Inhoud blog
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Khudi B ari
  • Citizen: Tsuyosa-collectie
  • Alpine Extreme quartz
  • MSC Cruises: winterbrochure 2024-2025 online
  • Classic Date Manufacture
  • Haal de zomer in huis
  • Ontdek de higgen gems van Lloret de Mar
  • Welkom in Tihany, bakermat van Hongaarse lavendel
  • Entertainment voor iedereen
  • Vier de festivalzomer in stijl
  • Maak kennis met ReBelle Antwerp
  • Mission Blue en MSC Foundation
  • Een reis rond de wereld(keuken) mrt Beka
  • Aqualex Circulo, les je dorst naar duurzaamheid
  • BR03 White steel & Gold
  • Kunstenares Julie Loeckx
  • Interhome ondersteunt trouwers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC Yacht club

    Gloednieuw schip MSC World America biedt grootste en nieuwste MSC Yacht Club aan om door de Caraïben te cruisen

     

    • De MSC Yacht Club is één van de zeven onderscheidende districten van MSC World America, die een afgelegen toevluchtsoord biedt van privacy, exclusiviteit en luxe. •      Het "schip in een schip" concept aan boord van MSC World America omvat twee luxueuze Owner Suites, een privé zonnedek met twee niveaus, en een privébar en restaurant met adembenemend uitzicht.

    MSC Cruises zal zijn grootste en meest luxueuze MSC Yacht Club concept naar de kusten van Noord-Amerika brengen met de lancering van MSC World America in april 2025. MSC World America betekent een sprong voorwaarts voor het populaire World Class platform van de cruisemaatschappij en zal een nieuwe wereld van cruisen inluiden met opnieuw bedachte locaties en concepten die specifiek zijn afgestemd op de Amerikaanse markt. Het nieuwe vlaggenschip zal ook het eerste zijn met zeven aan boord gelegen districten, ontworpen om gasten van alle leeftijden hun eigen vakantieavontuur te laten kiezen en het meeste uit hun tijd aan boord te halen.

    Eén van de zeven onderscheidende districten van het schip - de MSC Yacht Club - biedt een exclusief toevluchtsoord te midden van de opwinding van het bredere schip. Gasten in één van de 152 luxueuze suites kunnen genieten van een ongeëvenaarde persoonlijke service en exclusieve ruimtes voor de veeleisende reiziger. Terwijl de vraag naar verhoogde cruise-beleving groeit, neemt MSC Cruises het voortouw door zijn toonaangevende concept "schip in een schip" verder te optimaliseren.

    Kenmerken van de MSC Yacht Club op MSC World America zijn onder andere:

    Uitgestrekt zonnedek – Gasten zullen volop ruimte hebben om te ontspannen en te genieten van uitzicht op zee met een buitenruimte die zich uitstrekt over twee dekken. Het onderste dek zal een bar en grill bevatten met een uitgebreid zitgedeelte waar gasten iets kunnen eten voor ontbijt en lunch, of genieten van een cocktail terwijl ze de zonsondergang bekijken. Het bovenste dek is de perfecte privé-oase om te loungen bij het zwembad, een duik te nemen in de whirlpool of te ontspannen in een stijlvolle privé-cabana. Voor het eerst zullen MSC Yacht Club-gasten aan boord van MSC World America bediend worden vanuit de nabijgelegen bar en grill over het volledige zonnedekgebied.

    Owner Suites met meerdere kamers – De ultraluxueuze Owner Suites bieden een prachtig ingerichte slaapkamer met een dressing en een luxueuze badkamer met een groot formaat bad. Een aparte woon- en eetruimte met vloer-tot-plafond ramen opent naar een ruim privéterras compleet met een bubbelbad en een buiten-eethoek.

    Duplex Suites – De MSC Yacht Club van MSC World America zal duplex suites bevatten die zich uitstrekken over twee dekken en ideaal zijn voor families of grotere groepen die samen reizen. Op het onderste dek bieden de eet- en woonruimtes voldoende ruimte voor ontspanning, met het extra gemak van een gastenbadkamer. Boven, komt de hoofdslaapkamer compleet met een eigen badkamer. De suites bieden ook volop buitenruimte om te loungen en te zonnebaden, met sommige suites die zelfs beschikken over een privézonnedek op twee niveaus en een privé-whirlpool.

    De MSC Yacht Club Experience

    Sinds het concept in 2008 werd geïntroduceerd, biedt de MSC Yacht Club gasten een wereld van privacy en exclusiviteit aan boord van geselecteerde schepen van MSC Cruises, terwijl ze ook kunnen genieten van het brede scala aan entertainment- en eetgelegenheden aan boord. Gasten die verblijven in de MSC Yacht Club zullen een ongeëvenaarde service ervaren vanaf het moment van inchecken, met prioritaire inscheping, een toegewijd conciërgeteam, gepersonaliseerde butlerservice beschikbaar 24/7, eersteklasse roomservice en privéruimtes.

    Een premium drankenpakket, snelle internettoegang, toegang tot de thermische spa en prioritaire toegang tot de entertainmentlocaties van het schip zijn allemaal inbegrepen als onderdeel van de MSC Yacht Club-ervaring.

    Aan boord hebben MSC Yacht Club-gasten toegang tot privéruimtes, waaronder de Top Sail Lounge, waar ze kunnen genieten van betoverend panoramisch uitzicht op de oceaan terwijl ze genieten van ambachtelijke drankjes, gourmetcanapés en desserts. Het MSC Yacht Club Restaurant biedt een verfijnde menu met vijfsterrenservice en een selectie van de beste wijnen, met sommelierservice ter plaatse.

    Bij haar vertrek in april 2025 zal MSC World America naar Ocean Cay MSC Marine Reserve varen, het privé-eiland van MSC Cruises in de Bahama's. Doorlopende verbeteringen aan het eiland - die vóór de lancering van het schip zullen worden voltooid - omvatten een uitbreiding van de Ocean House bar en restaurant, die exclusief beschikbaar is voor MSC Yacht Club-gasten. Extra voorzieningen zijn onder andere een privéstrand met ligbedden en cabanas met butlerservice.

     

     

    26-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon start met eigen vluchten naar Bonair

    Vanaf 3 november vliegt Corendon Dutch Airlines naar Bonaire. Dit volgt op het succes van de vluchten naar Curaçao en de groeiende vraag naar vakanties op Bonaire. Twee keer per week, op woensdag en zondag, zal Corendon met een eigen vliegtuig, de moderne Airbus A350, naar Bonaire vertrekken. Het betreft een lijndienst, dus het is ook mogelijk om losse tickets te kopen, zonder hotelarrangement. Een enkele reis is al vanaf 299 Euro te boeken.

    De vlucht naar Bonaire is een combi-vlucht met de route Curaçao (AMS-CUR-BON-AMS). Op Curaçao maakt het toestel een tussenlanding en komt een nieuwe crew aan boord.

    Gunay Uslu, CEO van Corendon: “Bonaire is zo'n prachtig eiland, dus ik ben heel blij dat we nu zelf vluchten kunnen gaan aanbieden. Reizigers kunnen kiezen voor een aantal spectaculaire hotels waar Corendon mee samenwerkt. Of je boekt gewoon een los ticket om vrienden of familie in België of op Bonaire te bezoeken. Dankzij de ervaring die we inmiddels hebben met vliegen naar Curaçao, is het eigenlijk een logische stap om onze dienst uit te breiden naar Bonaire.”

    Accommodaties exclusief bij Corendon

    In aanvulling op de uitbreiding van de vluchten, biedt Corendon ook een scala aan accommodaties op Bonaire. Onder deze exclusieve partnerschappen bevindt zich het Van der Valk Plaza Island Residence, een 4-sterren resort met 70 appartementen op het splinternieuwe Villa Island.

    Daarnaast kunnen reizigers genieten van het Resort Bonaire, een 4-sterren accommodatie met logies, dat exclusief is voor Corendon-gasten. En voor degenen die op zoek zijn naar een premium ervaring, biedt Belnem House Bonaire luxe appartementen van 4-sterren die vorig jaar geopend zijn, en sindsdien alleen te boeken zijn via Corendon. In totaal zal het aanbod uit 20 accommodaties bestaan.

    Voor meer informatie en boekingen, ga naar www.corendon.be/bonaire en www.corendon.com/vliegtickets-bonaire

     

    25-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh V opent allereerste brandstore

    Op 18 mei opende modelabel JOSH V de deuren van haar allereerste brandstore op de Nieuweweg te Laren. Een plek waar de gehele collectie beschikbaar is en de consument op een unieke manier wordt ondergedompeld in de wereld van JOSH V.

    In samenwerking met Appie Vos is er een store design ontwikkelt waarbij female empowerment centraal staat. Er hangt een sfeer van luxe en toegankelijkheid, waarbij zachte aardetinten in verschillende bruin- en crème schakeringen de basis vormen en er gespeeld wordt met contrasterende materialen zoals marmer, hout en messing. Het interieur met afgeronde hoeken, speciaal ontwikkelde kledingrekken met organische vormen weerspiegelen vrouwelijkheid. De store is een oase van rust met prachtige raampartijen en lichtinval. 

    Om JOSH V’s missie ‘Making women look & feel spectaculair’ kracht bij zetten is er bij de paskamers de ‘Press for Power-button’ te vinden. Zodra je de knop indrukt zijn er verschillende empowering complimenten te horen, terwijl je voor de spiegel staat. Deze originele activatie is tegelijkertijd een knipoog naar het gevolg van het dragen van de kleding; complimenten gegarandeerd. Daarnaast bevindt zich achter in de store een atelier waar gekochte items gepersonaliseerd kunnen worden door middel van het borduren van initialen. Als klant kan je rekenen op hoogwaardige service en persoonlijke advies waar JOSH V veel waarde aan hecht.

    “We wilden een plek creëren waar onze klanten graag komen, zich welkom en speciaal voelen en in alle rust kunnen winkelen. Er echt een ervaring van maken.”, aldus eigenaresse Josh Veldhuizen.

    En dit is pas het begin! De opening van de eerste brandstore is een nieuwe stap in JOSH V’s omnichannel strategie. Eigenaresse Josh Veldhuizen laat weten dat ze ernaar uitkijkt om de tweede brandstore te openen in Nederland en om op termijn op diverse strategische plekken het brandstore concept uit te rollen.

    Alle beeldrechten: Maryn Haertel

    Het Nederlandse modelabel JOSH V, opgericht in 2011, is online verkrijgbaar via JOSHV.com en ruim 450 partnerstores in binnen- en buitenland. En vanaf nu ook in de nieuwe brandstore te Laren. Het merk staat bekend om de stijlvolle en tijdloze collecties.  De missie van JOSH V is om vrouwen er spectaculair uit te laten zien en zich ook zo te laten voelen, waarbij diversiteit, body positivity en duurzaamheid centraal staan. In tegensteling tot de hoge kwaliteit en uitstraling, biedt JOSH V haar collecties  - bestaande uit kleding, schoenen, tassen, sieraden, accessoires en Home artikelen, binnen een toegankelijk prijssegment aan. www.joshv.com

     







    24-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bourgondië op een andere manier ontdekken

    Wanneer de dagen langer en zonniger worden, is Bourgondië de ideale bestemming om te genieten van de zachte lentedagen. De weiden bloeien weer, de bomen ontluiken, de zon weerkaatst op de meren en rivieren... Bourgondië, populair bij Belgen, komt na de winter weer tot leven en biedt een scala aan buitenactiviteiten, waaronder nieuwe fiets- en wandelroutes. Maar in de Bourgogne vind je ook minder bekende bezienswaardigheden, die daarom niet minder interessant zijn. We gaan daarom richting Le Creusot om een Bourgondië vol verrassingen te ontdekken...

    De Tour du Morvan des Sommets te voet : Op deze bestemming worden al veel routes aangeboden voor verschillende niveaus en vervoersmiddelen. De Grand Site de France Bibracte – Morvan des Sommets biedt nu een gloednieuwe wandelroute aan: De Tour du Morvan des Sommets. Deze 140 km lange route is toegankelijk voor alle goede wandelaars en leidt je rond de drie belangrijkste bergtoppen van de Morvan: de Haut-Folin (901m), de Prénelay (855m) en de Mont Beuvray (821m). Het is een mooie mogelijkheid om rustig de landschappen en het rijke culturele erfgoed van deze Grand Site de France te verkennen.

    De Grande Traversée du Massif Central met een gravelbike : Op een mountainbike of gravelbike!  Vanaf Avallon, de meest noordelijke toegangspoort tot de Grande Traversée du Massif Central, rijd je in 7 etappes (248 km) met een mountainbike of gravelbike naar het Gallo-Romeinse Autun. Een echte pelgrimstocht langs het water, tussen de bergen en meren van de Morvan, door een prachtig fietsgebied met meer dan 100 km bewegwijzerde mountainbikeroutes en -afdalingen. Gravelbikes zijn een kruising tussen een wegfiets en een mountainbike. Fietsers kunnen met deze fiets de hoofdwegen verlaten en grindwegen, onverharde wegen of paden nemen om van de ruimte en de natuur te genieten. 

    En natuurlijk Bourgondië langs de Voie Bleue : Bourgondië, beroemd om zijn wijnen, kan ook langs het water worden verkend door het volgen van de Voie Bleue. Deze 700 km lange route van Luxemburg naar Lyon doorkruist Bourgondië van het noordoosten naar het zuidoosten. De Voie Bleue is een geweldige manier om de steden en dorpen langs de Saône te verkennen. Daarnaast zijn er kastelen, zoals Ray-sur-Saône met uitzicht op de Saône, of Talmay met een boomgaard van meer dan 400 fruitbomen. Tussen Chalon-sur-Saône en Mâcon zijn er de wijngaarden en is de weg vrij voor lunches en diners aan het water.

    Bourgondië op een andere manier : Belgen denken bij Bourgondië waarschijnlijk direct aan de Côte-d'Or, maar de regio heeft nog veel meer te bieden als je bereid bent om de gebaande paden te verlaten. Hier vind je twee suggesties om Bourgondië in de lente op een andere manier te ontdekken. 

    Bestemming Le Creusot-Montceau: Het verleden van de regio kom je hier tegen op bijzondere plekken die inzicht geven in de plaatselijke industriële geschiedenis. Bijvoorbeeld in Le Creusot, met het Château de la Verrerie en zijn Petit Théâtre in Italiaanse stijl, het verrassende musée de la Mine en Villa Perrusson.

    De Tour de Bourgogne à vélo® biedt eveneens de mogelijkheid om de stadjes en het platteland langs het Canal du Centre te ontdekken. Je doet geweldige ontdekkingen en ziet een ander Bourgondië op slechts 1,5 uur van Parijs met de TGV.

    Nieuw aanbod van aantrekkelijke diensten op het Domaine de la Pierre Ronde : De hobbithuisjes, joerts en tipi's, het huis met rieten dak van Merwind de tovenaar en de elfenhut kenden we al. Dit jaar is het aanbod op het Ronde uitgebreid met energetische behandelingen en elvenmassages.  In deze tijdloze omgeving kun je volledig tot rust komen door echt contact te maken met de natuur.   







    24-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musthaves voor de zomer

    De zomer is het ideale moment om je verzorgingsroutine een opfrisser te geven. Met onze zomerfavorieten laat je je huid stralen met de kracht van de natuur. Alle producten zijn 100% natuurlijk en biologisch, precies zoals je van ons gewend bent.

    Skin Food Voedende Reinigingsgel

    In de zomermaanden is het belangrijk om je gezicht goed schoon te maken. Skin Food Voedende Reinigingsgel verwijdert in water oplosbare make-up en droogt je huid niet uit. De gel-to-oil-to-milk met biologische zonnebloemolie, extract van driekleurig viooltje en Calendula verandert op je huid van een gel naar een olie. Voeg je er water aan toe? Dan ontstaat een melkachtige emulsie die je huid op milde wijze reinigt. Onmisbaar voor een schone en stralende huid. 75 ml - € 12,99

    Skin Food Ultra-Light Dry Oil

    Voor in je koffer: Skin Food Ultra-Light Dry Oil! De unieke 2-fasen olie voor lichaam en gezicht hydrateert, voedt en verzorgt je huid tijdens zonnige dagen. De spray met voedende jojoba-olie en extracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula, kamille en rozemarijn trekt snel in en zorgt voor een mooie glow. Met de zomerse geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars. En wist je dat de fles gemaakt is van 98% gerecycled plastic? Goed voor jou én de natuur. 100 ml - € 15,99

    Verstevigend serum

    Door de zon kan je huid droger aanvoelen dan normaal. Kies daarom voor producten die je huid hydrateren en beschermen. Verstevigend Serum met granaatappelpitolie en macapeptiden geeft een onmiddellijke hydratie-boost die lang aanhoudt en de natuurlijke beschermlaag van je huid verbetert. En omdat het serum speciaal ontwikkeld is voor de 40+ huid, vermindert het rimpels en geeft het cellen nieuwe energie. Zo heb je een stevigere en stralendere huid, de hele zomer lang. 30 ml - € 29,99

    Citrus + Bergamot 24h Deodorant Stick

    Hoge temperaturen maken de kans op zweten groter. Een goede deodorant is dus nóg belangrijker. De nieuwe Citrus + Bergamot 24h Deodorant Stick is 100% natuurlijk, sluit de poriën niet af en heeft de sprankelende fruitige geur van citroen en bergamot. De deodorant stick met biologische zonnebloemolie en shea butter smelt op je huid en zorgt voor 24 uur lange frisheid. Ook fijn: de stick is vrij van alcohol, aluminiumzouten en baking soda. Ontdek de kracht van de natuur. 50 gr - € 10,99

     

     





    23-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CKS SS24

    zomerse magie van licht, kleur en zelfexpressie

     

    SS24 collectie - Drop 3 & 4

    Stap binnen in de betoverende wereld van CKS deze zomer, waar vrijheid en zelfexpressie samenkomen in een spel van licht en kleur. Van lichtgeïnspireerde pasteltinten tot opvallende prints, en van neonkleuren tot patronen in het thema "Fabulous Fake", CKS brengt een zomer vol creativiteit en verbeelding.

    Into the light

    Het eerste deel van de zomercollectie van CKS omarmt het verlangen naar vrijheid en zelfexpressie, geïnspireerd door licht in al zijn vormen. Zachte pasteltinten, gecombineerd met krachtige kleuren, voeren de boventoon. De CKS in-house print designer heeft daarnaast een streepjesprint ontwikkeld die doet denken aan het kleurenspectrum bij lichtreflecties, een zonnig aquarel bloemenpatroon en opvallende jacquardprints met zilver of fluoroze. Deze items zijn niet alleen mood-boosting, maar ook perfect voor de aankomende lentefeestjes. De must-haves? De roze cargo set, de denim maxi-rok met dubbele split en de jacquardjasjes.

    What you see is not what you get

    De hoogzomercollectie van CKS draait rond het het thema "Fabulous Fake". Niet negatief te interpreteren als “nep”, maar vanuit een positieve fascinatie voor ontwikkelingen in de digitale wereld. Artificiële (neon)kleuren en vormen liggen aan de basis en spelen zo met de grens tussen wat echt is en wat niet. Krijg een instant zomergevoel met een patroon geïnspireerd op ballonnen in de vorm van bloemen, een vernieuwende ruitjesprint met de optische illusie van een geweven textuur of neonbloemen die wel licht lijken te geven met krijtstrepen op de achtergrond.

    De collectie is verkrijgbaar in alle CKS concept stores en op cks-fashion.com







    22-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van een koffiedate tot ...

    een avondje dansen: verken de nieuwe Unisa collectie

     

    Unisa's nieuwste collectie brengt een frisse dosis stijl en veelzijdigheid, ideaal voor de dagelijkse routine van de moderne vrouw. Of je nu een brunchafspraak hebt, door de stad wandelt, een lange werkdag voor de boeg hebt, of een middagje gaat winkelen, Unisa heeft de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

    Begin je ochtend goed met een koffietje

    Stel je voor: een stralende ochtend in een knus café met je vrienden. Met Unisa's assortiment van elegante hakken en veelzijdige handtassen ben je helemaal klaar om te schitteren, in alle comfort. Ga voor een comfy hak, gecombineerd met een trendy handtas, terwijl je geniet van je latte macchiato of smakelijke croissant.

    Ontdek de stad met flair

    Verken de stad in stijl terwijl je door de straten wandelt. Met de veelzijdige designs van Unisa loop je niet alleen modieus, maar ook comfortabel door de stad. Of je nu langs boetiekjes slentert of kunstgalerijen bezoekt, ga je voor een gedurfde metallic look of geef je de voorkeur aan een neutrale kleur? Combineer je heels met een trendy tas en maak overal waar je gaat een statement.

    Schitteren onder de sterrenhemel

    Ben jij meer een nachtuil? Of je nu de hele nacht door danst of geniet van een uitgebreid diner, onderstaande schoenen voegen een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid. Met sprankelende details en tijdloze ontwerpen sta jij in het middelpunt van de avond. Voeg een opvallende clutch toe en je bent helemaal klaar voor een onvergetelijke nacht!

     

     





    22-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yiko collectie

    Yiko, waar elegantie en comfort elkaar ontmoeten in het buiten dineren

    Ontdek de harmonieuze samensmelting van teakhout en gerecycleerd tweekleurig wicker in de Yiko collectie van Manutti - een eerbetoon aan zowel elegantie als uitzonderlijk comfort. De Yiko eetkamerstoel, met zijn gebogen lijnen en uitzonderlijk zitcomfort, is ontworpen om een gevoel van nostalgie op te roepen en tegelijkertijd tijdloze elegantie te belichamen.

    Yiko eetkamerstoel

    De Yiko eetkamerstoel combineert naadloos traditioneel vakmanschap met Japans geïnspireerd minimalisme. De gerecyclede tweekleurige rieten zitting, met zorg geweven, biedt zowel comfort als een vleugje vertrouwdheid en zorgt voor een heerlijke ervaring met of zonder kussen. Het natuurlijke frame van warm teakhout past moeiteloos bij klassieke en moderne omgevingen en biedt uitstekend zitcomfort met een stevige ondersteuning van de rug.

    Deze eetkamerstoel belichaamt veelzijdigheid en verfijning en past naadloos in verschillende buitenomgevingen. Hij is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en straalt niet alleen tijdloze elegantie uit, maar is ook in lijn met eco-bewuste waarden. Het ontwerp van Yiko is een perfecte balans tussen moderne luxe en natuurlijke aantrekkingskracht, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die zowel stijl als inhoud zoeken in hun buitenmeubilair.

    Een match voor elke omgeving

    Met zijn tijdloze uitstraling past uw teakhouten Yiko eetkamerstoel bij elke buitentafel, of het nu een rustige, rustieke landelijke omgeving is of een chic, modern terras. Manutti heeft de bijpassende tafel. Teak brengt leven in uw visie van het perfecte buitenverblijf.

    Materialen & Stoffen

    Manutti, synoniem voor kwaliteit, onthult een mijlpaal in outdoor luxe. Onze zorgvuldig samengestelde selectie van eersteklas materialen zorgt voor blijvende elegantie, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Yiko introduceert ook zijn eigen premium-kwaliteitselement - Twisted Chalk, een gerecycleerd tweekleurig vlechtwerk dat prioriteit geeft aan veiligheid door brandvertragende materialen. Met Manutti's streven naar uitmuntendheid herdefinieert de Yiko collectie het buitenleven en combineert verfijning met eco-bewust design.

    Teak, het gekozen materiaal voor Yiko, blaast leven in uw visie van het perfecte buitenverblijf en geeft het een natuurlijke schoonheid en tijdloze klasse. We geven prioriteit aan duurzaamheid door alleen teakhout van superieure kwaliteit te selecteren, afkomstig van gecontroleerde bosplantages in Indonesië en Thailand. Naarmate teakhout ouder wordt, krijgt het een natuurlijke zilvergrijze patina en is het zeer goed bestand tegen UV-straling, chloor en zeewater. Onze teakhouten meubelen zijn milieuvriendelijk en 100% recycleerbaar en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

    Houd de Manutti teakhouten meubelen moeiteloos mooi met eenvoudig onderhoud met de Teak Colour Refresher of Teak Protector.

     

     

     

     







    21-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le monde est-il 'comic'

    Henri Beaufour, Le bonhomme

     

    03.07 -> 28.07 2024 - Galerie Sablon d'Art Grote Zavel 2 - 1000 Brussel

    Henri Beaufour is een “off-the-wall” kunstenaar die alle media beoefent, van beeldhouwen tot graveren, schilderen en tekenen. Hij presenteert een tentoonstelling in Galerie Sablon d'Art die speciaal is ontworpen voor de rijke humoristische cultuur van Brussel. Het is een verzameling werken met als rode draad zijn onconventionele relatie met portretten en menselijkheid, soms grenzend aan karikatuur of stripverhaal.

    Henri Beaufour, La tête de Cochon

    De Fransman Henri Beaufour (1965), opgeleid in kunst en kunstgeschiedenis in de Verenigde Staten, Frankrijk en Italië, is gepassioneerd door literatuur en nieuwsgierig naar alle vormen van cultuur en filosofie. Hij heeft echter nooit de “kunst van de hand” verwaarloosd, waarmee hij jarenlang experimenteerde onder leiding van “meesterbeeldhouwers”, terwijl hij bleef tekenen en schilderen. Hij behoort tot die categorie kunstenaars die een origineel maar onafhankelijk oeuvre ontwikkelen en die hun tijd liever wijden aan de onvermoeibare zoektocht naar vorm en de betekenis die daaruit voortkomt. Puttend uit de erfenis van zijn voorgangers en de vele invloeden die hem parten spelen, probeert hij deze bijdragen zowel te synthetiseren als te overstijgen. Henri Beaufour, tegelijk barok, expressionistisch en informeel, bouwt al bijna dertig jaar aan een vruchtbaar maar coherent oeuvre. Zijn tekeningen, schilderijen en gravures zijn allemaal parallelle en complementaire paden in zijn oneindige poging om de waarheid van het leven door middel van materie over te brengen. Het expressionisme lijkt de boventoon te voeren, van Kirchner tot de verre erfgenamen van bepaalde grote figuren uit de informele kunst, zoals Dubuffet, Bacon en de CoBrA-beweging, die zijn werk ook lijken te beïnvloeden.

    Henri Beaufour, Le Fumeur

    Frédéric Elkaïm: “Het werk van Henri Beaufour heeft een eigenheid die het kenmerk is van een volmaakt originele geest die volledig losstaat van de huidige mode. Zijn grafische universum is doordrongen van een vruchtbare paradox tussen ongebreidelde expressiviteit en hedendaagse banaliteit, waarbij hij zowel de leegte van het bestaan als de grootsheid van de eenvoud benadrukt. Op deze manier stelt hij ons vragen over de onverbloemde waarheid van onze menselijke conditie.

    Henri Beaufour, Le Leviathan

    Voor deze tentoonstelling in Brussel, in de Galerie Sablon d'Art, ligt de nadruk op het fundamenteel Rabelaisiaanse, komische en vechtlustige, soms zelfs cynische karakter van de kunstenaar. Zijn overvloedige oeuvre, dat soms dicht aanleunt bij karikaturen of stripverhalen, biedt een coherent corpus dat kan worden aangepast aan de rijke geschiedenis van Brussel en zijn cultuur van humor, van de meest kleurrijke tot de zwartste. Sculpturen, tekeningen, schilderijen, gravures, keramiek - alle media 'van de hand' worden opgeroepen in een precies, snel, scherp gebaar dat veel zegt over de kwetsbare mensheid en haar bestiarium dat zich uitstrekt tot aan de grenzen van de dierlijkheid... Kan komedie echt een dialoog aangaan met kunst? Is het groteske verenigbaar met het artistieke doel? Kan de geest van de karikatuur en het stripverhaal ons echt inspireren om ons te interesseren voor deze werken, die vaak als minder belangrijk worden beschouwd? Dit zijn slechts enkele van de natuurlijk open vragen die aan bod komen in deze presentatie, die ons in staat zal stellen een uniek, vrij en onafhankelijk talent van de hedendaagse Franstalige kunstscène te ontdekken.

    Open donderdag tot zondag van 11.00 tot 19.00 uur

     

     

     

     

     

     





    20-05-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!