Inhoud blog
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    15-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Graubunden is elk pad een fietsroute

    graubündenBIKE de app, ideaal uitgangspunt om de perfecte MTB fietsvakantie te plannen

    Graubünden, het grootste vakantiegebied van Zwitserland, is één van ‘s werelds meest aantrekkelijke mountainbike regio’s. Graubünden heeft een legio aan mogelijkheden, die het hart van elke fietser sneller laat kloppen. Van bergafwaartse adrenaline in het Lenzerheide Bike Park, singletrack sensaties van de Alps Trail in Davos, plezier met het gezin op de pumptracks in Flims, de wonderen van de natuur in het Zwitsers Nationaal Park tot het vrij rijden op de Corviglia Flow Trail in St. Moritz. Fietsers en wandelaars kunnen op hun gemak naast elkaar wandelen en/ of fietsen.

    Duizenden kilometers uitstekende singletracks, avontuurlijke fietsparken en vele andere attracties trekken fietsers naar volgende vijf fietsbestemmingen: Davos Klosters, Lenzerheide, Engadin St. Moritz, Flims en Scuol Samnaun Val Müstair. Elke regio heeft zijn eigen specifiek culturele en landschappelijke kenmerken, waardoor zij samen een onvergetelijk fietsavontuur bieden in Graubünden. Dit is allemaal in de directe omgeving te vinden – internationale gasten arriveren in Zurich en kunnen Graubünden bereiken met het openbaar vervoer in slechts 90 minuten –. Alle bestemmingen in Graubünden beschikken over goede verbindingen en zijn goed te bereiken met de trein, de bus en de kabelbaan. In vele plaatsen kan de bagage gemakkelijk van hotel naar hotel worden vervoerd en zijn vele kabelbanen inbegrepen. Bovendien delen professionele fietsgidsen graag hun geheime tips op begeleide tours. In hotels die door graubündenBIKE gecertificeerd zijn, is de tijd die niet op de fiets wordt gespendeerd ook gegarandeerd aangenaam. Met een ontbijt speciaal voor atleten, aanwezige fietsgarages en reparatiewinkels, wasserette, een wasplaats voor de fiets en goed geïnformeerde hoteliers, is de tussentijd zeker ontspannend en zal de volgende tour met een goede start beginnen. Bezoekers die hun fiets thuis willen laten, kunnen gemakkelijk een goede fiets huren in alle bestemmingen van graubündenBIKE.

    Een regio voor elk type mountainbiker

    Hoogtes van 500 tot 3,000 meter boven de zeespiegel, een divers scala aan flora en fauna en fietspaden en attracties voor ieders smaak, maken Graubünden tot één van de meest aantrekkelijke fietsregio’s in de wereld. Een voorbeeld hiervan is de veelzijdige 3 daagse Flow tour. De singletracks behoren tot de mooiste paden in Graubünden – vloeiend, alpine, gevarieerd en recht door het midden van de bergen in Chur, Lenzerheide en helemaal tot aan Flims, waar een afdaling staat te wachten op het TREK Runca Trail. In de loop van 3 dagen worden diverse landschappen gepasseerd, met de indrukwekkende Rijnkloof – de ‘Swiss Grand Canyon’, als het hoogtepunt van de tour.

    Het Lenzerheide fietspark biedt een geheel andere ervaring. Een enorm gevarieerd gebied met vijf moeilijkheidsgraden, voor zowel beginners als professionele fietsers, tussen het Scharmoin tussenstation en het Rothorn basisstation. Dit is tevens waar het huidige pad van de World Cup te vinden is, waar ook de World Championships van 2018 plaatsvinden. Voor iedereen die unieke landschappen wenst te ontdekken op de mountainbike, biedt het Nationaal Park in de Scuol Samnaun Val Müstair regio één van de meest schilderachtige tours van Zwitserland. De Rocky Gorge in Val d’Uina en de Bernina Express Trail zijn twee unieke hoogtepunten van de tour. De tour cirkelt om het gehele Nationale Park van Zwitserland in vier verschillende stadia.

    De Engadin St. Moritz regio staat niet alleen bekend om de betoverende wintersporten, maar ook om de uitstekende fietsroutes. De Corviglia Flow Trail is een onvergetelijke afdaling op pumptrack, welke harmonieus is geïntegreerd in het landschap over meer dan 480 meter hoogte. Fietsen over de Flow Trail staat vooral voor plezier hebben. Het pad leidt van het Corviglia basisstation over de Sass Runzöl en Alp Nova naar het Chantarella tussenstation.

    Singletrack fans wordt aangeraden om ook Davos Klosters te bezoeken. De Alps Trail Davos is in 2014 door de IMBA benoemd tot Epic Trail. De route van Jakobshorn naar Filisur heeft zich zodanig aangesloten bij de top van ’s werelds beste mountainbike paden. De singletrack is één van de langste in Zwitserland en onderscheidt zich door het landschap en eerste klasse onderhoud. Kenmerken die toepasselijk zijn op alle fietsroutes door de hele regio van Graubünden.

    Meer informatie: www.graubuenden.ch

     

    15-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Architecten en interieurarchitecten keizen Feelgood Designs

    Langzamerhand krijgen de stoelen van Feelgood Designs steeds meer voet aan de grond in de projectinrichting. Ze duiken bijvoorbeeld regelmatig op bij horecagelegenheden. Architecten, stylisten en interieurontwerpers hebben dan ook paar hele goede redenen om voor deze stoelen te kiezen: Veel van de modellen hebben zowel een indoor als een outdoor uitvoering. Daardoor is het mogelijk een bepaalde look in de gehele locatie toe te passen, binnen en buiten, in het restaurant en op het terras. Het tijdloze ontwerp zorgt er bovendien voor dat de stoelen in vrijwel elk interieur op hun plaats zijn. De stoelen van Feelgood Designs zijn bestand tegen intensief gebruik en hebben een duurzame bekleding van natuurlijk rotan of recyclebaar polyrotan. De outdoor modellen zijn daarbij kleurecht en UV-bestendig. Nog een belangrijk pluspunt voor de projectensector: de stoelen zijn gemakkelijk te onderhouden en eenvoudig te stapelen. Het handgevlochten rotan op het gepoederlakte frame verleent de modellen een hoge kwaliteitsuitstraling.

    In de vijf projecten hieronder leest u hoe de stoelen van Feelgood Designs hebben bijgedragen aan een ‘feel good omgeving’.

    Golf & Country Club, Tielt-Winge, België

    De in 1988 ontworpen baan van de Winge Golf & Country Club heeft 18 brede en smalle holes. Bossen, vijvers, heidepartijen en open landschappen maken het parcours tot een uitdaging voor golfers van elk niveau. Volgens kenners is het een echte kwaliteitsbaan.

    Het clubhuis was lange tijd gevestigd in het 17e eeuwse Kasteel van Winge. Na vele jaren van plannen maken kon in 2014 een nieuw, modern pand aan de rand van de baan betrokken worden. Voor de inrichting is gekozen voor stoelen van Feelgood Designs. Veel modellen zijn voor binnen en buiten in dezelfde uitvoering verkrijgbaar, maar dat geldt niet voor allemaal. Om een zo groot mogelijke eenheid in de inrichting te verkrijgen, koos de Golf & Country Club er voor om zowel buiten als binnen outdoor stoelen te gebruiken.

    Architect: Robbrecht en Daem, 2014 - Interieurontwerp: Huyghe Decoratie. Stoelen terras: Basket chair white/honey en C317 black/honey, Stoelen binnen: C603 chair black/honey, C603 stool black/honey en C317 black/honey  

    Casa Cook, Rhodos, Griekenland

    Op het Griekse eiland Rhodos, op een paar minuten lopen van de Aegeïsche Zee, ligt hotel Casa Cook. Dit gloednieuwe hotel combineert een nieuwe blik op de traditionele Griekse architectuur met een warme, nomadische stijl. Accessoires vanuit de hele wereld zorgen voor een ontspannen sfeer. De inrichting wordt gekenmerkt door natuurlijke accenten, van stenen muren, houten balkons en pergola’s tot materialen als gewoven biezen en linnen. Met zijn retro uitstraling past de basket chair van Feelgood Designs prima in deze omgeving. Hij is dan ook te vinden in elk van de 90 kamers én in het restaurant van het hotel.

    Architect: Vana Pernari, 2016 - Interieurontwerp: Annabell Kutucu en Michael Schickinger - Stoel: Basket chair black/natural

    De Lijsterbes, Berlare, België

    Na vele jaren een ‘klassiek restaurant’ met Michelinster te zijn geweest, heeft chef kok Geert van der Bruggen in 2015 het roer omgegooid. Er kwam een nieuwe formule, waarbinnen de natuurlijk, lichte keuken de toon aangeeft. Nieuwe smaken met vertrouwde ingrediënten, daar draait het om. In het restaurant is een centrale plek gereserveerd voor de Franse rotisserie, waar producten langzaam in hun eigen sappen kunnen garen. Ook het interieur van De Lijsterbes onderging een metamorfose, de oude inventaris werd geheel vervangen. Bij de restyling viel de keus op de comfortabele stoelen van Feelgood Designs.

    Interieurontwerp: De Compagnie, Bornem, 2015 - Stoel: C603 chair black/pulut natural

    Colonel restaurant, Brussel, België

    Restaurant Colonel biedt een warme ambiance in een elegante en verfijnde omgeving. Het restaurant, vernoemd naar de grootvader van de eigenaar, is toegewijd aan de diverse regio’s van Frankrijk en in het bijzonder het topkwaliteit rundvlees dat daar vandaan komt. Klanten kunnen niet alleen hun favoriete stukje vlees uitkiezen, maar ook het soort rund waar het van afkomstig is en de ouderdom. Dat wordt vervolgens op houtskool bereid, onder leiding van chef kok Benjamin Laborie.

    De authenticiteit is niet alleen op de keuken van toepassing, maar ook op het interieur van de zaak. Het combineert warme kleuren met puur natuur: een vloer van rode Provencaalse plavuizen, muren met een mozaïek van bakstenen, een travertijnen toonbank, robuuste houten tafels en stoelen met gewoven rotan. Geheel terecht is Colonel door horecamagazine Venuez bekroond met de Hospitaliy Award 2015 voor ‘beste restaurant concept’.

    Architect: Dirk de Leeuw, 2015 - Interieurontwerp: Diego Carrion en Cécile Grosjean - Stoel: Basket chair black/black en C603 chair black/black

    Stassart 11 / De Borght, Mechelen, België

    In een oude Mechelse patriciërswoning met aangebouwd klooster zijn twee bijzondere bedrijven gevestigd. Restaurant Stassart 11 biedt haar gasten lekker en gezond eten en drinken. Er bevinden zich daar ook twee evenementenlocaties, Kapel de Rommerswael en Het Schooltje, voor particuliere en bedrijfsbijeenkomsten.

    De Borght is een in hetzelfde pand gevestigde winkel, die al meer dan 25 jaar een uitgelezen combinatie van bloemen, planten, decoratie, glaswerk, kunst, interieuraccessoires, meubels en tuinarrangementen biedt. Ook de stoelen van Feelgood Designs zijn in dit kwalitatieve assortiment opgenomen. Gasten die bij Stassart 11 in Het Schooltje neerstrijken, kunnen zelf ervaren hoe heerlijk deze stoelen zitten.

    Interieurontwerp: Veerle van Eycken, 2016 - Stoel: C603 chair black/black

    De Feelgood Designs collectie: Feelgood Designs combineert klassieke en hedendaagse ontwerpen met traditioneel vakmanschap en natuurlijke materialen. De doordachte collectie wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, aandacht voor de ergonomie en oog voor detail. Feelgood Designs is sinds 2013 aanwezig op de Europese markt.

    Producent: Feelgood Designs - Importeur en verdeler voor Europa: marta b.v., www.martaonline.eu.

     

     

     

     







    14-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frenchies, juwelen, frenchic juwelen !

    Modern, stijlvol, onweerstaanbaar: ze hebben alles voor zich, en dus alles voor ons. Goud, diamanten, gekleurde stenen.

    Wil je nog meer? Het rijk is aan u: de boetieks van de juweliers Tollet. Een uitgebreide waaier aan keuzes, trends en prijzen wacht op u. Van de iconen van de Place Vendôme tot hit-sieraden van de ontwerpers: bij Tollet bestaan er talrijke manieren om PARIJS in een juwelenkistje te stoppen…

    Sentimenteel en geraffineerd : Chaumet

    Elegantie houdt van lichtzinnigheid bij 12, Place Vendôme. Alles is er sinds 1780 ludiek, maar toch edel. Een beetje geschiedenis, veel verfijning: de Joséphine ringen lijken op keizerlijke diademen! ‘Les Liens de Chaumet’ blijven voor emotie zorgen als discreet symbool van verbondenheid…Ring Diadème Joséphine wit goud, bezet met diamanten. 7.170 € - – Ring Liens de Chaumet, wit goud en diamanten. 4.050 €

    Hedendaags en sterk : Dinh van

    “De vrije geest van de juwelenmakerij” is 50 geworden in 2015. Zijn creaties zijn tijdloos modern en doen niet alsof. Het Huis Dinh Van heeft haar eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door het streven naar essentiële vormen: handboeien, spijkers, kubussen, schakels, spiralen…Ring Spirale groot model, wit goud en diamanten. 5.900 € – Armband Menottes, goud, volledig of gedeeltelijk met edelstenen bezet, op schakelketting. Vanaf 590 €

    Glamour en prikkelend : Fred Paris

    Zijn oprichter was dol op de zon, kleuren, feesten en watersport. Vandaar de iconen van het Huis! De armband Force 10 – geïnspireerd door de zeilsport sinds 1996 – maakt veelvuldig gebruik van kabels en de gouden «harpsluitingen». De ringen Pain de Sucre geven je zin om te snoepen : de cabochons zijn om in te bijten! Armband Force 10, harpsluiting in roze goud en diamanten, touwen uit textiel. 6.820 € (vanaf 1.350 €) - – Ring Pain de Sucre, geel goud, middelgroot model. Verwisselbare cabochons: gele kwarts, rozenkwarts, amethist, groene toermalijn. Vanaf 3.590 €

    Grafisch en puur :Garel Paris

    De hoogstaande technische vakkennis, de kwaliteit van de stenen en van de slijpsel, de nauwkeurige bezetting met edelstenen. Dat alles maakt een juweel van Garel uit! Uit liefde voor diamanten heeft het merk zijn eigen sieradenfabriek ontwikkeld. Elke collectie, waaronder de emblematische ‘Envol’, ontstaat in de handen van vakmensen. Must-have: de solitairs. Ring ‘Envol’, spiraal in wit goud, ronde brillant solitair, tussen sensualiteit en strengheid. Vanaf 950 € - – Armbanden Envol, diamanten en goud, in relax mode op koorden armbanden. Vanaf 250 €

    Stralend en vrouwelijk : Messika

    Wie kon beter dan een vrouw de manier waarop diamanten worden gedragen veranderen ? Bijna 10 jaar geleden waren de Juweliers Tollet bij de eersten om te geloven in Valérie Messika. Vandaag schittert haar naam bovenaan de hitparade van de internationale juwelenmakerij. De bewierookte maar trouwe ontwerpster uit Parijs levert hen steeds haar bestsellers en neo-juwelen. Ring Move Uno, wit goud en een diamant ‘signature’ die schuift en glijdt. 800 € - – Armband Skinny, wit goud en diamanten 1 karaat. Een rivier van diamanten voor het dagelijkse leven, elastisch en uiterst resistent ! 4.550 €

    Ondeugend en charmant : Poiray

    Als enfant terrible van de juwelierskunst en de Parijse eigenwijsheid, heeft het Huis Poiray de ring van onze dromen uitgevonden. ‘Ma Préférence’ verandert in een klik van kleur en allure! De heel gemakkelijk samen te stellen ring bestaat uit een ovale steen, een kraag, al dan niet bezet met steentjes, en een corpus in roze, geel of wit goud. Ring ‘Ma Préférence’, goud (met of zonder diamanten) en zijn garderobe: gele kwarts, groene toermalijn, aquamarijn, amethist. Vanaf 2.300 € - – Hanger Cœur Fil, roze goud en diamanten. Middelgroot model. 6.000 €







    13-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Dandoy summer explorer kit

    Alle belangrijke dingen beginnen met… een box! Dandloy lanceert zijn SUMMER EXPLORER KIT, een box die je heel de zomer kan vergezellen, speciaal gemaakt om overal goede herinneringen in op te slaan.

    Tijdens de zomer leren we waar het leven werkelijk over gaat. We leren zwemmen, eetbare bessen plukken en misschien zelfs een tractor besturen. Alles wat ons kan helpen in het verdere leven, met andere woorden. Toen we jong waren leek het alsof onze klasgenoten totaal verschillende mensen werden na die acht mysterieuze weken tijdens de zomer.

    De zomer is de tijd van verandering. We ontpoppen ons allemaal tot mooie vlinders, en daarom zijn we er dol op. Dandoy’s summer box wil gewoon goed gezelschap zijn voor al uw zomerse avonturen, een kit om mee op ontdekkingstocht te trekken en het beste van uw zomer te maken.

    Wat zit er verstopt in deze box? Zes verschillende soorten koekjes, een verfrissende organische drank en een zomer als nooit tevoren. De zes koekjes: Zandkoekjes met verse limoen (nieuw), Krokante koekjes met amandelen, Mueslikoekjes met rood fruit (zonder boter!) (nieuw) , Roze vinger aperitiefkoekjes (nieuw), Palmblad

    Fruitpasta : De verfrissende organische drank door Simone à soif 100% natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, kleurmiddelen of toegevoegde suikers. Drie smaken voor elke avonturier: Appel & Geranium, Aardbei & Melisse, Komkommer & Munt.

    En tal van andere verrassingen... Summer Explorer Kit -€ 55

    www.maisondandoy.com







    12-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van lotte naar de plancha
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk is de zomer daar ! Laten we er meteen van genieten voor die weer weg is. Het is hét moment om de plancha van Forge Adour aan te steken en dit origineel recept klaar te maken dat North Sea Chef Ilse d'Hooge creëerde : gekruide lotte met geroosterde aardappeltjes, rode ui en rucola.

    Forge Adour zal je smaakpapillen doen opleven !

    Pittige zeeduivel met gebakken krieltjes, rode ui en rucola:

    Voor 4 pers • 35 min: 4 moten zeeduivel van 180g • 1 el korianderzaadjes • 1 kl chilivlokken • 1 teentje knoflook • handvol basilicumblaadjes • handvol korianderblaadjes • sap van 1 citroen • olijfolie • 400 g gekookte krieltjes in kwartjes • 1 kleine rode ui, in ringen • 100 g rucola. Dressing: 1 el gehakte peterselie • 5 el olijfolie • 2 el citroenap • 2 el kappertjes

    1/ Doe de korianderzaadjes, chilivlokken, knoflook in een vijzel, maak fijn. Voeg er geleidelijk de basilicum en korianderblaadjes bij en blijf fijnmaken. Voeg citroensap en peper en zout toe. Wrijf de zeeduivel in met het kruidenmengsel langs beide kanten.

    2/ Maak een dressing. Meng de olijfolie en citroensap met de kappertjes en gehakte peterselie, breng op smaak met peper en zout.

    3/ Verhit de plancha, neem een beetje keukenpapier en drenk in olijfolie, wrijf er de hete plaat mee in.Bak de krieltjes kort op de plancha. Hussel de gebakken aardappelen met de rode ui en rucola door elkaar.

    4/ Gril de zeeduivel langs beide kanten goudbruin. Maak de salade aan met de vinaigrette en serveer met de zeeduivel.

    Spatel lang voor vis Forge Adour - € 22 - Plancha Sukaldea Forge Adour - vanaf € 399

     

     

    11-07-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!