijkste dorpen en bezienswaardigheden staat dit werk boordevol praktische tips. Zo heeft de auteur een hele reeks wandelingen uitgestippeld en wijst hij op de meest interessante musea. Natuur en cultuur vloeien samen, in Haspengouw én in deze gids. De mooie en kleurrijke illustraties maken het beschrevene nog meer tastbaar. RVH.

    “Met de Romeinen door Haspengouw. Tongeren – Herstappe – Riemst”

    Auteur Herman Clerinx  - met kleurenillustraties en handige kaartjes

    Uitgave Davidsfonds - gebrocheerd – ca 144 p, formaat 14.5 x 22 cm -  €14.95

    NUR: 500 – ISBN: 978 90 5826 470 1

     

    12-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

    De nieuwe Belgische kaart met “Grands Vins Mercure” is er!

     

     

     

     

    Bij Mercure wordt wijnproeven altijd al beschouwd als een kunst. Al meer dan 23 jaar staat de kaart met “Grands Vins Mercure” bekend om zijn kwaliteit en zijn prijzen. Deze kaart is het resultaat van strenge selecties en blinde smaaktests door een vakkundige jury en bewijst dat het ook in een hotelrestaurant mogelijk is om een selectie grote wijnen aan te bieden aan aantrekkelijke prijzen.

     

    Dit jaar werden na een eerste selectie in Parijs uit 600 mogelijke wijnen de 12 wijnen op de Belgische kaart “Grands Vins Mercure” 2007-2008 gekozen. Voortaan vermeldt de Belgische kaart met “Grands Vins Mercure” op alle tafels van de Mercure-restaurants de kwaliteiten en eigenschappen van elke wijn zodat de klanten gemakkelijker kunnen kiezen. Natuurlijk blijven de obers, die van Mercure een opleiding tot wijnadviseur kregen, ter beschikking om hen te helpen wijnen en smaken te combineren.

    Dankzij de aantrekkelijke prijzen van de “Grands Vins Mercure” (met een minimale marge) en het aanbod wijnen per glas houdt niets de bezoekers nog tegen een lekker flesje uit te proberen tijdens een professionele of privé-maaltijd.

     

    Restaurantgangers vinden tot eind april 2008 op de kaart “Grands Vins Mercure” volgende verrassende maar lekkere selectie terug:

    3 frisse en lekkere witte wijnen :La Terre des Anges 2005 (Sancerre – Val de Loire) ; Montmains 2005 (Chablis 1er Cru – Bourgogne) en Silverlake 2006 (Montborough – Nieuw-Zeeland).

    2 witte wijnen en 1 rode wijn, fruitig en licht: Château Le Bruilleau 2005 (Pessac Leognan - Bordeaux), Tres Olmos 2005 (Verdejo – Spanje) en  een Gevrey Chambertin 2005 (Gevrey Chambertin – Bourgogne).

    3 evenwichtige en elegante rode wijnen : Amiral De Beychevelle 2002 (Saint Julien – Bordeaux), Château Desmirail 2003 (Margaux Grand Cru Classé – Bordeaux) en een Clos Des Marconnets 2002 (Beaume 1er Cru – Bourgogne)

    en 3 pittige en stevige rode wijnen :Château Tour De Pez 2004 (Saint Estephe Cru Bourgeois Supérieur - Bordeaux), Les Tourelles De Longueville 2004 (Pauillac – Bordeaux) en een Flechas De Los Andes 2004 (Gran Malbec – Argentinië)

    De kaart met “Grands Vins Mercure” bestaat in 18 landen wereldwijd. RVH.

    12-06-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.calvados
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

    Calvados Nouvelle Vogue.

     

     

     

    Onder het motto ‘L’odeur de mon pays était dans une pomme’, bekampten meer dan 100 Europese barmannen en enkele tientallen leerlingen van Europese hotelscholen, mekaar om de begeerde titel’ Europese barman’ van het jaar te bemachtigen.

     

    Een eenvoudige, maar toch bijzonder moeilijke opdracht om alle rijkdommen, ingrediënten, maar tegelijk aroma’s en parfums van de Calvados in één enkel recept samen te brengen en de jury te bekoren. Karl Mechinaud, vertegenwoordiger van UBB, de Belgische vereniging van barmen en werkzaam in het pas geopende Dolce hotel en meetingcenter in La Hulpe, sleepte de Europese titel in de wacht met zijn cocktail “Douceur Normande” en dit op basis van de keizerlijke Mandarine. Bojan Rieff, leerling van de hotelschool Mondriaan in Den Haag werd gelauwerd als beste leerling barman met zijn cocktail ‘Laguna’ met de appel als belangrijkste ingrediënt. Ook bij de journalisten, een Belgisch succes, Cédric Thiry wist met zijn ‘Arlequino’ op basis van Arlequinlikeur, vriend en tegenstander te begeesteren.

     

    Recept Douceur Normande, aangemaakt in shaker: 3 cl Calvados, 2 cl Mandarine Impériale, 2 cl likeur van bosaardbeien, 1 cl caramelsiroop en 2 lepeltjes verse slagroom.

    Recept Laguna, aangemaakt in een mengglas : 2 cl Calvados, 2 cl blauwe bosbessenlikeur, 0.5 cl Blauwe Curaçao, 1.5 cl sinaasappelsap, 1 cl siroop van passievruchten.

    Recept Arlequino, aangemaakt in shaker: 3 cl Calvados, 1 cl Passoa, 2 cl Arlequinlikeur, 1 cl mangosiroop en 1 stukje schil van sinaasappel.

    11-06-2007 om 22:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jardin des senteurs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerder gepubliceerd op

    www.6minutes.be

     

     

     

    LE JARDIN DES SENTEURS.

     

     

     

    Traditionele regionale smaken en geuren in een betoverende keuken, tesamen met een absolute wil tot slagen, zijn de basisprincipes van Nicolas en Emmanuelle, eigenaar-uitbaters  van het Hotel Beau Séjour en bijhorend restaurant Le Jardin des Senteurs in Nassogne.

     

    Nassogne is een aantrekkelijk dorpje op de grens van de Famenne en Ardennen. Als één van de oudste dorpen van de regio biedt het vele bezienswaardige monumenten met o.m. de collegiale Saint-Monon. De relieken van deze heilige worden bewaard in een barokke sarcofaag van linde- en eikenhout, terwijl de versiering van veelkleurige engelen wordt toegeschreven aan de Luikse beeldhouwer Del Cour, wiens werken in zijn geboortestad worden gerestaureerd.

    Het eerbiedwaardige oude gebouw straalt zowel rust als welbehagen uit. De hotelkamers situeren zich in 3 gebouwen: Beau Séjour, de Tuin en het Lavendelhof, elk met eigen sfeer en charme. Behalve het comfort vind je er de geurenharmonie van het sfeervolle restaurant ‘Le Jardin des Senteurs’. Gasten beschikken eveneens over een zwembad en sauna, terwijl ook de grotere ruimten voor recepties en seminaries, hun eigen huiselijke en intieme sfeer weten behouden.

    De tafels in het restaurant Le Jardin des Senteurs, zijn gedekt in oudroze en gebroken wit, en staan temidden van antieke meubelen en aardige bibelots. Vooral de met leer beklede fauteuils benadrukken het comfort. Voor het aperitief en de koffie begeeft men zich graag naar een aangrenzend salon, waar een open haard het aangename gevoel versterkt.

     

    Chef-eigenaar Nicolas Alberty werd in 1975 geboren in een ambtenarengezin in Namen. Hij bezocht de hotelschool in Namen en deed zijn eerste stagen in La Grappe d’Or in Torgny, nadien bij Georges Blanc in Vonnas. Hij doorliep alle rangen om zijn kennis te verruime o.m. in de keuken van het Château de Strainchamps en La Fuguière in Waver, waar hij chef-kok werd net als in het hotel Palace in Brussel. In 1999 werd hij door Marie-Claire Bernard, die zijn schoonmoeder werd, in dienst genomen in de Beau Séjour in Nassogne. Zijn vrouw Emmanuelle had hij op de hotelschool in Namen leren kennen, door hun huwelijk runt de derde generatie het hotel terwijl Nicolas en Emmanuelle als doelstelling hebben het geheel nog beter en comfortabeler uit te bouwen.

     

    Sebastien Naud, fungeert als briljante hulpkok en voortreffelijke keukenmeester. Hij debuteerde in Le Vivier d’Oies te Dorinne en werkt nadien in Le Pré Mondain in Marche-en-Famenne. Dan neemt de Franse chef-kok Jacques Chibois in Grasse, 2 Michelinsterren, hem in dienst, waarna hij chef-de-cuisine wordt in het Château Peltzer in Heuzy. Zijn keuken toont respect voor de traditie maar staat open voor vernieuwing, zonder dat daarbij de dwaasheden van de mode gevolgd worden.

     

    Wij genoten van een gelegenheidsmenu en mochten na enkele hartversterkende proevertjes genieten van een duo van sardienen en roodbaars met een verkwikkende gazpacho van groene tomaat. De bijhorende wijn, Le Champ des Lys, Côtes de Thogue, 2005, gaf extra allures aan het gerecht. De gebakken ganzenlever, geserveerd met een caramel van rode wijn en een koude erwtenhamburger, bood een verrassend smaakpalet. Een koel geserveerde Château La Bastide, Côtes du Marmandais 2004 bood extra ondersteuning. Degustatief genieten was het absolute devies van het hoofdgerecht, een kalfstournedos met geconfijte sjalotjes en balsamico. De dieprode kleur en fijne nadronk van de Château des Cabans, Médoc Bordeaux 2004, verhoogde zonder enige discussie de aantrekkingskracht van dit gerecht. Ook het slotakkoord, een macaron van frambozen en jasmijn, paste perfect in het gastronomisch evenwichtig menu.

    Naast het verrassingsmenu heeft Le Jardin ook het menu ‘Le Marché des Senteurs’ en het menu’ Degustation des Senteurs’ in petto, vanzelfsprekend aangevuld met de talloze suggesties op de kaart die de seizoenspecialiteiten op de voet volgen.

     

    De routebeschrijvingen van wandelingen in de prachtige natuur in en rondom Nassogne verzamelen ruim 80 kilometers ontdekking. Een perfecte gelegendheid om de opgestapelde caloriën kwijt te raken. Niet alleen de culinaire rijkdommen van Le Jardin des Senteurs kunnen voor extra gewicht zorgen, maar ook de goede reputatie en uitgesproken kwaliteit van het varkens- en lamsvlees, de uitstekende worstwaren, het klompenmakersbrood en de rijsttaart dreigen het evenwicht te verstoren.

     

    Restaurant Jardin des Senteurs – rue de Masbour 30 – 6950 Nassogne – tel 084/21 06 96

    11-06-2007 om 22:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!