Inhoud blog
  • Aqualex lanceert Pearl-reiniginsparels
  • Resto's duCoeur
  • Resto's duCoeur
  • HEMA en Nora Gharib: brooddoosactie
  • Sprezzatura in de badkamer
  • Swatch rond vierkant succesvol af
  • Back to school met Aqualex
  • American Vintage - autumn/winter 24-25
  • MSC ; winterprogramma
  • La Redoute Interiors : 10 jaar
  • MSC onthult The Harbour
  • Corendon biedt voor het eerst safari in Tanzania aan
  • Saint-James: herfst-wintercollectie 2024
  • Hotel Indigo -
  • illycaffè
  • Weleda gezichtsreiniging
  • Bang & olufson Veosound blossom pink
  • Swatch lanceert de eerste Swatch porteam collectie
  • Rethinking the New Normal
  • Nieuw schooljaar:
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-08-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aqualex lanceert Pearl-reiniginsparels

    » AQUALEX PEARL - » AQUALEX NOVA

    Onlangs kondigde AQUALEX de nieuwe Nova-waterfles aan. De stijlvolle fles met een geribbeld ontwerp en innovatieve dop houdt tot wel vier uur lang de bruis in je drankje. Nu maakt het merk ook het nieuwste product uit z’n collectie bekend: de Pearl-reinigingsparels.

    Parelschoon

    Met de parels maak je je elegante Nova-fles en andere flessen tot in de kleinste hoekjes proper. Vul je fles met een bodempje warm water, giet er de reinigingsparels in en maak zachte, draaiende bewegingen. De parels wrijven tegen de wanden en verwijderen zo alle aanslag. De handige verpakking in druppelvorm is niet alleen nuttig om de parels in op te bergen, maar ook om ze op te vangen, te reinigen en te laten afdruipen. Met de parels blijft je fles glanzend schoon, hoe vaak je ze ook gebruikt.

    De nieuwe Nova

    De stijlvolle Nova-flessen met een geribbeld ontwerp zijn de ultieme accessoire voor op je tafel, en stralen in de kleuren Rosé Gold, French Gold, Dark Green, Dark Black en Blue. De waterflessen tillen je drinkervaring naar een heel ander niveau. Het is dan ook geen verrassing dat je het elegante design ook op tafel in een restaurant tegenkomt, zoals bij Bistronoom. Voeg jij ook een exclusieve touch toe aan je diner? Je vindt de Nova-fles en de Pearl-reinigingsparels op de website van AQUALEX.

    Het Belgische AQUALEX geeft een nieuwe en vooral erg unieke visie op drinkwater. De innovatieve drinkwatersystemen en designkranen van het merk serveren heerlijk gefilterd kraanwater, gekoeld, bruisend of heet, steeds met een designwaardige noot. De wateroplossingen van AQUALEX zijn geliefd omwille van hun gebruiksgemak en hoogwaardige vormgeving. Als specialist in alles omtrent kraanwater is duurzaamheid een belangrijke pijler binnenin de merkidentiteit van het merk. Het doel? Minder plastieken flessen, meer drinkwater via een kwalitatieve designkraan in eigen huis. www.aqualex.com

     

     









    14-08-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-08-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resto's duCoeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Resto's du Cœur roepen nationaal op tot donaties voor de aankoop van schoolmateriaal

     

    De Federatie van de Resto du Cœur van België stelt vast dat gratis onderwijs niet alle kosten dekt en dat er nog veel ongelijkheden zijn. Resto’s du Cœur, één van de pijlers van de voedselhulp in het hele land, doet een nationale oproep tot donaties voor de aankoop van schoolbenodigdheden voor kinderen van de kansarme gezinnen. De Terug Naar School-actie van de Resto’s du Cœur heeft tot doel kits met schoolgerief te schenken aan kansarme gezinnen om hen te verlossen van de kosten die niet gedekt worden door het gratis onderwijs en om hun kinderen in staat te stellen het schooljaar in eerlijkere omstandigheden te beginnen. De Belgische Resto’s du Cœur hopen dankzij de ontvangen donaties schoolkits te kunnen uitdelen aan meer dan 3.000 kinderen.

    De Federatie van de Resto du Cœur van België roept opnieuw op tot solidariteit. Al 4 jaar lang koopt de Federatie schoolmateriaal voor de kinderen van de begunstigde gezinnen en nodigt ze iedereen uit om een donatie te doen zodat ze het schooljaar met meer slaagkans kunnen beginnen. In 2023 heeft de Terug Naar School-actie het mogelijk gemaakt om 3.208 schoolkits te schenken aan de kinderen van de begunstigden van de Resto’s du Cœur.

    Gratis onderwijs: nuttige maar onvolledige steun in de strijd tegen ongelijkheid

    De Belgische Grondwet voorziet gratis toegang tot verplicht onderwijs, een lovenswaardig principe dat zich echter niet altijd vertaalt in de dagelijkse realiteit voor kansarme gezinnen. Zij moeten immers regelmatig geld uitgeven om schoolkosten te dekken die niet zijn inbegrepen, zoals fotokopieën, het lenen/kopen van boeken en culturele en sportieve activiteiten. In Vlaanderen geldt gratis onderwijs tot en met de basisschool. In Wallonië en Brussel is dit recht beperkt van de kleuterschool tot het derde leerjaar van de basisschool. In deze gevallen voorzien de scholen het materiaal dat nodig wordt geacht voor het leren in de klas.

    In veel Belgische scholen mogen leerlingen dat schoolmateriaal niet mee naar huis nemen, waardoor het moeilijk wordt om huiswerk te maken. Dit is een extra beperking voor kinderen die geen gratis schoolbenodigdheden krijgen. Voor deze kinderen moeten hun ouders de volledige kosten dragen van de start van het nieuwe schooljaar. Die kosten zijn vaak erg hoog.

    Frank Duval, voorzitter van de Federatie van de Resto du Cœur van België, verklaart: ‘De kosten voor het kopen van boeken kunnen oplopen tot €240 voor een kind in het derde middelbaar. Voor gezinnen met meerdere kinderen worden deze kosten onbetaalbaar. Als deze uitgaven al aanzienlijk zijn voor een gezin uit de middenklasse, zorgen ze voor een nog grotere druk op kansarme gezinnen. Dat leidt dan tot een tekort aan voedsel, materiaal en sociale voorzieningen. Toch is onderwijs een essentiële pijler in de strijd tegen intergenerationele armoede. Het is van cruciaal belang dat elk gezin, ongeacht zijn sociaaleconomische situatie, zijn kinderen de voorwaarden kan bieden die ze nodig hebben om te slagen op school, zonder andere essentiële behoeften op te offeren.’

    Oproep tot solidariteit voor gelijke kansen

    De Terug Naar School-actie, uitgevoerd door de Federatie van de Resto du Cœur van België, heeft als doel schoolkits te bezorgen aan kinderen uit kansarme gezinnen. Dit initiatief heeft twee belangrijke doelstellingen: - De financiële last voor de begunstigde gezinnen verlichten: door schoolbenodigdheden te verstrekken, stelt het initiatief ouders in moeilijkheden in staat om hun budget aan andere fundamentele uitgaven te besteden. - Gelijke kansen ondersteunen: het initiatief wil ervoor zorgen dat alle begunstigde kinderen het schooljaar op een meer gelijke basis beginnen, uitgerust met het vereiste materiaal om te slagen, zodat ze dezelfde kansen hebben voor een goede start van het schooljaar.

    Voor kinderen uit kansarme gezinnen heeft eigen materiaal, nieuw en vergelijkbaar met dat van hun leeftijdsgenootjes, een aanzienlijke invloed op hun zelfvertrouwen, motivatie en vermogen om beter te slagen op school. Deze actie vermindert het gewicht van sociale verschillen en bevordert inclusie. Recente cijfers tonen aan dat armoede aanhoudt in België. Het aantal maaltijden dat de Resto’s du Cœur in de eerste helft van 2024 verstrekte, is hoger dan het aantal verstrekte maaltijden in heel 2019 (referentiejaar). In 2023 bereikte het aantal maaltijden dat door de Belgische Resto's du Cœur werd verspreid het trieste record van meer dan 1.600.000.

    Hoe kan je de onderwijssituatie van kinderen in kansarmoede verbeteren?

    Door gehoor te geven aan de oproep van Resto’s du Cœur kunnen donateurs de betrokken kinderen een betere toekomst bieden. Onderwijs is een van de vele factoren die de cirkel van armoede kan doorbreken en kansen biedt om er definitief uit te komen. Elke donatie helpt de begunstigden aan de middelen die ze nodig hebben om zich goed te voelen en te slagen in hun opleiding. Daarom wordt ieders bijdrage gevraagd, zodat Resto’s du Cœur effectief kan optreden.

    Concreet kunnen schenkers op twee manieren Resto’s du Cœur helpen bij deze actie om schoolmateriaal aan kinderen aan te bieden: Financiële donaties op het rekeningnummer BE44 2400 3333 3345 met de mededeling: ‘Terug naar school 2024’. - Donateurs kunnen rechtstreeks terecht op de website van de Federatie van de Resto du Cœur van België: www.restosducoeur.be. Daar kunnen ze één (of meerdere) terug-naar-schoolkit(s) kiezen (van 25, 50 of 70 euro). Het is ook mogelijk om een donatie te doen in functie van zijn mogelijkheden.

    De Federatie van de Resto du Cœur van België zal de uitdelingen en leveringen op basis van de ontvangen donaties via de Resto’s du Cœur-vestigingen voorbereiden. Op die manier zorgt ze ervoor dat elk kind het schooljaar begint met het nodige schoolmateriaal. De bijdragen van de schenkers verzekeren de continuïteit van de acties en versterken de impact van de missies van de Resto’s du Cœur. Voor elke schenking van €40 of meer wordt een fiscaal attest op naam van de schenker afgeleverd, als deze zijn Nationaal Nummer (NN) heeft meegedeeld aan de Federatie van de Resto du Cœur van België. Weet ook dat jouw gift in 2024 tot 45% fiscaal aftrekbaar is.

     

    13-08-2024 om 08:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Resto's duCoeur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Resto's du Cœur roepen nationaal op tot donaties voor de aankoop van schoolmateriaal

     

    De Federatie van de Resto du Cœur van België stelt vast dat gratis onderwijs niet alle kosten dekt en dat er nog veel ongelijkheden zijn. Resto’s du Cœur, één van de pijlers van de voedselhulp in het hele land, doet een nationale oproep tot donaties voor de aankoop van schoolbenodigdheden voor kinderen van de kansarme gezinnen. De Terug Naar School-actie van de Resto’s du Cœur heeft tot doel kits met schoolgerief te schenken aan kansarme gezinnen om hen te verlossen van de kosten die niet gedekt worden door het gratis onderwijs en om hun kinderen in staat te stellen het schooljaar in eerlijkere omstandigheden te beginnen. De Belgische Resto’s du Cœur hopen dankzij de ontvangen donaties schoolkits te kunnen uitdelen aan meer dan 3.000 kinderen.

    De Federatie van de Resto du Cœur van België roept opnieuw op tot solidariteit. Al 4 jaar lang koopt de Federatie schoolmateriaal voor de kinderen van de begunstigde gezinnen en nodigt ze iedereen uit om een donatie te doen zodat ze het schooljaar met meer slaagkans kunnen beginnen. In 2023 heeft de Terug Naar School-actie het mogelijk gemaakt om 3.208 schoolkits te schenken aan de kinderen van de begunstigden van de Resto’s du Cœur.

    Gratis onderwijs: nuttige maar onvolledige steun in de strijd tegen ongelijkheid

    De Belgische Grondwet voorziet gratis toegang tot verplicht onderwijs, een lovenswaardig principe dat zich echter niet altijd vertaalt in de dagelijkse realiteit voor kansarme gezinnen. Zij moeten immers regelmatig geld uitgeven om schoolkosten te dekken die niet zijn inbegrepen, zoals fotokopieën, het lenen/kopen van boeken en culturele en sportieve activiteiten. In Vlaanderen geldt gratis onderwijs tot en met de basisschool. In Wallonië en Brussel is dit recht beperkt van de kleuterschool tot het derde leerjaar van de basisschool. In deze gevallen voorzien de scholen het materiaal dat nodig wordt geacht voor het leren in de klas.

    In veel Belgische scholen mogen leerlingen dat schoolmateriaal niet mee naar huis nemen, waardoor het moeilijk wordt om huiswerk te maken. Dit is een extra beperking voor kinderen die geen gratis schoolbenodigdheden krijgen. Voor deze kinderen moeten hun ouders de volledige kosten dragen van de start van het nieuwe schooljaar. Die kosten zijn vaak erg hoog.

    Frank Duval, voorzitter van de Federatie van de Resto du Cœur van België, verklaart: ‘De kosten voor het kopen van boeken kunnen oplopen tot €240 voor een kind in het derde middelbaar. Voor gezinnen met meerdere kinderen worden deze kosten onbetaalbaar. Als deze uitgaven al aanzienlijk zijn voor een gezin uit de middenklasse, zorgen ze voor een nog grotere druk op kansarme gezinnen. Dat leidt dan tot een tekort aan voedsel, materiaal en sociale voorzieningen. Toch is onderwijs een essentiële pijler in de strijd tegen intergenerationele armoede. Het is van cruciaal belang dat elk gezin, ongeacht zijn sociaaleconomische situatie, zijn kinderen de voorwaarden kan bieden die ze nodig hebben om te slagen op school, zonder andere essentiële behoeften op te offeren.’

    Oproep tot solidariteit voor gelijke kansen

    De Terug Naar School-actie, uitgevoerd door de Federatie van de Resto du Cœur van België, heeft als doel schoolkits te bezorgen aan kinderen uit kansarme gezinnen. Dit initiatief heeft twee belangrijke doelstellingen: - De financiële last voor de begunstigde gezinnen verlichten: door schoolbenodigdheden te verstrekken, stelt het initiatief ouders in moeilijkheden in staat om hun budget aan andere fundamentele uitgaven te besteden. - Gelijke kansen ondersteunen: het initiatief wil ervoor zorgen dat alle begunstigde kinderen het schooljaar op een meer gelijke basis beginnen, uitgerust met het vereiste materiaal om te slagen, zodat ze dezelfde kansen hebben voor een goede start van het schooljaar.

    Voor kinderen uit kansarme gezinnen heeft eigen materiaal, nieuw en vergelijkbaar met dat van hun leeftijdsgenootjes, een aanzienlijke invloed op hun zelfvertrouwen, motivatie en vermogen om beter te slagen op school. Deze actie vermindert het gewicht van sociale verschillen en bevordert inclusie. Recente cijfers tonen aan dat armoede aanhoudt in België. Het aantal maaltijden dat de Resto’s du Cœur in de eerste helft van 2024 verstrekte, is hoger dan het aantal verstrekte maaltijden in heel 2019 (referentiejaar). In 2023 bereikte het aantal maaltijden dat door de Belgische Resto's du Cœur werd verspreid het trieste record van meer dan 1.600.000.

    Hoe kan je de onderwijssituatie van kinderen in kansarmoede verbeteren?

    Door gehoor te geven aan de oproep van Resto’s du Cœur kunnen donateurs de betrokken kinderen een betere toekomst bieden. Onderwijs is een van de vele factoren die de cirkel van armoede kan doorbreken en kansen biedt om er definitief uit te komen. Elke donatie helpt de begunstigden aan de middelen die ze nodig hebben om zich goed te voelen en te slagen in hun opleiding. Daarom wordt ieders bijdrage gevraagd, zodat Resto’s du Cœur effectief kan optreden.

    Concreet kunnen schenkers op twee manieren Resto’s du Cœur helpen bij deze actie om schoolmateriaal aan kinderen aan te bieden: Financiële donaties op het rekeningnummer BE44 2400 3333 3345 met de mededeling: ‘Terug naar school 2024’. - Donateurs kunnen rechtstreeks terecht op de website van de Federatie van de Resto du Cœur van België: www.restosducoeur.be. Daar kunnen ze één (of meerdere) terug-naar-schoolkit(s) kiezen (van 25, 50 of 70 euro). Het is ook mogelijk om een donatie te doen in functie van zijn mogelijkheden.

    De Federatie van de Resto du Cœur van België zal de uitdelingen en leveringen op basis van de ontvangen donaties via de Resto’s du Cœur-vestigingen voorbereiden. Op die manier zorgt ze ervoor dat elk kind het schooljaar begint met het nodige schoolmateriaal. De bijdragen van de schenkers verzekeren de continuïteit van de acties en versterken de impact van de missies van de Resto’s du Cœur. Voor elke schenking van €40 of meer wordt een fiscaal attest op naam van de schenker afgeleverd, als deze zijn Nationaal Nummer (NN) heeft meegedeeld aan de Federatie van de Resto du Cœur van België. Weet ook dat jouw gift in 2024 tot 45% fiscaal aftrekbaar is.

     

    13-08-2024 om 08:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!